|
|
#2221 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Nie wiem sama, trochę odwagi brak
to nie jest grzech Onieśmielona tak milczę wciąż .... |
|
|
|
#2222 |
|
Rozeznanie
|
Tak trudna jest do odczytania mapa Twojego serca
Znikam gdzieś w noc i dzień zlewam się w jedną całość kiedy nie ma Cię.. Spróbuj choć raz odsłonić twarz i spojrzeć prosto w słońce Uwolnić swą duszę i szybować wśród chmurek |
|
|
|
#2223 |
|
Marudziara
|
Witajcie Dziewczynki
![]() Czasami cos podkradam Uwielbiam Was ![]() A to coś mojego może komuś się przyda : Na poduszcze jeszcze zapach pięknego snu... Łzy tak cisną się do oczu, a ja znów pozostaje niema . Małym elementem niszczysz mój element rzeczywistości. Zamienię szczere uczucie na obojętność najlepiej beznadziejną marzenia dołożę pragnienia niepotrzebne szczyptą nadziei przyprawione oddam w dobre serce wspomnieniem odejdę... Moja oaza na pystyni słowa... Nigdy nie mów najmocniej bo miłość nie ma granic... Nie mów że zrobiłes wszystko bo można zrobić więcej ... Od pewnego czasu samotna pozbawiona usmiechu czekam na promyk slonca ktory rozjasni mi sens mojego zycia... Daleko w świetle słonecznym są moje największe marzenia, pragnienia, być może nie dosięgnę ich... Złapać pęd wiatru i zginąć w obłokach ... By oddac ciało,ktore i tak nie wystarczy na to,by powiedzieć :'Kocham'.
Edytowane przez mandragona Czas edycji: 2009-04-03 o 20:58 |
|
|
|
#2224 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
a ja Ciebie :) wcalnie nie marnie ! świetne są a szczególnie te dwa wyżej :) :* Marzeniatko i Abunee big big serducha dla was <3 <3 przepraszam, że dopiero teraz, dopiero teraz zrozumiałam
sama tracę resztki sił i nie stoi przy mnie nikt rzeczy gorsze od najgorszych wyobrażeń ja nie muszę być na każde Twoje skinienie palca teraz Ci opowiem takie straszne rzeczy że Cię po nich trzeba będzie leczyć
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-04-03 o 21:06 |
||
|
|
|
#2225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, że mogę poświęcić dla Ciebie wszystkie moje zachody słońca ? Ta malutka próżnia w moim serduszku.. - Opowiedz mi bajkę na dobranoc.. - Kocham Cię. Napisałeś na chodniku "Kocham Cię" - drukowanymi literami, żeby było wyraźniej. Byłam wybrana... do pierwszego deszczu... Udają, że bawią się w szczęście..
|
|
#2226 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja Twoje też kradne, i to nałogowo ![]() Cytat:
tak, tak.. ale wtedy się pisze ze z wizażu a nie.. no ale spokoo. __ 'wszystko rozpryskuje sie jak niczym bańka mydlana i znika!' Twój zapach czuje z drugiego końca ulicy ![]() wpadam w jakiś dół. przesiąknięta dźwiękiem [B]obrzydliwy komediant zarazem..[/B]
|
|
#2227 |
|
Raczkowanie
|
Czy w miłości odległość ma znaczenie?
Czy nieprzespane noce są rezultatem mętliku w głowie? Czy to wszystko nie przypadkiem zakochanie ? Kilka lat temu widziałam dwa słońca. naiwne pytania . Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-04-03 o 21:33 |
|
|
|
#2228 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powinnaś czuć się okradziona piękne <3.Cytat:
a ten jest najlepszy. i pewnie, że okradam maleńka <3. Cytat:
zabieram te cuda <3.najlepszy <3. kradnę oczywiście. Cytat:
______________________ Ty też szukasz czegoś na ścianie.
Ty - brzydki i głupi. Ja - ładna i inteligentna. coś nas łączy ? Są noce, kiedy nie chce się żyć. Są takie noce.. i nic na to nie poradzę. Ten typ tak ma. Co Ty myślisz, że kim ja kur.wa jestem ?! kompletny brak jakiejkolwiek weny i inspiracji. przepraszam Was kochane ![]()
|
|
#2229 |
|
Raczkowanie
|
Słońce lekko ospałe oświetla mą dusze, ciepłą strzałą radości przeszywa me serce... ' życiowe tajemnice te nieodkryte czekają na choćby dotyk ciekawości ... ' ... Uwielbiam kwiaty wyobraźni uwielbiam ekstrawaganckość mitów lubię smak próżności ach uwielbiam rozpustę zdania ... ... Ile razy zasnę z tą myślą że nie tak miało być?! Ile szans straconych jest we mnie że ucieknę znów?! Czy na zawsze świat mnie zamknął w tej pułapce pustych ścian?! ... " Jeśli kiedyś zobaczysz, że płacze, powiedz jej jak bardzo ją kochasz i jak wiele robi dla innych. I jeśli nawet wciąż płacze, sprawiłeś, że poczuła się o wiele lepiej ..." On jest wyjątkowy . dla mnie stworzony . <3 ... psychika to studnia, źródło wydarzeń... robisz wszystko, co ona ci karze .... Taka wspólna samotność we dwoje, gdy wtuleni w siebie, sami na świecie w nagłym blasku, co złączył losy i serca osłonił słodkim niepokojem ... <33 ... Przyjaźń jest łańcuchem uczuć chłodnych i serdecznych, z tą tylko różnicą, że chwile oziębienia należą do rzadkości ... ... dlatego w walce o marzenia lepiej przegrać parę drobnych potyczek, niż zostać pokonanym na całej linii, nie wiedząc nawet, o co się walczyło ...
to ten świat . na niego łatwo zrzucić winę . to ten świat a nie My jest skur.wysynem ! Edytowane przez nethaa Czas edycji: 2009-04-03 o 22:01 |
|
|
|
#2230 |
|
Raczkowanie
|
czarne myśli upadłego anioła
róż bukiet wrzucę do studni wypełnionej słonymi łzami szczelnie zamknę jej wieko pożegnam łzy kwiatami twoje złote usta sprawiają, że moje łzy stają się słodkie i pełne Twojego odbicia Jesteś dla mnie natchnieniem jak jutrzejsze słońce Marzeniem jak dzisiejszy obłok I wspomnieniem jak wczorajszy dzień Można zobaczyć więcej wystarczy zamknąć oczy otworzyć serce Zabiorę Cię do raju, gdzie rozkosz nie ma końca. Będę tylko Twoja. Na złotej tacy podam promyk słońca. To miłość moja. Nienawidzę budzika, i łóżka, że spałam, nienawidzę pościeli i bieli, że w nocy płakałam Rozpostarł pustynię w jej duszy Tam tkwiły jego myśli Miłość jest jak kwiat róży wiosną rozkwita, latem dojrzewa, jesienią dojrzewa, a zimą usycha. I tak proces ten co rok się powtarza, a ludzie myślą że miłość jest zawsze ta sama. Nigdy nie mów, że zrobisz dla mnie wszystko, nie jesteś w stanie. Nie odchodź nie zostawiaj mnie samej powiedz mi pare słów, zdań, liter. wyciągasz bezdarne ręce szukasz opoki ratunku na piaskach ruchomych stoisz chcesz iść a nie znasz kierunku krzyczysz już całą sobą lecz z ust zaciśnietych niemocą nie wydostaną się słowa poumierały przed nocą Idę sobie do ciebie jest cicho. z Tobą nie mogę, bez Ciebie nie chcę jestem niezależna, bo nikomu na mnie nie zależy czasami lepiej odejść nie mówiąc nic zostawiając wszystko... porcja ciepłych złudzeń przenika do serc a gdzie styrana?? wracaj Słonko;**
tak tak pomyliłam czas, przez chwilę wierząc w nas Edytowane przez musica Czas edycji: 2009-04-03 o 23:17 |
|
|
|
#2231 |
|
Rozeznanie
|
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły.!
|
#2232 |
|
Raczkowanie
|
Najbardziej Uwielbia To, Że Kiedy Przytula Się Do niego,Jej Głowa Opiera Się O Jego Podbródek i Czuje Jego Oddech Delikatnie Muskający Jej Włosy i Łaskoczący w Głowę. A więc ślubujesz jej uśmiech przy kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę? ..
kolorowe myśli mam o Tobie ![]() Gdybym była krawcem czasu, to po nocach skrycie szyłabym dla samotnych ludzi nowe szczęśliwe życie..
|
#2233 | |||
|
Zadomowienie
|
1. Skumaj co jest grane! Czas leci szybko, ma na nas wy***ane...
2. Słońcem opętani, oglądamy świat do góry nogami 3. Kiedy jesteś zakochana, nie zawracasz sobie głowy takimi sprawami jak to, czy serce faceta bije, czy nie. 4. Zarozumiały dupek. Cholera, cholera... Nie jego interes, co robię w krzakach. 5. Póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo Choć czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo 6. Często na skróty, nie czekam aż się pofarci.. Nie chcę łapać szczęścia- ja chcę ściskać je w garści... Tysiące pomysłów, żeby dusza była czysta... Tyle samo gorzkich prawd tylko po to, by wygrać ... 7. Znasz to uczucie, Kiedy jakaś osoba, staje się częścią Twojego życia I zaczynasz zastanawiać się, dlaczego nie znaliście się wcześniej? Wtedy, potrafisz zmienić się tylko dla niej, Odliczasz godziny do następnego spotkania, A Twoje życie staje się oczekiwaniem... Znasz to uczucie? Uwierz mi nie ma nic lepszego... Kiedy po godzinach spędzonych w pustym pokoju, Możesz wreszcie zobaczyć tą jedyną osobę, Usłyszeć jej głos I po prostu cieszyć się życiem... Razem z nią. Uwierz mi, to jest to... ________________ Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Littleballerina, już Ty nie bądź taka skromna, nie czasem tylko noonn stop I love you too
|
|
|
#2234 |
|
Raczkowanie
|
jesteś wszystkim czego potrzebuję. wszystkim.
ona jest jak żmija, którą będziesz tulił. i tak strasznie mi ciebie brakuje. wpadłam w dziwną panikę, że cię stracę. nuty bez słów. kto liczy nasze pocałunki? gdy się miało szczęście, które się nie trafia: czyjeś ciało i ziemię całą. a zostanie tylko fotografia. to - to jest bardzo mało. |
|
|
|
#2235 |
|
Raczkowanie
|
nietrwały dotyk nagłych spraw.
księżniczka lekko używana. nie mam nic bez Ciebie. i bez Ciebie nie chcę nic. świat jest mały. ostatecznie wszyscy kiedyś spotkamy się w łóżku. nie wszystko wyszło w życiu jak chcieliśmy. bezsilność uszminkowała świat. przerost duszy nad rozumem. podrywajcie mnie, bo się nudzę. mierze wysoko, bo zajść chce jak najwyżej. mam sparaliżowane usta. |
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
kradnij, kradnij ;**
On jest tym typem, ktory może Ci się przyśnić..
bo to kurewski ból, odłamki szkła ranią serce i prawą reke .. ` don't you forget about me baby. / nie zapominij o mnie, kochanie. Uważaj, są rzeczy, których się nie wybacza. Myśli nie dają spokoju i znowu łzy na twarzy.
|
|
#2237 |
|
Raczkowanie
|
lepiej przestań. narazie pozostaje niesmak.
ej jak to się mówi .. życie jest nowelą. słabi odpadają. przegapiłam okazję by powiedzieć Ci coś bardzo zwyczajnego : kocham Cię. a widziałaś kiedyś ludzkie serce .. ? wygląda jak zaciśnięta pięść oblana krwią . musisz walczyć ! tak mi przykro .. chciałabym jeszcze raz ! (; a ona obłąkana .. mówi do rzeczy . znajdź mnie dziś.. tak jak przed rokiem ! - Powiedziała, że "miłość" to przerażające słowo. Wtedy myślałam, że chodziło jej o samobójstwo, że Ona dowiedziała się o Nim czegoś co popchnęło ją do tego desperackiego kroku. Ale to nie mogło być samobójstwo .. - Absolutnie nie. W sądzie dokładnie opisano obrażenia ciała. Nie popełnia się samobójstwa, masakrując sobie własną twarz. - To straszne! To straszne. Nikt nie mógłby zrobić tego komuś, kogo bardzo kocha, nawet jeśli zabija się z miłości, prawda? Jeśli On ją zamordował, to nie w tak okrutny sposób. Uduszenie - tak, ale masakrować twarz, którą się kocha? Miłość, miłość, przerażające słowo. chcę żyć . nieważne jak . kiedy czuję się źle .. mam ochotę zwymiotować to życie i całą siebie -,- w gruncie rzeczy na nic nie mam ochoty .. bez przerwy tylko udaję . w takie dni jak dzisiaj - rośnie optymizm ;D masz smutek w oku. przecież mnie kochasz nad życie ? =,= kc - tak w XXI wieku wyraża się NAJWAŻNIEJSZE uczucie. xd a ja - ja Cię od zawsze za kurvę miałam. ; ) ' dziękuję Ci za wszystko ' - jej ostatnie słowa. nie pozwól abym Cię zawiodła.
|
|
#2238 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a znalazłoby się coś o tym, że on zawsze może na mnie liczyć.? Że nie zostawię go samego, nie pozwolę mu doprowadzić do samo destrukcji i wyciągnę go z każdego bagna nawet jeśli miałoby nas wciągnąć razem.? I będę stała obok niego zawsze, niezmiennie, choćby krzyczał, że mam odejść. Bardzo to dla mnie ważne...
Może: Primadonna Powinnam LittlePinkAngelxD Paajkaa nydee envious chocapic niewieotymnikt peculiarity agattee dontlookdown Little Ballerina abunee i oczywiście cała reszta. Ach, i dziękuję za pochwały, nie jestem w stanie podziękować wam teraz wszystkim z osobna, bo naprawdę jest mi teraz ciężko... ______________ Na palcach odliczam sekundy, minuty, godziny... A telefon jak milczał tak milczy. I tylko wapster się czasem reklamuje... Moje życie zamknięte w jednej, wielkiej próżni. Aby się nie psuło. Ty odszedłeś, a ja czekam wciąż usadowiona w tym samym miejscu na kanapie. I chyba dostanę jakichś odleżyn, bo nie zanosi się na to abyś szybko wrócił... Każda gąsienica zmienia się w motyla, tylko ja jedna od lat siedzę niezmiennie w tym kokonie... Bo ja, kochanie, kocham Twoją inność... Tą inność inną niż wszystkie inności jakie widziałam. |
|
|
|
#2239 |
|
Marudziara
|
Głuchy dźwięk telefonu ,znak że pamiętasz...
Szaleńca marzeniami oddychać,opleciony sznurami wzlotów... Srebrzysta pajenczyna codziennego dnia... Muszę przesiąść się i zmienić środek transportu... Utknęłam w korku przeszłośći... Zwabiona odorem myśli zardzewiałych od wyblakłych łez... Na dróg rozdrożu, znaki pomieszane...Tylko jedna droga do wyboru. Która?
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do innego świata poleciec chce, tam gdzie nie ma płaczu, bólu i łez usilne poszukiwanie tematu, krótkie wymiany zdań, brak tego "czegoś" miłość? a co to takiego porozmawiajmy o tym co widzisz na oczy brak słów, intencji, westchnień poczuć mięte i mieć w głowie pstro chodź! obudzimy Słońce! nie będę grzebać w śmietnikach tego świata! |
|
|
|
|
#2241 |
|
Przyczajenie
|
i wiem, nie zmienię nic.
a Ty, czego chcesz? Znała wszystkie jego oblicza. Umiała z prostych gestów wyczytać co teraz czuje, co chce powiedzieć - czuła to wszystko w sobie. Patrząc jednak na niego zadawała sobie pytanie : Czy będzie chciał ją kochał zawsze? |
|
|
|
#2242 | |
|
Raczkowanie
|
nydee - Ja też Twoje kradne
peculiarity- boskie Cytat:
Kradne.. a co do prosby to moze uda mi sie pomóc :Tak wiem... Nie jestem może zawsze miła, ale.. Kocham Ci i zrobie dla Ciebie wszystko, wiesz..? Chciałam znaleźć w sobie siłę, aby móc pomóc jednej osobie.. Myśle, że mi się to uda. jedno życie to za mało, aby wyłumaczyć jak bardzo Ciebie kocham. On... On nie umyślnie zrobił jedną rzecz, a ona zrobiła kilkanaście dobrych by to wszystko się wyjaśniło. Ona tylko chciała by on był szczęśliwy.. Zrobiła dla niego wszystko.. Nawet próbowała się zabić, bo wiedziała, że wtedy on zrozumie... zrozumie, że chciała dobrze. a jutro udowodnie, ze moge zrobić wszystko. Przepraszam.. nic innego nie wymyśle.. bark weny :| no ale może sobie coś wybierzesz
|
|
#2243 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
znowu przyszło mi płakać za to, że chciałam się śmiać tysiąc razy oddawać, to co trafiło się raz powieki są po to, żeby nie patrzeć, jak odchodzisz na zawsze znowu muszę udawać, uśmiech przemycić na twarz |
|
|
|
#2245 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za uznanie Potrafię tęsknić, myśleć, pragnąć, czekać....i nienawidzić Edytowane przez mischelle Czas edycji: 2009-04-04 o 11:36 |
|
|
|
#2246 |
|
Raczkowanie
|
witam kochaniutkie
macie jakieś opisy o ZASADACH , o WREDNYM CHARAKTERKU, o Sobie jakieś typu obra w byciu złą....itakie tam była bym wdzięczna
|
#2247 |
|
Przyczajenie
|
a Cos o tym, że jutro przyjeżdza do mnie na cały dzień moja przyjaciółka i że zostanie na noc?
|
|
#2248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I nawet kiedy w oceanie utonę, to pamiętaj - zawsze będę przy Tobie. Pamiętaj, że jestem zawsze po Twojej stronie.. Trzymajmy się naszej miłości, możemy przetrwać ten ogień. I wiesz, jeśli kiedykolwiek zawołasz moje imię, będę dokładnie tam, nigdy nie będziesz sam. Nie ma nic czego nie moglibyśmy przejść. Razem pokonamy wszystkie przeszkody. Kochanie damy radę, ale musimy trzymać się razem. Bo ja jestem z Tobą na te dobre i złe noce.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-04-04 o 11:55 |
|
|
|
|
#2249 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)) ? Cytat:
|
||
|
|
|
#2250 |
|
Przyczajenie
|
Hej. znalazłyby się jakieś opisy takie optymistyczne, pogodne, wiosenne.? ![]() ..bo tu chodzi o ten wyjątkowy lans Kotku.
dzisiaj mnie kochasz..jutro nienawidzisz. a Ty czego chcesz dziewczyno.? ja? ja chcę tylko odzyskać utraconą nadzieję. cóż winna dziewczyna, która trafiła na kretyna.? ..jak w bajce o Księciu i o Niej |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

dobrze, ze choć czasem coś kradniesz, bo ja to już jestem złodziejką, w każdy dosłownie dzień coś zabieram.. <333 love.

wystarczy Marzena