|
|
#481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
.Wiec trzymajta kciukolceCytat:
![]() I oto sem ja... w nowym wcieleniu i nowej pistacji
Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-04-08 o 21:29 Powód: bo Soffi pytala o obcas |
||
|
|
|
#482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Izazusia dzięki za przekaz od Malutkiej Cytat:
![]() śliczna bluzeczka i włoski też oglądacie YCD??? fajnie tańczą |
||
|
|
|
#483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kciuki za pracę zaciśniętea w pistacji Ci do twarzy ![]() fajnie tańczą wiecie co mój genialny mąż wymyślił wyrównuje balkon teraz stwierdził, że zrobi to dziś bo jutro nie będzie miał czasu, później to już wielki piątek.... no i siedzi i się bawi
|
||
|
|
|
#484 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hi
Oglądam YCD. Ci z hip hopu normalnie wymietli ![]() Poza tym to byłam dzisiaj u spowiedzi i powiem Wam że teraz będę już bardzo miła (prawie zero uszczypliwości, wredoty i złośliwości ) aż do wtorku![]() Cytat:
Teoria pierwsza klasa Cytat:
popatrze chociaż nie wiem czy się wyowiem, ponieważ taka sobie jestem w te klockiCytat:
Za pracę oczywiście będę trzymała kciuki A włoski na serio bardzo mi się podobają |
|||
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Dagecik
![]() za pracę Moonik dobry mężuś będziesz miała na święta równy balkon ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
taaaa zwłaszcza że na święta wyjeżdżamy
|
|
|
|
#487 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A propos YCD....ale Pirożek ma fryz... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To super, ze główka nie boli... Cytat:
daget pistacjowo i milusio.. A co masz się nie spodobać....jasna sprawa! |
||||
|
|
|
#488 |
|
Zadomowienie
|
Namówiłyscie mnie i ogladam YCD, chociaz prawie zasypiam jeszcze na dodatek czuje potworny bol gardła ;( Gdy przełykam bol jeszcze wiekszy
![]() Daga widze ze duzo sie nie pomylilam co do wysokosci Ja w takich butach mialabym uwaga -> 192 Mąż by mi dał takie buty ![]() Gosiu ja jeszcze nic nei powiedzialam sasiadom z dołu chodz zbiera im sie od sierpnia! Widzicie moze to niewiarygodne ale ich dziecko RYCZY min. 20 razy na dobę ( nocami tez) Czasem jak długo ryczy to rodzice tez wykrzykuja teksty w chamskim stylu z przeklenstwami zeby bylo cicho. Doszlismy do wniosku ze powinni nam doplacac do czynszu za takie warunki mieszkaniowe. Z jednej strony rozumiem małe dziecko płacze, ale nie ryczy. Co do rozwydrzencow mam rózne zdania skad takie zachowanie, owszem najgorsze przypadki pochodza z rodzin z problemami ale sa i takie ze rodziny sa wydaja sie byc wzorowe a dziecko ma problemy z zachowaniem. Moonik ja bym sie cieszyla zwlaszcza ze moj szanowny mąż śpi obok na kanapie ![]() O Mieszko Mieszko nasz koleżko odpadł |
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
no i szkoda Basi podobało mi się jak tańczy ehh...
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda Basi, że odpadła bo z tych trzech dziewczyn najbardziej mi się podobała
|
|
|
|
#491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...łeeee tam. A anginy nie masz Słonko? I co ja mam tu robić, śpicie?? ![]() *Czy ja mam Was wszystkie na naszej-klasie????...bo mi sie tu coś nie zgadza...
|
|
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nie spie
ściągam housika i może jeszcze dziś obejrzymy
|
|
|
|
#493 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
szukanie opisów na gadu, tylko o tej porze to ja nie wiem co Ty możesz znaleźć a co do nk- to mnie nie masz, ale nie wiem czy chcesz |
|
|
|
#495 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez już spadam , miłej nocki
|
|
|
|
#497 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Cytat:
no co??!! bluzka ładna, więc wszystko spoko Cytat:
ale warm-maz miało ominąć Cytat:
Cytat:
Dziękujemy Izuś za smska ![]() Cytat:
![]() ad2. 12 cm zabiłabym się chyba ad3. ładnie wyglądasz Dagetku Cytat:
ad2. przecież to nie dzieci tylko bachory wiem, wiem - peadagog i takie wyrażenia i to jest pomysł
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-04-09 o 07:46 |
||||||
|
|
|
#498 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek
Coś mi się słoneczko schowało Mam nadzieje, że pogoda się nie zepsuje na święta ... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gdzie kupowałaś ? i fioletowe i zielone boskie Cytat:
ale i tak jestem pewna że się spodobasz pani prezes - kto jak kto ale ty - no przecież to jest oczywiste Nowe wcielenie - słodko tylko czemu się nie uśmiechasz ?Też się wczoraj zdrażniłam że Basia odpadła, bo kurcze dziewczyna miała talent i bardzo sympatyczna jest. Ale hasło Piróga do tego gościa z astmą - to już trochę przegiął palant jeden Mógłby się trochę hamować, widzieliście reakcję Jadźki na to ? Jak na początku lubiła Pierożka i żartowała z nim, tak po jego wypowiedzi od razu mina jej zżedła |
|||
|
|
|
#499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od kiedy pamietam hihihi. Dzieki temu ze ja niska a moj maz wysoki moge sobie pozwolic na takie i pomimo 12 cm nadal jest wyzszy . Ale co tam grunt to szczuc meza nogami do szyi hehhehe. A co do dzieciakow to dzisiejsze bezstresowe wychowywanie czasami skutkuje wielkim rozwydrzeniem, pomine patologie gdzie brak jest fundamentu milosci i zrozumienia Milego dnia kobitki " a picie kawy z jednego kubka" to jest . Izka bdlaczego ja nie mam Twojego gg?Cytat:
![]() Lece sie szykowac bo dzis odwiedzam stara praca i moze jakies zakupy swiateczne by sie zrobilo. Dzis szef kuchni poleca salatka z zupek chinskich
Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-04-09 o 08:43 Powód: Bo anusia mi brak usmiechu zarzuca |
||
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
ups
ale gafa!!![]() Cytat:
a ja bylam na malych zakupach wczoraj, kupilam sobie sportowe spodnie takie 3/4 i pare bluzek z krotkim rekawkiem.......w sumie to juz nic nie kupuje na wiosne i lato to mi wystarczy , a i po ciazy bedzie dobre!! i kupilam moja ukochana ziemie sloneczna Lavertu- bo ladnie opalizuje, a wiadomo ze w ciazy twarzy nie mozna za bardzo opalac- szczegolnie jak ktos ma sklonnosci do przebarwien czyli ja!!! weszlam tez do sklepu obejrzec moj typ wozka na zywo i jestem zdecydowana na zakup Tako Jumper x!! ogladalam tez lozeczko , posciel i takie inne , ale wychodzi ze na to ze na allegro mozna taniej kupic!!wiec mam dylemat czy kupic w sklepie czy na allegro, ale musze jeszcze w innych sklepach popatrzec.....na ceny !!
|
|
#501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale superaśne buciki, a gdzie takie można upolować ?miłego dnia laseczki, ja po wczorajszym aerobiku ledwo żyję
|
||
|
|
|
#502 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ad 2 To nie drogie nigdy nie kupowałam z Quelle butów (tylko ciuszki), dobrej jakości są ?Dziękuję za uśmiech ![]() Ad 3 Miłych odwiedzin też często robię taką sałatkę Cytat:
![]() Ad 2 A z tymi rzeczami i sprzęcikami dla dzieciątka to rzeczywiście lepiej na allegro - zaoszczędzisz dużo kaski. Wcześniej sobie tylko oblukac w sklepie i tyle ![]() A ja własnie kombinuję jakie mięsiwo zrobić na obiad świąteczny zawsze wyjeżdżaliśmy na święta i nie zaprzątało mi to głowy. No a teraz jeszcze teściowa - mistrzyni kuchni - przyjdzie i trzeba by było zabłysnąć tylko że ja do takich bardziej wymyslnych mięsek mam dwie lewe ręce. Może coś poradzicie - cos w miarę prostegpo, ale super prezentującego się, jakas pieczeń czy coś
|
||
|
|
|
#503 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Heloł
drukuje sobie papierzyska, więc w miedzyczasie mogę coś naskrobać![]() Cytat:
Dzisiaj panuje przekonanie, że dziecku wszystko wolno, bo musi mieć pole do rozwoje, tylko że moim zdaniem to nie ta droga. Pode mną też mają małe dziecko, ale to jeszcze taki bobas, więc nawet mnie nie denerwuje jak płacze, ale taki wyjący powiedzmy trzy czy cztero letni bach to już co innego. O, dzisiaj Housik będzie. Muszę jednak powiedzieć że obecne odcinki z nowym zespołem nie podobaja mi się. Cytat:
dziś jestem grzeczna i nie powiem bachory, dziś to są dzieci i tak do wtorku![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...de-soleil.html a jesli chodzi o pieczen to moze tradycyjna pieczen ze schabu ze sliwka albo morela??przepisow jest multum w necie na ta pysznosc!! ja osobiscie sama nie robilam ale mama robila i to jest pyszne!!
|
|
#505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiecie czy to juz tak na stałe ?Czekoladko - dzięki za wyjaśnienie mi tez smakuje taka pieczeń ze śliwką tylko że własnie - przepisów jest aż za dużo i nie wiem który wybrać żeby było dobre (i takie jakie jadłam u rodzinki )
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-04-09 o 10:28 Powód: wiadomość do czekoladki mi zjadło |
|
|
|
|
#506 | |||
|
Rozeznanie
|
Dla MALUTKIEJ OGROMNE GRATULACJE
Cytat:
A zdjęcia w nowej bluzeczce i fryzurce super bardzo ładna kobietka z ciebie Cytat:
A piróg przesadza i tyle Cytat:
A co do hausa to rzeczywiście w tamtym tygodniu jakiś nudnawy był. Heheh mi też się czasem zdarza mówic bachory i ta sama reakcja oburzenie innych ale jak dziecko jest takie nieznośne i niegrzeczne to jak je nazwac A Ja przepraszam za swoją nieobecność ale jak przyjechała moje siotra z Conorem to z nimi spedzamy wiel;e czasu i jakoś brakuje go na wizaż ![]() Wczoraj miałam wolne w pracy ale byłam cały dzień na uczelni miałam prezentacje na zaliczenie i oczywiście 5 ![]() A potem udałam się na małe zakupki i do kina. Kupiłam sobie sukienkę taką małą czarną do kolanka ołówkowa z rękawkiem do łokcia. i japonki. A dzisiaj po pracy lecę szybko bo moja siostra robi z Conorem nam pizze na obiadek ![]() buziaki i miłego dnia ż |
|||
|
|
|
#507 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I chcemy oczywiście zobaczyć foto sukieneczki
|
|
|
|
|
#508 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
elo ![]() 1- żabolinek bardzo fajny 2-jaaaa... zazdroszczę takiego instynktu ![]() Cytat:
Okazało sie, że.. bateria mi się rozładowała w aparacie Dziś cyknę w barwach czerwono-czarnych Cytat:
![]() Epopeja Ci wyszła dosłownie! I'm w szokmenie ![]() I nawet ktoś Ci odpisał hehehehehehehhehe czytaj dalej... a będzie ci dana porada Cytat:
![]() I danke za uznanie Cytat:
![]() Na tej fotce: http://nasza-klasa.pl/profile/3068436/gallery/29 wyglądasz prze-cudnie!!!!!!!!!!!!! Pomyśl nad grzywką coś w tym stylu: http://nasza-klasa.pl/profile/78936/gallery/299 Zgadzam się z każdym słowem Anusi Prosimy o fotkę Kotecka w pełnej krasie w stroju eleganckim jaki posiada. Z pewnością się coś wymyśli I jeszcze jedno! Nie bój się tych kolorów kobieto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytat:
ale fajowsko Dziękujemy za wiadomość Cytat:
http://www.cutesygirl.net/07prodimag...-s_ltbluea.jpg 2- pistaszek bardzo ładny fajnie Ci w tym kolorku a z włoskami co robiłaś?? balejażyk jakiś? ładnie aaaaaaaaa i trzymam kciuki za pracę Cytat:
mam uczulenie na wstrętne rozwydrzone sikające na rodziców bachory, które mają za dużo w po prostu brak słów paranoja jakaś...jaaaaaaaaaa ale z Ciebie tyczka Ja mam 168 cm <łącznie z obcasem YCD też oglądałam Jak dla mnie dobrze, że Mieszko odpadł- bo był najgorszy z tych 3 nominowanych. Poza tym jak widziałam te jego gesty wykonywane łapami i te jego miny to myślałam > i odrąbię mu je siekierką ![]() Nawet nieźle tańczył, ale mnie wkurzał Co do dziołch to myślę, że powinna odpaść ta Ania- czy jak jej tam? Wg mnie jest najsłabsza Właśnie pożarłam II śniadanko i zapijam się zieloną arbatką z maliną i chabrem . Która sce?
|
|
#509 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na razie szkoda nam na niego pieniędzy. Mój mąż dostał niby 2 lata temu aparat ale ze swoją siostrą na spółkę ale wiecie jak to jest siostra sobie przywłaszczyła i tylko jak jedziemy na wakacje to pożyczamy.ale na święta może jakieś fotki pstryknę bo jadę do rodzinki to powklejam ![]() Ja nie mogę zobaczyć zdjęcia kotka bo ma zablokowana galerie dla obcych dlatego wklejcie je tutaj a może coś razem wymyślimy
|
|
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane dostałam smsa od Malutkiej, czuje się już w miarę dobrze, już chodzi, odciąga pokarm do strzykawki dla synka, była dziś u niego, maluszek leży w inkubatorze i sam oddycha, wieczorem będzie mogła wziąć go na ręce
Napisałam, ze gorąco ją pozdrawiamy i myślami jesteśmy z nimi. Dużo siły dla niej i maluszka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.

.Wiec trzymajta kciukolce
hand-made: urodzinowo na 40tkę

ciotki

stwierdził, że zrobi to dziś bo jutro nie będzie miał czasu, później to już wielki piątek.... no i siedzi i się bawi
będziesz miała na święta równy balkon 

dzasta Ty mnie kusisz....zobacz co narobiłaś...
znowu żabolinek...
no co??!!
ale warm-maz miało ominąć
Mam nadzieje, że pogoda się nie zepsuje na święta ...
?
paranoja jakaś...