![]() |
#241 | ||||
Zadomowienie
|
![]()
Siemanko
Cytat:
Mam jeszcze troszku...kcesz? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Umyje główke i zaraz do Was wracam... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ad 2 No właśnie - nie odpowiedziałaś Paulinka ![]() Ad 3 Oj ale rozgniewanaś, na ukojenie nerwów ![]() Cytat:
![]() ![]() A bluzeczka - jest jedyna w swoim rodzaju ale jakbym dziwnym trafem taka znalazła - będę pamiętać ![]() Izuś - dzięki ![]() Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-04-01 o 20:10 Powód: izuś się pojawiła przede mną |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny błagam popatrzcie na to:
http://nasza-klasa.pl/profile/24529689/gallery/41 Zapraszam do obejrzenia całej- niezwykle fascynującej galerii! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i dupa ![]() właśnie ukryła galerię ![]() płakam ![]()
#244 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o 21:30 ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki za miłe słówka. Mężuś przyszedł w końcu i się przytulił, i teraz udaje, że nie było tematu. Ale to pewnie wróci jak bumerang
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczor dziolszki
![]() ufff nareszcie Was nadrobilam...jakas taka malopisana jestem dzis bo kiepsko sie czuje ![]() ![]() taki jakis niemrawy Kocur ze mnie dzis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tak do tematu: to teraz robia takie mejkapy ze jak nawalisz tapety na twarz to i przy zapalonym swietle dacie rade.... tylko uwazaj zeby sie nie kruszyla kolejna wartwa....aaaa i ryzyko moze byc ze maz nie pozna zony ![]() ps. ostatnio widzialam wlasnie reklame filmu pod tym tytulem ![]() ![]() nadrobilam kochane,ale tak piszecie na potege ze ciezko ogarnac wsio ![]() Agus- don't worry ![]() ![]() a u nas w tv: MECZ ![]() ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad2. też kupuję tam ciasto francuskie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój Mąż dziś stwierdził to samo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. fajna pierwsza bluzeczka ![]() Cytat:
![]() ad2. już sobie wyobraziłam babcie - Czekoladkę rechoczącą się ze świńskich skojarzeń/dowcipów ![]() ad3. i jak?? fajna książka?? ad4. no rzeczywiście niezłe pytanie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() edit: Cytat:
![]() ad2. u nas też ![]() ![]() zapomniałam napisać, ze dostałam dziś odpowiedź o meblach sypialnianych i ![]() ![]() ![]() ![]() dziś w salonie skończyli przycierać szpachlę, więc pokój już jako tako nabiera kształtu ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-04-01 o 21:03 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#251 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A bluzeczka bardzo ładna,ale kurtka mi sie nie podoba Cytat:
![]() i podpis że sprzedaje uzywana bielizne i filmy ze swoim udziałem ![]() A czekoladka jak lubisz swiatło zapalone to może w masce albo w worku na głowie ![]() A tak powaznie to lepiej rzuć tabsy i weź się za leczenie ja co prawda po rzuceniu mam duży problem z cerą ( jednak worków nie używam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() oglądacie YCD?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() CZeko a malzonkowi powiedz (jak juz zarzucisz ten worek na glowe) ze za ojczyzne i DO DZIELA ![]() a co ochoty po odstawieniu to podpisuje sie i ja pod tym stwierdzeniem ![]() ![]() ps. poprawka juz jest 8:0 ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | ||
Zakorzenienie
|
czesc wieczorkiem
![]() no przebojowa babcia, chyba ma jeszcze jakieś ciągotki ![]() Cytat:
![]() ![]() a z mężem się wszystko ułoży na pewno ![]() Cytat:
![]() cudo, cudo, masz ręke do wyszukiwania fajnych rzeczy, mnie sie to niestety nie udaje ![]() Soffera gratuluje znalezienia pierścionka ![]() ![]() Mam do Was pytanko - zdarza się Wam żebyście sie elektryzowały? ja o dwóch miesięcy to mam tak strasznie że czego się nie dotkne to mnie kopie aż czasami iskry są , macie może jakieś sposoby, żeby tego uniknąć?? oglądacie YCD? kurna przerwali reklamą, chciałabym żeby ten Rafał przeszedł- fajny jest ![]() Katey- poprawak juz 9-0 ! Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-04-01 o 21:08 Powód: bo Polacy strzelaja gola za golem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Rozeznanie
|
Właśnie weszłam zobaczyć prognoze pogody na onecie i co widze w sobitę w szczecinie ma być 20 stopni i tylko słośce bez rzdnej chmurki
![]() ciekawe czy się sprawdzi ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- no ogladamy ale mi jakos ten rafał nie pasuje nie lubie jak ktos sie prosi i płacze zeby mu tego nie robić 2 raz |
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ajj no bo taki rozrabiaka ![]() trzymam ![]() mooonik ![]() ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-04-01 o 21:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
Podjęłam męską decyzję i rzucę około maja - czerwca .... po ostatnim opakowaniu jeszcze tak ze 3 miesiące trzyma się w miarę dobra cera a potem wywalają kratery .... więc okres wzmożonej aktywności wulkanicznej przypadnie na jesień/zimę i wtedy :
- po pierwsze będzie ciemno ![]() - po drugie będzie zimno więc swetry zakryją wykraterowany dekold, ramiona i plecy - po trzecie nie będzie intensywnego słoneczka to będzie można sięgnąć po mocniejsze specyfiki z kwasiorami Tylko muszę małża uprzedzić, żeby zbierał siły na ostrą jazdę bez trzymanki od wakacji ..... ![]() Tyle, że u mnie po odstawineniu tabsów jest jeszcze gorzej z utrzymaniem wagi ..... w ciągu tygodnia potrafię 5-7 kilosów wody uzbierać ..... koszmar, no ale cóż znów trzeba będzie zrobić badania (znów będą mi skalpelem ciachać kawałek błony śluzowej z macicy na żywca bo im znieczulania zabraknie ![]() ![]() Znów będą mnie szprycować bromergonem, po którym nie będę chodziła do kibelka przez tydzień a potem spędze na tym kibelku cały dzień ............ I właśnie dlatego się tego boję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
czekoladko
![]() ![]() ![]()
#259 | ||
Zakorzenienie
|
Izka!!! Utopilas sie w tej lazience???
Dzieki, bo mnie tej moj szwagier czasami denerwuje na maksa... taki rozmemlany jest zero faceta... Cytat:
![]() Cytat:
![]() A my wlasnie wymyslilismy nowa wizje naszej mini sypialni ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
haha, taaa, już widzę tego focha, "że on przyszedł na zgodę a ja mu jeszcze prasować każę...."
![]()
#261 |
Zakorzenienie
|
Zobacz na zdjęcie główne
![]() Czeko- bidulko Ty moja... współczuję takich problemów ![]() Ale kto jak nie Ty nie da rady?? No kto?? ![]() Obejrzałam YCD- mało tańczyli ![]() A zaraz lecę się myc i lulki ![]() Dobrej nocki koziczki ![]()
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dasz radę a my Cię będziemy wspierac ![]() mąż będzie najbardziej ucieszony ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Czeko a Twoje ślubne foteczki gdzie mogę obejrzec?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ad 2 Podziwiam cię kochana że mimo tych problemów potrafisz się trzymać i podchodzic do tego z dystansem, to sprawi, że może przeskoczysz te skutki odstawienia, tzn ominą cię one ![]() A pro po YCD - szkoda, że Miśka odpadła - fajna była ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#264 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A cóż to za rozwiazanie?? ![]() ![]() Cytat:
![]() jazda bez trzymanki... ![]() ![]() ![]() Ale mi sie parsknęło delikatnie z tego nie ogarniania Twego.... ![]() Bo sobie pomyślałam, że ja też tak mam... od której strony trzeba podejść do tego pytania?? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
wszystkie już śpią??
to spokojnej nocy żoneczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 ![]() ad. 3 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja sem była nie śpiochająca jeszcze....
ale idę ziuziać...bo nudy okrutne...zaraz mnie ziew wchłonie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() maleństwo przecież ja tez o swojej niezwykle namietnej rozmyślności piszę... ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-01 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
a jednak nie wszystkie jeszcze lulkają
![]() no ale teraz trzeba się mężusiem trochę zając ![]() ![]() z Wami więcej czasu spędzam niż z Nim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć i czołem
![]() dziś i u mnie słonko świeci ![]() ![]() Cytat:
![]() ad2. ja mam to samo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. ale trauma ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() ad3. ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Witam się pięknie
![]() U mnie już słoneczko wyszło i będzie dziś cuuuudnie ![]() Miłego dzionka ![]() Ja lecę pisać fakturkę. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.