|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Adwokat diabła
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
hej! ja myslalam ze temat zamknięty..
u mnie dzieje sie źle ;(
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
Black co się stało
![]() a my byliśmy z TZ-em w restaurancie ![]() ![]() ![]() spotkaliśmy też kolegę TZ, który gra w tej orkiestrze-z poprawinami ok 3.000 ![]()
#4924 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mów, że ten film taki do d...Ale skoro klimat ok to to jest to o co mi chodzi ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja miałam ten system 3 kroków z Clinique i jeszcze krem superdefense, jak dla mnie ta emulsja 3 krok jest za tłusta,a le dobrze nawilża a superdefense jest dobry na zimę, ale nie pod makijaz, bo się świeci, na stok jest w sam raz ![]() ![]() łojejciu ![]() Ale jestem wymęczona po dzisiejszym dniu ![]() ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-04-04 o 20:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zadomowienie
|
co się stało?
![]() A my dziś byliśmy na Dzienniku Nimfomanki ![]() ![]()
#4926 |
Adwokat diabła
|
Powiem Wam tak, że mam nadzieję ze będzie ok. Sypnęło nam się z tż wczoraj ostro, ale mam nadzieję że to się szybko poskłada.
Kiedy koniec wątku?? ![]()
![]() |
#4927 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4928 |
Zadomowienie
|
BlackAngel trzymam kciuki żeby było dobrze
![]() ![]() ja wczoraj też miałam dziwny dzień,cały czas marudziłam,TŻ też jakiś dziwny humor miał(chyba przeze mnie bo tak marudziłam) i tak jakoś dziwnie,gadaliśmy mało bo nam się nie chciało,niby dobrze a jednak czułam,że coś nie nasz dzień ![]() ![]() ![]() Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-04-05 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko czy rzeczywiscie o to chodzie zeby klamac na spowiedzi ![]() mam nadzieje, ze wszystko wyjdzie na prosta ![]() Cytat:
![]() hehe nie no, mozna zobaczyc... kazdy lubi co innego ![]() mnie do szewskiej pasji doprowadzil narrator... gada przez caly film i opowiada cala historie... ie dosc, ze nie lubie czegos takiego to ma wkurzajacy glos ![]() zo to Penelope fajnie zagrala ![]() wiec film ma plusy, ale i minusy ![]() ale TZ ma twardy orzech do zgryzienia. tzn. musi zadecydowac z kim spedzic Wielkanoc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biedny... ja pewno po slubie tez bede sie musiala rozdwajac ![]() na razie wymyslil, ze obiad i wizyte u babci zaliczy z rodzina, a potem na dalsza czesc imprezy przyjdzie do mnie ![]() no i chyba zdecydowalismy sie na hotel w Sharm i mozliwe, ze jakos w tym tygodniu jeszcze wykupimy wycieczke ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-05 o 08:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
Łeee ja myślałam, ze już nowy wątek będzie
![]() Pozdrawiam i wracam do wyra ![]()
#4931 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Adwokat diabła
|
Po wczorajszym wieczorze i dzisiejszym poranku sądzę że to początek końca...
![]() |
#4933 | ||
Zakorzenienie
|
Ha takie różne zestawiki papierków z gadżetami typu druciki, kwiatuszki itp.
Zastanawiałam się nad dziurkaczami i takimi pieczątkami(nie wiem jak to się zwie profesjonalnie), ale nei wiedziałam co będzie lepsze na początek więc postanowilam najpierw coś poczytać i wtedy wybrać ![]() Cytat:
![]() A chciałabym kupić superdefense SF25, wyczytałam że kremy z filtrami są bardzo dobre dla naszych buzi ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie wróciłam z Kościoła, ale czułam się tak słabo że szok! Znikam zjeść świeżutki kajzerki na śniadanko, bo przed nic nie zjadłam i chyba dlatego było mi słabo.. Piszta coś kobiety ![]() Aaaa ostatnio znalazłam wątek o kotylionach..Iii WY chcecie je mieć dla wszytskich gości czy raczej nie?Bo w niektórych rejonach PL jest taki zwyczaj(np. u mnie), ale sama nie wiem czy je chce ![]()
![]() |
#4934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pamietam, ze na weselu kolezanki probowali nam wciskac jakies wstazki do przypiecia to wszyscy to olali ![]() tez mialam te 3 kroki Clinique. ale to bylo baaaaardzo dawno temu. moja mama dostala w Sephorze przy wiekszych zakupach, a ja przetestowalam. pamietam, ze stwierdzilam, ze za taka kase to marniutko... Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-05 o 10:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My nie mamy dylematów ze świętami z racji odległości ![]() Lubię filmy Allena, więc liczę, że to nie będzie taka kicha ![]() Strasznie Wam zazdroszczę tej wycieczki ![]() ![]() ![]() ![]() Całe szczęscie, że lecimy do Paryża, bo juz w ogóle bym umarła z żalu haha ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Idzemy dzis znów na rower ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4936 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lain, czy Ty już rezerwujesz ten hotel na swoją podróż poślubną? przecież to za rok ![]() ![]() BlackAngel - a może to tylko chwilowy kryzys? zależy ile to trwa, ale ja tam jestem zdania, że (prawie) zawsze da się jeszcze naprawić ![]() ![]()
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2009-04-05 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w lecie smaurje buzię kremikami z filtrem co najmniej 15 a jak sie opalam albo jeżdżę na rowerku w upały to vichy 30, co by nie miec zmarszczek ![]() Ja nie chcę kotylionów, bo mi sie kojarzą z tandetnym wykonaniem i w ogóle, że są brzydkie. Ale u mnie zdaje się, że tez jest taki zwyczaj, bo u moich kuzynek były kotyliony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybieramy sie w tym tygodniu do Ariona na Karmelicka, bo mozna tam kupic wycieczki z tego biura, z ktorego chcemy jechac (Sun&Fun), a TZ zna laski tam pracujace jeszcze z czasow jak pracowal obok w banku, wiec sobie z nimi luzacko pogadamy ![]() to on ma jeszcze rodzine w Poznaniu? ![]() Cytat:
![]() ![]() ale byczeniem sie na plazy, a raczej odmakaniem w wodzie z pletwami, rurka i maska tez nie pogardze ![]() ![]() a w ogole to co to za uzalanie sie jak przeciez jedziecie do Paryza - to widocznie woleliscie Paryz niz cieple morze i basen ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() podroz poslubna to poki co TZ chce do Ameryki Poludniowej ![]() a teraz to taki zwykly urlopowy wyjazd do Egiptu na tydzien na poczatku maja ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-05 o 10:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja się będę cieszyła jak nasza podróż poślubna to będzie jakaś Turcja albo Egipt ![]() u nas nie zanosi się na żaden wyjazd w tym roku, bo jeśli oboje zaczniemy pracę w początkiem lipca to nikt nam urlopu nie da ![]() ![]()
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ma w Poznaniu, bo jego rodzina od strony taty pochodzi z Poznania. Teraz jak pojedzie to ich tam poinformuje, że w przyszłym roku sie u nich zjawimy z zaproszeniem na wesele ![]() ![]() Ja tez lubie wakacje w Polsce, nie gardzę wcale górami, bardzo lubię, ale się napaliłam na to tournee po Chorwacji a w tej systuacji jak mam świadomośc braku plażywe wakacje to już byle jaka plaża by mi wystarczyła ![]() Wybraliśmy jednak Paryż, bo mój brat stwierdził, że się z nami zabierze wtedy, więc będzie wesoło ![]() ![]() A wymyśliłam sobie, ze na jakis weekend majowy sie wybierzemy do Zakopanego, wypożyczymy rowerki i pojedziemy nad Morskie Oko. Znasz jakąś wypożyczalnie rowerów w Zakopcu? W ogóle jak Wy przewozicie rowery jak gdzies jedziecie?Macie bagażnik? Bo chyba tez macie mniejsze autko mniej więcej takie jak nasz Civic z tego co pamiętam. My nie wozimy nigdzie rowerów, bo nie ma jak do naszego autka zapakować a nie mamy bagażnika, więc korzystamy tutaj w moich leśnych okolicach ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-04-05 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() z reszta nie wiem czy to by bylo takie przyjemne ta asfaltowa dymac tyle kilometrow jednostajnie pod gore ![]() ![]() ![]() ![]() ale w gory nigdy nie biore rowera, bo po gorach to ja lubie chodzic i zdobywac szczyty ![]() choc jak bardzo chcecie to w Zakopcu z pewnoscia sa jakies wypozyczalnie ![]() ![]() edit: o tu masz spis tras po ktorych w Tatrach mozna smigac na rowerku ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-05 o 11:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zadomowienie
|
CZeśćź dziewqczynki.
Nie chce mi cytować:/ Wiec tak jeśli chodzi o spowiedz i o współżycie. To ja zawsze mówie ze jetsem narzeczoną, ale c obimy to nie mowie a ksiadz nie pyta. Zawsze mowie wspolxzycie w koncówce w formułce wiecej grzechów nie pamietam. Ksiazdz nie pyta czy wspolzyje to nie mowie o tym. A wiem ze mojej kuzynce to rozgrzeszenia nie chciał dac:/ Ale dał w koncu bo sie popłakała:P A moj koscioł jest pod tym względem okropny nie dadza rozgrzeszenia i wogole... Byłam dzis w kosciele i na wyborach prezydenckich. I poszłam zagłosowac zeby nie przeszedl idiota ze stołka bylego rezydenta którego odwołaliśmy. Wczoraj z Tz poszlism na długaśny spacer i bylo super ![]() ![]() ![]() BlackAngel mam nadzieje ze wsxzytsko sie ułozy... |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to nie wolno ![]() Ja własnie w wielu miejscach w górach byłam pieszo a rowerkiem wydaje mi się, że byłoby ciekawie i przyjemnie. Ale nie w tych wysokich górach tylko w takich pagórkowatych byłoby fajnie pojeździć, własnie coś jak dolina Chochołowska - nie jakiś hardcore ![]() ![]() ![]() Dzięki za pomysł i uświadomienie z tym Morskim Okiem ![]() edit o dzięki za ten link z tpn ![]() ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-04-05 o 11:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to park narodowy i tak sobie ustalili, ze tam akurat nie wolno ![]() moze dlatego ze jakby sie z gorki zjezdzalo rozwijajac dzikie predkosci to mogloby to byc dosc niebezpieczne dla pieszych ![]() ahh fajnie byloby sobie tak z MOKa zjechac na dol... wiatr we wlosach, zapach lasu ![]() to chyba najbardziej nielubiana przeze mnie trasa w Tatrach ![]() ![]() co do Chocholowskiej to tam na wiosne piekne krokusy rosna... cale laki krokusow ![]() nie wiem czy sie utrzymuja do maja, ale podobno warto sie tam wlasnie wybrac w okresie wiosennym ![]() http://www.olaieryk.republika.pl/gal...y/galeria.html Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-05 o 11:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4946 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jaka druga spowiedź? To trzeba się przed ślubem dwar azy spowiwadać? Ja myślę, że to nie o to chodzi księdzu żeby ludzie kłamali, tylko żeby się bali, że nie dostaną rozgrzeszenia i żyli w narzeczeństwie "po bożemu" Ja nie pamiętam kiedy się ostatnio spowiadałam, Chyba kilka lat temu, ale i tak mówiąc formułkę 'więcej grzechów nie pamiętam', to jakoś nie czuję że księdza okłamuję, bo Ja nie uważam współżycia z TŻ jako grzech. Jak już kiedyś pisałam; koleżance jedna zakonnica powiedziała, że tam gdzie jest miłość, tam nie ma grzechu. I tej wersji się trzymam. My też wczoraj poszliśy z TŻ na spacerek. Byliśmy na Rynku i akurat Funky Masons występowali. Pamiętacie ich z Mam Talent? Ale oni są super. Takie szoł robią. I mają fajne poczucie humoru. Ale było ich chyba tylko 5. Ich manager to czerwone wiaderko na kasę od gapiów ![]() A dzisiaj mieliśmy jechać na targi mieszkaniowe, ale chyba jednak pojedziemy na zakupy. TŻ chce buty sobie kupić, a Ja też chętnie zobaczę co jest. A nowa część to już pewnie jutro dopiero będzie, bo w weekendy, to tu zawsze tak cicho. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Zadomowienie
|
No weekendy cicho a jeszcze teraz taka piekna pogoda kto by chcial w domu siedziec??
Dzis jednak chyba do dziadka Tz pojedziemy bo ma urodziny a chyba z trzy tyg. tam nie byliśmy juz. Jutro jeszcze do pracy w końcu ![]() ![]()
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-04-05 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do moich i TŻta świąt to w jeden dzień pewnie będziemy na imprezie u niego a w jeden u mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A mnie wczoraj TŻ wyciągnął na mega lody... Nie wiem ile to miało kalorii ale te 3 gałki plus bita śmietana plus polewa to zbytnio dietetyczne nie były... ![]() Ogólnie spotkałam się z nim wczoraj w końcu i muszę przyznać że bardzo miło było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A za 3 tygodnie jedziemy do Krynicy na weekend ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam sie ![]() ![]() ![]() podobno tak ![]() ![]() ![]() ja tu moge dzis produkowac posty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.