|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: W którym mieście chcesz/możesz spotkać się z pachnącymi Wymiatacz(k)ami: | |||
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 46,34% |
Kraków |
19 | 46,34% |
Warszawa |
16 | 39,02% |
Wrocław |
5 | 12,20% |
dojadę gdziekolwiek odbędzie się spotkanie |
8 | 19,51% |
w żadnym z wymienionych |
4 | 9,76% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- czesc II
Cytat:
![]() Małgosiu, ja wczoraj też myślałam, że mam blokadę ![]() Ja lubię moje siwe włosy na skroni. Przezyłam szok jak pierwszy raz znalazłam siwego włosa. Jak zacząłam grzebać, to okazało się, że mam ich więcej. Prawdziwe siwe - grubsze i sztywniejsze o pięknym srebrzystym połysku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
rude jest piękne:)
|
Pozdrawiam wszystkich porannie
![]() Reniu ![]() Malgosia sie zakochala ![]() BigeM Twoja teoria jest genialna ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Skleroza w starszawym wieku juz nie jest taka genialna ![]() Mariolu ![]()
#363 |
Zakorzenienie
|
Mariolu
![]() O kurcze ![]() ![]() Fajne wnętrza, dbałość o szczegóły, perfekcja ![]() ![]() Mam kolegę, którego rodzice są ogromnymi pasjonatami, praktycznie od zawsze, wszelkich staroci, począwszy od łyżeczek do kawy, bibelotów po monumentalne meble. Jeszcze parę lat temu wszystko miało swoje miejsce, było ładnie wyeksponowane, a teraz kolekcja przerosła mistrza i strach tam chodzić, bo można zabłądzić ![]() Mnie osobiście najbardziej przeraża odkurzanie tych wszystkich bibelotów, miseczek, cukiernic, kubeczków, figurek i całej reszty ![]() Nowe Sisleye też niuchnęłam i najbardziej przypadła do gustu 2 ![]() ![]() Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-04-07 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
Katt
![]() Bardzo lubię Anggun ![]() Ale kocham Falco i Duran Duran http://www.youtube.com/watch?v=trOij8SPIAo
#365 |
Zakorzenienie
|
U moich dziadków tak własnie kolekcjonerstwo wymknęło się spod kontroli. Nie ma jak się ruszyć. W salonie, który ma 30m2 jest ze 4m wolnej podłogi. 10 lat temu było to piękne stylowe mieszkanie a teraz to składnica antyków, jak w komisie
![]() Sama boję się takiego zagracenia bo wiem, że mam ku temy skłonnosci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 | ||||
Zakorzenienie
|
Witajcie, przyznaję się bez bicia, że nie udało mi się nadrobić wątku
![]() Spóźnione gratulacje dla Tomka z powodu zakupu kurtałki ![]() Macham do Nasturcji ![]() No no szalejesz mamciu cyckonoszowo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale myślę, że tutaj można wpaść niezobowiązująco, nie koniecznie odnosząc się do wszystkiego co zostało napisane, prawda? ![]() Cytat:
![]() Relaksuj się i odpoczywaj ![]() Cytat:
![]() Od razu przesłuchałam kilka innych jej piosenek ![]() Uprzejmie donoszę, że wkleiłam w swoim profilu kilka zdjęć z krakowskiego, bardzo udanego zlotu ![]() Na następny zapraszamy również Tomka ![]()
![]() |
#367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu, myślę, że odrobina rozsądku i wszystko będzie pod kontrolą ![]() ![]() Kiedy i jakie kupujesz pierwsze krówsko ![]() A ja ostatnio szukam ładnych kotków ceramicznych ![]() Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-04-07 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Te są boskie
![]() http://as.cmielow.com.pl/?SearchKey=kot&ids=4 |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Piers do przodu
|
Łeb mi pęka, słońca nie ma, nos mi nic nie przepuszcza za to nawilża oczy
![]() Dziecię do tego dostało wysokiej temperatury i dziś uziamione w łóżku Plaga jaka czy co ???!!!
#370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne porcelanowe koty robi Ćmielów klik ![]() O, widzę, że Daff mnie ubiegła ![]() Kasiu-san, przesilenie wiosenne ![]() Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-04-07 o 09:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
![]() to pewnie dlatego, że wcześnie zaczęłam siwieć ![]() Cytat:
![]() Zgłaszać się ... Nikt się nie zgłasza? Melduję, że starszawych brak .... a jeśli kto myśli, że ma sklerozę to niech sobie zakonotuje, że to roztargnienie jest młodzieńcze ![]() .... szaleństwo to planowe jest i kontrolowane, choć może nie wygląda ... ![]()
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Życzę szybkiej poprawy ![]() Beatko, Kasiu - booskie te koty. Wiecie może w jakich są cenach, bo nie widzę. edit: znalazłam ceny, o święci pańscy ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Tymeno to Ty jeszcze nie masz tej krowy? Mnie się wydaje, że pokazywałaś ją co najmniej rok temu i pisałas, że o niej marzysz ![]()
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2009-04-07 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Krowa z garnkami wymiata
![]() U mnie już prawie święta. Dzisiaj jeszcze tylko dyżur i już mogę zacząć świątecznie jeździć na szmacie. Pogoda cudna! |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
Helloł! Wdepnelam na momencik, by pomachac do Was
![]() Po 4 dniach zycia pelna piersia, powrocilam do uciazliwej kuracji chemikaliami i do chorowitkowania i coz bede sciamniac: czuje sie strasznie ![]() ![]() Wracam na loze bolesci. Mam nadzieje, ze za kilka godzin bedzie choc troche lepiej.... ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Agoo- dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
|
Katt
![]() Dziewczyny moze wiecie co jest najlepsze na oparzenia ,masc jakas . Poparzylam sie wczoraj tluszczem na twarzy myslalm ,ze nie mam pecherzy ale sa ,od razu posmarowalam specyfikiem na oparzenia takim jaki mialam ![]()
#376 |
niecnotliwa dziewica
|
Katt, Zuzinku
![]()
#377 |
Zakorzenienie
|
Zuzinko-
![]() Najlepszy jest krem Dermazin 10mg/g (sulfadiazinum argentum)-sprawdzilam: dziala cuuuda. (Mam okropny zwyczaj: gdy sie spiesze to prasuje ciuchy na kocyku rozlozonym na podlodze. Niestety zdarzaja mi sie wowczas przyprasowania konczyn ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Margotko- ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-04-07 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
|
Katt tez jestem straszna sierota ostatnio ratowala mnie Malgosia bo poparzylam sobie powieke i oko .
Dla mnie kuchnia ,to zagrozenie . Smarowalam wczoraj od razu Argosulfanem ale pecherz sie zrobil ide do apteki ,juz sobie zapisuje Kattko i bede kupowac jesli bedzie ![]() Mam nadzieje,ze do 25 kwietnia sie zgoi ,wiekszej sieroty chyba nie ma jak ja az wstyd ![]() Patrze Katt na sklad Argosulfanu i to jest wlasnie tylko pod inna nazwa (Sulfathiazolum argentum) mysle ,ze to to samo?
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-04-07 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |
Zakorzenienie
|
No, masakra
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zuzinku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Czekam na Ragnarok
|
Krowa jest świetna. Bardzo ciekawe ma ubranko
![]() A kotki genialnie. Szczególnie ten wygięty do góry ![]() Dzień dobry. A tak w ogóle to znowu mam problem z okiem. Obudziłam się o 7:00 i w prawym zapalenie spojówki ![]() ![]() Edit: Znalazłam ceny ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-04-07 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
Koty ćmielowskie rewelacyjne
![]() Niedaleko mam sklep firmowy to je obejrzę na żywo ![]() ![]() Krowa z ekipunkiem boska ![]() Teresko, sierotko ![]() Na pocieszenie dodam, że ja też sierota ![]() ![]() ![]() ![]() Zresztą podejrzewam, że Wymiataczki i Wymiatacz takich opowiastek z życia wziętych mają jeszcze kilka w zanadrzu ![]() Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-04-07 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Kasia, ceny pewnie będą takie: klik
Ja też sierota jestem ![]() Poza tym przynajmniej raz w tygodniu wylewam kawę na biurko zalewając papiery i czasami obiad zsuwa mi się z talerza jak go niosę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Agoo-co do siwych włosów,to ja się swojej czuprynie nie przyglądam dokładnie, to i wmawiać sobie bezczelnie mogę,że siwych włosów nie posiadam ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#385 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślisz ![]() ![]() Cytat:
Kawa ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
witam,
już po pracy ![]() Maluch smacznie sobie śpi- drzemka popołudniowa ![]() jeszcze tylko coś do picia sobie zrobie......
#387 |
BAN stały
|
dziewczyny, co to za watek? pierwszy raz go widzę, ograniczona byłam strasznie, myslałam że perfumowe to jedyne takie
![]() a ja się zastanawiałam co się z Katt dzieje a teraz widzę że to tutaj przesiaduje! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
|
Witaj Gothic
![]() Agooo fajnie ,ze dzis wczesniej w domciu ![]() Kasiu-Contax nie moglam sie nie rozesmiac jak przeczytalam Twoja przygode. ![]() Tymeno tez niezla jestes ![]() Dziewczyny moral z tego taki ,ze jednak jestesmy Vipowny ![]() ![]()
#389 |
Zakorzenienie
|
Teresko, bo My, wszystkie jak jedna, stworzone jestesmy do wyzszych celow
![]() Gothic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.