|
|
#2341 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
* "And you said: don’t fall in love, it’s too late I’ve already done"
* "Oto mam moje małe niebo...moje małe piekło...moją własną ziemię..." * "Koniec prawie zawsze jest początkiem..." * "...prócz pierwiosnków i powojów, między nami nic nie było..." * Od czekania dusza rdzewiej * "Czekanie sprawia, że gorzknieje całą słodycz w nas" * Dwuznaczność nas przeraża.jednoznaczność nas zabija * "pusta jak wór głowa pęka na pół, suche na wiór słowa pachną udręką" * "zapomnieć-nie ma mowy,być razem-nie ma mowy,wyrzucić-nie da rady,bo..." * "Ale żadna z ich, ale żadna jak Ty, nie olśniła mnie, nie ujeła win..." * "Niebezpieczne i ciemne moje wędrówki po piekle..." * "Splątane drogi przez noc, nie wydostanę się stąd...chyba że podasz mi dłoń" * "Nie wiem czy znasz nużące się dzieło swojej woli..." * "Nic tylko kiedyś znowu spotkać się na dobre...i na złe..." |
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
marika.
Kiedy mnie dotykasz pada ciepły deszcz. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. ( mój obecny )Masz to co ja, co ja chcę mieć. Ja mam to czego ty szukasz. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Czemu skrywam wciąż przed Tobą, coś co pragnę Ci wykrzyczeć… Czemu wikłam wszystko w sobie zamiast wszystko to uprościć… Blisko - do realizacji pomysłu. Nisko - upadasz gdy sytuacji nie wykorzystasz |
|
|
|
#2343 |
|
Raczkowanie
|
I'm no girl next door, I'm the bitch down the street.'
jak gejsza bez kimona.' Chcesz się poczuć jak w niebie, zapraszam do bram piekieł.' zuchwale bogom Olimpu uśmiech skraść.' przy całej swej złudności, znoju i rozwianych marzeniach jest to piękny świat.'
|
#2344 |
|
Rozeznanie
|
One for all bardzo mi miło
![]() _______________ Telefon milczy, jedynie cisza dzwoni w uszach. Pustka. Trzymam w dłoni kolejny pełny kieliszek. Niedzielne popołudnie. Dom wypełnia tykanie zegara. W wieczornej ciszy ściana deszczu - mój długo tłumiony płacz. Czysta gra zmysłów. Szybki zmierzch - niezauważony cień moich powiek. Pora iść. Za drzwiami zostawiam nawet swój cień. Łyk czarnej kawy. Za zamkniętymi drzwiami mija kolejny dzień. Spacer. We wspólnych butach z moim cieniem. Kilka słów... w kącikach ust słone krople.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-04-05 o 14:41 |
|
|
|
#2345 |
|
Raczkowanie
|
HmM...
Devileek- No cóż, nic Ci na to nie poradzę.. Jeśli uważasz te słowa za puste, no to już Twoja sprawa Ja tam bym to raczej uprzejmością nazwała, no, ale widocznie inaczej patrzymy na niektóre sprawy. A ja wybacz, ale nie będę tego na siłę zmieniać. Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia! ![]() ------------------------------- A ja jeszcze dzisiaj có$ od siebie dorzucę, wszystkim Wizażankom ![]() Ewsienko- tak!! o to chodziło!! jesteś cudowna i Twoje opisy również Bardzo pomogłaś ![]() Rebelious- serio? aż mi się wierzyć nie chce Ty też jesteś moja Kochana
|
|
#2346 |
|
Raczkowanie
|
___Treaz czujesz sie jakby zagubiona.
___Bo nikt nie moze oceniać mnie we wszystkim. ___Nie możesz po prostu dorosnąć w nocy. ___Daję ci wszystko z czego jestem. ___Tak trudno sobie przypomnieć, co się wtedy czuło. ___Na zawsze, perfekcyjni razem. ___Widzisz, jestem dietetycznym dramatem. ___To czas by sprawić, że będziesz się pocić.
|
|
#2347 |
|
Rozeznanie
|
*Pięknie. Prawie tak jak w filmach.
*Ty. Pośrodku moich marzeń. *Tak nagle wkraczasz w moją codzienność.
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
nie zawsze będzie za 5 dwunasta.
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. Edytowane przez Czarnula4 Czas edycji: 2009-04-05 o 14:53 |
|
|
|
#2349 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję perełki za wszystkie pochwały ___________________ pośród miliona sekund znajdź dziesięć - dla mnie. Chcę tylko z Tobą tańczyć w kroplach deszczu, bo pod jednym parasolem dwa serca biją głośniej. ten świat jest za duży, abym mogła go zrozumieć. chciałabym być tą jedną na milion, nie za milion.
|
#2350 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wyróżniona przez Ciebie?! Nie wieże Ty też jesteś genialna Słonko, no i oczywisćie kradnę te wymienione __ w telewizorach odbija się niebo
![]() trwać z tobą przez złe dni. nigdy nie byłam w stanie zrozumieć tych schodów z drugiego brzegu rzeki Z Tobą mi do twarzy, wiesz? moje życie jest słodkie jak kisiel ![]()
|
|
#2351 |
|
BAN stały
|
Enji
dziękuję, miło mi (: Diva069 , chocapic - brak mi słów ! <3 pakuję się. walizki nie mają dna. chyba Ktoś chce, abym została. przy Tobie woda mineralna smakuje jak truskawki z czekoladą ! nigdy nie budź śpiącego niewolnika. być może śni o wolności. b o r n t o b e a s t a r . a latem będziemy lepić bałwany z płatków róż. cytryna z herbatą. bez cukru. od dziś nie słodzę. NIEBO ZBANKRUTOWAŁO. |
|
|
|
#2352 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
strasznie kaszle, strasznie jestem szczęśliwa : ) Miłość w rozmiarze XXL <3 bo chodzi o to, by od siebie nie upaść za daleko nasze życie jest nadziewane miłością lubię Cię, tak jak grube dzieci lubią ciastka. świat o nas będzie pisał w tomach. nasze życie jest słodkie jak czekolada i pachnie truskawkami Jak dobrze słyszeć Twój śmiech, talizman na ciemny dzień.. bezwstydnie flirtujemy spojrzeniami Pijani nie tyle winem co uczuciami <33 i tak wiem, że mnie kochasz, tym pachnie Twoja skóra. Jesteś moją dumą, ozdobą. Wiesz... Chyba jesteś najlepszym narkotykiem Boga <3 prezes mojego serca <3 (kilka z wizażu powybierałam) Cytat:
Koooochana To Ty jesteś genialna serduszko! <3 _________ pracuje w hucie na zmiany i nie brakuje mu już piątej klepki (: -Znowu wygadujesz te bzdury o miłości, nie zauważyłeś, że mnie to nudzi? Porozmawiajmy o.. komediach. Wiesz, że humor jest najlepszym amortyzatorem wstrząsów? A wiesz, że jednak Karol z `Miodowych lat`.. -Jesteś taka urocza! z duszy swej nie zrobię nikomu prezentu ja też lubię swój cięty język
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-04-05 o 15:18 |
||
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
dziś tak malutko .. ![]() wziąść kilka razy i zostawić - twoja opcja.
to co dla innych jest drogą to dla ciebie jeden krok. ukarałeś mnie. mogę się już z prochem skruszyć.
|
|
#2354 |
|
Rozeznanie
|
Kochana jesteś ![]() ___________ Głęboka noc. Przez sen szepczesz nie moje imię. Odkąd pamiętam łączyły nas róże. Szkoda, że róże też więdną. Spotkanie. Mój uśmiech odbity w Twoich oczach. Przez całą drogę pod jednym parasolem - czy to już miłość? Nigdy nie zapominaj: chodzimy nad piekłem, oglądając kwiaty. Chcę byś odmierzał ustami odległość od mych stóp do ust. Oślepia mnie poranne słońce. Tęcza - szare domy nabierają barw. Parna noc. Twój oddech z każdej strony.
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
pozaszywam Ci kieszenie, żebyś miał odwagę łapać mnie za rękę nie wiem skąd przeczucie, że to On, i skąd pewność, że tylko On jeszcze tej nocy miałam Cię na ustach każdy dzień z Tobą jak obietnice jednego cudu kocham Cię. mimo wszystko. |
|
|
|
#2356 |
|
Raczkowanie
|
Mądre i dosadne
a jakie prawdziwe... ![]() "Pani mąż, nie wiem, może się powiesił, ale skoro była pani jego żoną, wcale się temu nie dziwię" / Woody Allen
![]() Edytowane przez martik77 Czas edycji: 2009-04-05 o 16:06 |
|
|
|
#2357 |
|
xoxo
|
Wydaje się, jakbyś jeszcze wczoraj był częścią mnie
Teraz nie mogę oddychać, nie mogę spać Prawie uzależniam się oto jestem, ja rozdarta na kawałki kiedyś miłość była łatwiejsza Chętnie zwiedzę twoje wnętrze, jeśli pozwolisz mi wejść do środka
|
#2358 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A te ukradłam <3 ______ Tak chciałabym nigdy nie tracić nadziei... Me serce poszarpane jak padlina przez stado tygrysów. Otumaniona życiem. A ja... A ja nawet nie mam siły by zamknąć powieki. Bo to taki stan, kiedy Ciebie przypomina mi nawet pusta butelka wody mineralnej, Twojej ulubionej. Gumy do żucia, którymi mnie poczęstowałeś. I bilet z Warszawy, skąd do mnie jechałeś... -Ma Pani chore serce. -Pan się myli. Tak samo jak ząb wyrwany przed laty nie może boleć, tak samo narząd, którego nie mam, nie może być chory. No dalej, śmiejcie się. Chcesz się śmiać, to się śmiej. Gdybym była na Twoim miejscu też nie mogłabym zdusić śmiechu na widok takiej ofiary losu jak ja. Całe życie się wspinałam tylko po to, by teraz spaść na sam dół, a nawet i jeszcze niżej. Zabij, pochowaj w kanapie i przynoś stokrotki z ogródka. Szelest myśli o miłości. Tylko szelest. Nawet nie szept czy głos. Kupię gitarę i zaśpiewam Ci serenadę. W końcu mamy równouprawnienie, prawda moja Julio.? |
|
|
|
|
#2359 |
|
Zadomowienie
|
papergirl - dziękuje za wyróżnienie i przepraszam, że nie pomogłam,
ale ostatnio kompletnie nie mam weny. wybacz <3. abunee - zabieram kilka. doskonała <3. LittlePinkAngelxD- okradam Cię Słońce <33. peculiarity - kradnę. i dobrze, że z nami zostałaś Kotek. Miluuu - zabieram dialog, który dodałaś. cudownie prawdziwy <3. Little Ballerina - ehh właśnie ostatnio coś nie bardzo Kotek. za to Twoje są cudowne <33. uwierzwsiebie - dziękuje <3. Diva069 - dziękuje Kotek <3. kradnę kilka. zakichanakrolewna - dziękuje bardzo za wyróżnienie <3. widziałam, że dziewczyny już pomogły, a sama nie posiadam innych niż te z wizażu. wybacz, że nie pomogłam <3. JednaNaMilion - ajć jeden bacik to tam nic, za te cuda <3. co do Twojej prośby : a ona w dalszym ciągu udawała, że ma go głęboko w nosie. a gdy tylko go zobaczyła... wszystko jej minęło. wspomnienia pod powiekami. jedno mnie zastanawia... dlaczego akurat teraz musiał o sobie przypomnieć ? i kiedy go zobaczyłam to rozsądek, przemyślenia, wszystko poszło w kąt. kochałam go. nie wiem jak Ty to robisz. i szczerze Cię podziwiam. nie wiem jak jednym spojrzeniem, jednym gestem potrafisz zmienić cały mój świat. i jeśli naprawdę masz klucz do mojego serca, to proszę... nie wchodź tam kiedy Ci się żywnie podoba przypominając o sobie. tak było lepiej. a ja już tak długo budowałam ten mur chroniący mnie przed wspomnieniami. a gdy już prawie go skończyłam, pojawiłeś się Ty. jednym dotknięciem palca, niczym czarodziejską różdżkom wszystko runęło, wszystko wróciło. może coś Ci się przyda. starałam się <3. _________________ a ja z każdym dniem kocham Cię coraz bardziej. przy Tobie dzieje się we mnie coś, o czym nikt nigdy nie słyszał. ale podoba mi się to. nie wiem skąd to pochodzi i jak to nazwać. ale Ty wiesz. Ty to powodujesz. w kilka chwil odtworzone pare miesięcy. kocham każdą część Ciebie. zrozum. trudno jest przestać. Boże.. czy sprawia Ci przyjemność niszczenie mojego świata ? zapomniałam już jak to jest, gdy jesteś blisko. gdy specjalnie mówisz, że masz mój telefon, abym przeszperała Ci kieszenie. gdy ja się denerwuje, wymachuję rękami a Ty łapiesz je, trzymasz blisko swojego ciała i prosisz, abym była spokojna. gdy stajesz za mną i niby przypadkiem obejmujesz mnie od tyłu. gdy mówisz, że kochasz. gdy odprowadzasz do domu. i gdy znów widzimy się dopiero za miesiąc... aby miesiąc miał tylko 2 dni.
|
#2360 |
|
Raczkowanie
|
I hate everything about you... why do I love you?
Baby boy you stay on my mind, fulfill my fantasies.... Kolorowy zawrót w głowie teraz mam, kiedy Ty przytulasz mnie... ![]() Uśmiechaj się, bo nigdy nie wiesz kto zakocha się w Twoim uśmiechu ![]() ,, Odwróć się i łap! poczułeś? to był buziak ode mnie dla Ciebie ! " Nadal cie kocham........ ale przecież to nieważne! I believe I can fly, I believe I can touch the sky!! ![]() Where is my love? Hot lips, drink with ice, fast heartbeating, hungry eyes.. ...Come to me... play with me... Jestem zagubioną duszą, która szuka ratunku Nadzieja nie jest matką głupich ..... jest matką wiary Walentynki - to ściema! W życiu piękne są tylko chwile, dzięQje za to, że było ich tyle... O dobre wspomnienia trzeba zabiegać od początku istnienia ! Open your eys... You can't stop me. It is my destiny "...When I look into your eyes, there's nothing there to see..." I'm like a butterfly - easy to see, but hard to catch I` m so happy when you look at me! Come here! Come on! Closer, Closer! muaaaaa The Eyes of Truth are always watching you I want to runaway You tell me nothing else but lies Just a little bit more love Just a little bit more passion niedługo Cd. ! kocham ![]() Mam nadzieję Nydee , że tak lepiej
Edytowane przez Narcyza95 Czas edycji: 2009-04-05 o 16:49 |
|
|
|
#2361 |
|
Zadomowienie
|
Narcyza95 - a czy mogłabyś robić odstępy między opisami i NiE pIsAć TaK ?
lepiej by się czytało ![]() _______________ nie pozwolił jej upaść. nie pozwolił jej też wrócić. "jest ogień w twoich oczach i mam nadzieje że pozwolisz by płonął. jest krzyk w twoim głosie i mam nadzieje, że pozwolisz by go usłyszeli." jeśli będziesz mnie szukać stanę się widzialna. jeśli będziesz.
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
pan rozum na prawo, a pani serce na lewo. i milczeć!
Ten krzywy uśmiech, podniesione pytająco brwi, wyraz twarzy, który mówi, że wie kiedy mówię prawde, a kiedy oszukuje samą siebie. przez jedno głupie słowo i jeden głupi uśmiech. wiosna, ach to ty. omijasz mnie spojrzeniem.
|
|
#2363 |
|
Raczkowanie
|
O dziwo, czas, który goi rany, pokazał też, że w życiu można kochać więcej niż jedną osobę.
|
#2364 |
|
Rozeznanie
|
bo i z rozmowy prywatnej
![]() -Twój "foch" potrwa góra dwa dni. |
|
|
|
#2365 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję, bardzo mi miło, że ktoś czyta i docenia
![]() przypominasz mi, że jestem jedyną kobietę na świecie, która mogła pokochać takiego idiotę. jaram się miłością. i myślę sobie, że kiedyś do mnie przyjdzie, powie: cześć śliczna, cieszę się, że czekałaś. lubię twój zapach. i obietnice. obojętnie jakie. przyrzeknij, że nie spóźnisz się o całe życie. jeżeli pójdziesz poszukać mi ósmego dnia tygodnia, powiem ci że jeszcze wczoraj kochałam Cię. tam jak i Ty ktoś spać nie może. są stosunki małżeńskie oraz akty nierządu.. kocham cię okrężną drogą i tysiącem ścieżek na przełaj. czyli nie kocham cię wcale. czasami pożegnania są jedyną drogą. nie ucieka się od kobiety, którą się kocha. a szczególnie wtedy, gdy się sądzi, że to dla jej dobra. |
|
|
|
#2366 |
|
Raczkowanie
|
Diva069 - aaj. kochanie dziękuję bardzo. dla mnie to Ty jesteś jak najbardziej przegenialnaaa !
<333nydee - kurde. Słonko co TY mówisz? jesteś taka doskonała, ze nie sposób sobie wyobrazić. za każdym razem Cie okradam a Ty tu mówisz ze ostatnio coś nie idzie. żartujesz? ;* <3JednaNaMilion - co do Twojej prośby Skabie: Z jednym spojrzeniem wraca wszystko Wciąż to siedzi wewnątrz mnie Wyjmijcie mi go z głowy, proszę! Tak naprawdę to nie potrafię zapomnieć. Wmawiam sobie tylko. Lecz to uczucie jest silniejsze Zabijcie mnie albo najlepiej moje serce Perfekcyjnie zapomnieć ~~~~~~~ Trzymałam Cię już prawie Rozgniatam wszystkie serduszka z piernika Blisko niczego niezwykłego Ten sam scenariusz, ten sam stary deszcz Wyłaniasz się z tej całej pustki, nareszcie Usiądź na moim łóżku kiedy śpię i pocałuj mnie leciutko w czoło I wszystko co teraz mam to Twoja dłoń Słyszy Pan moje serce teraz? Wróciłeś po roku, wróciłeś, wróciłeś. Wciąż nie mogę uwierzyć! Wróciłeś ! naprawdę wróciłeś ! żeby wziąć resztę rzeczy. Po to wróciłeś… Nie wyjaśniaj już nic Zamknij się idioto! Kocham Cię ! Czy wciąż siadasz przy moim zdjęciu i wpatrujesz się? Ciągle mam Cię w moich źrenicach Głębsza treść Co muszę zrobić, żeby odnaleźć siebie? Już nie czuję tego ciepła na policzku Jestem Twoją paranoją Pragnąć Cię rano, ale nie budzić się jeszcze i całować Nie patrz mi zbyt głęboko w oczy, każdy kolejny rozbitek jest tam sam __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam. Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
|
|
#2367 | |
|
Zadomowienie
|
o tak, dziękuje
![]() Cytat:
zgaduję, ale czy te też z rozmów prywatnych ? ![]() ah bo Twoje opisy są takie normalne. ludzkie. wspaniałe <33. ________________ - nie ma co się przejmować, nic mi się przecież nie stało.
- ale mogło się stać. sam fakt się liczy. - a tam. przesadzasz. - może przesadzam. ale raczej cholernie boję się o Ciebie. - ojj no zostawiłem telefon, musisz mi uwierzyć. - ależ kochanie ja zawsze Ci wierzę. co nie zmienia faktu, że zawsze wiem kiedy kłamiesz.
|
|
#2368 |
|
Raczkowanie
|
Takie moje ulubione cytaty , może się spodoba komuś ? :
Kolejny wiosenny deszcz, budzą się nowe nadzieje, nowy uśmiech widnieje na Twej twarzy, oczekiwanie na cud i pełno życzliwości ![]() przez każdą godzinę, minutę, sekundę i tak dzień po dniu... W ciemnym kinie po kryjomu, ocieramy łze. W oddali patrzę na to wszystko moimi ciężkimi oczami że bardzo często się spełniają stoję sama i opuszczam głowę, wpatrując się w przeszłość, W zapomnienia przyszłość, wspomnieniami i moimi marzeniami. Zbyt dużo myśli w głowie pomiata Za dużo prawdy, za wielka strata Na świat rzucone w postaci słowa To nie jest kłamstwo, to nie jest mowa. W sercu most zwodzący Prowadzi zło na potepienie Dookoła swiat jest gorący Wybuchnie tak jak nasze marzenie z wulkanu lawa wystrzeli Jak kamien z procy a Ty uważaj: bo marzena to do siebie mają, budząc się rano jedynie zastanawia mnie to - czy tylko ja miewam tak dziwne sny? Do diabła z miłością? Ale czyż wiara cudów nie sprawia? tylko teraz spraw,abym zniknęła.Zawsze pozostaje choćby cień nadziei Małe światełko w tunelu, Klatka uczuć - i ten rejs ... pośród gwiazd To nasz optymizm nadmierny Wszystkie nasze plany spala Z czynnego przechodzi w bierny Nieszczęściem naszym się zadowala. Miłość na pozór wzajemna, od początku nas wszystkich nauczyuczucia te same, nigdy nie gasną. Moje łzy kapią na pomięte pragnienia Uczucia sforsowane wyrachowaniem Czasem bardzo chcę nie mieć nic Urodzić się w epoce kamienia łupanego Ja wierzę,że miłość powróci i żyć Nie dasz rady się utrzymać, lepiej od razu się wróć, chyba, że chcesz się przekonać co to gniew i ból? Życie to jedna wielka ściema, nic nigdy nie zdobędziesz szczerością i prawdą, ludzie depczą siebie nawzajem, niszczą wszystkich, którzy z nimi zadrą. A Ty jesteś ich kolejnym celem, który nabierze się na miłość, bo Ty szukasz szczęścia ... wiele już takich tu było! Wiosna,czujesz? a tuż przy ziemi rośnie beztrosko młoda zielona trawa,widzisz? Wszyscy Ci wmawiają, że wszystko jest odwrotnie, powiem Ci prawdę: Osoby,które kochasz odchodzą bezpowrotnie. Zacznij coś robić i obudź swe serce nie brnij wciąż dalej w swojej rozterce. Nie ma dobra i zła Jest tylko to Co pomiędzy nimi Nie ma nocy i dnia Tylko szara mgła Złącza te dwa światy Nie ma miłości i oddania Jest coś pomiędzy, ale złącza dwie połówki. Kresu pragnąca, Czy coś wiecznie trwa?dnia wypatrująca, na wieczność skazana, noc kończąca z rana... wysiadłam na kolejnym przystanku. Wiesz jakim. Tylko teraz powiedz mi czym mam dalej jechać? Wpatrzona tempo w czystą kartke,szuka słów,tak kojących dusze |
|
|
|
#2369 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
wyjątkowo zaskakujące robie na nie napad ! _________________________ ________ Zycie jest jedno czasami aby cos zyskać cos innego sie traci.
będzie tak, jakbyśmy się nigdy nie spotkali. patrzych na mnie tak chłodnym wzrokiem, że zastanawiam się co Ty w sercu masz. Ty jesteś lekiem na całe zło. nasza muzyka nie ma już żadnego sensu. prowadź mnie każdego dnia tak by nie znalazł nas świat trzymaj mnie mocno i postaraj się nigdy nie puścić. razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par <3 zarażasz mnie swoim cudnym usmiechem. kocham, kiedy patrzysz na mnie tym ciepłym wzrokiem. |
||
|
|
|
#2370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepraszam, to nie z wredności to poprawianie, tylko taki nawyk, a poza tym, żeby nikt źle nie przepisał.. bo ja na przykład do swojego notesu wpisuję ![]() Cytaty ładne, ale taka mała prośba.. prawie identico, taka, jaką kilka minut temu od nydee dostałam.. słuchaj, przekonałam się, jak tak czytam, że lepiej pisać normalną czcionką, w normalnych odstępach. Bo jak czystałam Twoje to momentami oczy mi za uszy wchodziły!! tak latały po całym ekranie... Serio.. ciężko się to czyta.. jakbyś mogła tak, wiesz.. pisać trochę bliżej siebie, a najlepiej pod spodem... ![]() z góry dzięki ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Kierowanie jest osiąganiem swoich celów cudzymi rękoma.” ]Życie to jeden długi proces męczenia się. Tylko w dżemie siła drzemie Ziemniaki pozdrawiają buraki Nauka nie wódka, nie musi iść do głowy Poszerzaj swoje horyzonty - wyburz dom z naprzeciwka Uwolnić mrożone truskawki Jeśli nie masz, po co żyć, żyj na złość innym :-( + Piv0 = Życie jest jak papier toaletowy: szare, długie i do dupy. Mam 16 lat, w dupie cały świat Nauka jest piękna, nie bądź wiec egoista - pozostaw ja innym. [TEN SIĘ ŚMIEJE OSTATNI, KOMU TRZEBA TŁUMACZYĆ! BŁOGOSŁAWIENI, CI, KTÓRZY Z LEKCJI ZWIEWAJĄ. == ALE BO WIEM ONI SWIEŻE POWIETRZE WDYCHAJĄ!! JAK PODSTAWA DRZEWA SĄ KONARY, == TAK PODSTAWĄ SZKOŁY SĄ WAGARY! Czuję się odlotowo. Orzeł biały. Śmieciarz - terenowy przedstawiciel przemysłu utylizacji zużytych dóbr materialnych. Żyję by pić, piję by paść, padam by wstać, wstaję by pić, piję by żyć! Wal śmiało, pies szczepiony! Mam dwie ręce i dwie nogi, a tak bardzo chciałem mieć kota. W piątek koniec świata. Dopisek: Nic nie szkodzi, nie mam planów na weekend. Umieram za Polskę, szkoda że z głodu. ^^
Edytowane przez Narcyza95 Czas edycji: 2009-04-05 o 17:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

)

Ja tam bym to raczej uprzejmością nazwała, no, ale widocznie inaczej patrzymy na niektóre sprawy. A ja wybacz, ale nie będę tego na siłę zmieniać. Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia!

Ja wyróżniona przez Ciebie?! Nie wieże
Ty też jesteś genialna Słonko, no i oczywisćie kradnę te wymienione 

wystarczy Marzena