Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-02, 12:05   #4711
gosica502
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam dzika potrzebę zjedzenia paczki chipsów błagam pomóżcie mi się powstrzymać bo oszaleje zaraz i pójdę do sklepu.. dobrze że mam włosy mokre to póki co siedze na tyłku ale nie ręczę za siebie... moja dieta HELP!!!
Tancerka przywołuję Cię do porządku Mam propozycję... Idź do kuchni i zrób sobie herbatę albo kawę, co tam lubisz.. Jak Ci włosy wyschną to idz do sklepu i kup sobie najpyszniejszy owocek jaki tam będzie Ja tak robię jak już nie mogę pohamowac swojej ochoty na słodycze, przez drogę trochę ochłonę a potem mam owocka

Cytat:

wilczyca wkleisz mi tą swoją suknię ładną co na sukni marzen wklejałas??? proszę
Ja CI wkleję jeśli Ci o tą chodzi bo ją mam zapisaną
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Classa kolekcja 2007 model_2.jpg (23,9 KB, 17 załadowań)
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 12:11   #4712
ashe
Raczkowanie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ooo też tam czasami chodzę, gdy jestem u babci Dobrze, że juz zapisałaś. Później mogłoby już nie być wolnego terminu. Ani wymarzonej godzinki A jeszcze zapytam na sali gdzie masz i jaki zespół-wybacz, że tak wypytuje. jak nie chcesz nie odpisuj Ja mam w Małachowiance i Holidaysów
o to widzę kogo mieli ma mój termin jak moja przyszła bratowa pytała jednego z chłopaków <bo ich zna>....wesele mam w Kasynie wojskowym ..wiec zaraz obok kościoła <ale mi zależało na tym bo ja od kościoła mieszkam od sali i kościoła jakies 700m i 5 minut pieszo >..a zespół z tego względu że chciałam mieć kogos kto naprawdę fajnie śpiewa..bo na tym punkcie jestem przeczulona..to po długich poszukieaniach mam PULS z wolsztyna <2 chłopaków i dziewczyna>..i na wcześniejsze rozmowy dziewczyn za zespół nie płacilam zaliczki tylko podpisywałam umowe..bo oni nie chcą zaliczek

Edytowane przez ashe
Czas edycji: 2009-04-02 o 12:13
ashe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 12:12   #4713
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Tancerka przywołuję Cię do porządku Mam propozycję... Idź do kuchni i zrób sobie herbatę albo kawę, co tam lubisz.. Jak Ci włosy wyschną to idz do sklepu i kup sobie najpyszniejszy owocek jaki tam będzie Ja tak robię jak już nie mogę pohamowac swojej ochoty na słodycze, przez drogę trochę ochłonę a potem mam owocka

Ja CI wkleję jeśli Ci o tą chodzi bo ją mam zapisaną
już troszkę ochłonęłam- doszłam do wniosku że nie po to wczoraj wydawałam kasę na serum wyszczuplające żeby dzis się tuczyć chipsami.... i już mi lepiej a w domku mam owoce więc zaraz coś zjem ale najpierw chyba poćwiczę chwilkę- jak się zmęczę to mi się nawet jeść wtedy nie chce

dzięku za suknię! jest bardzo łądna chociaz dziwnie ukałada się na małym biuście modelki- ja mam malutki więc na pewno bym górę dla siebie zmieniła... nie to nie będzie moja suknia bo ja nie mogę mieć tak gładkiej... dół mogę mieć ale góra musi mieć jakieś kamyczki mieniące się czy cokolwiek bo tak już mam że w całych gładkich sukniach wyglądam łyso... ale dzięki
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 12:18   #4714
gosica502
Wtajemniczenie

No właśnie dla mnie ta suknia też nie jest stworzona... I ten sam powód.. hehe Ja pamiętam że jak byłam w salonie to mnie najbardziej oczarowała taka suknia która miała na gorsecie i przy górnej i dolnej krawędzi takie paski mieniące się z jakichś kamyczków czy koraliczków i taki właśnie ozdobiony gorset a dół taki dośc szeroki i prosty tylko tak gdzieniegdzie były takie jakieś mieniące się koraliczki.. Ale normalnie tak się czułam jak jakaś księżniczka

Dobra idę na basen spalac tłuszcz Do później
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 12:19   #4715
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ashe Pokaż wiadomość
o to widzę kogo mieli ma mój termin jak moja przyszła bratowa pytała jednego z chłopaków <bo ich zna>....wesele mam w Kasynie wojskowym ..wiec zaraz obok kościoła <ale mi zależało na tym bo ja od kościoła mieszkam od sali i kościoła jakies 700m i 5 minut pieszo >..a zespół z tego względu że chciałam mieć kogos kto naprawdę fajnie śpiewa..bo na tym punkcie jestem przeczulona..to po długich poszukieaniach mam PULS z wolsztyna <2 chłopaków i dziewczyna>..i na wcześniejsze rozmowy dziewczyn za zespół nie płacilam zaliczki tylko podpisywałam umowe..bo oni nie chcą zaliczek
Właśnie oni sa strasznie rozchwytywani I mieli tylko 2 terminy wolne w sierpniu i wrzesniu A tylko ich chciałąm bo naprawdę super śpiewają Mój kuzyn miał w kasynie wesele, ale nei wiem jak tam jest bo nie byłam na tym weseluA Twojego zespołu niestety nie znam Byliśmy od razu na holidaysów zdecydowani i nie chcieliśmy innego
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 12:25   #4716
lain
Zakorzenienie

Cytat:
sliczne bolereczko, też bym coś takiego chciała ale boję się że to cholernie gryzie.. już pół biedy w ręce ale tu w dekolt.. trzeba jakąs mieciutką koronkę wybrac.. ja to nie wiem nawet jakie to bolerko na sierpien szykowac.. no bo ty to na pewno z długim ale ja to w sumie nie wiem.. jak bedzie upał to wyjdę jak czubek w długim rękawie a jak uszyję z krótkim a będzie chłodno to będę z gęsią skórką stać... dziewczyny z sierpnia jakie wy planujecie okrycie????
ja prawie sierpien to sie wypowiem jako, ze bolerko chce tylko i wylacznie do kosciola (bo tak by wypadalo), a w kosciolach zazwyczaj jest chlodno (szczegolnie w starych zabytkowych, a ja w takim bede miala slub) to chce bolerko koronkowe z dlugim rekawem (takie jak Kaska wkleila)
jakos bardziej mi sie podobaja niz te z krotki rekawem

co do sukienek to bezy mi sie strasznie nie podobaja i uwazam, ze wyglada sie w nich strasznie... no i takie to niepraktyczne - ciezko wejsc do auta, ciezko tanczyc zeby nie zajmowac polowy parkietu... wiec ja bezom mowie stanowcze NIE
literka A to jest to

Cytat:
a tak co do przygotowań do naszego wielkiego dnia dziewczyny..to macie już wybraną godzine w kościele ?
wybrana i zarezerwowana - 16 jak dla mnie najlepsza z najlepszych

co do wyjazdow na weekend majowy to my praktycznie nigdy nie wyjezdzamy, bo nie lubimy tlumow jak mam w ferie jechac na deske to tez jakos tak niefajnie - wszedzie kolejki, tlumy, ciezko znalezc nocleg itp. to samo okres Wielkanocy - ceny wyzsze, ciezko cos znalezc itp.
dlatego my najchetniej jezdzimy jak nie ma tego typu goracych okresow - swiat, dlugich weekendow itp.
Egipt tez nie ebdzie w weekend majowy tylko po mam nadzieje, ze bedzie luzniej i przyjemniej
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 12:31   #4717
ashe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Właśnie oni sa strasznie rozchwytywani I mieli tylko 2 terminy wolne w sierpniu i wrzesniu A tylko ich chciałąm bo naprawdę super śpiewają Mój kuzyn miał w kasynie wesele, ale nei wiem jak tam jest bo nie byłam na tym weseluA Twojego zespołu niestety nie znam Byliśmy od razu na holidaysów zdecydowani i nie chcieliśmy innego

Ja jak sie zastanawiałam nad zespołem to z naszych najbliższych okolic tylko ich bym chciała..ale smutna z tego powodu nie jestem...ja moj zespół slyszałam na żywokilka razy bo na wielku festynach grają bo często bywałam w wolsztynie bo mam sporo znajomych z tych okolicpłytę z weselami od nich dostałam i wszysko fajnie ..na początku chciałam zespół z Poznania..ale chcili o 1000 wiecej i tyle własnie za zaliczkę więc stwierdziłam, ze to przesada...a w kasynie byłam 2 razy na weselu..i byłam bardzo zadowolona..ja płce max 160 zł za osobe ale w to wliczone już sa ciasta, tort i napoje, owoce..w zasadzie brakuje tylko alkoholu i części dekoracji..bo oni troszke dekorują..ale zamierzam troche to udoskonalić... przy podpisywaniu umowy przykldowe menu i babka stwierdziła ze moge je dowolnie modyfikować i ma przyjśc na miesiąc przed weselem i podać wszelkie szczegóły
Stary 2009-04-02, 12:33   #4718
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
No właśnie dla mnie ta suknia też nie jest stworzona... I ten sam powód.. hehe Ja pamiętam że jak byłam w salonie to mnie najbardziej oczarowała taka suknia która miała na gorsecie i przy górnej i dolnej krawędzi takie paski mieniące się z jakichś kamyczków czy koraliczków i taki właśnie ozdobiony gorset a dół taki dośc szeroki i prosty tylko tak gdzieniegdzie były takie jakieś mieniące się koraliczki.. Ale normalnie tak się czułam jak jakaś księżniczka
no to marzymy o takiej samej suknisuper!!! bo już się bałam że nikt nie zrozumie mojego gustu

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja prawie sierpien to sie wypowiem jako, ze bolerko chce tylko i wylacznie do kosciola (bo tak by wypadalo), a w kosciolach zazwyczaj jest chlodno (szczegolnie w starych zabytkowych, a ja w takim bede miala slub) to chce bolerko koronkowe z dlugim rekawem (takie jak Kaska wkleila)
jakos bardziej mi sie podobaja niz te z krotki rekawem

co do sukienek to bezy mi sie strasznie nie podobaja i uwazam, ze wyglada sie w nich strasznie... no i takie to niepraktyczne - ciezko wejsc do auta, ciezko tanczyc zeby nie zajmowac polowy parkietu... wiec ja bezom mowie stanowcze NIE
literka A to jest to
no w sumie ja marzę o takiej literce A ale mówię na to beza nie wiem czemu... bo oczywiście nie chcę żadnych puchatych drapowanych i nic z tych rzeczy.. to ja już nie wiem jak się nazywa suknia jaka ja chcę... to jest beza??? czy literka A???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg emmi%20mariage%20iris.jpg (37,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg florence.jpg (25,2 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Suknia.jpg (56,9 KB, 18 załadowań)
Stary 2009-04-02, 12:33   #4719
kaska87
Zakorzenienie

już jestem znów, ale od teraz tylko towarzysko nie będę pisać co się stało bo to głupie, ale miarka się przebrała. Nawet nie mam się komu wybeczeć, bo prezyjaciółki daleko

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 12:36   #4720
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
już jestem znów, ale od teraz tylko towarzysko nie będę pisać co się stało bo to głupie, ale miarka się przebrała. Nawet nie mam się komu wybeczeć, bo prezyjaciółki daleko
oj nie świruj tylko że odwołujesz ślub z toba już raz to przerabiałyśmy hehehe więc i tym razem damy radę- dawaj!!! opowiadaj co się stało- jak nie tu to na gmailu.
Stary 2009-04-02, 12:37   #4721
BlackAngel
Adwokat diabła

Kasia możesz napisać tamtam jeżeli chcesz, jesteśmy z Tobą

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 12:39   #4722
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no to marzymy o takiej samej suknisuper!!! bo już się bałam że nikt nie zrozumie mojego gustu

no w sumie ja marzę o takiej literce A ale mówię na to beza nie wiem czemu... bo oczywiście nie chcę żadnych puchatych drapowanych i nic z tych rzeczy.. to ja już nie wiem jak się nazywa suknia jaka ja chcę... to jest beza??? czy literka A???
dla mnie literka A to jak suknia delikatnie rozchodzi sie szerzej dopiero na wysokosci bioder a nie wyzej. i to DELIKATNIE z tych co wkleilas to ta druga podchodzi pod A. pierwsza i trzecia to juz jak dla mnie bezy troche
wg mnie to sa literki A hehe moje idealy dotychczas
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mecenas_1a.jpg (54,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Maggie Sottero - Elaine Front.jpg (21,4 KB, 20 załadowań)
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 12:42   #4723
kaska87
Zakorzenienie

nie chce pisać to jest zbyt głupie, wstydzę się tego

Stary 2009-04-02, 12:48   #4724
BlackAngel
Adwokat diabła

Kasia, wydaje mi się że nie ma tego co byłoby na prawdę głupie aby się wstydzić. Pisz na gmailu co się stało, w ten sposób się wygadasz no i my z pewnością Tobie pomożemy. Nawet jeżeli jest to głupie (jak to twierdzisz!) Kasiek weź się ogarnij

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 12:49   #4725
tancerka212
Zakorzenienie

Kasia ja tam nie będę namawiać na zwierzenia jak nie chcesz ale pamiętaj że my tu same baby jesteśmy i też głupoty robimy i mamy wszystkie takie same nienormalne babskie głowy hehe a z resztą nie jesteśmy jakieś zacofane i nieinteligentne żebyśmy nie mogły zrozumieć naszej Kochanej Kasi
Stary 2009-04-02, 12:51   #4726
kaska87
Zakorzenienie

to nie była moja wina tylko tyle

Stary 2009-04-02, 12:51   #4727
ashe
Raczkowanie

a mi się marzy jedna z tych sukienek...niby każda inna 2 ostatnie przymierzałam i juz spośród nich nie wiedziałabym którą wybrać resztę tylko narazie na żywo widziałam bo jestem umówiona na 16 kwietnia przymiarke na ..bo na żwyo wyglądaja o niebo lepiej...a poźniej tylko poczekam i którąś zamówie jakies pół roku przed ślubem ...co sądzicie o nich
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg emi_m2_b.jpg (34,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sally_m1_b.jpg (45,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kate_m1_b.jpg (36,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (28,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 22.jpg (26,7 KB, 12 załadowań)
Stary 2009-04-02, 12:57   #4728
kaska87
Zakorzenienie

idę do biblioteki do później

Stary 2009-04-02, 13:03   #4729
tancerka212
Zakorzenienie

Ashe mi się ta trzecia już od dawna podoba- powiedz jak wygląda na żywo prrrroszeeeee!!!
Stary 2009-04-02, 13:11   #4730
ashe
Raczkowanie

Jest cudna..choć w salonie nie była śnieżnobiała<takie ivory czy smietanka czy cos takiego>..to nie ma problemu by ją w innym kolorku uszyc...jak byłam ja zobaczyć to akurat na manekinie była i po poprostu była cudna..z tych 3 pierwszych <bo sa z jednej kolekcji> własnie ona mi się najbardziej podoba..ale muszę najpierw wiedzieć jak ja w niej wyglądam...ale Tancerko jest naprawdę prześliczna na żywo..
Stary 2009-04-02, 13:13   #4731
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
a mi się marzy jedna z tych sukienek...niby każda inna 2 ostatnie przymierzałam i juz spośród nich nie wiedziałabym którą wybrać resztę tylko narazie na żywo widziałam bo jestem umówiona na 16 kwietnia przymiarke na ..bo na żwyo wyglądaja o niebo lepiej...a poźniej tylko poczekam i którąś zamówie jakies pół roku przed ślubem ...co sądzicie o nich
Matko boska Ty już na przymiarkach byłaś i umawiasz się na następne? Ojojjjj... Hmm hmmm nie za wcześnie trochę te 1,6 roku?

Kaśka co się stało? Nie smutaj, tylko pisz szybko, bo się martwimy kurde ;/
Stary 2009-04-02, 13:24   #4732
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Jest cudna..choć w salonie nie była śnieżnobiała<takie ivory czy smietanka czy cos takiego>..to nie ma problemu by ją w innym kolorku uszyc...jak byłam ja zobaczyć to akurat na manekinie była i po poprostu była cudna..z tych 3 pierwszych <bo sa z jednej kolekcji> własnie ona mi się najbardziej podoba..ale muszę najpierw wiedzieć jak ja w niej wyglądam...ale Tancerko jest naprawdę prześliczna na żywo..
ojej jak fajnie ze na żywo tez jest super bo na modelce mi sie bardzo podoba nawet mogłabym mieć taki sam naszyjnik ciekawe jeszcze ile kosztuje??? a ona te koroneczki czy coś na gorsecie to ma w innym kolorze niż suknia czy jak?? bo wyglądają na ciemniejsze.. ale nawet fajnie to wygląda

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Matko boska Ty już na przymiarkach byłaś i umawiasz się na następne? Ojojjjj... Hmm hmmm nie za wcześnie trochę te 1,6 roku?
ja na przykład chcę szyć suknię i ja tez bym już najchętniej poszła poprzymierzać żeby powykluczać fasony w których mi na pewno źle, znaleźć ciekawe inspiracje i szukać potem w necie obrazków które będą pasowały mi na 100% i wtedy będę mogła zacząć tworzyć projekt mojej wymarzonej sukni koleżanka teraz wychodzić będzie za mąż i uszycie sukni kosztowało ją 1500zł-podobnie jak i u mnie w salonie szycia sukien ślubnych są ceny a u mnie jeszcze można zwrócić suknię i oddają połowę kasy jakby tak było w przyszłym roku to naprawdę stosunkowo niewiele by mnie to wyniosło
Stary 2009-04-02, 13:24   #4733
ashe
Raczkowanie

Cytat:
ojej jak fajnie ze na żywo tez jest super bo na modelce mi sie bardzo podoba nawet mogłabym mieć taki sam naszyjnik ciekawe jeszcze ile kosztuje??? a ona te koroneczki czy coś na gorsecie to ma w innym kolorze niż suknia czy jak?? bo wyglądają na ciemniejsze.. ale nawet fajnie to wygląda

Tancerko jak byłam to nie pytałam..bo niestety panie w tym salonie <a tylko w jednym w Poznaniu mają te sukienki> są takie zabiegane..poszłam sie umowic na konkretny dzień i godzine, i pytała tylko czy mam jakies upatrznone i zapisała sobie modele jakie jej podałam..jak bede 16 to napewno zapytam..i od razu napiszę ..ale z tego co się orientuję to inny model który mi się podobał kosztuje 2900 wiec pewnie coś koło tej cenny może kosztować...

Ja poszłam poptrzymierzać właśnie z tego względu, że jeśli nie kupię to chce mieć szytą..a wolę wiedzieć jakiego dokladnie fasonu szukac i wcześniej zapytać krawcowej ile będzie kosztowało uszycie idenycznej..bo nie każda suknia szyta u krawcowej wyjdzie połowę jej ceny...

Edytowane przez ashe
Czas edycji: 2009-04-02 o 13:28
Stary 2009-04-02, 13:31   #4734
chilanes
Zakorzenienie

Nawet, jak szyta, to kurde za wcześnie. Nie mówię... sama mam ochotę poprzymierzać, ale przecież to tyle czasu, 10 razy sie zdanie może zmienić.

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-04-02 o 13:32
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 13:37   #4735
tancerka212
Zakorzenienie

zmienić się może model ale nie fason w jakim nam ładnie- jak mi brzydko w rybce to za pół roku mi na pewno nie zacznie być w niej ładnie
Stary 2009-04-02, 13:43   #4736
ashe
Raczkowanie

może i wcześnie..ale ja byłam dosłownie 3 dni temu..i w zasadzie dlatego ze pogoda była śliczna i mialam ochote sie przejechac na spacerek i pooglądać..a właścicielka pracowni sama zaproponowała zebym przymierzyła..wiec dlaczego nie... ze zmianą zdania to raczej wątpie bym je zmieniła...bo to są jedyne sukienki które w całości takie jakie są mi się podobają bez żadnych zmian...
Stary 2009-04-02, 13:49   #4737
onaella
Zakorzenienie

a mnie choroba zaczyna rozkładać

na dworze robi się ciepło a ja jak zwykle chora się robię

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 13:50   #4738
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
może i wcześnie..ale ja byłam dosłownie 3 dni temu..i w zasadzie dlatego ze pogoda była śliczna i mialam ochote sie przejechac na spacerek i pooglądać..a właścicielka pracowni sama zaproponowała zebym przymierzyła..wiec dlaczego nie... ze zmianą zdania to raczej wątpie bym je zmieniła...bo to są jedyne sukienki które w całości takie jakie są mi się podobają bez żadnych zmian...
ja się właśnie zastanawiam jak wyglądają te "łaty" z koronki na spódnicy w tej sukni o której włąśnie rozmawiałyśmy- bodajże Annais bridal. bo podoba mi się góra bez zastrzeżeń i samo wykończenie dołu tylko zastanawiam się czy te kółka z koronki na spódnicy nie są za bardzo naciapane? jak to na żywo sie prezentuje?? jejciu ale mi narobiłaś ochoty na mierzenie sukni a w salonie mówisz że ślub w tym roku czy jak??
Stary 2009-04-02, 13:50   #4739
chilanes
Zakorzenienie

Luz, każdy ma swoje zdanie na ten temat.

Kurczę, jakie piękne złońce za oknem, a ja w pracy kisnę ;(
Stary 2009-04-02, 13:52   #4740
lusmarija
Wtajemniczenie

hellou

Kasia nie bądź smutna, @ dostałaś to moze coś wyolbrzymiasz przez to... jak bedziesz chciała pogadać to wiesz gdzie nas szukać

fajne te "Wasze" sukienki ja narazie nie szukam jakiegoś konkretnego modelu bo co z tego, że może i mi się podoba jak na żywo na mnie moze się okazać kompletną klapą jak zaczne wycieczki po salonach to się wtedy z Wami podziele swoimi opiniami na temat sukienek

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości