Wymarzony pierścionek część XIV :) - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-01, 20:35   #1891
czeremchowa
Zadomowienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Kurcze, fajnie, że Wasi TŻ używają takich specyfików. Ja też chcę mojego przekonać, ale obawiam się, że to będzie ciężkie zadanie.
Chyba po prostu zacznę mu sukcesywnie kupować jakieś męskie mazidła i będzie musiał się przekonać

Dziewczyny, po pracy wstąpiłam do jednego sklepu...i zakochałam się w wiosennej kurteczce z eko skórki Oczywiście nie kupiłam swoim starym zwyczajem, chociaż cena była właściwie niska... Piękna
Nie wiem, co robić. TŻ tak się podobała, że przebąkuje, że mi na urodziny kupi... Co myślicie o kurteczkach z eko skórki? O mniej więcej takiej:
http://www.allegro.pl/item597005935_...arna_s_36.html
Butter a ja jestem jak najbardziej za skórką. Sama kupiłam na wiosnę w Cubusie i jestem mega zadowolona. Do tego chustka pod szyję i balerinki i super
To prawda że chodzi w nich bardzo dużo dziewczyn ale mi to jakoś nie przeszkadza

Madzia oj dawno Cię na wizażu nie było! Nawet myślałam o Tobie któregoś dnia oglądając zdjęcia na nk

Twin bardzo podobają mi się Twoje zaproszenia ślubne! śliczne! nawet TŻowi pokazywałam

Niestety na uczelni mam zachrzan i a to jakiś projekt, a to kolos, a to setna prezentacja
Na szczęścia dzisiejsza pogoda daje mi siłę

Aa zapomniałam się pochwalić Dostałam od babci samochód dzięki czemu wszędzie chce mi się chodzić tzn jeździć
czeremchowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 20:37   #1892
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

czeremchowa bardzo mi miło, ze o mnie myslałas, myslałam, ze nikt nie zauwazył mojej 2 miesięcznej nieobecnosci

oooo to babcia dała ci super prezent to ja juz wiem, czemu ten dzien jeszcze milszy jest dla ciebie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 20:40   #1893
czeremchowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
czeremchowa bardzo mi miło, ze o mnie myslałas, myslałam, ze nikt nie zauwazył mojej 2 miesięcznej nieobecnosci

oooo to babcia dała ci super prezent to ja juz wiem, czemu ten dzien jeszcze milszy jest dla ciebie
Oj nie tylko ja zauważyłam Twoja nieobecność! Dziewczyny to się nawet martwiły że od powrotu do Holandii nie dawałaś znaku życia!

Samochód dostałam już 1,5tyg temu tylko zapomniałam Was powiadomić
Stary 2009-04-01, 20:51   #1894
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czeremchowa Pokaż wiadomość
Oj nie tylko ja zauważyłam Twoja nieobecność! Dziewczyny to się nawet martwiły że od powrotu do Holandii nie dawałaś znaku życia!
dla was wszystkich

Stary 2009-04-01, 21:19   #1895
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:

A właśnie a propos dbania o siebie, czy Wasi TŻ używają jakichś kosmetyków pielęgnacyjnych w stylu peeling, maseczki, kremy pod oczy itp??
Mój Tz mało
Krem do twarzy (nie zawsze), balsam do ust Neutrogeny (bo strasznie mu pierzchną), czasem krem do rąk.
Oczywiście żel pod prysznic, bardzo lubi sól do kąpieli no i perfumki (+ antyperspirant)
Aaaa i w lato balsam do opalania.

Kurtki ze skóry lubię miałam w poprzednim sezonie.Teraz mam wiosenny płaszczyk z materiału.

Czeremchowa, ale masz super babcie

Idę spać
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 21:37   #1896
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a mój TZ sie dzis ogolił, przyszedł do mnie i zaczął mnie miziac po policzku swoją ogolona brodą abym to zobaczyla jaki on gładki hehe. I jeszcze wmawiał mi, ze to specjalnie dla mnie. Ta....

Stary 2009-04-01, 21:37   #1897
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Asiuk w weekend kupiłam sobie bardzo podobne butki
Hehe, też takie były. I różowe jeszcze
TŻ się zdziwił, jak je zobaczył, ale bardzo pozytywnie

Cytat:
Butter a ja jestem jak najbardziej za skórką. Sama kupiłam na wiosnę w Cubusie i jestem mega zadowolona. Do tego chustka pod szyję i balerinki i super
To prawda że chodzi w nich bardzo dużo dziewczyn ale mi to jakoś nie przeszkadza

Aa zapomniałam się pochwalić Dostałam od babci samochód dzięki czemu wszędzie chce mi się chodzić tzn jeździć
Ja mam starą kurtałę ze skaju. Trzeba by było ją wymienić na coś nowszego. Jedynym jej minusem jest to, że się w niej pocę A mam ją już... niech no pomyślę... 7,5 roku
Też lubię tak chodzić ubrana

Babcia - złoto Gratuluję!

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Idę spać
Dobrej nocy! Ja się zabieram za robotę
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-01, 21:40   #1898
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Hehe, też takie były. I różowe jeszcze
TŻ się zdziwił, jak je zobaczył, ale bardzo pozytywnie
no dokladnie u mnie tez takie same zielone i rózowe jeszcze byly ciekawe czy i ta sama firma jest na nich?? pewnie tak

Stary 2009-04-01, 22:14   #1899
czeremchowa
Zadomowienie

Gosia, Asiuk babcia jest bardzo kochana Stwierdziła że już jest stara i woli żebyśmy my jeździli Oczywiście nie obeszło się bez moich łez

Dobrej nocy!
Stary 2009-04-01, 23:29   #1900
ButterBear
Zakorzenienie

Dziewczyny, dzięki za opinie o kurteczce, chyba jednak kupię, bo bardzo mi się podoba. Wiem Haniu, że dużo dziewczyn w nich teraz chodzi, ale jak czeremchowa napisała, jakaś fajna stylizacja może załatwić sprawę wyglądania, jak klon

Co do TŻ i kosmetyków, to oczywiście mydła, wody i antyperspirantu się nie boi ale myślę, że byłoby fajnie, jakby jakoś bardziej zadbał o siebie.
Chyba na początek zaopatrzę go w jakiś krem. Już nawet się nie burzy, jak robię mu peeling pleców (nawet lubi) więc do innych też się przyzwyczai... hihihih...

Kurka, chciałam dziś po pracy przedświątecznie umyć jakieś okna, ale przyszła moja chrzestna, poszły 2 butelki wina, więc już nie bardzo się dało Idę spać
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 07:27   #1901
miskowa
Zakorzenienie

dzień dobry!

dziś ostatni dzień i zaczyna się dla mnie weekend
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-02, 07:51   #1902
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
dzień dobry!

dziś ostatni dzień i zaczyna się dla mnie weekend
Oszzzzz Ty... wolny piątek? To nie fair - takimi rzeczami się nie powinno chwalić
Stary 2009-04-02, 07:54   #1903
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Oszzzzz Ty... wolny piątek? To nie fair - takimi rzeczami się nie powinno chwalić
ha,
i jeszcze się pochwalę, że wchodzę dziś na swoje konto a tam premia i wypłata z podwyżką więc mam dobry dzień od rana, tż tylko musi siedzieć dziś w pracy do wieczora, ale nie ma tego złego, pojadę dziś do rodziców zamiast jutro
Stary 2009-04-02, 08:07   #1904
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
ha,
i jeszcze się pochwalę, że wchodzę dziś na swoje konto a tam premia i wypłata z podwyżką więc mam dobry dzień od rana, tż tylko musi siedzieć dziś w pracy do wieczora, ale nie ma tego złego, pojadę dziś do rodziców zamiast jutro
Aaaaa... idź stąd i nie drażnij ludzi z samego rana

A tak na poważnie, to gratuluję Super
Stary 2009-04-02, 08:10   #1905
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
L_V możesz na PW podrzucić namiary?
.
Wysłałam.

Dzień dobry!
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 08:11   #1906
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
OMG, ale Ci Wasi TŻ obeznani w kwestiach fryzjerskich

A właśnie a propos dbania o siebie, czy Wasi TŻ używają jakichś kosmetyków pielęgnacyjnych w stylu peeling, maseczki, kremy pod oczy itp??

Mój tylko litrami używa perfum i specyfiki do włosów, nie używa balsamów, kremów i maseczek, nie chce się przekonać cholernik
Cytat:
Kurcze, fajnie, że Wasi TŻ używają takich specyfików. Ja też chcę mojego przekonać, ale obawiam się, że to będzie ciężkie zadanie.
Chyba po prostu zacznę mu sukcesywnie kupować jakieś męskie mazidła i będzie musiał się przekonać

Dziewczyny, po pracy wstąpiłam do jednego sklepu...i zakochałam się w wiosennej kurteczce z eko skórki Oczywiście nie kupiłam swoim starym zwyczajem, chociaż cena była właściwie niska... Piękna
Nie wiem, co robić. TŻ tak się podobała, że przebąkuje, że mi na urodziny kupi... Co myślicie o kurteczkach z eko skórki? O mniej więcej takiej:
http://www.allegro.pl/item597005935_...arna_s_36.html

Jesli taka jak w linku to bardzo ładna, fakt wiele dziewczyn je nosi ale ja akurat nigdy nie miewam takich problemów, każdy i tak wygląda inaczej....chyba że w mniejszych miastach to może denerwować bo w W-wie jest taka różnorodność że nie spotkałam nigdy nikogo identycznie ubranego jak ja, a ubieram się przecież w sieciówkach
ButterB a dlaczego Ty jej od razu nie wzięłaś, moim sposobem trzeba działać, kupić a później myśleć Powiedz gdzie i za ile są takie kurteczki
Ja kurtek mam full, teraz taką z grubszej wełenki z wyprzedaży, na później z H&M z rękawem 3/4 , a ze skóry kupiłam sobie w zeszłym roku karmelkową marynarkę ale nie ma okazji aby nosić ją jakoś często, bo pod kurtkę bez sensu, a jak ją zakładam jako okrycie wierzchnie to już jest zazwyczaj za ciepło...I chyba to największy mankament skórzanej kurteczki , że nie wiadomo kiedy ją nosić , ale podobają mi się Ja polowałabym na inną kolorystycznie- czerwona albo granatowa do dżisów mi się marzy
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Piękna pogoda zawsze poprawia mi nastrój Niestety, w biurze mamy dość zimno, bo od północy są okna.

Chciałabym się wybrać do fryzjera, może uda się po świętach.
Dziś stwierdziłam, że brakuje mi odmiany w garderobie. Czuję się czasem jak szara myszka, a na ulicach Katowic tak wiele fajnie ubranych dziewczyn Przyglądając się nastolatkom, zatęskniłam za tymi czasami. Szkoda, że nie było wtedy (gdy byłam młoda ) tylu hipermarketów z markowymi ubraniami. Pamiętam, jak rewelacją był Troll, a pierwszy Orsay - to już w ogóle cudo. Teraz dziewczyny nie boją się ubrać kolorowo, zresztą taka moda. Zazdroszczę troszkę Bądź co bądź, pewnych rzeczy mi już nie wypada. choc akurat do pracy mogę się ubrać, jak chcę.

Wiem, że pasują mi żywe kolory, raczej chłodne (żadne pomarańcze i inne ciepłe odcienie). Problem w tym, że nie umiem wybierać takich ciuchów, które z jednej strony nie będą nudne, a z drugiej - dobrze będą współgrać z innymi elementami garderoby.
No i zdecydowanie brakuje mi dodatków: pasków, wisiorków/korali, bransoletek, apaszek/chust
Nie wiem, cholercia, co mam nosić.

W ramach wiosennych zakupów przygarnęłam parę bajkowych ciżemek
Asiuk czy Ty nie przesadzasz, czego przepraszam nie wypada Ci nosić ??? Ja nie miewam takich probblemów a Ty ? Nie dośc, że młoda z Ciebie laska to jeszcze masz artystyczny zawód, który jak najbardziej predystynuje Cię do ubierania się modnie czy awangardowo czy jak tylko sobie chcesz I mi nie mów więcej takich rzeczy, że Ci nie wypada ... a'propos mam architekta do mojego mieszkania, nie wiem ile ma lat facet(podejrzewam go o 42 lata) ale styl ma świetny, wygląda młodo i awangardowo, a jak na niego patrzę to zastanawiam się ile godzin się szykuje przed wyjściem z domu, ale chyba tak już ma, bo widujemy się dosyć często i zawsze wygląda perfekcyjnie I wygladu i stylu mogą mu pozazdrościć młodziaki Lubię architektów hehe

Cytat:

Samochód dostałam już 1,5tyg temu tylko zapomniałam Was powiadomić
Gratuluję samoachodu i babci , jaki samochód ?
Cytat:
ha,
Miśku gratulacje , masz co świętować

dzień dobry

I zaskoczę Was , mam zdjęcia , hehe
Wczoraj wypełniłam dwa punkty z planu- wystawiłam kieckę na allegro i przerzuciłam fotki, no i co Wy na to ?
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 08:13   #1907
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam

Stary 2009-04-02, 08:18   #1908
mekintoszek
Rozeznanie

Cześć

Odwołali nam zajęcia dzisiaj i mam troszkę czasu, to postanowiłam się przywitać. Co u Was?? Straaasznie dawno nie pisałam
mekintoszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 08:19   #1909
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
I zaskoczę Was , mam zdjęcia , hehe
Wczoraj wypełniłam dwa punkty z planu- wystawiłam kieckę na allegro i przerzuciłam fotki, no i co Wy na to ?
to dawaj, pokazuj szybko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-02, 08:19   #1910
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mekintoszek Pokaż wiadomość
Cześć

Odwołali nam zajęcia dzisiaj i mam troszkę czasu, to postanowiłam się przywitać. Co u Was?? Straaasznie dawno nie pisałam

Ale czytasz nas przecież często więc wszystko wiesz

Miśku chwilę jeszcze czekam na decyzję L_V jak chce ujawnić swoje lico, i wtedy wrzucę albo tu albo na pw

Mekintoszku Ty lepiej pisz co u Ciebie ????
Jak plany ślubne ?

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-04-02 o 08:22
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 08:21   #1911
kaska87
Zakorzenienie

cześć

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 08:27   #1912
ANITKA79
Zadomowienie

Czesc w koncu sie udalo znalezc czas na wizaz
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 08:28   #1913
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
witaj

Stary 2009-04-02, 08:29   #1914
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Miśku chwilę jeszcze czekam na decyzję L_V jak chce ujawnić swoje lico, i wtedy wrzucę albo tu albo na pw

Mekintoszku Ty lepiej pisz co u Ciebie ????
Jak plany ślubne ?
albo na nk
Stary 2009-04-02, 08:29   #1915
mekintoszek
Rozeznanie

Dorinko, podczytuję na bieżąco, także mniej więcej mam rozeznanie, ale zawsze mogłam coś przeoczyć

U mnie wszystko dobrze-sesja zamknięta, ślub się zbliża, a tym samym wielkimi krokami zbliżamy się do odstawienia tabsów
Troszkę zaspaliśmy z przygotowaniami do ślubu, ale myślę, że damy radę wszystko zrobić. Z rzeczyu, które mnie martwią - nigdzie nie ma bielizny ślubnej (jasna, nie biała balkonetka/bardotka) w moim rozmiarze Chciałam poczekać z zakupem do ostatniej chwili, żeby na pewno dobrze leżało wszystko ale chyba się nie odważę.
Stary 2009-04-02, 08:33   #1916
L_V
Zakorzenienie

Cytat:

I wyszło, że wszystko przeze mnie
Stary 2009-04-02, 08:33   #1917
mekintoszek
Rozeznanie

I jeszcze jedno - od 2 miesięcy tańczę różne tańce - jazz, balet, teraz dochodzi salsa i taniec brzucha i bardzo mnie to cieszy. Uwielbiam taniec, tańczyłam do końca podstawówki, potem się zbuntowałam i przestałam i bardzo żałuję tego. Ale, na szczęście teraz mnóstwo szkół tańca pootwierali, więc mogę jako stara baba spełniać marzenia. Nawet chciałam na moment zarzucić tańce na rzecz intensywniejszej formy pozbywania się brzucha=fitness. Jednak nie byłam w stanie Tęsknym wzrokiem spoglądałam na salę, na której tańczymy - a przechodzę tamtędy codziennie - i postanowiłam spalać brzuch rowerkiem i bieganiem a tańczyć sobie dalej spokojnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-02, 08:33   #1918
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Gdzie Ty się podziewałaś, kobieto?
Stary 2009-04-02, 08:35   #1919
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dziewczyny czy wy wszytskie tak intensywnie uprawiacie jakies sporty?? cwiczycie cidziennie??

Stary 2009-04-02, 08:37   #1920
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny czy wy wszytskie tak intensywnie uprawiacie jakies sporty?? cwiczycie cidziennie??

Ja 2 razy w tyg - zajęcia fitness. ALe chyba acznę chodzić 3 razy, bo zauwazyłam, że brakuej mi wysiłku fizycznego. A jak się tak porządnie zmęcze, to wszystkie porblemy odchodza w dal.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości