|
|
#2401 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
zabierz mnie gdzie chcesz, jestem twój drapieżny zwierz zgodnie z zasadami dobrego wychowania nie wolno mówić wprost o miłości Miłość jest tyranem, wiesz ? Nie da się jej uniknąć ani utrzymać na dystans. Przybywa albo wraca, albo też zstępuje, wszystko jedno, i właściwie możemy tylko podnieść ręce do góry i być dobrej myśli, prawda ? są kobiety pistolety i kobiety jak rakiety chude, długie i wysokie z wydepilowanym krokiem i lubię ten smak gdy w ustach mam słowo "fuck"
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-04-05 o 20:41 |
|
|
|
#2402 |
|
Raczkowanie
|
LittlePinkAngelxD - co do prośby, to mam kilka zapisanych ;*
Razem jesteśmy wyjątkowe! Od zawsze na zawsze Tylko przy Tobie czuję się naprawdę sobą Kocham Cię za wszystko i za nic Razem do końca życia. Tak po prostu. Kocham Cię *DREAMS*** - jakże mogłabym Cię zapomnieć. nie uciekaj już <3 ! uwierzwsiebie - dziękuję bardzo ![]() Nie zobaczę jak głowę dla mnie tracisz . to nie dla mnie . Wiem Trwamy przy tym, co mamy może docenisz teraz jej piękne wnętrze, a ona odda Ci serce w dobre ręce nie chciałabym być nie uprzejma, ale spier.dalaj stąd nadal trochę majaczę coraz bardziej się zatracam nie chciałbyś zostać ze mną? Razem przeżyjemy coś pięknego, funkcjonalnego ledwo się poruszam, nogi jakby z waty mimo to lepiej będę blisko Ciebie wiem, że jesteśmy rożni, ale… proszę nie odchodź. Spodziewałam się czegoś innego, lepszego Przynależysz już tylko do mnie Przy Tobie jest jakieś 200 stopni na plusie I myślę o Tobie ilekroć napiję się kawy Widziałam Cię na ulicy! Ale Ty mnie nie zauważyłeś.. Staram się być taka, jak chcesz Deszcz za oknem, mocna kawa, świece i my __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam. Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
|
|
#2403 | ||||||
|
Raczkowanie
|
kradne ![]() Cytat:
a no wyróżniona . jesteś o niebo lepsza ode mnie Cytat:
. i kradne <3Cytat:
. a ten opis powyżej jest przepiękny <3![]() kradnij kradnij na zdrowie Cytat:
Cytat:
Cytat:
wykorzystam to rozmowy z jednym panem !haushuashu kradne z mojej twarzy znikła już dawno zeszłoroczna opalenizna, tak samo wyblakło uczucie do niego. wystarczy jednak kilka słonecznych dni i cera znów nabierze złocistej barwy, a co z miłością ?
za każdym razem, kiedy podobał mi się jakiś chłopiec, bawiło mnie to. Nie umiałam traktować sprawy ze śmiertelną powagą. Wiedziałam, że jest przelotna jak wiosenny deszcz. ile wielkich spraw w życiu człowieka zależy od maleńkich, niedostrzegalnych nieomal decyzji . byłam mu obojętna .kiedy dziewczyna marzy o miłości, kiedy wychodzi jej naprzeciw nigdy nie liczy się z taką możliwością. (skromnie tak)
|
|
#2404 |
|
BAN stały
|
Zabierz jej, zabierz jej z ręki nóż. abunee , xDJakJaCieLubiexD , Vivi12399 , powinnam , Little Ballerina , Paajkaa , envious , Głowy mamy w chmurach po to by być bliżej słońca. ;DD Zanim ukradniesz jej ostatni kolor ze snów. Złe siły chcą, żebym przestała kochać Cię (...) Tak łatwo można stracić wszystko w jeden dzień, tak łatwo można zgubić się.. serce pojemne jak przedwojenna wanna i pragnienie by ją wypełnić. Musiałam sobie radzić przez ten cholerny pusty czas bez Ciebie. Mówisz mi kim mam być, w czym najlepiej mi jest do twarzy. Ósmy cud świata piąty pasek w dresie, specyficzni kolesie, ich karki są szersze niż opony w beemkach. Nikt tak pięknie nie mówił że się boi miłosci. W sercu mam mezalinas, w ręku widnokręgi, we łbie pożar morza. Tutaj jest tak bardzo psychodelicznie, odbijamy się w kałuży. Nim dopadną nas na złe i dobre zmarszczki i kilogramy. para moje, para twoje, onomatopeiczne, paranormalne, paranoje we dwoje. ___________________ r0zunia .. [ laski ... no normalnie brak słów ] |
|
|
|
#2405 |
|
Wtajemniczenie
|
'choć po szczęście i po szaleństwo, w ciemność choć ze mną..'
Edytowane przez zetakpowiem Czas edycji: 2009-04-06 o 13:01 |
|
|
|
#2406 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ten wyżej świetny ! :* jeśli coś cię przeraża zastanów się, jaka jest najgorsza rzecz, która może cię spotkać, a wtedy zobaczysz, że strach rozpłynie się jak łyżeczka cukru w herbacie tak wielu mężczyzn, tak mało czasu pamiętaj, życie nie jest cukierkową telenowelą – już nigdy nie spojrzę na żadnego faceta! – będzie ci trudno. połowa ludzkości to faceci
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
|
#2407 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _______________ bezbronną czynisz tak .
nie mam siły wątpić. aby szczęście było szczęściem. hop-siup! because we've got no future ... książki, kawa, lody i koc... mówisz o miłości i sprawiasz mi ból .. ja śnię o wolności .. Milczenie oznacza nie zgodę, lecz odrzucenie. Być jak tęcza, najpiękniejsza na niebie, dla niewidomego... Samotnie zostać dobitym monotonią... You spin my head right round When you go down .. |
|
|
|
|
#2408 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!!
Mam prosbe. Potrzebuje jakis opisów na temat oczu. a konkretnie to oczu ukochanej osoby. Szczzegolna prosba do Miluuu (nigdy mnie nie zawiodłaś), jak i również do reszty Papilotek ;*dzieki z góry! → Zakochałam się w tych oczach. |
|
|
|
#2409 |
|
Rozeznanie
|
Usta kobiety całują pomarańczą, a mówią cytryną.
Ja Tobie wszystko, a Ty półksiężyc w serce i kamień w wodę. Pod powiekami zamykam Cię. Uciekasz płynąc ze łzami. Pukam w Twoje serce, odpowiada echo. Samotna noc. Tylko wokół księżyca coraz więcej gwiazd. Niewypowiedziane dialogi wypisane na naszych twarzach. Stoimy obok siebie, udajemy niewidomych. Z każdym wdechem coraz więcej jest we mnie pełni księżyca. Zdyszane miasto złapało późną nocą miarowy oddech. Tak bardzo kocham, że często zapominam mówić Ci o tym.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-04-05 o 21:20 |
|
|
|
#2410 |
|
Zadomowienie
|
-poproszę lek przeciwbólowy.
-a na co ma być.? -na serce. -a jaki rodzaj miłości.? -wielka, bezgraniczna i nieodwzajemniona. -och, przepraszam, ale niestety wszystkie już wyszły, jest duże zapotrzebowanie. czas mi nie pomaga - wyszeptałam, po czym podarłam jego zdjęcie i wyrzuciłam do kosza - tak, czas nie leczy ran, muszę się z tym pogodzić - westchnęłam. wszystko mi mówi że mnie ktoś pokochał. po drugiej stronie tęczy, spotkamy się, spleciemy ręce, cały świat będzie widział nasze szczęście. <3 ach, i jeszcze jedna informacja.! zostaw moje serce w spokoju.!
Ot tak." 56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46. Kod rabatowy 5% na e-torebka c4d742ac Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2009-04-05 o 21:22 |
|
|
|
#2411 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie mogłam przecież przykuć cię do ściany, i kazać ci pokochać, natychmiast, znów. i chyba tak źle nie było jeszcze.. opisałam to w pamiętniku. przeklęłam. opłakałam. odcierpiałam. chłonę to miasto. jego piękno i brzydotę. zawsze stoję w oknie i czekam aż się obudzi. on, nie on. mój, nie mój. budzik zawsze dzwoni o dwie minuty za wcześnie. im bardziej go kocham tym bardziej oddalam się od niego. zachłysnąć się powietrzem z jego ust, wyssać dusze, zapomnieć o zapomnianym. to nie rozstanie, to rozłąka. chwilowa. zawsze będziemy mieli nasz Paryż. |
|
|
|
|
#2412 |
|
Raczkowanie
|
<3
* To chęć bycia potrzebnym.
* Jak się ma miękkie serce, to trzeba mieć twardą dupę. * A ty jak to widzisz? * Niepewność obezwładnia mnie. * Z całym szacunkiem. * Kiedyś Cię znajdę. * Szukaj mnie gdzie indziej, o innej porze. Gdy dzieci pójdą spać. * Złośliwi mówili na nią piękna. * Zanim zniknie słońce, zapamiętaj chmury. * Chciałabym Cię przytulić, ale Cię nienawidzę. * - Minęło pół roku, a Ty dalej zapluwasz się herbatą gdy go widzisz. - Czas jest przeciwko mnie. - Po prostu nie chcesz o nim zapomnieć. - Problem w tym, że ja nie mam o czym zapominać. Nie łączyło nas nic oprócz paru przypadkowych rozmów, uśmiechów i dróg. Po prostu każde jego słowo wywarło zbyt duże piętno na życiorysie. Byle korektor i ruch zegarka w przód tego nie zmyje.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#2413 |
|
Wtajemniczenie
|
Są ludzie, z którymi można nie widzieć się dwa dni... Dwa tygodnie, dwa miesiące... dwa lata, a następnie spotkać się i rozmawiać z nimi ot tak - o wszystkim i o niczym, jakby nie widziało się ich co najwyżej dwie godziny..
Czekam na Ciebie kąpiąc się w czekoladzie, ale czekam i czekać będę - bo wiem, że warto.. A chcę tylko widzieć w jego oczach ogień gdy spogląda przypadkiem... Poczuć, że nie tylko moje serce bije jakby to robiło ostatni raz.. On nie ma części ciała, w której ona by się nie lubowała... Przede wszystkim uwielbia Jego dłonie.. Ich ciepło i bezpieczeństwo, które dają, ich czuły dotyk.. Gdy On wplątuje jej we włosy palce, siódme niebo spada na ziemię i otula jej serce szczęściem.. obdarta z reszty uczuć.. Za dużo miejsca w głowie, by gdziekolwiek Cię upchnąć. Mogłabym być muśnięciem ust.. Zostać na Twoim policzku, bylebyś nie zmywał mnie zbyt szybko.. Zapachem na Twoim ciele.. Pod warunkiem, że nie używałbyś innych perfum.. Smakiem zmieszanym ze śliną.. Tylko nie pluj i nie połykaj. Miliardy uczuć pozwijanych w kłębek upchnęła w szafie w obawie przed utonięciem w ich mnogości..
|
#2414 |
|
Zadomowienie
|
jutro w twojej głowie będę tylko wspomnieniem ♥ ie mów, że świat daje równe szanse.pamiętaj ty w mojej jestes rzeczywistą postacią . gra jak Monopol tylko pionki są żywe, na marginesie człowiek, którego nikt nie słucha.. kee ten ostatni dialog.. jest przepiękny ;* i w moim zyciu to prawda.. mogę na podpis ? ![]()
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-04-05 o 22:08 |
|
|
|
#2415 |
|
Raczkowanie
|
Primadonna,Twirly,LittleP inkAngelxD,xDJakJaCięLubi ęxD,One For All,Maarzeniatko-Bardzo dziewczyny dziękuje. Jesteście wielkie
Kocham![]() nydee-nic się nie stało.Dziewczyny już pomogły ![]() Ostatnio miała wrażenie,że godziny mijały a ona nie uświadamiała sobie nawet jaki jest dzień dla Nas raczej jest w planach spacer po tęczy Gdy ktoś mnie spyta, co o tobie myślę, mówię że jesteś głupi, że mnie nie obchodzisz, że mam cię w dupie, że nie jesteś mnie wart, ale gdybym stała twarzą w twarz z tobą, powiedziałabym ci jak bardzo cię kocham i chciałabym cię mieć ____________ i wiem że złapałby mnie za rękę nawet jakby była z drutu kolczastego ![]() Łukasz
Edytowane przez zakichanakrolewna Czas edycji: 2009-04-05 o 22:14 |
|
|
|
#2416 |
|
Rozeznanie
|
Księżyc. W moim i Twoim oknie ten sam.
Z każdym mrugnięciem otwieram i zamykam świat. O zmierzchu gardzę tym, co uwielbiałam rano. Wiosna. Przy wtórze skowronka ja i Ty. Za gardło chwycił mnie krawat sumienia. Poranne słońce rzuciło jasne światło na mroki życia. Kwiaty w wazonie. Jeszcze jedna ofiara naszej miłości. Pończochy z oczkiem. Okulista odwraca wzrok. Nareszcie razem! Żadnych życzeń w tę gwiaździstą noc. W takt oddechu falują firanki - czekanie na świt. Późny wieczór. Opuszczam powieki, by mogły się oprzeć.
|
#2417 |
|
Raczkowanie
|
Bananowalska - to się cieszę jak się podoba
![]() A bierz dialog, bierz. Po to jest, słońce ![]() I coś jeszcze: * - Nie chodzi o to, że go kocham. - A nie kochasz? - Oj, kocham. Jak cholera. * Niczym aktorka z upadłego teatru. * Ignorancja. * Maska jest niewidoczna. Ma otwory na oczy, ale ja umiem nakładać maskę i na nie. Przezroczystą maskę, żebyś nie zauważył przypadkiem wszystkich uczuć kotłujących się we mnie gdy Cię widzę.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#2418 | |
|
Raczkowanie
|
Narcyza95:
Aj , jasne )Tylko że kopiowałam z mojego starego photobloga , miałam tam akurat takie i się nie chciało jedno pod drugim ![]() A ten błąd to nie mój ![]() Skopiowałam pewnie , a nie zauważyłam , dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
Serdecznie Ci dziękuję za takie wyróżnienie Edytowane przez Twirly Czas edycji: 2009-04-05 o 22:20 |
|
|
|
|
#2419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
eh za długi może jutro spróbuje go jakoś sensownie skrócić żeby to miało sens a ten dialog tez boski <3 ;*wgl kocham Cie D ;********Wmawiasz sobie, że nie zdajesz sobie sprawy?
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-04-05 o 22:28 |
|
|
|
|
#2420 | |
|
Zadomowienie
|
1. Jestem tak podekscytowana, że chyba umyje dzisiaj wszystkie zęby.
2. Rozmazana plama - sama dość często odnoszę wrażenie, że nią jestem. 3. Jestem swoim własnym eksperymentem. Swoim własnym dziełem 4. To, że los nas zetknął razem, nie znaczy jeszcze, że miał rację 5. Kto mi odda moje zapatrzenie i mój cień, co za Tobą odszedł..? 6. Zasłaniamy się biegnącym czasem, naprawdę bojąc się kochać 7. Co to znaczy: „prawdziwe”? Jak możesz zdefiniować „rzeczywistość”? Jeśli mówisz o tym, co możesz poczuć, co możesz powąchać, spróbować lub zobaczyć, to rzeczywistość jest tylko elektrycznymi impulsami interpretowanymi przez twój mózg 8. [...]Dla niego jest tak, jak zawsze było. Wszystko i nic. Nie miała racji: miłość nie jest tylko przeżywaną w życiu chwilą. To szczególny stan, który dla nich będzie trwał wiecznie. Wszystko i nic. Uśmiecha się i bierze ją za rękę. 9. Odwróciła się, żeby na niego spojrzeć. Jesteś moim największym skarbem. Nie wiedziała, czy powiedziała to głośno.. 10. Głęboki smutek splatający się z poczuciem winy. 11. I świat wokół mnie po swojemu pomaluję... 12. Odkąd znam Cię, czuję, że żyję 13. To my bujamy tym miastem 14. Ty pilnuj moich snów i przychodź kiedy chcesz . 15. Nieprzewidywalność rzeczy nieprzewidywalnych... __________ Cytat:
papergirl, dopiero zobaczyłam prośbę, miałam kilka stron do nadrobienia, przepraszam, że nie pomogłam, jakoś wena nie taa : | ale widzę,że dziewczyny się dzielnie spisały dziękuję za wyróżnienie, a Twoje opisy jak zwykle najlepsze!
|
|
|
#2421 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny - macie coś o tym że wiem że kogoś olałam , jestem wredna i mam tą osobę gdzieś bo wolę kogoś innego ?
Ogółem - jestem wredna i pomiatam ludźmi ale nie żałuję. I mały opisek : Ta boska satysfakcja wrednej jędzy ... <3. |
|
|
|
#2422 |
|
Raczkowanie
|
Wiem wiem, że jest specjalny wątek do zamieszczania próśb, ale mam wątpliwości czy tam wogóle ktoś jeszcze zagląda a ja mam naprawdę PILNĄ prośbę. Wybaczcie, żę zamieszczę ją tu, ale naprawdę liczę a waszą pomoc.
Przechodząc do sedna sprawy potrzebuję opisów o tym, że chcę sie zmienić... że chcę się zmienić specjalnie dla Tż, bo mi na nim zależy i go kocham. Bo są rzeczy ważne i ważniejsze. A Ty jesteś NAJ! Even heaven is hell without you. Robię wszystko, aby nie robić nic.
|
#2423 |
|
Przyczajenie
|
ojj.. ;D długo mnie tutaj nie było ;D
kolejny wątek i już tyle stron ;D nie próżnujecie dziewczęta ;P coś na dobry come back : If calsberg made girls, they would have made me. chodź tu. każdy może się pogubić, w środku jestem dalej tym kim byłam. i choć ścieżki są zawiłe, tyle razy prowadziłam... osiedlowy hip hopek tu i teraz! - mój obecny, mam monopol na Ciebie i Ciebie i na tamtego też. Niedziela is my favourite NOT ! ;D Ona? wciąż zagubiona, w przeszłość zapatrzona.. Ty? nie chciałeś jej słuchać I nie umiałeś jej ufać.. Ona? zrobiła dla Ciebie tyle... pamiętała każdą wspólną chwilę.. tenisówki, wsuwki i zawijam. znów ten stan, że nie wiem co mam robić, niby wszystko gra i niby o to chodzi.. jedyną miarą miłośći jest miłość bez miary. merci. !
człeku, puchy Ty marny, dezerterze moralny! _________________________ ___________ <3 Edytowane przez EyeCatcherInBlue Czas edycji: 2009-04-05 o 23:46 |
|
|
|
#2424 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
* "Dla Ciebie mógłbym wszystko zmienić, mógłbym nawet uwierzyć..." * Bo tylko wielka miłość potrafi zminić świat... tylko to mi przyszło do głowy... Edytowane przez ulf Czas edycji: 2009-04-06 o 00:07 |
|
|
|
|
#2425 |
|
Raczkowanie
|
A znalazłoby się coś o tym, że wyjeżdżam akurat w dzień urodzin
![]() i że będę za Nim tęskniła ? ![]() Może znajdzie się coś na ten temat, ale na podpis do zdjęcia ? ;D (na nk ;p) Z góry za wszystkie serdecznie dziękuję ;*Czekam na Ciebie i będę czekać, bo człowiek jest po to, by kochał człowieka.
Trzymając się z ręce tak namiętnie, chodźmy gdzieś.. na koniec Świata w kosmos z Tobą chcę.
|
|
#2426 |
|
Przyczajenie
|
witam
jestem tu nowa :P ale od jakiegos czasu bacznie przygladałam sie temu wątkowi i powiem ze znajdowalam tu bardzo ciekawe opisy wiec i ja cos tu dodam : moze komus sie spodoba Z poszczególnych sentymentów składam czytelną mozaikę swoich uczuć . Noszę w sobie wyjątkowo duży ładunek emocjonalny. nie określona i nie wyrażalna. Rozkosz tańczy w parze z marzeniami Nie pozwolę zapomnieć o sobie
posiadam legalne pozwolenie na marzenia. Najabradziej luksusowa wersja uczuć jest w moim prywatnym posiadaniu ... Rzuciłeś kartami, bo gorzki smak porażki nie był dla Ciebie.... Kalka rzeczywistości ma odbicie najgorszej jakości ... Globalny konflikt uczuć... Potrzebuję codziennej troski a nie traktowania jak dodatek! |
|
|
|
#2427 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do proźby to może pomoge :wypier** rozumiesz.?teraz jestem dla kogoś innego. należe do wrednych dziewczyn pozbawionych uczuć dla Ciebie. Wydaje Ci się że Cię lubię?Masz racje..wydaje Ci się kochanie. Pomiatanie Toba to moja pasja Nie należysz do ludzi, do których mam szacunek skarbie. Sorki.ale nie mogę nic wymyśleć Jak coś wymyśle to dodam jeszcze ![]() ___ jeszcze czasami pytają mnie o Ciebie wpadam w ataki tęsknoty nienawidzę Cię . nie odchodź a co jeśli...nie jesteś mi tak całkiem obojętny ? mówię kumpelom o Tobie ciągle, ale znów widzę Cię i nic nie robię właśnie obaliłeś teorię, która mówiła, że coś do mnie czujesz Jak widzisz, mimo wszystko jesteśmy oboje bardziej do siebie podobni, niż się na pozór wydaje. Ty odwrócony plecami do życia, do wszstkiego, co cię otacza - i ja, co chcę tylko "mocno żyć powiedz czy ma sens, mijać się. dziwisz się, że nie jestem sobą. so shut up. and dance with me < 3. więc zamknij się i tańcz ze mną i po co mi mówisz, że ktoś na ciebie czeka. szukam twojej twarzy w obcym mieście. jeśli miłość coś znaczy, to musi dać znać. zaledwie parę ulic. życie to nie zabawa, dobrze to wiem. wiesz, że podwórko daje miłość. dlaczego ciebie tu nie ma. sucho mi w gardle ty jesteś mój tlen! < 3. ________ I wiem, że złapałby mnie za rękę nawet jeśliby była z drutu kolczastego Łukasz
|
|
|
|
|
#2428 |
|
Rozeznanie
|
potrzebuję Cię znów w mojej strefie.
byłam pomyłką. moja matka nigdy nie chciała mnie mieć. ostatecznie jestem kobietą i bardzo mnie to cieszy. Wszyscy mężczyźni są tacy sami, mają tylko różne twarze, żeby można było ich rozpoznać. Lepiej złamcie mi serce niż nos. zawszę dostaję gorzki koniec lizaka.
|
|
#2429 |
|
Zadomowienie
|
nie wiesz, w co się wpakowałeś- życie ze mną to nie sielanka -Kocham Cię! - a to bzdura, bzdura jak mało która upiekę Cię jak kartofelek^ jak tylko odkurzę mieszkanie, zrobię porządek i z Tobą Jesteś tylko podłym draniem! jak frytka się zetnę w oleju i spalę się skrętem do szczętu
|
#2430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widzę tu fragmenty "Niemców"Nie lubię schematów.. nie lubię monotonii życia.. więc pozwólcie mi żyć tak, jak ja chcę a nie jak każe świat.. Lubiła te chwile.. Czuła się w pewien sposób spełniona.. Wyszłam w nocy na miasto.. Wszystko było dziwne.. Takie nienaturalne i krzywe.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

Ja wyróżniona przez Ciebie?! Nie wieże
Ty też jesteś genialna Słonko, no i oczywisćie kradnę te wymienione
<333