Scent Bar VIII - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-03, 21:42   #1051
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar VIII

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Napisała Ci, że jest Wizażanką? Podała Ci nick? Jesli tak, to może uda sie wyhaczyć zdjęcia Statkusa na Targowisku?
Powiem szczerze, że nick allegrowy już mi kiedyś mignął jako nick należący do wizażanki. Tylko za Chiny nie pamiętam kto to.

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 21:42   #1052
Zuziunia
BAN stały

No serum zrobione, żel hialuronowy wymieszany, olejek do mycia gotowy, olejek kokosy gotowy do użycia (ale zapach mmm...)

Serum musi postać 24godz i jutro na noc bedę mogła już uzyć, a dzisiaj juz mogę smarnąć się żelem hialuronowym

Poćwiczyłam troszkę...bo zaczynam tyć w udach...a jem niesamowite ilości jedzenia
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 21:48   #1053
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez GothicAristocrat Pokaż wiadomość
Również się nad tym strasznie główkowałam
dziwne... może specjalnie zabezpieczyła tak dobrze przesyłkę, bym nie mogła jej niczego zarzucić, że ona zrobiła wszystko co w jej mocy by paczka doszła cało? nie no bezsensu to wszystko...

dziewczyny! ta osoba twierdzi, że jest wizażanka! i że perfumy nabyła od innej wizażanki!
Może czyta naszą rozmowe??
jak sie ma statkusa to bycie wizazanką jest bardzo prawdopodobne.
I wiecie co, ja myslę ze ona mogła nie wiedziec o przeciekaniu.
Jesli nie uzywała długo, perfumy stały w szafce zakorkowane, to je wzięła z półki i wysłała.
w międzyczasie jak stały nie używane, mogły sie popsuć, tzn, np. mąż mógł strącić, i odłozyć na półkę, a tymczasem borem lasem atomizer się złamał...Tak mi się przypomina odrobinę historia o tatusiu co dawał dziecku porobić pianką do włosów psyyyt, psyyyt , no i niby nieuzywana, ale uzyć sie jej juz nie dało, powiedzmy że zeczona wizazanka wpadłaby na pomysł wymianki tej nieuzywanej pianki....

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-04-03 o 21:51
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 21:48   #1054
piroksena
Zadomowienie

Cytat:

Lepsza Scarlett niż Melania. Ten jej słodki uśmiech i święto-anielski sposób bycia...
No dokładnie. Ilekroć oglądam "GWtW" (dżizas, dacie wiarę że nakręcono je prawie 70 lat temu?? skurczybyk się nie starzeje) mam ochotę porządnie utytłać Melanię w błocie, wetknąć jej do ust fajkę kopcącą męskim śmierdzącym tytoniem i nalać do pełna kielich na OTRZEŹWIenie. Ta baba wygląda mi na wiecznie przytępioną prochami. Brrr, nie zdzierżyłabym takiej persony w swoim otoczeniu, to jej nie do zdarcia "dobro" to chyba byłby zbyt duży ciężar dla takiej grzesznicy jak ja...
Za to Szkarłacik bomba, te zielone oczy wiecznie wygłodniałej kotki, niechęć do Rhetta (popieram ) i rozkoszne dąsy kilkuletniej pannicy. <3 YES I DO.

Edytowane przez piroksena
Czas edycji: 2009-04-03 o 21:54
piroksena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 21:53   #1055
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Ale i Ashley nie był taki zły Nie umywal sie do Rhetta, był z niego taki dżentelmen jak z Rhetta lajdak, ale miał w sobie coś...

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 21:55   #1056
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Ale i Ashley nie był taki zły Nie umywal sie do Rhetta, był z niego taki dżentelmen jak z Rhetta lajdak, ale miał w sobie coś...
U mnie Ashley nie miałby szans - za "miętki", jakiś taki bezwolny, ciamajdowaty, bierny... nieee, nawet nie przekonałaby mnie te złote blond loczki anielskie

Frank Zappa

Stary 2009-04-03, 21:59   #1057
Polly_
grozi wypollizowaniem

dziewczyny! ale macie tematy no ale jak wszyscy to wszyscy. Tego rudasa bym nawet patykiem nie tknęła, a rhett był niegrzeczny...a ja lubie niegrzecznych chłopców
Stary 2009-04-03, 21:59   #1058
GothicAristocrat
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
jak sie ma statkusa to bycie wizazanką jest bardzo prawdopodobne.
I wiecie co, ja myslę ze ona mogła nie wiedziec o przeciekaniu.
Jesli nie uzywała długo, perfumy stały w szafce zakorkowane, to je wzięła z półki i wysłała.
w międzyczasie jak stały nie używane, mogły sie popsuć, tzn, np. mąż mógł strącić, i odłozyć na półkę, a tymczasem borem lasem atomizer się złamał...Tak mi się przypomina odrobinę historia o tatusiu co dawał dziecku porobić pianką do włosów psyyyt, psyyyt , no i niby nieuzywana, ale uzyć sie jej juz nie dało, powiedzmy że zeczona wizazanka wpadłaby na pomysł wymianki tej nieuzywanej pianki....
Nie wiem dobrze by było gdyby czytała tą rozmowę i wytłumaczyła wszystko. napisała również że zrobiła odlewkę 5ml i reszte posłała.

Cytat:
Napisała Ci, że jest Wizażanką? Podała Ci nick? Jesli tak, to może uda sie wyhaczyć zdjęcia Statkusa na Targowisku?
niestety nie podpisała się jeno stellatennant.
GothicAristocrat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 22:01   #1059
piroksena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
U mnie Ashley nie miałby szans - za "miętki", jakiś taki bezwolny, ciamajdowaty, bierny... nieee, nawet nie przekonałaby mnie te złote blond loczki anielskie
A ja zaś za blondynem jak ta panna sznurem Brunety to już jakoś nie to... Ale Ashley faktycznie nie tenteges, taki do Melanii jak ulał pasujący, oboje takie "stoliki" [stoicy, znaczy się]. Ugotowałby się na miękko dotykając samego czoła Scarlett

Stary 2009-04-03, 22:01   #1060
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
dziewczyny! ale macie tematy no ale jak wszyscy to wszyscy. Tego rudasa bym nawet patykiem nie tknęła, a rhett był niegrzeczny...a ja lubie niegrzecznych chłopców
To tak jak ja I stąd moje problemy Bo do mnie jak do miodu lgną ci grzeczni, a że są dla mnie nieatrakcyjni pod względem charakteriologicznym, to są gonieni na koniec świata

Pirokseno - miałam na myśli "wnętrze" Ashleya Brunet czy blondyn - taki "Ciciuś" nie ma u mnie szans.

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-04-03 o 22:03
Stary 2009-04-03, 22:06   #1061
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez piroksena Pokaż wiadomość
A ja zaś za blondynem jak ta panna sznurem Brunety to już jakoś nie to... Ale Ashley faktycznie nie tenteges, taki do Melanii jak ulał pasujący, oboje takie "stoliki" [stoicy, znaczy się]. Ugotowałby się na miękko dotykając samego czoła Scarlett
No a to gwałtowne i namiętne pożegnanie, kiedy odjeżdżał znowu na wojnę (kiedy Scarlett podarowała mu chustkę)? Na ciapę to on mi w tej scenie nie wyglądał...

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
Stary 2009-04-03, 22:07   #1062
piroksena
Zadomowienie

Cytat:

Pirokseno - miałam na myśli "wnętrze" Ashleya Brunet czy blondyn - taki "Ciciuś" nie ma u mnie szans.

Wiem, wiem, chociaż o jakim wnętrzu tu można mówić, ciciuś (świetne określenie, pożyczam go sobie od Ciebie!) i już. A ja tak o tym kolorze bom lekko zwichrowana na tym punkcie.

Stary 2009-04-03, 22:08   #1063
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Nie wiem dobrze by było gdyby czytała tą rozmowę i wytłumaczyła wszystko. napisała również że zrobiła odlewkę 5ml i reszte posłała.

niestety nie podpisała się jeno stellatennant.
jeśli robiła odlewkę zaraz przed wysłaniem to moja teoria upada. Tak czy siak jeśli nie mo dowodu na winę poczty powinna oddac kasę. Chciałam tylko powiedziec że nie widzę sensu w działaniu wysyłającej i jedyne co mi to jakoś wyjaśnia to to że nie wiedziała o uszkodzeniu.

Cytat:
To tak jak ja I stąd moje problemy Bo do mnie jak do miodu lgną ci grzeczni, a że są dla mnie nieatrakcyjni pod względem charakteriologicznym, to są gonieni na koniec świata

do mnie zawsze lgnęli "patologiczni" a ja ich musiała "zbawiać" Rheta też bym chętnie "zbawiła" i w ogóle nie lubię miłych facetów
Stary 2009-04-03, 22:08   #1064
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Lepsza Scarlett niż Melania. Ten jej słodki uśmiech i święto-anielski sposób bycia...
Nie wiem. Melania została tak "skonstruowana", że była po prostu szczerze dobra. Ja znam takiego dobrego człowieka i choć rzeczywiście nikt go (jej w sumie) nie docenia, nikt nie szanuje, to ona naprawde taka jest. to znaczy... ja doceniam i szanuję. I podziwiam.
Cytat:
Tiaaaa Ale za to Melania miała klasę, której nigdy nie miała Scarlett. Pod tym względem wolałam Melanię.
I znów się zgadzamy.
Cytat:
Również się nad tym strasznie główkowałam
dziwne... może specjalnie zabezpieczyła tak dobrze przesyłkę, bym nie mogła jej niczego zarzucić, że ona zrobiła wszystko co w jej mocy by paczka doszła cało? nie no bezsensu to wszystko...

dziewczyny! ta osoba twierdzi, że jest wizażanka! i że perfumy nabyła od innej wizażanki!
Może czyta naszą rozmowe??
Słuchaj Gothic, skoro jest Wizażanką, to moim zdaniem z odmianą felernej flaszki na kasę nie powinno być problemu. Widzi jak sprawy stoją, pewnie zrozumie. Bo na chlopski rozum Polly może miec rację - mogła nie wiedzieć.
Ale to nie zmienia w żaden sposób faktu, że wysłała Ci uszkodzoną flaszkę.
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Jak to jak?
To było coś, co pewnie najbardziej go kręciło... Ona się wkurzała, a on sobie spokojnie myślał "jaka ona slodka..."
No, na tej podstawie to ja bym związku nie budowała...
I o ile Scarlett mogła czuć się połechtana jego adoracją, to on pakując się w związek z kobietą tylko dlatego, że jest zabawną idiotką dowiódł, że jest jeszcze glupszy, niż ona.

Oczywiście generalizuję, upraszczam i splycam problem. Świadomie.

Cytat:
No dokładnie. Ilekroć oglądam "GWtW" (dżizas, dacie wiarę że nakręcono je prawie 70 lat temu?? skurczybyk się nie starzeje0
Jak dla mnie to te skurczybyk był stary już kiedy go pierwszy raz widziałam (czyli ze 30 lat temu). I wcześniej pewnie też. Ma taką ramotowatą naturę... Moim zdaniem.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2009-04-03 o 22:09
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 22:10   #1065
piroksena
Zadomowienie

Cytat:
No a to gwałtowne i namiętne pożegnanie, kiedy odjeżdżał znowu na wojnę (kiedy Scarlett podarowała mu chustkę)? Na ciapę to on mi w tej scenie nie wyglądał...
Aggie, chyba dziś zapuszczę sobie "Przeminęło...", bo ta scena mi jakoś umknęła, a może niesprawdiedliwie Ashleya oceniamy po ogólnym wrażeniu na tle tego gorącokrwiestego "południowca" Rhetta (zupełnie nie mój typ )? Hm, scena przed wojną powiadasz...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 22:12   #1066
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
do mnie zawsze lgnęli "patologiczni" a ja ich musiała "zbawiać" Rheta też bym chętnie "zbawiła" i w ogóle nie lubię miłych facetów
Też nie lubię tych milutkich, za bardzo ugrzecznionych facetów ( w stylu "rączki całuję i d...cię też". Zawsze mam nieodparte wrażenie, że pod tą "milusińskością" kryje się niezła pataologia i zepsucie). Wolę nieukrywaną patologię i zepsucie - przynajmniej można łatwo ominąć

A co do zbawiania facetów - nie mam takich potrzeb i nigdy nie odczuwała. Zasada - "zabaw się sam"

Frank Zappa

Stary 2009-04-03, 22:14   #1067
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Aggie, chyba dziś zapuszczę sobie "Przeminęło...", bo ta scena mi jakoś umknęła, a może niesprawdiedliwie Ashleya oceniamy po ogólnym wrażeniu na tle tego gorącokrwiestego "południowca" Rhetta (zupełnie nie mój typ )? Hm, scena przed wojną powiadasz...

Wtedy, kiedy Scarlett juz jako wdowa mieszkała w Atlancie z Melanią, ciotką Pitty i Mammy, a Ashley wrócił po raz pierwszy z wojny Spędził chyba święta w domu, po czym znowu wyjechał. Obejrzyj, obejrzyj

Edytowane przez Aggie125
Czas edycji: 2009-04-03 o 22:15
Stary 2009-04-03, 22:14   #1068
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
I o ile Scarlett mogła czuć się połechtana jego adoracją, to on pakując się w związek z kobietą tylko dlatego, że jest zabawną idiotką dowiódł, że jest jeszcze glupszy, niż ona.
Teza jest boska Ja się z nią zgadzam, coś w tym jest

Frank Zappa

Stary 2009-04-03, 22:16   #1069
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Aragonte - tak, ta wersja z Megan Follows Tylko, że ja to oglądałam jako film w dwóch, albo trzech częściach na kasetach video jeszcze
Uwielbiam go - przyznaję się bez bicia
Zobaczymy, może uda mi się sklonować moje DVD ale ostatniej części, tej strasznie naciąganej, o wojnie, nie mam. Nie kupiłam tego, denerwowało mnie strasznie poplątanie wątków i epok historycznych

Cytat:
Śliczna kocianna w avku
To nie kocianna To kot wiosenny, który udaje słowika
Wykopałam w necie i przerobiłam na avek, bo zdjęcie mnie wyjątkowo bawiło

Cytat:
Lubisz wracać do filmow i seriali, które już wielokrotnie widzialaś?
Bardzo Regularnie przypominam sobie Robina z Sherwood, poszczególne części LOTR, Piknik pod Wiszącą Skałą i sporo innych, czy to kostiumowych, czy z kategorii osobistych poprawiaczy nastroju.
Klaudiusza też lubię - i książkę, i film. Masz może serial z Derekiem Jacobim?

Cytat:
Tiaaaa Ale za to Melania miała klasę, której nigdy nie miała Scarlett. Pod tym względem wolałam Melanię.
I tu się zgadzam, Scarlett obecnie okrutnie mnie irytuje. Ale zasadniczo to cała książka pani MM jest dla mnie już nie do przejścia, obawiam się, chociaż kiedyś mi się podobała.
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 22:16   #1070
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli robiła odlewkę zaraz przed wysłaniem to moja teoria upada. Tak czy siak jeśli nie mo dowodu na winę poczty powinna oddac kasę. Chciałam tylko powiedziec że nie widzę sensu w działaniu wysyłającej i jedyne co mi to jakoś wyjaśnia to to że nie wiedziała o uszkodzeniu.
A może to właśnie przez robienie odlewki? Przepraszam za głupie pytanie, bo Statkusa znam tylko z próbki, ale czy ten flakon jakoś się rozkręca? Czy trzeba przepsikiwać? Ja kiedyś podczas przepsikiwania do małego atomizera zepsułam sobie Gucia. Nie wiem co konkretnie się zepsuło, ale po powrocie z urlopu zastałam leżącą w szufladzie flaszkę z połową tego co zostawiłam. Za to szuflada pachniała pół roku

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 22:18   #1071
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Masz może serial z Derekiem Jacobim?
A mam. Kupiłam jakies 2 lata temu przed Bozym Narodzeniem. Odłożylam sobie wtedy ponad 100 zeta na jakies perfumy, pojechałam do Auchan i jak zobaczyłam zestaw z całym serialem... nie kupilam wtedy perfum.

Pożyczyć?

Stary 2009-04-03, 22:18   #1072
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Aragonte - a tej części, gdzie Ania i Gilbert biorą ślub, potem on jest na wojnie itd... nawet nie mam zamiaru oglądać. To już ostre przegięcie i naginanie fikcji literackiej na potrzeby filmu.

Frank Zappa

Stary 2009-04-03, 22:22   #1073
piroksena
Zadomowienie

Cytat:
.

Jak dla mnie to te skurczybyk był stary już kiedy go pierwszy raz widziałam (czyli ze 30 lat temu). I wcześniej pewnie też. Ma taką ramotowatą naturę... Moim zdaniem.
Wierzaj mi, Sabbathcie, że dramaturgia, montaż, kolor (jeden z pierwszych filmów w syst. Technicolor) jak na rok '39 jest całkiem niezła
Dość dodać, że w Polsce dopiero za lat 8 narodzą się "Zakazane piosenki" (te dopiero dają po cierpliwości), a kolor pojawi się dopiero po '54. To tak po krótce.
A ramotowatość jeśli tam jest, to akurat ja ją lubljum

Edytowane przez piroksena
Czas edycji: 2009-04-03 o 22:29
Stary 2009-04-03, 22:24   #1074
GothicAristocrat
BAN stały

Cytat:
Też nie lubię tych milutkich, za bardzo ugrzecznionych facetów ( w stylu "rączki całuję i d...cię też". Zawsze mam nieodparte wrażenie, że pod tą "milusińskością" kryje się niezła pataologia i zepsucie). Wolę nieukrywaną patologię i zepsucie - przynajmniej można łatwo ominąć
Ja mam jedno okreslenie na takich- PSYCHOLE. zawsze mam wrażenie że mają jakieś dziwne myśli jak sie tak uśmiechają

Fakt... różnie mogło być, możliwe, że nie przypuszczała że tak bedzie się z nich lało
Wysłałam fotki, jak nie wiedziała o uszczerbku to zobaczy na własne oczy i może wykaże się przyzwoitością

vesenko
- flakon sie rozkręca. a tak a propos to właśnie również dokręcony nie był. lało się z dwóch miejsc, dlatego tak dużo perfum ubyło.

Edytowane przez GothicAristocrat
Czas edycji: 2009-04-03 o 22:26
GothicAristocrat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 22:28   #1075
piroksena
Zadomowienie

Cytat:
Też nie lubię tych milutkich, za bardzo ugrzecznionych facetów ( w stylu "rączki całuję i d...cię też". Zawsze mam nieodparte wrażenie, że pod tą "milusińskością" kryje się niezła pataologia i zepsucie).
Oby chociaż patologia i zepsucie... Gorzej, jak pod "rączkami" i "dup*iami" nie kryje się już nic

Stary 2009-04-03, 22:41   #1076
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
że kochasz mężczyzn za ich niesamowity intelekt? Sorry, nie mogłam się powstrzymać

Gdzie się zgubiła BigMama?

Mam taki okropny dyżur,że reszty dyskusji nie komentuję,co by zachować końcówkę intelektu na później Padam na pysk

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 22:51   #1077
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
A może to właśnie przez robienie odlewki? Przepraszam za głupie pytanie, bo Statkusa znam tylko z próbki, ale czy ten flakon jakoś się rozkręca? Czy trzeba przepsikiwać? Ja kiedyś podczas przepsikiwania do małego atomizera zepsułam sobie Gucia. Nie wiem co konkretnie się zepsuło, ale po powrocie z urlopu zastałam leżącą w szufladzie flaszkę z połową tego co zostawiłam. Za to szuflada pachniała pół roku
no toś mnie nastraszyła...ostatnio i tak miałam lekki schiz, czy nie zamęcze tego l'Artisanka wypompowując z niego 80 ml za jednym posiedzeniem ( no dwoma powiedzmy)

Cytat:
Oby chociaż patologia i zepsucie... Gorzej, jak pod "rączkami" i "dup*iami" nie kryje się już nic

podoba mi sie to myslenie- lepsza patologia ni z nic- coś w tym faktycznie jest
Stary 2009-04-03, 22:55   #1078
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
vesenko- flakon sie rozkręca. a tak a propos to właśnie również dokręcony nie był. lało się z dwóch miejsc, dlatego tak dużo perfum ubyło.
Naprawdę szkoda. I nerwów i zapachu. Przecież flakon można dobrze zabezpieczyć. Tak jak Polly myślę,że to raczej nieświadomość sprzedającej była, a nie chęć pozbycia się wadliwego flakonu, bo nie rozumiem sensu porządnego opakowywania bubla. Co nie zmienia faktu,że nie za taką ilość perfum zapłaciłaś. Jeśli to wizażanka to bym jej na Twoim miejscu posłała w mailu linkę do tego wątku.

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:10   #1079
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawdę szkoda. I nerwów i zapachu. Przecież flakon można dobrze zabezpieczyć. Tak jak Polly myślę,że to raczej nieświadomość sprzedającej była, a nie chęć pozbycia się wadliwego flakonu, bo nie rozumiem sensu porządnego opakowywania bubla. Co nie zmienia faktu,że nie za taką ilość perfum zapłaciłaś. Jeśli to wizażanka to bym jej na Twoim miejscu posłała w mailu linkę do tego wątku.
Ale ja czegoś tu nie rozumiem. Podobno flakon przywędrował do Sprzedającej od innej Wizażanki. Musiał być w porządku, bo gdyby wtedy z niego się lało to nie sądzę, żeby ktoś z premedytacją posyłał go dalej (żeby się do końca wylało). A jeśli był w porządku to co się z nim stało i w wyniku czego? Atomizer jest ewidentnie uszkodzony, jakby ktoś go chciał wyrwać. Sprawdzałam w moim flakonie - końcówka atomizera twardo siedzi i trzeba nieźle pociągnąć, żeby ta uszczelka wylazła
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:13   #1080
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

Oczywiście generalizuję, upraszczam i splycam problem. Świadomie.
Aby dochodzić, trzeba by założyć, że którekolwiek z nich było mądre. A tego się nie podejmuję.

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Bardzo Regularnie przypominam sobie Robina z Sherwood, poszczególne części LOTR, Piknik pod Wiszącą Skałą i sporo innych, czy to kostiumowych, czy z kategorii osobistych poprawiaczy nastroju.

.

Uwielbiam Piknik i Weira.
To jeden z niewielu filmów, przy którym oglądając z byłym, nie słyszałam co chwilę, że ktoś z aktorów grał we Władcy Pierścieni czy Gladiatorze. Słowo, że co bym nie włączyła, to zawsze tematem przewodnim były role w tamtych filmach. Na Pikniku się tylko zdrowo wynudził. A moich musicali oglądanych pasjami w ogóle znieść nie mógł.

A wracając jeszcze na moment do winnego tematu.
Japońskie wino ZEN. "wypijasz 2-3 i masz taki ZEN, ze odjazd"
"po czterech zenach jednoczysz sie z nicością i wszystkim!"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Image048.jpg (139,5 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2009-04-03 o 23:14
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości