|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie wrześniowo - październikowe 2009!
Cytat:
![]() A cytadela fajna. Ja tam nie byłam, tylko w nieco mniejszej w Dinant ![]()
![]() |
#3422 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak się zdecydujesz na remont to będziemy przez to przechodziły razem ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Zdjęcia super ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() całe szczęście ja będę w ciązy w lato, więc lekke lniane tuniki ( moje ulubione) letnie lekkie sukienki , lniane spodnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() TZ dzwonil co prawda do gina, ale ten kazal sie nie przejmowac ![]() Powiedzial, ze w 12 tyg nic sie nie powinno stac, wiec nie mam po co do niego isc ![]() Brzuch mnie nie boli, krwawienia tez nie bylo i nie ma, wiec mam nadzieje, ze wszystko dobrze ![]() Ps. WDinant tez bylismy rok temu, bardzo lubie tamte reiony ![]() ![]() Z reszta Dinant klezy nie daleko Namur ![]() Cytat:
![]() Dzieki ![]() Dzisiaj kupilam sobie bojowki dla ciezarnych i bardzo fajnie sie nosza ![]() ![]() Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-04-07 o 14:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Też uwielbiam moje bojówki-ciążówki ![]() No więc... ja też już wymiękłam. Przedstawiam Wam mój pierwszy zakup ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3426 |
Zadomowienie
|
zartownis no to miałaś przygodę, dobrze żę tylko na tym się skończyło ja w ciąży staram sie nie prowadzić samochodu, no chyba że męża nie ma a ja muszę gdzieś jechać. Dzisiaj prawie cały dzień śpie, rano miałam zawroty głowy a teraz niskie ciśnienie i leże cały dzień :/ a miałam dzisiaj kupić buty na święta ale chyba sobie zakupy daruję :/
Foka29 jakie słodziutkie śpioszki, jak ja bym chciała już wyprawkę kompletować a to jeszcze tyle czasu ale czasami każda z nas ma chwilę słabości i cos tam malutkiego sie kupi ![]()
![]() ![]() Edytowane przez aniago25 Czas edycji: 2009-04-07 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3427 |
Raczkowanie
|
![]()
HURRRRRRRRRRRRAAA!!!! Namowilam mojego kochanego i kupujemy druga SHIH TZU zeby nie bylo naszej pupilce smutno jak urodzi sie synek
![]() ![]() ![]() ![]()
#3428 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W zasadzie jedze dosc ostroznie, a ten gosciu poprostu mi zza budynku wyjechal, nie moglam go widziec, ani on mnie nie widzial ![]() Ale to bylo skrzyzowanie rownorzedne i powinien sie zatrzymac, zeby sie rozejrzec, a nie zrobil tego ![]() Cytat:
![]() A zdarzy sie nauczyc wolac sisiu, za nim sie maluch urodzi? Bo inaczej bedziesz miala "przechlapane" ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3429 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#3430 |
Raczkowanie
|
![]()
Rodowodowa?
![]() A zdarzy sie nauczyc wolac sisiu, za nim sie maluch urodzi? Bo inaczej bedziesz miala "przechlapane" ![]() No oczywiscie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- No więc... ja też już wymiękłam. Przedstawiam Wam mój pierwszy zakup ![]() No super ![]() ![]()
URODZIŁEŚ SIĘ 19 WRZEŚNIA... TEGO DNIA ŚWIAT NA CHWILĘ STANĄŁ W MIEJSCU... OD WTEDY NIC JUŻ NIE JEST TAKIE SAMO... KOCHAMY CIĘ SYNECZKU... NASZ SLUB : AMOR OMNIA VINCIT... Edytowane przez tery i suzy Czas edycji: 2009-04-07 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My zaraz jedziemy na zakupy ubraniowe do H&M, może uda sie cos dla mnie kupić ![]() a jutro wizyta u ginka i USG, już sie nie moge doczekać ![]()
Kubuś ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/2dd354ee1d.png Ola ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/1eaf2db6d5.png My ![]() http://suwaczki.waszslub.pl/img-2006062400900930.png Edytowane przez joannah Czas edycji: 2009-04-07 o 16:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3432 |
Zakorzenienie
|
Podobno nie wszędzie na to pozwalają
![]() A ja już po wizycie - jestem spokojniejsza trochę - Okruszek ma prawie 5 cm, machał rączkami i słyszałam bicie jego serduszka ![]() ![]() ![]() Okazało się też, że mam delikatny obrzęk macicy i dostałam leki na razie, a potem zobaczymy ![]() ![]() USG genetyczne mam 22 kwietnia ![]() A poniżej Okruszek ![]()
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2009-04-07 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#3434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiadomo skąd, ale najważniejsze, że nie ma krwawienia
![]() Być może po lekach to ustąpi, a jak nie to mocne oszczędzanie + inne leki ![]() To jest w tym miejscu na głową okruszka ![]()
![]() |
#3436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do samochodu i pasów bezpieczeństwa, to my kupiliśmy na Allegro adapter do pasów dla kobiet w ciąży. Już w nich jeździłam. Czuję się bezpieczniej, bo wiem, że jestem zapięta, alewiem też, że brzdącowi nic się nie stanie przez te pasy.
![]() |
#3437 |
Zadomowienie
|
Miss.hot mówiłam że bedzie ok
![]() ![]() ![]()
#3438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dziś kupiłam fajną sukienkę nie ciążową, ale na ciążę też się przyda. Też będę miała w czym się pokazać w święta ![]()
![]() |
#3439 |
Zadomowienie
|
Jedne 39 zł a drugie 42 zł to są zdjęcia z allegro
![]()
#3440 |
Zakorzenienie
|
Ładne. Te drugie to właściwie identyczne jak moje (tylko materiał chyba ciut inny)
#3441 |
Zadomowienie
|
Aniago25 tez polowalam na nie !! Kolezanka je zamowila i czekamy co przyjdzie i wtedy moze i ja sie skusze
![]() A ja zostalam sama, Tz pojechal przedchwila na szkolenie do Lublina i bedzie w czwartek buuu ![]() Co do Shitzu to jak pracowalam rok temu w urzedzie to pani ktora odchodzila na emeryture zastanawiala sie jakiego psiaka sobie kupic,wiec ja znalazlam jej na necie wlasnie ta rase, znalazlam tez nr telefonu od osoby ktora je sprzedaje.. no i pani Renia sobie kupila.... potem slyszalam tylko od niej " Ten pies to potwor maly, zre jakby byl conajmniej dobermanem, ile w misce tyle w dupie " ze je non stop bez konca i nawet weterynarz byl w szoku jezeli chodzi o rozmiary ![]() ![]() ![]()
#3442 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
O boze. na to miala ''szczescie'' ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my zamierzamy wybrać się na pretecho - to jest takie usg, gdzie główny cel jest niemedyczny , a raczej podglądanie dziecka i dostaje się fotki i filmik dvd, i trzeba grubo zapłacić...ale innego wyboru nie mamy, inaczej będę musiała czekać do 20 tc....zwariuję... ![]() dziś mam wenę lepszą niż wczoraj, wczoraj wieczorem nieszczególnie dobrze się czułam , w dodatku mam jakieś szczypanie , takie igiełki w podbrzuszu i nie wiem, czy to jelita czy to Kruszynka...jak dziś też się powtórzy to dzwonię do położnej... miłego dnia wszystkim!
![]() ![]() |
![]() |
#3444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie masz rację , ja też tak sobie mówię, my jesteśmy zatem 4 dni od was starsi, mamy 13 tyg i 4 dni ![]() wczoraj spędziłam znów wieczór na sofie, kompletne zmęczenie, osłabienie i to szczypanie... już nawet za porządki się nie biorę i wszystko robię 10 razy wolniej... czasem czuję się tak.. przytłoczona tą ciążą....moje ciało wogóle mnie już nie słucha i mam czasem wrażenie, że nie jestem we własnej skórze... ja wiem, jak to brzmi , ja się nie skarżę, bo zrobięwszystko do mojej Kruszynki , ale mam czasem normalnie doła z powodu tego samopoczucia... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dziś u nas wieje ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
Mnie też dziś ćmi głowa... A za oknem słońce, mimo że rano padało
#3449 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W belgii do konca ciazy trzeba jezdzic w pasach, wiec to moze byloby jakies rozwiazanie ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja za chwile jade do ogolnego, ciotka mi kazala ![]() ![]() No i moze bedzie mogl sprawdzic serduszko malenstwa, ale nie wiem czy juz przez stetoskop uslyszy ![]() lece sie szykowac Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-04-08 o 09:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.