Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-04, 14:53   #2371
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A czemu miałyby być zamknięte? Zamknięte są tylko w święta.
A myślałam, że z racji Wielkiego Czwartku i Piątku mogą być pozamykane
Ale jak będą otwarte to dobrze.

lizzie ja przelewam przez siebie litry wody mineralnej, bo nie mogę się ochłodzić Siedzę w pokoju a okno mam otwarte jak w środku lipca.
Stary 2009-04-04, 15:00   #2372
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Z mazideł - ale to najwcześniej za miesiąc. Używam telocapilu od nich i kwasu HA. Bez nich żyć nie mogę Więc jak się zaczną kończyć, to na pewno je zamówię
Fajne rzeczy mają na mazidłach, może bym się na coś skusiła, zwłaszcza, że ceny niższe niż na BU.
Cytat:
Fajne zakupy, ja bym sobie masło kupiła, ale czasu brak Może jutro uda mi się pojechać do ZT
Czy ktoś ma ochotę się spotkać jutro w ZT?! Może na kawkę

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 16:04   #2373
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Estello, ja jednak nie będę mogła wpaść jutro, mamy strasznie dużo roboty jeszcze w ogrodzie i nie mogę zostawić rodziców z tym samych
Stary 2009-04-04, 16:07   #2374
Estella
Zakorzenienie

Liz a w tygodniu, jeszcze przed świętami dacie radę? Na godzinkę/dwie?

Co bierzesz z BU?

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 16:15   #2375
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Też się nad nim zastanawiałam, widziałam już kilka aukcji, zawsze po takiej cenie szły
A czy po starej znajomości będę mogła prosić o maleńką przeleweczkę?
Nie wiem, pomyślę (Może jak będziesz w końcu dla mnie miła to dostaniesz kropelkę )
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Nie wiem po co wlazłam na pocztę i sprawdziłam subskrypcje Allegro Kliknęłam 2 kredki Gosha, te co rzyrafkot kupiła
Phi, i to niby ja kupuję po kryjomu

Cytat:
W sumie zajęcia w jednym fitness klubie nierówne zajęciom w drugim. Ja zmieniłam po zimowej przerwie klub, chodzę na step i wcześniej też chodziłam, a mam wrażenie, że to zupełnie inne zajęcia.
A gdzie teraz chodzisz, do jakiejś sieciówki? Słyszałam, że w Krakowie otworzyli "mój" klub
Cytat:
A dzisiaj użyłam fairly light neutral z edm i okazał się trochę za ciemny Za to latem będzie w sam raz. Dobrze, że to najciemniejszy z moich zamówionych podkładów Ale za to bardzo ładnie wygląda, nałożyłam go na sucho (próbuję różnych metod, wczoraj pomieszałam z kremem i było super), nie jest jakiś mocno kryjący (a to intensive), nie mam na twarzy maski, podoba mi się mimo złego koloru
Spróbuj na mokro - dla mnie to jedyny sposób na idealne nałożenie mirerałów, i daje taaaaki efekt Spryskaj termalką swojego kabuki i nabierz pędzlem puder
Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
I
Dla mnie fairly light neutral też jest teraz za ciemny, ale mam nadzieję, że do wakacji złapię trochę słońca i będzie w sam raz, bo z pozostałych jestem bardzo zadowolona. Madziarra dla ciebie za skuszenie mnie na minerały
\Polecam się na przyszłość Tobie również polecam metodę na mokro Sama się mocno zastanawiam , czy by sobie minerałki zamówić, bo już mi się sample kończą

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 16:20   #2376
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Liz a w tygodniu, jeszcze przed świętami dacie radę? Na godzinkę/dwie?

Co bierzesz z BU?
Pewnie w tygodniu, tak ok. 16-17 będę dała radę się wyrwać ale dam ci znać jeszcze dokładnie, bo w poniedziałek dowiem się, co dokładnie robię w tym tygodniu.
A z BU wzięłam olejek malinowy i czereśniowy i hydrolat jaśminowy.

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Polecam się na przyszłość Tobie również polecam metodę na mokro Sama się mocno zastanawiam , czy by sobie minerałki zamówić, bo już mi się sample kończą
Wiem, wiem że jeśli chodzi o skuszenie na coś zawsze mogę na ciebie liczyć A na mokro spróbuję, do tej pory stosowałam na sucho, starając się wcierać ten puder w twarz.
Stary 2009-04-04, 16:27   #2377
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
Trzymaj się Hosenko, będzie dobrze A do gina trzeba chodzić stale.
Spoko, niczym się nie martwię ... tzn martwię, ale o swój porfel szczepionka 1500 zł + doliczyć trzeba 3x100 zł za wizytę (szczepionka jest w 3 dawkach) no i plus 200 na usuniecie nadżerki+wizyta. Razem 2000 zł a to moje 2 pensje (zostanie na 4-5 sweterków )

Jutro wybieram się z Samcem na zakupy ciuszkowe Mam ochotę na kilka sweterków z Mohito Mam kupon zniżkowy (-10 zł) przy zakupach za min.100 zl więc pewnie skorzystam.

Mam nadzieje ze jeszcze przed świętami dostane paczkę z Mazideł i ZSK

Posiedziałam chwile na balkonie, wystawiłam pyszczek do słońca i chyba juz mnie ciut złapało,bo ja się szybko opalam

Jestem z doskoku, bo kończe sprzatanie a potem szykuję się na spotkanie z Samcem
Miłej soboty zycze i "do zobaczenia" jutro po południu

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-04-04 o 16:35
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-04, 16:31   #2378
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
I ja
Biel moich nóg zmotywowała mnie i wieczorem będę się brązowić.

A co do EDM to wybrałam praktycznie najjaśniejsze kolory, a pasuje mi tylko puder ryżowy i korektor, reszta za ciemna
A ja się nie brązowię, moje nogi pokażę światu dopiero jak będzie bardzo gorąco, a dla samej siebie nie chce mi się wąchać zapachu samoopalacza
A te podkłady może mieszaj z tym pudrem, to będą jaśniejsze?

Cytat:
Iza, często tak bywa przy nowych pędzlach. ja tak miałam w pędzlach do pudru i różu MAC-a, kilka włosków wypadło podczas pierwszego mycia a od tamtej pory już nic nie wypada może one rzeczywiście były słabo szczepione z innymi.
No mam taką nadzieję, dlatego jeszcze go nie spisałam na straty

Cytat:
Ok, pewnie akurat na nasz następny zlot po świętach dojdzie
Z szybkością BU, poczty i w dodatku tego, że po drodze są Święta, kiedy podobno ludzie dużo wysyłają... może być trudno, ale też na to liczę

Cytat:
Dla mnie fairly light neutral też jest teraz za ciemny, ale mam nadzieję, że do wakacji złapię trochę słońca i będzie w sam raz, bo z pozostałych jestem bardzo zadowolona.
Fairly neutral wzięłam, bo spodobał mi się jego kolor u Ciebie Właściwie w pudełeczku wygląda na dobry, wymieszany z kremem jest suuper, ale jak położyłam na sucho to wyglądam na opaloną (a szyja biała).

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A myślałam, że z racji Wielkiego Czwartku i Piątku mogą być pozamykane
Myślę, że do soboty będą czynne - w sobotę moooże zamkną trochę wcześniej niż zwykle.

Cytat:
Fajne rzeczy mają na mazidłach, może bym się na coś skusiła, zwłaszcza, że ceny niższe niż na BU.

No fajne. Dlatego cieszę się, że teraz zamawiamy z BU, to zamówię mało, bo mnie tak dużo nie kusi
A ja niestety też nie będę miała czasu Dzisiaj do tej pory sprzątałam, a ta prezentacja leży
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 16:32   #2379
201604211131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Spoko, niczym się nie martwię ... tzn martwię, ale o swój porfel szczepionka 1500 zł + doliczyć trzeba 3x100 zł za wizytę (szczepionka jest w 3 dawkach) no i plus 200 na usuniecie nadżerki+wizyta. Razem 2000 zł To prawie moje 2 pensje
No niestety trochę to kosztuje

Cytat:
Jutro wybieram się z Samcem na zakupy ciuszkowe Mam ochotę na kilka sweterków z Mohito Mam kupon zniżkowy (-10 zł) przy zakupach za min.100 zl więc pewnie skorzystam.
Jak kupisz to zdjęcia poproszę
Isa - o ile wiem to centra są czynne w Wielki Czwartek i Piątek, są zamknięte w Lany Poniedziałek i Niedzielę Wielkanocną. A w Wielką sobotę są krócej czynne.

Edytowane przez 201604211131
Czas edycji: 2009-04-04 o 16:34
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 16:37   #2380
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Spróbuj na mokro - dla mnie to jedyny sposób na idealne nałożenie mirerałów, i daje taaaaki efekt Spryskaj termalką swojego kabuki i nabierz pędzlem puder
Jutro to zrobię

Cytat:
Spoko, niczym się nie martwię ... tzn martwię, ale o swój porfel szczepionka 1500 zł + doliczyć trzeba 3x100 zł za wizytę (szczepionka jest w 3 dawkach) no i plus 200 na usuniecie nadżerki+wizyta. Razem 2000 zł To prawie moje 2 pensje
A to 1500 złotych to jest za wszystkie trzy dawki, prawda? Myślałam ostatnio żeby sobie zrobić to szczepienie, ale jakby było 1500 za jedną dawkę to

Stary 2009-04-04, 16:42   #2381
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro to zrobię

A to 1500 złotych to jest za wszystkie trzy dawki, prawda? Myślałam ostatnio żeby sobie zrobić to szczepienie, ale jakby było 1500 za jedną dawkę to
Za 3

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 16:42   #2382
isa666
Zakorzenienie

Hosenko Miłej soboty.

A ja jutro jadę do Galerii Krakowskiej, bo mój kuzyn chce sobie kupić jakiś aparat cyfrowy i bierze mojego tatę jako eksperta a ja się "doczepię" do nich. Wpadniemy do Saturna, więc mam zamiar kupić sobie prostowincę(z zakupu suszarki narazie rezygnuję, rano przed pracą suszę kłaki byle jak a potem prostownicą modeluję, ale moja obecna jest do - strasznie pali włosy, bo ma metalowe płytki).
Stary 2009-04-04, 16:45   #2383
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
A ja się nie brązowię, moje nogi pokażę światu dopiero jak będzie bardzo gorąco, a dla samej siebie nie chce mi się wąchać zapachu samoopalacza
A te podkłady może mieszaj z tym pudrem, to będą jaśniejsze?
Coś pomyślę, a jak nie to poczekają, aż się opalę.

Cytat:
Hosenko Miłej soboty.

A ja jutro jadę do Galerii Krakowskiej, bo mój kuzyn chce sobie kupić jakiś aparat cyfrowy i bierze mojego tatę jako eksperta a ja się "doczepię" do nich. Wpadniemy do Saturna, więc mam zamiar kupić sobie prostowincę(z zakupu suszarki narazie rezygnuję, rano przed pracą suszę kłaki byle jak a potem prostownicą modeluję, ale moja obecna jest do - strasznie pali włosy, bo ma metalowe płytki).
Jaka prostownica
Miałaś dbać o włoski, a tu takie rzeczy no
Stary 2009-04-04, 16:52   #2384
isa666
Zakorzenienie

aante jak kupię porządną prostownicę to włoskom nie zaszkodzi za bardzo Poza tym prostowanie to w tym momencie jedyne, co mogę rano zrobić żeby nie wyglądać jak straszydło. No chyba, że się jeszcze rozmyślę i kupię suszarkę jednak.
Stary 2009-04-04, 17:09   #2385
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Za 3
No to przynajmniej jeden plus, szkoda, że na każdy nowotwór nie ma szczepionki

Cytat:
aante jak kupię porządną prostownicę to włoskom nie zaszkodzi za bardzo Poza tym prostowanie to w tym momencie jedyne, co mogę rano zrobić żeby nie wyglądać jak straszydło. No chyba, że się jeszcze rozmyślę i kupię suszarkę jednak.
Wiesz, ja mam niby ceramiczną, ale właśnie ze zwykłego sklepu i nie wiem, czy można wierzyć w jej łagodność Raz po prostowaniu miałam badanie stanu włosów i widać było pojedyncze spalone. Wydaje mi się, że lepiej wydać więcej na profesjonalną i mieć pewność, że nie spali włosów Lepiej kup suszarkę

Stary 2009-04-04, 17:39   #2386
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
No to przynajmniej jeden plus, szkoda, że na każdy nowotwór nie ma szczepionki
Szkoda, ale zamierzam jakąś w przyszłości wymyślić
Sama jestem w trakcie tej szczepionki na HPV, czeka mnie jeszcze jedna dawka na początku czerwca, powiem tylko tyle że jest cholernie bolesna
Stary 2009-04-04, 17:40   #2387
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
A gdzie teraz chodzisz, do jakiejś sieciówki? Słyszałam, że w Krakowie otworzyli "mój" klub
Nie chodzę do sieciówki. A jaki to jest ten Twój klub? Ostatnio u nas otworzyli duży fitness klub z siłownią i wszystkimi bajerami w Galerii Kazimierz.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 17:42   #2388
201604211131
Konto usunięte

Cytat:
Lepiej kup suszarkę.
Cytat:
Szkoda, ale zamierzam jakąś w przyszłości wymyślić
Sama jestem w trakcie tej szczepionki na HPV, czeka mnie jeszcze jedna dawka na początku czerwca, powiem tylko tyle że jest cholernie bolesna
Stary 2009-04-04, 17:46   #2389
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Szkoda by było znowu zniszczyć je
A może taką suszarko-lokówkę? Na krótkie włosy i podkręcanie na boba by się sprawdziła może.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-04, 17:47   #2390
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, ja mam niby ceramiczną, ale właśnie ze zwykłego sklepu i nie wiem, czy można wierzyć w jej łagodność Raz po prostowaniu miałam badanie stanu włosów i widać było pojedyncze spalone. Wydaje mi się, że lepiej wydać więcej na profesjonalną i mieć pewność, że nie spali włosów Lepiej kup suszarkę
Już sama nie wiem co kupić Pewnie w sklepie się dopiero okaże.

Poszłam zastosować maseczkę Blue Corn i muszę przyznać, że jest na prawdę dobra Zapach ma hmmm...specyficzny, ale nie drażniący. Konsystencja super - nie zastyga na beton. Co prawda przez ok. minutę po nałożeniu piekła mnie w twarz, ale po zmyciu zobaczyłam, że dobrze oczyściła pory i wygładziła cerę Od razu zauważyłam, że buźka lepiej się prezentuje.
Jak na pierwsze użycie jestem bardzo zadowolona

Werka, aante Wszystko się okaże na miejscu jak zobaczę jaki mam wybór.

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-04-04 o 17:50
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 17:53   #2391
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam Jest tak pięknie i cieplo, że zaraz szybko coś zjem i idę przed dom do ogródka powygrzewać się w słońcu Szkoda marnować dnia przed komputerem

Załatwiłam w dziekanacie szybko, więc poszłam na zakupy i wlazłam do TBS
Kupiłam:
- maseczkę Blue Corn (przez Wasze kusicielstwo )
- masło do ciała z granatem (wahałam się między nim a tym nowym czereśniowym, ale w końcu granat jednak bardziej mi się spodobał )
- myjkę (kupiłam ją, bo dzięki temu moje zakupy przekroczyły kwotę 90 zł i mogłam wybrać dowolny kosmetyk do ust za 1 zł, więc się skusiłam i wzięłam sobie masełko do ust o smaku czereśniowym ).
ładnie się obkupiłaś granat? nigdy nie wąchałam a przynajmniej nie pamiętam
Cytat:
sleepy, udanych zakupów nie wiem czy masło malinowe jeszcze dostaniesz, w Wawie już w żadnym TBS nie ma

ale w sensie, że ludzie wykupili, czy to jako limitowanka tak szybko zniknęło? może trzeba zrobić zapas brzoskwini jest cudowne wczoraj potraktowałam nim skórę po depilacji i nic nie szczypało inne potrafią dać popalić

widziałam dziś reklamę jakiegoś cuda Garnier ma chyba ujędrniać i jest z algami ...więcej nie wychwyciłam
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 18:02   #2392
201604211131
Konto usunięte

Cytat:
Poszłam zastosować maseczkę Blue Corn i muszę przyznać, że jest na prawdę dobra Zapach ma hmmm...specyficzny, ale nie drażniący. Konsystencja super - nie zastyga na beton. Co prawda przez ok. minutę po nałożeniu piekła mnie w twarz, ale po zmyciu zobaczyłam, że dobrze oczyściła pory i wygładziła cerę Od razu zauważyłam, że buźka lepiej się prezentuje.
Jak na pierwsze użycie jestem bardzo zadowolona
Isa - to mnie zachęciłaś do zakupu Blue Corn. A jak wybierzesz suszarkę, to patrz czy ma chłodny nawiew oraz ile ma watów - im więcej tym lepiej.
Organzza - obadaj tą nowość z Garniera. Potrzebuję coś ujędrniającego.

Edytowane przez 201604211131
Czas edycji: 2009-04-04 o 18:05
Stary 2009-04-04, 18:05   #2393
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Nie chodzę do sieciówki. A jaki to jest ten Twój klub? Ostatnio u nas otworzyli duży fitness klub z siłownią i wszystkimi bajerami w Galerii Kazimierz.
Do Pure Chyba właśnie z G. Kazimierz go otworzyli

A mi się udało wypchnąć rodziców do kina, za godzinę przychodzą znajomi : Jestem właśnie w trakcie rolniczenia

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 18:08   #2394
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Do Pure Chyba właśnie z G. Kazimierz go otworzyli
Dokładnie tak. Ale ja wolę mój mały, zaściankowy fitness klubik 5 minut na nogach od domu TŻa.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 18:09   #2395
201604211131
Konto usunięte

Madziarra - to się chyba imprezka szykuje.
Stary 2009-04-04, 18:12   #2396
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Organzza - obadaj tą nowość z Garniera. Potrzebuję coś ujędrniającego.
wygooglowałam i wyszedł nasz rodzimy wizaż
https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...lgami-morskimi opis brzmi ciekawie ale generalnie gama antycellulitowa Garniera jest do niczego..
ja ostatnio, kiedy się tak uczę i uczę, ciągle jestem głodna
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2009-04-04 o 18:13
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 18:15   #2397
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ładnie się obkupiłaś granat? nigdy nie wąchałam a przynajmniej nie pamiętam
Lepiej raz a konkretnie Granat ładnie pachnie - słodko i orzeźwiająco.

Cytat:
A jak wybierzesz suszarkę, to patrz czy ma chłodny nawiew oraz ile ma watów - im więcej tym lepiej.
Wiem wiem Dobrze, że tata ze mną będzie na zakupach - on się zna na tych wszystkich elektrycznych parametrach(tzn. ja się też znam, bo w końcu skończyłam liceum elektroniczne, ale oko fachowca też się przyda).
Stary 2009-04-04, 18:21   #2398
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...lgami-morskimi opis brzmi ciekawie ale generalnie gama antycellulitowa Garniera jest do niczego..
A mi się całkiem podoba Tonizujące mleczko do ciała Garniera, to żółte z linii balsamów Używam go już z 2-3 tygodnie i przyjemnie wygładziło, wiadomo, tłuszcz nie znikł ale w porównaniu do rozgrzewającego Eveline efekt jest zauważalny.

Ja w czasie matury, tzn. w ciągu 3 miesięcy, przytyłam 5 kg Zajadałam stres czipsami i batonikami. Na szczęście szybko udało mi się zrzucić, dzięki nadrabianiu towarzyskich zaległości na imprezach i wypadach poza miasto
Stary 2009-04-04, 18:33   #2399
201604211131
Konto usunięte

Cytat:
Wiem wiem Dobrze, że tata ze mną będzie na zakupach - on się zna na tych wszystkich elektrycznych parametrach(tzn. ja się też znam, bo w końcu skończyłam liceum elektroniczne, ale oko fachowca też się przyda).
To dobrze...ręka fachowa w takiej sytuacji się przyda
Cytat:
A to to. Ciekawe się zapowiada.
Stary 2009-04-04, 18:39   #2400
lizzie
Zadomowienie

Cytat:

ale w sensie, że ludzie wykupili, czy to jako limitowanka tak szybko zniknęło? może trzeba zrobić zapas brzoskwini jest cudowne wczoraj potraktowałam nim skórę po depilacji i nic nie szczypało inne potrafią dać popalić
Chyba i jedno i drugie, ostatnio z serii malinowej już nic nie było, nawet żeli pod prysznic. Może jeśli to nie limitowanka to będą mieli jeszcze dostawę akurat malinowe jest jednym z lepszych z TBS które testowałam, nie obraziłabym się, gdyby weszło do regularnej sprzedaży

Cytat:
A mi się udało wypchnąć rodziców do kina, za godzinę przychodzą znajomi : Jestem właśnie w trakcie rolniczenia
Madzia, baw się dobrze na imprezie, a jakby było dużo przystojnych facetów to masz mój nr telefonu

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości