|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
![]() ![]() Fajny sen Do ślubu jeszcze czas żeby sie spełnił![]() ![]()
|
|
#4682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
ale w sumie to chętnie bym się zamieniła hehehe tylko chyba wtedy zaraz bym w panikę wpadła że to już tak mało czasu i muszę sukni szukać i w ogóle wszystkiego więc lepiej zostanę przy swojej dacie.. ale fajnie wiedzieć że w razie jakiegoś bejbika czy coś to nie będzie kłopotuCytat:
wilczyca ty na suknię marzen wklejałas jakąś łądną suknie ślubną- mogłabyś ja tu mi jeszcze raz wkleic? bo przypomniało mi się że łądna była a sobie jej nie zapisałam ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- pierwsza coś się na brzuchu dziwnie układa tej modelce, ale jest ładna, druga jakoś mam wrażenie tej modelce powiększyła dupę, ale jest ładna, trzecia ładna ale chyba za bardzo lśniący materiał... czwarta ładna i piąta taka o zwykła koronkowa suknia podobna do całej reszty. ogólnie ładne
|
|
#4683 |
|
Wtajemniczenie
|
A wczoraj był u mnie Tż i powiedział, że może na weekend majowy pojedziemy do Karpacza
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogóle to nie wiem czy wam mówiłam ale fajne promocje są w Esotiqe czy jak się piszę nazwę tej marki bielizny. byłam w weekend w poszukiwaniach biustonosza bez ramiączek cielistego do lekko prześwitującej sukienki i kupiłam taaaki fajny biustonosz z silikonowymi paseczkami żeby się nie osuwał i pani mówi że jest promocja i im więcej rzeczy się kupi tym więcej procent zniżki- myślałam że to ściema jakaś ale jak już mnie namówiła na majtki to wzięłam sobie takie za 20zł i zapłaciłam za nie 12 groszy!!!
i mam takie fajniusie majteczki prawie za nic chyba na ślub też sobie tam kupię bieliznę bo mają spory wybór i fajne są te paski silikonowe dookoła bo sie stanik nie osuwa w ogóle mimo ze ramiączka są odpięte
|
#4685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo na tych studiach uczę się takich głupot że szkoda gadać
|
|
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
ja nigdy nie byłam na weekendzie majowym-czasem jak czytam, że tak sobie podróżujecie to mi trochę przykro
tylko raz bylismy na wakacjach: Szczyrk było fajnie
|
#4687 |
|
Zadomowienie
|
mam nadzieję, że nieprędko ani przed ani po
ja na dzień dzisiejszy nie myślę, żebym w ogóle chciała. Na pewno przyjdzie taki czas, że zacznę chcieć, ale jeśli nic się we mnie nie zmieni to się nie zdecydujemy...jakoś na razie dzieci nie lubię, to znaczy nie budzą we mnie negatywnych uczuć, ale pozytywnych też nie
|
#4688 |
|
Wtajemniczenie
|
My z TŻtem 2 lata z rzędu bylismy na weekendzie majowym w górach i raz nad morzem latem, więc mimo że jesteśmy 4 latka ze sobą to tak dużo nie jeździliśmy.. teraz chyba tez nigdzie nie pojedziemy bo chcę poszukać pracę w wakacje, może będę musiała zaząc badania na pracę magisterską.. nie wiem..
|
|
|
|
#4689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to by był superowy odpoczynek i wreszcie wytestowalibyście moc twoich tabletek![]() ![]() my na weekend majowy nic nie planujemy- ewentualnie jakaś wycieczka w okoliczne piękne miejsca typu kazimierz dolny itp ale w wakacje na pewno gdzieś ruszymy w świat choćby w ciemno![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
ja w tym roku chcę jechać do pracy za granicę, potem mieć praktyki miesięczne więc jak znajdę tydzień wolnego to będzie cud.. ale nawet jak nie znajdę to pojedziemy gdzieś na weekend- choćby 15km od domu ale pojedziemy
|
|
#4690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My tez często nie wyjeżdzamy tym bardziej radość, że chce mnie zabrać Ale to jeszcze nic pewnego, bo ja może 1 maja do pracy pójdę, zależy ajkie będą zamówienia ehhhA jakl nie pojedziemy to też miło weekend spędzimy Z przyjaciółmi sie spotkamy na piwku albo na disco i tez bedzie miło. Nie trzeba nigdzie jechać, żeby miło spędzać czas
|
|
#4691 |
|
Zadomowienie
|
my też nigdy na weekendzie majowym nie byliśmy, ani na feriach. Tylko wakacje, bo kasy nie ma
a jakoś z drugiej strony ja lubię jeździć tylko nad morze, więc na 2 dni się nie opłaca bo sam pociąg kosztuje sporo a jak mamy jechać gdziekolwiek tylko po to, żeby jechać to wolę u nas w domku wyłączyć komórki, kupić wino, zamówić pizzę i udawać, że wyjechaliśmy
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
teraz 8 maja jedziemy do Niemiec
szkoda, że po niemiecku tam gadają ale co tamale piękna pogoda oby 17.04 było jeszcze ładniej albo chociaż tak jak dziś ![]() dostałam @ ja już poodkurzałam, umyłam podłogi, pozmywałam, naczynia, nastawiłam pranie, a teraz chwilkę odpocznę i zrobię pomidorówkę
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-02 o 11:01 |
|
|
|
#4693 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No ale tak jak tancerka mówiła, za małą kasę też można sobie coś wymyślic, tylko troszkę ruszyc głową trzeba...No a my mieliśmy jechac na rocznicę do tej nieszczęsnej Krynicy, potem się zrobiła afera i nie wiem w końcu, chyba nie pojedziemy.. Ale ja gadac o tym TŻtowi nie będę, chce się wykazywac inicjatywą po męskiemu to niech się wykazuje ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||||
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no ciekawe czy coś załatwi... myślisz ze zarezerwuje wszystko?ja sobie właśnie wymoczyłam stópki, usunęłam zbędny naskórek i teraz mam stópki jak dzidziuś lubię mieć takie stópki świeżo zrobione dlatego tak często o nie dbam hehehe
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
no ja bolerka chcę jakies koronkowe na długi rękaw coś jak to:
|
#4697 | |
|
Wtajemniczenie
|
Oooo Kasia chyba nie wiesz co mówisz
Próbowałaś kiedyś takiego typowego studenckiego życia za studenckie pieniądze? ![]() Gdzie się gotuje i 2-3 dni je to samo? ![]() Bo ja na przykład jak skończę studia to chyba nigdy już nie kupię pasztetu ani serka topionego hahaCytat:
No a wydaje mi się że załatwi bo dziś coś w porannym smsie przebąknął że poszuka noclegi będzie dzwonił a ja odpisałam tylko że "spoko", jak będzie chciał pojechac to się zmobilizuje i zadzwoni a jak nie to nie ![]() A poza tym to za godzinkę śmigam na basen
|
|
|
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kasia ja właśnie też w jakieś wdzianko będę musiała się na pewno zaopatrzyć... Ale jak mierzyłam suknie to jedna była z takim koronkowym bolerkiem które miało dekolt w łódkę i zapinane z tyłu a nie z przodu.. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam.. Podoba Ci się coś takiego?
|
|
|
|
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
sliczne bolereczko, też bym coś takiego chciała ale boję się że to cholernie gryzie.. już pół biedy w ręce ale tu w dekolt.. trzeba jakąs mieciutką koronkę wybrac.. ja to nie wiem nawet jakie to bolerko na sierpien szykowac.. no bo ty to na pewno z długim ale ja to w sumie nie wiem.. jak bedzie upał to wyjdę jak czubek w długim rękawie a jak uszyję z krótkim a będzie chłodno to będę z gęsią skórką stać... dziewczyny z sierpnia jakie wy planujecie okrycie????
Cytat:
![]() Gosia z tego co piszesz to na pewno jakiś wyjazd będzie- ja bym na twoim miejscu już się pakowała a szczególnie coś na romantyczne wieczorki się przyda żeby odswieżyć uczucie
|
|
#4701 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak naprawdę to jej się nie chce gotowac.. Nawet u nas w domku to w kuchni wiedziemy prym ja i tata ![]() A na romantyczne wieczorki coś na pewno kupię ale dopiero jak już na 100% będę wiedziała że jedziemy :P Jak on się postara to ja też Niech mu oczy z orbit wyjdą ![]()
|
|
|
|
|
#4702 |
|
Raczkowanie
|
ja bym nie mogła jeść tak długo tego samego...pomimo, że mieszam z tz w akademiku to zadko zdaża sę ze jemy w ciagu tygodnia to samo..zwłaszcza że mam doś dużo czasu już teraz i moge gotowac obiadki mojemu tzcikowi...no i zawsze jakies ciasto jest dla gości co przyjdą <bo ga go niestety nie jem>
![]() co do sukienek to te waskie tez mi sie nie podobają ![]() a tak co do przygotowań do naszego wielkiego dnia dziewczyny..to macie już wybraną godzine w kościele ? |
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wystarczy, że 3 miesiące wcześniej się zapisze I ślub we wrześniu to wątpie, żeby jakiś jeszcze w nasz dzień był A w dużych miastach to już wybierają godzine, bo tam są rozchwytywane. A w którym kościele będziesz miała jeśli mogę wiedzieć
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-04-02 o 11:49 |
|
|
|
|
#4705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oooo Gosia niech mu oczy z orbit wyjdą ![]() Cytat:
ja już mam wybraną 17 godzinę ale ksiądz nas narazie zapisał na koncu zeszytu na 2009 rok bo nowego jeszcze nie mają. więc w sumie mam ale jeszcze nie mam bo pewnie inni księża nawet tam nie zajrzą... pójdę pod koniec roku potwierdzić i mam nadzieję że nie będzie jekiejś lipy
|
|
#4706 |
|
Raczkowanie
|
u św Jana..i ja byłam sobie zaklepać termin już w lutym jak zezerwowałam sale i fotografa <choć to niepotrzebne bo do dobrzy znajomi i od zawsze wiedzieli że ja ich chę>..wszystko tego samego dnia...to na termin jaki ja chciałam <czerwiec> to nie dość ze sali nie było to w kosiele jak obaczyłam notes Siostry zakonnej to było już tam tyle wpisów, że dlatego pytam...czy sie nie pospieszyłam...
|
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam dzika potrzebę zjedzenia paczki chipsów błagam pomóżcie mi się powstrzymać bo oszaleje zaraz i pójdę do sklepu..
HELP!!!
|
#4708 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(Oczywiśie nie licząc tych z torebki)A do kościoła klepac idę nie wcześniej niż w marcu przyszłego roku... Proboszcz tak powiedział jak był w styczniu z wizytą duszpasterską więc luzz jest.. Ale godzina będzie pewnie 15... ![]() Kasia a ja właśnie o takim czymś mówiłam tylko że to co ja mierzyłam to normalnie kończyło się pod biutem a nie w pasie i się tak fajnie komponowało z wzorem tamtej sukni
|
|
|
|
|
#4709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że juz zapisałaś. Później mogłoby już nie być wolnego terminu. Ani wymarzonej godzinki A jeszcze zapytam na sali gdzie masz i jaki zespół -wybacz, że tak wypytuje. jak nie chcesz nie odpisuj Ja mam w Małachowiance i Holidaysów
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
TZ juz do mnie idzie, tzn już wchodzi
poniosło go nawet w simsy nie pograłam
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

ja chcę dziurkacz w wilcze łapy 

więc lepiej zostanę przy swojej dacie.. ale fajnie wiedzieć że w razie jakiegoś bejbika czy coś to nie będzie kłopotu

tylko raz bylismy na wakacjach: Szczyrk
było fajnie

My tez często nie wyjeżdzamy tym bardziej radość, że chce mnie zabrać

poniosło go