|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3272 | |
Zakorzenienie
|
ja też nie, naprawdę przesłuchałam chyba wszystkie piosenki dla rodizców i żadna do tej naszej nie jest podobna, więc albo moja pamięć szwankuje, albo padło mi na słuch
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3273 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Sluby sierpniowe 2009
Cytat:
kupiliśmy je w red rubin w Krakowie. stronka www.redrubin.pl dodatkowo mają wtopiony rubin . Nasza para po rabacie kosztowała 2800, straszna cena ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3274 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wklejam fotkę mojego 'kompletu'...
Dobrałam bransoletkę do kolczyków.(kolczyki są zwykłe, a bransoletka srebrna) Wydaje mi się, że pasuje ![]()
#3275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3276 |
Przyczajenie
|
moim zdaniem pasuje
![]() z wielkością kwiatka ![]() ![]() Jesli chodzi o zaproszenia to powazanie sie zastanawialam nad tymi http://www.allegro.pl/item596351878_...l_deja_vu.html firme znam bo juz wczesniej mialam przyjemnosc zamawiac I sie pochwale ze w weekend znalazlam i zakupilam moja wymarzona sukienke!!!Zdjecia nie oddaja jej calego uroku. Co sadzicie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3277 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3278 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() agis piekna suknia.Mierzylam podobną.Jakiej firmy? myszka maj ja tez podcinam wlosy na slub.Tyle zapuszczalam,ale juz widze ze nic z tego nie wyjdzie ![]() ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-04-09 o 18:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3280 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suknia superowa ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3281 |
Wtajemniczenie
|
agis bardzo ładna suknia i zaproszenia
![]() azzis komplet wygląda jakby był kupowany razem, naprawdę pasuje ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3282 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3283 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem czy to co robie to jest dieta, ale dziala, tak wiec: zmienilam nieco swoj jadlospis (zero ziemniakow, makarownow, ryz ale brazowy lub kasza kus kus) + nie jem na noc, jem wiecej salatek i owocow a do tego lykam spalacze tluszczu i od czasu do czasu biegam lub skacze na skakance. w niecaly miesiac stracilam 4 kg, z czego az 2kg w pierwszym tygodniu, kiedy duzo cwiczylam, a teraz nie robie prawie nic i jakos po kiligramie ubywa ![]() ![]() agis suknia piekna i zaproszenia tez, ktory kolor bierzesz? podoba mi sie ten pierwszy, fiolet? bylismy dzis z TZ rozgladnac sie za obraczkami, bylismy chyba wszedzie, generalnie juz mamy dosc i zostajemy na tym co wiemy, wiec w gre wchodza 2 sklepy "pryzmat" i "red rubin". w red rubinie jest tak super obsluga, ze naprawde chce sie tam wracac, w dodatku jest tyle mozliwosci z kombinacja obraczek, ze az sie zamotalismy, tylko trzeba czekac az 2 miesiace. daja za to dozywotnia gwarancje na ich obraczki. a co dla mnie najwazniejsze: te z laczonego zlota i z brylantami podejmuja sie zmniejszania i powiekszania (jesli kamyczki nie sa w kolo) w ramach gwarancji. nie wiem moze to oczywiste dla was, ale ja dopiero zaczelam szukac ![]() chcialam spytac, czy ktoras z was zna sklep jubilerski pryzmat? krk, ul slawkowska? tam tez bardzo podobaly nam sie pewne obraczki, ale czy sa slowni odnosnie pomniejszania obraczek pozniej...? martucha bylam w sklepie z twoja sukienka i znam "orientacyjna" cene. ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- dopasowalas to tak, ze nie widac roznicy zadnej. super komplet ci wyszedl
![]() |
#3284 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wypróbuj wszystkie ![]() a poza tym - super fryzurki na tych fotkach... coś takiego jak piszesz też będzie super. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3285 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2009-04-09 o 19:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3287 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jesli chodzi o obraczki my wybralismy 'Gold commerce'. Maja dobrej jakosci zloto zwezanie i rozszerzanie w cenie + czyszczenie i odnawianie w cenie. Maja tylko dwa malutkie stoiska bo dopiero wchodza. W galerii mokotow i w promenadzie. Panie sa przemile. My wlasnie tam sie zdecydowalismy na obraczki. AQ o red rubin slyszalamn same pozytywy. Nasze obraczki!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3289 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Witajcie, zupelnie przypadkiem tutaj do Was zajrzalam, poniewaz slub mam w pazdzierniku, wiec nie jestem sierpniowka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wlasnie widze ze Wasz slub juz za tydzien ![]() ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-04-09 o 19:39 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3291 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też jestem sierpniówka ![]() Pysiowata mam taki sam termin co Ty i też Wrocław ![]() Dziewczyny kiedy planujecie rozdawać zaproszenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3292 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak wypniesz welon to zostanie piekna ozdoba, tez mam taki zamiar, by tak zrobic, zeby za spokojnie przy tym moim koku nie bylo. a moj wzrost to 1.56, takze odwrotna koncowka niz u ciebie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() w red rubin zwezanie, poszerzanie, odswiezanie tez jest w cenie (w gwarancji, tak to pani okreslila)
![]() |
#3293 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3294 | ||||
Zakorzenienie
|
agusia ale Ci zazdroszcze
![]() złotko i jaka cena bo wiem ze znasz orientacyjna ja tez bylam dzis z tz tam w salonie ale niemieli jej niestety a ceny nieznala pani, i zaluje.. kolanka fajnie ze zagladnelas... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dla rodzicow chce cudownych rodzicow mam - bo raz podoba sie mamie a dwa, jest piekna moze i oklepana ale ma cudowne i prawdziwe slowa.. Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3295 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sluby grudzień 2009 r.
oki zatem moze sluby zimowe
|
![]() ![]() |
![]() |
#3296 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Wisienki---a wy gdzie macie slub?Jestes moze z Krakowa? DZIEWCZYNY SIERPNIOWKI--widze ze jestescie zatym azeby ten watek byl.Moze wyrazcie swoje zdanie czy piszemy tu w Sierpniowkach?czy w PM2009? Dzis bylam mierzyc te sukienki ktore wkleiłam ,niestety zadna z nim ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Parę zaproszeń już rozdaliśmy, m. in rodzeństwu i bliskim znajomym, z którymi się już spotkaliśmy. Reszta w maju, akurat będzie w rodzinie komunia ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2009-04-09 o 20:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale właściwie Madzia, mogłabyś dać osobno jego rodzicom płytę. Jedną mamie i drugą jego tacie, bo jedną to wiadomo, że się nie podzielą |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
Rozeznanie
|
wiec tak: sukienka ta byla zamknieta w gablotce i pani nie pamietala ile ona kosztowala, ale powiedziala, ze orientacyjnie 1400-1600 zl
#3300 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Riana tak jest bardzo często - ty sobie coś wybierasz, a później live wygląda wszystko inaczej na Tobie. Ale 40% wartości sukni to dużo jak na zaliczkę moim zdaniem. Ja tam nie lubię mrozić pieniążków. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.