|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
ale już nie mogę się doczekać kurczaczka z grilla ![]()
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-09 o 12:23 |
|
|
|
|
#303 |
|
Wtajemniczenie
|
oj tak jedzenie z grilla jest pyszne, a do tego zazwyczaj na dworzu się siedzi i jakoś tak to wszystko smakuje, że można jeść i jeść
|
#304 |
|
Wtajemniczenie
|
O Wy łobuziaki
Przez Was się głodna zrobiłam![]() W sobotę po świętach trzeba jakiegoś grila zrobić![]() Mięsko to wiadomo, że pycha, ale pieczone ziemniaczki mniam mniam Szkoda, że piwa nie lubię pewnie jeszcze lepiej by smakowało![]() I kurde jak tu się odchudzać??
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-04-09 o 12:29 |
|
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mierzyłam dzisiaj sukienkę na ślub cywilny TZ-a kuzyna: http://www.trendylook.pl/sklep/ubrania/sukienki/1049 z tym, że ja zamówiłam sobie kolor zielony, o taki: http://www.trendylook.pl/sklep/ubrania/sukienki/1247 co myślicie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-09 o 14:28 |
|
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
na codzien tez nie jem chlebka, ale taki jak jest taki pyszny pieczony z grilla to nie odmawiam
![]() no i dla mnie grill bez piwka to nie grill ![]() Cytat:
![]() no ale jak doskonale wiemy - gusta sa rozne
|
|
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#308 |
|
Raczkowanie
|
myślę,że tak! gdybym taką miała figurkę pod ołówkowe sukienki to z chęcią bym kupiła
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez mam boczki, ale ich nie widać w niej spadam na grilla
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-09 o 14:52 |
|
|
|
|
#310 |
|
Zadomowienie
|
czemu na jeden raz? w życiu bym nic nie kupiła na 1 raz
moja sukienka z półmetka w liceum obleciała 2 półmetki, 2 studniówki, 2 wesela i półmetek studiów jeszcze
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mi się podoba w zawodzie nauczyciela, WOLNE ![]() Cytat:
Ale nie przebije mojej sukienki na studniówkę za bodajże... 80 zł
|
||
|
|
|
#313 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja i mój brat
Ale odkąd na wiosce mieszkamy to jeździmy i ja prowadzę brum brum![]() Cytat:
Ale może z tego wyjdzie.Dziś był straszny wypadek w Krk na drodze, która codziennie jeżdzę 3 pasy, koles nieźle zapieprzał, 2 osoby na miejsu a babka w szpitalu...masakra, mam zdjęcia, bmw tak się zawinęło na słupie, że jak go postawili to jak litera A. Ponoć koles kupił dwa tygodnie temu, bo kolega brata ma sklep motoryzacyjny i u niego cos tam kupował. Straszne. Z reszta tam jz był jakiś msietrelny wypadek już. Nawe t w centrum miasta można sie zabić. Cytat:
![]() Ja paragony wkładam do portfela i jak juz jest taki wielki to przegladam i wyrzucam, a wazne paragony przyczepiam do tablicy korkowej Cytat:
Mam nadzieję, że to nic bardzo poważnego![]() Cytat:
Poza tym ten tłuszcz kapie z mięska i nie ma go w środku dużo. Zgubny jest dla mnie jedynie chlebek z grilla - mniam Mamy w ogrodzie taki kamienny grill i własciwie w lecie co weekend jest grillowanko I takie tez będe miała poprawiny, u mnie w ogrodzie grill dla najbliższych![]() Cytat:
Bo bluzki mogę mieć rażaki![]() Kupiłam dziś cudna sukienkę, tzn. mama mi kupiła, bo byłyśmy w Smyku kupic dzieciom prezenty No i sobie tez kupiłyśmy![]() To jest ta na samym dole strony za 229 zł a ja kupiłam za 199 Średnio wygląda w necie, ale na mnie wyglądał słodko![]() http://www.kappahl.com/Templates/Kap...epslanguage=pl Idę na rower za chwilkę. Chyba kupie te spodenki odchudzające w Decathlonie Myślicie, że warto czy dac sobie spokój?
|
|||||
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ja się witam u uciekam musze cokolwiek sprzątnąc w pokoju bo w takim tępie to mnie Boze Narodzenie zastanie a jutro jeszcze do pracy więc też nie bardzo będę miała czas cokolwiek zrobić
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu widziaam ze się na mnie troszkę zirytowałas- przepraszam nie chciałam cię obrazić ani nic z tych rzeczy tylko jak ty się skarżyłas na tego tżta i te buźki wstawiałaś strzelające to i ja się poirytowałam czemu ten tż nie chce ci pomóc ale przepraszam że mnie poniosło- jak pisze o szwagrze to zawsze tak mam że mnie ponosi
już zgodasukieneczka bardzo ładna jak ktoś ma figurkę do niej ale ja w takich wyglądam bez sensu jak biedna jakaś sierota.... ale za 108zł to rzeczywiście korzystna cena!!! a ja dziś w gazecie znalazłam zdjęcie dziewczyny w suknie pronovias Oleaje i się w niej zakochałam lecę piec ciasto buziaczki
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co ubrałam ja dwa razy i sie zastanawiam czy nie sprzedać na allegro czy zostawić, bo mogłabym ją jeszcze kiedyś założyć jakby się trafiła poważna impreza w długich sukniach. Zwłaszcza, że jest na tyle klasyczna, że mogłabym w niej wystąpic za x lat![]() NIe moge sie doczekać jesieni, bo chciałabym suknie mierzyć już Jak wczoraj byłam w tej Madonnie to się zastanawiałam czy się nie umówić na mierzenie, ale moja dupa mnie powstrzymała![]() Znalazłam oferte pracy, która wygląda ciekawie...do tego spełniam wymagania, ale trochę się boję wysłać cv, bo się boję, że nie będą mnie chcieli...myślicie, żeby wysłać? I to jest normalna praca 8-16.30...ale może by mi poszli na reke ze studiami...myślicie, zeby wysłac czy nie? Nie wiem co się tak boję
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-04-09 o 17:47 |
|
|
|
|
#317 |
|
Zadomowienie
|
Kasia, a z tym TŻ....mam nadzieję, że poukłada się jak najlepiej
a ślub? będzie?
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
łooo ludzie, nie mam już siły! okna myłam na dole i na górze, ręce mi opadają!
ale mam dziś dobry humor i jeszcze przed chwilą dowiedziałam się ,że bratowa Tż była na usg dziś (4 miesiąc chyba), i się dowiedzieli jaka płeć...a pokój malowali pod dziewczynkę, obie babcie mówiły,że będzie Marysia a tu ups - chłopczyk ale wiedziałam, normalnie czułam od początku,że facet będzie. Tż chrześniak będzie miał braciszka, pewnie go zamęczy i jeszcze zanim na usg pojechali to się Tż z bratem o paczkę fajek założył i wygrał zmykam jeszcze sprzątać.
|
#319 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sie tylko przywitam i zaraz mykam, bo muszę dzisiaj zacząć robić rojekt na po świeta bo muszę wysłać moją częśc dalej i całość wróci do mnie po świętach żeby mmogła to skończyć.. bo jak sama czegoś nie zrobię to wiem że nie będzie to dopracowane i będę zła
|
|
|
|
#320 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i zrobię mazurka,ciasto czekoladowe Moja siostra tez coś piecze to ja nie będę przesadzała Moja siostra chyba sernik i makowiec i Raffaello ![]() Cytat:
jak to się robi?![]() [quote=grulla;11805434 ja piekę babkę, muffinki, dwie babeczki - jedna w kształcie zajączka a druga baranka . mam plan jeszcze zrobić takiego jakby mazurka,ale na francuskim cieście chyba tyle, choć uwielbiam piec, może mnie jeszcze najdzie na coś ![]() już niedługo jadę do Tż! no ja bym chciała takiego baranka i zajączka ale nie mam formy Cytat:
skleroza ![]() fajnie,że Wasi rodzice się tak dogadali ja też bym tak chciała ,mama nadzieję,że będzie ok. hh niezłe presja na Twojego TŻCytat:
ciekawa jestem jak Ty w niej wyglądasz pewnie ślicznie![]() awokado nie lubię Cytat:
ale dobrze zrobiłaś,że poszłaś obadać sprawę kobieta nie marudziła,że już pytasz a tyle czasu do ślubu?nie sprzedawaj tej sukienki,może Ci jeszcze posłużyć ![]() Wysyłaj CV! zobaczysz co będzie jesteś odważna dziewczyna więc do dzieła i pisz jakie efekty tego są![]() Mój kicia bawi sie już od godziny badylem od żonkila hh,kreci nim,rzuca,łapie w dwie łapki i podrzuca,zabawnie wygląda hehe |
|||||
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że pójdę kiedyś wcześniej z koleżanką z roku, bo ona też ma ślub w 2010 i umówiłyśmy się, że idziemy razem![]() Zdecydowałam, ze przerobię cv przez święta i wyślę im w poniedziałek. Babka w ogóle nie marudziła, myslała, że ja na ten rok i juz wzięła kalendarz, żeby mnie umówic na mierzenie, ale jej powiedziałam, ze nie ma sensu, bo ja dopiero w przyszłym roku i chciałam sie tylko zorientowac i zobaczyć na żywo te suknie, które mi sie podobają. W ogle strasznie dużo dziewczyn tam było do mierzenia. A jedna juz była na ostatniej przymiarce, fajnie jej W ogole spodobało mi się to, ze powiedziala, że ta Relieve nie będzie dla mnie odpowiednia (to ta za 5600 zł), czyli mam pewnośc, że tam na prawdę doradzają a nie wciskają byle by suknia była droga. Zwłaszcza, że ta dziewczyna od ostatniej przymiarki chciała bolerko a babka jej mówi, że po co wydawac kasę jak na pewno będzie ciepło a poza tym ma welon i to wystarczy. Aha i w katalogu były ceny sukien w euro - 1400, 1600 - takie dostrzegłam. Jednka w złotówkach jest taniej, więc cieszmy się![]() W ogóle raz byłam świadkiem, bodajże w Cymbelline, jak babka oburzona do dziewczyny, ze ona dopiero teraz przychodzi po suknie a powinna wczesniej I dym i łaske lasce robi, że jej suknię sprzeda.Byłam przez godzinkę na rowerku
|
|
|
|
|
#322 |
|
Wtajemniczenie
|
O rajciu te porządki mnie wykończą
Powycierałam kurze, podłogi umyłam, 14 par drzwi i jeszcze schody przed domem. I na dzisiaj koniec, jutro reszta Wstyd się przyznać, ale ja placków piec nie umiem i jutro mamam się tym zajmie Jak wpadnie w trans to pewnie z 8 upiecze A za to ja będę gotować co uwielbiam No i reszta porządków
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A myjesz schody przed domem tak mopem? Bo ja tylko zamiatam i taras zamiatam.Muszę się wykąpać po tym rowerze, ale musiałam wejść na neta, żeby sprawdzić ile kalorii spaliłam ![]() NIe martw się, ja tez nie umiem piec ciasta. Tzn jest jedno - takie, które uwielbia mój tż - wrzuca się jabłka, makę, kakao, orzechy i cos tam i sie to miesza w garnku i do brytfanny(brytwanny???) i do piekarnika i gotowe Mam często je robi, bo jest bardzo proste. A jutro będzie robić ptasie mleczko, mniam
|
|
|
|
|
#324 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurze i podłogi to tez często a drzwi traktujemy po macoszemu zwłaszcza zimą
Nop myje mopem, żeby ładne czyste były O właśnie przypomniałaś mi, ze balkony jeszcze możnaby wyszorować Ale to jutro dziś mi się nie chce Dlatego ja chcę mały dom, żeby za dużo sprzątania nie było, bo ten jest zdecydowanie za duży
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko w zimie śnieg zmiatam, ale jest akurat fajne zajęcie![]() Dlatego myję drzwi, bo mamy takie z okienkami, cos mniej więcej jak te: http://www.dre.pl/drzwi/idea.htm i strasznie na nich kurz w tych załamaniach osiada. Tez uważam, że nie ma co budowac wielkiego domu, bo jednak sie człowiek namęczy, zeby to posprzątać. Teraz już się nie buduję takich wielopokoleniowych domów z oddzielnymi miekszniami na piętrach(te kwadratowe) i całe szczęście, bo sa brzydkie i wielkie. MOja ciocia ma taki i mają parter, tam wujek jakies rupiecie trzyma, pierwsze piętro i na drugim kuzynka mieszka. I całe szczęście, bo po co by im był taki dom, jakby żadne dziecko z nimi nie zostało. Moi rodzice wybudowali taki w sam raz, własnie z myślą o tym, ze nie ma wystawiac wielkiej chawiry, bo jak my się z bratem wyprowadzimy to po co im dom wielki jak zamczysko. W ogóle to coraz częściej myślęo mieszkanku. Rozmiawiałam z tż ostatnio i jak zrealizuję moje plany - czyli pójdę do pracy od piątego roku(ale spróbuje wcześniej poszukać, juz zacznę) to może nam sie uda kupić coś przed ślubem. Tylko, że on woli najpierw zmienić auto, więc nie wiem jak to będzie z tą kolejnością
|
|
|
|
|
#326 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie my mamy taki duzy. Parter i 2 piętra. Ale na 6 osób to w sam raz. Chociaż jak siostra się wyprowadziła to więcej miejsca się zrobiło i jeden pokój jest pusty bo Gabriel(8lat) jeszcze woli spać z rodzicami
Ale ten dom wybudowali jakieś 20 lat temu i dlatego taki duży. Wczoraj było 5 lat jak się do niego wprowadziliśmy Mama mówi, że teraz by takiego dużego nie zrobili i mówi, że na starość sobie taki malutki domek wybudują Tylko ciekawe kto tu będzie mieszkał, bo wspominali coś ostatnio, ze każdmu z nas kupią działkę, bo nie ma to jak mieć swoje podwórko i swój domek Kochanie rodzice
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-04-09 o 20:24 |
|
|
|
#327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja to bym już chetnie poszła ale się boje,że mnie z salonu wygoniąwłaśnie chciała bym żebym trafiła na taką ekspedientkę która powie prosto z mostu,że w tym mi nie będzie dobrze bo to i tamto a w tym będzie i nie będzie na ceny patrzała,żeby wcisnąć mi droższą itd. Więc już wiesz,że w tym salonie będziesz należycie obsłużona fajnie,że tak traf iłaś i tak jednak przymierz tę,która Ci się podoba,żebyś sama oceniła jak w niej wyglądasz!no super,że nawet odradzają zakup jeśli nie jest potrzebny ![]() Boje się ,że trafię na taką kobitę albo taki salon,że same kłopoty będą...ja to mam "szczęście" ![]() ale tak naprawdę to chciała bym już mierzyć
|
|
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wafel z masą z mleka w proszku to pychota
|
|
#329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a więc może nawet jutro tam skoczę strasznie już mi się chce suknie pomierzyć![]() Cytat:
a co do wafli to ja lubię takie z masą ale z mleka słodzonego takiego w puszce co się gotuje ale zdaje mi się ze i takie z mleka w proszku jadłam- są przepyszne ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Kasia właśnie spojrzałam na twój podpis- jak ty chudniesz superowo szybko!!! zaczęłaś coś ćwiczyć czy co?? aż ci zazdroszczę takiego prawie 2 kilogramowego spadku wagi!!! wow!
|
|
#330 |
|
Zadomowienie
|
wiem, że nie o Was
po prostu pytałam o sytuację, ale oczywiście nie wnikam w szczegóły najważniejsze, że z Wami dobrze
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.

ale już nie mogę się doczekać kurczaczka z grilla 

Przez Was się głodna zrobiłam

Ciekawe, jak będzie teraz