Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-08, 19:38   #2611
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Wiecie co, skończył mi się szampon Himalaya, poprosiłam TZ o następną flaszkę, Jak przyniósł ją do domu to najpierw zwróciłam uwagę na inną butelkę - tamta była zypelnie biała, ta jest lekko przezroczysta. Dziś nim myłam włosy i ma ciut inny kolor i trochę inny zapach nie wiem co o tym myśleć, przeciez on bierze to bezpośrednio od dystrybutora wiec nie mam mowy o podróbce...data ważności jest ok...
moze sie wzieli za ulepszanie to sie zdarza przy calkiem udanych produktach
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 19:59   #2612
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Hej wszystkim
Jeśli od przyszłego tygodnia dostanę zwolnienie to będę mieć znów trochę czasu żeby do was pozaglądać
Oluś
Posmyraj tam Adaska
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 20:08   #2613
klada
Zakorzenienie

Hej, troche podczytuje wasz watek
i mam pytanie: uzywaliscie tej maski? I w jakich sklepach mozna ja kupic? (chodzi mi czy supermarkety/salony fryzjerskie/drogerie)

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

klada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 20:08   #2614
Organzza
Zakorzenienie

Oleńka! witaj Skarbie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
zdjecie bedzie jeszcze dzis jak TZ wroci z aparatem za bardzo mi sie fryzura nie zmienila, ubylo tylko objetosci kudlow z czego sie bardzo ciesze, mam taka lekka glowe
też czekam na fotkę z niecierpliwością
Cytat:
Napisane przez klada Pokaż wiadomość
Hej, troche podczytuje wasz watek
i mam pytanie: uzywaliscie tej maski? I w jakich sklepach mozna ja kupic? (chodzi mi czy supermarkety/salony fryzjerskie/drogerie)=

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,25785,stapiz-sleek-line-repair-shine-hair-mask-maska-regenerujaca-stara-wersja.html
W naszym gronie nie ma mężczyzn (Adaś )

chyba lepiej zapytać recenzentki tego produktu, a nie nas
(na pewno tu , ale nie wiem, czy Allegro Cię interesuje)
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2009-04-08 o 20:17
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 20:28   #2615
201604211131
Konto usunięte

Klada - najlepiej wyślij Pw jednej z nierecenzujących
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 20:28   #2616
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Właśnie na niego czekam więc cieszę się, że go chwalicie. Nie powinnam być zawiedziona Do tego ma przyjść też żel hial. i oleje: czereśniowy i malinowy.
Ooo, też zamówiłam te olejki, z malinowego jestem bardzo zadowolona, ciekawa jestem czereśni

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
I kto dziś oczywiście poszalał ciuchowo ?

Jakby nie było, ja ciuch też kupiłam tylko tej mgiełki żal...
Stary 2009-04-08, 20:30   #2617
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Przyznam sie,ze nie mialam za bardzo kiedy porownac skladu-odkladam wszystko na swieta bo w sumie dla mnie to bardziej typowo czas wolny niz swieta,do ktorych nie przywiazuje wagi ale wydaje mi sie,ze pozniej okaze sie,ze czasu nie starczylo na wszystko
To trochę tak jak ja. Też zamierzam wykorzystać ten, jakby nie było wolny czas, na nadrobienie zaległości. Muszę się w końcu rozliczyć, bo to już ostatni dzwonek, a ja ciągle nie mam czasu, żeby zrobić porządek z papierami Jak zwykle na ostatnią chwilę czekam

Cytat:
Co za kulka? Podaj linka
Widzę, że już mnie Organzza wyręczyła Mam tą różową, Action, i muszę przyznać, że naprawdę wydaje się niezła. Dziś mimo temperatur oscylujących chyba koło 25' paszki suchutkie. No i nie brudzi ubrań, przynajmniej nie bardziej, jak inne. Szybko wysycha i delikatnie pachnie. Nie to co Dove, który swą słodkością przytłacza.

Cytat:
Nie planuje zadnego odwyku a takie liczniki do niczego sie nie przydaja-proste rozwiazanie-nie wchodzic na Wizaz to nie bedziesz wiedziala,ze czegos potrzebujesz
Druga strona zakupow to to,ze wciaz sie cos zuzywa,czegos ubywa itd. nie biore pod uwage zachcianek dot.kolorowki czy perfum bo to w sumie takie umilacze
A ja chciałabym się sama przekonać ile tego w miesiącu się uzbiera. Nie to, że jakiś odwyk planuję, bo specjalnie nie planuję. Nie mam od czego. Kupuję, co potrzebne, a zachcianki miewam rzadko. Zresztą już mnie pokarało i na ostatnią swą zachciankę przyjdzie mi poczekać niewiadomo ile przez ten głupi UC Wysłałam im dziś odpowiedź na laurkę, ale znając życie paczkę dostanę długo, długo po świętach

Cytat:
Mnie najbardziej teraz kusi krem Bielendy Piekno Skory Orzechowy krem z lekkim podkladem-moze bedzie podobny do Sunny Skin tonujacego,ktorego i tak musze zrobic zapas bo malo gdzie go teraz widze
Reszta zakupowych planow jest bardzo monotematyczna a czeka mnie maj pelen wydatkow na....prezenty roznej masci wiec sila rzeczy na siebie wydam mniej,chyba.....
Ja jeszcze mam zapasik, ale co z tego, jak termin ważności chyba do października. Także nawet jak znajdziesz jeszcze gdzieś ten krem, bo przecież całą serię wycofali, to i tak pewnie z podobnym terminem.

Cytat:
Taa....kiedys daaaawno daaawno temu to i ja mialam minimalne wymagania,ale to bylo bardzo dawno temu i stalo sie legenda

Obecne wymagania sa bardzo konkretne i ukierunkowane,nie wystraczy ogolny zachwyt,marka czy opakowanie diabel tkwi w szczegolach....
Pięknie to ujęłaś Ale jakby nie było to sama prawda i tylko prawda

Cytat:
Tonik PHA 6% jest przecudowny i zostanie ze mna na bardzo dlugo
Mam nadzieję, że będę mieć równie pozytywne odczucia jak Ty i ziz. Już się nie mogę doczekać mojej gładkiej facjaty, bo odkąd nie używam Effaclaru, to czegoś mi brak. A nawet peelingi nie dają takiego efektu. Zresztą wykończyłam w końcu proszkowca Ori i póki co boję się używać jakichkolwiek z drobinkami, bo ten mnie trochę podrażniał jednak. Kupiłabym enzymatyczny, ale i nie wiem jaki i chyba nie ma sensu, jak mam mieć ten tonik. Także wstrzymam się z bólami i cierpliwie na niego poczekam.

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
Mag, możesz zdradzić jaki nosisz. Bo pewnie dobry jest

Co do licznika - póki co realizuję listę z kolorówki (poza żelem Fa z żurawiną - to przez was kusicielki). Kupiłam też wczoraj zachwalany przez Mag ()biało - niebieski balsam z Garniera - ciekawe jaki będzie.
Co do lakierów, to wielbię OPI. Mam ich już kilka i ciągle mi mało. Ujęły mnie kolorami i trwałością.
A balsam to nie tyle ja chwaliłam, co został mi tu polecony i sama się do tych pochwał dołączam. I choć ma malutki minusik w postaci delikatnego klejenia się niekiedy, to i tak pałam do niego miłością odwzajemnioną

Cytat:
Hej wszystkim
Jeśli od przyszłego tygodnia dostanę zwolnienie to będę mieć znów trochę czasu żeby do was pozaglądać
Witamy, witamy

Ale dzisiaj pięknie było Chodziłam z krótkim rękawkiem, w spódnicy i kabaretkach, a więc prawie z gołymi nogami. I w balerinkach bez palca. Aż chce się żyć, normalnie. Oby taka pogoda już się utrzymała.
Byłam dzisiaj na chwilę w Reserved i korci mnie, żeby sobie kupić któreś butki u nich. Zastanawia mnie tylko jedno, czy kupując je mogę skorzystać jednocześnie z obniżki dzięki posiadanym bonom i dostać kolejne z racji wielokrotności 50zł? Jak sądzicie? Bo kurka jakoś mi szkoda 179zł na buty, nooo. Ale śliczne są i te szare na koturnach (te co ziz ma niebieskie) i takie niebieskie na wysokim słupku z przodu bez palca, a z tyłu na pięcie z uroczą mikro-kokardką Co prawda będę w nich wyższa od TŻ, ale co tam. Jemu to nie przeszkadza, a mi tym bardziej
A w ogóle to dochodzę do wniosku, że kurtki dla mnie nie wyprodukowano. Jak już mi się coś podoba, to albo robią do L i w to L nie wchodzę, albo nawet XL jest za ciasne w biuście. Że też wszędzie muszą być albo eko-skórki albo dwurzędówki. A ja chcę normalną, prostą, najlepiej czarną lekko sportową kurteczkę. I skąd taką wziąć? Sądzicie, że jeszcze będą w sklepach jakieś kurtałki? Może w letnich kolekcjach, bo w sumie w wiosennych większość jest płaszczykowatych...
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-08, 20:33   #2618
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość

Jakby nie było, ja ciuch też kupiłam tylko tej mgiełki żal...
Elu, ja wierze, że ta mgiełka jutro będzie na Ciebie czekać w nagrodę za to, że byłaś dziś taka grzeczna
A powiem Ci, że ta torba na fitness idealna, teraz tak na spokojnie stwierdzam, że dobrze jednak, że nie wzięłam tej większej, bo by była za duża (choć była też b. fajna, ale ta jest idealna na fitness/basen)
A i mama mi kupiła rajstopy, więc dobrze, że nie wzięłam

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 20:44   #2619
201604211131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Co do lakierów, to wielbię OPI. Mam ich już kilka i ciągle mi mało. Ujęły mnie kolorami i trwałością.
A balsam to nie tyle ja chwaliłam, co został mi tu polecony i sama się do tych pochwał dołączam. I choć ma malutki minusik w postaci delikatnego klejenia się niekiedy, to i tak pałam do niego miłością odwzajemnioną
To dobrze, że go wzięłam - Sama siostrze podpowiedziałam Ach, Opi - te kolory są ekstra... - są na wishliście.

Cytat:
Ale dzisiaj pięknie było Chodziłam z krótkim rękawkiem, w spódnicy i kabaretkach, a więc prawie z gołymi nogami. I w balerinkach bez palca. Aż chce się żyć, normalnie. Oby taka pogoda już się utrzymała.
Byłam dzisiaj na chwilę w Reserved i korci mnie, żeby sobie kupić któreś butki u nich. Zastanawia mnie tylko jedno, czy kupując je mogę skorzystać jednocześnie z obniżki dzięki posiadanym bonom i dostać kolejne z racji wielokrotności 50zł? Jak sądzicie? Bo kurka jakoś mi szkoda 179zł na buty, nooo. Ale śliczne są i te szare na koturnach (te co ziz ma niebieskie) i takie niebieskie na wysokim słupku z przodu bez palca, a z tyłu na pięcie z uroczą mikro-kokardką Co prawda będę w nich wyższa od TŻ, ale co tam. Jemu to nie przeszkadza, a mi tym bardziej
A w ogóle to dochodzę do wniosku, że kurtki dla mnie nie wyprodukowano. Jak już mi się coś podoba, to albo robią do L i w to L nie wchodzę, albo nawet XL jest za ciasne w biuście. Że też wszędzie muszą być albo eko-skórki albo dwurzędówki. A ja chcę normalną, prostą, najlepiej czarną lekko sportową kurteczkę. I skąd taką wziąć? Sądzicie, że jeszcze będą w sklepach jakieś kurtałki? Może w letnich kolekcjach, bo w sumie w wiosennych większość jest płaszczykowatych...
Może będzie coś w wiosennych. Ja za to się cieszę, bo wreszcie dostałam kamizelkę - taką jak chciałam, czarną i w męskim stylu.
Teraz się nie ograniczam, ale rozbestwiam. W tym miesiącu kupiłam 5 cieni i 3 kredki. Zobaczę, może coś jeszcze wpadnie. Hi, hi.

Edytowane przez 201604211131
Czas edycji: 2009-04-08 o 20:46
Stary 2009-04-08, 21:10   #2620
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Elu, ja wierze, że ta mgiełka jutro będzie na Ciebie czekać w nagrodę za to, że byłaś dziś taka grzeczna
A powiem Ci, że ta torba na fitness idealna, teraz tak na spokojnie stwierdzam, że dobrze jednak, że nie wzięłam tej większej, bo by była za duża (choć była też b. fajna, ale ta jest idealna na fitness/basen)
A i mama mi kupiła rajstopy, więc dobrze, że nie wzięłam
Może i będzie czekać, ale w regularnej cenie jej nie kupię a w M. nie wiadomo kiedy będzie. Chyba że jak w końcu dotrze, to ją kupię z kuponem rabatowym, o!

A ta torba jest naprawdę bardzo fajna, rzeczywiście tamta mogłaby być za wielka A przez ciebie zachciało mi się teraz jakichś rajstop, takich bawełnianych, kolorowych. Tylko do czego bym je nosiła bo pod dżinsami nie będzie widać
Stary 2009-04-08, 21:12   #2621
klada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza;11808338
chyba lepiej zapytać recenzentki tego produktu, a nie nas ;)
(na pewno [URL="http://allegro.pl/item594489753_maska_sleek _line_repair_shine_orygin al_stapiz.html"
tu[/URL] , ale nie wiem, czy Allegro Cię interesuje)
Cytat:
Klada - najlepiej wyślij Pw jednej z nierecenzujących

wlasnie, nie pomyslalam... Dzieki ;**
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

klada jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-08, 21:15   #2622
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
A ta torba jest naprawdę bardzo fajna, rzeczywiście tamta mogłaby być za wielka A przez ciebie zachciało mi się teraz jakichś rajstop, takich bawełnianych, kolorowych. Tylko do czego bym je nosiła bo pod dżinsami nie będzie widać
Elu, nie ma rady, trzeba zakupić spódnice, sztuk kilka

Stary 2009-04-08, 21:24   #2623
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Elu, nie ma rady, trzeba zakupić spódnice, sztuk kilka

Hahahaha, bardzo śmieszne Wolałabym takie krótkie spodenki przed kolano, coś podobnego co widziałyśmy dziś w Mango, ale mniej świecącego

A ja chciałam się pochwalić, że w ciągu ostatniego tygodnia udało mi się wykończyć kilka rzeczy m.in. szampon i odżywkę (nigdy więcej CeCe Med), micel, piankę do mycia twarzy, płyn do demakijażu oczu i kilka rzeczy z BU. Także odwyk pełną parą, nawet dziś Magdzie nie udało się mnie na nic skusić, choć się bardzo starała
Stary 2009-04-08, 21:29   #2624
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

A ja chciałam się pochwalić, że w ciągu ostatniego tygodnia udało mi się wykończyć kilka rzeczy m.in. szampon i odżywkę (nigdy więcej CeCe Med), micel, piankę do mycia twarzy, płyn do demakijażu oczu i kilka rzeczy z BU. Także odwyk pełną parą, nawet dziś Magdzie nie udało się mnie na nic skusić, choć się bardzo starała
Jaaaaa? Przecież byłam grzeczna jak aniołek

A jaką piankę do mycia skończyłaś? Czemu CeCe Ci nie pasowało ?

Ja ostatnio kończę tylko próbki i miniatury ....

Stary 2009-04-08, 21:51   #2625
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Jaaaaa? Przecież byłam grzeczna jak aniołek

A jaką piankę do mycia skończyłaś? Czemu CeCe Ci nie pasowało ?

Ja ostatnio kończę tylko próbki i miniatury ....
Skończyłam piankę Efaclar H, bardzo fajna, jak wykończę resztę myjadeł to chyba do niej wrócę A w CeCe Med się na początku zakochałam, jak na jakiś wyjazd kupiłam sobie ich sampon i odżywkę w saszetkach. Pełnowymiarowe już niestety nie były takie dobre, włosy się po nich strasznie puszyły, plątały, elektryzowały, w ogóle wyglądały jak kupa siana.
Stary 2009-04-08, 22:02   #2626
201604211131
Konto usunięte

Cytat:

Brawo
Cytat:
Skończyłam piankę Efaclar H, bardzo fajna, jak wykończę resztę myjadeł to chyba do niej wrócę A w CeCe Med się na początku zakochałam, jak na jakiś wyjazd kupiłam sobie ich sampon i odżywkę w saszetkach. Pełnowymiarowe już niestety nie były takie dobre, włosy się po nich strasznie puszyły, plątały, elektryzowały, w ogóle wyglądały jak kupa siana.
Skoro polecasz, to następna trafia na listę
Stary 2009-04-08, 22:04   #2627
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro polecasz, to następna trafia na listę
hehehe ile masz juz tych list? bo poki co wszystko na nie wpisujesz

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 22:08   #2628
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Dzięki za odpowiedź Mnie interesują CeCe fioletowe dla blondynek, może się różnią od tych zwykłych
A propos naszych dzisiejszych rozmów - posmarowałam się dziś samoopalaczem Lancome (ręce, dekolt i brzuch) - mam nadzieję, że jutro nie obudzę się łaciata
I od jutra będę używać Multi Active na dzień

Stary 2009-04-08, 22:10   #2629
201604211131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
1 ale mega długą
Tylko oddzielam kolorówkę od pielęgnacji i akcesoriów. Teraz realizuję tą cieniową.
Stary 2009-04-08, 22:14   #2630
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
a co to
Cytat:
1 ale mega długą
Tylko oddzielam kolorówkę od pielęgnacji i akcesoriów. Teraz realizuję tą cieniową.

a ja wrocilam wlasnie znad morza

.supergirls just fly.
Stary 2009-04-08, 22:22   #2631
201604211131
Konto usunięte

Zaraz idę spać, więc Dobranoc i do jutra
Stary 2009-04-08, 22:27   #2632
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
a co to
Clarins Multi Active krem na dzień O ten :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html

Wersję na noc stosuję już jakiś czas i jestem zadowolona

Cytat:
jak było ?

Stary 2009-04-08, 22:39   #2633
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za odpowiedź Mnie interesują CeCe fioletowe dla blondynek, może się różnią od tych zwykłych
A propos naszych dzisiejszych rozmów - posmarowałam się dziś samoopalaczem Lancome (ręce, dekolt i brzuch) - mam nadzieję, że jutro nie obudzę się łaciata
Moja koleżanka używa ich fioletowych płukanek, mówi że włosy rzeczywiście lepiej wyglądają ale paznokcie ciężko domyć
A jak używasz tego samoopalacza Clarinsa? Nakładasz go pod czy na krem? On daje efekt już po pierwszym zastosowaniu czy dopiero po kilku dniach? Ehhh, przydałoby się na lato trochę przybrązowić a sam bronzer nie wiem czy da radę, może powinnam poćwiczyć z samoopalaczem
Stary 2009-04-08, 23:23   #2634
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
W dodatku nie ma żadnego objazdu, który pozwoliłby ominąć to miasto(tzn. budują obwodnicę, ale nim ona powstanie to jeszcze chyba z 10 lat minie, bo zaczęli ją budować ze 3 lata temu i....pieniędzy na dalszą budowę nie ma ).
No i tak się męczę codziennie wracając do domu, choć dziś to już było przegięcie a najgorsze, że jak są wlaśnie różne święta to ludzie normalnie jakichś dzikich spazmów dostają i kultura na drodze przestaje istnieć
Czym prędzej kupuj autko, nie ma to jak korek we własnych 4 kółkach

Cytat:
Hej wszystkim
Witaj kochana
Cytat:
Napisane przez wirlandia;11806805Pisz do mnie [B
per Werka[/B]
przeczytałam bez spacji
Cytat:
Dobre
Ano trzeba sobei jakoś radzić, co prawda wolałabym iśc do pracy na wakacje, ale nie wiem czy cos znajdę w sierpniu bo oczywiście cały lipiec mam praktyki bezpłatne
Cytat:
Widzę, że już mnie Organzza wyręczyła Mam tą różową, Action, i muszę przyznać, że naprawdę wydaje się niezła. Dziś mimo temperatur oscylujących chyba koło 25' paszki suchutkie. No i nie brudzi ubrań, przynajmniej nie bardziej, jak inne. Szybko wysycha i delikatnie pachnie. Nie to co Dove, który swą słodkością przytłacza.

A na mnie ten Garnier Active chyba nie działa, choć brudzi ubrania faktycznie jakby mniej niż mój kochany Dove No nie wiem- w sytuacji stresowej czuję jakbym się pociła jak mysz (z Dovem tak nie było)

Chodzi Ci o taką mniej więcej jak ja mam czarną z Ravela na zamek?
Cytat:
ja wykończyłam wczoraj szampon, ostatnio tez poszedł do kosza plastik po płynei do higieny intymnej- testuję teraz Tołpę. Wodnisty ale jednak bardzo fajna odmiana po emulsyjnym Cleanicu zużyłm też większośc saszetkowych maseczek- zostały tylko 2 połówki glinek Bielendy EcoCare. Kończę też 2 podkłady
Cytat:
jejejej zazdraszczam Nastepne spotkanie ogólnopolskie NK robimy nad morzem

Z TŻ wszystko sobie wyjaśnilismy już, mamy nowy pomysł jak uleszyć ten związek i oby szło po naszej myśli to będzie pięknie
Na uczelni znów mam kilka rzeczy do poprawienia zaraz po świętach, na szczęście zajęcia zaczynam dopiero w czwartek więc mam równy tydzień na nadrobienie

Na chwilkę Was zostawię- jadę na wieś jutro i wracam w poniedziałek, takż ezyczę wszystkim smacznych jajek i babek i przyjemnego czasu spędzonego w gronei najbliższych

Może jeszcze jutro wpadnę przed wyjazdem, ale jakby nie to trzymajcie się
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 23:49   #2635
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
To trochę tak jak ja. Też zamierzam wykorzystać ten, jakby nie było wolny czas, na nadrobienie zaległości. Muszę się w końcu rozliczyć, bo to już ostatni dzwonek, a ja ciągle nie mam czasu, żeby zrobić porządek z papierami Jak zwykle na ostatnią chwilę czekam .

Heheh ja zamierzam jeszcze zrobic dodatkowe porzadki w ogrodzie bo niezmiernie mnie cieszy jak wszystko rozkwita i robi sie tak kolorowo
Rozliczenie na cale szczescie mam juz dawno zaa soba,zreszta zlozylam od razu po Nowym Roku-wyjatkowo moja firma bardzo szybko sie uwinela.
Za to stos innych rzeczy mam odlozone na pozniej....

Cytat:
Widzę, że już mnie Organzza wyręczyła Mam tą różową, Action, i muszę przyznać, że naprawdę wydaje się niezła. Dziś mimo temperatur oscylujących chyba koło 25' paszki suchutkie. No i nie brudzi ubrań, przynajmniej nie bardziej, jak inne. Szybko wysycha i delikatnie pachnie. Nie to co Dove, który swą słodkością przytłacza..
Musze sie zakrecic wogol tych kulek,zobaczymy co to za cudo ale dziekuje za opinie,ktora jak zwykle jest dla mnie cenna

Cytat:
A ja chciałabym się sama przekonać ile tego w miesiącu się uzbiera. Nie to, że jakiś odwyk planuję, bo specjalnie nie planuję. Nie mam od czego. Kupuję, co potrzebne, a zachcianki miewam rzadko. Zresztą już mnie pokarało i na ostatnią swą zachciankę przyjdzie mi poczekać niewiadomo ile przez ten głupi UC Wysłałam im dziś odpowiedź na laurkę, ale znając życie paczkę dostanę długo, długo po świętach .
Czasami jak patrze na zakupy dokonane w przeciagu m-ca to...dochodze do wniosku,ze gdyby mniej szperac po necie to znacznie mniej ich byloby Przyzwyczailam sie do tego typu zakupow i bardzo rzadko kupuje cos stacjonarnie-jeszcze gdyby tak reszta zakupow byla w ten sposob realizowana to mialabym pelen luksus.
Kiedys,dawno temu uwielbialam zakupy ale ....to bylo kiedys,teraz stawiam przede wszystkim na komfort jaki daje net-nie musze lazic,szukac itd.

Mam nadzieje,ze UC szybko sie uwinie i bedziesz sie cieszyc nowymi umilaczami

Cytat:
Ja jeszcze mam zapasik, ale co z tego, jak termin ważności chyba do października. Także nawet jak znajdziesz jeszcze gdzieś ten krem, bo przecież całą serię wycofali, to i tak pewnie z podobnym terminem..
Naprawde wycofali????? niedobrze wiec tymbardziej musze zrobic zapas-popatrze jak z terminami waznosci i bede dumac,choc bardzo kusi mnie ta orzechowa nowosc i kupie ten krem

Cytat:
Pięknie to ujęłaś Ale jakby nie było to sama prawda i tylko prawda .
Hihihih mam nosa nie?

Cytat:
Mam nadzieję, że będę mieć równie pozytywne odczucia jak Ty i ziz. Już się nie mogę doczekać mojej gładkiej facjaty, bo odkąd nie używam Effaclaru, to czegoś mi brak. A nawet peelingi nie dają takiego efektu. Zresztą wykończyłam w końcu proszkowca Ori i póki co boję się używać jakichkolwiek z drobinkami, bo ten mnie trochę podrażniał jednak. Kupiłabym enzymatyczny, ale i nie wiem jaki i chyba nie ma sensu, jak mam mieć ten tonik. Także wstrzymam się z bólami i cierpliwie na niego poczekam..
Postaram sie migiem wyslac paczke i czekam TYLKO na dobre recenzje
W kazdym razie to zupelnie inny rodzaj kwasu i nie ma co porownywac z Effaclarem K-na cale szczescie rzeklabym....

Cytat:
.
Choc OPI lubie to jednak mnie nie powalily tak jak Ciebie,mam Essie i.....lakier jak lakier,w sumie to ja ostatnio monotematyczna jestem bo jak zaczelam miziac pazury Goshem w kolorze Cute to tak mi juz schodzi ok.3 tydzien

Balsam Garniera Urea nie sprawdza sie u mnie,myslalam ze bedzie to zastepstwo dla Xerialu 10 ale niestety nie,fajna ma konsystencje i tyle dobrego,globalnie jest za slaby

Rzyrafko trzymam kciuki
Stary 2009-04-09, 06:23   #2636
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
jak było ?
Fajnie Dojechaliśmy ok 20:20 było już ciemno. Najpierw pojechaliśmy pod te takie duże wiatraki. I ten wiatrak miał na imię Dawid
No a nad morzem byliśmy chwilę, Mat coś tam jęczał, że kocha morze (a ja dopiero jak tam dojechaliśmy powiedziałam mu, że nie przepadam ).
Jak wracaliśmy złapał nas ogromny grad i wieeeeelka burza. Jak uwielbiam burzę to w pewnym momencie zaczęłam się bać, że w nas strzeli. Ale nie strzeliło

Ciekawie brzmi ten krem. Ja ciągle testuję energetyzującego galenica i jestem zachwycona. Taka miękka, rozporominiona i delikatna skóra! i wydajny czort jest, mam małą tubunię a użyłam już z 8 razy. Wydajny jest pieron (jakby to Babcia Bos powiedziała )

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2009-04-09 o 06:28
Stary 2009-04-09, 06:33   #2637
isa666
Zakorzenienie

Dobry Ach, jak dobrze wstać wiedząc, że ma się wolne Co prawda myślałam, że dłużej pośpię, ale za oknem już było tak widno, że wstałam o 7.
Umyłam sobie włosy i czekam aż same wyschną(dam im trochę odpocząć od codziennego suszenia i modelowania).
Mam w planach zabrać się za małe porządki, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie, bo ciągnie mnie żeby iść na słoneczko i się powygrzewać przez pół dnia

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Czym prędzej kupuj autko, nie ma to jak korek we własnych 4 kółkach

Z TŻ wszystko sobie wyjaśnilismy już, mamy nowy pomysł jak uleszyć ten związek i oby szło po naszej myśli to będzie pięknie
Na uczelni znów mam kilka rzeczy do poprawienia zaraz po świętach, na szczęście zajęcia zaczynam dopiero w czwartek więc mam równy tydzień na nadrobienie

Na chwilkę Was zostawię- jadę na wieś jutro i wracam w poniedziałek, takż ezyczę wszystkim smacznych jajek i babek i przyjemnego czasu spędzonego w gronei najbliższych

Może jeszcze jutro wpadnę przed wyjazdem, ale jakby nie to trzymajcie się
rzyrafko już jestem zdecydowana na autko, tylko najpierw muszę uzbierać trochę kasy
Cieszę się, że z TZ sobie wyjaśniliście wszystko i mam nadzieję, że już teraz będzie dobrze I trzymam kciuki za zaliczenia

I przy okazji(gdybyś jeszcze zajrzała do nas) życzę Ci Wesołych Świąt, smacznego jajka i mokrego Dyngusa!

tru Wiesz, że myślałam wczoraj o Tobie? Zastanawiałam się czy już urodziłaś czy nie.

EDIT: Znów mi wczoraj wyskoczyło bolące gulisko(tym razem na brodzie) Ale na noc posmarowałam Effaclarem K i zniknęło, hie hie
Zrobię sobie dziś jeszcze dla oczyszczenia maseczkę aspirynową(za namową lizzie)

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-04-09 o 06:36
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 07:07   #2638
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
To samo chodziło mi po głowie
Realizacja ich pewnie długo zajmie; )

Cytat:
Super Ja musze sie zadowlić spacerami nad rzeką

Cytat:
przeczytałam bez spacji

Cytat:
Trzymam kciuki za obie te sprawy Mam nadzieje że wszystko będzie super

Cytat:
Rozliczenie na cale szczescie mam juz dawno zaa soba,zreszta zlozylam od razu po Nowym Roku-wyjatkowo moja firma bardzo szybko sie uwinela.
A ja sie jeszcze nei rozliczyłam - po raz pierwszy tak zwlekam. Mam malutki zwrot i dlatego brak mi motywacji, ale do 30.04 jeszcze troche czasu zostało W poprzednich latach miałam zwroty najwyższe jakie były możliwe, bo nie miałam żadnych składek itp - świetny zastrzyk gotówki, teraz tylko niecałe 100 zł

Dostałam wzoraj paczkę z ZSK Bez próbek

Mazidła igrają na mich nerwach - poprzednim raezm czekałam tydzien na realizację. Ok, tak mieli napisane na stronie. Ale teraz realizują do 3 dni od wpłyniecia kasy na konto, czyli moje zamówienie powinno być zrealizowane do poniedziałku, ewentualnie do wtorku. Jeszcze wczoraj było "do realizacji". Wyslałam wiec maila. I co przeczytałam?? "PRZEOCZYLIŚMY" Jeśli prowadzenie sklepu przekracza czyjeś możliwości i nie ogarnia wszystkiego to nie powinien sie tym zajmować

EDYCJA: Co do zakupów ciuszkowych... Miałam jechać wczoraj z Samcem do CH (chciałam kupić kilka sweterków w Mohito, a on kilka koszulek), ale jak juz przyjechał po mnie to stwierdzilismy ze szkoda czasu na łażenie po sklepach, zwłaszcza ze sie wczoraj nie widzieliśmy. Spędziliśmy bardzo romantyczny wieczór Było cudownie A słowa "tęskniłem tak bardzo" cudownie słyszeć.

(wpadłam po uszy )

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-04-09 o 09:05
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 07:22   #2639
isa666
Zakorzenienie

Hosenuś fajnie, że z Samcem Ci się tak dobrze układa
A Mazidłami mnie zmartwiłaś, miałam ochotę coś tam zamówić, ale jeśli mam tyle czekać to podziękuję Za to po świętach od razu biorę się za zamówienie z BU

Wczoraj "przespałam" zamówienie z Avoni i Ori, konsultantka wieczorem napisała mi SMSa czy coś chcę a ja nawet nie zdążyłam przejrzeć katalogów. Z kolei na szybkiego nie chciałam nic zamawiać, zresztą byłam zmęczona i nie w głowie mi było wymyślanie co chcę.
Za to teraz obejrzałam kolejny katalog Avonu i kusi mnie nowa seria z algami(maseczka peel-off)
Stary 2009-04-09, 07:38   #2640
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
A jak używasz tego samoopalacza Clarinsa? Nakładasz go pod czy na krem? On daje efekt już po pierwszym zastosowaniu czy dopiero po kilku dniach? Ehhh, przydałoby się na lato trochę przybrązowić a sam bronzer nie wiem czy da radę, może powinnam poćwiczyć z samoopalaczem
Hmmm, pytasz o Clarinsa czy Lancome ?
Clarinsa (tego w płynie= nakadam wacikiem, delikatny efekt jest juz po 1 uzyciu.
Lancome Nalozylam na balsam, daje efekt juz po 1 uzyciu. Smug raczej nie robi ( mi się jeszcze nie zdarzyło). Efekt daje dość intensywny, ale naturalny Ja Tobie bym poleciła na początek balsam brązujący L'oreala w wersji do jasnej, najlepszy balsam brązujący moim zdaniem no i cena do przełknięcia

Cytat:

Ciekawie brzmi ten krem. Ja ciągle testuję energetyzującego galenica i jestem zachwycona. Taka miękka, rozporominiona i delikatna skóra! i wydajny czort jest, mam małą tubunię a użyłam już z 8 razy. Wydajny jest pieron (jakby to Babcia Bos powiedziała )
A nie zapycha Cię ?

Ja miałam wstać o 7 , zeby lecieć na fitness, ale stwierdziłam, że skoro mam wolne to się wyśpię Ale i tak zaraz skoczę , wypróbuję moją nową torbę i gatki, mam nadzieję, że nie pękną przy pierwszym skłonie

Wczoraj żaliłam się Eli, że ciążą mi niektóre kosmetyki, zwłaszcza stosy miniaturek i próbek. Pełnowymiarowych mam już naprawdę mało, kusi mnie ciągle , żeby kupić sobie coś nowego, ale muszę być twarda i wykończyć co do kropelki to co mi zalega
Lece zużywać

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości