Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-03, 12:08   #2491
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Ja też nie umiem znaleźć pracy od 3 miesięcy, jak ide się złosić do urzędu pracy to na wstępie mówią, że nic dla mnie nie mają, a jak szukam na własną ręke to właśnie jest dużo chętnych i mi się wydaje, że biorą i tak kogoś po znajomości
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 12:16   #2492
ania20m
Wtajemniczenie

a nam zostało 168 dni do ślubu

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 12:18   #2493
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja jutro ide z TZ na poszukiwania garnituru, ciekawe po ilu przymiarkach straci cierpliwość

Co do podrózy to my niestety nie pojedziemy w daleki wojaż bo mam praktyki ale na kilka dni gdzies w mile romantyczne miejsce na pewno.

aniu --> kasiaher jest z Kielc

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 12:25   #2494
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Smile Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

witam wszytkie panny mlode

dopiero sie wkrecam w to forum i prosze o dopisanie mnei do listy

05.09.2009

pozdroweczki

...i najgorsze ze prawie nic nie mamy zlatwione a jak czytam to wieksozsc z Was juz jest na mecie z przygotowaniami
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 12:27   #2495
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie, zastanawiam się nad bukietem ślubnym... i ubzdurałam sobie, ze chciałam bym z czerwonych/bordowych róż, a jestem blondynką i wszędzie piszę, że blondynce nie pasuje...
Ja się nie znam za bardzo, osobiście nie widziałabym przeszkody, żeby blondynka miała czerwone róże. Ja od 2 lat pragnęłam mieć takie właśnie jak Ty teraz, czerwone same róże, ale jakoś mi się odwidziało i chcę takie bardziej różowe. Róż bardziej by Ci pasował
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 12:27   #2496
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

a wlasnie nie macie jakiejs makijazystki i fryzjerki co do pruszkowa by rpzyjechala ???
Stary 2009-04-03, 12:28   #2497
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość

05.09.2009

pozdroweczki

...i najgorsze ze prawie nic nie mamy zlatwione a jak czytam to wieksozsc z Was juz jest na mecie z przygotowaniami

Witam w naszym zacnym gronie
opowiedz nan o waszych przygotowaniach

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 12:29   #2498
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:

05.09.2009

pozdroweczki

Witaj ślubujemy tego samego dnia

Agatka jest już z nami
Stary 2009-04-03, 12:30   #2499
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Witaj ślubujemy tego samego dnia

czesc milo mi

a masz fryzjerke i makijazystke
Stary 2009-04-03, 12:31   #2500
kolanka
Zadomowienie

Cześć dziewczyny . Zapowiada sie piękny weekend . Mój tydzień był bardzo udany, kupiliśmy garnitur. Kolor ciemnej czekolady w delikatne paseczki, z Eldorado w Toruniu. Specjalnie pojechaliśmy do salony firmowego i po godzinie wracaliśmy juz z wybranym gajerkiem. Do tego buty, koszula i bordowy krawat zakardowy też juz kupiliśmy. Ja kupiłam bielizne, bardotkę na silikonie z Lupo. Dziś ide na pierwsza przymiarkę. W nocy zle spałam, bo myślałam o sukience. Ciekawa jestem jak bedzie wygladał, bo jej mojego projektu . Nie mam jeszcze sukienki na poprawiny, ale udam sie do krawcowej, ponieważ w sklepi nic mi sie nie podoba. Myśle o czymś w takim stylu : http://www.allegro.pl/item596629965_...rozm_36_s.html

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2009-04-03 o 12:37
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 12:33   #2501
anuulaa
Wtajemniczenie

Ana***, mam w swoich zbiorach takie zdjęcie blondynki z bordowymi różami. Kiedyś mi się podobały, ale doszłam do wniosku, że zbyt ponure
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kevin_965.jpg (30,0 KB, 34 załadowań)
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 12:35   #2502
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie, zastanawiam się nad bukietem ślubnym... i ubzdurałam sobie, ze chciałam bym z czerwonych/bordowych róż, a jestem blondynką i wszędzie piszę, że blondynce nie pasuje...
Ja tez jestem blondynka i będę miała bordowe kalie. Nie widzę żadnej przeszkody, niby z czym to ma się gryźć? Z białą sukienka? Korzuchowska jest blondynką i miała bardzo ciemne kwiaty. Bordo wpadające w czerń.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 12:36   #2503
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

z tego co od pol roku sie rozeznaje to teraz zmoda na rozowe kwiaty
Stary 2009-04-03, 12:38   #2504
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
czesc milo mi

Witaj Mieszkamy niedaleko siebie-jestem z okolic Grodziska
Fryzjerki nie mam, ale makijarzystkę jak najbardziej KOleżanka skończyła szkołę makijażu W niedzielę jadę do niej na próbny
Stary 2009-04-03, 12:57   #2505
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
w sumie to nie wiem co zrobimy , może pojedziemy gdzieś , na początku mieliśmy taki zamiar, ale później przemyśleliśmy i doszliśmy do wniosku że wolimy najpierw wyremontować mieszkanie . Sporo kasy i czasu nas to będzie kosztować , bo jak teściowa się wyprowadzi to nawet kuchenki nam nie zostawi czyli w mieszkaniu będzie puściutko. Mieszaknie jest zaniedbane i nie remontowane od 20 lat nawet ściany nie były odświeżane, ale damy radę , mamy koncepcje i pomysły jak to ma wszystko wyglądać, moja mam powiedziała że chce nam sprezentować mebelki do kuchni i sprzęt a tata że kupimy nam mebelki do pokoju, także z wielką pomocą moich rodziców może uda nam się szybko zakończyć remont i gdzieś wyjechać. Zobaczymy jak to będzie wszytko wyjdzie w praniu.

Dziewczynki jedno pytanko, macie może jakieś fajne pomysły na wstęp do płytki z wesela ? Chcielibyśmy takowy zrobić ale nie mamy jakiegoś szczególnie orginalnego pomysłu, chcemy żeby było na niej coś smiesznego i romantycznego zarazem. Jakie ewetulanie miejsce wybrać?
pomóżcie
Tez mamy mieszkanko do remontu zaraz poslubie i chyba odłozymy podróż poślubną na jesien albo może jakiś weekend.

Co do wstepu płyty: jak bylismy zamawiac naszego kamerzytse to pokazał nam przykładową płytkę na pół romantycznie na pół smiesznie. Otóż początek jest taki pan młody śpi w łóżku i śni mu sie pierwsza randka, dzień w którym poznał swoją przysżłą żone, randa jest nagrana na podatwaie autentycznych wydarzeń tzn odtworzona przez Pare młodą ( wątek romantyczny), dalej akcja toczy sie tak: Pan młody słyszy dzwięk telefonu budzi sie i odbiera, w dolnym rogu ekranu (jak przy transmisjach dzinnikarskich w takim kwadraciku) ukazuje sie gotowa już Panna Mloda i Uswaidamia Pana młodego ze zaspał na swój slub, tan w pośpiechu sie ubiera wybiega z domu i okazuje sie ze nie ma samochodu wiec łapiie bukiet i ... hulajnoge i pędzi an ślub (wątek humorystyczny) bardzo fajnie to wyszło - ja osobiście pierwszy raz coś takiego widziałam bardzo oryginalne. Jesli wiec macie troszke zdolnoći aktorskich to polecam... my raczej nie skorzystamy bo jestesmy kiepskimi aktorami... Chyba że coś sie zmieni

Co sądzicie o takim pomysle? Spotkała sie już może któraś z was z czymś takim?

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
A ja mam dziewczyny 6 stron i ani drgnie dalej. Zero chęci, determinacji na pisanie pracy... Co z tym robić? A JEST JUŻ TAK PÓŹNO
Ja dzisiaj oddałam mój drugi rozdział pracy lic. promotorowi do sprawdzenia ale zostały mi jeszcze 2

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 12:58   #2506
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
a gdzie je można kupić? Coś w necie?
ja kupilam w slynnych halach w Rzgowie za 65 zl, a Azzis na jakims bazarku u siebie za 80zl, wiec jak widac warto chodzic i szperac wszedzie
Cytat:

05.09.2009

pozdroweczki

Witaj dasz rade, jeszcze jest troche czasu, tylko trzeba sie sprezyc
Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny . Zapowiada sie piękny weekend . Mój tydzień był bardzo udany, kupiliśmy garnitur. Kolor ciemnej czekolady w delikatne paseczki, z Eldorado w Toruniu. Specjalnie pojechaliśmy do salony firmowego i po godzinie wracaliśmy juz z wybranym gajerkiem. Do tego buty, koszula i bordowy krawat zakardowy też juz kupiliśmy. Ja kupiłam bielizne, bardotkę na silikonie z Lupo. Dziś ide na pierwsza przymiarkę. W nocy zle spałam, bo myślałam o sukience. Ciekawa jestem jak bedzie wygladał, bo jej mojego projektu . Nie mam jeszcze sukienki na poprawiny, ale udam sie do krawcowej, ponieważ w sklepi nic mi sie nie podoba. Myśle o czymś w takim stylu : http://www.allegro.pl/item596629965_...rozm_36_s.html
suknia sliczna moj TZ tez ma czekoladowy garniturek - mialam straszny problem z jego znalezeniem, ale nie chcialam popuscic i sie udalo jest boski, a do tego smietankowa w delikatne prazki kamizelka i musznik TZ ma okularki w takim czekoladowym odcieniu i wyglada super w calosci
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 13:01   #2507
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj Mieszkamy niedaleko siebie-jestem z okolic Grodziska
Fryzjerki nie mam, ale makijarzystkę jak najbardziej KOleżanka skończyła szkołę makijażu W niedzielę jadę do niej na próbny
wyslij zdjeice jak cie umalowala i daj znac czy zszedl ci makijaz

bo ja mam tendencje do tuszczenia skory i zaden makijaz sie nie tryzma

a ile beirze koleznaka za probny a ile za slubny dla mnei i siwadkowej??
Stary 2009-04-03, 13:03   #2508
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Tez mamy mieszkanko do remontu zaraz poslubie i chyba odłozymy podróż poślubną na jesien albo może jakiś weekend.

Co do wstepu płyty: jak bylismy zamawiac naszego kamerzytse to pokazał nam przykładową płytkę na pół romantycznie na pół smiesznie. Otóż początek jest taki pan młody śpi w łóżku i śni mu sie pierwsza randka, dzień w którym poznał swoją przysżłą żone, randa jest nagrana na podatwaie autentycznych wydarzeń tzn odtworzona przez Pare młodą ( wątek romantyczny), dalej akcja toczy sie tak: Pan młody słyszy dzwięk telefonu budzi sie i odbiera, w dolnym rogu ekranu (jak przy transmisjach dzinnikarskich w takim kwadraciku) ukazuje sie gotowa już Panna Mloda i Uswaidamia Pana młodego ze zaspał na swój slub, tan w pośpiechu sie ubiera wybiega z domu i okazuje sie ze nie ma samochodu wiec łapiie bukiet i ... hulajnoge i pędzi an ślub (wątek humorystyczny) bardzo fajnie to wyszło - ja osobiście pierwszy raz coś takiego widziałam bardzo oryginalne. Jesli wiec macie troszke zdolnoći aktorskich to polecam... my raczej nie skorzystamy bo jestesmy kiepskimi aktorami... Chyba że coś sie zmieni

Ja dzisiaj oddałam mój drugi rozdział pracy lic. promotorowi do sprawdzenia ale zostały mi jeszcze 2
fajny pomysl, ale tak jak napisalas jesli ktos ma zdolnosci aktorskie ja bym chyba wolala calosc w tonacji romantycznej ahhh sie rozmarzylam...
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 13:04   #2509
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość

Super pomysł Strasznie podoba mi się coś takiego Osobiście nie widziałam takiej kasety z nagraiem, ale pomysł świetny.
I pewnie nasz kamerzysta nie będzie potrafił czegoś takiego zrobić, bo raczej kiepskie to studio
Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
ja kupilam w slynnych halach w Rzgowie za 65 zl, a Azzis na jakims bazarku u siebie za 80zl, wiec jak widac warto chodzic i szperac wszedzie
Nawet chyba za 85zł kupiłam, o ile dobrze pamiętam. Ceny ustalają jakie sobie tylko chcą.

Edytowane przez azzis
Czas edycji: 2009-04-03 o 13:16
azzis jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 13:09   #2510
monarika
Wtajemniczenie

Witam

strippi gratulacje pracy

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

Macie jakieś stronki na których jest duży wybór tekstów na zaproszenia? ....
wczoraj szukałam i one non stop sie powtarzają... (te teksty) oklepane i nic mi się nie podoba
Nie wiem czy już ich nie widziałaś, ale mam coś takiego

http://docs.google.com/Doc?id=dcqqjcz5_21fx8gqvck&hl=en

http://static.istore.pl/istore/10751/files/359758.pdf

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ty+zaproszenia

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
a nam zostało 168 dni do ślubu
Witaj w klubie Ja też ślubuję 19.09 a przynajmniej mam taką nadzieję... bo ksiądz nam problemy robi

Cytat:

05.09.2009

pozdroweczki

Witaj w naszym gronie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Suknia piękna, też myślałam o podobnej tylko mi marzy się jakaś z odsłoniętymi plecami
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 13:11   #2511
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
wyslij zdjeice jak cie umalowala i daj znac czy zszedl ci makijaz

bo ja mam tendencje do tuszczenia skory i zaden makijaz sie nie tryzma

a ile beirze koleznaka za probny a ile za slubny dla mnei i siwadkowej??
porozmawiam z nią o cenie w niedziele
Stary 2009-04-03, 13:18   #2512
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

ile wczesniej powinno sie wykonac probny makijaz i fryzure bo nie wiem czy juz powinnam sie za to brac czy najpierw kiecke kupic
?
Stary 2009-04-03, 13:21   #2513
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
ile wczesniej powinno sie wykonac probny makijaz i fryzure bo nie wiem czy juz powinnam sie za to brac czy najpierw kiecke kupic
?
To już zależy od Ciebie. Ile wcześniej chcesz Lepiej wcześniej - zostanie mniej załatwiania na koniec.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 13:24   #2514
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość

Witaj w klubie Ja też ślubuję 19.09 a przynajmniej mam taką nadzieję... bo ksiądz nam problemy robi

Witaj w naszym gronie
Dziewczynki ja tez 19.09 !!!!!!!!!!!!!!
To ile nas juz jest?
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 13:34   #2515
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
koniecznie pokaż jak się ta fryzura udała
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zielony motylek nie zrobilas zdjec?? poka poka
Dziewczyny zrobiłam foty i chętnie bym wkleiła ale kurcze nie wiem gdzie posiałam kabel do aparatu pewnie u TŻ'ta jest.. jak go odnajde to wkleje

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
No, ale widze, że poza nią, nikt tu za mna nie tęskni
Ja tęsknie, ale sama tak zadko tu zaglądam, że mnie to też chyba mało kto pamięta

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kurcze a ja chyba bede musiała zadzwonic do ksiedza ze póxniej przyjdziemy do niego niz 3 miesiace przed slubem, aby nie pomyslał, ze zrezygnowalismy . a w urzedzie SC od reki daja dokumenty potrzebne do Koscioła??
Nam dali od ręki.. w sume całe 30 min załatwiania było Z tym, że bierzemy ślub w mieście gdzie ja się urodziłam, więc jedyne co musieliśmy do USC donieść to akt TŻ'ta z miasta ościennego, także nie mieliśmy za dużo jezdzenia
A dziś idziemy spisać protokuł, troche mam stresa i nie wiem kiedy się daje księdzu kase za ślub no ale chyba nie jeszcze dziś no nie?
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ja na 7:30- bo późniejto już by dla mnie było za późno, tym bardziej, że potem makijaz, ubieranie się i wyjazd na plener przed mszą. No ale nie zraża mnie ta wczesna godzina, bo wiem, że będę pierwszą klientką i nie będę się stresować, że coś się opóźni, kogoś za długo będą czesać itp.
Ja mam na 8:00 fryzjera i też jestem pierwsza i raz że mam stresa, że się opóźni (ze mną) i na makijaż nie zdąże, a dwa, że fryzjreka(nie wiem ile ich tam od rana jest ) zaśpi albo cośtam i później otworzą salon
Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Dziweczyny mam pytamie!: a co z podróżą poślubną???
Jedziecie gdzieś?? gdzie?? na ile dni?? opowiadajcie!
My chcemy jechać na Krete ale prawdopodobnie dopiero we wrześniu.. Nigdy nie byliśmy jeszcze ciepłych krajach więc nadaza się super okazja

Cytat:
jeśli chodzi o stanik silikonowy-to masz na myśli same miseczki silikonowe? Czytałam że niezbyt praktyczne, bo gdy jest ciepło to lubią się odklejać...
Ja mam stanik sylikonowy (nie na ślub) i nawet w największe upały nic się z nim nie działo, jedynie, że trzeba pamiętać by na suche niepobalsamowane ciało go nakładać.
A na ślub mam zwykły ale u góry przez całą linie idzie taki sylikonowy pasek pod spodem, że bez ramiączek stanik trzyma się idealnie.

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Wczoraj kupiłam sobie pończoszki do ślubu, najcieńsze jakie były z koronką na silikonie Z mojej garderoby zostały mi tylko buty do kupienia, a TŻ jeszcze nic nie ma
A mnie właśnie tylko pończoch brakuje wszystko inne już mam

Cytat:
?
Generlnie to zależy od Ciebie, ale mnie np. makijażystka pytała jaką mam suknie (biała czy ecru) i jaki będe miała kolor bukietu. A u fryzjera co będe miała we włosach. Także musisz mieć już jakieś kokretne pojęcie o tym, a skoro nie masz sukni to będzie Ci ciężej jeśli chodzi o konkretny makijaż i konkretną fryzure, no chyba że chcesz tylko taki serio próbny niekoniecznie taki jak będzie wyglądał docelowy bo wiem,że niektórzy też tak robią
Stary 2009-04-03, 13:36   #2516
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
To już zależy od Ciebie. Ile wcześniej chcesz Lepiej wcześniej - zostanie mniej załatwiania na koniec.

a jak sie robi najpierw uczesanie czy najpierw makijaz w dniu slubu

sorki za to pytanie ale calkeim nie wiem kogo przed kim umwaiac

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Generlnie to zależy od Ciebie, ale mnie np. makijażystka pytała jaką mam suknie (biała czy ecru) i jaki będe miała kolor bukietu. A u fryzjera co będe miała we włosach. Także musisz mieć już jakieś kokretne pojęcie o tym, a skoro nie masz sukni to będzie Ci ciężej jeśli chodzi o konkretny makijaż i konkretną fryzure, no chyba że chcesz tylko taki serio próbny niekoniecznie taki jak będzie wyglądał docelowy bo wiem,że niektórzy też tak robią
no walsnie nie mam kiecki i nie mam na nia pomyslu albo mam zbyt wiele pomyslow
ale chyba bym wolala od razu taki jak na slub bo pozniej moze sie okazac ze nie tak jest a juz bediz e za pozno
Stary 2009-04-03, 13:42   #2517
dekoderka
Raczkowanie

Zielony Motylku właśnie o czymś takim myślałam. W sklepie normalnym kupowałaś czy na allegro???
Stary 2009-04-03, 13:45   #2518
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
czesc milo mi

Póki co tylko na oku. Jesli zdąże to jutro się umówie, jesli nie postaram się to załatwić w środę.

No i najpierw fryzura, pózniej makijaż

Agatka jest już z nami
Stary 2009-04-03, 14:30   #2519
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Póki co tylko na oku. Jesli zdąże to jutro się umówie, jesli nie postaram się to załatwić w środę.

No i najpierw fryzura, pózniej makijaż
kurcze tylko ja sie tak ociagam z przygotowaniami czy mi sie zdaje
Stary 2009-04-03, 14:38   #2520
baja_86
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
ja się niestety zupełnie nie zgadzam my będziemy drukować wkładki z prośbą, by zamiast kwiatów był kupon totolotka /Drodzy Goście, jeśli planujecie zakup kwiatów, prosimy zamiast nich o kupon lotka, abyśmy mogli się przekonać, czy mamy szczęście nie tylko w miłości/ nie zakładamy, ze ktoś chce kupić kwiaty-piszemy "jeśli" i nie chcemy kuponów a jeden kupon. Podyktowane to jest tym, ze od kościoła do sali jedzie się 40 min i kwiaty i tak padną latem. Poza tym, wyniesie to gości taniej, niż wiązanka... nie widzę też nic w tym złego, jedna wkładka jest ok. Nie podobają mi sie natomiast wkładki z prośba o pieniądze. Po pierwsze, nie kazdego stać, żeby włożyć 500zł do koperty, po drugie, jak ktoś w dzisiejszych czasach chciałby cos kupić młodym, to i tak by zapytał, a po trzecie, i tak w większości przypadków goście wręczają koperty. Poza tym, te wszystkie wierszyki są beznadziejne, irytujące i trochę bezczelne....
a zysk z kuponu? to już raczej zysk z kopert
jak już pisałam mi się ten pomysł nie podoba, Wam tak i super, każdy robi jak uważa. Ja uwielbiam kwiaty i nie przeraża mnie to co z nimi zrobię po ślubie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
nieuwazam ze pisanie o totka jest czyms zlym calkowicie sie podpisuje pod wypowiedziom strobuluski ja tez bede prosic o kupo jeden a nie 10.. i niedosc ze bedzie taniej dla gosci to bedzie WYGODNIEJ w formie transportu to raz a dwa tak szczerze mowiac co ja zrobie z kwiatkami? wywale po 2 dniach bo niemam cierpliwosci zeby zmieniac wode i mi padna i zgnija...
a wcale to niejest forma checi zyzku bo ja niebronie wyslac tych samym numerow 2 razy albo puscic mi na chybil trafil a sobie skreslic moje - niech cala rodzina wygra i tak "jakby" cos sie trafilo to sie podziele z rodzicami itd.. dla mnie to kwestia sprawdzenia czy mamy szczezscie w grach tak jak w milosci.. wkoncu niepisze ze MUSZA mi go kupic tylko ze jesli chca to byloby fanie... a jesli ktos mysli ze jestem pazerna i chce tylko wygrac to hmm tak naprawde chyba niechcialabym go na swoim weselu - bo to on jest pazerny i slowa z zyczen"szczęsci.. pieniedzy" z jego ust bylyby pustymi slowami....
proszenie o kilka kuponów to już dla mnie totalna przesada. Tak jak już pisałam wyżej mi się to nie podoba, ale Wam może i życzę mimo wszytsko, żeby trafiła się chociaż mała wygrana.

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Dziewczynki jedno pytanko, macie może jakieś fajne pomysły na wstęp do płytki z wesela ? Chcielibyśmy takowy zrobić ale nie mamy jakiegoś szczególnie orginalnego pomysłu, chcemy żeby było na niej coś smiesznego i romantycznego zarazem. Jakie ewetulanie miejsce wybrać?
pomóżcie
w maju\czerwcu mamy zadzwonić do naszego kamerzysty i umówić się na nakręcenie wstępu, ale kompletnie nie wiem co by to miało byc, niechciałabym żeby to było sztuczne.

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
a ja dostałam pracę...
podpisałam umowę
8 kwietnia zaczynam
super, gratuluje

Cytat:

05.09.2009

pozdroweczki

witaj

Cytat:
?
proponuje najpierw sukienkę. Makijaż i fryzura muszą pasowac do charakteru PM i jej sukni. Wszystko łącznie z bukietem musi ze sobą współgrać, jak więc widzisz suknia to podstawa.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości