|
|
#2701 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
witam po bardzo długiej przerwie ![]() banał moich łez. bo ona tylko pragnęła by ją pokochał. warto. nieodwzajemnienie. mimo wszystko. tylko ciebie chcę. czasem myślę że nie pasuje do tych czasów. w inny przenoszę się świat. dlaczego powiedz mi tak mało wiesz. znów mi się śnisz.
|
|
#2702 |
|
Raczkowanie
|
ocieram się o poduszkę. leżę tak, tak jak zawsze bez oznaku życia.
zabrałam chusteczkę higieniczną i lekko pomachałam Ci ją na pożegnanie. biorę łyk i upijam do połowy, resztę zostawiam Tobie. dopiero wtedy zrozumiałam, że tak naprawdę bajki nie istnieją.. że nie ma złego smoka i księcia, który mnie przed nim obroni.. nie lubię sentymentów. |
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Na zakochanych deszcz nie pada nigdy...
Obejmij mnie mocno bo ta noc nam każe zasnąć Bez ciebie ta noc i deszcz to nic coś się skończyło nie bez powodu dla miłości zawsze warto przecież żyć siedem grzechów głównych... ósmy grzech.. poezja xDJakJaCieLubiexD ostatnio podkradam cię bezwstydnie ![]() chocapic tu zbędne są jakiekolwiek słowa ![]() TiS, Carmenka - Boginie me <3 Calineczka - no coż ja moge powiedzieć.. kocham cie za opisy ![]() Lilyblack - moja ty ![]()
|
#2704 |
|
Raczkowanie
|
Mam takie głupie pytanie.... bo...przeglądałam wątek i znalazłam bardzo fajny opis, ale nie zapisałam sobie go.... teraz mi potrzebny ! przeszukałam pół wątku i nie znalazłam! proszę o pomoc... pamiętam, że było coś o stłuczonym lustrze i że tylko siedem lat nieszczęscia... może wy pamiętacie ten opis?
|
#2705 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
stłukłam lusterko, to dobry znak. miałam być nieszczęśliwa całe życie, a tu tylko siedem lat.. a to chodziło? ![]() _______________ kochać to nie znaczy zawsze to samo.. kiedyś blisko, dziś obcy sobie ludzie. tańczyłaś kiedyś z diabłem przy świetle księżyca?
|
|
|
#2706 |
|
Zadomowienie
|
CukrowaPanna --> jesteś cudna.
KaMa2704 --> wszystkie Twoje zabieram. dziwne myśli mnie nawiedzają. ja takie chwile kocham. Gdyby ten pan wiedział, że tamta pani to zwykła szmata, wtedy wszystkim wyszło by to na lepsze. ![]() i nie wiedziec czemu, nadal tak samo. 'serce chłodu, pozbawi ta kąpięl gorąca ' muszę miec tu pewnośc, ze nie jesteś tym typem. 'jak jest Ci zbyt gorąco to poczekamy na zimę. ' myślisz inaczej, a robisz inaczej. do szuflady ten stereotyp .! w mojej psychice panują potworki. 'byłas gwiazdą, swieciłas jasno, podziwialo Cie całe miasto. ' nie chciałam innych imion. mała rozkoszna chwila, trwająca nadal. bo tak nie wypada no. |
|
|
|
#2707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do prośby to hmmm... bez happyend'u smutny finał fałszerstwo się szerzy, nie ufaj byle komu. trudno zbudowac, tak łatwo można stracić. upadek na samo dno. fundamenty naszego szczęścia zburzone. wszystko ma swój koniec nic nie trwa wiecznie przepraszam, jakoś innych nie potrafiw wymyślec. brak weny ostatnio. *** |
|
|
|
|
#2708 |
|
Raczkowanie
|
o to! dziękuję;*
|
#2709 |
|
Raczkowanie
|
nydee
Ja okradana przez Ciebie? Przez jedną z najlepszych? Ooo mamoo ![]() Miło mi ![]() _____ imnotangel001 spróbuje pomóc # I nie będzie jak ma być.Będzie po mojemu! # Mam wszystko w tyle i wiem że sie nie myle! # nie jestem typem dziewczyny,która tak łatwo się poddaje # Zwisa mi to i powiewa na wietrze # Nigdy się nie poddaje , bez względu na to ile razy przegrałam!! # generalnie jakby na to nie patrzec to mam to w dupie Hmm chyba jednak nie pomogłam :p _____ # Wciąż ciężko stawać z łóżka, ubrać się i żyć z tym żalem # Nie będę tylko wtedy gdy zaczynasz się nudzić ! # Porozmawiajmy szeptem. Tak aby nie zbudzić pluszaków. # też coś. miłości mi się zachciało! # rozprysnę się na milion kawałków i wpadnę Ci do oka. # jesteś idealny, tak jak ja # e tam kochasz. wydaje ci się.
Dlaczego cały świat mam obdarzać miłością? Co w ludziach takiego jest, aby ich kochać? Nie uważasz, że to głupie? Edytowane przez GoracaCzekolada Czas edycji: 2009-04-09 o 21:41 |
|
|
|
#2710 |
|
Raczkowanie
|
`Sprawiłeś, że poczułam się teraz jak dziecko
`Deszcz wpada przez moje okno `Chciałabym dać Ci swą wolność Aby być w twojej niewoli. <3 `Może nie jesteś gotowy na mnie ? `Teraz nie wierz w miłość, która jest warta bitwy `Nie odważysz się powiedzieć mi, że musimy sobie dać spokój?
|
#2711 |
|
Wtajemniczenie
|
przesłuchałam wszystkie płyty. dostanę pier***** jak nie wyjdę gdzieś dziś. i dzwonią telefony jak co piątek. kupuje Malboro na pobliskiej stacji. jeśli już dzwonisz to chodź ze mną jak jesteś smutna. powiedz: mamo nie zamykaj dzisiaj drzwi, bo późno będę. jestem nakręcona jak szwajcarskie zegarki. chcę na niego patrzeć całą noc i cały dzień. nie wiem już nic i nie wiem gdzie mam iść zaszaleć. mi brak słów. to jest rap, to jest życie. znów chodzę po osiedlu i słucham rapu <3 na tym osiedlu gdzie rap znaczy więcej niż pop. to ja-niechciana, nielubiana. szukam szczęścia. można już usnąć i już nigdy nie wrócić. trzeba przetrwać zimę, by znów poczuć wiosnę. często bolą tego typu porażki-tak los potrafi z nas zakpić. |
|
|
|
#2712 |
|
Marudziara
|
słowa znaczą wiele...ale nie wnikaj w to
Biegnę do Ciebie spłoszona lękiem tajonym w sercu okryta ciemnością Odrzucam wstęgi szkarłatnego wstydu Przy telefonie głuchym jak noc ,zamilkła już dawno pustka ciągle czeka Z prochu mojego początku ulepiłam sobie życie ukształtowałam z niego przyszłość
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
radzi, że jeszcze jeden dzień przeżyli.
na wiosnę zakochanie full opcja. 05:31 ptaki drą ryje. wiosna przyszła. . jak by się tu wyjęzyczyć i'm going slightly mad. / nieco wariuję and so on and so on and so on. / i tak dalej i tak dalej i tak dalej niezmiennie jest mi przyjemnie, gdy świat sobie radzi beze mnie. mile mnie zaskocz. lubię gdy tak dyskretnie wyprzedzasz moje myśli. every Jack must have his Jill. / każda potwora znajdzie swego amatora but before you come to any conclusions, try walking in my shoes. / lecz zanim dojdziesz do jakichkolwiek wniosków, spróbuj postawić się w mojej sytuacji pojawiam się i znikam, bo z sąsiedniego pokoju dochodzą mnie desperackie jęki historii i wosu buziaki! ![]() P.S. _Anusia_ jesteś moim niezmiennym guru, nawet jak nic nie piszesz
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-04-09 o 21:56 |
|
|
|
#2714 | ||||
|
xoxo
|
Cytat:
Cytat:
kiedyś ramię w ramię dzisiaj w dwie różne strony ja mam swój świat ty masz swój świat, szkoda ze już nie ten sam Cytat:
![]() cuuudo ![]() Cytat:
![]() powiększyły moje zbiory ![]() _______________________ Zobacz, spotkałam go na plaży, w lato, było gorąco Chłodziliśmy się w morskiej bryzie Później on wyszeptał do mojego ucha: "Mała, chodź wreszcie tutaj Pozwól mi zabrać cię do twoich snów" Zabrał mi serce w tym tańcu Oni mówili, że sny są czystą fantazją Dla niektórych nawet po prostu iluzją Teraz widzicie, że marzenia są wszystkim, co mam Są moją codziennością. Chcę płakać, ale oczy mi nie pozwolą, nie mam żadnych łez. Dzwonię do niebios. Rebelious kochana jak cię dawno tu nie było ! miło poczytać Twoje opisy a większośc ukradłam
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-04-09 o 22:01 |
||||
|
|
|
#2715 |
|
Przyczajenie
|
Hey;] Boskie jesteście dziewczynki WSZYSTKIE bez wyjątku Zbyt wiele rozczarowań... mną też... Podkradam od dawna teraz coś ode mnie;]Prawie uwierzyłam znów w szczęście.. Niewybaczalny błąd, moja wina.. Spojrzenia mówią wszystko... A skutki naszej miłości były..nieodwracalne... Powiedz , powiedz że jeszcze słyszysz wołanie mego serca. Nie tak znowu Banalnie xD A mówił że nie lubi pozerów.. Bo działał jego urok, a nie mój intelekt. Z Tobą odeszły Anioły.. |
|
|
|
#2716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mówią ,że przyjaźń twa wieki. Nie potrzebuje takich "przyjaciół" Tyle razy podałam Ci pomocna dłoń, a Ty? Nie oczekuje od Ciebie telefonu... Czasem ślepota ludzka twa lata... śmiesz nazywać się moją przyjaciółką?! Siedzieliśmy razem w parku na ławce, a teraz cały park z dala od siebie. Zbudowałam wokoło siebie mur, i nawet Ty go nie zniszczysz. Zależy mi na innych ludziach, tylko nie potrafię ocenić czy nie ma złych intencji. Lepiej bez Ciebie. zabiłaś tę przyjaźń... nawet ludzie których się kocha nie sa nic warci. a ja ci wierzyłam.. Chyba zabiłaś,a może zabiłyśmy tę przyjaźń... za dużo słów chce powiedzieć ,i za dużo mysli w mojej głowie się kołaczy. Tyle innych głosów, a każdy mówi co innego... Boje sie że za bardzo w to uwierze... Ale może z biegiem czasu to sie da naprawić... Teraz chyba jeszcze nie... Udajmy ze się nie znamy Przyjaźń?Czy ty wiesz w ogóle co to słowo znaczy? Nawet ty się zmieniłaś. z wizażu: 'Zasnęłam we łzach, zadręczając się tym, co zostało z mojego 'przyjaciela'. Przez to, jak mnie potraktował, na moim ciele pojawiły się nowe rany. W dodatku, jakbym nie miała już dosyć, swoim postępowaniem zmienił scenariusz mojego koszmaru.' Na szczęście inne dziewczęta pomogły Ci w terminie ;** Cytat:
** dziękuję.ale dopisz tam siebie jesteś Wielka! ![]() nydee,LittlePinkAngelxD,l ilyback,kee,powinnam,abun ee, TiScatteroUnaFoto - jesteście boskie! Oczywiście ja od każdej z dziewcząt zawsze coś zabieram ![]() Witaj Pare ode mnie: Dotyk Twojej dłoni jak lekarstwo na smutek. Pokaż mi niebo Razem będziemy tarzać się na łące ![]() Otwieram usta szeroko by oddychać twoim powietrzem. Nie jesteś tym ktorego pokochałam. Usłysz mój krzyk Jesteś jak zjawa. Naucz mnie czytać w myślach. Chciałabym móc krzyczeć o swojej milośc do Ciebie. Nie dałeś żadnej szansy mi Dzięki tobie już umiem Nie szukać zbędnych mi złudzeń Nie dam zniszczyć swych uczuć Choćbym uciekła na koniec świata Ty zawsze będziesz istniał. Łap oddech ! Poczuj żar! Jesteś mym natchnieniem! Czasem po prostu chcialabym dotknąć jego dloni.... Nawet lody smakują inaczej... Dla Ciebie przebrnę przez to wszystko Jesteś powodem, dla którego oddycham! Jesteś powodem, dla którego wciąż wierzę! Gdziekolwiek podążę. Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2009-04-09 o 22:58 |
||
|
|
|
#2717 |
|
Rozeznanie
|
nydee - masz pełne zezwolenie na kradzieże ;* I jeszcze dopiszę małym druczkiem na dole, że warunkiem jest przyzwolenie dla mnie na rabowanie Twoich opisów o każdej porze dnia i nocy
![]() lilyblack - Pani się nie gniewa, a wręcz przeciwnie. bardzo się cieszy ![]() Gorąca czekolada - bierz, i smacznego ![]() Zastanów się dwa razy zanim zaczniesz rozmowę ze mną. Gryzę gorzej niż bulterier. My Heaven Is Your Hell / moje niebo jest Twoim piekłem. Jadu we mnie więcej niż w nie jednej czarnej wdowie. Samotna dziewczynka kucająca w kącie pokoju. Zasłaniając łzy kłamie najpiękniej jak potrafi, że tak jest jej dobrze. Otwórz oczy, nie jestem tą grzeczną dziewczynką jaką sobie wymarzyłeś. Ja kłamię, przeklinam i zasypiam z papierosem w ręce. A ja specjalnie ubiorę obcisłą sukienkę. A Ci znowu żal dupę ściśnie, że nigdy mną nie będziesz. Czekolada. Moja mała imitacja szczęścia. Jeśli według biblii ludzie na ziemi to moi bracia... To ja ku.rwa chcę być jedynaczką. Pomimo braku tipsów mam ostre pazury. I zapamiętaj sobie: nie zawahają wbić się w Twoją twarzyczkę, gdy znów zaczniesz się szczerzyć do mojego chłopaka jak głupia do przysłowiowego sera. Tak mi zimno... Koc przestał mnie już grzać. Tak jakby wzorując się na Twojej miłości. Umierając widziałam Twoją twarz. A szatan ma twoje ramiona, uśmiech i znamię na brzuchu. prześladujesz mnie nawet w piekle. Wybaczenie.? Znikło z mojego słownika, gdy Ty dopisałeś słowo 'ZDRADA' do swojego. Nawet najbardziej smutna minka na gadu nie opisze tego jak się teraz czuję. A w lustrze jakaś dziwna kobieta. Blada cera, tłuste włosy, jej białka przekrwione. Odchodząc od niej pytam tylko cicho 'Co miłość potrafi zrobić z człowiekiem...' Jestem latawcem z zerwaną linką. A Ty każdym swoim kłamstwem stawiasz jedną cegiełkę między nami. Ale pamiętaj: zbudowanego muru tak łatwo nie zburzysz. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-04-09 o 22:38 |
|
|
|
#2718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wspominałam już kiedyś, że nie myślę ? ![]() 'jesT' to specjalnie dopisałam, żeby pasowało, ale oczywiście polityków pomyliłam ![]() . aaaaaj. poza tym zabieram ten opis <3 ![]() __________ i w brzuchu i w głowie motylki <33.
rozpalasz we mnie ogień. bo Ty dajesz szczęście mi <33.
|
|
#2719 |
|
BAN stały
|
dziewczynki kochane, na gwałt potrzebuje jakiś fajnych, oryginalnych życzeń oraz opisów wielkanocnych. Nie muszą być długie, ważny jest sens. Liczę na wszystkie ;* __________ Następny proszę. Gwiazdkę z nieba tanio sprzedam, niebo darmo dam. Scałuj mi z ust cynamonową maść bo ja mam to coś, co oni kochają. a one nienawidzą. nie pójdziesz drogą życia nie znając drogi miłości. Pamiętaj o tych wszystkich nocach które przepłakaliśmy. kropelka żalu, której winien jesteś ty. A ja chciałabym być tylko tą o której myślisz. Mogłabym nie spać tylko po to by słyszeć jak oddychasz. zamykam serce i udaję że nic nie czuję. |
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Tańcze stawiając stopy delikatnie na parkiecie...
Spuszczam głowę ,a ręce wznosze w modlitwie, prosze ...by wybór okazał się najlepszą ścieżką... Czasami jestem hamburgerem. Sterczy ze mnie sałata i musztarda cieknie. 'A ona leży z nożem w plecach. Troszeczkę na dywanie, troszkę na podłodze. Skromnie skulona. O tak. Gdy przesuwasz dłonie wzdłuż mojego ciała cała płonę i drżę... Namalujesz me oczy na lustrze.? Bądź dzień i noc, o czwartej w południe i drugiej nad ranem. Dziewczyny ! Prosiła bym o jakieś opisy o tym że Przyjaciółka mi nic nie mówi i w ogóle ? Będę bardzo wdzięczna
niż kilka tanich, które podobają ci się tylko trochę Edytowane przez Devileek Czas edycji: 2009-04-09 o 22:47 |
|
|
|
#2721 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam prośbę jakieś opisy że tęsknie za chłopakiem wyjechał tylko na 10dni zero kontaktu ale żeby inni nie pomyśleli że już z nim nie jestem
|
#2722 |
|
Rozeznanie
|
ach kochana, miło mi strasznie ![]() ___________ Samotny wieczór. Uśmiechy i spojrzenia w starym albumie. Bezsenna noc - kot mruczy kołysankę do mojego ucha. Jak może mi brakować czegoś, czego nigdy nie miałam? Nadmiar smutku się śmieje. Nadmiar radości płacze. Obiecałam sobie cieszyć się zawsze wraz ze wschodem słońca, każdego ranka na nowo. Dostrzegać przyszłość, ale nigdy nie poświęcać dla niej teraźniejszości. Przyjmować miłość, ilekroć spotkam ją na swej drodze, i przenigdy nie odkładać niczego, co może mnie uradować. Kawa ze śmietanką - białe chmury na ciemnym niebie. Sen. Moje ciało w miękkiej pościeli.
|
#2723 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje serce bije dla Ciebie od rana do rana.
całe Twoje ja, cała Twoja doskonałość. I wie to każdy z nas że tworzymy jedną całość. razem z Tobą staje się łatwiejsze wszystko. Przy Tobie czas staje w miejscu, choć tak naprawdę leci szybko. I mimo tego ja, i mimo tego i mimo tego i mimo tego ja będę kochać Ciebie nadal, Prośba: Może coś o tym, że były znów do mnie zaczął pisać, a ja nie chcę do tego wracać i chcę żeby zostało tak jak teraz jest? |
|
|
|
#2724 |
|
Raczkowanie
|
otul twarzą moją twarz ..
widzę głupią Magdę . naiwną Magdę . która właśnie zniknęła ... dobrze mi tu i teraz .. nie chcę niczego zmieniać ... bardzo się cieszę, że jest choć jedna osoba na tym świecie, która wierzy w tą miłość ... nie kocham Go . przynajmniej się staram ... indywidua Twojego pokroju zasługuję tylko na litość . ! wiesz co.! przejdz się bo Ci sie chyba synapsy przegrzały .! . byłabym nawet grzeczna dla niego .. przez chwile . jesteś tylko wspomnieniem mojej szumnej młodości ... świąteczny nastrój ^ a coś świątecznego dziewczyny hmm. ? może posiadacie coś orginalnego ?
|
#2725 |
|
Zadomowienie
|
podkradam regularnie
![]() więc zostawie jakieś swoje: ".. za dotyku dreszcz.." ;* i żal tych wielkich słów, które w Twoich ustach brzmią tak płytko... Daj mi siebie, dam Ci mnie ![]() To prawdziwy romans był. To nic, że w oczach łzy. Zamknij oczy, otwórz serce. Oh please. Wash my world ;* opuściłam cały świat, by zakochać się w Tobie. Mówiłeś, że kochasz- kłamałeś, całowałeś- tylko sprawdzałeś.. wykorzystałeś. ironia losu. Wiosna. zakochanym świeci słońce ![]() Nydee, Jednazwielu, chocapic, dontlookdown, Kinderka13, uwierzwsiebie, GoracaCzekolada, PannaLolka, Plotkaraaa, paulqa94. Podziwiam oczywiscie ;*
|
#2726 |
|
Raczkowanie
|
Byłam źrenicą boskiego marzenia.
Zgińmy tak lekkomyślni Dwoje jest nas na ziemi, dwoje słońc na niebie i idźcie, idźcie dalej, ślepi, głusi, z twarzą surową... Z wielu powodów i dla smutków wielu Chciałabym dzisiaj mieć poduszkę z chmielu. Chmiel na bezsenność,a sen-na bezmilosc. Zaśnij,bo na cóż życie bez miłości... - potknąć się - i już nie być. |
|
|
|
#2727 |
|
Rozeznanie
|
...im dłużej panuje cisza, tym trudniej ją przerwać...
Cisza przyjacielu, rozdziela bardziej niż przestrzeń. Cisza przyjacielu nie przynosi słów, cisza zabija nawet myśli. W chwili nieszczęścia człowiek oswaja się z prawdą, to znaczy z ciszą. Czekajmy. Cisza nie tylko wyraźniej mówi, ale i dokładniej słyszy. Każdy ból się zapomina, upokorzenia - żadnego. [...] ach! jak ludzie mnie bolą!
My dr House Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
|
|
|
#2728 |
|
Raczkowanie
|
z niecierpliwości strun spragnionych.
przed nim obnażać swoje zmarnowane myśli. obrzydza mnie brak tej wiary. i ciebie obok. I hate mom. I hate dad. Dad hates mom. Mom hates dad. It just makes you want to be so sad. wstydzę się tego, że jestem człowiekiem. nie mogę uwierzyć, że tak po prostu odszedłeś. życie, mój mały, każdego z nas opluje i pogrzebie. rozmyślanie o śmierci, jest jak rozmyślanie o wolności. tak, to był długi sen. sen zbyt głęboki. that kid had heart. jaki to wstyd być człowiekiem. nie próbuj mi mówić o miłości! chyba już cię nie kocham, mój mały chłopczyku. spragniony księżyc dawkuje swoje łzy w moich snach. myślę, że życie po prostu nie uczy nas kochać. zapach tureckich papierosów. i herbata z mlekiem. woskowe rysy naszych twarzy. zastygły pachnąc tęsknotą. księżyc jak włóczęga czarny z samotności. moje myśli chcą ciebie. twoich miękkich ust. moje włosy w palcach swoich kołyszesz. ludzie wariujący z bólu i cierpienia. niestety. to było tylko raz i krótko, kiedy zapragnąłeś poznać moją twarz. a usta? czy często drżą z tęsknoty za tobą? dłonie związane zmierzchem chłodnym. i samotnym. chcę wołać. ale nie ciebie. o twoich oczach z ciepłego wieczoru. moje mokre od łez włosy. głaskane twoimi dłońmi. śpijmy. tyle z ciebie mam, ile kłos pszenicy z porannego deszczu. rozwarte oczy w pustce łakną niespełnionych pragnień. z ciepłym wzruszeniem, chłonę twoje palce w moich włosach. zamykam cię w dłoni. desperacko wbijam paznokcie w twoje ciało. jesteś. piekłem czystym, którego pragnę zamiast życia. w płucach ukrywam bosą samotność. śmiech znieruchomiał, gdy mówił o przyszłości. krzyczysz w mroku, że bez sił zostajesz w bolesnym trudzie. całą noc nie mogłam spać. dłonie miała jak gwiazdy. rozpalone i kruche. obojętne, chłodne dłonie. takim cię pamiętam. nie szepczą już niezdarne wiatry. o nich. bolący plaster naklejasz na moje umierające serduszko. wyszarpane rany zagłuszone cudzym krzykiem. zbielałymi ustami dotykasz resztek snów. niespokojne sny wiatr delikatnie w usta chwytają. dlaczego się uśmiechasz? ten świat. to psychotortury. między niewiarą a światem, możesz spotkać szczęśliwego człowieka. i gdy myślę o tobie. oparta o ścianę twoich rzęs. zdzierasz z mojego ciała krople bólu. tęsknota obezwładniła moje dłonie i zadrapała mi kark. naprawdę, chciałam zacząć jeszcze raz. lubię milczeć o tobie. jesteś wtedy tylko moim milczeniem.
|
#2729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ____________ Mój czarny plecak wypchany jest połamanymi marzeniami. Widzę niepokój w twoich pustych oczach. Uwierzę we wszystkie Twoje kłamstwa, tylko udawaj, że mnie kochasz. I uwielbiasz mnie nienawidzić, nieprawdaż kochanie? Jestem twoją słodką ofiarą.
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, za każde miłe słowo
zaraz nadrobię zaległości, bo mi się kilka stronek uzbierało ![]() Twój zapach tworzy resztę dnia pomalujemy jasność? bo ja lubię jak się błyska przytulmy się, na conajmniej 10 lat znów pada deszcz, na domy wszystkich mistrzów świata, idzie wiosna na kwadratowym moście topnieje śnieg lewa strona literki "eM" potargane niebo pokazujemy palcami odgarniam kosmyk grubych wspomnień |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.