|
|
#2431 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ____________ Czasem już nie potrafię żyć z tą myślą.
spakowałam Ci wspomnienia, zdjęcia. już po wszystkim . możesz być na moim ciele nawet w ch.uj bolesną blizną. Poznałam kogoś. Skreśliłam po drugim spotkaniu. Nie, nie dlatego, że było z nim coś nie tak. Po prostu nie był Tobą. Ale stojąc tu nie powiedziałbyś tak. dziękuję Ci za to , że nauczyłeś mnie wypowiadać słowo na ' ka ' . ;D ciężko się wraca, gdy los wywali za nawias .. dostałam od Ciebie dawkę pozytywnego szczęścia. ![]() chemiczny świat. pachnący szarością z papieru. gdzie Ty i Ja <3 Nie potrafiłam powstrzymać łez. Nie miałam sił, by je ukrywać. Nie miałam sił, by się tym przejmować. - Wiem, że to jest już koniec, ale czy mogę coś dodać? - Oczywiście, że możesz. - A więc, dziękuję Ci. - Za co? - Za to, że mogłam przeżyć tak wiele wspaniałych chwil z Tobą. I odeszła …
|
|
|
#2432 |
|
BAN stały
|
mam wszystko więc po co mi Ty ?
skoro mnie nie kochasz to co tutaj jeszcze robisz ? chciałabym chcieć Cię znienawidzić . Ty i ja - największa klęska naszego życia . satysfakcjonujące ' fuck you ' na pożegnanie . mogłabym zniszczyć Ci życie ale sam zrobisz to lepiej . wiesz? głupie pytanie . Oczywiście że wiesz . Edytowane przez neee Czas edycji: 2009-04-06 o 14:57 |
|
|
|
#2433 |
|
Rozeznanie
|
Z głowy ;]
Większość opisów umieszczanych tutaj przeze mnie jest mojego autorstwa ;] _______ Mamo, on powiedział mi, że jestem niczym... Co to jest nic i czy naprawdę nim jestem?... Skoczyłam. Spadłam. Roztrzaskałam się o twardy beton. Podróbka szczęścia z fabryki na tajwanie. A dziewczynka żegnała się ze swoją miłością nie wiedząc, że za pięć minut jej miłość zabierze pisk samochodu. Boże, czy we mnie umieszczone są wszystkie demony, że tak mną pogardzasz?... |
|
|
|
#2434 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
takich oczu się nie zapomina. <33 na zawsze zakochana w Twoich oczach . Ty mÓj ukochany z pięknymi oczamii. x3 W twych oczach tkwi siła duszy . ! W oczach można zobaczyć całą duszę człowieka . y. nie wiem czy o takie chodziło. . . ) |
|
|
|
|
#2435 |
|
Raczkowanie
|
poziom kiczu wymyka się spod kontroli.
głęboki oddech na bezdechu. katastrofa wisi w powietrzu. kwietniowa dekoncentracja uczuć. przeszłość to my sami w niedokończonej formie. nigdy co jego nie było moje. niczego mi nie oddał, niczego nie chciał. to był doskonale działający układ w dwie strony. chciałbym zawrzeć w nim wszystkie uczucia ale nie ma tam tyle miejsca. świat był już bardziej pozbawiony „jego”. nie chce się przyzwyczajać, chce tęsknic, chce.. pielęgnuje zatem tęsknotę za tym wszystkim i za tym niczym. nadchodzi czas apokalipsy. kobiety będą gwałcić ustami, a mężczyźni zamykać oczy, nie mówiąc kocham. próbuje, patrząc w łazienkowe lustro zobaczyć w swoim odbiciu jakieś uczucia, ale moje oczy są puste. |
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
nawet śmierć nie pozwoli nam się wiecznie rozstać ..
żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś. Bo to boli, cholernie boli i będzie boleć. ' chcesz Carpe Diem, a ta suka wciśnie Ci Memento Mori .. nieświadomy mej miłości za spust pociągałeś .. dziękuje, że byliście ze mną póki nie zaczełam tego pieprzyć.
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudna jesteś ; ** wyżej kradne <33. _________________________ _ znam Cię na pamięć... jak fraszkę Kochanowskiego . `Tak bardzo Cię Kocham...` - - w moim dramacie to tylko didaskalia. intelektualny reumatyzm Twoja miłość jak kawa rozpuszczalna. z deszczem los nam spadł. <3 oczy masz jak dwa złote pierścionki.. miłość w rytm naszych oddechów.♥ - wiesz, słyszałam kiedyś jak Tęcza powiedziała do Słońca, że bez niego by nie istniała... - i co? - i ja chciałbym powiedzieć to samo do Ciebie... ... i pozostaje mi tylko zamknąć Cię w szklanej gablocie. ^ Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ...
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2438 |
|
Raczkowanie
|
- profanacja ..
- ☠☠☠☠☠☠☠☠ kochanie , zwykłe ☠☠☠☠☠☠☠☠ .. spotkamy się po drugiej stronie lustra ? to ta miłość daje sens ;* błędom mówimy - NIE ! kocham Cię - nie mogę wymazać tych pustych słów. twój głos który powtarza, że nie oddasz mnie nikomu ;D do Pana mam już stosunek obojętny . myślą że są elitą. normalnie ściana płaczu .. szukałeś wzroku mego . teraz go unikasz .. oddaję Ci twoje serce. tak wiem .. jest przed czasem . chcesz moje serce w prezencie ? jest opakowane w ładny papierek świąteczny - to przyciąga wzrok.. ale pamiętaj , prezentów się nie oddaje -,- nie płacz więcej . słuchaj co dyktuje Ci serce ; ) i`m happy singiel . goodbye .. powrotów nie będzie ! 3 x złamane serce. ' do trzech razy sztuka ' ?
|
|
#2439 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2440 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=LittlBallerina;1177 0436]LittlePinkAngelxD - co do prośby, to mam kilka zapisanych ;*
Razem jesteśmy wyjątkowe! Od zawsze na zawsze Tylko przy Tobie czuję się naprawdę sobą Kocham Cię za wszystko i za nic Razem do końca życia. Tak po prostu. Kocham Cię [QUOTE] Dziękuję ![]() Cytat:
__ -lubię się do Ciebie przytulać.. -czemu? -bo czuję się bezpieczna wieje wiatr, pachnie wiosną i wiem... wracam do starego dobrego motywu z lekkimi udoskoleniami, realizm, wiara w przpadki, egoizm, cynizm, ironizm, ksiazki i kakao. usuwam to i owo co toksyczne, i jestem szczesliwa naprawde jestem szczesliwa, bez tej chmary, oskarzen i niezrozumienia, , spelniam sie, walcze i jestem szczesliwa w tym calym byciu outsiderem. ps. iluzja jest piekna niech sie wyprowadza, niepisze, niedzwoni, moze uwolnienie sie od jego toksycznej osoby wkoncu mnie otrzezwi, gorzej jezeli kac moralny bedzie nie dozniesienia..
|
|
#2441 |
|
Raczkowanie
|
Mam do Was dziewczyny prośbę. Macie może coś o niespełnionej miłości,nie odwzajemnionych uczuciach,samotności ?
Byłabym bardzo wdzięczna Kochane <3 A tu pare ode mnie : Czy Ty tego nie widzisz? Nie czujesz? A może nie chcesz...? Pomyśl ile może zmienić jedno słowo. A podobno marzenia się spełniają... Tęsknie za Tobą, a Ty wciąż milczysz. Zapytałeś: Co kochasz najbardziej ? Szepnęłam : Życie. Odszedłeś... Nie wiedząc,ze moim życiem jesteś Ty.
|
#2442 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
napad ! )) ![]() Cytat:
wyżej, kradne <3 ![]() Cytat:
kradne <3 Cytat:
****** biorę ;D moge, moge ? xDbiore. ;D świetny ;D ))Cytat:
Cytat:
genialna jesteś, myszko. ;** Cytat:
Cytat:
okradam Cię slicznotko <333 Cytat:
również cuudne <33 rrr wgl wymienione myszki wyżej, jesteście tu najgenialniejsze pod słońcem <33333 wir sind meine Herz ! <33333 ________________ ej mały, lubię gdy się patrzysz. udaję, że jest dobrze. chodź ze mną gdzieś, choćby nawet na drugą stronę lusta, obojętnie gdzie, bylebyś był. <3 |
|||||||||
|
|
|
#2443 |
|
Wtajemniczenie
|
wzrok daje dużo, czyn zaś mniej
nie patrz na mnie, przecież jest ona gdybym mogła cofnąć czas rzuciłabym wszystko i zabrałabym każdą część ciebie do swojego serca miligramowe sekundy już nie wrócą nieuwaga, nieuwagą, gorzej ze złamanym sercem rzuć we mnie poduszką, zrób cokolwiek, tylko mnie obudź z tej obsesji na pełnym lajcie, ze spokojną duszą nawet goły sześćdziesięciotolatek podoba mi się bardziej od ciebie |
|
|
|
#2444 |
|
Rozeznanie
|
1Wymuszony ale uśmiech...
2Wiele decyzji podjętych zbyt pochopnie.. 3 Niewinne marzenia
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
ścieka wilgoć po sercu i palcie liczę gwiazdy na mokrym asfalcie w czwartek z mlekiem Bartek rozkosznie kłujący zarost Edek przenosi mnie w rozkoszy Himalaje miasto, pasożycie, pieprzę cię nad życie |
|
|
|
#2446 |
|
Raczkowanie
|
a macie coś może o tym, że przez długi czas mu na mnie zależało a ja to w jakiś sposób 'zlekceważyłam', a teraz jest sytuacja odwrotna..? (że mi na nim zelaży ale on ma mnie już gdzieś..) liczę na was. x3
porcelanowa księżniczka chodźmy.! zanim znajdą nas.. <33 a ściulej sie laćym.! xD narysuję nas. i każdy nowy dzień.. x3 mieszane uczucia. jeszcze bd szczęśliwa.! aż się k.urwa zdziwicie.! łam, czego rozum nie złamie.. gdybym była jeden dzień chłopcem.. ^
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-04-06 o 17:05 |
|
|
|
#2447 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ojej. :P milo mi. Co do opisow to Narysowałam Cię na suficie. Masz takie wieelkie oczy.Tyle w notatniku, z wizażu, może coś Ci się przyda. Pan Wen tymczasowo się zepsuł, szukam dobrego specjalisty od tych spraw. Jeśli ktoś zna jakiegoś to b. proszę o namiary __Włochate kapcie babuni. |
|
|
|
|
#2448 |
|
Zadomowienie
|
Umiem wszystko- powiedział do dziewczyny chłopak.
-Zaraz sprawdzimy- odpowiedziała. -Powiedz co zrobić a zrobię to. -Włóż ogień do wody, zaczaruj pogodę, skocz aż do księżyca. -Jak mam to zrobić tego nikt nie umie. -Wreszcie się przyznałeś, że nie umiesz wszystkiego. Niektórym tylko się wydaje że wszystko potrafią, lecz człowiek nie umie nawet podstawowych czynności Boga. Tylko Bóg umie zrobić wszystkko, chyba, że da komuś taką moc.-Skąd to wiesz! Nie jesteś Bogiem. Lecz ona się tylko do niego uśmiechnęła i odeszła bez odpowiedzi... Skoro i tak skończę w piekle to moge jeszcze po drodze zaszaleć ` Zupełnie inaczej jest, jeżeli masz kogoś, kto Cię kocha. To daję Ci setkę powodów, aby żyć .. miała być słodka , miła i ładnie przy nim wyglądać.
One for all- nikt nie czyta.. w końcu od tego jest ten wątek niee.. !
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-04-06 o 17:00 |
|
|
|
#2449 |
|
Zadomowienie
|
Little Ballerina - przeceniasz mnie Skarbie <3. ale miło, że kradniesz xd. tym bardziej, że sama porywam non stop. Moja ;* Miluuu - i one są najlepsze. i wyróżniają się tutaj xd. i miło mi słyszeć takie rzeczy od Ciebie <3. kamisha, *DREAMS*** - pewnie, że Was pamiętam <3. i nie znikać już na tak długo ;* Diva069, Onax3, lovers2friends, ouu, carmenkaa, kee - - ofiary mojej perfidnej kradzieży <33.LittlePinkAngelxD - łah dziękuję Kochana <3. ii piszesz się do dziewczyn wyżej <3. co do prośby : - dziękuję Ci z całą powagą i nieuchronnym lekkim wzruszeniem za to, że jesteś. I że ja mogę być <3. - bo ona jest. kiedy jestem smuta, kiedy jestem szczęśliwa. zawsze <3. - bo kiedy Cię nie ma, to tak jakby zabrakło w moim życiu muzyki <3. - i poszłyśmy dalej razem. po prostu <3. - z nią tworzymy historie najgłupszych zdarzeń <3. - kocham Cię jak milion żelek <3. - kocham pomimo, mimo i wbrew <3. z wizażu. może coś przypadnie do gustu ;* ____________________
rzeczywiście nie ma rzeczy niemożliwych. z Tobą mogę zrobić wszystko. bo widziałeś mnie, gdy byłam niewidzialna. - tak to się teraz nazywa ?! - tak się to w przyszłym tygodniu będzie nazywało ! telefon znowu zadzwonił. chcąc nie chcąc odebrałam i zapytałam 'halo ?' usłyszałam tylko 'hej, to ja, nie rozłączaj się.' potem odłożyłam słuchawkę. obiecał, że będzie. że nie zapomni. że się nie spóźni. jak zawsze... jesteś jedynym człowiekiem, któremu zawsze mogę zaufać. nie popsuj tego. chyba zrozumiał. chociaż dalej ślepo i wytrwale we mnie wierzy. bo wszytko co robie, robie ze spokojem. - a Ty znowu zaczynasz. przecież tylko żartowałem.. - widocznie mnie już to nie śmieszy. - dziwna jesteś. - możliwe.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-04-06 o 17:07 |
|
|
|
#2450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
→Może miłość Cię dojrzy, choć nie wiesz gdzie. |
|
|
|
|
#2451 |
|
Rozeznanie
|
*Miałam rację trzymając uczucia głęboko. Byłyby nieźle poharatane.
*Blondynka. Nie idiotka. *Już nikt. Już nic. *Na co komu dziś wczorajszy sen? *Wszystko ma swoje plusy. Spotykając ich na drodze, przy każdym odkrywałam inną cząstkę siebie. *A jeszcze wczoraj było pięknie, było słońce... *Będzie jakieś jutro, będzie jakiś dzień. *Całe szczęście, że nie zdążyłeś przysłonić mi świata. *Szukając dnia wczorajszego.
|
#2452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
xinnaodciebiex ---> Tobie również
|
|
|
|
|
#2453 |
|
Zadomowienie
|
bum, bum, bum - słyszę bicie twojego serca - szepnął.
z gracją baletnicy powiem ci, że to wszystko nie ma już znaczenia. iść, ciągle iść w stronę twojego serca. i wtedy przyszedł maj, zamieszkał w moim sercu. tylko szczęście, wszędzie szczęście, nadmiar szczęścia. cholera.
Ot tak." 56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46. Kod rabatowy 5% na e-torebka c4d742ac Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2009-04-06 o 17:15 |
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
; **********
|
|
#2455 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie o takie coś chodziłoo ___ Ona.. ona tylko czeka aż napiszesz jej wiadomość na gg… A gdy już jesteś dostępny, nie zauważasz jej chociaż ustawiła najbardziej rzucający się w oczy opis.. Nie wiem czy to dobrze, ze myślę o Tobie cały dzień… Nie wiem czy dobrze, że cały czas kłamię o Tobie, nie wiem czy dalej powinniśmy pisać.. Nie wiem po co w ogóle Cię okłamuje.. Nie wiem.. … Przez Ciebie to ja już nic nie wiem Czasem wydaje mi się, że nie potrzebnie zaczęłam tą historię… Teraz codziennie muszę kłamać, żeby nie wyszyjść na idiotkę, która nigdy nie poznała miłości. Jak zwykle znajomi bardziej się do mnie przybliżyli od czasu zerwania z nim znajomości.. Wszyscy się na mnie patrzeli, a mi się to podobało… Ona jest po prostu normalną dziewczyną.Która nigdy nie może przestać płakać. Mam nadzieję, ze komuś cos się przyda
|
|
#2456 |
|
Raczkowanie
|
pewnie mnie nie pamiętacie bo rzadko się wypowiadam ale za to wiecznie kradnę ^^ jesteście obłędnie boskie! ;*
nie ten, nie tamten, nie taki, nie siaki, nie inny, nie.. żaden? hm. mogłam się tym zająć w poprzednim życiu. W tej chwili - po godzinie obcowania z Tobą - wszystko wydaje mi się niepoważne. - Mogłeś trafić gorzej. To bardzo przyzwoita dziewczyna. - Za cicha... Lubię, kiedy kobieta mówi... inaczej zaczynam podejrzewać, że myśli... To dziwne uczucie. Mnóstwo wolnych chwil, z którymi nie wiem, co zrobić. Maluję paznokcie. Mam w sobie miliony impresji.
|
#2457 |
|
BAN stały
|
Zamknij się i zostaw mnie.
Twoje jeansy raz były czyste, zmieniłeś swoją garderobę jak się poznaliśmy. Powinieneś mnie trzymać przy sobie. Nie jestem opanowana. Ostatnio byłam twoja, ze strachu by nie żyć w żalu,zmieniłam to jak się poznaliśmy. To ja powinnam cię wzruszyć. Nie jesteś cudowny, niewyobrażalne. Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2009-04-06 o 17:53 |
|
|
|
#2458 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnij maleńka Cytat:
miło mi . dla prawdziwej miłości i przeznaczenia, nie ma rzeczy niemożliwych . los nie daje się oszukać . przedostatnie marzenie . magiczne chwile . czasami możesz zrobić coś dla innych, czego nie możesz zrobić dla siebie . jesteś moją pokusą ? gdybyś teraz mnie zobaczył ... jeszcze jeden taki dzień . nie ma nic lepszego niż zakupy, niestety one kosztują . pokochać znowu ? Ciebie ? aż tak nisko jeszcze nie upadłam . zwiastun miłości . nie odstępuj ode mnie . cząstka prawdy ? roztrzaskane życie . licealny romans . obiecaj mi ! chodź do mnie, piekło na nas zaczeka . w moim początku jest mój kres . osamotniona na szczytach serc .
|
|
#2459 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2460 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aż mi mowę odebrało, kurde. ;Da ten wyżej idealnie pasuje, no idealnie kradnę. ;DSkoro jesteś taki wspaniały to może sobie pomnik postaw, hm? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

Kocham

wystarczy Marzena 
aż mi mowę odebrało, kurde. ;D
kradnę. ;D