Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-06, 13:43   #1771
martaN23
Zadomowienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

MARIA o wielkie gratki bardzo sie ciesze razem z toba dbaj o fasoleczke bo to najwiekszy skarb!!!!!!!!!
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 13:58   #1772
roza26
Raczkowanie

Wink Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

allisanka trzymam kciuki zeby ta @ nie przylazla!!!!!Nikus super uczucie na pewno slyszec bicie tak malenkiego serduszka ja zaczynam kolejny cykl staran-czekam az ta moja malpa@ sobie pojdzie i dzialamy milego dnia dziewczyny
roza26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 14:01   #1773
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość

to super , buziaczki dla Kruszynki
a jak Ty się czujesz? po tym jak się zwracasz do maluszka wnioskuje że masz przeczucie że będzie dziewczynka
o nie , mówię naprzemiennie: Okruszek labo Kruszynka. intuicja mi się codziennie w tej kwestii zmienia

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
Witam
Przez weekend jednak @ nie dostałam więc test zrobioni iiiiiiii.....
....są dwie kreseczki tak się cieszę teraz musze się umówić do ginekologa. W jakim tyg. lekarz stwierdzi już ciąże??
GRATKI

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 14:40   #1774
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lenka1000 Pokaż wiadomość
A ja biorę pod uwagę opcję z adopcją, jeżeli nie uda nam się zajść w ciążę. Właściwie oboje jesteśmy co do tego zgodni. Jestem jedną ze starszych starających się na liście i mam świadomość, że wiek nie działa na moją korzyść.
Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
ja też jestem nastawiona na adopcję... mąż również, nawet bardziej niż ja...
adoptując dzieciątko, niestety nigdy nie dozna się tego, jak to jest nosić 2 serduszka w sobie..ale robi też dużo dobrego, może nawet lepszego...adoptując, dajemy jakiemuś dziecku spokojne dzieciństwo..ciepły dom..i wielką miłość jakiej nie dali mu prawdziwi rodzice, ani nie dostał by tego w domu dziecka...
Dzieczyny gratuluje ważnej i odważnej decyzji.

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
Mam dwie krechyAle jestem w szoku

Na moim przykladzie moge tylko powiedziec, ze nie ma co sie nastawiac na podstawie tempki i objawow ani na @ ani na ciaze. Ja mialam po owu juz 36,5. I raczej normalnie ok 36,7. No i objawy typowe na @: bol jajnikow, podbrzusza. Od przedwczoraj jakies mdlosci mi sie pojawily (szybko strasznie). A co do staranek to byly tylko 11, 13, 14 dnia. Mysle ze tu duzo wyjazd w gorki pomogl, bo mi sie cykl przestawil. Tak jak wspominalam jestem pewna, ze owu sie przesunela do przodu o kilka dni.

Trzymam kciuki za Was wszystkie. Dziekuje za wsparcie, slowa otuchy i kciuki.
Gratulacje , trochę pózno ale szczere.

Cytat:
Napisane przez Lenka1000 Pokaż wiadomość
Kobietki, po prostu nam się uda
Pewnie, musi sie udać.

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
od razu zabieram jednego moze w środę teścik wyjdzie z dwiema kreseczkami!!!!!!!!
Powodzonka i : kciuki:

Cytat:
Witam
....są dwie kreseczki tak się cieszę teraz musze się umówić do ginekologa. W jakim tyg. lekarz stwierdzi już ciąże??
Tobie także GRATULUJĘ!!!

Ale miałam zaległości od czwartku w czytaniu, byłam na szkoleniu, juz ostatni raz na szczescie na weekend i nie miałam jak zagladac.

Dziewczyny nie mam nadal objawów przed @, a ma przyjsc 9.03, nic nie odczuwam, pierwszy raz mam coś takiego, a zawsze tydzien przed piersi bola i brzuszek czasami pobolewa. Nie chorowałam i nie brałam lekow które mogły byc przesunąć, także raczej sie nie stresowałam. Poczekam do czwartku.

nikus gratulacje i sie ciesze.

róza cierpliwości i mam nadzieje ze jednak @ nie przyjdzie.

Edytowane przez magdulec
Czas edycji: 2009-04-06 o 14:44
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 15:22   #1775
celka2000
Zakorzenienie

rozyczko - Bede mocno trzymac kciuki, zeby w tym cyklu Ci sie udalo!!! Zycze powodzenia z calego serducha i dziekuje ze mnie wspieralas

Wszystkim bardzo dziekuje za gratki i zyczeniaDziekuj e Wam za wsparcie i pomoc przez te 5 miesiecy!

aliisanka - hmm, czyzby jednak spotkamy sie razem na watku....Trzyma m kciuki

Maria2008- gratulacje!!! Super uczucie, prawda? Ja jeszcze nie moge w to uwierzyc. Ciagle pobolewa mnie podbrzusze i jajniki. I caly czas sie boje ze miesiaczka jeszcze przyjdzie
Pojde wczesniej jeszcze gdzies do gina, zeby miec pewnosc ze wszystko jest w porzadku. Ale to juz pewnie po 6 tyg zeby bylo widac serduszko.
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 15:24   #1776
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

maria2008

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

gratulacje ciesze sie ze udalo sie jak juz mam 8 tydzien jej czas leci jak szaliny nie dawno byl 4 tydzien
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 16:09   #1777
roza26
Raczkowanie

Dziekuje Celka-ja juz jakas zrezygnowana jestem-zaczynam 12 cykl starań-masakra dziś w ogóle mamjakeigos dola-ciagle chce mi sie plakac ale wiedz ze bardzo ciesze sie Twoim szczesciem kochana-trzymam mocno kciuki za Was
roza26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 16:58   #1778
martaN23
Zadomowienie

RÓŻO my wszystkie jesteśmy z Tobą!!!!!!I Tobie kochana się na pewno uda wszystko jest tam u góry zapisane musimy tylko mocno wierzyć i czasem pomóc samej sobie życzę owocnych staranek w nowym cyklu:j upi:
Stary 2009-04-06, 17:23   #1779
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

DAnia w środe wizyta ale nie wiem czy przed świętami przyjmuje. Jutro mam dzwonić to się dowiem

ula 87 uda się zobaczysz

martaN23 oj będę dbała o ten skarb ( już zaczełam)

Nika1980

magdulec no to trzymam kciuki

celka2000 uczucie jest pięknecieszę się ale uwierze jak już będę u ginekologa i wszystko powie że w porządku i niech już będzie drugi miesiąc to może brzusio już będzie hehehe

Roza trzymam kciuki za nowy cykl uda się prędzej czy poźniej ale uda się koleżanka tez się starała rok przestała o tym już myśleć była zrezygnowana a tu nagle pojawiło się dzieciątko z Tobą też tak będzie zobaczysz

Edytowane przez Maria2008
Czas edycji: 2009-04-06 o 17:35
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 17:35   #1780
ula 87
Zadomowienie

oj...ja też mam dziś doła i coraz bardziej się powiększa
mieszkam obok teściowej i szwagierki a tam 10-cio miesięczna Emilka , a przed chwilą przyjechała druga szwagierka z rocznym Kacperkiem i chciały mnie zabrać na spacer a ja wymyśliłam szybko że mam sterte prasowania i muszę poprasować bo nie mam w czym chodzić
tak naprawde to płakać mi się chce na widok kobiety ciężarnej lub pchającej wózyk i nie chciałam z nimi iść , bo nie chce żeby wiedziały ze się staramy a dziś mam cały dzień łzy w oczach

Roza wiem jak się czujesz ale musimy wierzyć że uda nam się , choć to tak bardzo boli , przytulam Cię

Alisanko zrobiłaś już teścik czy nadal czekasz?
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 17:46   #1781
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edzia Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczynki

Kilka dni mnie tutaj nie było ale wiecie jak to jest jak po długiej nie obecności się zawita do domku od czwartku jestem w Polsce i cały czas spotkania z rodzinką i dzieci mnie nie opuszczają na krok właśnie je uśpiłam bo oczywiście to musi być ciocia Wiecie co mi siostrzeniec mówi od kilku dni że za kilka miesięcy powinnam mieć już dziecko i przylecieć z nim do Polski,a teraz jak mu czytałam książkę na dobranoc to się spytał czy moje dziecko będzie mówiło tylko po włosku tak jak jego tata,czy też po polsku????Wiecie co naprawdę mi się przykro zrobiło niby na początku uśmiechnęłam się ale jak sobie pomyśle jakie to trudne a jeszcze wszyscy na około się gapią na mnie i szukają brzuszka u mnie aż przykro się robi to jest najgorsze i nie mówię o rodzinie bo oni wszyscy wiedzą,że mamy problemy chociaż dzisiaj mnie mama zaskoczyła i wkurzyła bo z rozmowy wyszło,że ona nie wierzy,że nam się uda i próbuje mnie wspierać i pocieszać,że nie jesteśmy pierwsi i nie ostatni którzy nie będą mieć dzieci i trzeba się z tym pogodzić i żyć dalej i co Wy na to dziewczynki normalnie szok moja mama już straciła nadzieje a co ja mam powiedzieć i wcale mi tak nie pomaga ........szkoda słów.....

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
dzwonilam do mojego ginekologa, ktory prowadzil poprzednia ciaze i sie okazalo ze pierwszy wolny termin jest dopiero 5 maja Myslicie ze moge tyle czekac z potwierdzeniem ciazy? To bedzie juz 9-ty tydzien... Kurcze, a moze isc do niego prywatnie, juz sama nie wiem...(prywatnie 100zl wizyta z usg). Cala poprzednia ciaze chodzilam do niego na fundusz i bylam MEGA zadowolona. Boje sie ze jak pojde pierwszy raz prywatnie to bedzie pozniej chcial mnie prywatnie zapisywac...ach...
A nie możesz się zapisać do innego GIN. na NFZ? napewno masz w mieście u siebie nie jednego...Zapisz się na potwierdzenie ciąży do innego a jak już ten potwierdzi ciążę będziesz spokojnie czekać na wizytę u ulubionego lekarza!

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
Nie było mnie tu w weekend i jak zwykle najpierw miałam masę czytania

Celka gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

Aliisanka
trzymam mocno !!!

Ja w tym cyklu się nie nastawiam, bo owu, jeśli była, chyba przegapiliśmy.

Za to mój TŻ zaskoczył mnie dziś całkowicie - chce iść na badanie nasienia, bo się tym martwi... Ja mu nic na ten temat nie wspominałam, wpadł na ten pomysł jak mu opowiedziałam jejden przypadek z pracy - znalazł jakieś podobieństwa... Wg mnie możemy jeszcze troszkę poczekać i spokojnie próbować, ale skoro sam chce

W pracy nudno dzisiaj, chyba wszyscy zajęci porządkami przedświątecznymi I jak na złość od rana nie dało się wbić na wizaż

Miłego popołudnia!!!!!!!!!!
mój małż też o tym ostatnio wspominał -czym mnie zaszokował Bo zawsze myślałam że mężczyźni nie są skłonni do takich badań bo to w ich mniemaniu uwłaczałoby ich męskości

Cytat:
Witam
Gratulacje!!!!!!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 18:04   #1782
dra
Zakorzenienie

witajcie
ja dziś zabiegana.a to kurs z kursu z tż do lekarza,bo sie biedaczek rozchorował,ale lekarz super nic mu nie jest,a ma 39stopni goraczki i mówi,ze to nie gorączka eh,mieliśmy dobtych 2 lekarzy,ale odeszli i przyszli jakies dziady i wogóle nic sie nie znają
wróciliśmy obiad trzeba było zrobić i dokończyć porzadki,ale jakoś się wyrobiłam.
Jakbym z rodzicami nie mieszkała to bym okna później myła,ale mamie trzeba pomóc,bo z nimi mieszkam.Ja tam świąt nie obchodzę,ale oni nie pogodzili się jak do tej pory z tym,a ja nie lubie się kłócić to idziemy na śniadanie wspólne.Rodzice to nigdy chyba się nie pogodzą,ze odeszłam od kościoła,ale to moje życie i układam je jak chce i powinni to zrozumieć...

a jeszcze jak byłam w aptece po lekarstwa,jakaś babka malutkie dziecko zostawiła przed i starsza pani podeszła jakaś do tego dziecka i ja wychodzac z apteki,ta pani do mnie,że moje maleństwo coś zaczeło płakać i dlatego smoczka podała i żebym zła nie była,ja ze łzami w oczach jej tylko powiedziałam,ze to nie moje dziecko to tamtej pani co chyba przy kasie stoi,kurcze to zabolało mysleła,ze to moje dzidzi ja sie spojrzałam taka mała kruszynka ja nigdy przed bym nie zostawiła przenigdy i tak doszło do mnie,ze moze nigdy maleństwa nie będę mieć i jadąc do domu byłam zaryczana.Nie trace nadziei ,ale ciążko mi jest...
Niedosyc znajoma mówi,ze jak widzi dzieci to tez smutna bo swoich nie ma na razie i myslalam ,ze mnie rozumie i sie pyatm to ile juz sie staracie,a ona na razie nie chcą miec dzieci moze za jakieś 2 lub 3 lata,kurde chyba nie wie co mówi,nie stara sie i jej smutno,ze nie ma nie rozumiem takiego zachowania,ja palnuje i już rok sie staram i nic nie wychodzi ja mam być prawo smutna,ale ona nie planujac eh szkoda słów

dobra wyżaliłam się ,ale lepiej jakoś

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość

my dziś słyszeliśmy bicie serduszka naszej Kruszynki...
no to super

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość

Za to mój TŻ zaskoczył mnie dziś całkowicie - chce iść na badanie nasienia, bo się tym martwi... Ja mu nic na ten temat nie wspominałam, wpadł na ten pomysł jak mu opowiedziałam jejden przypadek z pracy - znalazł jakieś podobieństwa... Wg mnie możemy jeszcze troszkę poczekać i spokojnie próbować, ale skoro sam chce
dobrze,ze ma chęci i chce to sprawdzić,bo mój już zdanie zmienił

Cytat:
gratki

Cytat:
Napisane przez roza26 Pokaż wiadomość
ja juz jakas zrezygnowana jestem-zaczynam 12 cykl starań-masakra dziś w ogóle mamjakeigos dola-ciagle chce mi sie plakac ale wiedz ze bardzo ciesze sie Twoim szczesciem kochana-trzymam mocno kciuki za Was
kochana nie smutaj się ja też zaraz zaczne 12 cykl aż trudno uwierzyć,ze to już tak długo i nic

allisanka a moze @ nie będzie,ale by było super ,zaciskam kciuki

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam dra

Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek

Na liście mamy 36 staraczek:

PatkaM84 - (Patrycja, 24 lata, Szczecin) staranka zawieszone
KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone
Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone
kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone
basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone

whisky1985 - (Monia, 24 lata, Będzin) cykl 11, last @ 24.01
Narnijkar - (Dominika, 26 lat, Lubuskie) cykl 2, last @ 25.01
anciaahk - (Ania, 28 lat, Mazury) cykl 4, last @ 6.02
brzoskwinia82 - (Ewa, 27 lat, ?) cykl 1, last @ 13.02
dominikaaK - (Dominika, 21 lat, Łódź) cykl 7, last @ 14.02
kees26 - (Karolina, 28 lat, Poznań) cykl 4, last @ 22.02
ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) cykl 4, last @ 24.02
fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 8, last @ 27.02
aliisanka - (Ala, 27 lat, Wrocław), cykl 8, last @ 5.03
celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) cykl 5, last @ 6.03
magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 6.03
paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) last @ 9.03
Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 9, last @ 11.03
martaN23 - (Marta, 23 lata, Świdnica) cykl 2, last @ 11.03
dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 11, last @ 13.03
memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 4, last @ 13.03
kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 3, last @ 13.03
edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 6, last @ 15.03
ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 6, last @ 17.03
Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) cykl 2, last @ 18.03
DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 8, last @ 18.03
solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 2, last @ 21.03
malga19 - (Gosia, 19 lat, Kraków) cykl ? ? ?, last @ 24.03
ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 2, last @ 27.03
Lenka100 - (Lena,31 lat) cykl 1, last @ 27.03
karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 3, last @ 28.03
gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 4, last @ 28.03
pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 4, last @ 2.04
pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław) cykl 2, last @ 3.04.02
Sweet_Jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 5, last @ 3.04
edi25 - (Edyta, 25 lat, Częstochowa) cykl 4, last @ 3.03
roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 12, last @ 3.03
yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 8, last @ 4.04
Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 5, last @ 5.03
mon25 - (Monika ,25 lat, UK) cykl ? ? ?, last @ ? ? ?

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 32 zafasolkowane:

maugoszatka gratulujemy! dwie kreseczki po 6 cyklach (termin – 8 maja 2009)
Karola_82gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 14 maja 2009)
gosiaczekdmgratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 25 maja 2009)
*kaalinaa*gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 29 czerwca 2009)
Cassandra 23 gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 3 lipca 2009)
Ania0104gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 19 lipca 2009)
erysipelothrixgratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 15 lipca 2009)
Gizmiatko gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 lipca 2009)
adaikakagratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 sierpnia 2009)
BASIA3333gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 7 września 2009)
czekoladka21gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009)
DDosiekgratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 12 września 2009)
Foka29gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 15 września 2009)
Ainka11111gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
aassssiiiikkkkgratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu
magdzia50gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu
IwonkaAnna83gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
precious_81 gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach(termin – 15 września 2009)
Milibiligratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
Nika1980gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 10 października 2009)
sweetpinkygratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach
malin30gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 7 października 2009)
dramaturgia prostactwa gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 października 2009)
miss.hot gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 22 października 2009)
sorejna gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 23 października 2009)
Agusia_a9 gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
flowerspower gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin –11 listopada 2009)
gusiec gratulujemy! dwie kreseczki po 19 cyklach
smerfeta01 gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 19 listopada 2009)
olka@@@
gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu
zuzanna12 gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 20 listopada 2009)

Na liście występuje kolor biały:

dra - Aniołek [*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*]
Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*]
gooha3 - Aniołek [*]
Stary 2009-04-06, 18:26   #1783
ewakol
Raczkowanie

GG do ewakol Send a message via Skype™ to ewakol

Cytat:
Witam
Gratulacje...

Dra... będzie dobrze na pewno wkrótce Wam sie uda i zostaniesz wstaniałą mamusią... Trzymam kciuki:kc iuki:
Ja mam podobne... jak widze kobiety w ciąży czy z wózkami jak spacerują robi mi sie strasznie smutno... Też bym juz tak chciala... a tu nic Bardzo ciesze się jak Tż przywozi Malą... Wtedy mogę sie nią zająć... Ach jak chciałabym, żeby miała siostre albo braciszka...
Ale czas pokaże... Trzeba wierzyć...

Edytowane przez ewakol
Czas edycji: 2009-04-06 o 18:30
ewakol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 19:21   #1784
edi25
Raczkowanie

witajcie dziewczyny weekend się skończył a szkoda były spacerki grilowanie itp. jeszcze jeden dzień małpy i kolejny cykl starań ale boję się jak nie wiem wiem nie powinnam się nakręcać no ale cóż
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 19:23   #1785
martaN23
Zadomowienie

edi!wiosną szybciej wychodzą fasoleczki!
ja też mam małą nadzieję jutro 28dc wiec chyba zatestuję 2 raz ostatni był w czwartek może jednak będą 2 kreseczki?
Stary 2009-04-06, 19:33   #1786
edi25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez roza26 Pokaż wiadomość
Dziekuje Celka-ja juz jakas zrezygnowana jestem-zaczynam 12 cykl starań-masakra dziś w ogóle mamjakeigos dola-ciagle chce mi sie plakac ale wiedz ze bardzo ciesze sie Twoim szczesciem kochana-trzymam mocno kciuki za Was
nie przejmuj się różyczko jakoś to będzie wiem że chciałybyśmy już odrazu ale nieraz się nie da małpe miałyśmy tak samo w tym miesiącu także znowu jedziemy na tym samym wózku celka napewno nam będzie kibicować a pozatym tak jak my mają też Sweet_Jelly i pacierb zobaczycie dziewczyny teraz się uda święta zajączki i jajeczka to nam napewno pomoże pozdrawiam

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
mieszkam obok teściowej i szwagierki a tam 10-cio miesięczna Emilka , a przed chwilą przyjechała druga szwagierka z rocznym Kacperkiem i chciały mnie zabrać na spacer a ja wymyśliłam szybko że mam sterte prasowania i muszę poprasować bo nie mam w czym chodzić
tak naprawde to płakać mi się chce na widok kobiety ciężarnej lub pchającej wózyk i nie chciałam z nimi iść , bo nie chce żeby wiedziały ze się staramy a dziś mam cały dzień łzy w oczach

Roza wiem jak się czujesz ale musimy wierzyć że uda nam się , choć to tak bardzo boli , przytulam Cię

Alisanko zrobiłaś już teścik czy nadal czekasz?
ula wiem jak ci przykro ba ja mam tak samo każda koleżanka lub siostra ma już dzidzię a ja jedna ostatnia jeszcze zostałam i każdy pyta a ty kiedy przecież im nie powiem że mi narazie nie wychodzi asle wierzę w to że nam też będzie to dane jeszcze się napchamy tych wózków
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 19:38   #1787
ula 87
Zadomowienie

ja żeby nie czuć takiego doła zabrałam się za porządkowanie ogródka,teraz dopiero skończyłam, muszę Wam powiedzić że troszkę pomogło jestem taka zmęczona że zaraz się położę przed telewizorem

dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa , widzę że prawie każda z nas ma dziś załamanie ale wierze że juz jutro będzie lepiej
NIE PODDAMY SIĘ I W KOŃCU DOCZEKAMY SIĘ FASOLEK
Stary 2009-04-06, 19:38   #1788
Malga19
BAN stały

witajcie

Oj dlugo mnie bylo... napewno sie stesnilyscie...

niestety bede musial sie z wam porzegnac

gdyz nie bedziemy sie starc o dzidzie w 2010 roku z racji tego ze juz nie ma NAS tylko jestem JA i PAWEŁ

juz wiecie o co chodzi...bylo milo przez 2 dnia pozniej od slowa do slowa i zdecydowalismy tz.wsumie to Paweł zdecydowal ze sie rozstaniemy....

i tak sie stalo....smutno mi ale coz...jakos to bedzie..

Musi byc

buziaczki
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 19:43   #1789
ula 87
Zadomowienie

Malga kochana tak mi smutno przytulam... ale nie rozumiem jak to? dlaczego ?mieli.ście jakieś powody ... matko tyeraz to mi się zrobiło smutno na maxa
Stary 2009-04-06, 19:48   #1790
ewakol
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
witajcie

gdyz nie bedziemy sie starc o dzidzie w 2010 roku z racji tego ze juz nie ma NAS tylko jestem JA i PAWEŁ

juz wiecie o co chodzi...bylo milo przez 2 dnia pozniej od slowa do slowa i zdecydowalismy tz.wsumie to Paweł zdecydowal ze sie rozstaniemy....

Musi byc

buziaczki

Przykro mi:przyt ul:. Wiem co teraz czujesz Na pewno będzie dobrze zobaczysz... Trzymaj się cieplutko Kochana...
Stary 2009-04-06, 19:50   #1791
martaN23
Zadomowienie

Cytat:
witajcie

Musi byc

buziaczki

jej co sie stało?staraliście się o dzidzie a tu nagle tak mi przykro nie wiem co mam jeszcze napisać wyobrażam sobie jak ci pewnie smutno
Stary 2009-04-06, 19:52   #1792
ewakol
Raczkowanie

Cytat:
ja żeby nie czuć takiego doła zabrałam się za porządkowanie ogródka,teraz dopiero skończyłam, muszę Wam powiedzić że troszkę pomogło jestem taka zmęczona że zaraz się położę przed telewizorem

dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa , widzę że prawie każda z nas ma dziś załamanie ale wierze że juz jutro będzie lepiej
NIE PODDAMY SIĘ I W KOŃCU DOCZEKAMY SIĘ FASOLEK
nio to fajnie, że znalazłaś sobie zajęcie... Mi szczerze to po pracy już nic sie nie chce... Pewnie, że się nie poddamy będziemy walczyć aż się uda....

Ja jutro mam dzień wolny od pracy... są urodzinki Miśka i tak zastanawiam się co przygotować na romantyczna kolację???
Stary 2009-04-06, 19:55   #1793
dra
Zakorzenienie

Cytat:
witajcie

Musi byc

buziaczki
witaj ostatnio własnie sie pytałam ciekawe czemu nie zagladasz,bo zaczełam sie martwić
kochana przykro mi i mocno tulę życie różnie się układa niestety nieaz nie ma tak jak my byśmy chciały.Ale mieliście przerwe wróciliście przecież i teraz znów rozstanie,już po zaręczynach,dlaczego??wyt łumaczył to jakimś konkretnym powodem czy jak??
trzymaj się jakoś się ułoży w końcu i tobie
Stary 2009-04-06, 20:03   #1794
ewakol
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
witaj ostatnio własnie sie pytałam ciekawe czemu nie zagladasz,bo zaczełam sie martwić
kochana przykro mi i mocno tulę życie różnie się układa niestety nieaz nie ma tak jak my byśmy chciały.Ale mieliście przerwe wróciliście przecież i teraz znów rozstanie,już po zaręczynach,dlaczego??wyt łumaczył to jakimś konkretnym powodem czy jak??
trzymaj się jakoś się ułoży w końcu i tobie

Dokładnie zgadzam się w zyciu nie zawsze jest tak ja tego chcemy... tez jestem ciekawa czy umiał podac powód rozstania czy tak po prostu... Ja krótko przed slubem otrzymałam tylko smsa ze to koniec... jakoś sie pozbierałam i teraz mam osobe która na prawde mnie kocha...
Malga jeszcze raz trzymaj się zobaczysz ze Ci się ułoży... Troszke czasu i będzie ok
Stary 2009-04-06, 20:14   #1795
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Malga przykro mi Skarbku...wiem że żadne słowa tu raczej nie pomogą, ale musi być dobrze...
Ulcia, jeszcze nie, mąż mnie powstrzymuje...
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 20:18   #1796
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka dziewczyny
Kurde ja mam dziś 29dc i @ nie ma zawsze miałąm regularnie co 28 dni a ostatnio nawet było 26 ale nie staraliśmy się jeszcze w tym cylku przytulanka były 17dc i teraz daje mi to do myślenia ale za bardzo się nie nastawiam... brzuch trochę pobolewa no i często zgagę mam ostatnio

Cytat:
Witam
GRATULACJE upragnionej fasoleczki świetna waidomość

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość

Dziewczyny nie mam nadal objawów przed @, a ma przyjsc 9.03, nic nie odczuwam, pierwszy raz mam coś takiego, a zawsze tydzien przed piersi bola i brzuszek czasami pobolewa. Nie chorowałam i nie brałam lekow które mogły byc przesunąć, także raczej sie nie stresowałam. Poczekam do czwartku.

mam nadzieje ze jednak @ nie przyjdzie.
oby to był okruszek

Cytat:

na każdego przyjdzie pora ciężko się nie dołować ale wiosna jest i trzeba wierzyć w swoje szczęście

Cytat:
witajcie

Musi byc

buziaczki
ojej to przykro strasznie, Trzymaj się cieplutko

za zafasolkowanie
Stary 2009-04-06, 20:37   #1797
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Maria, zapomniałam Ci pogratulować! z całego serca oczywiście Ci gratuluję!
oby dzidziuś rósł jak na drożdżach
a ja słuchajcie wariuję, pierwszy raz tak się nakręcam! oszaleję chyba..
..Iskierką malutką..

Stary 2009-04-06, 20:44   #1798
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewakol Pokaż wiadomość
Dokładnie zgadzam się w zyciu nie zawsze jest tak ja tego chcemy... tez jestem ciekawa czy umiał podac powód rozstania czy tak po prostu... Ja krótko przed slubem otrzymałam tylko smsa ze to koniec... jakoś sie pozbierałam i teraz mam osobe która na prawde mnie kocha...
Malga jeszcze raz trzymaj się zobaczysz ze Ci się ułoży... Troszke czasu i będzie ok
my kobiety silne jesteśmy i umiemy się pozbierać,jednym to szybciej przychodzi innym trochę wolniej
Malga będzie dobrze z czasem
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny
Kurde ja mam dziś 29dc i @ nie ma zawsze miałąm regularnie co 28 dni a ostatnio nawet było 26 ale nie staraliśmy się jeszcze w tym cylku przytulanka były 17dc i teraz daje mi to do myślenia ale za bardzo się nie nastawiam... brzuch trochę pobolewa no i często zgagę mam ostatnio

a może jednak

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
a ja słuchajcie wariuję, pierwszy raz tak się nakręcam! oszaleję chyba..
nie warjuj nie warjuj co ma być to będzie,ale mocno i ciuchutko zaciskam ,zebyś przez 9 miechów nie zobaczyła tej werdoty

a ja chyba zaraz sie położę już,bo cąły dzień coś i głowa mnie teraz rozbolała,a jak mnie głowa boli to za bardzo nie funkcjonuje
Stary 2009-04-06, 20:51   #1799
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Maria - gratulacje!
Malga, trzymaj się dzielnie. Życzę Ci dużo szczęścia, bo na to zasługujesz.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 20:52   #1800
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Dra Aniołku ja to chyba w nocy spać nie będę przez to a jeszcze ten mój sen co miałam w nocy! oj ja biedna
..Iskierką malutką..

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości