|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Kupiłam dziś sobie spodnie, co graniczyło z cudem, bo moja pupa jest większa od tyłka Jennifer Lopez - co wcale nie napawa mnie radością
W maju obowiązkowo muszę kupić ten rower, bo inaczej będzie źle. To znaczy już jest źle![]() Polly - zazdroszczę podejścia do torebek. U mnie to fetysz - jedne kobiety kupują nałogowo buty, drugie majtki, ja torebki. Kupuję je na zasadzie - bo ładna, bo ekstra kolor, a potem do mało czego pasują... Tzn ostatnio zrobiłam przebiórkę i obiecałam sobie, że będę kupować, owszem, torebki ładne ale i funkcjonalne i o odpowiedniej wielkości do moich potrzeb
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-04-06 o 21:48 |
|
|
|
#1292 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jak trzeba to zrobię szkic...w paintcie Ja ost kupiłam 2 malutkie torebeczki...jedna w różowe, szaro białe paseczki...taka niby portmonetka na długim paseczku, a druga niby kopertowa w złoto, brązowe paski...obie orsay Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-04-06 o 21:50 |
|
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuzik -dzięki, ale ja do ćwiczeń mam wstręt. Autentycznie. Wiem, że to irracjonalne, bo dupa od chcenia sama mi się nie zmniejszy Cała nadzieja w pływaniu i rowerze
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1294 |
|
BAN stały
|
Pływanie na wszystko dobre...
a co do roweru to ja uwielbiam wypady rowerowe jak jest ciepło |
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam 3 torebki - małą czarną, średnią czarną i średnią jasnozieloną. Nie potrzeba mi więcej
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście idąc do pracy przechodzę przez podziemia, gdzie jest masa sklepikow z bizuteria i róznymi cackami. Tyle, że jak ide do pracy, to sklepikarze jeszcze śpią, a jak wracam - to JUŻ śpią.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item601776522_..._emo_punk.html
A te kupię sobie obowiązkowo Sero - stwierdziłam, że muszę mieć jakąś jajcarską parę Nie wiem, gdzie w nich wyjdę, ale co tam
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, burn-it-up ma wątek na Rekodziełach, gdzie prezentowala swoje kolczyki - pudelki, hamburgery, nadgryzione lodziki, itp.
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja muszę mieć takie "tematyczne" :hahaha :
|
|
|
|
#1301 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Przekażę. Niestety... Wybieram się 9 czerwca na koncert, a potem na początku lipca na Avangardę. Poza tym iespko to widzę, ale okropnie żałuję... Żaśpiewaj jej. Pełna piersią. We wszystko uwierzy. ![]() [quote=ROZ-ter-KA;11778579Co do twojej teori , to pewnie masz racje ja od trzech dni jem tylko pomidorówkę , pomarańcze i biały ser - nic innego mój organizm nie chce.Likopen, białko , witamina C ![]() [/quote] Ja zażeram się chipsami Zimowy Schab. Nie wiem, czego mój organizm potrzebuje. Grubego zadka? ![]() Cytat:
![]() Może jeszcze skończy się dobrze... ![]() Cytat:
Jedno, duże, czarne i najlepiej plecak, albo torba na ramię. Nic do noszenia w ręku... Cytat:
Ale ogólnie uważam, że jedno drugie jest przereklamowane.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1303 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nawet by mi do głowy nie przyszła taka myśl, jak ja mam coś w ręku, to zwykle przez chwilę i to coś do domu juz ze mną nie wraca w ogóle torebkę taką na 1 ramię to mam moze od roku- jak juz miałam torebki to takie na krzyż przewieszane, ale moja młodsza siostra twierdziła ze wyglądam jak łajza to sie dałam ucywilizować tzn lekką łajzą jestem nadal- kto mnie widział ten wie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-04-06 o 22:37 |
|
|
|
|
#1304 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
a kiełbaska wędzona przez mojego tatusia...mniam! Cytat:
---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Skończyłam piwo (dopiero ) w SB pusto...więc zmykam spać...
|
||
|
|
|
#1305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja ulubiona to aktualnie ta szaro-srebrna-najnowszy nabytek. A dziś wychodzę z taką jak w załączniku. Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia wszystkim, zapowiada się ciepło i słonecznie |
||
|
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, moja mama też lubi śledzie. Wolę się nie zastanawiać, czy nie bardziej niż mnie ![]() Ostanim czasem się lekko wyłączyłam, ale już jestem ![]() W pracy mieliśmy najpierw kontrolę z ZUS, potem kontrolę z UM Trochę mnie to nerwów kosztowało, mimo że to nie moja praca raczej była oceniana. Wolałam o tym nie myśleć, nie gadać, nie roztkliwiać się nad sobą. Wczoraj wszystko dobiegło do szczęśliwego końca. Teraz odsypiam stresik, wczoraj mnie zmogło podczas czytania książki na fotelu, na którym nijak się wygodnie ułożyć nie można, do tego z nieporęcznym kotem na kolanach Jeszcze nawet 21 nie było.Od kilku dni boli mnie łokieć, nie mogę sbie przypomnieć, żebym nim w coś walnęła. Oglądam go kilka razy dziennie, wczoraj zauważyłam, że opuchł. I mam teraz schizę, że to znowu rumień Jakoś mi to podobne do poprzednich okoliczności, tylko wtedy zaczęło się w kilku miejscach jednocześnie. Oczywiście, nie stwierdzili jaka była przyczyna. Zrobili ze mnie nieomal lekomankę , innych pomysłów nie mieli.Edit: Też sobie kupiłam nową torbę na wiosnę Ale jestem usprawidliwiona, bo poprzednie mi się podniszczyły (a raczej kot je podniszczył: jednej porobił zębami dziurki w uszach - przydybałam go kiedyś na żuciu uchwytu Edit2: Sprawa Gothic Aristocrat i Statkusa jest paskudna, jestem zniesmaczona zachowaniem Sprzedającej, tym bardziej że wiem kto to i miałam o tej osobie dobre zdanie
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-04-07 o 09:11 |
|
|
|
|
#1307 |
|
BAN stały
|
Głowa mnie boli i pić się chce, a taki długi dzień przede mną
![]() Dzień dobry wszystkim
|
|
|
|
#1308 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hej
|
|
#1309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
" Taką myśl miałam już wiele razy jadąc w sposób niezamierzony na gapę. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
moja ulubiona knajpa w Toruniu została podsumowana na jednym z portali tak:"Hardcorowa rzeźnia dla sadomasochistów. Przychodzą tu ludzie typu "ja mam ćwieki, ty masz obrożę, wypijmy winiacza, wyciągnijmy noże". Stałymi bywalcami knajpy są zbuntowane nastolatki, które piszczą zazwyczaj wtedy, gdy na scenie pojawia się kolejna gwiazda rocka. Czasem zdarza się usłyszeć w głośnikach dźwięki porządnego rocka, ale najczęściej (zgodnie z życzeniem odbiorców) leci tutaj muzyczka z cyklu "ave satana". Dlaczego zatem warto pójść w to miejsce? Gdyż dzięki obserwacji ludzi typu "jestem zła, zrobię sobie czarny makijaż i dzięki temu spotkam złego chłopca z długimi włosami" - ubawimy się po pachy." Ciekawe czy na takiego starego piernika jak ja patrzą tam jak na eksponat wykopaliskowy?
|
#1311 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w toruniu byłam w jednej knajpie- w krzywej wieżyedit: byłam w dwóch-ta druga była w przęśle mostu
|
|
|
#1312 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja tam ze swoim Svaroskim to sie raczej nie nadaję Gryksie-masz kaca? Opijałeś buty?Że w końcu dotarły,czy że jeszcze ich nie ma?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Starówka Torunia jest magiczna: "Gotyk na dotyk" ... tyle piękna architektonicznego... Wtedy też też zapragnęłam zostać flisakiem, kiedy non stop z dziką przyjemnością przeprawiałam się przez Wisłę ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- można mieć 2 w 1
|
|
|
|
|
#1314 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do krzywej wieży się wybieram. Warto? W przęśle to Pilon był? Cytat:
![]() mam jedno i drugie, ale nie używam ![]() Cytat:
obroża nabijana ćwiekami ? tak odważna nie jestem ja nie posunęłam się dalej niż nabijana ćwiekami pieszczoszka
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się właśnie przypomniało, ze dziś mamy rocznicę ślubu z Ciachulcem
TRZYNASTĄ Powiedzcie, że od jutra będzie lepiej. W końcu podobno trzynastka jest pechowa więc jeśli trzynasty rok razem się skończył, to następny będzie lepszy. Prawda?
|
|
|
|
#1316 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale było super- mieszkaliśmy na polu namiotowym...ehh to były czasy![]() nie mam pojęcia jak sie ta knajpa w moście nazywała, ale wyglądała na niezła mordownię. W wieży fajnie- tylko trochę strach pić...
|
|
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeśli knajpa w moście to ta, o której myślę, to nadal jest tam mordownia
|
|
#1318 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Będzie lepiej Vesenko-czyli musimy sie razem z Gryksiem wybrać do Torunia i polansujemy się we trójkę robiąc furorę Jak ktoś chce się dołączyć to zapraszamy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Piernikowo pozdrawia
|
|
#1320 |
|
Zadomowienie
|
Nola - Ciekawy pomysł
![]() Vesenko - Czy ta Twoja knajpa, to w stylu tej? Bo jeśli tak, to ja hmmm... Mam nadzieję, że udało mi się doczepić zdjęcie... Favkes - nie ma nieszczęśliwych rocznic a 13 jest piękną stażową rocznicą i nigdy nie wiadomo, czy właśnie ta, nie będzie taką rocznicą zwrotną, w której wszystko układa się lepiej niż w minionych
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

W maju obowiązkowo muszę kupić ten rower, bo inaczej będzie źle. To znaczy już jest źle

Cała nadzieja w pływaniu i rowerze
:hahaha :
ja caritas nie jestem, do interesu dokładać nie bede
w dodatku straciłam cały dzien 

nawet by mi do głowy nie przyszła taka myśl, jak ja mam coś w ręku, to zwykle przez chwilę i to coś do domu juz ze mną nie wraca
Trochę mnie to nerwów kosztowało, mimo że to nie moja praca raczej była oceniana. Wolałam o tym nie myśleć, nie gadać, nie roztkliwiać się nad sobą. Wczoraj wszystko dobiegło do szczęśliwego końca. Teraz odsypiam stresik, wczoraj mnie zmogło podczas czytania książki na fotelu, na którym nijak się wygodnie ułożyć nie można, do tego z nieporęcznym kotem na kolanach
Jakoś mi to podobne do poprzednich okoliczności, tylko wtedy zaczęło się w kilku miejscach jednocześnie. 
hmmm... Mam nadzieję, że udało mi się doczepić zdjęcie...