|
|
#241 | ||||
|
Zadomowienie
|
Siemanko
Cytat:
Mam jeszcze troszku...kcesz? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Umyje główke i zaraz do Was wracam... |
||||
|
|
|
#242 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
wybieram to MEGA Cytat:
![]() Ad 2 No właśnie - nie odpowiedziałaś Paulinka ![]() Ad 3 Oj ale rozgniewanaś, na ukojenie nerwów ![]() Cytat:
No i nie ma fotki z boku - a wtedy go super widać A bluzeczka - jest jedyna w swoim rodzaju ale jakbym dziwnym trafem taka znalazła - będę pamiętać ![]() Izuś - dzięki
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-04-01 o 21:10 Powód: izuś się pojawiła przede mną |
|||
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny błagam popatrzcie na to:
http://nasza-klasa.pl/profile/24529689/gallery/41 Zapraszam do obejrzenia całej- niezwykle fascynującej galerii! ![]() No i dupa ![]() właśnie ukryła galerię (płakam (
|
#244 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o 21:30 Cytat:
![]() ![]()
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki za miłe słówka. Mężuś przyszedł w końcu i się przytulił, i teraz udaje, że nie było tematu. Ale to pewnie wróci jak bumerang
chociaż mam cichą, maciupką nadzieję że może nie. Oczywiście przy okazji mężuś zdążył mi pognieść już uprasowane na jutro ubranie ![]() Cytat:
|
|
#247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczor dziolszki
ufff nareszcie Was nadrobilam...jakas taka malopisana jestem dzis bo kiepsko sie czuje troszku sie nafukalam plynu do kibelka w pracy i caly dzien mnie lebek nagina i niedobrze mi...bllleeee taki jakis niemrawy Kocur ze mnie dzis
|
|
|
|
#249 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak do tematu: to teraz robia takie mejkapy ze jak nawalisz tapety na twarz to i przy zapalonym swietle dacie rade.... tylko uwazaj zeby sie nie kruszyla kolejna wartwa....aaaa i ryzyko moze byc ze maz nie pozna zony ps. ostatnio widzialam wlasnie reklame filmu pod tym tytulem i nawet zasugerowalam malzowi pojscie do kina ![]() nadrobilam kochane,ale tak piszecie na potege ze ciezko ogarnac wsio ![]() Agus- don't worry rozwazalam wlasnie taka opcje,ale po dzisiejszej rozmowie z malzem cos czuje ze znowu decyzja o psiaku zostanie odwleczona w nieskonczonosc![]() a u nas w tv: MECZ haha dali czadu dzis 7:0 ale jak sie gra z "niezawodowa druzyna" to mozna i do 10 dobic
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#250 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad2. też kupuję tam ciasto francuskie Cytat:
Cytat:
mój Mąż dziś stwierdził to samo Cytat:
Cytat:
gapo Ty jedna Cytat:
![]() ad2. fajna pierwsza bluzeczka Cytat:
ad2. już sobie wyobraziłam babcie - Czekoladkę rechoczącą się ze świńskich skojarzeń/dowcipów ![]() ad3. i jak?? fajna książka?? ad4. no rzeczywiście niezłe pytanie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() edit: Cytat:
ad2. u nas też sieroty takie jakich mało ![]() zapomniałam napisać, ze dostałam dziś odpowiedź o meblach sypialnianych i ale ale... jest jeszcze jeden komplet ![]() dziś w salonie skończyli przycierać szpachlę, więc pokój już jako tako nabiera kształtu
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-04-01 o 22:03 |
||||||||||
|
|
|
#251 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A bluzeczka bardzo ładna,ale kurtka mi sie nie podoba Cytat:
i podpis że sprzedaje uzywana bielizne i filmy ze swoim udziałem A czekoladka jak lubisz swiatło zapalone to może w masce albo w worku na głowie A tak powaznie to lepiej rzuć tabsy i weź się za leczenie ja co prawda po rzuceniu mam duży problem z cerą ( jednak worków nie używam
|
||
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oglądacie YCD?? |
|
|
|
|
#253 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
CZeko a malzonkowi powiedz (jak juz zarzucisz ten worek na glowe) ze za ojczyzne i DO DZIELA a co ochoty po odstawieniu to podpisuje sie i ja pod tym stwierdzeniem duuuuzo duuuuzo lepiej![]() ps. poprawka juz jest 8:0 (76minuta)
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#254 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc wieczorkiem
![]() no przebojowa babcia, chyba ma jeszcze jakieś ciągotki Cytat:
, więc z Tobą nie może być inaczej, a Twoje odczucia teraz to pewnie tylko przesilenie wiosenne a z mężem się wszystko ułoży na pewno Cytat:
cudo, cudo, masz ręke do wyszukiwania fajnych rzeczy, mnie sie to niestety nie udaje ![]() Soffera gratuluje znalezienia pierścionka fajny prima aprilis ![]() Mam do Was pytanko - zdarza się Wam żebyście sie elektryzowały? ja o dwóch miesięcy to mam tak strasznie że czego się nie dotkne to mnie kopie aż czasami iskry są , macie może jakieś sposoby, żeby tego uniknąć?? oglądacie YCD? kurna przerwali reklamą, chciałabym żeby ten Rafał przeszedł- fajny jest ![]() Katey- poprawak juz 9-0 ! Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-04-01 o 22:08 Powód: bo Polacy strzelaja gola za golem |
||
|
|
|
#255 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie weszłam zobaczyć prognoze pogody na onecie i co widze w sobitę w szczecinie ma być 20 stopni i tylko słośce bez rzdnej chmurki
ciekawe czy się sprawdzi ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- no ogladamy ale mi jakos ten rafał nie pasuje nie lubie jak ktos sie prosi i płacze zeby mu tego nie robić 2 raz |
|
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój małż też w tej kwestii jakiś dziwny. Najpierw sam wymyślił, że weźmiemy psa (ja się bardziej skłaniałam ku kotkowi) a potem coś zaczął przebąkiwać, że nie wie, czy na pewno, czy to dobra decyzja. A wcześniej chciał i to bardzo. A mówi się że to za babą się nie trafi ajj no bo taki rozrabiaka ![]() trzymam za mebelkimooonik
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-04-01 o 22:12 |
|
|
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
Podjęłam męską decyzję i rzucę około maja - czerwca .... po ostatnim opakowaniu jeszcze tak ze 3 miesiące trzyma się w miarę dobra cera a potem wywalają kratery .... więc okres wzmożonej aktywności wulkanicznej przypadnie na jesień/zimę i wtedy :
- po pierwsze będzie ciemno - po drugie będzie zimno więc swetry zakryją wykraterowany dekold, ramiona i plecy - po trzecie nie będzie intensywnego słoneczka to będzie można sięgnąć po mocniejsze specyfiki z kwasiorami Tylko muszę małża uprzedzić, żeby zbierał siły na ostrą jazdę bez trzymanki od wakacji ..... ![]() Tyle, że u mnie po odstawineniu tabsów jest jeszcze gorzej z utrzymaniem wagi ..... w ciągu tygodnia potrafię 5-7 kilosów wody uzbierać ..... koszmar, no ale cóż znów trzeba będzie zrobić badania (znów będą mi skalpelem ciachać kawałek błony śluzowej z macicy na żywca bo im znieczulania zabraknie ) znów mnie pokłuja tak, że będę wygladała jak narokoman z 10-letnim stażem - ostatnio to miałam nawet sińce na wierzchach dłoni, bo już nie mieli skąd pobierać krwi ![]() Znów będą mnie szprycować bromergonem, po którym nie będę chodziła do kibelka przez tydzień a potem spędze na tym kibelku cały dzień ............ I właśnie dlatego się tego boję
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
czekoladko
matko to aż takie cyrki z tym leczeniem współczuje
|
#259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Izka!!! Utopilas sie w tej lazience???
Dzieki, bo mnie tej moj szwagier czasami denerwuje na maksa... taki rozmemlany jest zero faceta... Cytat:
![]() Cytat:
A my wlasnie wymyslilismy nowa wizje naszej mini sypialni . Moj Skarb dzis mi przytachal 2 magazyny wnetrzarsko-projektowe i znalazlam tam podobne rozwiazanie do tego co chcielismy u nas zastosowac. Po wspolnej rozmowie wymyslilismy nowe superowe rozwiazanie. |
||
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
haha, taaa, już widzę tego focha, "że on przyszedł na zgodę a ja mu jeszcze prasować każę...."
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Zobacz na zdjęcie główne
Czeko- bidulko Ty moja... współczuję takich problemów Ale kto jak nie Ty nie da rady?? No kto?? ![]() Obejrzałam YCD- mało tańczyli ![]() A zaraz lecę się myc i lulki Dobrej nocki koziczki
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale trzeba byc twardym nie miętkim więc na pewnodasz radę a my Cię będziemy wspierac mąż będzie najbardziej ucieszony ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Czeko a Twoje ślubne foteczki gdzie mogę obejrzec?? |
|
|
|
|
#263 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie martw się, musisz być silna i twardo wychowywać męża aż się w końcu nauczy jak ma cię traktować. Nie mówię że będzie lekko bo faceci to małopojętni uczniowie, ale zobaczysz - dasz radę i juz wtedy wszystko będzie ok ![]() Cytat:
?Cytat:
Powąchaj dla odmiany cos miłego - najlepiej feromony męża - będzie lepiej ![]() Cytat:
Ad 2 Podziwiam cię kochana że mimo tych problemów potrafisz się trzymać i podchodzic do tego z dystansem, to sprawi, że może przeskoczysz te skutki odstawienia, tzn ominą cię one ![]() A pro po YCD - szkoda, że Miśka odpadła - fajna była
|
||||
|
|
|
#264 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A cóż to za rozwiazanie?? ![]() Cytat:
![]() jazda bez trzymanki... no tu zawiało słodyczeem...![]() Ale mi sie parsknęło delikatnie z tego nie ogarniania Twego.... Bo sobie pomyślałam, że ja też tak mam... od której strony trzeba podejść do tego pytania??
|
||
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie już śpią??
to spokojnej nocy żoneczki |
|
|
|
#266 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ad. 2 ad. 3 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
moje myślenie w czasie ciąży spadło poniżej poziomu morza
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
Ja sem była nie śpiochająca jeszcze....
ale idę ziuziać...bo nudy okrutne...zaraz mnie ziew wchłonie! ![]() ![]() ![]() maleństwo przecież ja tez o swojej niezwykle namietnej rozmyślności piszę... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-02 o 00:06 |
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
a jednak nie wszystkie jeszcze lulkają
![]() no ale teraz trzeba się mężusiem trochę zając więc uciekam z Wami więcej czasu spędzam niż z Nim
|
|
|
|
#269 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć i czołem
![]() dziś i u mnie słonko świeci Cytat:
![]() ad2. ja mam to samo chodzę i kopię wszystkich i wszystko co metalowe ![]() Cytat:
ciekawe jak u mnie będzie, ale może być brzydko, bo mam zjazd Cytat:
ad2. ale trauma teraz będzie inaczej, zobaczysz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad2. ad3. Cytat:
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się pięknie
U mnie już słoneczko wyszło i będzie dziś cuuuudnie Miłego dzionka Ja lecę pisać fakturkę.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

Pierwszy raz mi sie zdarzyly takie cyrki, byłam pewna ze zalozylam obraczke i pierscionek (jak kazdego ranka, leżą w jednym pudełku). Nie wiem skad sie wzielo moje roztrzepanie poranne 

)

wybieram to MEGA
. Oczywiscie pomine fakt ze ten sam inteligent spowodowal ze nasz psiak biegal sobie po ogrodzie bo ten 

troszku sie nafukalam plynu do kibelka w pracy i caly dzien mnie lebek nagina i niedobrze mi...bllleeee

za mebelki
hand-made: urodzinowo na 40tkę