|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
Z różu się wyleczyłam, ale mimo to uważam, że takie buciki do moich nieśmiertelnych niebieskich jeansów wyglądałyby fajnie, zwłaszcza, że nie wyglądam jak lachon to nie budziłoby to skojarzeń z lalką z solarium i tipsiorami Ale nie ma o czym mówić...ta cenaNa szczęście w sklepach jest cała masa fajnych butów, których bym sobie nie kupiła normalnie a na ślub będę mogła zaszaleć jakby coś Chyba, że rzucą mnie na kolana jakieś białe Póki co wizja nie-białych ślubnych butów niezmiernie mnie cieszy![]() Juz nie wspominam, że po takie MAnolo to trzeba do Grecji, Irlandi, UK albo Hiszpanii chyba nawet jechać Szkoda, że nie mam tego szczęścia w totka, ale nie tracę nadziei
|
|
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Samoa te buty są ohydne
nie warte tej ceny, już nie wspominając o tym, że są w szpicaha! oglądajcie zaraz moment prawdy ![]() te są ładne i względnie tanie jak na buty na jeden raz ![]() http://www.e-rylko.com/produkt/e7d60...0/r/0/k/0/pp/5 http://www.e-rylko.com/produkt/l8d73.../r/0/k/0/pp/17
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-02 o 21:05 |
|
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Samoa;11734556]Cześć
![]() Byłam dziś na pilates A teraz jem warzywka na patelnię z koperkiem - pyszne, nigdy ich nie widziałam, pewnie to jakieś nowe. quote]no coś ty są już sto lat! ale mi nie smakują za bardzo.. wolę te z papryką i ziołami. ale dzis moja dieta poszła się walić ale ja głupia jestem.. ale jak te chipsy zobaczyłam to nie mogłam się powstrzymac.. a potem jeden za drugim do buziale koleżanka dostała taką świetną pufę siedzisko na prezent- ma któaś coś takiego w domu?? ja to mam ochotę zamówić i do tżta do pokoju zanieść- pasować będzie jak ulał a potem ją sobie do domku weźmiemy ![]() Cytat:
ja nie wiem czy to taki dobry pomysł... w sumie chciałabym zobaczyć je na jakiejś pannie młodej ale sama bym sie nie odważyła.. dziś miałam świetny sen z tą suknią ślubną i białe buty do niej miałam i niech tak zostanie
|
|
#4774 |
|
Wtajemniczenie
|
nie czytałam wszystkiego co naskrobałyście przez ten cza jak mnie nie było, ale czy mamy nowy tytuł wątku??
|
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2010
|
#4776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
bo nikt inny nie będzie wiedział że PM to panna mloda- mój tż pewnie na pierwszy rzut oka by się nie zczaił jak nie czyta wizażu
|
|
#4777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4779 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
będziecie mogli pomieszkać u nas w Krk a my pojedziemy do Ciebie nad morze ![]() a suknia mi się marzy właśnie taka bez ozdóbek, ale kto wie w czym mi będzie ładniej. Najgorsze jest to, że koleżanka mnie przekonuje, że narzeczony nie powinien pomagać mi w wyborze sukni, w sensie że łazić ze mną i włazić do przebieralni itp. Nie, żeby z powodu przesądu, tylko po prostu, żeby to była dla niego jakaś niespodzianka. A ja nie wyobrażam sobie wybrać sukni bez niego, co jak mu się nie będzie podobać? w ogóle żadnych ciuchów nie kupuję zanim nie usłyszę jego zdania
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2009-04-02 o 22:08 |
|
|
|
|
#4780 |
|
Wtajemniczenie
|
Te drugie buciki mi się podoibają
Ale macie racje nie nadają się na całonocne szaleństwa. Ale ryłko maja najwygodniejsze buty jakie kiedykolwiek miałam Cieżko u mnie z butami bo każdy mi nogę obciera, nawet adidasy. A z ryłko są świetne tylko te ceny
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co dziewczyny tak gadaliśmy dzisiaj o rozmowach kwalifikacyjnych i kolega jaki jest w temacie i nam opowiadał jakie pytania padają na rozmowach kwalifikacyjnych i mi gały na wierzch wyszły...
ciekawe co byście powiedziały na pytanie: czemu lepiej jest jeść zupę widelcem niż łyżką??? albo czemu lepiej jest nosić buty na rękach niz na nogach?? nie byłam nigdy na rozmowie kwalifikacyjnej ale wydawało mi się że inaczej one wyglądają
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak by mi zaczęli zadawać takie pytanie to bym wstala i wyszła bo nikt wariatki ze mnie robić nie będzie
|
|
|
|
|
#4783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam kolegę który na takie pytania odpowiada bez zająknięcia- co prawda na studiach ma marne oceny bo nie ma czasu na pierdoły żeby się ich uczyć ale jest tak niesamowicie inteligentny i obrotny że przekona do siebie chyba każdego!!! taki to da sobie radę w życiu jestem tego pewna- zostawię sobie jego numer telefonu w komórce bo może kiedyś mi się przydać
|
|
#4785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tych Twoich ładne te drugie, ale Ryłko robi niewygodne szpilki. Cytat:
Wy jesteście wszystkie prawie ekonomiczne - moejgo tż zawsze pytali o konkrety, a ostatnio jak już miał powazniejsze rozmowy to go maglowali 1-2 godziny z giełd, opcji walutowych i innych rzeczy, on się na tym dobrze zna, ale mówił, że musiał sie namyśleć, bo specjalnie go tak maglowali byle trudniej, żeby zobaczyć czy portafiłby odopiwedziec wymagającemu klientowi. Poza tym na takich pytaniach odpadliby słabo znający się na rzeczy ludzie.A wczoraj dostał znów ofertę pracy za granicą, z ciekawości co to jest sobie z nimi pogada ![]() Ja na moich rozmowach dotąd nie miałam nic szczególnego - własciwie jedna rozmowę miałam powazną w korporacji, najpierw pisałam testy, taki matematyczny i logiczny a późńiej była romozwa nt. dotychczasowej pracy, a że miałam doświadczenie to było o czym gadać, na wcześniejszych rozmowach były takie dzikie bąki. Was pewnie będą maglowac z wiedzy ze studiów. Też słyszałam takie pierdy o dziwnych pytaniach, ale w to nie wierzę. Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-04-03 o 07:42 |
||
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
w tym miesiącu mam wyjątkowo "wredną" @Wilczyca dzięki ale jak będę chciała się wygadać to napiszę na gmail, żeby wszystkie były wtajemniczone ![]() dobra napiszę o co poszło, ale nie oceniajcie mnie poszliśmy wczoraj z TZ do piwnicy po piłkę do kosza....a mój tatuś zrobił tam troszkę bałagan i nie mogliśmy znaleźć i TZ powiedział, że już tydzień mówię o tym, że na kosza pójdziemy i dlaczego nie poprosiłam taty, żeby mi ją wyciągnął.....a ja $%##& jesteś %$^i tak dalej wiem ułom ze mnie i TZ poszedł a ja mu anpisałam, że jest $!@# i tak dalej no i to historia matko jaki durny powód do kłótni normalnie jak Jozi rekolekcje![]() dodam, że jak TZ poszedł do domu to piekł moje ulubione bułeczki z czekoladą ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-03 o 08:35 |
|
|
|
#4788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale masz rację,że Nalon lepiej ukazuje bioderka![]() dziękuję KAsiu i jak tam??? Samciu a mnie się te buty podobają sama bym takie kupiła gdyby można było też wole jak czółenka są w szpic,takie zaokrąglone są ładne,ale jakoś bardziej eleganckie mi się wydają takie w szpic może też zaszaleje z butami ślubnymi tylko,że pewnie moja mama będzie mi próbować wybić to z głowy hehe a może jakieś srebrne? hmm trzeba pomyśleć
|
|
|
|
|
#4789 |
|
Adwokat diabła
|
hej! a mnie wyjątkowo tż obudził, patrzę na zegarek i oczom nie dowierzam że jest po 8 a ja nie śpię
![]() no cóż trzeba zebrać się w sobie i ogarnąć co nie co.. będę Was odwiedzać ![]() Kasiu jak tam?
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
teściowa wraca w niedzielę
![]() idę do pracy
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-03 o 08:49 |
|
|
|
#4791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czas kurczę goni do przodu ![]() ![]() Cytat:
![]() Faktycznie z kolorkiem może być fajnie, ja chyba nad złotymi pomyślę... Do mnie teraz wydzwaniają ludziska, o których oferty prosiłam ;/ np fotograficy, dj'e, zespoły.... O oferty i kontakt prosiłam w styczniu/lutym, dzięki bogu kwiecień sie zaczoł, a Oni sie masowo nawrócili i zaczeli odzywać ;/ Buraki wstrętne ![]()
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takiej sytuacji byłoby u mnie dokładnie tak samo Choc podejrzewam, że mój facet nie okazałby siętaki mietki i nie uciekłby Choć nie raz zdarzało się że mnie szantażował bo pojade do domu To mu mówiłam, że a to sobie jedz jakżeś taki tchórz co to narobi awanture a potem ucieka... z reguły okazuje sie, że facet jest miętki, czasem trzeba uzywać innych środków zaradczych, ale ok i mnie raz czy 2 zdarzyło sięze łagodzilismy spora przez telefon post faktum Myślę Kasiek, ze zareagowałaś normalnie a między nami różnica jest taka, że ja mimo swojej extra wielkiej impulsywności nie piszę: ślubu z TZ nie będzie bo mnie wnerwił.. przepraszam za spłaszczenie problemu wielu z Was, ale tak to jest: wkurzycie sie na tych swoich TŻ przychodzicie tu biedne płakać w geście jakiegoś protestu piszecie, że ślubu nie będzie po czym na drugi dzień np: teściowa przyjeźdza w neidzielę ![]() Myślę Kasiek że akurat w Twoim wypadku to też będzie miało dobry wpływ... najbardziej na niego ![]() I nie pisz więcej takich bredni o zerwaniu ślubu przecież to Twoje marzenie ![]() A no i powiedz mi Kochana za co to ostrzeżenie?? bo ja nie wiem ( o ile bylo juz napisane w sensie)
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-04-03 o 09:13 |
|
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja też już wstałam i pakuję się do domku izmykam na weekend do mojego narzeczonego ![]() miłego dnia
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka powaliłaś mnie nromalnie
Ja wiem, też się kłucę przy okresie o pierdoły, ale na boga, zeby z tego powodu pisać, ze ślubu nie będzie??? Normalnie nie mogę, jakie z Was aparatki! Jedna z powodu piłki do kosza odwołuje ślub, druga kłuci się z Tż, bo do kościoła mu się nie chciało iść , ręce opadają ![]() Dziewczyny, a jak tam u Was z naukami, itd? Bo ja się tak zastanawiam, ze może by się tak wybrać już i mieć z głowy...?
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-04-03 o 09:28 |
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Ale muszę Wam powiedzieć, że te babeczki na końcu mnie rozwaliły
mój TZ nie potrafi aż tak mnie katować
|
|
|
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tancerko-owocnego weekendu z TŻ ![]() ![]() Jejq jeszcze parę dni i
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
chili u nas na razie w tym temacie spokój
na kolendzie ksiadz powiedzial, że są w parafii nauki po odpuscie we wrzesniu i my wtedy wlasnei pojdziemy ![]() madziulko czy masz na mysli święta czy coś innego bo dalece jestem nie w temacie a nie mam sily buszowac po watku?? Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-04-03 o 09:32 |
|
|
|
#4798 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
A ja na weekend śmigam do szkoły A tak mi sie nie chce. Jedyny plus, że zostaję u przyjaciółki i robimy sobie babski wieczór % i te sprawy tylko jak ja wstane w sobotę na zajęcia Milego weekendu dziewczyny
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
Kubusewa aha, no to ok, już coś mniej więcej wiem. My to się w końcu byśmy do mojej parafii wybrać
W końcu wszystko prócz koscioła mamy Tzn byliśmy w kościele tym, w którym chcemy wziąć ślub, ale z mojej parafii licencja będzie potrzebna ;/A jak byłyście w kosciele, to w co Oni wasze daty i godziny wpisywali? Jak to się nazywa?
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-04-03 o 09:45 |
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() ale dziś pięknie na dworze a ja jadę dziś na dzialeczkę najpierw do rodziców a potem na moją bo trzeba posprzątać troche po zimię a, że obie wielkie jak nie wiem są to pewnie trochę nam zajmie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

Z różu się wyleczyłam, ale mimo to uważam, że takie buciki do moich nieśmiertelnych niebieskich jeansów wyglądałyby fajnie, zwłaszcza, że nie wyglądam jak lachon to nie budziłoby to skojarzeń z lalką z solarium i tipsiorami
Póki co wizja nie-białych ślubnych butów niezmiernie mnie cieszy

ale ja głupia jestem.. ale jak te chipsy zobaczyłam to nie mogłam się powstrzymac.. a potem jeden za drugim do buzi

nie byłam nigdy na rozmowie kwalifikacyjnej ale wydawało mi się że inaczej one wyglądają

poszliśmy wczoraj z TZ do piwnicy po piłkę do kosza....a mój tatuś zrobił tam troszkę bałagan i nie mogliśmy znaleźć i TZ powiedział, że już tydzień mówię o tym, że na kosza pójdziemy i dlaczego nie poprosiłam taty, żeby mi ją wyciągnął.....a ja $%##& jesteś %$^i tak dalej
matko jaki durny powód do kłótni normalnie jak Jozi rekolekcje

A tak mi sie nie chce. Jedyny plus, że zostaję u przyjaciółki i robimy sobie babski wieczór % i te sprawy