|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
MARIA o wielkie gratki bardzo sie ciesze razem z toba dbaj o fasoleczke bo to najwiekszy skarb!!!!!!!!!
|
|
|
|
#1772 |
|
Raczkowanie
|
allisanka trzymam kciuki zeby ta @ nie przylazla!!!!!Nikus super uczucie na pewno slyszec bicie tak malenkiego serduszka
ja zaczynam kolejny cykl staran-czekam az ta moja malpa@ sobie pojdzie i dzialamy milego dnia dziewczyny
|
|
|
|
#1773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1774 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pewnie, musi sie udać. Cytat:
![]() ![]() : kciuki:Cytat:
Ale miałam zaległości od czwartku w czytaniu, byłam na szkoleniu, juz ostatni raz na szczescie na weekend i nie miałam jak zagladac. Dziewczyny nie mam nadal objawów przed @, a ma przyjsc 9.03, nic nie odczuwam, pierwszy raz mam coś takiego, a zawsze tydzien przed piersi bola i brzuszek czasami pobolewa. Nie chorowałam i nie brałam lekow które mogły byc przesunąć, także raczej sie nie stresowałam. Poczekam do czwartku. nikus gratulacje i sie ciesze. róza cierpliwości i mam nadzieje ze jednak @ nie przyjdzie.
MY http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081800800830.png jak ten czas leci ![]() GABRYŚ http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlanli1urid44j.png Laura http://www.suwaczki.com/tickers/bhywt5od6j7a6i21.png Edytowane przez magdulec Czas edycji: 2009-04-06 o 14:44 |
|||||
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
rozyczko -
Wszystkim bardzo dziekuje za gratki i zyczenia aliisanka - hmm, czyzby jednak spotkamy sie razem na watku ....Trzyma m kciukiMaria2008- gratulacje!!! Super uczucie, prawda? Ja jeszcze nie moge w to uwierzyc. Ciagle pobolewa mnie podbrzusze i jajniki. I caly czas sie boje ze miesiaczka jeszcze przyjdzie Pojde wczesniej jeszcze gdzies do gina, zeby miec pewnosc ze wszystko jest w porzadku. Ale to juz pewnie po 6 tyg zeby bylo widac serduszko. |
|
|
|
#1776 |
|
BAN stały
|
maria2008
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- gratulacje ciesze sie ze udalo sie jak juz mam 8 tydzien jej czas leci jak szaliny nie dawno byl 4 tydzien |
|
|
|
#1777 |
|
Raczkowanie
|
dziś w ogóle mamjakeigos dola-ciagle chce mi sie plakac ale wiedz ze bardzo ciesze sie Twoim szczesciem kochana-trzymam mocno kciuki za Was |
|
|
|
#1778 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1779 |
|
Zadomowienie
|
DAnia w środe wizyta ale nie wiem czy przed świętami przyjmuje. Jutro mam dzwonić to się dowiem
![]() ula 87 uda się zobaczysz ![]() martaN23 oj będę dbała o ten skarb ( już zaczełam) Nika1980 magdulec no to trzymam kciuki ![]() celka2000 uczucie jest piękne Roza trzymam kciuki za nowy cykl uda się prędzej czy poźniej ale uda się koleżanka tez się starała rok przestała o tym już myśleć była zrezygnowana a tu nagle pojawiło się dzieciątko z Tobą też tak będzie zobaczysz
Edytowane przez Maria2008 Czas edycji: 2009-04-06 o 17:35 |
|
|
|
#1780 |
|
Zadomowienie
|
oj...ja też mam dziś doła i coraz bardziej się powiększa
![]() mieszkam obok teściowej i szwagierki a tam 10-cio miesięczna Emilka , a przed chwilą przyjechała druga szwagierka z rocznym Kacperkiem i chciały mnie zabrać na spacer a ja wymyśliłam szybko że mam sterte prasowania i muszę poprasować bo nie mam w czym chodzić tak naprawde to płakać mi się chce na widok kobiety ciężarnej lub pchającej wózyk i nie chciałam z nimi iść , bo nie chce żeby wiedziały ze się staramy a dziś mam cały dzień łzy w oczach Roza wiem jak się czujesz ![]() Alisanko zrobiłaś już teścik czy nadal czekasz? |
|
|
|
#1781 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bo zawsze myślałam że mężczyźni nie są skłonni do takich badań bo to w ich mniemaniu uwłaczałoby ich męskościCytat:
|
|
#1782 | |||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
ja dziś zabiegana.a to kurs z kursu z tż do lekarza,bo sie biedaczek rozchorował,ale lekarz super nic mu nie jest,a ma 39stopni goraczki i mówi,ze to nie gorączka eh,mieliśmy dobtych 2 lekarzy,ale odeszli i przyszli jakies dziady i wogóle nic sie nie znają ![]() wróciliśmy obiad trzeba było zrobić i dokończyć porzadki,ale jakoś się wyrobiłam. Jakbym z rodzicami nie mieszkała to bym okna później myła,ale mamie trzeba pomóc,bo z nimi mieszkam.Ja tam świąt nie obchodzę,ale oni nie pogodzili się jak do tej pory z tym,a ja nie lubie się kłócić to idziemy na śniadanie wspólne.Rodzice to nigdy chyba się nie pogodzą,ze odeszłam od kościoła,ale to moje życie i układam je jak chce i powinni to zrozumieć... a jeszcze jak byłam w aptece po lekarstwa,jakaś babka malutkie dziecko zostawiła przed i starsza pani podeszła jakaś do tego dziecka i ja wychodzac z apteki,ta pani do mnie,że moje maleństwo coś zaczeło płakać i dlatego smoczka podała i żebym zła nie była,ja ze łzami w oczach jej tylko powiedziałam,ze to nie moje dziecko to tamtej pani co chyba przy kasie stoi,kurcze to zabolało mysleła,ze to moje dzidzi ja sie spojrzałam taka mała kruszynka ja nigdy przed bym nie zostawiła przenigdy i tak doszło do mnie,ze moze nigdy maleństwa nie będę mieć i jadąc do domu byłam zaryczana.Nie trace nadziei ,ale ciążko mi jest... Niedosyc znajoma mówi,ze jak widzi dzieci to tez smutna bo swoich nie ma na razie i myslalam ,ze mnie rozumie i sie pyatm to ile juz sie staracie,a ona na razie nie chcą miec dzieci moze za jakieś 2 lub 3 lata,kurde chyba nie wie co mówi,nie stara sie i jej smutno,ze nie ma nie rozumiem takiego zachowania,ja palnuje i już rok sie staram i nic nie wychodzi ja mam być prawo smutna,ale ona nie planujac eh szkoda słów dobra wyżaliłam się ,ale lepiej jakoś ![]() no to super ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
allisanka a moze @ nie będzie,ale by było super ,zaciskam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek. Pozdrawiam dra Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 36 staraczek: PatkaM84 - (Patrycja, 24 lata, Szczecin) staranka zawieszone KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone whisky1985 - (Monia, 24 lata, Będzin) cykl 11, last @ 24.01 Narnijkar - (Dominika, 26 lat, Lubuskie) cykl 2, last @ 25.01 anciaahk - (Ania, 28 lat, Mazury) cykl 4, last @ 6.02 brzoskwinia82 - (Ewa, 27 lat, ?) cykl 1, last @ 13.02 dominikaaK - (Dominika, 21 lat, Łódź) cykl 7, last @ 14.02 kees26 - (Karolina, 28 lat, Poznań) cykl 4, last @ 22.02 ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) cykl 4, last @ 24.02 ![]() fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 8, last @ 27.02 aliisanka - (Ala, 27 lat, Wrocław), cykl 8, last @ 5.03 celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) cykl 5, last @ 6.03 ![]() magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 6.03 paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) last @ 9.03 Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 9, last @ 11.03martaN23 - (Marta, 23 lata, Świdnica) cykl 2, last @ 11.03 dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 11, last @ 13.03 memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 4, last @ 13.03 kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 3, last @ 13.03 edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 6, last @ 15.03 ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 6, last @ 17.03 Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) cykl 2, last @ 18.03 DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 8, last @ 18.03 solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 2, last @ 21.03 malga19 - (Gosia, 19 lat, Kraków) cykl ? ? ?, last @ 24.03 ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 2, last @ 27.03 Lenka100 - (Lena,31 lat) cykl 1, last @ 27.03 karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 3, last @ 28.03 gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 4, last @ 28.03 pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 4, last @ 2.04 pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław) cykl 2, last @ 3.04.02 Sweet_Jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 5, last @ 3.04 edi25 - (Edyta, 25 lat, Częstochowa) cykl 4, last @ 3.03 roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 12, last @ 3.03 yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 8, last @ 4.04 Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 5, last @ 5.03 mon25 - (Monika ,25 lat, UK) cykl ? ? ?, last @ ? ? ? Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 32 zafasolkowane:maugoszatka – gratulujemy! dwie kreseczki po 6 cyklach (termin – 8 maja 2009) Karola_82 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 14 maja 2009) gosiaczekdm – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 25 maja 2009) *kaalinaa* – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 29 czerwca 2009) Cassandra 23 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 3 lipca 2009) Ania0104 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 19 lipca 2009) erysipelothrix – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 15 lipca 2009) Gizmiatko – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 lipca 2009) adaikaka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 sierpnia 2009) BASIA3333 – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 7 września 2009) czekoladka21 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009) DDosiek – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 12 września 2009) Foka29 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 15 września 2009) Ainka11111 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach aassssiiiikkkk – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu magdzia50 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu IwonkaAnna83 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach precious_81 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach(termin – 15 września 2009) Milibili – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach Nika1980 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 10 października 2009) sweetpinky – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach malin30 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 7 października 2009) dramaturgia prostactwa – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 października 2009) miss.hot – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 22 października 2009) sorejna – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 23 października 2009) Agusia_a9 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach flowerspower – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin –11 listopada 2009) gusiec – gratulujemy! dwie kreseczki po 19 cyklach smerfeta01 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 19 listopada 2009) olka@@@ – gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu zuzanna12 – gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 20 listopada 2009) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek [*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*]
|
|
#1783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dra... będzie dobrze na pewno wkrótce Wam sie uda i zostaniesz wstaniałą mamusią... Trzymam kciuki ![]() :kc iuki:Ja mam podobne... jak widze kobiety w ciąży czy z wózkami jak spacerują robi mi sie strasznie smutno... Też bym juz tak chciala... a tu nic ![]() Bardzo ciesze się jak Tż przywozi Malą... Wtedy mogę sie nią zająć... Ach jak chciałabym, żeby miała siostre albo braciszka... Ale czas pokaże... Trzeba wierzyć... Edytowane przez ewakol Czas edycji: 2009-04-06 o 18:30 |
|
|
|
|
#1784 |
|
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny weekend się skończył a szkoda były spacerki grilowanie itp. jeszcze jeden dzień małpy i kolejny cykl starań
ale boję się jak nie wiem wiem nie powinnam się nakręcać no ale cóż
|
|
|
|
#1785 |
|
Zadomowienie
|
edi!wiosną szybciej wychodzą fasoleczki!
ja też mam małą nadzieję jutro 28dc wiec chyba zatestuję 2 raz ostatni był w czwartek może jednak będą 2 kreseczki? |
|
|
|
#1786 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1787 |
|
Zadomowienie
|
ja żeby nie czuć takiego doła zabrałam się za porządkowanie ogródka,teraz dopiero skończyłam, muszę Wam powiedzić że troszkę pomogło jestem taka zmęczona że zaraz się położę przed telewizorem
dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa , widzę że prawie każda z nas ma dziś załamanie ale wierze że juz jutro będzie lepiej NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
#1788 |
|
BAN stały
|
witajcie
![]() Oj dlugo mnie bylo... napewno sie stesnilyscie... niestety bede musial sie z wam porzegnac gdyz nie bedziemy sie starc o dzidzie w 2010 roku z racji tego ze juz nie ma NAS tylko jestem JA i PAWEŁ juz wiecie o co chodzi...bylo milo przez 2 dnia pozniej od slowa do slowa i zdecydowalismy tz.wsumie to Paweł zdecydowal ze sie rozstaniemy.... i tak sie stalo....smutno mi ale coz...jakos to bedzie.. Musi byc ![]() buziaczki |
|
|
|
#1789 |
|
Zadomowienie
|
Malga kochana tak mi smutno
|
|
|
|
#1790 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przykro mi :przyt ul:![]() . Wiem co teraz czujesz![]() ![]() Na pewno będzie dobrze zobaczysz... Trzymaj się cieplutko Kochana...
|
|
|
|
|
#1791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jej co sie stało?staraliście się o dzidzie a tu nagle![]() ![]() tak mi przykro |
|
|
|
|
#1792 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jutro mam dzień wolny od pracy... są urodzinki Miśka i tak zastanawiam się co przygotować na romantyczna kolację??? |
|
|
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana przykro mi i mocno tulę życie różnie się układa niestety nieaz nie ma tak jak my byśmy chciały.Ale mieliście przerwe wróciliście przecież i teraz znów rozstanie,już po zaręczynach,dlaczego??wyt łumaczył to jakimś konkretnym powodem czy jak??trzymaj się jakoś się ułoży w końcu i tobie
|
|
#1794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie zgadzam się w zyciu nie zawsze jest tak ja tego chcemy... tez jestem ciekawa czy umiał podac powód rozstania czy tak po prostu... Ja krótko przed slubem otrzymałam tylko smsa ze to koniec... jakoś sie pozbierałam i teraz mam osobe która na prawde mnie kocha... Malga jeszcze raz trzymaj się zobaczysz ze Ci się ułoży... Troszke czasu i będzie ok |
|
|
|
|
#1795 |
|
Wtajemniczenie
|
Malga
przykro mi Skarbku...wiem że żadne słowa tu raczej nie pomogą, ale musi być dobrze... ![]() Ulcia, jeszcze nie, mąż mnie powstrzymuje...
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#1796 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka dziewczyny
Kurde ja mam dziś 29dc i @ nie ma zawsze miałąm regularnie co 28 dni a ostatnio nawet było 26 ale nie staraliśmy się jeszcze w tym cylku przytulanka były 17dc i teraz daje mi to do myślenia ale za bardzo się nie nastawiam... brzuch trochę pobolewa no i często zgagę mam ostatnio Cytat:
Cytat:
![]() oby to był okruszek ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1797 |
|
Wtajemniczenie
|
Maria, zapomniałam Ci pogratulować! z całego serca oczywiście Ci gratuluję!
![]() oby dzidziuś rósł jak na drożdżach ![]() a ja słuchajcie wariuję, pierwszy raz tak się nakręcam! oszaleję chyba..
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#1798 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malga będzie dobrze z czasem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co ma być to będzie,ale mocno i ciuchutko zaciskam ,zebyś przez 9 miechów nie zobaczyła tej werdoty![]() a ja chyba zaraz sie położę już,bo cąły dzień coś i głowa mnie teraz rozbolała,a jak mnie głowa boli to za bardzo nie funkcjonuje
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Maria - gratulacje!
Malga, trzymaj się dzielnie. Życzę Ci dużo szczęścia, bo na to zasługujesz.
|
#1800 |
|
Wtajemniczenie
|
Dra Aniołku
ja to chyba w nocy spać nie będę przez to a jeszcze ten mój sen co miałam w nocy! oj ja biedna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.

ja zaczynam kolejny cykl staran-czekam az ta moja malpa@ sobie pojdzie i dzialamy 

więc test zrobioni iiiiiiii.....

Ja jeszcze nie moge w to uwierzyc. Ciagle pobolewa mnie podbrzusze i jajniki. I caly czas sie boje ze miesiaczka jeszcze przyjdzie
dziś w ogóle mamjakeigos dola-ciagle chce mi sie plakac 

a jeszcze wszyscy na około się gapią na mnie i szukają brzuszka u mnie aż przykro się robi to jest najgorsze i nie mówię o rodzinie bo oni wszyscy wiedzą,że mamy problemy chociaż dzisiaj mnie mama zaskoczyła i wkurzyła bo z rozmowy wyszło,że ona nie wierzy,że nam się uda i próbuje mnie wspierać i pocieszać,że nie jesteśmy pierwsi i nie ostatni którzy nie będą mieć dzieci i trzeba się z tym pogodzić i żyć dalej 

ale boję się jak nie wiem wiem nie powinnam się nakręcać no ale cóż