Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-07, 16:39   #1861
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

ja zrobię test jeszcze w czwartek rano, dla potwierdzenia
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 16:40   #1862
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobra913 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Ja niestety mam kiepski chumor od kilku dni ciagle sie kluce z Tż nie przytulamy sie ogulnie wszytsko do dupy
W domu z tesciowa czuje sie co raz gorzej ciagle czepianie sie wszytskiego i niczego ona chce zebym frowala wokół mojego Tz a on to podlapuje wczoraj wrucilam z pracy nawet nie usiadlam zjadlam obiad sprzatlam w kuchni robilam kolacje a moj wyskoczyl z pyskiem ze nie poscielone!!!!!!!!!!!!!!! !!!!a mamusia powiedziala ze ma racje k*** pomoc domowa jestem czy co???

A tak ogulnie nowym fasoleczka gratuluje i buziaki
biedactwo przykro mi ze tak sie dzieje miedzy Wami.
Mysle ze musicie szczerze pogadac , bo na dłuższa mete to chyba tak nie wytrzymasz z tesciami.

U mnie na szczescie tesciowa zawsze stoi po mojej stronie jak sie w czyms nie zgadzamy.

Pewnie sie juz pytałam, ale nie pamietam bo watki mieszkaniowe i tesciowe ciagle sie tu przewijają. Czy Wy bedziecie mieszkac caly czas z tesciami?? czy moze w planie jakas przeprowadzka??

Wiem jak to czasami jest jak tesciowa sie wtraca. Żyje tylko przyszlą przeprowadzką do domu. Na stałe mieszkanie z tesciami chyba bym sie nie zdecydowała. Właśnie z tego wzgledu że przez ich wtracanie psuliby tylko nasz zwiazek . Trzymam ze sobie wszystko wyjasnicie i uzgodnicie.
W koncu wysyp fasolek jest moze i my sie załapiemy Wiec trzeba sie dobrze z mezusiem dogadywac, a nie kłócic

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 17:11   #1863
martaN23
Zadomowienie

ja też zrobię kolejny teścik na potwierdzenie w czwartek,ale wszystko będzie wiadomo dopiero jak pójdę do lekarza to chyba najpewniejsze,ale kochane nie ukrywam jaka jestem szczęśliwa!!!!!:jup i::jupi :
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 17:14   #1864
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
zrobiłam test Słoneczka..
wyszłam mi druga krecha ale blaada sama nie wiem co o tym myśleć, chyba muszę powtórzyć rano...
wklejam zdjęcie, może
ocenicie, macie doświadczenie...
ciężko robi się takie zdjęcia drżącymi rękoma, nawet jak ma się profesjonalny aparat...
zdjęcie nie jest idealne...
Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
słuchajcie mam dwie kreseczki tak jak aliiska tylko też ta druga blada
g ratuluję Wam kochane
cieszę się Waszym szczęściem

mój mąż znów wyjechał ,bedzie dopiero w piątek , spotkałam się przed chwilą ze znajomymi , jedna ma dziewczynke 17 miesięczną a druga 3 letnią i kurcze teraz siedze i wyje dlaczego to tak boli
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 17:23   #1865
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
g ratuluję Wam kochane

mój mąż znów wyjechał ,bedzie dopiero w piątek , spotkałam się przed chwilą ze znajomymi , jedna ma dziewczynke 17 miesięczną a druga 3 letnią i kurcze teraz siedze i wyje dlaczego to tak boli
a boli......ja czasem zajmuje sie 2 letnim synkiem kuzynki i tez tak mi zawsze smutno.........

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
biedactwo przykro mi ze tak sie dzieje miedzy Wami.
Mysle ze musicie szczerze pogadac , bo na dłuższa mete to chyba tak nie wytrzymasz z tesciami.

U mnie na szczescie tesciowa zawsze stoi po mojej stronie jak sie w czyms nie zgadzamy.

Pewnie sie juz pytałam, ale nie pamietam bo watki mieszkaniowe i tesciowe ciagle sie tu przewijają. Czy Wy bedziecie mieszkac caly czas z tesciami?? czy moze w planie jakas przeprowadzka??

Wiem jak to czasami jest jak tesciowa sie wtraca. Żyje tylko przyszlą przeprowadzką do domu. Na stałe mieszkanie z tesciami chyba bym sie nie zdecydowała. Właśnie z tego wzgledu że przez ich wtracanie psuliby tylko nasz zwiazek . Trzymam ze sobie wszystko wyjasnicie i uzgodnicie.
W koncu wysyp fasolek jest moze i my sie załapiemy Wiec trzeba sie dobrze z mezusiem dogadywac, a nie kłócic
nie no masz racje ale czasem sie nie da poprostu mnie ostatnio tk wkurza albo ja jestem jakas nadwrazliwa wszytsko mnie wkurza w pracy w domu wszedzie na klientach sie nawet wyzywam.....a mieszkanie tak na wrzesien nie wczesniej moze wytrzymam
Opłakiwanie tego, co nie wróci,
co zostało stracone bezpowrotnie,
jest najgorsza z ludzkich słabości."
- Khalil Gibran
kobra913 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 17:32   #1866
martaN23
Zadomowienie

[quote=ula 87;11790958]g ratuluję Wam kochane

Kochana przyjdzie czas i na ciebie jedne kobity zachodzą szybciej inne potrzebują na to troche więcej czasu
Nie płacz będzie dobrze zobaczysz:cmo k:,ja też jestem sama bo TŻ w pracy 2 zmianka
Stary 2009-04-07, 17:50   #1867
kobra913
Raczkowanie

Dobra dziwczyny ja jade do domu....
czuje ze dzis kolejna klutnie...Ciekawe czego sie tym razem czepi.....
Opłakiwanie tego, co nie wróci,
co zostało stracone bezpowrotnie,
jest najgorsza z ludzkich słabości."
- Khalil Gibran
kobra913 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 18:07   #1868
edi25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczynki Bradzo Bardzo...W Was to przynajmniej jakies oparcie sie znaijdzie...: cmok:

Wiem ze to juz koneic nie wrocimy juz do siebie....zareczyny zerwane...
Dlaczego do tego doszlo poprstu zaczleam rozmaiwac z nim o naszej przyszlosci....i nie tak sobie ja ja wyobrazlam...i klotnia bylam i koniec...Paweł wsumei nie podal 1 waznego powodu...ale to juz mnie nei obchodzi....Musze teraz zaczac zyc...od nowa....bez niego bedzie trudno juz jest ale moze jakos to bedzie....

jeszcze apre miesiecy wczesniej nas cos laczylo teraz juz NIC

ale co jest najwazniejsze ita bedzie nas cos laczyc do konca zycia to to ze mielsmy razem dzieci...

Maria2008_gratulacje kochana
trochę wiem z własnego doswiadczenia co czujesz i naprawdę ci współczuję ale życie trwa dalej musisz być silna głowa do góry wszystko będzie dobrze
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 18:12   #1869
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Koonko, a no nic, czekam czy przyjdzie @ czy nie
pierwszy raz tak się przejęłam...i taką mam małą nadzieję że może tym właśnie razem się udało, w nocy śniło mi się że ujrzałam 2 kreseczki..potem się obudziłam i nie mogłam już usnąć..rano chciałam lecieć po test, ale mąż prosił bym się wstrzymała..
i tak biegam dziś od rana i sprawdzam czy aby nie ma @ ..albo pierwszych objawów @ ..i taką mam cichą nadzieję że może nie przyjdzie przez następne 9 miesięcy...
Cytat:
wyszłam mi druga krecha ale blaada sama nie wiem co o tym myśleć, chyba muszę powtórzyć rano...
wklejam zdjęcie, może
ciężko robi się takie zdjęcia drżącymi rękoma, nawet jak ma się profesjonalny aparat...
i sen się spełnił...Gratuluję kochana

Cytat:
Gratulacje

.........
U mnie dziś w pracy lepiej było..I ta ładna pogoda (już wiosenna) nastraja mnie pozytywnie-mam lepszy humorek i i trochę bardziej wesoła jestem...

u mnie 5 dzień cyklu-małpy już nie ma i pierwsze przytulanki były

Wiecie co....jestem u was na wątku i na liście staraczek..No bo w końcu podjęliśmy decyzje z mężem o dzidzi ale jakoś nie mam wiary ostatnio że nam się uda...
Przytulamy się dla samej przyjemności przytulania...

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 18:17   #1870
edi25
Raczkowanie

Dziewczyny gratuluję fasoleczek z całego serca allisanko i marto dbajcie o siebieprzedemną kolejny cykl staranek mąż cały czs mnie uspokaja nie napalaj się spokojnie gdybym miała takie podejście jak ona to może by się udało szybciej ale facetom jest łatwo tylko mówićmiłego wieczorku dziewczynki ja jade na zakupy a potem do pracy na nocke
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 18:34   #1871
paulinaizabela
Zakorzenienie

Aliisanka i Marta Wielkie Gratki

u mnie nici z dzidzi już się @ czai bo i śluz jest brązowy
no cóż na każdego przyjdzie pora

jeszcze raz wam gratuluję
Stary 2009-04-07, 18:57   #1872
ankamb
Raczkowanie

Witam,

Moze moje pytanie nie do konca jest na ten watek, ale na zadnym innym sie jeszcze nie zadomowilam:/
Chodzi mi o USG. Maz umowil mnie na USG prywatnie w sobote, bedzie to moj 6tc i 4 dni wg ostatniej @. Mam jednak cykle 32 dniowe, wiec obawiam sie, ze ciaza w rzeczywistosci jest mlodsza:/
Niby zapewniano nas, ze w 6tc juz widac serduszko, ale boje sie, ze to jeszcze za wczesnie... Czy 6tc i 4 dni to juz 7tc? Gubie sie juz w tych obliczeniach..
Czy ktoras z Was wie moze, co juz widac w tym czasie na USG?

Gratuluje wszystkim nowym mamusiom i trzymam kciuki za wszystkie starajace sie! Wiosna przyniesie nam wszystkim szczescie
ankamb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 18:58   #1873
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczyny
Ja niestety mam kiepski chumor od kilku dni ciagle sie kluce z Tż nie przytulamy sie ogulnie wszytsko do dupy
W domu z tesciowa czuje sie co raz gorzej ciagle czepianie sie wszytskiego i niczego ona chce zebym frowala wokół mojego Tz a on to podlapuje wczoraj wrucilam z pracy nawet nie usiadlam zjadlam obiad sprzatlam w kuchni robilam kolacje a moj wyskoczyl z pyskiem ze nie poscielone!!!!!!!!!!!!!!! !!!!a mamusia powiedziala ze ma racje k*** pomoc domowa jestem czy co???
musisz z nim porozmawiac o tym,bo tak nie powinno być
Cytat:

Choc jestem teraz bardzo sceptycznie nastawiona do tych testów.
Jak patrze na mój (bo go zachowałam) to krecha tez jest druga.....

dra, a jak wytłumaczyc moją drugą kreche??
lepiej poczekac do potwierdzenia. Choc czuje ze dziewczynom na prawde sie udało.
Ciesze sie z nimi, ale troszke tez przykro mi ze ja nie mogłam sie za długo cieszyc ta kreseczką....
no własnie lepiej czekać na potwierdzenie lub najlepiej iśc na bete
tobie się zdazyło,ze wyszła ci 2 kreska,a ciąży brak i dlatego mam do tego inne podejście
ale z tego co wiem to alliasce 2 sie spóznia to jednak coś jest
ale lepiej potwierdzić i być pewnym i mieć dystans do testów

Cytat:

kochana nie płacz głowa do góry,ano to chyba musi boleć mnie też boli,ale coraz bardziej przyzwyczajam sie do tego bólu

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość

U mnie dziś w pracy lepiej było..I ta ładna pogoda (już wiosenna) nastraja mnie pozytywnie-mam lepszy humorek i i trochę bardziej wesoła jestem...

u mnie 5 dzień cyklu-małpy już nie ma i pierwsze przytulanki były

Wiecie co....jestem u was na wątku i na liście staraczek..No bo w końcu podjęliśmy decyzje z mężem o dzidzi ale jakoś nie mam wiary ostatnio że nam się uda...
Przytulamy się dla samej przyjemności przytulania...
to to fajnie,że w pracy lepiej
o to juz staranka zaczełaś
o to chodzi,żeby przytulac się dla przyjemności nie na sile,bo trzeba dzidzi robic,to ma byc też przjemność i nie trać wiary
ja mam wiare i nadzieje małą,ale chyba już przestaje wierzyć,ze w końcu mi się uda,nadzieja gdzies tam jest ,ale też już nie wiem co myśleć.

Jeszcze dzisiaj znajoma (chodze z nia na kurs) teraz ztwierdzam,że nigdy jej nie znałam,straszne rzeczy mówi itp dziś znów mówi,że dziecko mozna mnieć tak od zaraz i mam nie kłamać,ze mam z tym problem,bo to sie od razu udaje to się rozryczałam,nikomu nie życzę,aby miał problem z zajściem w ciąże,ale dopóki człowiek tego nie przejdzie nie zrozumie.Powiedziałam,że teraz jeszcze jej obecnośc zniose,ale po kursie na oczy ją nie chce widzieć,bo tak znajoma sie nie zachowuje

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
u mnie nici z dzidzi już się @ czai bo i śluz jest brązowy
no cóż na każdego przyjdzie pora

jeszcze raz wam gratuluję
nie martw się przyjdzie czas i na ciebie nie teraz to kiedyś na pewno
Stary 2009-04-07, 19:02   #1874
celka2000
Zakorzenienie

aliisanka, marta - gratulacje Super! Bedziemy razem na watku

aliisanko - a nie mowilam
Ja tez jestem z Wrocławia, to moze sie jakos spotkamy z brzuszkami, albo na porodowceBo termin bedziemy miec podobny.

ankamb - serduszko zaczyna bic 21 dni po zaplodnieniu. Bedzie juz widac
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 19:06   #1875
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość

Jeszcze dzisiaj znajoma (chodze z nia na kurs) teraz ztwierdzam,że nigdy jej nie znałam,straszne rzeczy mówi itp dziś znów mówi,że dziecko mozna mnieć tak od zaraz i mam nie kłamać,ze mam z tym problem,bo to sie od razu udaje to się rozryczałam,nikomu nie życzę,aby miał problem z zajściem w ciąże,ale dopóki człowiek tego nie przejdzie nie zrozumie.Powiedziałam,że teraz jeszcze jej obecnośc zniose,ale po kursie na oczy ją nie chce widzieć,bo tak znajoma sie nie zachowuje

nie martw się przyjdzie czas i na ciebie nie teraz to kiedyś na pewno
co za znajoma tylko ją
wredna no gdyby to było takie proste jak ona mówi
nie przejmuj się i nie warto się z taką zadawać

wiem nie nastawiałam się tym bardziej że się nie staraliśmy i od tego cyklu zaczniemy
Stary 2009-04-07, 19:16   #1876
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
nie no masz racje ale czasem sie nie da poprostu mnie ostatnio tk wkurza albo ja jestem jakas nadwrazliwa wszytsko mnie wkurza w pracy w domu wszedzie na klientach sie nawet wyzywam.....a mieszkanie tak na wrzesien nie wczesniej moze wytrzymam
to super
zazdroszcze wrzesnia . Wierze ze dasz rade, to juz nie długo. Nas pewnie czekają jeszcze jakies 2 latka.

Dzisiaj mnie troche tesciowa znowu zdenerwowała. Powoli zblizają sie swieta, ona juz ma wszytsko zaplanowane, bez pytania nas o zdanie.
Wprawdze chodzimy jeszcze do koscioła ale nie tak zeby cały dzien tam spedzac. Pokłóciła sie dzisiaj z nami, ze my nie chcemy isc na czuwanie na całą noc. Jak tak można skoro nasza miejscowosc ma wyznaczone czuwanie na te a nie inne godziny.
ech.... kiedy bede mogla sie czuc swobodnie w swoim domu i zyc tak jak ja chce ..... grrr.....
wiem ze to malo wazna sprawa, tylko wkurza mnie to ze ciagle musimy sie dopasowywac, bo tak wypada, bo mieszkamy z nimi....

Cytat:

no własnie lepiej czekać na potwierdzenie lub najlepiej iśc na bete
tobie się zdazyło,ze wyszła ci 2 kreska,a ciąży brak i dlatego mam do tego inne podejście
ale z tego co wiem to alliasce 2 sie spóznia to jednak coś jest
ale lepiej potwierdzić i być pewnym i mieć dystans do testów

co do mojego testu to mi sie @ spóźniała 5 dni i była d....
ale nie wzna, musze o tym zapomniec i nie rozczulac się.
W koncu zaczełam szkac pracy wiec dobrze by było sie gdzies załapać, a potem zajsc w ciąże. Choc jak bedzie w odwrotnej kolejności to nie bede miec nic przeciwko

Dra, a Ty do kiedy na tym kursie?? Bo miałaś chyba jakoś tak w kwietniu konczyc???
a głupim gadaniem nie masz co sie przejmować. Skoro tamta kobieta tak mowi to jezeli ma jakies dziecko, to mysle ze do konca go nie przewidziała i tak komentuje.
Głupia baba i tyle,

-----------------------------------
Jutro mnie czeka kurs po kolejnych firmach z moim cv.
Troszke mam stracha, że sie jutro zdołuje jak mi znowu wszystkie podania odrzucą.

Trzymajcie wiec za mnie kciuki.

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 19:18   #1877
dra
Zakorzenienie

Cytat:
co za znajoma tylko ją
wredna no gdyby to było takie proste jak ona mówi
nie przejmuj się i nie warto się z taką zadawać
to znajoma z liceum,kiedyś była inna,albo znałam tylko te dobre strony,teraz na kursie poznałam ją na prawdę,tyle razy przykrość mi zrobiła nigdy jeszcze tyle przykrości od jednej osoby nie dostałam ale teraz ja poznalam,nie doscyć,ze robi mi przykrośc to jak cos jej nie wychodzi to ofiare gra jak to jej źle i ona ma najgorzej,a jej problemy to nie problemy smieszne rzeczy mówi,ale ona ma najgorzej,a w dodatku jak jej cos mowie ona ma to samo,zawsze to samo,kiedyś sie wkurzyłam i lekko kłamałam i ona to samo miała co ja he ale do innych tez sie porównuje co ona powie ona tez to miała.Dziwna osoba szkoda,ze dopiero po czasie poznałam ją
Stary 2009-04-07, 19:22   #1878
ula 87
Zadomowienie

Cytat:

matko...co za znajoma nie rozumiem takich ludzi, nie zdają sobie sprawy jak takim głupim gadaniem mogą ludzi zranić
brrrrrrr... aż mi cisnienie podskoczyło
a czy ona ma już dzieci????

Dra kochana nie przejmuj się głupią babą , nie warto
Stary 2009-04-07, 19:23   #1879
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

ja jutro rano robię test jeszcze raz i może skoczę na betę
trzymajcie kciuki
..Iskierką malutką..

Stary 2009-04-07, 19:26   #1880
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
trzymajcie kciuki
: kciuki:

kurcze... dajesz mi nadzieje że w końcu każdej z nas się uda, bo ileż można czekać
Stary 2009-04-07, 19:27   #1881
martaN23
Zadomowienie

trzymam kciukit o fasolka mówiłam że teraz wiosna to szybciej kiełkują nie wiem może i ja też jutro jeszcze raz zrobię?powiedziałaś kochana mężusiowi?mój nic nie wie bo biedak w pracy 2 zmianka
Stary 2009-04-07, 19:32   #1882
dra
Zakorzenienie

Cytat:

Dzisiaj mnie troche tesciowa znowu zdenerwowała. Powoli zblizają sie swieta, ona juz ma wszytsko zaplanowane, bez pytania nas o zdanie.
Wprawdze chodzimy jeszcze do koscioła ale nie tak zeby cały dzien tam spedzac. Pokłóciła sie dzisiaj z nami, ze my nie chcemy isc na czuwanie na całą noc. Jak tak można skoro nasza miejscowosc ma wyznaczone czuwanie na te a nie inne godziny.
ech.... kiedy bede mogla sie czuc swobodnie w swoim domu i zyc tak jak ja chce ..... grrr.....
wiem ze to malo wazna sprawa, tylko wkurza mnie to ze ciagle musimy sie dopasowywac, bo tak wypada, bo mieszkamy z nimi....

Dra, a Ty do kiedy na tym kursie?? Bo miałaś chyba jakoś tak w kwietniu konczyc???
a głupim gadaniem nie masz co sie przejmować. Skoro tamta kobieta tak mowi to jezeli ma jakies dziecko, to mysle ze do konca go nie przewidziała i tak komentuje.
Głupia baba i tyle,

-----------------------------------
Jutro mnie czeka kurs po kolejnych firmach z moim cv.
Troszke mam stracha, że sie jutro zdołuje jak mi znowu wszystkie podania odrzucą.

Trzymajcie wiec za mnie kciuki.
ja mieszkam z rodzicami i też mam dość tego dopasowywania,ja powiedzialam swoje zdanie odeszłam od koscioła i nigdy tego nie zrozumieja i do tej pory za zle maja,ze jak jada gdzies to ja nie jade,ale kurcze ja mam swoje życie już nie jestem malutka jak kiedyś,ale że mieszkam u nich to musze ,ale ja sie trzymam przy swoim i sie niekiedy kłótnie,bym chciała mieszkac na swoim...

a na kursie a przedłuzyli nam do 4 maja,ale to już niedługo koniec i sie cieszę strasznie jeszcze troszkę
jutro idę ostatni dzien i do wtorku wolne troche wypoczne przerwa świateczna

to trzymam kciuki,aby podanie przyjeli,wierz ,ze ci sie uda,jak to psycholog na zajęciach mi mówił,że jak idziemy cv zanosić nie zakładajmy z góry,że moze sie nie dostaniesz,masz być nastawiona pozytywnie i wierzyć,ze cie przyjma,to jego slowa troche sie nie zgadzam,bo nie raz takie podejscie mialam i co nigdzie nie zostałam przyjęta

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
matko...co za znajoma nie rozumiem takich ludzi, nie zdają sobie sprawy jak takim głupim gadaniem mogą ludzi zranić
brrrrrrr... aż mi cisnienie podskoczyło
a czy ona ma już dzieci????

Dra kochana nie przejmuj się głupią babą , nie warto
wiesz nie przejmuję się wogóle,ale jak usłyszałam takie słowa to same łzy sie cisły do oczy,bo to przykre,ale mam ją gdzieś
ona dzieci nie ma
jak ona to mówi jej smutno jak widzi dzieci,a ja czemu to zrób,a ona nie nie chce jeszcze,nie wszalałam się ,kurde dzieci nie planuje nie stara sie to jak moze do mnie się upodabniac,bo ja powiedziałam,ze mi smutno jak patrze na mamusie z dziecmi,ciesze sie ale taki smutek,ona to samo,kurde porównuje sie jak nie wiem,tylko ja mam powód ona nie,a głupia dziewucha szkoda nerwów

Cytat:
trzymajcie kciuki
trzymamy trzymamy
Stary 2009-04-07, 19:33   #1883
paulinaizabela
Zakorzenienie

Aliisanka

Dra najlepiej się z nią nie widywać jak to taka wredota
Stary 2009-04-07, 19:36   #1884
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Dra, jakby co to w Nas masz oparcie
mąż wie, ale podchodzi sceptycznie, bo nie ma dwóch dokładnych kresek..
zrobię betę, to może wtedy uwierzy
..Iskierką malutką..

Stary 2009-04-07, 19:41   #1885
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
wiesz nie przejmuję się wogóle,ale jak usłyszałam takie słowa to same łzy sie cisły do oczy,bo to przykre,ale mam ją gdzieś
ona dzieci nie ma
jak ona to mówi jej smutno jak widzi dzieci,a ja czemu to zrób,a ona nie nie chce jeszcze,nie wszalałam się ,kurde dzieci nie planuje nie stara sie to jak moze do mnie się upodabniac,bo ja powiedziałam,ze mi smutno jak patrze na mamusie z dziecmi,ciesze sie ale taki smutek,ona to samo,kurde porównuje sie jak nie wiem,tylko ja mam powód ona nie,a głupia dziewucha szkoda nerwów

no to rzeczywiście ... dziewczyna bez rzadnych priorytetów, woli upodabniać się do innych niż być sobą a do tego bajkopisarz- ty masz, ona też ma oj... chyba bym nie wytrzymała i jej dogadała
jeszcze do tego dzieci nie ma , nie stara się a już wie że dziecko się spłodzi od tak matko co za dziewucha ,gdzie ona się wychowała
Stary 2009-04-07, 19:43   #1886
dra
Zakorzenienie

Cytat:

Dra najlepiej się z nią nie widywać jak to taka wredota
tak teraz ją poznałam i kurs przeboleje z nią,ale po kursie nie chcę jej widzieć
nawet grupa zaczeła gadac coś ze mną co sie tak żalismy,ale odpuscilam tamte tez wiec luz cos tam tam zagadaja to znajoma ah jaka zła i by chciala rozkazywac mi i widz ,ze ze mna gadaja to idzie wlazac w dupe im,zeby z nia gadaly,ah szkoda o niej sie wypowiadac,wredna s... i tyle jeszcze troche i spokój

Cytat:
mąż wie, ale podchodzi sceptycznie, bo nie ma dwóch dokładnych kresek..
zrobię betę, to może wtedy uwierzy
ja zaciskam zaciska,aby te 2 krechy oznaczały...
Stary 2009-04-07, 19:47   #1887
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
wklejam zdjęcie, może
Gratulacje
Wierzyłam w Ciebie Alisanko
Też na pierwszym teście miałam bladą kreskę, a dziś już prawie 12 tydzień

Cytat:
Gratuluję - widzę, żę wiosenny wysyp w pełni

Cytat:
trzymajcie kciuki

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 19:48   #1888
dra
Zakorzenienie

Cytat:
no to rzeczywiście ... dziewczyna bez rzadnych priorytetów, woli upodabniać się do innych niż być sobą a do tego bajkopisarz- ty masz, ona też ma oj... chyba bym nie wytrzymała i jej dogadała
jeszcze do tego dzieci nie ma , nie stara się a już wie że dziecko się spłodzi od tak matko co za dziewucha ,gdzie ona się wychowała
też sie zdziwiła,ze taka jest widoczne wczesniej jej nie znałam
aaa wychowala sie nawet w bogatej rodzinie,wiecznie rodzice pomagali,nawet jak sie chajtnela i zamieszkala w domku to rodzice za dnia spłacaja wszytsko,ona nabrala kredyty ... a oni spłacaja,ale ostatnio zdrowie u rodzicow nie tak i nie moga pomoc to rozpacza.Moim zdaniem wyszla za maz to powinni sami sobie radzic,a nie zeby wiecznie pomagali rodzice,ok moga pomoc,ale zeby zyc za ich pieniądze ja bym tak nie chciała nie mogła bym
Stary 2009-04-07, 19:55   #1889
pacierp
Rozeznanie

Aliisanka i Marcia gratuluję!!!
Wszystko będzie dobrze i nawet się nie obejrzycie jak będziecie na porodówce
: jupi::h appy::happy :
pacierp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 19:58   #1890
ula 87
Zadomowienie

Dra ja też bym tak nie mogła, jak mieliśmy problem finansowy to rodzice pomogli, ale obiecałam że oddam i choć nie chcieli to im wcisnełam widocznie ta znajoma nie dorosła jeszcze i woli się czuć małą dziewczynką na utrzymaniu rodziców... zero samodzielności
lece na "na wspólnej" a pózniej na M ... TZ nie ma to oglądam seriale
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości