Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-09, 17:20   #3271
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Chciałam się pochwalić Nie mogłam się zdecydować które do slubu-więc dostałam 2 komplety od Tz na urodziny Miesiąc wcześniej
Ja tez na Twoim miejscu nie mogłabym się zdecydować, bo obydwa komplety sa bardzo ładne
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 18:15   #3272
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
To nie mam innych pomysłów
ja też nie, naprawdę przesłuchałam chyba wszystkie piosenki dla rodizców i żadna do tej naszej nie jest podobna, więc albo moja pamięć szwankuje, albo padło mi na słuch w każdym razie bardzo nam się ta piosenka podoba

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Widzisz ja marzyłam o skromnym rodzinnym ślubie, a Ci znajomi to współpracownicy mojego Tż, zresztą niezbyt bliscy, ja ich w ogóle nie znam.
Chodziło mi po prostu o to czy wypada uprzedzic ich, że to uroczystośc tylko dla najbliższej rodziny, a znajomi z pracy to naprawdę nie najbliżsi.
Dziękuję Wam bardzo za opinie. Dzięki Wam wiem że raczej nie wypada tego mówic.
Jeszcze nie wiadomo czy przyjadą, ludzie dużo mówią mało robią, nie martwcie się na zapas. Gdybyście powiedzieli im wprost, że nie mają przyjechac to na pewno źle by to odebrali, a tak jak będą to będą, a jak nie to będzie tak jak sobie wymarzyliście
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 18:18   #3273
groszek80
Raczkowanie

Dot.: Sluby sierpniowe 2009

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość

śliczne

gdzie są takie ładne i ile kosztują, jeśli można zapytać?
my myśleliśmy o takich tylko bez kamieni

kupiliśmy je w red rubin w Krakowie. stronka www.redrubin.pl dodatkowo mają wtopiony rubin . Nasza para po rabacie kosztowała 2800, straszna cena , ale jak je zobaczyliśmy to nie chcieliśmy już żadnych innych. W rzeczywistości są jeszcze ładniejsze
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 18:20   #3274
azzis
Zakorzenienie

Dziewczyny wklejam fotkę mojego 'kompletu'...
Dobrałam bransoletkę do kolczyków.(kolczyki są zwykłe, a bransoletka srebrna)
Wydaje mi się, że pasuje A Wy co sądzicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bizu.jpg (33,6 KB, 47 załadowań)

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 18:22   #3275
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie wiadomo czy przyjadą, ludzie dużo mówią mało robią, nie martwcie się na zapas. Gdybyście powiedzieli im wprost, że nie mają przyjechac to na pewno źle by to odebrali, a tak jak będą to będą, a jak nie to będzie tak jak sobie wymarzyliście
Dziękuję Też pomyśleliśmy że co ma byc to będzie. Lepiej nie psuc atmosfery w pracy Tż przez coś takiego.
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 18:22   #3276
agis04
Przyczajenie

moim zdaniem pasuje tylko nie należy przesadzać
z wielkością kwiatka Ja będę miała różę taką jak w bukiecie i welon mgiełkę 60\80. Jesli chodzi o zaproszenia to wklej twoje pomysły, moze wspólnie pomożemy Ci wybrać najładniejsze

Jesli chodzi o zaproszenia to powazanie sie zastanawialam nad tymi http://www.allegro.pl/item596351878_...l_deja_vu.html
firme znam bo juz wczesniej mialam przyjemnosc zamawiac

I sie pochwale ze w weekend znalazlam i zakupilam moja wymarzona sukienke!!!Zdjecia nie oddaja jej calego uroku. Co sadzicie??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg eldora.jpg (30,2 KB, 55 załadowań)
agis04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 18:23   #3277
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
kupiliśmy je w red rubin w Krakowie. stronka www.redrubin.pl dodatkowo mają wtopiony rubin . Nasza para po rabacie kosztowała 2800, straszna cena , ale jak je zobaczyliśmy to nie chcieliśmy już żadnych innych. W rzeczywistości są jeszcze ładniejsze
Groszek takie mają ceny w red rubin???? ło matko a my tam mamy swoje typy wybrane!!!!

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-09, 18:31   #3278
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Groszek takie mają ceny w red rubin???? ło matko a my tam mamy swoje typy wybrane!!!!
Ewurka to i tak cena po rabacie. Mieliśmy 10% rabatu z targów a potem wynegocjowaliśmy jeszcze 32 zł z kierowniczką, chociaż nie była chętna, ale się nie poddaliśmy ceny mają różne zależy jaki model, musicie zapytać. My jesteśmy bardzo zadowoleni.

nasz ślub 01.08.2009 r.
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 18:31   #3279
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
ja mam i używam, są rewelacyjne!! polecam też firmę KIWI, wkładeczki są o połwę tańsze a rewelacyjnie skuteczne
http://www.twenga.pl/oferta/51840/25...086942318.html ja glównie używamy tych zielonych, czyli zapiętek żelowych, żadne buty mnie już wi pięty nie obcierają!! normalnie ktos powinien Nobla za to dostać

a ja się wczoraj wkurzyłam
byłam w kwciaciarni zapytać o ceny kwiatów i w ogóle jakie kwiatki będa dostępne w sierpniu i mnie facet wkurzył bo mówie, ze chciałabym bukiet ślubny z białych margaretek, a on na mnie z ryjem, ze z tych kwiatków to nawet druhenki nie robią bukietów, ze nie są dostojne i ze sie nie robi z nich to ja mowie, ze przepraszam, ale ja chcę z margaretek i w zasadzie to chyba nie powinno go obchodzić to, bo nie pytam o rade tylko o cenę /jak on po chamsku i to ja/to on mi mowi, ze takiego zamowienia nie przyjmie, bo z margaretek sie nie robi slubnych i koniec to ja mowie, ze to jest jakas paranoja, bo moge przyjsc i zamowic zwykly bukiet z margaretek i on nawet nie bedzie wiedział, ze to ślubny a on mi mowi, ze chyba oszalalam, ze zwykły bukiet chcę do ślubu nieść a to jest jakaś róznica oprocz ceny w tych bukietach? załączam zdjęcie bukietu z margaretek, naprawdę nei nadaje się do ślubu????

PS. drugie zdjęcie przedstawia mój bukiet marzeń, ale nie wiem kto mi go wykona, nikt nie chce
JASNE ZE MOZNA MIEC TAKI NA SLUBMoja kolezanka miala taki bukiet z margaretek!Byl piekny! A ten facet to jakis gbur

agis piekna suknia.Mierzylam podobną.Jakiej firmy?

myszka maj ja tez podcinam wlosy na slub.Tyle zapuszczalam,ale juz widze ze nic z tego nie wyjdzieBo nie czuje sie w upieciach

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-04-09 o 18:49
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 18:33   #3280
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agis04 Pokaż wiadomość
moim zdaniem pasuje tylko nie należy przesadzać
z wielkością kwiatka Ja będę miała różę taką jak w bukiecie i welon mgiełkę 60\80. Jesli chodzi o zaproszenia to wklej twoje pomysły, moze wspólnie pomożemy Ci wybrać najładniejsze

Jesli chodzi o zaproszenia to powazanie sie zastanawialam nad tymi http://www.allegro.pl/item596351878_...l_deja_vu.html
firme znam bo juz wczesniej mialam przyjemnosc zamawiac

I sie pochwale ze w weekend znalazlam i zakupilam moja wymarzona sukienke!!!Zdjecia nie oddaja jej calego uroku. Co sadzicie??
zaproszenia b. ładne.
Suknia superowa

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
pasuje nawet bardzo
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 18:45   #3281
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

agis bardzo ładna suknia i zaproszenia
azzis komplet wygląda jakby był kupowany razem, naprawdę pasuje
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 18:47   #3282
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ewurka to i tak cena po rabacie. Mieliśmy 10% rabatu z targów a potem wynegocjowaliśmy jeszcze 32 zł z kierowniczką, chociaż nie była chętna, ale się nie poddaliśmy ceny mają różne zależy jaki model, musicie zapytać. My jesteśmy bardzo zadowoleni.

nasz ślub 01.08.2009 r.
tak, tak mają piękną kolekcje, ale cena!!!! Masakra a powiedz mi jeszcze ile się czeka na odbiór obrączek? Wasze są piękne, jeszcze z rubinem to już w ogóle cudo

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 19:10   #3283
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
ooooooo fajnie

dziewczyny, znacie sprawdzone sposoby na zrzucenie ciała?
stosował ktoś dietę kopenhaską???

nie wiem czy to co robie to jest dieta, ale dziala, tak wiec: zmienilam nieco swoj jadlospis (zero ziemniakow, makarownow, ryz ale brazowy lub kasza kus kus) + nie jem na noc, jem wiecej salatek i owocow a do tego lykam spalacze tluszczu i od czasu do czasu biegam lub skacze na skakance. w niecaly miesiac stracilam 4 kg, z czego az 2kg w pierwszym tygodniu, kiedy duzo cwiczylam, a teraz nie robie prawie nic i jakos po kiligramie ubywa te tabletki mozna brac przez 3 m-ce bez pzrerwy wiec juz zaczelam, zeby nie odchudzac sie na hura, pozniej mala przerwa i znow odchudzanie do pazdziernika

agis suknia piekna i zaproszenia tez, ktory kolor bierzesz? podoba mi sie ten pierwszy, fiolet?

bylismy dzis z TZ rozgladnac sie za obraczkami, bylismy chyba wszedzie, generalnie juz mamy dosc i zostajemy na tym co wiemy, wiec w gre wchodza 2 sklepy "pryzmat" i "red rubin". w red rubinie jest tak super obsluga, ze naprawde chce sie tam wracac, w dodatku jest tyle mozliwosci z kombinacja obraczek, ze az sie zamotalismy, tylko trzeba czekac az 2 miesiace. daja za to dozywotnia gwarancje na ich obraczki.
a co dla mnie najwazniejsze: te z laczonego zlota i z brylantami podejmuja sie zmniejszania i powiekszania (jesli kamyczki nie sa w kolo) w ramach gwarancji. nie wiem moze to oczywiste dla was, ale ja dopiero zaczelam szukac
chcialam spytac, czy ktoras z was zna sklep jubilerski pryzmat? krk, ul slawkowska? tam tez bardzo podobaly nam sie pewne obraczki, ale czy sa slowni odnosnie pomniejszania obraczek pozniej...?

martucha bylam w sklepie z twoja sukienka i znam "orientacyjna" cene.

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
dopasowalas to tak, ze nie widac roznicy zadnej. super komplet ci wyszedl

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 19:12   #3284
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Bede miała welon zastanawiam sie tez nad malutkim kwaitkiem zeby po oczepinach ta fryzurka nie zrobiła sie całkiem goła.
tez myslalm moze o jakiś upietych delikatnych loczkach tylko ze ja nigdy nie mialam loczków i nieiem jak sie bede w nich czula bo mam małą głowe jak nic z tych loczków czy fal nie wyjdzie to zetne włosy (moja ukochanan fryzurka) tak do brody wepne kwiatka albo jakis malutki i delikatny diademik -opaske i juz.(fotka)

Skoro wiedzą, a uroczystośc jest z tego co piszesz bardzo skromna i kamerlana to pozostaje im powiedziec w prost. To ty masz sie czuc dobrze na własnym slubie

wypróbuj wszystkie tak jak piszesz - ważne żebyś Ty sie dobrze czuła!
a poza tym - super fryzurki na tych fotkach... coś takiego jak piszesz też będzie super.
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 19:17   #3285
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Chciałam się pochwalić Nie mogłam się zdecydować które do slubu-więc dostałam 2 komplety od Tz na urodziny Miesiąc wcześniej
Oba komplety ładne, ale ten pierwszy chyba bardziej pasuje na ślub, ze względu na kolor

Cytat:
Wygląda jak prawdziwy komplet, nie widać różnicy

Cytat:
Wow, śliczna suknia, gratuluję kupna
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 19:19   #3286
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
super a mi jeszcze tyle czasu zostalo, ale nerwy juz mam

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

izka a jak bedziesz uczesana? bo ja chcialabym koka tak na gladko i obok jakas ozdobe we wlosach (nie wiem jak to fachowo opisac), jak sciagne welon, zeby cos we wlosach zostalo, a welon chce wysoko upiety, bo niska jestem.... przechodzac wreszcie do pytania..... jak/gdzie upinasz welon
ja bedę mieć bardzo nisko koka i wpiętą w niego spinkę.Welon będę mieć wpięty pod kokiemposzukam może jakiegoś zdjęciaPS.jaki masz wzrost?ja mam 1.65
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 745510[1].jpg (17,7 KB, 28 załadowań)

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2009-04-09 o 19:30
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 19:22   #3287
agis04
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
nie wiem czy to co robie to jest dieta, ale dziala, tak wiec: zmienilam nieco swoj jadlospis (zero ziemniakow, makarownow, ryz ale brazowy lub kasza kus kus) + nie jem na noc, jem wiecej salatek i owocow a do tego lykam spalacze tluszczu i od czasu do czasu biegam lub skacze na skakance. w niecaly miesiac stracilam 4 kg, z czego az 2kg w pierwszym tygodniu, kiedy duzo cwiczylam, a teraz nie robie prawie nic i jakos po kiligramie ubywa te tabletki mozna brac przez 3 m-ce bez pzrerwy wiec juz zaczelam, zeby nie odchudzac sie na hura, pozniej mala przerwa i znow odchudzanie do pazdziernika

agis suknia piekna i zaproszenia tez, ktory kolor bierzesz? podoba mi sie ten pierwszy, fiolet?

bylismy dzis z TZ rozgladnac sie za obraczkami, bylismy chyba wszedzie, generalnie juz mamy dosc i zostajemy na tym co wiemy, wiec w gre wchodza 2 sklepy "pryzmat" i "red rubin". w red rubinie jest tak super obsluga, ze naprawde chce sie tam wracac, w dodatku jest tyle mozliwosci z kombinacja obraczek, ze az sie zamotalismy, tylko trzeba czekac az 2 miesiace. daja za to dozywotnia gwarancje na ich obraczki.
a co dla mnie najwazniejsze: te z laczonego zlota i z brylantami podejmuja sie zmniejszania i powiekszania (jesli kamyczki nie sa w kolo) w ramach gwarancji. nie wiem moze to oczywiste dla was, ale ja dopiero zaczelam szukac
chcialam spytac, czy ktoras z was zna sklep jubilerski pryzmat? krk, ul slawkowska? tam tez bardzo podobaly nam sie pewne obraczki, ale czy sa slowni odnosnie pomniejszania obraczek pozniej...?

martucha bylam w sklepie z twoja sukienka i znam "orientacyjna" cene.

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

dopasowalas to tak, ze nie widac roznicy zadnej. super komplet ci wyszedl
Zastanawialam sie nad filotem i brazem przy tych zaproszeniach.
Jesli chodzi o obraczki my wybralismy 'Gold commerce'. Maja dobrej jakosci zloto
zwezanie i rozszerzanie w cenie + czyszczenie i odnawianie w cenie.
Maja tylko dwa malutkie stoiska bo dopiero wchodza. W galerii mokotow i w promenadzie. Panie sa przemile. My wlasnie tam sie zdecydowalismy na obraczki.
AQ o red rubin slyszalamn same pozytywy.

Nasze obraczki!!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 969.jpg (35,8 KB, 24 załadowań)
agis04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 19:29   #3288
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Jesli chodzi o obraczki my wybralismy 'Gold commerce'. Maja dobrej jakosci zloto
Maja tylko dwa malutkie stoiska bo dopiero wchodza. W galerii mokotow i w promenadzie. Panie sa przemile. My wlasnie tam sie zdecydowalismy na obraczki.

Nasze obraczki!!!!
ładne

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 19:31   #3289
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:

Witajcie,
zupelnie przypadkiem tutaj do Was zajrzalam, poniewaz slub mam w pazdzierniku, wiec nie jestem sierpniowka ale chcialam spytac groszka o obraczki, poniewaz dzisiaj z TZ bylismy wlasnie w krk w red rubin i pani orientacyjne oszacowala nam cene obraczek, ktore nam sie podobaly na 2900 zl, tez mamy karte rabatowa z targow, takze bedzie cos mniej, o ile te obraczki wezmiemy, bo szczerze mowiac jest tam taki wybor, ze moze jeszcze na cos innego sie zdecydujemy i jestem najbardziej chyba z tego sklepu zadowolona (mila obsluga, wiem to ich praca, ale milej jest kupowac w takiej atmosferze). Chcialam spytac, czy ta orientacyjnie ustalona cena 2900 zmienia sie? groszku tez tak mieliscie? czy spada ona np w dol? kusi mnie ten sklep, zreszta ten rubin od srodka w obraczki chyba najlepiej zainwestowac, bo nosimy je cale zycie

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
tak, tak mają piękną kolekcje, ale cena!!!! Masakra a powiedz mi jeszcze ile się czeka na odbiór obrączek? Wasze są piękne, jeszcze z rubinem to już w ogóle cudo
ewurka nam pani powiedziala, ze 6 tygodni trzeba czegac, a i ze teraz zloto drozeje, pewnie im sie sezon zaczyna ale wybor jest super, w dodatku mozna samemu modyfikowac jeszcze te obraczki. dla mnie super

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-09, 19:36   #3290
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
ja bedę mieć bardzo nisko koka i wpiętą w niego spinkę.Welon będę mieć wpięty pod kokiemposzukam może jakiegoś zdjęciaPS.jaki masz wzrost?ja mam 1.65
A jednak uda sie upiąc koka z Twoich wloskowbo pamietam jak szukalas fryzurki
Wlasnie widze ze Wasz slub juz za tydzien boze jak to zlecialo.A my wlasnie tego dnia przylatujemy do PL

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-04-09 o 19:39 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 19:44   #3291
molka11
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pysiowata Pokaż wiadomość
hello sierpniowe PM dołączam do waszego grona!
Mój ślub 08.08.2009r! Mam dość dużo załatwione, ale mam wrażenie że to co pozostało to najwięcej czasu mi pochłonie. teraz jestem na etapie poszukiwania zaproszeń i powoli rozglądam się za butami
a na ile wcześniej rozwozicie zaproszenia?
Cześć Dziewczynki
ja też jestem sierpniówka i nie mogę się doczekać.

Pysiowata mam taki sam termin co Ty i też Wrocław Załatwione mam grubsze sprawy (sala, ślub, fotograf, suknia) a reszte planuje maj-czerwiec.

Dziewczyny kiedy planujecie rozdawać zaproszenia ja myślałam o końcu maja.

molka11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 19:49   #3292
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
izka uczesanie wybralas swietne, ladny koczek, tylko ze mnie kurcze nie pokreca sie tak wlosy, musze miec na gladko a widze ze ta pani ma przedzialek z boku a ja mam tak grzywke, a ty masz grzywke? zostawiasz ja, czy zaczesujesz na slub do koka?
jak wypniesz welon to zostanie piekna ozdoba, tez mam taki zamiar, by tak zrobic, zeby za spokojnie przy tym moim koku nie bylo. a moj wzrost to 1.56, takze odwrotna koncowka niz u ciebie a moj TZ ma ponad 1.85 takze chce sie na ten dzien "wydluzyc"

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:

Nasze obraczki!!!!
agis obraczki baaardzo ladne. gratuluje wyboru, teraz juz wiem jak ciezko sie zdecydowac. a mozesz mi powiedziec, czy to sa z zoltego, czy z bialego zlota?, bo my chcemy zloto biale nierodowane, a te wasze tak mi wygladaja (cudnie). niestety sklep, ktory proponujesz jest w wawie, a ja w krk...
w red rubin zwezanie, poszerzanie, odswiezanie tez jest w cenie (w gwarancji, tak to pani okreslila)

Stary 2009-04-09, 20:01   #3293
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Iza, ta fryzurka jest naprawdę ekstra. A jaką masz spinkę? masz fotkę. Jejku już za tydzień będziesz mężatka
Stary 2009-04-09, 20:04   #3294
martucha84
Zakorzenienie

agusia ale Ci zazdroszcze
złotko i jaka cena bo wiem ze znasz orientacyjna ja tez bylam dzis z tz tam w salonie ale niemieli jej niestety a ceny nieznala pani, i zaluje..

kolanka fajnie ze zagladnelas... ja tez na pryszcze polecam drozdze, a ten podklad chenie zobacze i tez chodze na solarium zeby przyciemnic sie na wesele

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja tez sie balam ze przytylam, okazalo sie ze po 3 miesiacach suknia jest troszke szeroka i mialam po centrymetrze zwezana
schudlo mi sie a nie byloam tego swiadoma

za 2 godziny bede miala suknie w swoich rekach!! jade do kalisza ja odebrac
gratuluje sukni, zrob foto iwylij mi na maila

Cytat:
cześć dziewczynki Cały czas jestem z Wami, chociaż ostatnio głownie podczytuję...
Mam dylemat. Otóż razem z Tz pracujemy w jednej firmie.Małej firmie-zaledwie 35 osobowej. Wszyscy się znają, atmosfera pracy bardzo fajna. Z dyrektorami można pogadać, pośmiać się. W związku z tym mam pytanie? Zapraszamy kilku najbliższych znajomych z pracy na wesele z osobami towarzyszącymi. Resztę fajnych znajomych zapraszamy na sam ślub. Czy wypada zaprosić też na wesele Dyrektorów z żonami, skoro zapraszamy naszych ziomków? Z jednej strony może miło, ale z drugiej niewiem czy bym chciała żeby patrzyli jak śpiewamy "gorzką wódkę" itp. Już sama niewiem. Może na sam ślub?
Co myslicie na ten temat?
ja na slub i wesele zapraszam tylko przyjaciolke z pracy a dla reszty daje zawiadomienie o ceremonii, i jak chca to przyjda jak nie to nie..

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Klamka zapadła
Zadzwoniłam do krawcowej, bo nie dawała znaku zycia a ona mówi, że zgubiła mój telefon i ze materiał juz tydzień czeka na mnie w hurtowni po świętach umówimy się z nią na moje pomiary Poleciałam z pracy do hurtowni i zakochałam się w materiale jak go wybierałam to widziałam na takim małym skrawku, a jak zobaczyłam 10 metrów to normalnie zwariowałam. Wyglada jak niekończące się lody waniliowe I dopkupiłam do niego jeszcze klamrę która będzie zdobiła mi talię A co tam...trzeba czasami spełniać marzenia
super z tym materialem juz sobie go wyobrazam...

dla rodzicow chce cudownych rodzicow mam - bo raz podoba sie mamie a dwa, jest piekna moze i oklepana ale ma cudowne i prawdziwe slowa..
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a ja mam nową inspiracje na prezent. tzn. dostana ode mnie ten album, który kiedys ktos juz tu wklejał. mamy zamiar go zrobic z TZ. a poza tym teraz wymysliła prezentacje z ich i naszymi zdjeciami i kilkoma podkłądami muzycznymi. taki miksik bym z nich zrobił. (ale płytka by była tylko dla moich rodziców). Wszystko bysmy zapakowali w ładne pudełeczka i dali mamom +kwiaty jeszcze.

czy dla taty tez cos wypada dac jeszcze??
i co z prezentami i kwiatami jak zaczniemy sobie tanczyc przy podziekowaniach?? ktos ma je na chwile zabrac??
a czemu tylko dla twoich rodzicow? ja bym se wkurzyla jakby moj tz chcial plyte tylko dla swoich rodzicow.. ogolnie to lekka dyskryminacja...
Stary 2009-04-09, 20:06   #3295
rptrbj1978
Rozeznanie

Dot.: Sluby grudzień 2009 r.

oki zatem moze sluby zimowe
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 20:11   #3296
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Nie ma miesięcznych wątków juz od dawna. PM 2009 zapraszają a suknie ślubne w wątku sukien ślubnych dla PM 2009, tam też futerka, bolerka itp. Za chwilę w ośmiu wątkach będzie to samo.

Riana - czy nie wklejałaś tego Ślubu A-Z juz na PM 2009 ?

Ooaneczka- my sobie pomagamy i doradzamy bardzo ale na PM 09
Tak Justyna33333 wkleiłam a to dlatego bo jak załozyłam ten watek to wlasnie ktos mial pretensje ze watek sierpniowy jest.Co do watku PM2009,niestety niektore z was sa juz stałymi bywalcami wizazu i juz jestescie rozkrecone a nowym dziewczyna trudno wbic sie w jakas tam rozmowe.Co do sukien to na PM 2009 tez mowicie ogółem o wszystkim nietylko o slubie,wiec nierozumiem dlaczego masz pretensje o watek sierpniowy

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez molka11 Pokaż wiadomość

Witam,my z polowa czerwca

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Wisienki---a wy gdzie macie slub?Jestes moze z Krakowa?

DZIEWCZYNY SIERPNIOWKI--widze ze jestescie zatym azeby ten watek byl.Moze wyrazcie swoje zdanie czy piszemy tu w Sierpniowkach?czy w PM2009?

Dzis bylam mierzyc te sukienki ktore wkleiłam ,niestety zadna z nim masakra .Niewiem czy kojarzycie sklep M.E.C ul.Filipa,niestety niemaja stronki www.U nich sa suknie z zagranicy dokładnie USA.Jest tam sukienka ktora bardzo ładnie na mnie lezy,bardzo wyszczupla.Nieczuje sie w niej jak w pancerzu i co najwazniejsze jest lekka.Mam czas zeby sie zastanowic do 20.04.09 i wpłacic zaliczke 40% i wtedy mogłabym sobie zrobic zdjecie ,inaczej niewolno.Dlatego chcialam spytac czy ktoras z was kupowala tam suknie?
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 20:16   #3297
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez molka11 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki
ja też jestem sierpniówka i nie mogę się doczekać.

Pysiowata mam taki sam termin co Ty i też Wrocław Załatwione mam grubsze sprawy (sala, ślub, fotograf, suknia) a reszte planuje maj-czerwiec.

Molka, ja blisko Wrocławia mieszkam, w Legnicy Suknię mam z salonu wrocławskiego Macie już kupiony ubiór dla Pana Młodego?
Parę zaproszeń już rozdaliśmy, m. in rodzeństwu i bliskim znajomym, z którymi się już spotkaliśmy. Reszta w maju, akurat będzie w rodzinie komunia

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Tak Justyna33333 wkleiłam a to dlatego bo jak założyłam ten watek to wlasnie ktos mial pretensje ze watek sierpniowy jest.Co do watku PM2009,niestety niektore z was sa juz stałymi bywalcami wizazu i juz jestescie rozkrecone a nowym dziewczyna trudno wbic sie w jakas tam rozmowe.Co do sukien to na PM 2009 tez mowicie ogółem o wszystkim nietylko o slubie,wiec nierozumiem dlaczego masz pretensje o watek sierpniowy
Może skończcie już ten temat. Jeśli moderator nie usunie wątku, to niech sobie on będzie, a każda z PM ma prawo wyboru na którym wątku chce przebywać. Ja bez ogólnego nie mogę żyć, jestem uzależniona, ale sierpniowy tez jest super, bo bardziej mnie dotyczy Będziemy wspólnie się stresować i cieszyć i porównywać przebieg przygotowań

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2009-04-09 o 20:18
Stary 2009-04-09, 20:22   #3298
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
złotko i jaka cena bo wiem ze znasz orientacyjna ja tez bylam dzis z tz tam w salonie ale niemieli jej niestety a ceny nieznala pani, i zaluje..

kolanka fajnie ze zagladnelas... ja tez na pryszcze polecam drozdze, a ten podklad chenie zobacze i tez chodze na solarium zeby przyciemnic sie na wesele

gratuluje sukni, zrob foto iwylij mi na maila

ja na slub i wesele zapraszam tylko przyjaciolke z pracy a dla reszty daje zawiadomienie o ceremonii, i jak chca to przyjda jak nie to nie..

super z tym materialem juz sobie go wyobrazam...

dla rodzicow chce cudownych rodzicow mam - bo raz podoba sie mamie a dwa, jest piekna moze i oklepana ale ma cudowne i prawdziwe slowa..

a czemu tylko dla twoich rodzicow? ja bym se wkurzyla jakby moj tz chcial plyte tylko dla swoich rodzicow.. ogolnie to lekka dyskryminacja...
Martucha, rodzice TŻ Madzialenki są chyba po rozwodzie,

ale właściwie Madzia, mogłabyś dać osobno jego rodzicom płytę. Jedną mamie i drugą jego tacie, bo jedną to wiadomo, że się nie podzielą
Stary 2009-04-09, 20:27   #3299
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
wiec tak: sukienka ta byla zamknieta w gablotce i pani nie pamietala ile ona kosztowala, ale powiedziala, ze orientacyjnie 1400-1600 zl

Stary 2009-04-09, 20:30   #3300
molka11
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Molka, ja blisko Wrocławia mieszkam, w Legnicy Suknię mam z salonu wrocławskiego Macie już kupiony ubiór dla Pana Młodego?
Parę zaproszeń już rozdaliśmy, m. in rodzeństwu i bliskim znajomym, z którymi się już spotkaliśmy. Reszta w maju, akurat będzie w rodzinie komunia
O proszę, gdzie dokładnie nabyłaś suknię? Ja mam 1 przymiarkę w maju Co do ubioru Tż - ta to mamy wejście do firmy, która szyje markowe garnitury i tam planujemy coś wybrać, więc przynajmniej jeden wydatek mniej (garnitur będzie kosztował ok 500 zł a nie 1500

Riana tak jest bardzo często - ty sobie coś wybierasz, a później live wygląda wszystko inaczej na Tobie. Ale 40% wartości sukni to dużo jak na zaliczkę moim zdaniem. Ja tam nie lubię mrozić pieniążków.

molka11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości