![]() |
#2611 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2612 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Zakorzenienie
|
Hej, troche podczytuje wasz watek
![]() i mam pytanie: uzywaliscie tej maski? I w jakich sklepach mozna ja kupic? (chodzi mi czy supermarkety/salony fryzjerskie/drogerie) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html
#2614 | ||
Zakorzenienie
|
Oleńka!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() chyba lepiej zapytać recenzentki tego produktu, a nie nas ![]() (na pewno tu , ale nie wiem, czy Allegro Cię interesuje)
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-04-08 o 20:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Konto usunięte
|
Klada - najlepiej wyślij Pw jednej z nierecenzujących
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakby nie było, ja ciuch też kupiłam ![]() ![]()
![]() |
#2617 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzę, że już mnie Organzza wyręczyła ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że będę mieć równie pozytywne odczucia jak Ty i ziz. Już się nie mogę doczekać mojej gładkiej facjaty, bo odkąd nie używam Effaclaru, to czegoś mi brak. A nawet peelingi nie dają takiego efektu. Zresztą wykończyłam w końcu proszkowca Ori i póki co boję się używać jakichkolwiek z drobinkami, bo ten mnie trochę podrażniał jednak. Kupiłabym enzymatyczny, ale i nie wiem jaki i chyba nie ma sensu, jak mam mieć ten tonik. Także wstrzymam się z bólami i cierpliwie na niego poczekam. Cytat:
A balsam to nie tyle ja chwaliłam, co został mi tu polecony i sama się do tych pochwał dołączam. I choć ma malutki minusik w postaci delikatnego klejenia się niekiedy, to i tak pałam do niego miłością odwzajemnioną ![]() Cytat:
![]() ************* Ale dzisiaj pięknie było ![]() Byłam dzisiaj na chwilę w Reserved i korci mnie, żeby sobie kupić któreś butki u nich. Zastanawia mnie tylko jedno, czy kupując je mogę skorzystać jednocześnie z obniżki dzięki posiadanym bonom i dostać kolejne z racji wielokrotności 50zł? Jak sądzicie? Bo kurka jakoś mi szkoda 179zł na buty, nooo. Ale śliczne są i te szare na koturnach (te co ziz ma niebieskie) i takie niebieskie na wysokim słupku z przodu bez palca, a z tyłu na pięcie z uroczą mikro-kokardką ![]() ![]() A w ogóle to dochodzę do wniosku, że kurtki dla mnie nie wyprodukowano. Jak już mi się coś podoba, to albo robią do L i w to L nie wchodzę, albo nawet XL jest za ciasne w biuście. Że też wszędzie muszą być albo eko-skórki albo dwurzędówki. A ja chcę normalną, prostą, najlepiej czarną lekko sportową kurteczkę. I skąd taką wziąć? Sądzicie, że jeszcze będą w sklepach jakieś kurtałki? Może w letnich kolekcjach, bo w sumie w wiosennych większość jest płaszczykowatych... |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2618 |
Zakorzenienie
|
Elu, ja wierze, że ta mgiełka jutro będzie na Ciebie czekać w nagrodę za to, że byłaś dziś taka grzeczna
![]() A powiem Ci, że ta torba na fitness idealna, teraz tak na spokojnie stwierdzam, że dobrze jednak, że nie wzięłam tej większej, bo by była za duża (choć była też b. fajna, ale ta jest idealna na fitness/basen) A i mama mi kupiła rajstopy, więc dobrze, że nie wzięłam ![]()
#2619 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz się nie ograniczam, ale rozbestwiam. W tym miesiącu kupiłam 5 cieni i 3 kredki. Zobaczę, może coś jeszcze wpadnie. Hi, hi. Edytowane przez 201604211131 Czas edycji: 2009-04-08 o 20:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ta torba jest naprawdę bardzo fajna, rzeczywiście tamta mogłaby być za wielka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie, nie pomyslalam... ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2623 |
Zadomowienie
|
Hahahaha, bardzo śmieszne ![]() ![]() A ja chciałam się pochwalić, że w ciągu ostatniego tygodnia udało mi się wykończyć kilka rzeczy ![]() ![]() ![]()
#2624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaką piankę do mycia skończyłaś? Czemu CeCe Ci nie pasowało ? Ja ostatnio kończę tylko próbki i miniatury ....
![]() |
#2625 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2626 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Zakorzenienie
|
hehehe ile masz juz tych list?
![]() ![]()
![]() |
#2628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A propos naszych dzisiejszych rozmów - posmarowałam się dziś samoopalaczem Lancome (ręce, dekolt i brzuch) - mam nadzieję, że jutro nie obudzę się łaciata ![]() I od jutra będę używać Multi Active na dzień ![]()
![]() |
#2629 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2630 | |
Zakorzenienie
|
a co to
![]() Cytat:
![]() a ja wrocilam wlasnie znad morza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Konto usunięte
|
Zaraz idę spać, więc Dobranoc i do jutra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
Clarins Multi Active krem na dzień
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html Wersję na noc stosuję już jakiś czas i jestem zadowolona ![]() ![]()
#2633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak używasz tego samoopalacza Clarinsa? Nakładasz go pod czy na krem? On daje efekt już po pierwszym zastosowaniu czy dopiero po kilku dniach? Ehhh, przydałoby się na lato trochę przybrązowić a sam bronzer nie wiem czy da radę, może powinnam poćwiczyć z samoopalaczem ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2634 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ano trzeba sobei jakoś radzić, co prawda wolałabym iśc do pracy na wakacje, ale nie wiem czy cos znajdę w sierpniu bo oczywiście cały lipiec mam praktyki ![]() ![]() Cytat:
![]() Chodzi Ci o taką mniej więcej jak ja mam czarną z Ravela na zamek? Cytat:
![]() ![]() jejejej ![]() ![]() ![]() Z TŻ wszystko sobie wyjaśnilismy już, mamy nowy pomysł jak uleszyć ten związek i oby szło po naszej myśli to będzie pięknie ![]() Na uczelni znów mam kilka rzeczy do poprawienia zaraz po świętach, na szczęście zajęcia zaczynam dopiero w czwartek więc mam równy tydzień na nadrobienie ![]() Na chwilkę Was zostawię- jadę na wieś jutro i wracam w poniedziałek, takż ezyczę wszystkim smacznych jajek i babek i przyjemnego czasu spędzonego w gronei najbliższych ![]() Może jeszcze jutro wpadnę przed wyjazdem, ale jakby nie to trzymajcie się ![]()
![]() |
#2635 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heheh ja zamierzam jeszcze zrobic dodatkowe porzadki w ogrodzie bo niezmiernie mnie cieszy jak wszystko rozkwita i robi sie tak kolorowo ![]() Rozliczenie na cale szczescie mam juz dawno zaa soba,zreszta zlozylam od razu po Nowym Roku-wyjatkowo moja firma bardzo szybko sie uwinela. Za to stos innych rzeczy mam odlozone na pozniej.... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kiedys,dawno temu uwielbialam zakupy ale ....to bylo kiedys,teraz stawiam przede wszystkim na komfort jaki daje net-nie musze lazic,szukac itd. Mam nadzieje,ze UC szybko sie uwinie i bedziesz sie cieszyc nowymi umilaczami ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Hihihih mam nosa nie? ![]() Cytat:
![]() W kazdym razie to zupelnie inny rodzaj kwasu i nie ma co porownywac z Effaclarem K-na cale szczescie rzeklabym.... Cytat:
![]() ![]() Balsam Garniera Urea nie sprawdza sie u mnie,myslalam ze bedzie to zastepstwo dla Xerialu 10 ale niestety nie,fajna ma konsystencje i tyle dobrego,globalnie jest za slaby ![]() Rzyrafko ![]() ![]()
![]() |
#2636 |
Zakorzenienie
|
Fajnie
![]() ![]() No a nad morzem byliśmy chwilę, Mat coś tam jęczał, że kocha morze (a ja dopiero jak tam dojechaliśmy powiedziałam mu, że nie przepadam ![]() Jak wracaliśmy złapał nas ogromny grad i wieeeeelka burza. Jak uwielbiam burzę to w pewnym momencie zaczęłam się bać, że w nas strzeli. Ale nie strzeliło ![]() Ciekawie brzmi ten krem. Ja ciągle testuję energetyzującego galenica i jestem zachwycona. Taka miękka, rozporominiona i delikatna skóra! i wydajny czort jest, mam małą tubunię a użyłam już z 8 razy. Wydajny jest pieron (jakby to Babcia Bos powiedziała ![]()
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-04-09 o 06:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2637 | |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ![]() Umyłam sobie włosy i czekam aż same wyschną(dam im trochę odpocząć od codziennego suszenia i modelowania). Mam w planach zabrać się za małe porządki, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie, bo ciągnie mnie żeby iść na słoneczko i się powygrzewać przez pół dnia ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że z TZ sobie wyjaśniliście wszystko i mam nadzieję, że już teraz będzie dobrze ![]() ![]() I przy okazji(gdybyś jeszcze zajrzała do nas) życzę Ci Wesołych Świąt, smacznego jajka i mokrego Dyngusa! ![]() tru ![]() ![]() ![]() EDIT: Znów mi wczoraj wyskoczyło bolące gulisko(tym razem na brodzie) ![]() ![]() Zrobię sobie dziś jeszcze dla oczyszczenia maseczkę aspirynową(za namową lizzie) ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-04-09 o 06:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2638 | ||
Zakorzenienie
|
![]() To samo chodziło mi po głowie ![]() Realizacja ich pewnie długo zajmie; ) Super ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dostałam wzoraj paczkę z ZSK ![]() ![]() Mazidła igrają na mich nerwach - poprzednim raezm czekałam tydzien na realizację. Ok, tak mieli napisane na stronie. Ale teraz realizują do 3 dni od wpłyniecia kasy na konto, czyli moje zamówienie powinno być zrealizowane do poniedziałku, ewentualnie do wtorku. Jeszcze wczoraj było "do realizacji". Wyslałam wiec maila. I co przeczytałam?? "PRZEOCZYLIŚMY" ![]() ![]() EDYCJA: Co do zakupów ciuszkowych... Miałam jechać wczoraj z Samcem do CH (chciałam kupić kilka sweterków w Mohito, a on kilka koszulek), ale jak juz przyjechał po mnie to stwierdzilismy ze szkoda czasu na łażenie po sklepach, zwłaszcza ze sie wczoraj nie widzieliśmy. Spędziliśmy bardzo romantyczny wieczór ![]() ![]() (wpadłam po uszy ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-04-09 o 09:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Zakorzenienie
|
Hosenuś fajnie, że z Samcem Ci się tak dobrze układa
![]() ![]() A Mazidłami mnie zmartwiłaś, miałam ochotę coś tam zamówić, ale jeśli mam tyle czekać to podziękuję ![]() ![]() Wczoraj "przespałam" zamówienie z Avoni i Ori, konsultantka wieczorem napisała mi SMSa czy coś chcę a ja nawet nie zdążyłam przejrzeć katalogów. Z kolei na szybkiego nie chciałam nic zamawiać, zresztą byłam zmęczona i nie w głowie mi było wymyślanie co chcę. Za to teraz obejrzałam kolejny katalog Avonu i kusi mnie nowa seria z algami(maseczka peel-off) ![]()
#2640 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Clarinsa (tego w płynie= nakadam wacikiem, delikatny efekt jest juz po 1 uzyciu. Lancome Nalozylam na balsam, daje efekt juz po 1 uzyciu. Smug raczej nie robi ( mi się jeszcze nie zdarzyło). Efekt daje dość intensywny, ale naturalny ![]() ![]() Cytat:
Ja miałam wstać o 7 , zeby lecieć na fitness, ale stwierdziłam, że skoro mam wolne to się wyśpię ![]() ![]() Wczoraj żaliłam się Eli, że ciążą mi niektóre kosmetyki, zwłaszcza stosy miniaturek i próbek. Pełnowymiarowych mam już naprawdę mało, kusi mnie ciągle , żeby kupić sobie coś nowego, ale muszę być twarda i wykończyć co do kropelki to co mi zalega ![]() Lece zużywać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.