Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"czesc 3 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-03, 13:47   #2791
UnholyOne
Ola-Unhola

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"c

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Siara chyba pojawia się u każdej z nas indywidualnie, wydaje mi się, że 21 tc jest OK. Jaki wózek kupiliście?

Dziewczyny, mamy kolejne ciuszki

Szalejesz teraz Ty
Super ciuszki
Stary 2009-04-03, 13:52   #2792
magi77
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"c

Cytat:
(...)
Ja mam wolną rękę do wszystkiego, jeśli chodzi o Małego, mój Małż wychodzi z założenia, że wiem najlepiej, a mnie to pasuje. On nie przykłada wagi do szczegółów, a ja i owszem .
Prowadziłam ten Jedo Fyn, jeździ super, tylko muszę się do tych kół przekonać .
Jeżeli można spytać, to co jest z tymi kołami, że do końca Ci nie pasują?

Cytat:
Siara chyba pojawia się u każdej z nas indywidualnie, wydaje mi się, że 21 tc jest OK. Jaki wózek kupiliście?

Dziewczyny, mamy kolejne ciuszki
Śliczności Jak ja lubię patrzeć na ciuszki dla maluszków

Zawsze trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro...

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
magi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 13:58   #2793
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hej dziewczynki ja juz po wizytach obie sie udaly
mowilam dzis ginekolog o tych moich bolach ostatnich ale zbadala mnie i stwierdzila, ze wszystko jest w poarzadku, szyjka jest dluga i zamknieta i nic sie nie rozwiera ale kazala brac przez tydzien nospe i magnez. usg nie bylo dzisiaj. no i przytylam 4 kilo w miesiac - czyli pewnie jednak bede wazyc tyle do porodu co w pierwszej ciazy
no i zlecila mi badania i test z glukoza 75 jak ja to przezyje

Cytat:
Napisane przez aromatyzowana Pokaż wiadomość
Witajcie,moje dziecko w środę pogryzł pies sąsiada,wyskoczył z podwórka jak syn jeździł rowerem,ugryzł go w łydkę.Rana dość głęboka i brzydka,ale obyło się bez szycia,tak się zdenerwowałam że z tych nerwów i płaczu myślałam że wyląduję w szpitalu i urodzę,ale dziś już dobrze,jestem już nawet w pracy
jeju wspolczuje bardzo - wiem co czujesz bo mojego malego kiedys tez pogryzl pies z ulicy tylko, ze w reke
oby malemu szybko sie rana zagoila
Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
Witam kochane
Jakoś nie mam ostatnio weny do pisania, ale staram się być na bieżąco

Jejku Cass, ale masz niesamowitą górę rzeczy. Pozazdrościć, bo ja nie mam prawie nic , nie licząc rzeczy które zakupiłam przy jakiejś tam okazji będąc na zakupach.

Dziewczynki ujawnione brzuszki są śliczniutkie

Karolinko, Zuzanka śliczna

Dzisiaj nad ranem /ok.4/ obudził mnie ból zęba. Nie dawał mi długo zasnąć. Teraz też mnie boli, może nie tak bardzo, ale cały czas się boję, że się wzmocni. Muszę iść do dentysty, tylko jakoś mam stracha przed leczeniem bez znieczulenia. Kiedyś wogóle nie bałam się dentysty, spoko, mogłam wszystko bez znieczulenia, do 1,5 roku temu, jak mi się wdało zapalenie ozębnej. Masakra, nie będę opisywać szczegółów, a wierzcie na ból to jestem b.wytrzymała. Nie dość, że się nie chciało goić, to jeszcze musieli mi robić wszystko "na żywca". Podwójny ból... Nawet podwójna dawka ketonalu nie działała... Nawet teraz jak sobie przypomnę to mnie trzęsie

Nie pisałam Wam, że moja koleżanka już ma córeczkę po drugiej stronie brzuszka. Tydzień po TP zrobili jej cesarkę i w poniedziałek zobaczyła 3150g i 51 cm swojego szczęścia

Ach, zapomniałam, Frida - gratulacje dla TŻ-ta.
mozna miec znieczulenie w ciazy

Cytat:
Napisane przez erysipelothrix Pokaż wiadomość
Nie wiem czy uda mi się dołączyć zdjęcie mego synaAle mam nadzieje że mnie nie przeklniecie jak mi nie wyjdzie!
slicznosci

frida gratulacje dla TZ
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 14:04   #2794
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mirika Pokaż wiadomość
wczoraj powiedziałam mojej mamie i teściowej jakie imię wybraliśmy dla naszej córci i okazało się, że Jaśminka ...nie jest w ich typie . Powiem wam, że trochę mi przykro z tego powodu, bo nie takiej reakcji się spodziewałam. Oczywiście rozumiem, że nie wszystkim musi podobać się to imię, ale można chyba to jakoś delikatniej wyrazić ...teraz pewnie zacznie się przekonywanie mnie, że każde inne imię będzie lepsze ...no nic, postaram się tym nie przejmować
mirika wiem, że to trudne, ale staraj się nie przejmować , "jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził"

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Mamy wozek Graco Tour Elite. To takie 3 w jednym. Jest gondolka, ale dosc mala wiec na krotko, fotelik wraz z baza i ten poslozy dluzej, bo jest spory a jeszcze wielkosc mozna regulowac i dotago fajna spacerowka. Gleboka, rozkladana na plasko i dobrze zabudowana, wiec dzidzia bedzie ogla dluzej jezdzic.
Dziekuje za upokojenie z ta siara, myslalam, ze to za wczesnie. Zapytam polozna jak bede u niej. A juz w poniedzilaek bede wiedziec, kto u nie mieszka w brzuszku.
Pozdrawiam.
Dla mnie odpada w przedbiegach, skoro gondolka mała, ja chcę jak największą .
Masz jakieś przeczucia, co do płci?

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Ubranka super A owieczka słodziutka
Dziękujemy

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Szalejesz teraz Ty
Super ciuszki
Dzięki .
E tam szaleję, dopiero się rozkręcam .
UnholyOne tak przy okazji, czy Sofija Twoim zdaniem ma standardową rozmiarówke, czy zawyżoną lub zaniżoną? A Pinokio?

Cytat:
Jeżeli można spytać, to co jest z tymi kołami, że do końca Ci nie pasują?

Śliczności Jak ja lubię patrzeć na ciuszki dla maluszków
Dziękujemy .
Ja lubię wszystkie koła jednakowej wielkości, lub niewiele się różniące . Ale pewnie się oswoję .

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
mowilam dzis ginekolog o tych moich bolach ostatnich ale zbadala mnie i stwierdzila, ze wszystko jest w poarzadku, szyjka jest dluga i zamknieta i nic sie nie rozwiera ale kazala brac przez tydzien nospe i magnez. usg nie bylo dzisiaj. no i przytylam 4 kilo w miesiac - czyli pewnie jednak bede wazyc tyle do porodu co w pierwszej ciazy
A miałaś obciążenie 50 g? Dobrze, że wszystko jest w porządku, może te bóle to ze stresu?

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 14:07   #2795
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
A miałaś obciążenie 50 g? Dobrze, że wszystko jest w porządku, może te bóle to ze stresu?
nie mialam jeszcze zadnego obciazenia

mozliwe, ze ze stresu - ale na wszelki wypadek mam brac nospe i magnez przez tydzien, zobaczymy moze przejdzie

ale piekna pogoda ide po obiadku na placyk z malym

ahaaa no i oczywiscie zahaczylam dzis smyka i kupilam starszemu nowego bionicla a dla maluszka dwie pary polspiochow
Stary 2009-04-03, 14:07   #2796
UnholyOne
Ola-Unhola

Rozkręcasz się i ... szalejesz

Moim zdaniem Sofija i Pinokio maja podobną rozmiarówkę. Teraz nic nie mam Pinokio, ale z tego co pamiętam 6 lat temu tak było

Super Svinecko, że wszystko dobrze
Stary 2009-04-03, 14:12   #2797
Cassandra 23
Zakorzenienie

Miramej ciuszki śliczne Widzę, że powoli sie rozkręcasz z zakupami

A oto co ja właśnie zamówiłam na Allegro dla Kuby

http://www.allegro.pl/item593986381_..._baw_9_50.html
http://www.allegro.pl/item589008572_..._50_wyprz.html
http://www.allegro.pl/item589005963_..._baw_8_80.html
http://www.allegro.pl/item588953658_..._baw_6_50.html
http://www.allegro.pl/item589016468_..._50_wyprz.html
http://www.allegro.pl/item594352421_..._baw_8_40.html
http://www.allegro.pl/item589002362_..._baw_8_80.html
http://www.allegro.pl/item589012037_..._50_wyprz.html

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 14:13   #2798
erysipelothrix
Raczkowanie

Dziewczyny ku przestrodze!!!!co do pogryzień przez zwierzęta to pamiętajcie że zawsze w takim wypadku trzeba sprawdzić czy zwierzę było szczepione przeciwko wściekliźnie, w południowej Polsce wścieklizny nie ma ale we wschodniej i północnej niestety jest.
Poza tym wirus wścieklizny jest bardzo wrażliwy na zwykłe detergenty-szybko przemyć ranę wodą z mydłem, ale trzeba uzmysłowić lekarzowi że zwierzęta na zębach mają bakterie beztlenowcowe i najlepszy antybiotyk i maść na takie rany to Metronidazol!
To tyle co chciałam napisać!
erysipelothrix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 14:19   #2799
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Super że wszystko w porządku...

Dasz radę z glukozą

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
A oto co ja właśnie zamówiłam na Allegro dla Kuby
To teraz Cass z zakupami szaleje

Ale ten rampersik w paski jest super
Stary 2009-04-03, 14:21   #2800
magi77
Wtajemniczenie

Cytat:

mozna miec znieczulenie w ciazy
Wspaniałe wieści synek zdrowy to najważniejsze
Dobrze, że są wizażowe koleżanki, które podpowiedzą, że można mieć znieczulenie w ciąży Idę trochę na spacerek , no i zapisać się do dentysty
Pa

Zawsze trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro...

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
magi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 14:21   #2801
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

cass super ciuszki
ja ostatnio tez nazamawialam z allegro i teraz czekam na paczuszke

w ogole prawie nie kupuje nic niebieskiego zauwazylam glownie ciuszki zolte i zielone

niebieski przejadl mi sie po starszym synku, wszystko wtedy mial niebieskie
i co nie zobacze jakiegos bobasa to ubrany od stop do glow na niebiesko
przejadlo mi sie to

moj bedzie zielony
a raczej zielono zolty
Stary 2009-04-03, 14:22   #2802
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
nie mialam jeszcze zadnego obciazenia

mozliwe, ze ze stresu - ale na wszelki wypadek mam brac nospe i magnez przez tydzien, zobaczymy moze przejdzie
To czemu od razu tak z grubej rury 75 g?
Mam nadzieję, że przejdzie .

Cytat:
Rozkręcasz się i ... szalejesz

Moim zdaniem Sofija i Pinokio maja podobną rozmiarówkę. Teraz nic nie mam Pinokio, ale z tego co pamiętam 6 lat temu tak było
Dzięki, te kaftaniki i koszulki z Sofiji bardzo mi się podobają

Dziękujemy , no rozkręcam się .
Śliczności zamówiłaś .

H. MacLeod

.
Stary 2009-04-03, 14:22   #2803
UnholyOne
Ola-Unhola

I kolejne cudne ciuszki
Stary 2009-04-03, 14:30   #2804
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
To teraz Cass z zakupami szaleje

Ale ten rampersik w paski jest super
Cytat:
cass super ciuszki
ja ostatnio tez nazamawialam z allegro i teraz czekam na paczuszke
Cytat:
Śliczności zamówiłaś .
Cytat:
I kolejne cudne ciuszki
Dzięki dziewczyny. Za całość wyszło mi do zapłaty 82,50 zł + koszty przesyłki czyli wcale nie tak dużo. A wszystko wziełam od jednego sprzedawcy czyli za przesylkę zapłacę tylko raz

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
w ogole prawie nie kupuje nic niebieskiego zauwazylam glownie ciuszki zolte i zielone

niebieski przejadl mi sie po starszym synku, wszystko wtedy mial niebieskie
i co nie zobacze jakiegos bobasa to ubrany od stop do glow na niebiesko
przejadlo mi sie to

moj bedzie zielony
a raczej zielono zolty
Mi też bardzo podoba sie zielony i zółty Takie cieplutkie kolorki, miłe dla oka

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 14:33   #2805
UnholyOne
Ola-Unhola

Ja tez tak kombinuję z jednym sprzedawcą, bo teraz gdy ceny poczty jeszcze idą w górą, to często płaci się więcej za przesyłkę niż za ciuszek.
Te bluzeczki i spodnie, które ostatnio zamieszczałam kupiłam średnio po 5 zł (śpiworek 7,50) + 13 zł za przesyłkę, a jakbym kupowała osobno to musiałabym do każdej z 9 rzeczy podoliczac po ok.8 zł, czyli 70 zł za sama przesyłkę...
Stary 2009-04-03, 14:35   #2806
aromatyzowana
Raczkowanie

dzięki Wam dziewczynki za słowa otuchy,mam nadzieję że Michaś urazu do psów nie będzie miał,to w sumie 7-mio letni chłopiec,wnerwił mnie jego właściciel,powiedział,że gdyby dziecko nie jeździło rowerem to pies by go nie zaatakował,że on tylko reaguje tak na rowerzystów.No szkoda bardzo,ja zamknę dziecko na podwórku a pies niech biega po ulicy do woli.Miał szczęście że męża akurat nie ma w domu,bo nie wiem jak by się to skończyło,ehh.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego weekendu,ja się ulatniam poza miasto więc nadrobię czytanie w poniedziałek w pracy.Trzymajcie się cieplutko
aromatyzowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 14:37   #2807
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez tak kombinuję z jednym sprzedawcą, bo teraz gdy ceny poczty jeszcze idą w górą, to często płaci się więcej za przesyłkę niż za ciuszek.
Te bluzeczki i spodnie, które ostatnio zamieszczałam kupiłam średnio po 5 zł (śpiworek 7,50) + 13 zł za przesyłkę, a jakbym kupowała osobno to musiałabym do każdej z 9 rzeczy podoliczac po ok.8 zł, czyli 70 zł za sama przesyłkę...
Już nie wspominając o tym, że niektórzy sprzedawcy strasznie zawyżają koszty wysyłki, np. jeden mały ciuszek, a koszt wysyłki podany 10 zł .

H. MacLeod

.
Stary 2009-04-03, 14:40   #2808
UnholyOne
Ola-Unhola

Co za bezczelny gośc, dziecko winne bo jeździło na rowerze. To prawie tak jak z ofiarami gwałtu (przepraszam za porównanie), bo nałożyła krótką spódnicę...
No szkoda słów.....

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Już nie wspominając o tym, że niektórzy sprzedawcy strasznie zawyżają koszty wysyłki, np. jeden mały ciuszek, a koszt wysyłki podany 10 zł .
Niom, dokładnie. Często napisane jest, że opłata za paczkę, a listonosz, który nosi mi listy polecone, dźwiga poupychane ubranka w kopertę wysłane wcale nie paczką...
Czasami można się nabrac na niższą cenę ubranka niż u konkurencyjnego Sprzedawcy, ale jak się spojrzy na cenę przesyłki, to nie raz i nie dwa wychodzi drożej za całośc u tego niby tańszego.
Stary 2009-04-03, 14:41   #2809
aromatyzowana
Raczkowanie

Cytat:
Co za bezczelny gośc, dziecko winne bo jeździło na rowerze. To prawie tak jak z ofiarami gwałtu (przepraszam za porównanie), bo nałożyła krótką spódnicę...
No szkoda słów.....
nie miałam siły żeby szarpać się z tym typem,ale lepiej niech mi nigdy w drogę nie wchodzi
aromatyzowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 14:44   #2810
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki Wam dziewczynki za słowa otuchy,mam nadzieję że Michaś urazu do psów nie będzie miał,to w sumie 7-mio letni chłopiec,wnerwił mnie jego właściciel,powiedział,że gdyby dziecko nie jeździło rowerem to pies by go nie zaatakował,że on tylko reaguje tak na rowerzystów.No szkoda bardzo,ja zamknę dziecko na podwórku a pies niech biega po ulicy do woli.Miał szczęście że męża akurat nie ma w domu,bo nie wiem jak by się to skończyło,ehh.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego weekendu,ja się ulatniam poza miasto więc nadrobię czytanie w poniedziałek w pracy.Trzymajcie się cieplutko
, a ja myślę sobie, że szkoda, że Twojego TŻ-a nie było. Takie coś trzeba tępić w zarodku .

Cytat:
Niom, dokładnie. Często napisane jest, że opłata za paczkę, a listonosz, który nosi mi listy polecone, dźwiga poupychane ubranka w kopertę wysłane wcale nie paczką...
Czasami można się nabrac na niższą cenę ubranka niż u konkurencyjnego Sprzedawcy, ale jak się spojrzy na cenę przesyłki, to nie raz i nie dwa wychodzi drożej za całośc u tego niby tańszego.
Zgadza się i uważam, że to jest cwaniakowanie. Takich sprzedawców omijam.

H. MacLeod

.
Stary 2009-04-03, 14:57   #2811
skierka1981
BAN stały

Witajcie popołudniowo. Jestem padnięta ale zadowolona. chrześnicy nic nie kupiłam - ciężko mi się zdecydować co jej kupić, czy jakiś fajny ciuszek czy jakąś zabawkę 5 lat ma...może coś doradzicie??

Ale Amelce udało mi się kupić sporo rzeczy za małą kasę. w pepco. kupiłam ten trójpak body, 2 czapeczki, 2 koszulki z krótkim rękawkiem, rajstopki do kompletu do jednej, 2 pajace i taki pajac ale z krótszymi nogawkami. za całość zapłaciłam 50 zł. tylko poczekajcie na zdjęcia bo to trochę zabawy - bo telefonem muszę - a chcę jeszcze pojechać na zakupy - spożywka została, a jak się nie ruszę teraz to potem w ogóle.

Edytowane przez skierka1981
Czas edycji: 2009-04-03 o 15:08
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 15:10   #2812
skierka1981
BAN stały

wstawiam teraz

Zdjęcia-0019.jpg

Zdjęcia-0020.jpg

Zdjęcia-0021.jpg

Zdjęcia-0022.jpg

Zdjęcia-0023.jpg

Zdjęcia-0024.jpg
Stary 2009-04-03, 15:20   #2813
frida110
Zakorzenienie

Cytat:
Frida, gratuluję męzowi. i Tobie, że takiego masz zdolniachę
No to teraz masz wyborowego kierowcę w domu
Cytat:
...Ach, zapomniałam, Frida - gratulacje dla TŻ-ta.
Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
...
no i super!!!! GRATULACJE DLA MĘŻA!!!

Cytat:
...
Gratulacje dla Tżeta
Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
...

Super wiadomość. Gartulacje.

...:
Cytat:
frida gratulacje dla TŻ-a

...
Cytat:
...
frida gratulacje dla TZ
Dziewczyny dziękuję w imieniu Tż, który właśnie odsypia poranny stres Za to jutro będzie wymieniał okna w naszym mieszkaniu

Cytat:
Aromatyzowana ja bym gościa ................ Nie cierpię takich ludzi, którzy uważają, że nie są winni, tylko cały świat dookoła.

Svinecko - fajnie, że wizyta udana.
frida110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 15:47   #2814
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512
Thumbs down Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"c

Dla mnie odpada w przedbiegach, skoro gondolka mała, ja chcę jak największą .
Masz jakieś przeczucia, co do płci?

Mnie pasuje mala gondola. dzidzia letnie, wiec nie powinno byc zle. Potem pojezdzi w foteliku. Mnie sie bardzo podobala spacerowka, wlasnie dlatego ze mozna ja super rozlozyc i nawet mala dzidzia nadal moze nia jezdzic.
A co do plci... To nie mam zadnych przeczuc. Nawet kolory ubranek, ktore mi sie podobaja nic nie chca podpowiedziec, bo podobaja mi sie zolte i zielone, czasem fiolet i krem. Ehh... Ale juz niedlugo.
Martwie sie troche ostatnio, bo mam wrazenie, ze brzuch tak jakby mi twardnial i skurcze byly. A wizyta u poloznej dopiero 30.04. Ale jak usg w poniedzialek bedzie ok to nie bede sie tak martwic.
Pozdrawiam.

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 15:52   #2815
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
wstawiam teraz
Ale cuda kupiłaś , super są te małe ciuszki

Cytat:
Napisane przez frida110 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuję w imieniu Tż, który właśnie odsypia poranny stres Za to jutro będzie wymieniał okna w naszym mieszkaniu
Tak w nagrodę .

H. MacLeod

.
Stary 2009-04-03, 16:14   #2816
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Przepraszam Miramej, ze zle zacytowalam, ale nie wiem jak to zrobic .
Piekne ciuszki kupilyscie.
pozdrawiam

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 17:16   #2817
eleeri
Zakorzenienie

Cześć mamusie

Doczytałam w końcu

Miałam dzisiaj wizytę u gina i tak jak Svinecka mam do wypicia 75 glukozy

wybieram się jutro, żeby mieć to już za sobą

a poza tym tak w skrócie wszystko OK

Karolinak śliczną masz Zuzię

Miniusia a nie możesz iść do innego gina? Ja wybieram się do szkoły rodzenia już w przyszłym tegodniu.

Aromatyzowana biedne to Twoje dziecię, kurde aż się nóż w kieszeni otwiera na taką beztroskę właściciela

ale chyba wszędzie są takie wałęsające się bez nadzoru psy i ja też noszę gaz ze sobą

Miramej ciuszki sliczne ten pierwszy pajacyk to welurkowy? Uwielbiam żyrafki na dziecięcych ciuszkach

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cassandra ciuszki śliczne
bardzo podobają mi się niebieskie ubranka, no i widzę żyrafki

a propos masz tu koszulkę taką niebieską (aukcja nr 88953658)
te takie koroneczki nie będą "gryzły" w szyjkę?

Skierka ubranka też śliczne, ach żyrafki dalmatyńczyki też słodkie

http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png

eleeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 17:41   #2818
skierka1981
BAN stały

coś dla ciebie eleeri

http://www.allegro.pl/item592768614_...r_bawelna.html
Stary 2009-04-03, 17:53   #2819
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie pasuje mala gondola. dzidzia letnie, wiec nie powinno byc zle. Potem pojezdzi w foteliku. Mnie sie bardzo podobala spacerowka, wlasnie dlatego ze mozna ja super rozlozyc i nawet mala dzidzia nadal moze nia jezdzic.
A co do plci... To nie mam zadnych przeczuc. Nawet kolory ubranek, ktore mi sie podobaja nic nie chca podpowiedziec, bo podobaja mi sie zolte i zielone, czasem fiolet i krem. Ehh... Ale juz niedlugo.
Martwie sie troche ostatnio, bo mam wrazenie, ze brzuch tak jakby mi twardnial i skurcze byly. A wizyta u poloznej dopiero 30.04. Ale jak usg w poniedzialek bedzie ok to nie bede sie tak martwic.
Pozdrawiam.
Jak twardnieje Ci brzuch i myślisz, że masz skurcze, a nie możesz wcześniej dostać się do gina, to kup sobie magnez z witaminą B6. Jeśli masz zdrowe nerki, nie powinien zrobić Ci krzywdy, a może pomóc.

Cytat:
Przepraszam Miramej, ze zle zacytowalam, ale nie wiem jak to zrobic .
Piekne ciuszki kupilyscie.
pozdrawiam
Trzeba wcisnąć "cytuj" i odpowiedź, do której się odnosisz będzie między [quote+....] a [/quote].

Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość
Cześć mamusie

Doczytałam w końcu

Miałam dzisiaj wizytę u gina i tak jak Svinecka mam do wypicia 75 glukozy

wybieram się jutro, żeby mieć to już za sobą

a poza tym tak w skrócie wszystko OK :ehem
(...)
Miramej ciuszki sliczne ten pierwszy pajacyk to welurkowy? Uwielbiam żyrafki na dziecięcych ciuszkach
A miałaś już 50 g glukozy? Dobrze, że wszystko gra , a co mówił gin na Twój ostatni ból?

Mnie też się ciuszki podobają, pierwszy pajacyk jest welurowy . A ja myślałam, że na śpioszkach to krówka jest?

H. MacLeod

.

Edytowane przez Miramej
Czas edycji: 2009-04-03 o 17:55
Stary 2009-04-03, 18:40   #2820
Karolinak82
Zakorzenienie

Dziewczyny ale cicho się zrobiło...a ja właśnie uciekam na miasto umówiłam się z przyjaciółkami na kawkę...i torcika trzeba się uspołecznić troszkę

Miłego popołudnia i do wieczora
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości