|
|
#2101 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Cytat:
Pewnego dnia patrząc w lustro żalujesz kim jestes.. w swym odbiciu widze calkiem inna twarz.. Krzywe lustro..? Nie.. To tylko moje odbicie..To samo przez kilka lat.. Kocham-Powiedzialo lustro i rozbilo sie na tysiac szklanych lez.. Lustro odpowiedz zna,gdzie jest to moje prawdziwe ja.. Nie wiem czy o takie cos chodzilo,chyba nie pomoglam..
|
|
|
|
|
#2102 |
|
Rozeznanie
|
Błagam tylko nie pokemony ;/
Ten jeden raz, chcę wiedzieć jak są zimne gwiazdy. Nie ufaj nikomu, wracaj szybko do domu! ^
|
#2103 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() właśnie tylko nie to już nie zaśpiewam o miłości, bo cię nie kocham, kocham, kocham.
|
#2104 |
|
Raczkowanie
|
jak kochasz naprawiasz
jak nie, to po co kocham wmawiasz? Ja Ciebie mam na zawsze mam Schowałam Ciebie przed całym światem ..
|
#2105 |
|
Rozeznanie
|
Kochane..
![]() Macie moze opisy o tesknocie..? tak,tak..wyszukiwarka,wie m,ale wlasnie tam nic ciekawego nie znalazlam.. pilne.. ![]() A teraz cos ode mnie.. )Ci co mowili,ze beda pamietac,najszybciej zapominaja.. ![]() Milosc jest jak wiatr,nie widac jej,ale ja czuc.. Nawet gdybym byla na koncu swiata,sercem bede zawsze przy Tobie.. ![]() "...Tam na dnie został Twój ślad i moja łza... bo śwtat się pomylił..." K.C. |
|
|
|
#2106 | |||
|
Zadomowienie
|
1. Życie to nie iluzja, mój mały.
2. Czuję się jak człowiek, który siedział całe lata zamknięty w piwnicy, a potem wyszedł na światło... 3. A Wy, tak zwani faceci-zamknąć się. Nie będę z Wami dyskutować. 4. Czy wyglądam na taką, która trzyma się standardów? 5. Mało nie zemdlałam z zachwytu. Przysięgam, był taki boski, że wybałuszyłam oczy i rozdziawiłam usta upodabniajc się tym do złotej rybki. 6. Wyglądam atrakcyjnie. Jak zawsze. 7. Ocknęłam się z transu. Mam tylko nadzieję, że się nie ośliniłam. 8. Każda zmiana powoduje stres i bardzo często unikamy czegoś dużo lepszego, chroniąc się przed stresem właśnie. 9. Do mężczyzny powinien być dołączony tłumacz, który by nam tłumaczył, co mężczyzna ma na myśli. Do każdego w dodatku osobny, niepowtarzalny, żadne tam ogólniki – ty z Marsa, ja z Wenus. Który by objaśniał, na przykład, co to znaczy, kiedy on milczy. 10. Ciepło, które pojawia się w okolicy brzucha to jednak miłość. 11. A ja stoję nieporuszona w centrum tego zamieszania. 12. Żyłam w wymyślonym świecie. ____________ Cytat:
.. oczywiście gratuluje i życzę więcej takich rocznic![]() Cytat:
![]() ja Ciebie też kradnę te i inne w ogolee od Ciebie to kradnę częstoo, częstoo! Cytat:
hyhy, no po prostuu nie mogłam nie napisać, świetne te opisy kochana AnnWroc- jak zwykle fenomenalne opisy
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-04-01 o 21:54 |
|||
|
|
|
#2107 |
|
Rozeznanie
|
Moje myśli biją się ze sobą i uciszyć ich nie potrafię.
Ja z księżycem porozmawiam, on dobranoc Ci wyszepcze. <3 Mój świat kończy się u progu niepewności i wahania. W pokoju przy stole patrzę pod nogi i nie mogę, nie mogę odnaleźć swej drogi... Wciąż Cię czuję pod palcami. Cichy szept w mych ustach zgasł Jak to jest, że wszystko burzy Twój Jeden gest.... Z pytaniem na ustach przemykam się.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-04-05 o 20:08 |
|
|
|
#2108 |
|
Raczkowanie
|
chyba się cholernie zauroczyłam w pewnym słodziaku ! *mdleje*
dziewczyny dziękuję za wszystko ! <3 * wierzę w nas. * chcę być czyjaś. * chyba Cię już nie naładuje. * zgubiłam się w twoich słodkich kłamstwach. * mam gęsią skórkę w kształcie serca. * wprowadziłeś zły kod do mojego serca. * płakałam tylko ja twoim zapachem. * uzależniam się od Ciebie , wariacie. * podwójna dawka Ciebie. |
|
|
|
#2109 |
|
Zadomowienie
|
netka18 :mOgŁaByŚ tAk nIe pIsAć? ;/ wrrrrrrr..............
bez off:
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-04-01 o 21:49 |
|
|
|
#2110 |
|
Rozeznanie
|
Moje myśli biją się ze sobą i uciszyć ich nie potrafię.
Kradne,mogę chyba..
|
|
|
|
#2111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak zwykle najlepsza ![]() idealnie pasuja do mojej sytuacji Siedzimy i naciągamy frajerów na drinki. ![]()
|
|
#2112 |
|
Raczkowanie
|
a coś pozytywnego dziewczynki?
![]() Bóg jest jeden, choć ma tysiące imion. Trzeba jednak wybrać jedno z nich, by móc Go zawołać. księżniczka w sukni barw księżyca. nawet niebo nie bywa niebieskie. biedroneczko leć do nieba! _____________ Jedynie człowiek szczęśliwy może promieniować szczęściem wokół. Księżniczka zmieniła się w ropuchę.[...]
-Nie łudzę się. Wiem że mnie nie kochasz. Jego słowa sprawiły że poczułam się jeszcze bardziej zagubiona. -Ale będę o to walczył. W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.[...] A ty jesteś tego warta – zakończył. Odwróciłam głowę. Przed chwilą czułam się niczym ropucha, teraz stawałam się na nowo księżniczką. Edytowane przez gialla Czas edycji: 2009-04-01 o 22:34 |
|
|
|
#2113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cieszy mnie to ![]() Nie umrzemy, bo się nie da, umrzeć z drugiej strony nieba. Teraz stoję tu, patrzę na ruiny swoich snów. Pozostanę w ślepej miłości zaskoczona przez wyobraźnię. Senne zeznania. Prawda tańczy przy rurze do rana.
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Gialla, coś pozytywnego:
koniec, końcem zawsze po burzy musi wstać słońce ![]() bo wiesz... słońce z deszczem wywołuje tęcze! szukam żaby z aspiracjami na księcia łzy już wyszły z mody, u mnie na topie jest uśmiech ![]() ja Cię lubię, rodzice kochają, a brzydkie jest tylko kaczątko ![]() zgubić duszę pośród chmur i oderwać się od ziemi stan szczęścia: zwyczajnie niczego i nikogo nie chcieć - co dzisiaj robimy? - to co zwykle, spróbujemy opanować świat! o swoim szczęściu zawsze dowiadujemy się od innych... faza maniakalna: brak racjonalnego określenia swojego działania tam, gdzie niebo dotyka wody... ![]() wesoła, śmieszna, pełna euforii, nierozsądna i zdecydowanie niepoważna SMILE ! It's the second best thing what you can do with your lips ! Uśmiechnij się ! To druga najlepsza rzecz jaką możesz zrobić swoimi ustami! piękno jest tym, co czujesz wewnątrz i co odbija się w twoich oczach ja wciąż swój bilet trzymam w dłoni i swoja walizkę ciepłych snów łapać uśmiechy i rozdawać je smutnym pokochaj swój uśmiech i pozwól, aby inni czerpali z niego radość a więc taki stan ludzie nazywają szczęściem ? poziom endorfin ponad przeciętną. pozytywnie. do odwołania. szczęściem otoczona.. moje niebo, wszelkie prawa zastrzeżone, tego skrawka nie oddam już w powietrzu czuć słodki smak wiosny ..może akurat coś się przyda ![]() Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-04-01 o 22:42 |
|
|
|
#2115 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny macie może coś, cobym mogła wstawić w opis w dniu swoich urodzin? Coś wesołego, żartobliwego. Wszystkie jesteście boskie, ale kilka wymienię ; nydee, bananowalaska, powinnam, papergirl, Miluu, honey091, lilyback, Devileek
Posłuchajcie! Święty spokój mi dajcie ! I na nerwach mi nie grajcie ! Ja nienawidzę siebie kiedy tchórzę gdy wytłumaczeń dla łajdactw szukam swych. Nie lubię tych co myślą, że na wszystko najlepszy jest cios w pochylony kark. Lecz chociaż tak beztrosko Płyną moje dni Przez jedną małą sprawę Często ocieram łzy Jedni łapią chwilę, inni stoją gdzieś pod swoim blokiem Chyba nie potrafimy się już dogadać Bierz życie, mówi Ci życia narkoman! Chronię to co zostało, by reszty nie stracić. Wiesz, że nie jaram, weź za mnie bucha, Głęboko w płuca, za wszystkie Nasze dni
Och, proszę, kochanie, moja piękna, proszę! Chciałem to powiedzieć. Moje oczy jednak już zamykały się! Wargi nie chciały się poruszyć. Traciłem świadomość. Wysoko nad nami słońce powstało już nad ziemią. |
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Annoying : My birthday wish: That someone would leave me a nice message / moje urodzinowe życzenie: Żeby ktoś zostawił mi miłą wiadomość Today is the most important day of the year... My birthday! / dzisiaj jest najważniejszy dzień w roku... Moje urodziny! Trying to blow out the candles on my birthday cake / próbując zdmuchnąć świeczki z mojego urodzinowego tortu ![]() |
|
|
|
#2117 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bossski !! ![]() _______ I przestań trząść mną niczym tamburynem, bo moje serce to nie brzękadełko. przestrzenne niebo. rysowane odręcznie serce.
|
|
#2118 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
; * zabieram te . ; *netka18 - dziewczyno, nie wyróżnisz się tym pismem, raczej bym powiedziała, że nikt tego nie przeczyta... ekhm. trochę zaangażowania może, a nie ściągnięte z www.opisynagg.net ? _________________________ _________________ haha, może jeszcze myślisz, że mam ołtarzyk z Twoim zdjęciem w pokoju ?
![]() w sumie ? w sumie to możesz już iść jeśli przyjdziesz i zapukasz do serca mego - otworzę. zamknę na klucz i nie wypuszczę nigdy. będę Cię dobrze traktować. nakarmię Cię miłością. otoczę ciepłem. nie bój się. tu będzie Ci lepiej niż gdziekolwiek indziej. życie jak: kawa bez cukru, oczko w rajstopach trzecia wojna światowa rozpętała się we mnie szaleństwa sobie nie żałuję gdy po miętowych nocach przychodzisz i mi się śnisz milczymy licząc pęknięcia na ścianach naszego niezniszczalnego przecież domu myślę, że to wina układu planet, że pan na mnie nigdy nie patrzy pogniecione ubrania śmieją się na widok żelazka a miłość to takie ciepłe słowo -aż parzy w usta.
|
|
#2119 |
|
Zadomowienie
|
JednaNaMilion, powinnam, snowball, AnnWroc -
przyznaję się bez bicia . nie mogłam się oprzeć <33 .!Martusssia - dziękuję bardzo <3. kradnę trzy xdd. Little Ballerina - dziękuję <33 .! porywam kilka. papergirl - dziękuję Skarbek <33. ubóstwiam, Ty wiesz <3. kradnę wszystkie praktycznie xdd. Rozkosznie - przepraszam, ale wcześniej przeoczyłam Twoją prośbę. wybacz. i okradam <3. Primadonna - dziękuję Kochana. i za komplement też ;D <3. okradam, jak zawsze <33 .! ps. Primadonna też jest pięknaa ;* ______________ milczę z powodu natłoku pytań, które kłębią się w mojej głowie. wydaje mi się, jakbym grała w jakimś filmie. w dodatku słabym. wszystko jest takie nierzeczywiste... a aktorzy wciąż zapominają ról. Ty i gromada błaznów. kapią krople życia. teraz to one odmierzają mój czas. wparowałeś do mojego świata jak budowlaniec, zrobiłeś remont i poszłeś. tak zwyczajnie. - jedz ! - nie no nie mogę już... - szybko ! za mamę, za tatę, za... - ... za mnie, za Ciebie. - tak. za nas potrójnie. musisz kochać. nie masz wyjścia.
|
#2120 |
|
Raczkowanie
|
ponoć należę do innego rodzaju suk, ale nie wiem jakiego.
czasami chciałabym zbawić cały świat. na szczęście tylko czasami. ruchome klamki pod martwymi palcami. na rzęsach kropel kilka. [subtelność.?] nie uratuje świata i wcale mi to nie przeszkadza. sen bez snu wciąż jest snem. szczęście jest tylko dla idiotów, mam coś lepszego. pogodziłam się z prawdą. z konieczności. z wyboru. niesamowita lekkość bytu pomimo szkoły, uczuć, całego świata, ba wszechświata! chociaż tyle nas wiązało, nic nie połączyło.. |
|
|
|
#2121 |
|
Raczkowanie
|
może i jesteś wkurzającym dupkiem, ale pomimo to nadal Cię lubię Dziwna, na swój własny porąbany sposób ! po pierwsze: przestać się wdzięczyć! niereformowalna, trochę banalna ot cała ja ! Piękna tak jak tęcza, gorąca jak jądro Słońca potrafiła godzinami wgapiać się w ekran, który wyświetlał jego zdjęcie jakby wgapianie się w jego zdjęcie miało coś zmienić Gorzko mi więc cukrem nakarm Gorzka jest cukrowa wata Słódź mi, mów mi bejbe jesteś słodka Mejbe lejter lepiej dam się poznać Znów go zabrakło, wiedziałam że tak będzie Otwórz oczy, poczuj słońce, wstał już nowy dzień To nie wstyd Marzyć i spełniać marzenia Blaskiem zniszczyć mur z kamienia Biorę dupę w troki a życie w swoje rece mówię ups, whatever I działaj głupcze ! Dośc już ma czekania pełna marzeń głowa cała Obrażać się to w ogóle jest produkt panien Obrazić się za każde pozorów zaniedbanie. Każda wymaga innych, ty rozkminiaj, obczaj Czy woli Cosmo, czy Sławomira Mrożka. chcę być Twoim słońcem i Twym księżycem też być kolorowa tęczą, kiedy pada deszcz Chcę być tą radością którą w swoim sercu masz
|
#2122 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny macie może jakiś opisy "zadziorny"
?? coś w stylu "złap mnie jeśli potrafisz" albo "bo w Twojej to jest gestii czy ulegniesz mej sugestii" bardzo proszę
|
|
|
|
#2123 | |
|
Rozeznanie
|
Primadonna - przepraszam, jedno 'N' mi gdzieś umknęło
Ale to dlatego, że miałam męczący dzień w szkole, 8 lekcji i te sprawy ;pCytat:
![]() Mogę na podpis.? Bo opis... Za***iaszczy, bo oduczam się przeklinać ![]() ________ Najmocniej kocham Cię o 5.59. Gdy mówisz, że mnie kochasz, tuż przed dzwonkiem budzika... Zgłoś się do mnie, gdy przeżyjesz zawał. Może wtedy uwierzę, że masz serce. A ja... taką watę czuję w środku, gdy mówisz, że tylko ja, nikt inny. Zdolna dziewczynka ze mnie. Potrafię okłamać samego szatana. Na linie nad przepaścią tańczę. Lubię tą adrenalinę. I choćby mi amputowali nogę, tak bez znieczulenia, to bólu jaki zadałeś memu sercu, nie przebije... |
|
|
|
|
#2124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zabieram ze sobą ...nie mogę się oprzeć...wybaczysz?? Cudeńko ... a to dam na początek... Ma spojrzenie warte grzechu i najsłodsze usta świata. Zostanę tu..mogę?? |
|
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudowne !
zakochałam sięę ;-pp jeszcze czasami pytają mnie o Ciebie. po chuj mi wciskasz, że jest pięknie ?! co mi robisz .. ?!
|
|
|
#2126 |
|
Raczkowanie
|
Życie zaczęło się na nowo w dniu, gdy wziąłęś mnie za rękę. <3
Wszystko oprócz miłości jest martwe. Nic dla mnie nie będzie istnieć, jeśli mnie opuścisz. Pieprzona duma, w sumie nie wiadomo skąd. Z Tobą się budzić, w Tobie oddychać, Tobą się poić i w Tobie zasypiać. Zakochałem się na nowo w brukowej gazecie i internecie. Lecz czasem dziwny głos, każe przed siebie biec.
|
#2127 |
|
BAN stały
|
I mimo, ze obudziłes mnie o 5:30 aby powiedziec mi "dzien dobry" nie jestem zła
I po kłutni z Toba nawet niebo staje sie pochmurniejsze. |
|
|
|
#2128 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chyba powiedziała za dużo.. Chyba nie chciała powiedzieć mu żeby się wynosił.. Chyba nie wiedziała że on to rzeczywiści zrobi.. A szafa nadal jest pusta.. To tak na wypadek jakbyś wrócił.. Spójrz na mnie.. Co widzisz..? Mała istotka która zabłądziła, która nie potrafi kochać..? Mylisz się. Ta mała istotka jest silniejsza od ciebie.. Przekonasz się..? Pokazując światu jak bardzo nam na sobie zależy, musimy uważać na jeden mały haczyk.. Samouwielbienie.. |
|
|
|
|
#2129 |
|
BAN stały
|
Primadonna - Tez Cie kocham ;** <33 Huśtawka moich uczuc. Nie wiem co planuje los, czy mu o nas mówił ktos? I nie kaz mi wybierac , bo jeszcze wybiorę zle |
|
|
|
#2130 |
|
Raczkowanie
|
Marzeniatko - dziękuje.
![]() Annoying: Nie chcę liczyć lat,które mi pozostały.Może jest ich za dużo może za mało.Ale co roku o tej porze dziękuję Bogu za to że jestem. Oto jeszcze jeden rok odpłynął w mroki przeszłości. Żegnajcie, stare smutki. Witajcie, nowe smutki, nowe troski, nowe lęki i nowe rozczarowania. (ten nie do końca pozytywny - przepraszam) Dobro życia polega nie na jego długości, lecz na użytku z niego. i sto lat Tobie. ;* z piosenki x33. : Żałuję, że nie mam twojej pary skrzydeł, takich, które miałam ostatniej nocy w moich snach Goniłam motyle, nim wschód słońca nie przerwał mojego snu. Dzisiejszej nocy wpatrywałam się w niebo, by ujrzeć anielski dom. Miałam dotknąć magcznego nieba i powitac anioły w ich domu. Czasami żałuję, że nie jestem aniołem Czasami żałuję, że nie jestem Tobą. Zgubiłam się w raju, pragnełabym już nigdy nie otworzyć oczu. Ale w powietrzu wisi niebezpieczeństwo próbujące tak bardzo być nieuczciwe. Niebezpieczeństwo w powietrzu próbujące tak bardzo nas przestraszyć, ale my się nie boimy. moje: Lubię budzić się trochę wcześniej niż Ty i patrzeć jak witasz mnie swoim uśmiechem. To taki drógi wschód słońca. Mój w dodatku. Proszę Cię nie mów mi że to tylko łzy. Nie znajdę drugiego 'Ty'.. -Kocham Cię. -A właśnie, skoro szczerze rozmawiamy, odejdź! -Co? -Wypier*alaj! ___________ zapowiadana pogoda na dzisiaj : dużo uśmiechu ze szczyptą.. przepraszam z ogromną chochlą szczęścia.
Edytowane przez gialla Czas edycji: 2009-04-02 o 09:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

ja Ciebie też
kradnę te i inne w ogolee od Ciebie to kradnę częstoo, częstoo!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

)
wystarczy Marzena