|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy V
no u nas niestety az taka piekna pogoda dzis nie byla, slonko co prawda czesto wygladalo zza chmur ale wialo dosc mocno. ale spacerek zaliczylysmy.
a ja dzis zaszalalam ze sprzataniem, niedawno skonczylam. ogolnie to mam prawie cale mieszkanie posprzatane na swieta, nawet umyla mdwa okna (w kuchni i malym pokoju) zostaly jeszcze w duzym pokoju, ale to juz nie dzis bo wlasnie zaczyna cos padac. dobrze ze okno do kuchni jest w takiej jakby wnece i nie bedzie zaciekow, a w malym..coz, sie poprawi delikatnie. moze to i lepiej bo chyba bym juz nie dala rady umyc tych okien ![]() musze jeszcze zrobic sobie "menu" na swieta i liste zakupow. duzo tego nie bedzie bo i towarzystwo male. nie bede szalala tak jak na Boze Narodzenie, sporo sie zmarnowalo... ide kawkowac i cos zjesc...ahhh...te nieregularne szamanie... |
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
moja córcia na popołudniowych zabawach na dworze
miały byc wiosenne zdjęcia więc są
MOJE KOCHANE SERDUSZKO ZOSIA Nie mów nic. Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. Edytowane przez dolidoli Czas edycji: 2009-04-01 o 18:36 |
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
jutro dodam nowe o ile uda mi się zrobic
|
#4264 |
|
Zadomowienie
|
ajannko dużo zdrówka, szczescia, miłości i spełnienia marzeń
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 Edytowane przez olunek Czas edycji: 2009-04-01 o 21:49 |
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Xantia mi wyszło 25
?bo za pierwszym razem zanim zajarzyłam o co kaman to wyszło mi 39 dolidoli pi.ękne wiosenne fotkensy Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2009-04-01 o 20:28 |
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudia już śpi
Sylwia u siebie coś ogląda jeszcze i my też zaraz zalegniemy i włączymy coś do oglądania. dolidoli fotki bardzo wiosenne Daniel przywiózł aparat to może i ja coś jutro cyknę. Ja na święta nic nie szykuję, bo w niedzielę na chrzciny, a w poniedziałek z teściami pewnie do szwagra do szpitala pojedziemy, żeby mu smutno nie było Xantia bo zapomniałam wcześniej - trzymam kciuki za kradyt, za związek i za psinę iwka podobno ma być bardzo letnio w weekend kasiu i co psina jeszcze jest? Zmykam leżeć i pić piwko Dobranoc
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4268 |
|
Wtajemniczenie
|
ajanno 100lat!!! dolidoli- piękna Zosieńka Twa Zrobiła przedwstępne świąteczne zakupy, tzn. prezenciki od zająca dla naszych chrześniaków i ich rodzeństwa. Weronce zamówiłam wózek na all i kupiłam jej gitarę na wzór prawdziwej, bo ona uwielbia gitarę tżeta. A na koniec dnia tz mnie cholernie wzruszył i jestem wściekła . Chyba w ramach relaksu i odstresowania napiję się winka.Jutro nieodwołalnie biorę się za okna!!! Takie mam postanowienie, chyba,że będzie padało.No i pokombinuję z Weronką palemkę-może coś ciekawego nam wyjdzie .
|
#4269 |
|
Zadomowienie
|
witam
![]() Dolidolisuper fotki piekna masz coreczkeXantiarowerek jest super tak ogolnie a szczegolnie to juz pisze : przyszedł w czesciach i jak zobaczyłam ten kolor pomarańczowy oczo****** ...jaskrawy jest to mine miałam srednia ale jak tz go złozył to w całosci z szaroscia i czernia komponuje sie bardzo efektownie. ta jaskrawosc nie wali tak po oczach no ale moge sie wypowiedziec tylko o tym kolorze nie wiem jak inne. rowerek jest lekki i poreczny znosilam mikiego na rekach +rowerek z 2 pietra i zyje .ma system wolnego kola co pozwala na blokade pedałow, mozliwosc prowadzenia i skrecania za dziecko kierownica co ma ogromny plus. dzis na spacerze 2 ludzi zapytało gdzie kupiłam taki fajny rowerek wiec egzamin z lansu tez zdany .co tu jeszcze...jest sporych rozmiarow wiec nie jest to rowerek jednosezonowy dzis siedziała na nim 4 -letnia dziewczynka i byl taki akurat dla niej.zycze ci duzo szczescia Xantioz tztem i ogrom miłosci a za psinke trzymam kciuki bidulek oby szybko mu minełou nas pogoda bosssssska jeszcze o 19,00 było 20 stopni ![]() miłego wieczoru
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 Edytowane przez olunek Czas edycji: 2009-04-01 o 21:21 |
|
|
|
#4270 |
|
Wtajemniczenie
|
OLUNEK 20 stopni...wow!!!!!!!!... u mnie marne 10 w samo południe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#4271 |
|
Zadomowienie
|
a teraz jest 12,5
|
#4272 | |||
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny kochane, bardzo dziękuję Wam wszystkim za pamięć i życzenia
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i baaardzo zazdroszczę Wam pogody - u nas ok. 10 st. w słońcu w samo południe trochę cieplej, ale nadal bez szaleństw
|
|
#4273 |
|
Raczkowanie
|
ajanna WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDROWIA I SPEŁNIENIA MARZEŃ
![]() |
|
|
|
#4274 |
|
Zadomowienie
|
prosze bardzo Ajanno
http://allegro.pl/item592566564_slic...eczne_gls.html
|
#4275 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a domek pierwsza klasa. Cytat:
![]() to jak? mam ci jutro deszczu życzyć? Ja będę myła okna w poniedziałek, teściowa zajmie się wtedy Maksiem. A na wielki piątek umówiłam się na farbowanie, będę mieć świeży kolorek na święta. ![]() u nas też w ciągu dnia pod 20 dobijało. więc jeszcze popołudniu byłam z Maksiem na podwórku, aż do 20. czy już mówiłam, że po zimie straszliwie kocham wiosnę. ![]() a na niedzielę rzeczywiście zapowiadają fajną pogodę, normalnie pozytywne zaskoczenie... oby im się nie zmieniło zdanie.i próbuję coś na ta niedzielę zaplanować, i pomysłu nie mam. Kancia mi smaka na zoo narobiła, więc mam ochotę do Chorzowa skoczyć. (minisiu, może kawka?)A TŻ mi marudzi, że chce na basen jechać. A ja za bardzo stroju nie mam pasującego na te moje naparstki. A z jeszcze innej strony, to przrydałoby sie na zakupy ubrraaniowe jechać, bo nie wiem w czym na tą Komunię pojedziemy... i jak tu wszystko pogodzić...? |
||
|
|
|
#4276 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie, żyjemy, u nas wszystko ok, tylko pośpiech niestety nam dolega.
nadrabiam zaległości i czytam Was buziaki dla Ajanny, wszystkiego najlepszego Kachana!!!
|
#4277 |
|
Wtajemniczenie
|
lea- no Ty to mnie znasz
, ale dla dobra sprawy powiem "niech nie pada!", też chcę z Weronką na podwórku posiedzieć i nie zmarznąć-ona dzisiaj w rękawiczkach jeszcze była, bo jej witki zmarły. To juz wolę te okna myć i słońce mieć- moja strata .---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- no szał normalnie... u nas na jutro 11 stopni
|
#4278 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
Ajanno- wszystkiego naj, naj, naj... ![]() ps: fajnie się urodzić w Prima Aprilis ![]() Iwka - tą farbę miesza się w proporcji 1,5:1 z wodą utlenioną 6% Ja okna planuję na piątek, ale zobaczymy co z tego będzie... Anula - czyli Sylwia dojechała do domu ![]() Dolidoli - Zosieńka Xantia - jest git za wszystko od spraw sercowych do materialnychWy dajecie fotki wiosenne, a ja na przekór jeszcze zimowe ale napewno ostatnie tej wiosny
|
#4279 |
|
Zadomowienie
|
My pojechaliśmy do teściów z rowerkiem w bagażniku. Teściowej nie było i wyszliśmy z Krzysiem naprzeciw. Krzyś wcześniej rozpoznała babcię niż ja
, jakoś tak się inaczej niż zwykle ubrała i bez obcasa. Trochę jechaliśmy szlaczkiem, trochę Krzyś pchał rowerek, a wejście do domu to znowu straszny lament, histeria .Anula to jest inna suka (tamta jest w Warszawie), jakiś czarny mały kundel. Ale my jakoś przyciągamy zwierzęta, tylko, ze ja nie chcę, przywiążę się a to straszny obowiązek. Jak wróciliśmy od teściów to znowu przybiegła. Zauważyłam jeszcze jakiegoś innego kundla . A to że obcy pies przemknie u nas pod oknem to normalka (musimy się lepiej ogrodzić, bo są luki).
|
#4280 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a do tego, do kompletu ajanna ma dzieciaczki z Dnia Dziecka.- też fajnie. a fotki cudne, ).zmykam spać. papatki. |
|
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
lea kochana bardzo chętnie kawka, ale w niedzielę pracuję do 17:30
![]() No chyba, że będziecie po 18:00 to chętnie izuniak ale extra foty z nart To są góry U mnie dziś było super słonecznie - 15 stopni w cieniu i fajnie w żakieciku się śmigało dziś - nareszcie A w weekend ma być 20 stopni ponad Jutro mam wolne i skoczę z Hanią na jakiś fajny spacerek, bo skzoda w domu siedzieć ![]() A najważniejsze to : ajanna kochana wszystkiego najpiękniejszego z Okazji Urodzinek ![]() ![]()
|
#4282 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;11727302]też tak dzisiaj pomyślałam,
a do tego, do kompletu ajanna ma dzieciaczki z Dnia Dziecka.- też fajnie. .[/QUOTE]tak - 2 szt. + 1 szt. z pierwszego dnia wiosny dziękuję za kolejne życzenia
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane babeczki
jak sie widzi słneczko to az humor duzo lepszy ![]() my wczoraj cały dzien na dworze, spotkanie sie udało wrocilismy do domu juz na samo kapanie, człowiek padł zaraz po dziś tez planuje o 9 wypad na plac zabaw a po drzemce znów gdzies pojedziemy bo pięknie swieci i pewnie bedzie jeszcze cieplej niz wczoraj no i humor mi dopisuje bo dziś o 1,5 kg mniej niz wczoraj ( tak dobrze na mnie wpływają wypady do Oli ) takze od 2 tygodni mam 4,4 kg mniej ale chyba dopiero teraz sie moze cos rozkręci no ale nie nakrecam się bo pewnie i tak wroce zaraz do stałej wagi
|
|
|
|
#4284 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, ale zabobonna nie jestem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie dziękuję ![]() Cytat:
Tak, tak, od słoneczka od razu humorek lepszy Cytat:
, jak już ruszyło to będzie lecieć w dół!! Elis każdego ranka zaskakuje czymś nowym. Dziś nie chciała rano pić swojej butli mleka i mówię do niej: pij mleczko, pyszne! A ona do mnie: TY PIJ ![]() Codziennie rano karmi psa, no i w ogóle nie może bez niego żyć
|
|
#4285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dojechała bez problemów A widoki na fotkach nieziemskie Zgadza się Cytat:
![]() Ja już zupkę wstawiłam. O 11 jadę z teściową na zakupy, a popołudniu pewnie znowu z dziewczynami na rower. Słońce świeci pięknie, ale na razie mamy tylko 5 stopni
|
|
|
#4286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.
|
|
#4287 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo piękne PAnie!
Dotarł wózek dla Weronki i bawiła się nim ponad godzinę. Było to przezabawnie, jak karmiła lalkę, mówiła"słodko spij" i w ogóle. Zaraz machnę jedno okno i idziemy na dwór. O taki wózek mamy zielony w kwiatki: http://www.allegro.pl/item571767479_...rba_6_kol.html Miłego dnia!
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- [quote=olunek;11724980]witam ![]() Dolidolisuper fotki piekna masz coreczkedzięki ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- wszystkim wam dziewczyny dziękuję za miłe na temat mojej córci właśnie idziemy na podwórko pogoda suuper
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
nie no wózek masakra
Adi dzis w piaskownicy bawił sie wózkiem ( dziewczynka przyniosła) jednak zanim zaczął pchac to pocałował lalę, wygodnie ja ułozył i zaczał pchac ![]() no i dalej się złosci jak mu ktoś nie chce dac zabawki a ja cały czas tłumaczę, ze to jest zabawka dziewczynki/chłopca ze Adi moze pozyczyc jak dziewczynka/chłopiec sie zgodzi i tak w koło Macieju a co łzy jak grochy lecą...Anula co z tą torebką bedzie jakas fota ?Xantia no widzę, ze Ty tez szczęsliwa
|
|
|
|
#4290 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas dziś też piękne słońce - ale niestety dość chłodno ale nie powiem dokładnie ile, bo Igorek urwał termometr zaokienny![]() chłopcy korzystając z pogody i z urlopu TŻ chodzą teraz 2x dziennie na spacery - właśnie śpią (a właściwie Igor śpi, a Olaf popiskuje) po pierwszym Cytat:
moi chłopcy mają gorszy gratuluję zrzucania wagi i proszę Cię, myśl optymistycznie Anula, właśnie - gdzie fotka?
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.

?
Sylwia u siebie coś ogląda jeszcze i my też zaraz zalegniemy i włączymy coś do oglądania. 

i jestem wściekła . Chyba w ramach relaksu i odstresowania napiję się winka.
a za psinke trzymam kciuki bidulek oby szybko mu mineło

, zaległości komunikacyjne 
normalnie pozytywne zaskoczenie... oby im się nie zmieniło zdanie.
za wszystko od spraw sercowych do materialnych
.

bedzie jakas fota ?