![]() |
#2161 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
nawiazujac do wypowiedzi Ally, jaka odleglosc od netowego TZ was dzieli i jak sobie z nia radzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
Miałam 3 takie przypadki:
* pierwszego poznałam daaaaawno temu. Będzie z 7 lat. ![]() * drugiego poznałam też sporo czasu temu. Znajomość nastawiona raczej na związek, póki nie dowiedziałam się o jego zamiarach. Powiedzmy że nasze plany rózniły sie od siebie ![]() *trzeci poznany bardzoooooo niedawno. Póki co byliśmy na dwóch randkach i jak narazie chciałabym więceeeeeeeeeeej i wygląda na to, że nie tylko ja. Ciekawe jak sprawy się potoczą tym razem? ![]() Ogólnie nie jestem na nie, jeśli chodzi o poznawanie mężczyzna przez internet. Wiem, że mnóstwo szczęśliwych par właśnie tak zaczynało. Oczywiście trzeba uważać, bo rózni lubie po drugiej stronie monitora siedzą - ale gdzie w dzisziejszych czasach uważać nie trzeba? Wszędzie. ![]() Forma poznawania ludzi jak każda inna, więc czemu nie. ![]() ![]()
![]() |
#2163 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Generalnie internetowe znajomości sa fajne, gdy chodzi o przygode (czyt. seks). Jak ktos mysli o zwiazku, to raczej niech nie spodziewa sie ze stworzy do na czacie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Wtajemniczenie
|
na czacie moze nie, nie ma sensu zwiazek gdy dwoje ludzi sie nie widzi nigdy, ale mozna sie na czacie poznac, spotkac i ..stworzyc zwiazek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
Ja na czacie poznałam super faceta. Niestety nasze drogi sie rozeszly bo TZ zazdrosny był, bo Maciej podkochiwał sie we mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Rozeznanie
|
a mi się wczoraj delikwent tłumaczył na gg i nie wiem po co...
tłumaczył się tym,że zaspał <na godzinę 12.20>,że był tak zmęczony po treningu dzień poprzedzającym,że go budzik nie obudził i czy wyjdę z nim jutro.A ja,że nie ma mi się tłumaczyć i,że w czwartek jestem zajęta a on czy w piątek znajdę czas a ja odpowiedziałam,że nie,bo wychodzę i nie znajdę czasu...i tyle...nie chcę go już poznać |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
heheh no prosze prosze... a może on faktycznie zaspał co..?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czyżby...? ![]() Ykhym...? ![]() Cytat:
![]() Margolka o mnie jedyna pamięta ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 13:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Wtajemniczenie
|
zrozumialam Ally, ze z nim nie jest a ja pytalam jak radzicie soboie Wy, ktore w zwiazku jestescie
Moj TZ jutro bedzie sie tlukl 2,5 h tylko po to by zjesc ze na obiad w restauracji i wrocic tyle samo h do domu. Nikt sie nigdy dla mnie tak nie poswiecil ![]() A w sobote jade do nieogo na weekend strasznie sie ciesze ![]() Wlasnie wgralam na komorke jego fotki z sesji zdjeciowej jaka mu robilam |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A to przepraszam ![]() Ja źle zrozumiałam Twoją wypowiedz ![]() Myślałam, że pytasz sie tylko Ally jak sobie radzi z odległością ![]() Przepraszam ![]()
![]() |
#2171 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nawet jesli byla 2 w nocy, a on musial byc w biurze, pisal do mnie chocby po to zeby sie poskarzyc ![]() a teraz? urwal nam sie kontakt. on mnie olewal, wiec juz nie probuje tego odnowic. on dodal jakies nowe kolezanki z Czech (on mieszka chwilowo w Czechach, moje miasto jest kawalek drogi, ale nie tak daleko od granicy). U mnie oczywiscie - opcja "zazdrosc" wlaczona ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Wtajemniczenie
|
ale ze co CZYZBY???
![]() ![]() ![]() Ja o Tobie pamietam JĘDZO!!! ;(
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2009-04-02 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Rozeznanie
|
Ej no to opowiadaj kurcze jak coś jest! ![]() Ja też, ja też ![]()
#2174 |
Wtajemniczenie
|
jakie strony polecacie do czatowania??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Wtajemniczenie
|
nie podam tu www bo to reklama
nie polecam czatow bo.. sama wejdz i popatrz na nicki. To tylko zwykly sponsoring bez zobowiazan i banda napalencow szukajacych latwej okazji. |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Raczkowanie
|
Onet czat, czateria
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jean Lafitte Czas edycji: 2009-04-03 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Wtajemniczenie
|
szkoda ze nie podasz dokładnie jakie portale... masz racje na czacie sa sami napalency
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Wtajemniczenie
|
na randkowym wystarczy dobrze pomyslec i dfa sie latwo ulokowac w danych swoje gg, wtedy nie trzeba sie opedzac od napalencow na czacie. Jesli juz podane jest www, ja poznalam mojego na sympatii
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tzn na co zwracać uwagę?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej wszystkim. Mój problem polega na tym... Znam go od 1,5 roku... O żadnym uczuciu nie można tu mówić, raczej o uzależnieniu się od siebie i bezgranicznym zaufaniu. Chociaż... Czuję coś do niego, on do mnie zresztą też. Mamy się spotkać. Kiedy? W wakacje. Termin zarezerwowany... ale historia BARDZO pokręcona. Otóż, mój przyjaciel jest z Niemiec. Rozmawiamy ze sobą za pomocą Skype (po angielsku). A nasze spotkanie będzie miało miejsce w Hiszpani. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji. Nie wiem, jak się na to nastawiam. Nie jadę tam sama, on też nie będzie sam. Czasami myślę... Że może nie warto... Może lepiej dać sobie z tym spokój... Nie boję się tego, że może mnie oszukać, bo ufam mu bezgranicznie (nie bezpodstawnie)... Doradźcie mi coś!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ale sie boję... Czuję aż takie coś na żołądku. Chodzi o to, że dzisiaj w południe rozmawialiśmy. Była lekka wymiana zdań, bo miał bardzo zły humor, a ja właśnie na odwrót i trochę Go nie rozumiałam, bo powodu wielkiego nie miał, a moje próby pocieszenia nie w ogóle skutkowały. Potem napisał, że jest rzecz, o której nie wiem i dlatego nie ejstem w stanie go zrozumieć. Już jakis czas temu o tym wspominał , ale nie chciałam się wtedy narzucać, skoro nie był w stanie mi powiedzieć. Dziś napisał, że chce mi powiedzieć i nie chce, bo to może zmienić relacje między nami i wtedy niewiadomo, co z zaplanowanymi wakacjami. Wypytałam o zdrowie i...życie, ale na szczęście tu całkowicie nie chodzi o to. Tyczy to się tylko Jego i ma związek ze mną. Bardzo chciał mi to powiedzieć na żywo, ale stwierdził, że do wakacji się wykończy... Cały dzień mi się to tłucze po głowie, a napięcie tylko rośnie.
"You'll be given love, you'll be taken care of, you'll be given love, you have to trust it. Maybe not from the sources, you have poured yours, maybe not from the directions, you are staring at. Trust your head around, it's all around you, all is full of love. All around you" /Bjork/
Edytowane przez Madelin Czas edycji: 2009-04-04 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
byłam z chłopakiem prawie 3 lata. fakt nie poznałam go przez neta, ale przez 4fun.tv. wysłałam esa, zostawiłam numer, on odpisał i jakoś zaczęło się kręcić... potem rozmowy na gg, maile...
odległość 700km... jak zaczęłam studia, to 300. skończyło się bo miałam kogoś obok... swego czasu, ciągle poznawałam chłopaków przez neta, miałam problem z poznawaniem ich na żywo... w sumie, jak na 17 lat, to fajna sprawa... ale na 24? nie bardzo... uważam, że to dobry sposób na poznanie swojej połówki, tak jak np. w parku. różnie bywa. nie neguję tego typu zapoznania... ![]()
#2188 |
Raczkowanie
|
Matkoo....dramat. Jestem załamana i więcej powiedzieć nie mogę, ani nie jestem w stanie.
"You'll be given love, you'll be taken care of, you'll be given love, you have to trust it. Maybe not from the sources, you have poured yours, maybe not from the directions, you are staring at. Trust your head around, it's all around you, all is full of love. All around you" /Bjork/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
leśny stwór
|
Cytat:
Nie, na razie tylko amatorsko, firma itd później pewnie. ![]() Śluby fotografuje mój TŻ, ja jeszcze nie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.