|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Kaśka szczena mi opadla i zbieram zeby z podlogi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oj biedny ten Twoj Tadzik ![]() Cytat:
![]() ale wczoraj pani na aero dala wycisk ![]() ![]() ale dobrze - beda efekty ![]() a TZ glupol juz mi wczoraj mowi, ze on juz czuje pod reka ze schudlam i chuchro jestem do przytulania ![]() ![]() mysle o zakupie l-karnityny ![]() ![]() a ja mam ten weekend wolny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
![]() a moi rodzice dzis na wies pojechali, a ja nie moglam, bo mam dentyste... ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-03 o 08:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() MY już kiedyś uczęszczaliśmy na nauki przedmałżenskiej, do poradni.. Teraz spytamy czy musimy ponownie czy nie ![]() Fajnie by było jakby księżulek powiedział że jak raz byliśmy to styknie ![]() A jest taka możliwość bo ślub będzie w Bazylice w której owe nauki pobieraliśmy, ale zobaczymy za parę dni ![]()
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
ja już spakowana, wydepilowana, jem serek wiejski i czekam na zajęcia bo mam o 11:30 dopiero.. ehhh a już bym śmigała do domku
![]() a jutro ze szwagierką będziemy oglądać katalogi slubne ![]() ![]() w ogóle to śmiać mi się chce z siebie troszkę jak ktoś się mnie o coś zapyta np związanego z suknią i zacznę mu mówić jakie mi by się podobały, walę firmami czy nazwami i w ogóle jakimś językiem ze swojego świata i nikt nie rozumie tego hehehe ![]() ![]()
#4804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie trzeba bedzie isc kolo pazdziernika do kancelarii parafialnej zapisac sie na termin zeby zarazerwowac bo zapowiedzi to sie daje na 3-6 miesiecy przed slubem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Zakorzenienie
|
nie noz apowiedzi to wiem, one na koniec, bo to też na 3 miesiące przed max można. Chodziło mi o to, że datę slubu Pary wpsiuje się w Księgę ślubów, czy Kalendarz bo nei wiem, jak to zanwać u księdza
![]()
#4806 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
my to dopiero może w lutym coś zaczniemy bo wcześniej nie dam rady bo kurs prawie co weekend wiec nie teleportuję się w dwa miejsca jednocześnie
![]() dziewczyny chyba jak wrócę z weekendu to już nowa część będzie.. a mnie nie będzie na otwarciu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
#4808 |
Zadomowienie
|
Wróciłam-byłam w sklepie z mamą i się tam tak zdenerwowałam ,że nie ma co
![]() ![]() ![]() ![]() na nauki przedślubne zaczęliśmy chodzić z TŻ-byliśmy raz i zdecydowaliśmy,że jednak pójdziemy później bo ksiądz prowadzący powiedział nam,żebyśmy zadzwonili do parafii w której będzie ślub i zapytali czy to nie za wcześnie,czy będą nam się nauki liczyć itd... stwierdziliśmy,że nie będziemy robić ceregieli tylko pójdziemy później ![]() Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-04-03 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym gdyby zaczęła robić tym dzieciom scene to we własnym mniemaniu wydała by się na pośmiewisko A co do papierosow.. to w jakim Ty sklepie bylas.. ja nigdy nie spotkalam sie z sytuacja w ktorej ktos w zamknietym sklepie palilby papierosa Jak znam moją*mamę to pewno by zaraz powiedziala tej babie dwa zdania a ja nabrawszy odwagi tez bym pewno cos nagadala... Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-04-03 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
matko co za ludzie po tym świecie chodzą.. do tego jeszcze na gmailu przeczytałam wiadomość od Elitki i też aż coś się w człowieku gotuje
![]() my z siostra mamy na tyle bliskie stosunki że jak nam się coś w drugiej zachowaniu nie podoba to prosto z mostu- czasem mała awantura jest ale kłopot zażegnany zostaje i następuje postanowienie poprawy. Elitka ja bym siostrze nagadała do rozumu bez przebierania w słowach co o tym wszystkim myślę.... moja by się opanowała po takiej małej opieprzance...
21.08.2010 ślub ![]() 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-04-03 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
nie bez powodu TZ mówi na mnie foch-mistrzu
![]() ![]() idę do Roska ![]()
#4812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie gaduły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
bociany!
![]() wlasnie wyczytalam, ze juz dwa razy uprawialy seks, wiec prawdopodobnie beda bocianiatka ![]() (rozwala mnie napis "obraz moze przedstawiac sceny drastyczne" ![]() ahh wiosna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tancerka proponuje zejsc z tego tematu.. nie od parady elitka wyslala to na gmaila a nie na wizaz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
jak to
![]()
#4816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby się młode wykluły to byłby news a tak to sex.. eee nudy.. ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- na gmailu i na wizazu (elitka zadala temat i konferujemy z tancerka) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
idę lisić
![]()
#4819 |
Zakorzenienie
|
Swoja drogą dzieki za stronkę.. przynajmniej czas w pracy szybciej upływa jak siępatrzy jak bociek drapie się po głowie stojac na jednej nodze
|
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Rozeznanie
|
Madziulka, moja siostra jest zrobiona z innego tworzywa... jakiegoś zadrosnego i wrednego. To nie Ja przestałam się do niej odzywać - to ona do mnie. Odpier%&# ła mi taką chamówę i zamiast Ja się obrazić na nią, to ona na mnie! Ostatnią rzeczą jaką od niej usłyszałam było "wszyscy się cieszą, tylko ty się nie cieszysz". ha ha no bardzo śmieszne. Sprzątnęła mi kasę na wesele i jeszcze mam jej gratulować
![]() ![]() Szczerze mówiąc już myślałam, że otworzę wizaż i będzie kolejna cześć, bo jak by nie było nie zaglądałam tu parę dni. Dopiero wczoraj dostałam mojego lapka z sewisu (wysłali go na Litwę i dlatego to tyle trwało), ale jeszcze nie mam w nim nic poinstalowane na nowo, więc jeszcze używam stacjonarnego. Kolega TŻ, informatyk, najprawdopodobniej będzie miał czas mi go znowu skonfigurować jak trzeba dopiero po świętach, więc nadal będę pisać tylko od czasu do czasu, bo moja 'kochana' siostrzyczka nagle też musi używać komputera. ![]() Buziaki dla Was na miły początek dnia ![]() ![]() Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2009-04-03 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zakorzenienie
|
Elitka przez Twoją siostrę mam uraz psychiczny
![]() dobra idę do tego roska bo muszę później posprzątać.....
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-03 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli konfigurujesz PC tak zeby moc na lapku odbierac internet jak na pC W moim domu sie to sptawdzilo extra (juz mnie mama nie nachodzi jak chce sobie w weekend newsy poczytac) Jak TZ do mnie przychodzi mozemy sobie oboje siedziec i pisac pracki korzystajac ze zrodel netowych wszelkich - takze nei ma wymowki bo u Ciebie sie nie da uczyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Rozeznanie
|
Kubusewa, właśnie coś dopisałam do mojego porzedniego posta.
A co do routera, to Ja oczywiście, że mam ![]() ![]() Kasia87, Ja wiedziałam, że moja siostra ma duże możliwości jeśli chodzi o wkurzanie ludzi, ale nie wiedziałam, że ma aż takie pole rażenia ![]() Wiecie co? Chyba sobie nick zmienię. Ale nie taraz. Jak będę miała chwilę, to to zrobię. Tylko jeszcze nie wiem na jaki. Podam Wam go (wiecie gdzie) i będziemy potem pisać bezkarnie. ![]() Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2009-04-03 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o Litwie widziałam... Wiesz co ja CI powiem tak, ja już pare takich momentow mialam ze wrecz wyprowadzalam sie do tego mojego babciowego mieszkania (jak babci nei bylo) i powiem CI, że to jest tak w pewnym wieku czlowiek po porstu musi sie wyniesc z domu bo inaczej ten dom wybuchnie od nadmiaru kłotni i złych emocji Nie chce mi sie tego dokladnie tlumaczyc ale wiem w wieku 26 prawie 27 lat, ze to juz ten czas kiedy musze sie wyniesc z domu A Twoja siostra po porstu idzie na latwizne i mysli ze wszystko jej sie od zycia nalezy POza tym eli czy ona ma cos zalatwione W sumei tak da sie zalatwic slub i wszystko nawet i w 3 miechy jak ktos chce Ale do tego trzeba kasy mimo wszystko a nie odkladanie na wycieczki... (przepraszam zamykam sie juz i wracam na gmail ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4826 |
Zakorzenienie
|
LAIN ninejszym jesteś odpowiedzialan za moje kolejne uzależnienie... siedze i sie patrzę nonstop na te bocki
i nawet trafil mi sie moment z chwilami tylko dla dorosłych :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Adwokat diabła
|
Pewnie jak wrócę z pracy będzie nowa część wątku
![]() Tak pięknie za oknem, a ja będę się prażyć tam, buu...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
:d
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- ee czemu :P Swojądrogą biedne boćki... teraz to dopiero slychać jak mamy ucywilizowany kraj.. Ciagle tylko słychać jakieś motory i inny tiry Biedne boćki muszą tego słuchać... A tak mogłoby być przyjemnie i cichutko ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-04-03 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.