Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-02, 20:53   #4771
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
ja uwielbiam buty ale te szczególnie nie są w moim typie i nigdy bym takich nie zalożyła ani na ślub ani na codzień

ale cena rzeczywiście powalająca
a ja lubię takie czółenkaZ różu się wyleczyłam, ale mimo to uważam, że takie buciki do moich nieśmiertelnych niebieskich jeansów wyglądałyby fajnie, zwłaszcza, że nie wyglądam jak lachon to nie budziłoby to skojarzeń z lalką z solarium i tipsiorami Ale nie ma o czym mówić...ta cena
Na szczęście w sklepach jest cała masa fajnych butów, których bym sobie nie kupiła normalnie a na ślub będę mogła zaszaleć jakby cośChyba, że rzucą mnie na kolana jakieś białePóki co wizja nie-białych ślubnych butów niezmiernie mnie cieszy

Juz nie wspominam, że po takie MAnolo to trzeba do Grecji, Irlandi, UK albo Hiszpanii chyba nawet jechaćSzkoda, że nie mam tego szczęścia w totka, ale nie tracę nadziei
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 20:57   #4772
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Samoa te buty są ohydne nie warte tej ceny, już nie wspominając o tym, że są w szpic

aha! oglądajcie zaraz moment prawdy

te są ładne i względnie tanie jak na buty na jeden raz
http://www.e-rylko.com/produkt/e7d60...0/r/0/k/0/pp/5
http://www.e-rylko.com/produkt/l8d73.../r/0/k/0/pp/17

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-02 o 21:05
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 21:04   #4773
tancerka212
Zakorzenienie

[quote=Samoa;11734556]Cześć
Byłam dziś na pilatesA teraz jem warzywka na patelnię z koperkiem - pyszne, nigdy ich nie widziałam, pewnie to jakieś nowe. quote]
no coś ty są już sto lat! ale mi nie smakują za bardzo.. wolę te z papryką i ziołami.

ale dzis moja dieta poszła się walić koleżanka miała dziś urodziny i poszliśmy do niej a tam chipsy, ptasie mleczko, tort, napoje, wino... oczywiście jadłąm wszystko po kolei więc chyba kalorii to mam zapas na tydzień ale ja głupia jestem.. ale jak te chipsy zobaczyłam to nie mogłam się powstrzymac.. a potem jeden za drugim do buzi

ale koleżanka dostała taką świetną pufę siedzisko na prezent- ma któaś coś takiego w domu?? ja to mam ochotę zamówić i do tżta do pokoju zanieść- pasować będzie jak ulał a potem ją sobie do domku weźmiemy

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
różowe buty na ślub to jest to Ciekawe ile takie od Manolo kosztują Chcę takie
Samoa szalona kobieto ja nie wiem czy to taki dobry pomysł... w sumie chciałabym zobaczyć je na jakiejś pannie młodej ale sama bym sie nie odważyła.. dziś miałam świetny sen z tą suknią ślubną i białe buty do niej miałam i niech tak zostanie
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 21:06   #4774
can't be perfect
Wtajemniczenie

nie czytałam wszystkiego co naskrobałyście przez ten cza jak mnie nie było, ale czy mamy nowy tytuł wątku??
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 21:07   #4775
kaska87
Zakorzenienie

Panny Młode 2010

Stary 2009-04-02, 21:11   #4776
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
buciki są śliczne ale gwarantuję że szlag was trafi jak będziecie szaleć a one zostaną wam na parkiecie... one się po prostu dobrze nogi nie trzymają tym bardziej że od wewnętrznej strony są wycięte. nie polecam aż takiego ryzyka na własne wesele... mam jedne takie właśnie piękne buciki- są jak z obrazka ale jak tańczyłam to czasem zostawały na parkiecie.. szczególnie jak będa na nogach jakieś rajstopy czy pończochy które jeszcze bardziej sprawią że but sie nie będzie nogi trzymał. na boso się trzymają ale ja nie zaryzykuje wystąpienia na boso tzn bez zadnych pończoch na wesele.. bo bym miała jeszcze bomble i obtarcia jak ta lala.... to nie są dobre buty na wesele pod względem przyczepności do nogi.. bo pod względem uroku są śliczne

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
nie czytałam wszystkiego co naskrobałyście przez ten cza jak mnie nie było, ale czy mamy nowy tytuł wątku??
a ja bym dała jeszcze krótszą PM 2010 albo PM'10. nie możemy mieć takiej zwykłej nazwy.. niech będzie chociażby przypominająca szyfr który znają tylko panny młode bo nikt inny nie będzie wiedział że PM to panna mloda- mój tż pewnie na pierwszy rzut oka by się nie zczaił jak nie czyta wizażu
Stary 2009-04-02, 21:31   #4777
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
te drugie piękne ale strasznie nie praktyczne tym bardziej na wesele, tzn napewno nie trzymają sie nogi

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 21:37   #4778
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
te drugie piękne ale strasznie nie praktyczne tym bardziej na wesele, tzn napewno nie trzymają sie nogi
dam sobie głowę uciąć że nie trzymają się nogi to może buty na jakiś ładny spokojny ślub z obiadem w restauracji a nie na szalone wesele do rana.. jak ja poszłam w takich butach na wesele i spadły mi kilka razy to juz mi się tanczyc odechciało normalnie a na to na swoim weselu sobie pozwolić nie mogę
Stary 2009-04-02, 22:00   #4779
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
To ja mam odwrotnie. Morze mam na wyciągnięcie ręki, bo mieszkam dość niedaleko Gdańska, a chciałabym jechać na wakacje w góry, ale póki co się nie zanosi. I tak się cieszę, bo niedawno byliśmy w Czechach i sobie trochę pospacerowaliśmy w górach
to wiesz co, zamień się będziecie mogli pomieszkać u nas w Krk a my pojedziemy do Ciebie nad morze

a suknia mi się marzy właśnie taka bez ozdóbek, ale kto wie w czym mi będzie ładniej. Najgorsze jest to, że koleżanka mnie przekonuje, że narzeczony nie powinien pomagać mi w wyborze sukni, w sensie że łazić ze mną i włazić do przebieralni itp. Nie, żeby z powodu przesądu, tylko po prostu, żeby to była dla niego jakaś niespodzianka. A ja nie wyobrażam sobie wybrać sukni bez niego, co jak mu się nie będzie podobać? w ogóle żadnych ciuchów nie kupuję zanim nie usłyszę jego zdania

Edytowane przez wilczyca
Czas edycji: 2009-04-02 o 22:08
wilczyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 22:09   #4780
obca7
Wtajemniczenie

Te drugie buciki mi się podoibająAle macie racje nie nadają się na całonocne szaleństwa. Ale ryłko maja najwygodniejsze buty jakie kiedykolwiek miałam Cieżko u mnie z butami bo każdy mi nogę obciera, nawet adidasy. A z ryłko są świetne tylko te ceny
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 22:13   #4781
tancerka212
Zakorzenienie

wiecie co dziewczyny tak gadaliśmy dzisiaj o rozmowach kwalifikacyjnych i kolega jaki jest w temacie i nam opowiadał jakie pytania padają na rozmowach kwalifikacyjnych i mi gały na wierzch wyszły...
ciekawe co byście powiedziały na pytanie:
czemu lepiej jest jeść zupę widelcem niż łyżką???
albo
czemu lepiej jest nosić buty na rękach niz na nogach??
nie byłam nigdy na rozmowie kwalifikacyjnej ale wydawało mi się że inaczej one wyglądają
Stary 2009-04-02, 22:19   #4782
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
wiecie co dziewczyny tak gadaliśmy dzisiaj o rozmowach kwalifikacyjnych i kolega jaki jest w temacie i nam opowiadał jakie pytania padają na rozmowach kwalifikacyjnych i mi gały na wierzch wyszły...
albo
nie byłam nigdy na rozmowie kwalifikacyjnej ale wydawało mi się że inaczej one wyglądają
to do jakiej on się pracy staral o przyjęcie
jak by mi zaczęli zadawać takie pytanie to bym wstala i wyszła bo nikt wariatki ze mnie robić nie będzie

14.08.2010
baby
Stary 2009-04-02, 22:22   #4783
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
albo
Ja byłam na kilku rozmowach i takich dziwnych pytań mi nie zadawali. Ale słyszałam, ze takie praktyki stosują. Po co to nie wiem, żeby sprawdzić inteligencję kandydata czy co
Stary 2009-04-02, 22:39   #4784
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
to do jakiej on się pracy staral o przyjęcie
jak by mi zaczęli zadawać takie pytanie to bym wstala i wyszła bo nikt wariatki ze mnie robić nie będzie
hehe nie wiem dokładnie co to była za praca ale jako że po studiach ekonomicznych był to zapewne w jakims handlu czy coś w tym stylu.
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ja byłam na kilku rozmowach i takich dziwnych pytań mi nie zadawali. Ale słyszałam, ze takie praktyki stosują. Po co to nie wiem, żeby sprawdzić inteligencję kandydata czy co
zapewne żeby sprawdzić inteligencję i umiejętność natychmiastowego radzenia sobie w niespodziewanych, różnorodnych sytuacjach
mam kolegę który na takie pytania odpowiada bez zająknięcia- co prawda na studiach ma marne oceny bo nie ma czasu na pierdoły żeby się ich uczyć ale jest tak niesamowicie inteligentny i obrotny że przekona do siebie chyba każdego!!! taki to da sobie radę w życiu jestem tego pewna- zostawię sobie jego numer telefonu w komórce bo może kiedyś mi się przydać
Stary 2009-04-03, 07:40   #4785
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa te buty są ohydne nie warte tej ceny, już nie wspominając o tym, że są w szpic

ale takie szpilki muszą być w szpic, poza tym ten nie jest duży. Kwestia gustu, ale jak dla mnie czółenka na obcasie wygladają głupio jak sa zaokrąglone.
Z tych Twoich ładne te drugie, ale Ryłko robi niewygodne szpilki.

Cytat:
albo
to chyba pytanie podczas rekrutacji chyba przedstawiciela handlowego albo jakiegoś naciągacza ala piramida a nie na poważne stanowisko.
Wy jesteście wszystkie prawie ekonomiczne - moejgo tż zawsze pytali o konkrety, a ostatnio jak już miał powazniejsze rozmowy to go maglowali 1-2 godziny z giełd, opcji walutowych i innych rzeczy, on się na tym dobrze zna, ale mówił, że musiał sie namyśleć, bo specjalnie go tak maglowali byle trudniej, żeby zobaczyć czy portafiłby odopiwedziec wymagającemu klientowi. Poza tym na takich pytaniach odpadliby słabo znający się na rzeczy ludzie.A wczoraj dostał znów ofertę pracy za granicą, z ciekawości co to jest sobie z nimi pogada
Ja na moich rozmowach dotąd nie miałam nic szczególnego - własciwie jedna rozmowę miałam powazną w korporacji, najpierw pisałam testy, taki matematyczny i logiczny a późńiej była romozwa nt. dotychczasowej pracy, a że miałam doświadczenie to było o czym gadać, na wcześniejszych rozmowach były takie dzikie bąki. Was pewnie będą maglowac z wiedzy ze studiów.
Też słyszałam takie pierdy o dziwnych pytaniach, ale w to nie wierzę.

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-04-03 o 07:42
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 08:15   #4786
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:

229 zł to tanie, jak na 1 raz??? OMFG!
Stary 2009-04-03, 08:24   #4787
kaska87
Zakorzenienie

cześć ja już po śniadanku, umyta, ubrana, pomalowana i na 9:00 idę do pracy w tym miesiącu mam wyjątkowo "wredną" @

Wilczyca dzięki ale jak będę chciała się wygadać to napiszę na gmail, żeby wszystkie były wtajemniczone

dobra napiszę o co poszło, ale nie oceniajcie mnie pamiętajcie, że mam @ poszliśmy wczoraj z TZ do piwnicy po piłkę do kosza....a mój tatuś zrobił tam troszkę bałagan i nie mogliśmy znaleźć i TZ powiedział, że już tydzień mówię o tym, że na kosza pójdziemy i dlaczego nie poprosiłam taty, żeby mi ją wyciągnął.....a ja $%##& jesteś %$^i tak dalej wiem ułom ze mnie i TZ poszedł a ja mu anpisałam, że jest $!@# i tak dalej no i to historia matko jaki durny powód do kłótni normalnie jak Jozi rekolekcje

dodam, że jak TZ poszedł do domu to piekł moje ulubione bułeczki z czekoladą kare mi dał

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-03 o 08:35
Stary 2009-04-03, 08:29   #4788
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
bardzo podobna do Pronovias Nalon http://www.madonna.pl/en/pronovias.php?s=37.nalon choc Nalon mi sie bardziej podoba, bo jest na dole troche szersza i tak nie ukazuje bioderek
hmmm...mnie się w sumie obie podobają ale masz rację,że Nalon lepiej ukazuje bioderka

Cytat:
to white one 427
dziękuję
KAsiu i jak tam???

Samciu a mnie się te buty podobają sama bym takie kupiła gdyby można było też wole jak czółenka są w szpic,takie zaokrąglone są ładne,ale jakoś bardziej eleganckie mi się wydają takie w szpic może też zaszaleje z butami ślubnymi tylko,że pewnie moja mama będzie mi próbować wybić to z głowy hehe a może jakieś srebrne? hmm trzeba pomyśleć
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 08:31   #4789
BlackAngel
Adwokat diabła

hej! a mnie wyjątkowo tż obudził, patrzę na zegarek i oczom nie dowierzam że jest po 8 a ja nie śpię
no cóż trzeba zebrać się w sobie i ogarnąć co nie co..
będę Was odwiedzać

Kasiu
jak tam?

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 08:42   #4790
kaska87
Zakorzenienie

teściowa wraca w niedzielę

idę do pracy

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-03 o 08:49
Stary 2009-04-03, 08:59   #4791
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Hej ho Kopę lat

Nie narzekajcie na swoje weekendy majowe, ja będę się wtedy uczyć do pierwszego egzaminu, więc nici z jakichkolwiek wyjazdów
Właśnie sobie przed chwilą biegaliśmy z TŻem i teraz tak super się czuję, że zaraz mnie chyba energia rozsadzi Wypatrzyłam sobie dzisiaj na przecenie śliczne spodenki dresowe i zaraz jak wróciliśmy do domku to stwierdziłam że trzeba je wypróbować, czy wygodne na jogging są super
A my nadal nie mamy DJa / zespołu ... Nic, normalnie nic się nam nie podoba Oj, chyba musimy skończyć z wybrzydzaniem, bo jak tak dalej pójdzie to nam zostanie stary dobry Winamp
Trzymajcie się, kocice
Cieszę się, ze my się w końcu zdecydowaliśmy na kogoś Czas kurczę goni do przodu
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
różowe buty na ślub to jest to Ciekawe ile takie od Manolo kosztują Chcę takie
http://picasaweb.google.com/aaron.ha...60088948037602

http://picasaweb.google.com/aaron.ha...59951432554242

edit juz wiem ile kosztuja buty od Manolo - od 600 do 1000 $, a ja ciołek z Polski sie łudziłam, że max 1000 zł, korek ze mniePrzecież różne Diory i D&G kosztuja koło 3 tysięcy...no nic. NIe będę miała Seksu w wilekim mieścieKupie sobie w Venezi Ale już wiem, że fajnie wyglądają buty inne niz białe i o ile mama mi nie wybije tego genialnego pomysłu z głowy to będę miała jakies koloroweChociaz mama sama mówiła, ze mogłabym jakis różem pojechać, więc mam sojusznika
Ohhh Manolo... podobno są bosko wygodne nawet te 12 cm
Faktycznie z kolorkiem może być fajnie, ja chyba nad złotymi pomyślę...

Do mnie teraz wydzwaniają ludziska, o których oferty prosiłam ;/ np fotograficy, dj'e, zespoły.... O oferty i kontakt prosiłam w styczniu/lutym, dzięki bogu kwiecień sie zaczoł, a Oni sie masowo nawrócili i zaczeli odzywać ;/ Buraki wstrętne Ignorować klient5a, a jak klient już sie zdecyduje na kogoś, to mącą we łbie
Stary 2009-04-03, 09:11   #4792
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
dobra napiszę o co poszło, ale nie oceniajcie mnie pamiętajcie, że mam @ poszliśmy wczoraj z TZ do piwnicy po piłkę do kosza....a mój tatuś zrobił tam troszkę bałagan i nie mogliśmy znaleźć i TZ powiedział, że już tydzień mówię o tym, że na kosza pójdziemy i dlaczego nie poprosiłam taty, żeby mi ją wyciągnął.....a ja $%##& jesteś %$^i tak dalej wiem ułom ze mnie i TZ poszedł a ja mu anpisałam, że jest $!@# i tak dalej no i to historia matko jaki durny powód do kłótni normalnie jak Jozi rekolekcje

dodam, że jak TZ poszedł do domu to piekł moje ulubione bułeczki z czekoladą kare mi dał
Hej no ja uważam, ze postąpiłaś jak każda normalna kobieta
W takiej sytuacji byłoby u mnie dokładnie tak samo
Choc podejrzewam, że mój facet nie okazałby siętaki mietki i nie uciekłby
Choć nie raz zdarzało się że mnie szantażował bo pojade do domu
To mu mówiłam, że a to sobie jedz jakżeś taki tchórz co to narobi awanture a potem ucieka... z reguły okazuje sie, że facet jest miętki, czasem trzeba uzywać innych środków zaradczych, ale ok i mnie raz czy 2 zdarzyło sięze łagodzilismy spora przez telefon post faktum
Myślę Kasiek, ze zareagowałaś normalnie a między nami różnica jest taka, że ja mimo swojej extra wielkiej impulsywności nie piszę: ślubu z TZ nie będzie bo mnie wnerwił..
przepraszam za spłaszczenie problemu wielu z Was, ale tak to jest: wkurzycie sie na tych swoich TŻ przychodzicie tu biedne płakać w geście jakiegoś protestu piszecie, że ślubu nie będzie po czym na drugi dzień np: teściowa przyjeźdza w neidzielę
Myślę Kasiek że akurat w Twoim wypadku to też będzie miało dobry wpływ... najbardziej na niego
I nie pisz więcej takich bredni o zerwaniu ślubu przecież to Twoje marzenie
A no i powiedz mi Kochana za co to ostrzeżenie??
bo ja nie wiem( o ile bylo juz napisane w sensie)

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-04-03 o 09:13
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 09:15   #4793
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

jesteś wiedźma wiesz i z tego powodu slub wczoraj odwołany oj Ty Kasiulko nasza zakręcona niech ta @ idzie od ciebie bo jeszcze tżta w kosmos wyślesz niechcący.. teściowa wraca w niedziele więc mam nadzieje że do tego czasu wszyscy pozostaną cali i zdrowi

a ja też już wstałam i pakuję się do domku izmykam na weekend do mojego narzeczonego ten tydzien szczególnie szybko minął może dlatego że tak ładnie było

miłego dnia
Stary 2009-04-03, 09:22   #4794
chilanes
Zakorzenienie

Kaśka powaliłaś mnie nromalnie oplułam monitor kawą!
Ja wiem, też się kłucę przy okresie o pierdoły, ale na boga, zeby z tego powodu pisać, ze ślubu nie będzie???

Normalnie nie mogę, jakie z Was aparatki! Jedna z powodu piłki do kosza odwołuje ślub, druga kłuci się z Tż, bo do kościoła mu się nie chciało iść , ręce opadają

Dziewczyny, a jak tam u Was z naukami, itd? Bo ja się tak zastanawiam, ze może by się tak wybrać już i mieć z głowy...?

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-04-03 o 09:28
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 09:29   #4795
kubusewa
Zakorzenienie

Ale muszę Wam powiedzieć, że te babeczki na końcu mnie rozwaliły
mój TZ nie potrafi aż tak mnie katować
Stary 2009-04-03, 09:29   #4796
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Kaśka powaliłaś mnie nromalnie oplułam monitor kawą!
Ja wiem, też się kłucę przy okresie o pierdoły, ale na boga, zeby z tego powodu psiać, ze ślubu nie będzie???
Kaśka Ja też myślę że taki' powód' to nie jest żaden powód

Tancerko-owocnego weekendu z TŻ

Jejq jeszcze parę dni i

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 09:30   #4797
kubusewa
Zakorzenienie

chili u nas na razie w tym temacie spokój
na kolendzie ksiadz powiedzial, że są w parafii nauki po odpuscie we wrzesniu i my wtedy wlasnei pojdziemy
madziulko czy masz na mysli święta czy coś innego bo dalece jestem nie w temacie a nie mam sily buszowac po watku??

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-04-03 o 09:32
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 09:41   #4798
obca7
Wtajemniczenie

Hello A ja na weekend śmigam do szkoły A tak mi sie nie chce. Jedyny plus, że zostaję u przyjaciółki i robimy sobie babski wieczór % i te sprawy tylko jak ja wstane w sobotę na zajęciaOj ciężko będzie Milego weekendu dziewczyny
Stary 2009-04-03, 09:42   #4799
chilanes
Zakorzenienie

Kubusewa aha, no to ok, już coś mniej więcej wiem. My to się w końcu byśmy do mojej parafii wybrać W końcu wszystko prócz koscioła mamy Tzn byliśmy w kościele tym, w którym chcemy wziąć ślub, ale z mojej parafii licencja będzie potrzebna ;/

A jak byłyście w kosciele, to w co Oni wasze daty i godziny wpisywali? Jak to się nazywa?

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-04-03 o 09:45
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 09:46   #4800
onaella
Zakorzenienie

hello

ale dziś pięknie na dworze wiosna an całego

a ja jadę dziś na dzialeczkę najpierw do rodziców a potem na moją bo trzeba posprzątać troche po zimię a, że obie wielkie jak nie wiem są to pewnie trochę nam zajmie

14.08.2010
baby
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości