|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
Cytat:
![]() jest śliczna pogoda więc wybiorę się dziś z TŻ na piknik
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
|
#2462 |
|
Raczkowanie
|
dzien doberek
a ja siedze teraz z okrponym bolem brzucha<okres> a za oknem taka sliczna pogoda.... nie mam na nic sily ... pierwszy dzien to zawsze katastrofa ![]() zaraz wezme tabletki to moze bedzie lepiej bo bardzo bym chciala isc na zakupki ![]() a ja przygod tez troche mialam zawsze serce mi bije w takich chwilach jak oszalale... straszne jest jak wrcam do domu ... nikogo wokolo nie widac... spory kawalek jeszcze zostal a za mna ktos idzie i idzie... i nie zmienia trasy tylko wlecze sie za mna....nie wiadomo czy biec czy krzyczec .. ja to wogole starsznie sie boje takich ,,dziwnych,, ludzi w nocy---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- mm piknik zazdroszczę Wam uwielbiam takie wypady w plener
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
|
#2463 |
|
Rozeznanie
|
no psychol psychol
na szczescie tż mojej sis i koelga troche go ogarnął ;Dzazdroszcze tez mam ochote na piknik, najlepiej nad jakims jeziorkiem albo ognisko!
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
jedziemy rowerkiem
tylko tutaj właśnie pojawia się pytanie : w co się ubrać ???
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#2465 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry bardzo
![]() messinka załoz jakies obcisle spodnie dresowe albo cos w tym stylu + bluzeczke z krótkim rekawkiem i kamizelke ;] Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-04 o 10:37 |
|
|
|
#2466 |
|
Zadomowienie
|
witam
rany ale wy wcześnie powstawałyście. mnie mama obudziła telefonem o 9.30 żebym zeszła do samochodu pomóc jej wnieść zakupy. myślała że już nie śpię wyglądam jak zombie. siedzę i spijam mocna kawę. zaraz zabieram się za sprzątanie chatki.messinka ubierz sie jakoś sexy i wygodnie jedno nie wyklucza drugiego ja bym pewnie założyła rurki, adidaski, jakąs fajną bluzeczkę i na to króciutką bluzę, albo jakąś cienka kurteczkę. na rower nie ma się co za bardzo stroić![]() a tak swoja drogą ja już wieki nie byłam nad rudnikiem chociaż mam całkiem blisko ale mam fajne wspomnienia stamtąd. dużo fajnych wypadów, imprez. koleżanka ma tam domek letniskowy i czasem robiłyśmy sobie w wakacje kilkudniowe babskie wypady. ach piękne czasy
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteście kochane
już wiem co założę
|
|
|
#2468 |
|
Zadomowienie
|
no nic ja się zabieram za porządki
![]() zawsze to jakaś aktywność fizyczna,hehe
|
|
|
|
#2470 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Ja własnie sobie jajeczniczke kończe Mess udanego pikniku
|
#2471 |
|
Zadomowienie
|
a ja młoce na kurniku i pizamuje poki
co w oczekiwaniu na jakis obiad.. porzadki tez by sie przydały.. a dzis czeka mnie chyba pierwszy grill
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() a mnie też dzis sprzatanie czeka.... ale chce sie dogadać z siostrą ze ona bedzie sprzatać w domu a ja przed domem to spedze troche czasu na słoneczku i nałoże jeszcze waxa na włosy ![]() hehe... przyjemne z poźytecznym
|
|
|
|
#2473 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Śliczny dzień dzisiaj Ja nadal jestem chora (grypa ) ale posiedzę sobie trochę przed domem na słoneczku. Uwielbiam słoneczne, wiosenne dni Jak chyba każdy
|
|
|
|
#2474 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Mam dziś w planach iść na działkę i tam troche poskakać na skakance. Zobaczymy czy wystarczy mi zapału
|
|
|
|
#2475 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie ; **
kilka dni mnie nie było, ale wszystko nadrobione ; pp miałam tyle ślicznych rzeczy dziś pokupować ale oczywiście nie było moich rozmiarów... Za to mam buciiki (( ; ![]() Życzę udanego pięknego dnia ; * |
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprzątanie mam za soba na szczęście, jeszcze czeka samochód na umycie na dworze ale pogoda ładna więc pójdę poruszam się trochę. mess fajnie tak na piknik, jak ja bym się wybrała też gdzieś no ale niestety Tż pracuje
|
|
|
|
|
#2477 |
|
Zadomowienie
|
rany ale pustki
![]() ale jest cieplutko, normalnie szok ![]() Aksiunia pokazuj buciki |
|
|
|
#2478 |
|
Rozeznanie
|
ja w koncu moze dzis sie wybiore na solarium, nie bylam chyba z 2 lata
teraz jeszcze musze wykurzyc kurz z regału mam pytanie do włosomaniaczek - jak wygląda wasza pielęgnacja włosów?
|
#2479 |
|
Zadomowienie
|
a ja jeszcze wstawię fotki moich włosków bo obiecałam. brąz z jasnymi pasemkami. tylko jakoś się dziwnie czuję i chyba jednak całe włosy zrobię brązem
bo mi za jasne te pasemka się wydają babie nie dogodzisz![]() fotki trochę liche ale coś tam widać i włosy nieułożone
|
|
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2481 |
|
Zadomowienie
|
o to przy temacie włosów zostajemy
![]() moja pielęgnacja: wcieranie olejku rycynowego w skórę głowy i w końcówki włosów. szampon staram się używać bez silikonów. co drugie mycie wax na 0,5-1 godz. różne odżywki. a i jestem wierna maseczce loreala z mleczkiem królewskim (biało-żółte opakowanie). ostatnio praktycznie nie używam suszarki (chyba że muszę) prostownicy ani lokówki ![]() a kolor mój obecny to tak: na sprany złoty brąz garniera położyłam kaszmirowy jasny brąz(schwarzkopf natural&easy) pomieszany z odżywka do włosów (żeby nie niszczyć za bardzo włosów-kolor wychodzi też trochę jaśniejszy) i na to trochę pasemek tylko na wierzchu głowy rozjaśniaczem joanny (do pasemek 5-6 tonów) |
|
|
|
#2482 |
|
Zadomowienie
|
ehh.. taka pogoda a mnie mama pogonila na zakupy..
trzepanie dywanów :O zdejmowanie firanek, poscieli i wszelkich innych mozliwych 'szmat' :P do prania.. przed chwila zjadlam obiad.. standardowo czeka mnie zmywanie.. ale i jeszcze czesanie psa :[ wrr.. zamiast grzac sie gdzies na spacerku albo nad morzem to oczywiscie wszystko na raz na ostatnia chwile . |
|
|
|
#2483 |
|
Rozeznanie
|
tequilla.sunrise, śliczny kolor włosków
|
|
|
|
#2484 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje
|
|
|
|
#2485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nakładałaś farbę i pasemka na raz czy robiłaś przerwę? Bo więcej niż jeden zabieg to ponoć niszczy włosy i powinno się odczekać trochę. Ale nie wiem ekspertem nie jestem, farbuję tylko szamponetkami - btw polecacie jakieś? Mam włosy jasny brąz, chciałabym jakoś je przyciemnić, ale nie trwale
|
|
|
|
|
#2487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo mi sie podoba... kiedys tak wlasnie chcialam... tylko ten braz ciemniejszy ale fryzjerka zepsula wsyztsko i pasemka wyszly za grube a kolor byl okropny musialam cala glowe pomalowac na jeden kolor
|
|
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A powiedz mi jeśli fryzjer/ka spaprze robotę to to farbowanie drugi raz całej głowy masz za darmo w ramach reklamacji(? ) czy płacisz osobno?
|
|
|
|
|
#2489 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale obiecałam sobie jak wytrwam do końca to Wam się pochwale w postaci zdjęć przed i po Ja całe ostatnie 10 minut chyba wyłam wczorajCytat:
Cytat:
Włoski ok, mnie tylko się widzą tyci grubsze te pasmaNo najtrudniej jest na początku jak zmianiesz kolorek sam człowiek nie wie czy mu sie podoba czy nie ale póżniej się oswoich i będzie pewnie git :P
|
|
#2490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedyś potrafiłam w ciagu miesiąca kilka razy rozjasnić najmocniejszym rozjaśniaczem a później przyciemnić. a te moje biedne włosy znosiły to bez większych szkód teraz sie juz tak nad nimi nie znęcam. ale oczywiście stosowałam i stosuje do tego wszystkiego hektolitry maseczek. zreszta tych pasemek było naprawdę malutko.a co do szamponetek to nie znalazłam jeszcze takiej która dałaby mi ładny kolor brązu. zawsze wychodza jakieś rude czy wiśniowe poświaty . jak ktoś zna jakiś fajny brąz w szmponetce niech pisze |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

poza tym zawsze z kimś jestem
jakbym miała sama wracać to bym umarła ze strachu 

nie mam na nic sily ... pierwszy dzien to zawsze katastrofa