|
|
#301 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#302 |
|
Wtajemniczenie
|
Malutka to imprezę trza zrobić- dla Ciebie i Dawidka soczek-smaczny i pożywny
![]() Dla reszty-czym barek pełny Mam wódeczkę dębową, winko czerwone, winko różowe, winko białe No i zapas absolwenta z wesela-czeka na chrzciny A że najbliższe to będą Dawidka to można z niego skorzystać![]() Dzasta ale Ci zazdroszczę duuużej sypialni U nas sypialenka jest niewielka , a pokój gościnny ma 15,31 m2 . Ale dajemy radę, choć mało miejsca by się bawić w kotka i myszkę ![]() Czekoladzinko79 ja Cię podziwiam za Twoje poczucie humoru w każdej sytuacji-również takiej gdzie kto inny siadł by i płakał To dlatego zaszłaś tak daleko Jesteś wielka (nie tylko gabarytowo:P ) A jak już jesteśmy przy wadze to na zdjęciach ślubnych kilogramów nie widać- metki równiez nie masz przyczepionej tak jak np kurczaki 0,525kg 8zł do zapłaty :PA ten Twój były to jakiś dziwny był- chyba jego fetyszem były modele do nauki anatomii
|
#303 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witanko wieczorkiem, stwierdzam ze z premedytacja was opuscilam bo mnie mezus na spacerek wieczorny wyciagnal. suuuper i zesmy sobie pogadali
. A po powrocie do domu powitala mnie tesciowa z informacja ze ma dla mnie prace... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Pozdrow meza, mam nadzieje ze sie nie rozczarowal jak mnie na NK zobaczyl, teraz to juz nie jestem incognito hehheCytat:
Cytat:
. a nasze mieszkanko wedlug zaswiadczenia ze spoldzielni ma...... 30,9 m2Cytat:
. A golfik robilam posilkujac sie golfem z jakiegos katalogu wysylkowego. Kosztowal kupe kasy wiec siadlam i udziergalam sobie podobny . Opis wielkiej ... torby Kasienki spowodowal ze az Czika na mnie dziwnie spojrzala
|
||||||
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Daguś no to ja już mocno ściskam
|
#305 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 to kto się podejmie tego zadania ![]() Cytat:
ad. 2 e tam mało miejsca ![]() Cytat:
a cóż byś miała robić w tej spółdzielni ![]() ad. 2 moja babcia ma 23m2 kawalerkę, więc Wasza nie jest taka mała ![]() ad. 3 pewnie, że wypijemy Daguś oglądałam Twoje dzieła i są boskie
|
|
#306 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam cieplutko z rana
U mnie na termometrze za oknem 3 stopnie No ale słoneczko piękne, ma byc dzis 20 stopni więc czekam ![]() Cytat:
uwielbiam czytać twoje posty ![]() Ad 2 teraz juz spadłam z krzesła - właśnie sobie wyobraziłam mojego małzona w takim lateksowym wdzianku ![]() Cytat:
(to był piątek) i to tez był kwas siarkowy ![]() Cytat:
wkońcu ja to najbardziej rozumiem taka chwilę (jako osoba tez bezrobotna )soffera - czerwona sukieneczka po prostu cudna
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-04-03 o 07:59 Powód: ciuszki sofferki :) |
|||
|
|
|
#307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a moj mezus tez nie lubi marcepanu tak samo jak twoj..... Cytat:
Cytat:
Dzien dobry zoneczki!! u mnie dzisiaj slonko od rana.....mam nadzieje ze nie bedzie az tak zimno na tym ognisku wieczorem.....
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dlaczego ja sobie ubzdurałam, że to w niedzielę?
|
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laseczki kochane
Piękna pogoda dzisiaj, znowu ![]() A dzisiaj śmigamy do moich rodziców i jutro sesyjka Miłego dzionka!
|
#310 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
A KU KU
![]() kto zdziwiony moją obecnością o tej godzinie?? ![]() mam dziś wolne ale o 14 na uczelnie zmykam ![]() Cytat:
ad2. ładne ![]() ad3. Cytat:
trzymaj się wariatuńcio ad2. agrowczasy udane kobitki ad3. ad4. dzięki przyjdzie czas, że i Ty będziesz kupować mebelki... i będziesz w lepszej sytuacji bo do SWOJEGO mieszkania Cytat:
ad2. dzięki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzięki Cytat:
|
|
|
#311 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
, albo cierpiaca panna młoda hehe fajna by była taka sesja i jeszcze z krwią cieknącą po sukniAle jest piękna pogoda po raz pierwszy dzisiaj ubrałam cieniutki płaszczyk i buciki wiosenne do sukienki ![]() a dzisiaj piątek weekendu początek |
||
|
|
|
#312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja zabrałam się za wypisywanie kartek świątecznych I tak sobie wymyśliłam, że skoro w tym roku wysyłam te własnoręcznie zrobione to może pochwalę się większej ilości osób I zaczełam wypisywać to wszystkich ciotek i wujków, do których nigdy nic nie wysyłałam. No i brakło mi karteczek Siedzę i robię nowe kolejne (oczywiście znowu inspirując się wątkiem Dagecika i innych wizażanek)
|
|
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja już wolę wersję panna młoda na haju ![]() tyle tylko, że ja nie prawdziwa modelka
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki wybaczcie ze ja tak z partyzanta i z doskoku ale jestem w trakcie pakowania
. I musze dokladnie pomyslec co mam na tydzien wziasc i jakims dziwnym trafem juz mam cala torbe spakowana a polowe rzeczy nie wzielam .Dzasti dzieki za wpisik do mego watku Malutka ciesze sie ze moja tworczosc Ci sie podoba. Tymbardziej jestem rada jak mnie ktos bierze na wzor Anus Agus zazdraszczam Ci tej sesji, ale to juz pisalam. Zycze superowej zabawy pomimo @. A z kciuki nie dizekuje Lece pozbierac buty bo kilka par na pewno mi sie przyda.... Mam nadzieje ze mnie maz nie wysmieje jak przyjdzie z pracy i zobaczy ilosc bagazu
|
|
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie mój mężuś nauczył dość skutecznie sztuki pakowania mniejszego bagażu, bo zawsze nabrałam milion rzeczy a ponad połowy nawet nie ruszałam
|
|
#316 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Z rańca musiałam na czczo zrobić badania teraz sobie siedzę u mamusi no i byłaby wtopa Cytat:
ad. 2 święta prawda Cytat:
a czy później możemy liczyć na jakieś efekty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 chciałabym mieć chociaż odrobinę Twojego talentu ad. 3 a on taki naiwny, że Tobie wystarczy walizka na tydzień
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
jak mimo wszystko dobrze wyjdzie to tak
|
#318 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Dżem dobry Śmieszki...słońeczko świeci, ale coś chłodzno dziś...
![]() Cytat:
![]() Podziw dla Ciebie, za takie nastawienie do życia...naprawdę.. Cytat:
Śliczna ta pierwsza... a tuniczka teź niezła, ale tak mi oczka sie przylepiły do tej pierwszej, że nie moge ich odkleić...![]() Cytat:
...ale jutro z małżem mamy na zakupki wieksze jechać, więc może same mnie znajdą...![]() A marcepana niet!! daget oglądałam wczoraj po krótce Twoje dzieła ...ale Ty masz talent do tego....!!! ![]() kurcze sama bym spróbowała cos takiego, ale nie wiem od czego zacząć... Cytat:
Cytat:
Czekam na bluzencje... ![]() Jak fryzurka, zadowolona? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
AAAAAAAAAA!!!Uciekam na obiadek... A to taki ludzio, którego ulepiłam na zajeciach jakiś czas temu... ludzio.jpg |
|||||||||
|
|
|
#319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Napewno wyjdzie dobrze ja chcę zobaczyć te zdjęcia bo jak nie to |
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
bym sobie stała w niedzielę pod Galaxy i kwitła
![]() Malutka, a którym będziesz jechała tramwajem? może byśmy razem pojechały ?
|
|
|
|
#321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Facet i tak zawsze, nie ważne czy się dużo spakuje czy mało, powie "po co ci tyle tego?" więc lepiej sobie od razu więcej spakować, a co ![]() Nie mimo wszystko tylko na pewno chcemy widzieć zdjęcia bo jak nie... ![]() Izuś - super ten ludzik
|
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Hej miśki
Poczytałam Was trochę i nie mam czasu na cytowanie ![]() Znów pełno pracy ![]() Proszę tu nie obgadywać mojego zadka Dżasti- za mebelki Przede mną ciężki weekend w szkole, więc proszę... trzymajcie kciuki żebym tam nie zmarła z nudów Myślę, że zobaczymy się dopiero w poniedziałek <w zasadzie poczytamy > więc życzę Wam pięknego i słonecznego weekendu I proszę za dużo nie skrobać
|
#323 |
|
Rozeznanie
|
A ja już kończę pracę jest sliczna pogoda więc idę na jakieś zakupki
trzymajcie kciuki żebym, wreszcie sobie cos kupiła Buziaki |
|
|
|
#324 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z Wrocłąwia-mąż zapomniał dokumentów auta a musiał je dać szefowi i musiałam je przywieźć.
Poza tym humor mam zły. Byłąm świadkiem jak pociąg uderzył w chłopaka. Wezwałąm karetkę. Buziaczki dziewczynki, idę się położyć bo źle się czuję.
|
#325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak takie cos jest wogóle możliwe ? I co się z nim stało ?Takie coś na poprawę humoru (do przeczytania wszystkim mężom ku przestrodze )
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-04-03 o 17:26 |
|
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka dziewczyny
Kurde ale u nas dzisiaj brzydko, pada co chwilę i jeszcze net mi zamula i dlatego dopiero teraz się odzywam ![]() Z fryzurki jestem zadowolona ![]() Dzasta mebelki super ![]() Daget za pracę Czeko 79 obejrzałam fotki - baaaajeczne a kostiumik lateksowy ciekawy tylko jakoś nie mogę sobie wyobrazić mojego małża w takowym Soffi super kiecki oczywiście mi też ta pierwsza przypadła bardziej do gustu Anusia następna art ycha co tworzy kartki ![]() Aguś udanej sesyjki i czekamy na focie Izka niezłego gostka ulepiłaś a z czego on jest?? kurczę mnożą się artyski nam ![]() Kasieńka za szkołę abyś wytrzymała w niej Lola udanych zakupków Izazusia OMG!!! ale przeżycie miałaś że zadzwoniłaś po pogotowie ciekawe co z tym chłopakiem?? |
|
|
|
#328 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Cytat:
udanej sesji zdjęciowej życzę a zdjęcia na pewno będą świetnewitam Madziczku chyba musimy sobie tak czy inaczej sprawić nawilżacz bo strasznie mamy sucho w mieszkaniu- w bloku, centralne ogrzewanie, nie tylko moje kwiatki na tym cierpią ale i ja bo mój małż strasznie chrapie ![]() Cytat:
Cytat:
Daget trzymam kciuki żeby sie udało z pracą ![]() Izazusia podziwiam za zachowanie zimnej krwi, niewielu sie to udaje Cytat:
![]() jak któraś z Was ma blisko do Tarnowa to może się wybierze na coś takiego
|
||||
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

normalnie osiągnęłam wyższy stopień wtajemniczenia wizażowego - zadomowiłam się 
Zadku nie stwierdzono

hand-made: urodzinowo na 40tkę

przyjdzie czas, że i Ty będziesz kupować mebelki... i będziesz w lepszej sytuacji bo do SWOJEGO mieszkania 

a tuniczka teź niezła, ale tak mi oczka sie przylepiły do tej pierwszej, że nie moge ich odkleić...