|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sluby sierpniowe 2009
a my właśnie dzisiaj odebraliśmy nasze obrączki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny
![]()
#3124 |
Raczkowanie
|
w kwestii sukienki, ciężko doradzić, wszystko zależy od figury, karnacji, może więcej szczegółów, to jakoś doradzę, Ja też będę szyła sukienkę i to za 800 zł!!
![]() Edytowane przez groszek80 Czas edycji: 2009-04-08 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dekoderka no teraz to jeszcze szybciej bedzie wam lecialo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Zakorzenienie
|
świetnie jest tak planowac wystrój własnego mieszkanka
![]() a ja dzis zdałam sobie sprawe, ze za jakies 5 tygodnii juz jest połowa maja i... wracamy do POlski. I jakos tak mi smutno, bo chyba niezbyt chce wyjeżdzac z Holandii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Zakorzenienie
|
ale my znowu bedziemy w HOlandii dopiero we wrzesniu/październiku. poza tym po powrocie do Polski i do czasu slubu nie wiem czy razem bedziemy mieszkac.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zadomowienie
|
śliczne gdzie są takie ładne i ile kosztują, jeśli można zapytać? my myśleliśmy o takich tylko bez kamieni
#3130 |
Przyczajenie
|
Co mamy zalatwione te podstawowe sprawy typu sala, zespol, kamarzyste i fotografa. No i juz wybralam suknie slubna!!!!! Moja wymarzona !!!
Dzis siedze nad zaproszeniami i nie potrafie sie zdecydowac po prostu tyle tego jest ale nie potrafie sie zdecydowac. Mam pytanie czy pasuje kwiat we wlosach razem z dlugim welonem?? Bo myslalam nad dodaniem bialej rozy do wlosow ale mam dlugi welon i nie wiem!? Buzaiczki |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzis nam zostalo rowne 4 miechy czyli 122 dni ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3132 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tez sie ciesze ze z tymi kwiatami sie skladamy, wyjdzie po ok 140 zl od pary, to nie duzo w porownaniu do tego, ze na kazdej lawce bedzie zwisal tiul, na ktorym bedzie rozyczka zywa, i bedzie 70 lawek , do tego ok 8 bukietow lacznie rozstawione na oltarzach, i przy swiadkach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dzisiaj mialam masakrycznie zalatany dzien rano ffarbowanie wlosow i podciecie, pozniej bylam w miescie kupilam sobie ponczochy samonozne z siilikonem, no i kupilismy razem pozniej ztztem buciki jego na poprawiny, pozniej jechalam do organisty, z ktorym jest wszystko obgadane, zaplacilismy juz mu 170 zl ( drogo bo akompaniamenty musi wyszykowac dla skrzypaczki, spiewaczki i flecistki ) no i pozniej nauka tanca a po nauce prywatna godzina napierwszy taniec.. jestem wypompowana!! padam z nog i sacze piwko ![]() jutro jade po suknie o 13 pozniej na zakupy z rodzicami, pozniej troche popracuje a na 19 do kosciolka bo wielki czwartek ![]() wiecie co ? jak w lutym patrzylam na dlugoterminowa pogode na kwiecien to bylo napisane ze upaly 25 soptniowe, cieplo, malo deszczu - wszystko sie sprawdza i jesli sie bedzie sprawdzac dalej to akurat 25 kwietnia ma nie padac i ma byc 20 stopni, tak pokazuje pogoda na 16 dni.. ciekawa jestem... powoli zaczynam sobie zdawac sprawe, ze za 16 dni wychodze za maz ![]() martucha to dopiero sie zaczyna ..... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Rozeznanie
|
Dołączam do was kochane
![]() Zamówione: msza ślubna, suknia ślubna, fotorgaf, wideo, zespół, orkiestra, alkohol, auto Do zamówienia: mnóstwo rzeczy, nawet nie wiem ile... ![]() Aktualnie rozglądam sie za: obrączki, buty, bielizna, biżuteria,kwiaty do ślubu Ciesze się, że powstał ten wątek "sierpniówek", może tu w końcu na dłużej zawitam ![]()
#3134 |
Zakorzenienie
|
I ty to piszesz tak spokojnie??
ja to chyba sie wykoncze psychnie do tego czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3137 |
Rozeznanie
|
super
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- izka a jak bedziesz uczesana? bo ja chcialabym koka tak na gladko i obok jakas ozdobe we wlosach (nie wiem jak to fachowo opisac), jak sciagne welon, zeby cos we wlosach zostalo, a welon chce wysoko upiety, bo niska jestem.... przechodzac wreszcie do pytania..... jak/gdzie upinasz welon
#3138 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() nie zdążyłam ponadrabiac co napisałyście, ale pochwale sie że dziś przyszły moje butki z allegro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() agis04 ja tak wlasnie bede miala, dlugi welon i kwiat we wlosach ![]() ![]() Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2009-04-08 o 21:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wklejam zdjęcia butków ![]() Ogólnie jestem z nich zadowolona, tylko rozchodzic je bede musial troche... Ciesze sie ze to mam z glowy, teraz zostal mi jeszcze stanik do kupienia. Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-04-08 o 22:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Rozeznanie
|
Sliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Zakorzenienie
|
Maggie1983 - super ksiadz Ci sie trafil
![]() Cytat:
![]() super na nodze wygladaja ![]()
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-04-08 o 22:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 |
Rozeznanie
|
A ja wlasnie znalazlam cos fajnego do butow nawet nie wiedzialam ze jest cos takiego, napewno kupie, i nakleje tam gdzie najbardziej obawiam sie ze moze mnie cos obetrzec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() A czy znacie moze jakies sposoby zeby :"zmiekczyc" troche buciki ? To nie jest skórka wiec zastanawiam sie jak troche je zmiekczyc bo takie sztywnawe sa. No chyba ze jak je rozchodze to sie miększe zrobia ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a macie pas czy samonośne pończoszki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Rozeznanie
|
Sluby grudzień 2009 r.
Forum dla osób slubujacych w grudniu 2009 r.
---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- mam pytank jakie futerko wybieracie dziewczyny na zimę? |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.twenga.pl/oferta/51840/25...086942318.html ja glównie używamy tych zielonych, czyli zapiętek żelowych, żadne buty mnie już wi pięty nie obcierają!! normalnie ktos powinien Nobla za to dostać ![]() a ja się wczoraj wkurzyłam ![]() byłam w kwciaciarni zapytać o ceny kwiatów i w ogóle jakie kwiatki będa dostępne w sierpniu i mnie facet wkurzył bo mówie, ze chciałabym bukiet ślubny z białych margaretek, a on na mnie z ryjem, ze z tych kwiatków to nawet druhenki nie robią bukietów, ze nie są dostojne i ze sie nie robi z nich to ja mowie, ze przepraszam, ale ja chcę z margaretek i w zasadzie to chyba nie powinno go obchodzić to, bo nie pytam o rade tylko o cenę /jak on po chamsku i to ja/to on mi mowi, ze takiego zamowienia nie przyjmie, bo z margaretek sie nie robi slubnych i koniec to ja mowie, ze to jest jakas paranoja, bo moge przyjsc i zamowic zwykly bukiet z margaretek i on nawet nie bedzie wiedział, ze to ślubny a on mi mowi, ze chyba oszalalam, ze zwykły bukiet chcę do ślubu nieść ![]() ![]() PS. drugie zdjęcie przedstawia mój bukiet marzeń, ale nie wiem kto mi go wykona, nikt nie chce ![]()
I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie... Edytowane przez Strobiluska Czas edycji: 2009-04-09 o 06:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Wtajemniczenie
|
Cześć laseczki
![]() Kupiłam sobie wczoraj te paski wybielające w aptece ![]() ![]() powiem Wam że nie spodziewałam się że to będzie widoczny efekt po pierwszym użyciu ale naprawde zauważyłam że zęby stały się już bielsze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.