Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-03, 08:49   #4801
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Kaśka szczena mi opadla i zbieram zeby z podlogi
oj biedny ten Twoj Tadzik

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

Dziewczyny, a jak tam u Was z naukami, itd? Bo ja się tak zastanawiam, ze może by się tak wybrać już i mieć z głowy...?
ja mysle zeby je zrobic jakos w listopadzie jak bedzie brzydko, zimno, ciemno i nie bedzie zadnych przyjemniejszych alternatyw

ale wczoraj pani na aero dala wycisk az mi sie w glowie zakrecilo
ale dobrze - beda efekty
a TZ glupol juz mi wczoraj mowi, ze on juz czuje pod reka ze schudlam i chuchro jestem do przytulania a to poprostu kwestia tego, ze juz jest cieplej, wiec nie chodze po domu w grubym polarze tylko w koszulce
mysle o zakupie l-karnityny kiedys bralam i byly efekty... tylko jak sie pocilam to jakos tak dziwnie zajezdzalo

a ja mam ten weekend wolny musimy koniecznie smignac na rower

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
A jak byłyście w kosciele, to w co Oni wasze daty i godziny wpisywali? Jak to się nazywa?
to sie nazywa kalendarz

a moi rodzice dzis na wies pojechali, a ja nie moglam, bo mam dentyste...

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-04-03 o 08:56
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 08:57   #4802
madziulka_
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
chili u nas na razie w tym temacie spokój
na kolendzie ksiadz powiedzial, że są w parafii nauki po odpuscie we wrzesniu i my wtedy wlasnei pojdziemy
madziulko czy masz na mysli święta czy coś innego bo dalece jestem nie w temacie a nie mam sily buszowac po watku??
Tak śmigam do Polandii za parę dzionków

Cytat:
Kubusewa aha, no to ok, już coś mniej więcej wiem. My to się w końcu byśmy do mojej parafii wybrać W końcu wszystko prócz koscioła mamy Tzn byliśmy w kościele tym, w którym chcemy wziąć ślub, ale z mojej parafii licencja będzie potrzebna ;/

A jak byłyście w kosciele, to w co Oni wasze daty i godziny wpisywali? Jak to się nazywa?
Ja rezerwowałam godzinkę drogą e mailową
MY już kiedyś uczęszczaliśmy na nauki przedmałżenskiej, do poradni..
Teraz spytamy czy musimy ponownie czy nie
Fajnie by było jakby księżulek powiedział że jak raz byliśmy to styknie
A jest taka możliwość bo ślub będzie w Bazylice w której owe nauki pobieraliśmy, ale zobaczymy za parę dni

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 09:08   #4803
tancerka212
Zakorzenienie

ja już spakowana, wydepilowana, jem serek wiejski i czekam na zajęcia bo mam o 11:30 dopiero.. ehhh a już bym śmigała do domku
a jutro ze szwagierką będziemy oglądać katalogi slubne a szwagra to w kosmos trzeba bedzie wysłać gdzieś bo zepsuje nam całą zabawę zapewne
w ogóle to śmiać mi się chce z siebie troszkę jak ktoś się mnie o coś zapyta np związanego z suknią i zacznę mu mówić jakie mi by się podobały, walę firmami czy nazwami i w ogóle jakimś językiem ze swojego świata i nikt nie rozumie tego hehehe pronovias la sposa annais bridal hehehe i już człowiek myśli że UFO jestem
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 09:14   #4804
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Kubusewa aha, no to ok, już coś mniej więcej wiem. My to się w końcu byśmy do mojej parafii wybrać W końcu wszystko prócz koscioła mamy Tzn byliśmy w kościele tym, w którym chcemy wziąć ślub, ale z mojej parafii licencja będzie potrzebna ;/

na zapowiedzi to damy juz na sam koniec.. czyli gdzies w marcu
na razie trzeba bedzie isc kolo pazdziernika do kancelarii parafialnej zapisac sie na termin zeby zarazerwowac
bo zapowiedzi to sie daje na 3-6 miesiecy przed slubem
Stary 2009-04-03, 09:16   #4805
chilanes
Zakorzenienie

nie noz apowiedzi to wiem, one na koniec, bo to też na 3 miesiące przed max można. Chodziło mi o to, że datę slubu Pary wpsiuje się w Księgę ślubów, czy Kalendarz bo nei wiem, jak to zanwać u księdza
Stary 2009-04-03, 09:18   #4806
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dobra napiszę o co poszło, ale nie oceniajcie mnie pamiętajcie, że mam @ poszliśmy wczoraj z TZ do piwnicy po piłkę do kosza....a mój tatuś zrobił tam troszkę bałagan i nie mogliśmy znaleźć i TZ powiedział, że już tydzień mówię o tym, że na kosza pójdziemy i dlaczego nie poprosiłam taty, żeby mi ją wyciągnął.....a ja $%##& jesteś %$^i tak dalej wiem ułom ze mnie i TZ poszedł a ja mu anpisałam, że jest $!@# i tak dalej no i to historia matko jaki durny powód do kłótni normalnie jak Jozi rekolekcje

dodam, że jak TZ poszedł do domu to piekł moje ulubione bułeczki z czekoladą kare mi dał
Kasia strach się Ciebie bać normalnie................ ......... dobra agentka z Ciebie nie ma co

Cytat:
Dziewczyny, a jak tam u Was z naukami, itd? Bo ja się tak zastanawiam, ze może by się tak wybrać już i mieć z głowy...?
my na nauki wybieramy się na jesieni, bo wtedy mamy najwięcej czasu jakoś u nas w parafii są dwa razy w roku wiosna-jesień wiec wybór był prosty jak dla nas

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 09:22   #4807
tancerka212
Zakorzenienie

my to dopiero może w lutym coś zaczniemy bo wcześniej nie dam rady bo kurs prawie co weekend wiec nie teleportuję się w dwa miejsca jednocześnie a szkoda bo już bym chciała mieć z głowy..

dziewczyny chyba jak wrócę z weekendu to już nowa część będzie.. a mnie nie będzie na otwarciu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 09:32   #4808
szana
Zadomowienie

Wróciłam-byłam w sklepie z mamą i się tam tak zdenerwowałam ,że nie ma co najpierw w kolejce na poczcie stała kobieta z 2: dziewczynka koło roku w wózku i chłopczyk koło 3-4 lat biegał koło niej,chłopczyk zaczął bić siostrę,okładał ja pięściami a mama nic,potem zaczął ją dusić -ona biedna już się różowa zrobiła a ich mama nic to klientka za nimi wkroczyła-oderwała chłopca od siostry i powiedziała mu,że tak nie można bo jego siostrę to boli-on spojrzał na nią,uśmiechnął się i zaczął biegać w kółko a ta matka nic!!! ja nie wiem,miałam ochotę jej coś powiedzieć-kobietka przed 30,ładnie ubrana,widać ,że przy kasie,nic się dziećmi nie interesowała,tylko tej wózek co jakiś czas popychała,potem w kolejce wędliny kobieta stanęła za nami z papierosem w ręku i nam go paliła!!! jak chciałam się już obrócić i jej powiedzieć gdzie kulturę zostawiła to akurat zgasiła go;/ na dodatek wrąbała się kobiecie w ciąży i prawie by ja wywróciła co się dzieję z ludźmi???

na nauki przedślubne zaczęliśmy chodzić z TŻ-byliśmy raz i zdecydowaliśmy,że jednak pójdziemy później bo ksiądz prowadzący powiedział nam,żebyśmy zadzwonili do parafii w której będzie ślub i zapytali czy to nie za wcześnie,czy będą nam się nauki liczyć itd... stwierdziliśmy,że nie będziemy robić ceregieli tylko pójdziemy później

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-04-03 o 09:35
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 09:37   #4809
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Wróciłam-byłam w sklepie z mamą i się tam tak zdenerwowałam ,że nie ma co najpierw w kolejce na poczcie stała kobieta z 2: dziewczynka koło roku w wózku i chłopczyk koło 3-4 lat biegał koło niej,chłopczyk zaczął bić siostrę,okładał ja pięściami a mama nic,potem zaczął ją dusić -ona biedna już się różowa zrobiła a ich mama nic to klientka za nimi wkroczyła-oderwała chłopca od siostry i powiedziała mu,że tak nie można bo jego siostrę to boli-on spojrzał na nią,uśmiechnął się i zaczął biegać w kółko a ta matka nic!!! ja nie wiem,miałam ochotę jej coś powiedzieć-kobietka przed 30,ładnie ubrana,widać ,że przy kasie,nic się dziećmi nie interesowała,tylko tej wózek co jakiś czas popychała,potem w kolejce wędliny kobieta stanęła za nami z papierosem w ręku i nam go paliła!!! jak chciałam się już obrócić i jej powiedzieć gdzie kulturę zostawiła to akurat zgasiła go;/ na dodatek wrąbała się kobiecie w ciąży i prawie by ja wywróciła co się dzieję z ludźmi???

na nauki przedślubne zaczęliśmy chodzić z TŻ-byliśmy raz i zdecydowaliśmy,że jednak pójdziemy później bo ksiądz prowadzący powiedział nam,żebyśmy zadzwonili do parafii w której będzie ślub i zapytali czy to nie za wcześnie,czy będą nam się nauki liczyć itd... stwierdziliśmy,że nie będziemy robić ceregieli tylko pójdziemy później
Takie przy kasie maja niańki do wychowywanie swoich dzieci wiec co się dziwisz
Poza tym gdyby zaczęła robić tym dzieciom scene to we własnym mniemaniu wydała by się na pośmiewisko
A co do papierosow.. to w jakim Ty sklepie bylas.. ja nigdy nie spotkalam sie z sytuacja w ktorej ktos w zamknietym sklepie palilby papierosa
Jak znam moją*mamę to pewno by zaraz powiedziala tej babie dwa zdania
a ja nabrawszy odwagi tez bym pewno cos nagadala...

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-04-03 o 09:44
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 09:47   #4810
tancerka212
Zakorzenienie

matko co za ludzie po tym świecie chodzą.. do tego jeszcze na gmailu przeczytałam wiadomość od Elitki i też aż coś się w człowieku gotuje

my z siostra mamy na tyle bliskie stosunki że jak nam się coś w drugiej zachowaniu nie podoba to prosto z mostu- czasem mała awantura jest ale kłopot zażegnany zostaje i następuje postanowienie poprawy.
Elitka ja bym siostrze nagadała do rozumu bez przebierania w słowach co o tym wszystkim myślę.... moja by się opanowała po takiej małej opieprzance...

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-04-03 o 09:48
Stary 2009-04-03, 10:00   #4811
kaska87
Zakorzenienie

nie bez powodu TZ mówi na mnie foch-mistrzu dzisiaj sama wiem, że z takiego powodu ślub odwoływac to durnota, ale co jak @ mi tak daje mocy

idę do Roska nie chce mi się! a jak wrócę to jeszcze muszę sprzątać :/

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 10:03   #4812
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
matko co za ludzie po tym świecie chodzą.. do tego jeszcze na gmailu przeczytałam wiadomość od Elitki i też aż coś się w człowieku gotuje

my z siostra mamy na tyle bliskie stosunki że jak nam się coś w drugiej zachowaniu nie podoba to prosto z mostu- czasem mała awantura jest ale kłopot zażegnany zostaje i następuje postanowienie poprawy.
Elitka ja bym siostrze nagadała do rozumu bez przebierania w słowach co o tym wszystkim myślę.... moja by się opanowała po takiej małej opieprzance...
Widzę ze my ostro na dwóch forach na raz nadajemy
Takie gaduły
Stary 2009-04-03, 10:04   #4813
lain
Zakorzenienie

bociany! http://www.bociany.edu.pl/
wlasnie wyczytalam, ze juz dwa razy uprawialy seks, wiec prawdopodobnie beda bocianiatka
(rozwala mnie napis "obraz moze przedstawiac sceny drastyczne" )

ahh wiosna
Stary 2009-04-03, 10:05   #4814
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

Czasami to nie daje skutku takei nagadanie do skutku.. Ja sama wiem po sobie (choć jestem jedynaczka) ze nienawidze jak mi sie ktos madruje za uszami
ale tancerka proponuje zejsc z tego tematu.. nie od parady elitka wyslala to na gmaila a nie na wizaz
Stary 2009-04-03, 10:05   #4815
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę ze my ostro na dwóch forach na raz nadajemy
Takie gaduły
jak to

Stary 2009-04-03, 10:07   #4816
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
bociany! http://www.bociany.edu.pl/
wlasnie wyczytalam, ze juz dwa razy uprawialy seks, wiec prawdopodobnie beda bocianiatka
(rozwala mnie napis "obraz moze przedstawiac sceny drastyczne" )

ahh wiosna
No ta to zawsze news złapie.. sex uprawiały :P
Jakby się młode wykluły to byłby news a tak to sex.. eee nudy..

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jak to
na gmailu i na wizazu (elitka zadala temat i konferujemy z tancerka)
Stary 2009-04-03, 10:07   #4817
lain
Zakorzenienie

Cytat:
No ta to zawsze news złapie.. sex uprawiały :P
Jakby się młode wykluły to byłby news a tak to sex.. eee nudy..
spoko, spoko... wszystko w swoim czasie
najpierw musi byc film dla doroslych zeby potem byl familijny
Stary 2009-04-03, 10:07   #4818
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
na gmailu i na wizazu (elitka zadala temat i konferujemy z tancerka)
idę lisić

Stary 2009-04-03, 10:09   #4819
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
spoko, spoko... wszystko w swoim czasie
najpierw musi byc film dla doroslych zeby potem byl familijny
Swoja drogą dzieki za stronkę.. przynajmniej czas w pracy szybciej upływa jak siępatrzy jak bociek drapie się po głowie stojac na jednej nodze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 10:10   #4820
Elitka4
Rozeznanie

Madziulka, moja siostra jest zrobiona z innego tworzywa... jakiegoś zadrosnego i wrednego. To nie Ja przestałam się do niej odzywać - to ona do mnie. Odpier%&# ła mi taką chamówę i zamiast Ja się obrazić na nią, to ona na mnie! Ostatnią rzeczą jaką od niej usłyszałam było "wszyscy się cieszą, tylko ty się nie cieszysz". ha ha no bardzo śmieszne. Sprzątnęła mi kasę na wesele i jeszcze mam jej gratulować No, ale jak Kubusewa napisała - z jakiegoś powodu napisałam tam, a nie tu (moja siostra zna mój nick, nie wiem czy tu zagląda, ale wie jaki mam nick na innym forum, takim wroclawskim).

Szczerze mówiąc już myślałam, że otworzę wizaż i będzie kolejna cześć, bo jak by nie było nie zaglądałam tu parę dni. Dopiero wczoraj dostałam mojego lapka z sewisu (wysłali go na Litwę i dlatego to tyle trwało), ale jeszcze nie mam w nim nic poinstalowane na nowo, więc jeszcze używam stacjonarnego. Kolega TŻ, informatyk, najprawdopodobniej będzie miał czas mi go znowu skonfigurować jak trzeba dopiero po świętach, więc nadal będę pisać tylko od czasu do czasu, bo moja 'kochana' siostrzyczka nagle też musi używać komputera.

Buziaki dla Was na miły początek dnia i powiedzmy, że to jest fiołek

Edytowane przez Elitka4
Czas edycji: 2009-04-03 o 10:14
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 10:12   #4821
kaska87
Zakorzenienie

Elitka przez Twoją siostrę mam uraz psychiczny
dobra idę do tego roska bo muszę później posprzątać.....

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-03 o 10:14
Stary 2009-04-03, 10:14   #4822
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
Madziulka, moja siostra jest zrobiona z innego tworzywa... jakiegoś zadrosnego i wrednego. To nie Ja przestałam się do niej odzywać - to ona do mnie. Odpier%&# ła mi taką chamówę i zamiast Ja się obrazić na nią, to ona na mnie! Ostatnią rzeczą jaką od niej usłyszałam było "wszyscy się cieszą, tylko ty się nie cieszysz". ha ha no bardzo śmieszne. Sprzątnęła mi kasę na wesele i jeszcze mam jej gratulować

Szczerze mówiąc już myślałam, że otworzę wizaż i będzie kolejna cześć, bo jak by nie było nie zaglądałam tu parę dni. Dopiero wczoraj dostałam mojego lapka z sewisu (wysłali go na Litwę i dlatego to tyle trwało), ale jeszcze nie mam w nim nic poinstalowane na nowo, więc jeszcze używam stacjonarnego. Kolega TŻ, informatyk, najprawdopodobniej będzie miał czas mi go znowu skonfigurować jak trzeba dopiero po świętach, więc nadal będę pisać tylko od czasu do czasu, bo moja 'kochana' siostrzyczka nagle też musi używać komputera.

Buziaki dla Was na miły początek dnia i powiedzmy, że to jest fiołek
Elicia polecam wynalazek któy nazywa się router.
Czyli konfigurujesz PC tak zeby moc na lapku odbierac internet jak na pC
W moim domu sie to sptawdzilo extra
(juz mnie mama nie nachodzi jak chce sobie w weekend newsy poczytac)
Jak TZ do mnie przychodzi mozemy sobie oboje siedziec i pisac pracki korzystajac ze zrodel netowych wszelkich - takze nei ma wymowki bo u Ciebie sie nie da uczyc
Stary 2009-04-03, 10:19   #4823
Elitka4
Rozeznanie

Kubusewa, właśnie coś dopisałam do mojego porzedniego posta.

A co do routera, to Ja oczywiście, że mam, ale nie wiem jak to wszystko poustawiać. Ja przed oddaniem lapka do serwisu sformatowałam go, bo nie miałam oryginalnych programów. Wiem, że te sieci się same wyszukują i tylko wystarczy wpisać hasło, ale Ja chyba za dużo skasowałam i teraz nic mi sie samo nie wyszukuje. Próbowałam coś zdziałać kreatorem połączeń, ale nic nie wskórałam.

Kasia87, Ja wiedziałam, że moja siostra ma duże możliwości jeśli chodzi o wkurzanie ludzi, ale nie wiedziałam, że ma aż takie pole rażenia

Wiecie co? Chyba sobie nick zmienię. Ale nie taraz. Jak będę miała chwilę, to to zrobię. Tylko jeszcze nie wiem na jaki. Podam Wam go (wiecie gdzie) i będziemy potem pisać bezkarnie.

Edytowane przez Elitka4
Czas edycji: 2009-04-03 o 10:27
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 10:28   #4824
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
Kubusewa, właśnie coś dopisałam do mojego porzedniego posta.

A co do routera, to Ja oczywiście, że mam, ale nie wiem jak to wszystko poustawiać. Ja przed oddaniem lapka do serwisu sformatowałam go, bo nie miałam oryginalnych programów. Wiem, że te sieci się same wyszukują i tylko wystarczy wpisać hasło, ale Ja chyba za dużo skasowałam i teraz nic mi sie samo nie wyszukuje. Próbowałam coś zdziałać kreatorem połączeń, ale nic nie wskórałam.

Kasia87, Ja wiedziałam, że moja siostra ma duże możliwości jeśli chodzi o wkurzanie ludzi, ale nie wiedziałam, że ma aż takie pole rażenia

Wiecie co? Chyba sobie nick zmienię. Ale nie taraz. Jak będę miała chwilę, to to zrobię. Tylko jeszcze nie wiem na jaki. Podam Wam go (wiecie gdzie) i będziemy potem pisać bezkarnie.
Elicia.. ja też nei wiedizałąm.. ale kupiłąm i zorbiłąm wszystko dokladnie tka jak bylo napisane na instrukcji obslugi jak ja sobei dalam rade to taka madra dziewczynka jak Ty nie ?? no nie no elicia no wez sie w garsc.. router nie kosztuje wiecej jak ja wiem max 200 zł
a o Litwie widziałam...
Wiesz co
ja CI powiem tak, ja już pare takich momentow mialam ze wrecz wyprowadzalam sie do tego mojego babciowego mieszkania (jak babci nei bylo)
i powiem CI, że to jest tak w pewnym wieku czlowiek po porstu musi sie wyniesc z domu bo inaczej ten dom wybuchnie od nadmiaru kłotni i złych emocji
Nie chce mi sie tego dokladnie tlumaczyc ale wiem w wieku 26 prawie 27 lat, ze to juz ten czas kiedy musze sie wyniesc z domu
A Twoja siostra po porstu idzie na latwizne i mysli ze wszystko jej sie od zycia nalezy
POza tym eli czy ona ma cos zalatwione
W sumei tak da sie zalatwic slub i wszystko nawet i w 3 miechy jak ktos chce
Ale do tego trzeba kasy mimo wszystko
a nie odkladanie na wycieczki... (przepraszam zamykam sie juz i wracam na gmail )
Stary 2009-04-03, 10:37   #4825
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
i powiem CI, że to jest tak w pewnym wieku czlowiek po porstu musi sie wyniesc z domu bo inaczej ten dom wybuchnie od nadmiaru kłotni i złych emocji
Nie chce mi sie tego dokladnie tlumaczyc ale wiem w wieku 26 prawie 27 lat, ze to juz ten czas kiedy musze sie wyniesc z domu
podpisuję się obiema łapkami pod tym, doskonale Cię Kubusewo rozumiem

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 11:53   #4826
kubusewa
Zakorzenienie

LAIN ninejszym jesteś odpowiedzialan za moje kolejne uzależnienie... siedze i sie patrzę nonstop na te bocki
i nawet trafil mi sie moment z chwilami tylko dla dorosłych :P
Stary 2009-04-03, 12:00   #4827
BlackAngel
Adwokat diabła

Pewnie jak wrócę z pracy będzie nowa część wątku
Tak pięknie za oknem, a ja będę się prażyć tam, buu...

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 12:01   #4828
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
LAIN ninejszym jesteś odpowiedzialan za moje kolejne uzależnienie... siedze i sie patrzę nonstop na te bocki
też to widziałam

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 12:05   #4829
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
takie rzeczy to tylko po 22

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 12:09   #4830
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
też to widziałam :d:d:d
:d

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
takie rzeczy to tylko po 22
ee czemu :P

Swojądrogą biedne boćki... teraz to dopiero slychać jak mamy ucywilizowany kraj.. Ciagle tylko słychać jakieś motory i inny tiry
Biedne boćki muszą tego słuchać...
A tak mogłoby być przyjemnie i cichutko Pełnia przyrody.. gdyby nie te samochodziska

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-04-03 o 12:12
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości