|
|
#2251 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
nawet po najbardziej szalonej nocy przychodzi ranek, kiedy trzeba włożyć majtki i zająć się resztą życia..
zagryzam dłonie. tłumię tęsknotę. tego naprawdę można się nauczyć. a ty przyjdziesz. jutro. pojutrze. za dni kilka. i przytulisz mnie swoim uśmiechem. i schowasz mnie w nim. jedyny problem to fakt, że nie wiem jak mam cię cholera odnaleźć. potem stwierdzisz, że on właściwie nie jest taki zły, jak sądziłaś.. tylko do takich wniosków dochodzi się zazwyczaj już za późno.. tęskniłam. nieprawdopodobnie. jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia. marzy mi się, żebyś kupił mi gumę z tatuażem motylkiem. i zrobił go tam, gdzie należy. gdy odkochasz się, ja zakocham Cię na powrót. |
|
|
|
#2252 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cudowne <3 _____________ Miejsce mężczyzny jest przy garach! -Mogłabym się na Ciebie lampić non stop, a Ty wiesz co to jest non stop? -Wiem! -Ale Ty jesteś inteligentny, ja pierniczę ![]() Ale mnie łeb nap... Napadowe bóle głowy mam^^
|
|
#2253 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
..i obejmę Cię specjalną ochroną. na zawsze.
ochronię cię przed światem. ogrodzę Cię chińskim murem. mimo. pomimo i wbrew, zawsze z Tobą. skoczysz ? to ja też skoczę. możesz liczyć na mnie jakbym była kalkulatorem. ; ) i nawet, gdybyś krzyczał i tupał nogami, że mam odejść, ja nie odejdę. jedziemy na tym samym wózku. wszystko jest dla nas możliwe, ale trzymajmy się razem ; ) ..wszystkimi możliwymi sposobami. |
|
|
|
|
#2254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
_____ Widziałam go we śnie, jak krzyczał. Edytowane przez Miluuu Czas edycji: 2009-04-04 o 13:40 |
|
|
|
|
#2255 |
|
Rozeznanie
|
schizofreniczna, papergirl - przepraszam, ale nie pomogę Wam, brak weny
![]() dziękuję ![]() i ja Ciebie też ![]() __________ Cudowna noc tak ciemna jest jak bezmiar wód, jak morza toń.. to bez znaczenia, jakby spojrzeć na to z Marsa. na taki dzień bedę czekać, choćby miało to trwać sto lat. zbyt mocno wierzyła, że odmieni los. Powiedz mi, że się boisz, wtedy uwierzę, że jesteś. Chcesz ukryć twarz - wyjdź nago. Pamiętaj także o tym, że kochałam, i że to miłość skazała mnie na śmierć.
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-04-04 o 13:43 |
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
- Kochasz mnie. - Nie prawda. - Możesz kłamać, ale ja i tak wiem swoje. - Tak? Niby skąd to możesz wiedzieć? - Twoje oczy szepczą mi to, gdy spoglądasz na mnie stojąc po drugiej stronie ulicy, kiedy makijaż spływa po Twoich jasnych policzkach, bo tak się spieszyłaś, aby mnie zobaczyć, że zapomniałaś wziąć parasola... |
|
|
|
#2257 |
|
Rozeznanie
|
Książęce przeprowadzki do piwnicy miłości.
wschodzące uczucia. rozprysnę się na milion kawałków i wpadnę Ci do oka. (; Dlaczego faceci tak późno doceniają to, co wymienili na "lepsze" ? Odklej tą naklejkę. I zobacz czy przyklei się z powrotem. Nie? To teraz pomyśl, że ja jestem tą naklejką. czytając pamiętnik z tamtych dni, czuję ciężar wszystkich tych słów. tak sentymentalnie się zrobiło . ^^ temperament . uczuciowa stabilność ; ) świat na moment zapomniał.. daj mi zwariować.
|
|
#2258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_______
Wiosenne słońce ożywi nawet najtrwalszy głaz. ...to w Twoich oczach odbija się moje Niebo... i nic na to nie poradzę,że uzależniłam się od czekania na Twoje spojrzenie... oprócz błękitnego nieba . .. (; Gdyby więcej było słonecznych dni... Nie umielibyśmy radzić sobie z tymi pochmurnymi. |
|
|
|
|
#2259 |
|
Rozeznanie
|
Żegnając przyjaciela nie płacz – ponieważ jego nieobecność ukaże Ci to co najbardziej w nim kochasz.
Wolno płynie czas.Cisza gryzie jak zły pies(…) Tak wyraźnie widzę każdy kształt, znajome twarze śmieją się(…) Znowu chcę tam być.. Jeśli istnieje coś warte tego by zmienić się-zrobię to… Serce me przestało bić, wyjechało z Tobą stad kiedy wyjeżdżałeś znów na tych kilka dni… To chyba nie był tylko sen, bo przecież we śnie nie mógłbym pokochac Cię… Idąc wolno w stronę marzeń, niczym rozpalony malec, gubię się wśród licznych zdarzeń i zostaję sam-jak palec… Miłość jest jak przepaść. Kto raz w nią spojrzy musi się w nią rzucić O każdej godzinie mojego życia – cierpię, kocham, czekam Odwracasz się nie uwzględniając mnie, jakby mnie nigdy nie było.. Serce nigdy nie ma zmarszczek.Ono ma blizny Nie bierz życia na serio.I tak nie wyjdziesz z niego żywy. Wiec czekam po blady świt, na tych kilka słów „Weź się w garść, wytrzyj łzy” Jeśli nie pobiegniesz – nie dopędzisz Jeśli nie będziesz szukał-nie znajdziesz Kto uderza w oko wywołuje łzy a kto uderza w serce – rani uczucie Słowami lub bez słów – Powierzę Ci wszystko Chcę widzieć Twoimi oczami, Chcę uśmiechać się tak jak Ty. Pozwól mi pokazać świat widziany moimi oczami. A ja Cie wysłucham…Wiesz, że przebaczam.. |
|
|
|
#2260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ________ Leniwe popołudnie. Na cyfrowym termometrze stopień więcej. Oznaki wiosny: data ważności na kartonie mleka. Pociąg zatrzymuje się. Nadal myślę o Tobie... Puste kieliszki zatrzymują poranne słońce. Kwitnące irysy u moich stóp - sandały sznurowane na niebiesko. Pusty pokój. Jeden chwiejący się wieszak odmierza ciszę. Próbując go zapomnieć sztyletuję kartofle. Bezsenna noc. Koty miauczą Twoje imię.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-04-04 o 15:01 |
|
|
|
|
#2261 |
|
Rozeznanie
|
płomień żyje doskonale, bo krótko.
a gdy trzeba mam więcej łez niż ocean. Nie potrafię przypomnieć rysów twojej twarzy - zatarły się w rozpaczy jak słowo w plamie atramentu. i co teraz, gdy już zobaczyłeś najciemniejszą z moich stron? może jutro zniknę, lecz w tej sekundzie oddycham, o jutrze nie myślę, bo jeszcze przede mną dzisiaj. wolałbym nigdy nie wiedzieć, jakie to uczucie tęsknić.
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-04-04 o 15:03 |
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
cały w sobie krzyk wykrzyczeć
I could put my arms around every boy I see But they'd only remind me of you mogę przytulic każdego faceta którego widzę ale oni tylko przypominają mi o Tobie And I don’t want the world to see me ’cause I don’t think that they’d understand i nie chce żeby świat mnie widział bo myśle że i tak nie zrozumieją Tell me how I'm supposed to breathe with no air powiedz, jak mam oddychać bez powietrza? So close no matter how far. Couldn't be much more from the heart tak blisko, bez względu na odległość. Nie można być bliżej serca Gdzie Ten wymarzony świat Gdzie jest? Już nawet w bajkach coraz go mniej |
|
|
|
#2263 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję wizażankom za każdą pochwałę
![]() papergirl- kochana! ![]() opanujemy sztukę panowania nad życiem Pomogę! Choćbym miała stanąć na rzęsach, przysięgam.. zwyciężymy ten tępy ból istnienia! Zrobię wszystko, aby znów ujrzeć Twój uśmiech, Twój piękny i szczery uśmiech.. Ważne jest tylko to, abym mogła Ci pomóc. Reszta to substytuty. Tylko nie poddawaj się sentymentalnej rozpaczy. Czas zrobi swoje, ja też się postaram. W imię miłości najprawdziwszej! uporządkujemy nasze życie mogą nawet prześwitywać żyły i powieki, przetrwamy! życie uczy pokory.. czasami w brutalny sposób.. polecam się do przykładania na trudno gojące rany rzucam kamień młyński jako koło ratunkowe To żaden absurd! Wyjdziesz z tego!
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-04-04 o 16:36 |
|
|
|
#2264 |
|
Raczkowanie
|
BARDZO PILNIE !
Potrzebne mi coś żeby dać koledze do zrozumienia że mu wybaczę to co powiedział. I jest zgoda. Ale nie tak dosłownie niech się pogłówkuje. |
|
|
|
#2265 |
|
Rozeznanie
|
Twirly mogłabyś przestać robić te cholerne off topy?!
_______ Zapach herbaty z pustego kubka. Moja wiosna jest zachwyceniem. Na huśtawce huśtający się ze mną mój cień. Kubek herbaty, ręce szukają ciepła. Szare poranki. W ciszy brzmią słowa gniewne, twoje i moje. Rankiem odszedł. Zostawił wyryte szepty na skórze. Gonię za wspomnieniami w pustym pokoju. Martwa cisza niewypowiedzianych słów. Pusty przystanek. Zostawiam kilka marzeń dla nieznajomych. Leżę w mokrej trawie, ON jeszcze pulsuje we mnie. Wyciągam długie nogi w nadziei na objęcie świata.
|
#2266 |
|
Raczkowanie
|
Jakie off topy :| ?
Proszę o opis przecież. |
|
|
|
#2267 |
|
Rozeznanie
|
A tak trudno dopisać chociaż jeden opis do tego, a nie zaśmiecasz forum swoimi prośbami.
Kocha, nie kocha...znów mi zabrakło jednego płatka. Na poduszce wciąż lekki zapach Jego włosów. Nie chcę się budzić. Blask słońca we włosach. Niech ta chwila trwa, niech ona dzieje się. Słowik o zmierzchu. Zamykam oczy by słyszeć.
|
#2268 |
|
Raczkowanie
|
Zaśmiecam ?
To nie można poprosić o opis ? |
|
|
|
#2269 |
|
Rozeznanie
|
Wszystko czego chciałam, wszystko czego pragnęłam znajduje się w moich ramionach.Słowa nie są potrzebne – one tylko ranią.
Podobnież ptaki upadły jak ludzie, a jednak bliżej są nieba Miłość jest niczym, bo nic jest wszystkim a wszystko jest miłością. Mężczyzna może mieć ostatnie zdanie, gdy kobiety nie ma w domu ![]() Podobno Ci, którzy szaleją z miłości, byli już przedtem wariatami… Miłość jest jak zbrodnia.Po wszystkim nie wiadomo co zrobić z ciałem ![]() Nieobecność to lekarstwo na miłość… Wychodząc z siebie, nie trzaskaj drzwiami Jednym słowem rzuciłeś mnie na dni rozpaczy Widuję Cię czasami – myślę o Tobie zbyt często ![]() Mówią, że miłość nie istnieje, a mnie się coś wydaje, że właśnie jestem zakochana Cały świat wokół ma kolor tęsknoty Piszę krótko – tęsknię bardzo Był taki czas, gdy chłopak powiedział „dosyć”..a jednak kochał dalej Im lepiej się bawisz tym trudniej Ci przestać Czekałam, nie przyszedłeś, Przepraszam. Żeby być idiotom też trzeba mieć trochę mózgu Zostałam sama.Wspomnienia tak mocno gryzą w piety.. Raz się żyje – potem się tylko straszy ![]() Kocham życie bo dało mi Ciebie. Kocham Ciebie boś Ty moim życiem Szukamy miłości – wiara i nadzieja Jeśli zamkniesz drzwi przed wszelkim błędem – prawda zostanie za drzwiami Otrułam się śmiertelnie samotnością. Teraz mi dobrze – trzymam Boga za rękę.. Odchodzę od drugich by odnaleźć samą siebie Mowę dano człowiekowi dla ukrywania myśli.. |
|
|
|
#2270 |
|
Rozeznanie
|
Można, ale Ty cały czas o coś prosisz, a swoich opisów nie dodajesz. To właśnie jest zaśmiecanie
![]() Coraz głębsza ciemność w Twoich oczach. Moje serce kiedyś złamane mocniej kocha dziś. Pusty pokój i dusza. Mówimy o nas między było i będzie Wyblakły uśmiech. Śpiew skowronka. Ciepły powiew wiatru o zapachu bzu.
|
#2271 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() __ tak wgl to dziewczynki wszystkie macie kurde boskie boskie boskie opisy <33 podziwiam, uwielbiam i wgl. ;**** aaa i czesto krade, przyznaje sie, bez bicia. xD ulubiooone rrrr ;** <333 ________________________ chwyć mnie za rękę i prowadź tam, gdzie nas nikt nie znajdzie. Edytowane przez uwierzwsiebie Czas edycji: 2009-04-04 o 17:24 Powód: brak dodania opisu. ;p |
|
|
|
|
#2272 |
|
Wtajemniczenie
|
Łał. Jak lecicie z tymi opisami. Pamiętacie mnie jeszcze?
Postanowię się poprawić, a teraz kilka opisów: Touch my lips and go away.
Stick it, man. w życiu bywa różnie: kwadratowo i podłużnie. raz stresowo jest, czasem luźniej. idę pod prąd. Ty wciąż oddalasz się. muszę Cię mieć nim znikniesz bez śladu. kolejna bezsenna noc. Twój wzrok śledzi mój krok. Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości jak Ty! I zatapiam się w twych ramionach, które są jak niekruszące się ciasto. nieistotny dyzonans. na śmierci zakręcie. idąc cmentarną aleją szukam Ciebie. |
|
|
|
#2273 |
|
Raczkowanie
|
można ;]
ale przy okazji mogłabyś dodac cos od siebie ;D _______________ Everything you say is so irrelevant.. Tylko jeden moment mam w pamięci ![]() żal ci dupę ściska, tylko na tym znasz się biegle chciałabym zobaczyć to, co jest niewidoczne.. |
|
|
|
#2274 |
|
Raczkowanie
|
LittleBallerina - swoimi opisami trafiasz w moj gust.
;*___Będe oskarżać o to Księżyc. ___Nie chcialam znów się zakochać tak szybko. ___Będąc wolna byłam szczęśliwa. ___Nieczyste uczucia w nocy. ___Kochałam Cię bardziej niż zdawałeś sobie z tego sprawę. ___Faktycznie nie walczyłam byś wrócił. ___Uczucie, jakbym mieszkała w mieście duchów. ___Jesteś tak bezgłośnie piękny. ___By poczuć magię w Twoich rękach. ___Mówią, że świat musi się jakoś skończyć. ___Gdybyś był kawałkiem drewna,mogłabym przybić cię do podłogi. ___Zaspana,wstawiona. Wciąż myśle.
|
|
#2275 |
|
Raczkowanie
|
hey wszystkim. jestem tutaj nowa.. już od jakiegoś dłuższego czasu czytam wasze opisy. i myślę, że nie będzie zaskoczeniem jeśli powiem wam, że są znakomite. xd
a tak na dobry^ początek pare ode mnie: - czasami życia mego mi żal.. - niby nikt, a jednak ktoś.. niby nic, a jednak coś.. - czy to możliwe żeby był aż tak ślepy i nie widział jak bardzo go kocham?! - to czekanie nie ma granic.. - kilka prostych słow. nie więcej.. ____________________ ludzie zawsze cię zawiodą.. zacznij myśleć o sobie. Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-04-04 o 18:20 |
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
kradnij, kradnij Kochana
;* Twoje też cudowne !- Kocham Cię... - i Vice Versa ;D moje ciało pachnie romantycznym Tobą <3 moje serce, umysł, dłonie, nawet żołądek jest pełen Ciebie ! `Nie mów mi, jak bardzo mnie kochasz, pokaż mi to, poświęcając mi swój czas.` bo kiedy patrzę na Ciebie, drętwieją mi nawet palce u stóp . ^ nasza Miłość jak mleko rozlana .. moje serce w histerii ! ..tak samo znów bez żadnych słów odchodzisz i zostawiasz mnie tu.. - Wiesz.. nigdy nie powiem niczego, czego nie chciałbyś ode mnie usłyszeć... Nigdy nie powiem Ci więc jak bardzo Cię Kocham.. chcę czuć Twój zapach, jak zapach herbaty w babcinej kuchni <3 wyślij SMS o treści MIŁOŚĆ, pod numer 1234, a otrzymasz dożywotnią gwarancję na miłosne wzloty i uniesienia.
|
#2277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- Nie. - Wynocha! - Nie. - Dlaczego chociaż raz nie zrobisz tego, o co cię proszę? Czy to takie trudne wyjść i zamknąć za sobą drzwi? - Nie odejdę. - Bo? - Kocham cie. bo to jest tak, wiesz, że jeżeli wsadzisz sobie lufę od pistoletu do gardła, kula trafi i mnie. nawet gdybym miała podtrzymać twój rozwalający się świat. będę. trust me there's no need to fear nie pozwolę ci upaść, uwierz. jeżeli będziesz tonąć, ja będę tam z tobą, by wpychać ci powietrze do ust. chcę całować twoje łzy pozwól mi a gdy spojrzysz w lustro- nie będzie tam dna, to ja będę wyciągać do ciebie pomocną dloń nie bój się, jestem tu. a jeżeli będą cię przesladować głupie sny, ja stanę się nim, będę cię tam chronić przed światem zlym. pamiętaj, ze ja zawsze patrzę i widzę, jak prawdziwy jest twój uśmiech tak ten świat jest zły. a ja chcę cię przed nim chronić. to nie te słowa kiedyś rzucone na wiatr. ja jestem przy tobie i tak chcę wiecznie trwać. nie wiem, czy coś się przyda. w każdym razie nosek do góry, uloży się, stokrotko ;** ojej(: miło mi, cieszę się ;** i dla ciebie takie serduszko, myszko (: <3 _ Daddy it's me! Help me my wrists are bleedin! hej, nie bój się. to tylko ja. proszę, nie obiecuj mi już nic. zlamane obietnice bolą bardziej niż złe sny. w drugiej szufladzie biurka znalazłem pistolet. przystawiam go do skroni i krzyczę 'zdychaj!' a potem głośny huk. Tak.. To moje życie.. Ale przypuszczam, że wszystko jest w słowach. czasami czuję, wiesz, jakbyś już nie chciał mnie i czasem jeszcze słyszę nieśmiałe echo wypowiedzianych kiedyś słów coś czuję, że mi się świat wali. ale kto dzisiaj potrzebuje świata?! Co? A nie, nic. To na policzku to tylko takie małe, niebieskie coś, wiesz. i czasem jeszcze próbuję zapomnieć ciebie, jak ty zapomniałeś mnie. ale już w to nie wierzę.
|
|
#2278 |
|
Raczkowanie
|
wyszło jak wyszło . nie wiem jaka jest przyszłość ..
. Ta piosenka coś przypomina mi ... . i heej przygodooo ! ![]() . zostałam sama... ale mam nadzieję, że Tobie ułoży się wspaniale !!! .... może to przeczytasz, jeśli rozmowa odpada . najpierw szalona radość, potem tragiczny finał .. Jak może być lepiej, gdy jestem sama ?! ' Dzisiaj jest na odwrót, to ja liczę na powrót ' .. piję Twoje zdrowie, za dużo, za mocno . piję by zapomnieć, póżniej muszę się ocknąć .. " Tylko jeśli próbujesz, możesz mieć nadzieję .. " . Możesz żyć smutkiem, albo przeżyć smutek ... Mogliśmy wszystko, szkoda, że nam nie wyszło ... nigdy więcej miłości ! na końcu świata . nie szukajcie mnie ! dla Ciebie mogę wszystko ... a nawet więcej . chcę dzielić z Tobą wszystkie dni <3 przez cały czas ze mną TY. <33 otoczona Twoją miłością . tak mi dobrze z tym . <33 o co tutaj kamann ?! od początku aż po dziś dzień ... ostatnia kolejka ...
|
#2279 |
|
Rozeznanie
|
Początek burzy. W twoich oczach co chwilę błyskawica.
Szukam serca do pary. Mój pogrzeb - zrywając się ze snu sprawdzam nekrologi. Coraz więcej mgły między nami. Wiosenny spacer. Przez dziurawą skarpetkę czuję chłód rosy. Zastawiony stół. Czego więc szukają nasze dłonie pod nim? W sypialni znów jesteś ze mną, na zdjęciu. Widzimy się dobrze ustami.
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
- Czemu chcesz okłamywać samą siebie? - Bo może jeśli wiele razy powtórzę sobie, że go nienawidzę, to sama w końcu w to uwierzę w smutku skąpane serduszko szlocha Zakamuflowane myśli, zamknięte w niemych łzach pożyczone uczucia, podpatrzone uśmiechy, wyuczone zachowania wywiesiłam swoje łzy na sznurku za oknem, nie wiem czy wyschną do jutra gdzieś pomiędzy wierszami, na skrzyżowaniu słów niewypowiedzianych Grey would be the color if I had a heart moje serce byłoby koloru szarego gdybym je miała |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

wystarczy Marzena 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
piękne <3.