|
|
#2521 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Cytat:
dziękuję nie zdajecie sobie sprawy z tego jak mi miło.'i bóg stworzył kobietę', i mężczyznę ulepił z cienia jej warg, i nastała jasność bo byli pierwszymi ludźmi, w świecie odrzuconego prawa. w świecie prawa miłości. i w świecie jej braku. o tak. byle szybko, byle namiętnie, byle nie bolało. teraz żegnaj, bo odchodzę jak zwykle tak pięknie odchodzę, męcząc cię wzrokiem. moje oczy mają katar. nieświadomie zaprzeczam werdyktowi swojej świadomości. kibicuję ludzkiemu szczęściu, czekając z ciepłą herbatą na drugim brzegu. opisz mi dzień dobry. jaki nosi kolor, jak długie zapuszcza rzęsy, opowiedz mi. |
|
|
|
|
#2522 |
|
Raczkowanie
|
tak trudno Cię nie kochać .
Dzisiejszy wieczór to czysta formalność . To tylko zwierzenie się światu z długo tłumionych uczuć , z obietnic zrobionych dawno temu w naszych sercach . John F. Kennedy powiedział, że odwaga życiowa jest wspaniałą mieszanką zwycięstwa i porażki. Człowiek robi co musi, pomimo konsekwencji, pomimo przeskód , niebezpieczeństw i nacisku. I to właśnie jest podstawą moralności. Później ? Później już nigdy nie było takiego lata . intensywna woń wolności . neee , zadziwiasz ! lovers2friends , kawał dobrej roboty ( ;
M. ; * http://streemo.pl/Portal/529958,Utwor,BJN_Perla.ht ml J A R A Ć S I Ę ! Edytowane przez MySmallCornerInSky Czas edycji: 2009-04-07 o 19:06 |
|
|
|
#2523 | |
|
Raczkowanie
|
Mrrr <33 Cieszę się, ze na cos się przydałam
Cytat:
Kochana jesteś <33 Ale nie wierzę, że znalazłam się wśród takich osób ![]() __ Absurdalność Szkoda,że NARESZCIE idziesz. krew płynie z szafy strumieniami Świat moich złudzeń.. Mówisz że nic się nie zmieniło... A zmienieniło się bardzo dużo! Między innymi to, że nie jesteśmy juz razem. Uwielbiam Ciebie, rower i takie miejsce ![]() chiałbyś zasnąć i obudzić się w innym świecie To boli.. chłopiec z plasteliny. Skromnie dziś (;
|
|
#2524 |
|
Przyczajenie
|
bo miłość tak bardzo boli
nawet nie wiesz jak ranisz gdy patrzysz na nią ;( gdy zakochanie przypomina jedną wielką ulewę bo dla Ciebie to można było zrobić wszystko.. ale Ty nie chciałeś wszystko było w Twoich rękach. to Ty powiedziałeś 'nie' byłam pewna że mam szczęście ale to ona wygrała. dlaczego? tak bardzo kocham Cię, tak bardzo potrzebuję. bo truskawki miały zapewnić nam szczęście. patrząc w Twoje oczy zaczyna się 'dobry dzień' tego lata truskawek nie będzie. nie smakują już tak samo. gdy cały świat cię dołuje i strasznie denerwuje... szczęście nie może trwać wiecznie. wiesz? ja już tak. |
|
|
|
#2525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja? z n o w u? co się dzieje. ![]() __________ bo kocham na Ciebie patrzeć . W swoim nierzeczywistym świecie poszukujesz własnej ścieżki, oczekując tego co jeszcze nie nadeszło..
|
|
#2526 |
|
Raczkowanie
|
świat się nam przygląda i nie życzy zle a jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś ...
Bóg nam nie daruje , Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to co dał nam sam ... bądz ze mną w noc i dzień <3 .. Bo od lat przyglądam się światu . ..I choć tyle się zdarzyło to do przodu Wciąż wyrywa głupie serce .. .. Choć w papierach lat przybyło to naprawdę Wciąż jesteśmy tacy sami .. Zmęczenia koniec, koniec dręczenia - Znajdź sobie nowy obiekt ! Męską ambicję gdzie indziej wyżywaj - Ja spływam - pa! pa! - ja się zmywam !!! A w marzeniach jestem sam na sam z Tobą . <33 ... odegnać łzy żartem . .. Trzeba jeszcze polubić siebie . tylko nie wiem jak ! . bo to wszystko nie było naprawdę ..
|
#2527 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() a ona wsypuje marzenia do filiżanki, dosładza łyżeczką cukru... "Kiedy cię zobaczyłem pierwszy raz, serce mi zadrżało. Kiedy cię zobaczyłem drugi raz, serce mi zadrżało. Za trzecim razem, czwartym razem, piątym razem i każdym następnym serce mi drżało. (...) Jesteś najpiekniejszą kobietą, jaką kiedykolwiek widziałem. Twoje włosy, twoje oczy, twoje usta, twoje ciało do którego się jeszcze nie przyzwyczaiłaś, to jak chodzisz, uśmiechasz się, smiejesz, to jak policzki ci się zapadają, kiedy jesteś wściekła albo zdenerwowana, to jak powłóczysz nogami kiedy jesteś zmęczona. Każdy Twój szczegół jest piękny. Kiedy Cię widzę świat się zatrzymuje. Zatrzymuje się i wszystko, co w nim zostaje, to ty i moje oczy, które się w ciebie wpatrują. Nie ma nic więcej. Nie ma hałasu, innych ludzi, nie ma myśli ani zmartwień, nie ma wczoraj, nie ma jutra. Świat się po prostu zatrzymuje i to piękne miejsce, i jesteś tylko ty. Tylko ty i moje oczy, które się w ciebie wpatrują." ja tak sobie marzę: Ciebie ze mną w siódmym niebie. jest kilka takich miejsc, gdzie wczoraj nie istnieje, gdzie można wciąż zachłysnąć się powietrzem. -a Ty kim, kim dla mnie mógłbyś być? -może czymś w dotyku miłym tak jak plusz? w trzymaniu się za ręce najpiękniejsze jest to, że po chwili zapominasz, która ręka jest twoja. zapominasz, że są dwie, nie jedna. - jestem szczęśliwa. Nigdy w całym swoim życiu nie czułam się tak dobrze. A ty? - ja? - Przytula ją do siebie. - Ja czuję się znakomicie. - tak, że mógłbyś dotknąć palcem nieba? - mie, nie tak. - jak to nie tak? - o wiele wyżej. co najmniej trzy metry nad niebem. gdy chodzi o sprawy ludzkie, nie śmiać się, nie płakać, nie oburzać się, ale rozumieć. marzenia powinny fruwać, a ambicje chodzić. podstawą szczęścia jest wolność, a podstawą wolności odwaga. śmiech jest najwierniejszym odbiciem duszy. wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe.
|
|
|
#2528 |
|
Raczkowanie
|
a coś o tym, że chciałabym znów go w sobie rozkochać, zauroczyć.? coś w stylu : 'będę ci mówiła słodkie brednie. znów zauroczę cię.' bardzo mi zależy.. proszę i liczę na was.. <3 ____________
tutaj codziennie się uczę, że nie ma uczuć.. wyjść naprzeciw wszystkim przeciwnością..! ta cisza zabiera ci mnie. strzel sobie w głowę i rozwal na połowę. xdd Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety; kobiety mają subtelniejszy instynkt i wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny..
|
#2529 |
|
Przyczajenie
|
nie każdy płacz przynosi ukojenie
nawet śmiech bez Ciebie już nie jest taki sam. gdy na mnie patrzysz... a jednak się myliłam.. pomyliłam się.. jak zawsze powiedz teraz że nic się nie liczy. I schowam się tam gdzie noc za dnia się chowa... chcę usłyszeć jak mnie wołasz.. Tam gdzie czeka nas czas, dobry czas spełnienia... twierdzenia nieweryfikowalne. tak już czasami w życiu bywa... cały weekend świeciło słońce i żyłam nadzieją.. we wtorek niebo zaszło chmurami a Ty zniszczyłeś nadzieję... wtedy się tak na mnie patrzałeś... a dzisiaj olałeś. |
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
nie jest z Ciebię znowu taki cud!
usta umoczyła ,w którymś tam kieliszku wina.. aniele mój tak brzmiało moje imię. nie pytaj mnie o jutro/ zajmij sie swoja sprawą trzaskała obroty ,pirułety jeden,drugi,trzeci ZAMIGOTAŁ ŚWIAT TYSIĄCEM BARW...! JESZCZE CHCĘ ! lubię swoje paranoje ,nienormalności ...paradoksy.. mam uśmiech przybrany pocałunkiem i na pytanie narzędnika odpowiem ; Z TOBĄ.! tańczy nawet mOja dusza. damy przecież nie tańcza pogo na obcasach . Twoje ciuchy są oryginalne jak twoja pseudo-charyzma. i zrobi się gorąco.
|
|
#2531 |
|
Zadomowienie
|
Hejjj Kobietki
![]() ___ .... dziś mija 8 lat jak jesteśmy razem...proszę Was o jakieś opisy!!! |
|
|
|
#2532 |
|
Raczkowanie
|
# jakaś taka platoniczna ta miłość.
# - jak się czegoś naprawdę chce, to się to uda. tak mówiła moja mama. - a moja mówiła 'nie garb się' jesteś zakochana? - tak troszeczkę. nie pasujemy do siebie. - dlaczego? - jesteśmy z dwóch różnych światów. - ale przecież jeśli się czegoś naprawdę... - nie garb się. # jest łał. jest przenajpiękniejszy na świecie. taki jest # - Nawet nie mam dla kogo pomalować tych cholernych paznokci! Nie mam nikogo.. - Pomaluj je dla siebie, skarbie. - Dla siebie? Kiedy mi sie podoba taki odrapany lakier.. # dzisiaj znów na ulicy poczułam zapach Twych perfum , łapczywie zaczęłam Cie szukać . # wieczór rozważań bezsensownych. # tesknie , ale nie napisze do Ciebie za nim Ty tego nie zrobisz . lubie tesknic # On tego nigdy nie będzie świadom, że potrzebuję go najbardziej wieczorami.
|
#2533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A anioły przecież nie umierają.. I nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych.. ||Bo to już 6 lat.. nieliczylamwcalesie kurcze aż Nobla? Kobieto nie przesadzasz? To ja się podzielę Noblem z Tobą bo Tobie też się należy Bo z tobą tak łatwo się rozmawia.. Patrząc na ciebie jakoś tak wiosenniej się w sercu robi.. Faceci to podgatunek.. A podgatunek nie może się z nas śmiać.. On może nam tylko zazdrościć.. ![]() |
|
|
|
|
#2534 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję perełki za wszystkie pochwały i wyróżnienia. Przepraszam, że nie odpowiadałam na prośby - ale niestety brak czasu. Witam po przerwie, mam nadzieję, że będę mogła tu bywać częściej i, że wena powróciła na zawsze. Moje <3 __________________ Chcę tylko się przytulić, nie mam ochoty na wielkie uczucie, nie chcę słyszeć kłamliwego "kocham", bo już dawno przestałam wierzyć facetom. Chcę się tylko, najzwyczajniej w świecie przytulić.. Będę dla Ciebie istnieć, ale jak ktoś kto kiedyś tam.. po coś.. Jesteśmy dla siebie jak statusy w gg - Ty dla mnie niedostępny, ja dla Ciebie niewidoczna. -Może czas skończyć z zawodzeniem i rozpaczą? Czy mogłaby Pani się uśmiechnąć? -Myślę, że da się to zrobić.. Cholera, po prostu wypełniam sobie czas wszystkim co odegna ode mnie myśli o Tobie. Przyłapałam się w tej samej chwili na tym, że nie zawsze, ale czasami, jeśli akurat się śmieję , to dlatego, żeby po prostu nie zapłakać.
Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-04-07 o 20:48 |
|
|
|
#2535 |
|
Wtajemniczenie
|
- jesteś chory. - tak? to jakich lekarstw według Szanownego Pana Doktora mi potrzeba? - miłości. ten, kto powiedział, że czas leczy rany, nie powiedział ile tego czasu potrzebujemy. to dopiero początek agonii. / to mój 1 000 post !
|
#2536 |
|
Zadomowienie
|
Choćby płonął świat
to nas nie obchodzi . Kilka starych płyt na dobry finał . Przeżyjmy chwile, których się nie zapomina . Bo my pasujemy do siebie . Nasze dawne drzewo wspomnień . Gorący żar nagich serc osadzonych w świeczniku . Lekki uśmiech na ustach, zgubione gdzieś spojrzenie .
|
#2537 |
|
Wtajemniczenie
|
kiedyś trzeba..
mam prośbę. coś o tym, że 'pewien chłopak' właśnie dał mi do zrozumienia, że ja nic do niego nie czuję. że to tylko zauroczenie.. co oczywiście zupełnie mija się z prawdą.. strasznie mnie to zabolało. znajdzie się coś? :|
|
#2538 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
te wyżej idealnie pasują do mojej sytuacji ;( ![]() Cytat:
![]() _________________ Rozstanie. Chwytam się za blat stołu by nie paść. Półksiężyc w górze. U stóp migotanie miasta - a ja zawieszona w mroku. Odbicie wzroku na suficie wyświetla czarno-białą miłość z napisami fałszywego scenarzysty. Płynie sobie życie, godzina po godzinie,czasem tracę wiarę, ale ciągle jeszcze płynę... Rozbite myśli. Czas iść. Rozglądam się wokół za moim cieniem.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-04-07 o 21:06 |
||
|
|
|
#2539 |
|
Raczkowanie
|
myślisz, że można krzyczeć na migi?'
zawsze mamy możliwość zrobienia tego,o czym naprawdę marzymy.' bo dziś potrzebuję drinka i mężczyzny!' - Zrobiłem coś nic tak? - Nie, wręcz przeciwnie. Doprowadzasz mnie do szaleństwa.' a później wyjść i potańczyć w deszczu który nie pada.' słodki, ale nie mogę jeść codziennie tego samego.' "-Bo to było wczoraj. I nie ma. Jest tylko dziś. Lubisz dziś? -Znaczy, chodzi ci czy dziś jest ok? - Musisz lubić dziś, to dziś ciebie polubi, a o wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie. - Niezłe, a o jutrze też coś masz? - O jutrze nie wolno, ono nie jest nasze. O świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego jutro, ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie twoje."
|
#2540 |
|
Zadomowienie
|
Cholera jasna,znowu Cie zgubiłam.
Myślisz że rozepne guzik i juz mozesz mnie mieć?,takich guzików mam miliony! Morze moich łez po którym dzielnie płyniesz promem. Moje serce krwawi,Ty zmywasz podłogę. przeciwieństwo przeciętności nieskazitelnie wypolerowane. Patrze w okno, słońce jakby do mnie uśmiechnięte. Widzisz ją tam Siedzącą po drugiej stronie drogi Nie ma zbyt wiele do powiedzenia Ale coś w niej jest Ruszając na błękitną lagunę Nie powiedziała ani słowa I nie powie ani słowa Do czasu aż ją pocałujesz Urodziła się po to by uciec Jest za biedna by uciec Więc powiedziała że nie może zostać A srebro wypełnia mi oczy. Cała ostatnia noc jest zamazana Potrzebujemy taksówki, bo ty masz kaca, a ja jestem spłukana Stoję tam, na balkonie, czując powiew letniego powietrza. Ty byłeś Romeem, rzucałeś kamykami w okno. Ale mój tata powiedział, trzymaj się z daleka od Julii. Jednak płakałam na klatce schodowej, błagając, abyś nie odszedł. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-04-07 o 21:22 |
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
-Straciliśmy świat i świat stracił nas, co myślisz o ty Kochany mój ? -Kochanie kiedy Ciebie mam ze sobą czegóż mi trzeba ? Gdyby i wszystkie światy były z nami widziałabym tylko jedną Ciebie.. rozdarte serce. martwe uczucia. Kocham nie wystarcza. czekając na jakiś znak, z twego serca mały blask. jednym zdaniem można zniszczyć wszystko - niestety. miłość poniża. Kochanie ja wiem, że już nigdy to nie wróci, ale mimo wszystko spróbujmy.. i dawać szanse nowe i tracić szanse, oddawać z powrotem.. mówisz mi nic się nie zmieniło tak już jest - tak już przecież było. nie mamy nic do stracenia. za uczucia nie można potępiać.
|
#2542 |
|
Raczkowanie
|
"To chyba po prostu miłość wciąż jeszcze niespełniona."
"Zamykam w dłoniach wspomnienia a z nimi cząstkę Ciebie"
|
#2543 |
|
Raczkowanie
|
# To spojrzenie co odpycha a zarazem przygiaga...
# Świeczkę trzyma w lewej ręce (...) myśli krążą, jak w piosence... # jestesmy tacy delikatni. aż strach.. # Nie liczę, że wybaczysz bo szczerze tego nie chce.... # Poszłam sprawdzić, co to za nagi koleś leży u mnie w łóżku-trzeba się przywitać! # A kawę wypijemy zimną, wypełniając pokój waniliowym dymem. # bądź gotowy, idę po Ciebie # Może masz w głowie myśli bardziej szalone # Pojedziemy do Guadalahary, tam są głupie koniki polne... # chyba nie jem bananów w erotyczny sposób. jakie to przeraźliwie smutne. # Ona go nieco, i on ją nieco. Ale co to jest? Nie wiedzą. # po tylu latach mówisz: 'Nie kocham Cie' # Miłość bowiem wymaga osoby kochanej.
|
#2544 |
|
Rozeznanie
|
Kiedyś nadejdzie taki dzień w którym odnajdziemy się.
... sami przeżyjemy to, co napisał dla nas los ))… z głową w chmurach łapać życie gubiąc rytm ;]] … z godzin wykradam minuty. Z dnia spokojne chwile ;]] A ja pragnę tańczyć w deszczu i słuchać kropel szeptu ;]] Czasem trudno dogadać się z wczorajszymi myślami. Niedowiarkom ręczę, że czasami można otrzeć się o tęcze ;]] Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Słucham pokus, tracę kontrolę, nie umiem stać z boku ;]] … tak często się gubię i wypuszczam z rąk szczęście. Dzień dobry, proszę pana, nauczy mnie pan żyć? To wspaniale móc pić kawę z jednego kubka ;]] Przybieram barwy wiosny ;]] Nawet krople deszczu się dziś uśmiechają ;] … jest mi tak dobrze, że lepiej nie pytaj ;]
|
#2545 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kradnij.I ten jeden zabieram od Ciebie. Wspaniały. _________________________ ____________________ _________________________ _ -Nie ufasz mi.? -A sądzisz, że można ufać osobie, której prawie się nie zna.? -Ja Ci zaufałem. Mówisz tak, bo nie wiesz o co mi chodzi czy po prostu chcesz usłyszeć to, że Ci ufam i wiem ze nikomu nie wygadasz nic bez względu na to co Ci powiem.? |
|
|
|
|
#2546 | |
|
Zadomowienie
|
1. Daj spokój z bólem i tak zbyt wiele czuję..
2. Powiedz, jak zrobić tak , żeby latać? 3. The old me is dead and gone, The new me will be alright 4. Owszem, ganiam za chłopakami. Ale tak,żeby ich nie złapać 5. Ja jestem Twoim telefonem zaufania, a Ty moim... 6. Spojrzałam na swoje paznokcie i poczułam się znużona życiem... _________ Cytat:
![]() Zawstydzasz,palą mi się policzki kradnęę opisikii, świetne sąą
|
|
|
#2547 |
|
Raczkowanie
|
` a coś o tym, że jutro musi być cudownie .
bo z Nim (z Nimi, ale on najważniejszy ?) chocapic,Devileek,LittleP inkAngelxD,powinnam,lovers2friends ? pomożecie ? i żeby nie było off . nie róbmy z rzeczy prostych, emocjonalnych labiryntów .
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
So here Iam once more in my playground of the broken hearts A wiec jestem znów na placu zabaw zlamanych serc jednak pomimo wszystko kocham Cię za przeszłość nie znam nikogo innego, kto potrafiłby ranić bardziej ciszą niż Ty sam jak ćwiczyć pamięć, by umieć zapomnieć? bo ja jestem z pokolenia miłości zagubionej |
|
|
|
#2549 |
|
Raczkowanie
|
Kochane wizażankii. xD
czy mogłybyście dać takie opisiki. o przyjaźni między chłopakiem a dziewczyną.. Bardzo Proszę!
|
|
|
|
#2550 |
|
BAN stały
|
byli młodzi, a niebo płonęło ich miłością
życie umyka mi z rąk . a jutro spojrzysz na mnie jakby nigdy nic. ostrożnie z uczuciami . Parzą najbardziej . upadły anioł, który kocha i rani . MySmallCornerInSky dziękuje ;* moja boginiii |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

brak słów Drogie Panie <3
nie zdajecie sobie sprawy z tego jak mi miło.

te wyżej idealnie pasują do mojej sytuacji ;(
wystarczy Marzena