![]() |
#361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
![]() ![]() oby częściej ![]() Malutka, a jak zakupki, udało się na coś zapolować? miłego popołudnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
witanko w piekne niedzielne popoludnie
wlasnie wrocilam z pracy i tak mi przykro bylo ze musialam dzis pracowac, bo nie dosc ze cudna pogoda w sam raz posiedziec na placy to jeszcze po wczorajszym grillu czulam sie jeszcze lekko "zgrillowana" ![]() na grillu bylo pyyyysznie i w nasteony weekend robimy powtoreczke ![]() ![]() ide wszamac salatke z pomidorow i mozarelli a do tego zimny redsik mniammmm |
![]() ![]() |
![]() |
#363 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 nie ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 smacznego ![]()
![]() |
#364 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Malutka z Dawidkiem wygląda kwitnąco-w życiu nie powiedziałabym że już bliżej niż dalej rozwiązania ![]() Kinia taka jak na zdjęciach z sesyjki ![]() No dziewczynki ja juz osobiście poznałam 3 z nas ![]() ![]()
#365 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ach tak to jest z tymi zakupami, ja też nigdy nic znaleźć nie mogę, zwłaszcza jeśli chodzi o spodnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ale Iza nas skomplementowała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Hejka dziewczyny
![]() coś puściutko dzisiaj ![]() Ja też po grilku zadowolona ![]() ![]() A dzisiaj do południa siedzieliśmy w domku a po obiadku na spacerek wyszliśmy i znowu kupiłam sobie kilka rzeczy ![]() ![]() ![]() mężuś na od 17 w pracy ale już niedługo wróci ![]() ![]() Dziewczyny cieszę się, że Wam się podoba fryzurka i buciki ![]() Izka dawaj foty zakupów ![]() Monai ale masz super tarasik ![]() ![]() wklejam fotki biżuterii: fioletowe.jpgczarne.jpg perełki.jpg a jest tam kto???? Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2009-04-05 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Rozeznanie
|
zazdroszczę grilowanka
![]() ![]() super że spotkanie się udało szczeciniankom ![]() paulinaizabela super pierdółki ![]() ![]() znikam bo mam migrenę od kilku godzin zdycham na kanapie, teraz odrobinę przeszło to pomalowałam paznokcie szybko odżywką i weszłam na chwilkę na internet i już czuję że wraca ![]() dobrej nocki żonki bardziej i mniej doskonałe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 | ||
Zadomowienie
|
![]()
Cześć Słonka....
Focham się na męża, więc jakby cos to mnie nie wydajcie, ze jak piszę z Wami, to mam dobry humor..oki? ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajnie masz z tym tarasem... ![]() psikus straszliwy... ![]() ![]() A z przyjaciółką zazdraszczam...też bym chciała mieć swoja blisko...a ona w Krakowie... ![]() Jutro sie nad nimi poznecam.. ![]() Cytat:
![]() dzasti dziękować ![]() Przepraszam Żabki, ale nie miałam dziś weny...jakos humor nie teges...no i mieliśmy gości...dwie rodzinki .. ![]() paulinaizabela ale ze mnie gapa...jak mogłam zapomnieć....ślicznosci te Twoje zdobycze.... ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-05 o 21:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no ale jutro już się nie wymigasz ![]() ![]() dzięki śliczne ![]() Monai miłych przytulanek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też się z wielką chęcią piszę na kolejne spotkanie ![]() śliczności ![]() Cytat:
![]() Zmykam do męża, bo czeka na nas ![]() Buziaczki i dobrej nocy ![]()
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
hej, co to sie dzieje? nie mozna sie tu dostac, ciekawe czy wogole pojdzie ta wiadomosc? czy znowu mnie wyrzuci. jakby co to sie witam i zycze milego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Zadomowienie
|
![]()
Hellołki Kobietki
Dzięki, że mnie nie wydałyście...dopiero by było... ![]() ale już jestem udobruchana... ![]() Zmykam szukać buciorków... ![]() może coś się znajdzie... ![]() Muaaaah! ![]() Słonecznie dziś.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() szukam Was a Wy tu nowy wątek stworzyłyście ![]() przyszłam się przywitać, mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku mi obecna sytuacja nie pozwala na wizazowanie ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam i całuję każdą z osobna i od razu ślę życzenia świąteczne dla każdej - pięknych świąt moje kochane PM2008 ![]()
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
Hejka laseczki
![]() Szybko piszę bo praca czeka, sesja (chyba) udana, na pewno wiem, że mamy śliczniutkie jedno zdjęcie ![]() Miłego dzionka!
#375 |
Zadomowienie
|
Szybko się z Wami witam bo za chwilę znów mnie wybije, cały ranek się dobijam na wizaż i zamknięte
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Wtajemniczenie
|
Cześć laseczki. Wpadam i wypadam
![]() ![]() Powiem Wam tylko, że w końcu mamy autko. Huraaaa!!!!! Zmykam i do zobaczenia. Ps. Mam teraz wolne od ćwiczeń i jobla dostaję, już mi się wydaje, że przytyłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Witam was slonecznie z Walbrzycha... od wczorajszego wieczora jestem slomiana wdowa
![]() ![]() Ja w piatek wychodzac po zarelko dla psiaka zakupilam pistacjowa bluzeczke, zaszalalam i stwierdzilam ze zwrot podatku jaki mi wyszedl (ktorego oczywiscie jeszcze nie mam) wydam. I wydalam heheh. A dzis od rana wojuje z moja sukieneczka zobaczymy co z tego wojowania wyjdzie. Czekam na barciszka bo obiecal zawiesc mnie do mojej krawcowej, obiecalam jej kiedys zepodskocze ze zdjeciami slubnym no i wynalazalm biala bluzeczke ktora musze miec a w sklepach takiej nie ma wiec szyc trzeba. Izus ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Super że masz autko gratuluję ![]() hehe a na punkcie wagi to rzeczywiście jestes pewnie bardzo przewrażliwiona ![]() A ja się wkurzam bo od rana próbuję się dostać i nic co tu się dzieje grrr |
||
![]() ![]() |
![]() |
#379 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Witanko poniedziałkowe
![]() Która tęskniła?? ![]() Przyznać się! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja chyba w szoku to bym tam zemdlała ![]() A ten koleś- to istny gupek ![]() Wybieram wersję na "cielsku" vel fantastycznym zgrabnym ciałeczku mega ponętnej sexi - playboykowej Justyśki ![]() Sukiena prze-wypas! Kcem również takową! ![]() Cytat:
![]() Ładny kolorek włosiąt posiadasz ![]() A butki takie se ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No wiesz Ty co??????????????????? Foch z przytupasem! ![]() Cytat:
![]() 2-poprosimy foteczki ![]() 3- biżu bardzo fajna i oryginalna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaka obecna sytuacja?? ![]() Życzę dużo dobrego samopoczucia ![]() ![]() Cytat:
![]() tęskniłam ![]() 2- łahahahahahahha- dobre ![]() ![]() Ech... dzięki za kciuki kochane moje- w szkole przeżyłam jakimś cudem i na szczęście uniknęłam ugotowania w mojej a-klimatyzowanej szkole ![]() ![]() Proszę się teraz nie posikać ze śmiechu jak to napiszę: ![]() Jeszcze nie zaczęłam pisać pracy lic... a już zapisałam się na magisterkę ![]() No i tak wogle to w sobotę odebrałam indeks dopiero ... a 25-26 mam ostatni zjazd na Litwie już ![]() ![]() Co za tym idzie ... mam same kolokwia i terminy zerowe egzaminów i... nie pójdę na wesele na które iść miałam ![]() ![]() ![]() Jestem wścieknięta na maksa ![]() A tak poza tym to życzę miłego dnia ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 | |||||
Wtajemniczenie
|
Witam po weekendzie
![]() Proszę grzecznie trzymam kciuki, bo z Dawidkiem za 2 godziny lecim do gina na wizytę ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 gratuluję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 to trzeba się było zabrać z Izą ![]() ad. 3 ty to aparatka jesteś ![]() ![]()
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Malutka trzymam kciuki
![]() ![]() Kasieńko pewnie, że tęskniłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
![]() Ja dziś od rana walczę z oknami (a mam ich cztery duże i dwa u teściowej - podlizać się trzeba było ![]() ![]() Wczoraj zirytowałam się na maksa. Pojechałyśmy z siostrą na izbę przyjęć do szpitala, miejsce już na nią miało czekać, przesiedziałyśmy 1,5 godz na izbie przyjęć po czym nam powiedziano że nie ma miejsca dla mojej siostry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() monai - zazdroszczę ci takiego tarasu ![]() paulinaizabela - super jest ta bizuteria ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I jeszcze obiecana fotki karteczki urodzinowej dla mojej chrześnicy ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#383 | ||
Zadomowienie
|
![]()
Znowu ja...
![]() Wiem wiem...fotki wstawię, ale potem jak będę u teściowe, znaczy się u siebie(nawet nie wiem jak t9o nazwać ![]() Cytat:
![]() Ojj załamka z tym szpitalem...biedna jeszcze nie dosyć , ze święta, to urodzinki i wyjazd ... ![]() Aniu ale zdolniacha jesteś...śliczna karteluszka... ![]() Cytat:
![]() No i mi cos porwało...tylko teraz nie wiem co... ![]() uciekam na obiad... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#384 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć i czołem
![]() właśnie wróciłam ze spacerku z moim siostrzeńcem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i dziękuję za życzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Anusia bombowa ta karteczka
![]()
#386 | |||||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() nawet nie wiedziałam że rano wizaż szwankował bo dopiero teraz siadłam do komputra ![]() pazurki dzisiaj zrobiłam ![]() od dziś mamy stylistkę pazurków u nas w solarium i muszę przyznać, że zadowolona jestem ... później w domku strzelę fotę i wrzucę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() butki wygodne ifajnie na nodze wyglądają... ![]() oj to szkoda weselicha... my też mamy zaproszenie do znajomych na wesele 27 czerwca do Żor ale nie pojedziemy ![]() Cytat:
AnusiaNo nie dziwię się że ręce bolą... a z tym szpitalem to lipa faktycznie, pokrzyżowało Wam to plany kurde no i urodziny w szpitalu... ehhh ale też miałąm kiedyś ur w szpitalu i w wielkanoc całą leżałam ... nie było tak źle... a karteczka śliczna... masz talent!! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#387 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak sama ![]() ![]() Dzięki Aguś ![]() Cytat:
![]() Ad 2 Dzięki za pocieszenie ![]() Ad 3 Dziękować ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#388 | ||
Rozeznanie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad 2. prawy rękawek może być nawet - mysie rękawiczki sobie sprawie a co ;p a z przyjaciółką w Krakowie nie tak źle macie kogo odwiedzac w Krakowie ![]() ![]() katarzinka trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło jak najlepiej i żebyś do nas wróciła ![]() agunia82 pokaż fotki pokaż fotki ![]() Cytat:
![]() dla Ciebie też ![]() gosia1007 gratuluję autka! ![]() kasienka1985 zjazd na Litwie brzmi super ![]() ![]() ![]() daget no i wsiąkłaś z tym pieskiem ![]() pochwal się bluzeczką! Anusia_piekniusia szkoda że z siostrą tak wyszło i tyle masz zmartwień, ale na pewno kiedyś Ci to wróci z nakładką, siostra wyrośnie na fajną dziewczynę i na pewno będziecie kiedyś przyjaciółkami kartka profesjonalna, super pomyślana i bardzo kolorowa - śliczna jednym słowem ![]() a co do okien ;] walczyłam w sobotę... mało brakowało a bym dostała świra - pobiegłam do sklepu po drugi płyn do okien bo były smugi, nie pomagał ocet, płyn do mycia naczyń, ajax do okien ![]() ![]() paulinaizabela pokaż pazurki ![]() ![]() latałam dzisiaj po sklepach w poszukiwaniu butów dla siebie i torby dla męża i nic nie ma! ;/// ani jedne buty nie były takie żeby mnie zachwyciły... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
jak już jakieś będę miała to pokażę. Ale to nie wiem jak szybko, bo brat najpierw musi negatywy wywołać (a że to są inne negatywy niż te standardowe, to chyba będzie robił to ręcznie, bo maszyna je brudzi, chemia nie taka czy cuś), no a potem, dopiero zeskanuje negatywy i będzie można się chwalić...
#390 | ||||
Zakorzenienie
|
Uda się czy się nie uda ?
Chyba już wszystko dobrze działa więc witam wieczorowo ![]() zdecydowanie efektowniej wygląda na Tobie niż podłodze ![]() ![]() twarzowa , wiosenna fryzurka, very nice ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() superoski masz taras, ja sie ciesze że wogóle mam balkon ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Anusia- przykro z powodu Twojej siostry i całej tej sytuacji ze szpitalem ![]() ![]() a karteczka genialna ,masz talent kobieto ![]() Kasienka nie ma to jak mysleć na przyszłość, po co się martwić licencjatem jak można już magisterką ![]() ![]() Cytat:
![]() a my weekend spędziliśmy spacerowo i troche zakupowo i całkiem nieplanowanie kupiłam sobie butki ![]() ![]() miłego wieczorku spadam do łożeczka i do męża ![]() buuuuu i nici z leżakowania bo małżon się zabrał za PIT-a ![]() to nic napije się herbatki cynamonowo- jabłkowej ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-04-06 o 20:05 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.