|
|
#2731 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
z Tobą chce szukać miejsca z piosenki By budować fundamenty szczęścia Wielki ogród taras zachodzących słońc Wiara w szczęście wiara w miłość Prosze Boga by się to nie skończyło Nie poznaję Ciebie klękam jak w samotni Tłuke szkło szukam proszków przeciw śmierci Jak tytanic co i tak zatonie Żegnaliśmy się nie wierząc że to koniec Każde z nas poszło w swoją stronę bez siebie nie będziemy tacy sami verba- na falochronie. ____________________ ej zakochałam sie ;D |
|
|
|
#2732 |
|
Raczkowanie
|
ze wspomnieniami nie da się uprawiać seksu ? ... na pewno nie da się z nimi żyć .
" myślę, że znam Cię na tyle, by cenić z Tobą każdą chwilę ... " ' happiness ' kto tu jest mężczyzną ty czy ja ?! . każdy ma swoją połówkę ... choć nie każdy ją zauważa . świat jest ok . to ludzie psują mu opinię ... ale bez ludzi byłoby nudno . bezludna wyspa może być nawet w środku wielkiego miasta ...
|
#2733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ 99 % idiotów czyta ten opis z ręką na myszce /żart/ xDgdybyś był a nie bywał.
raz na zawsze |
|
|
|
|
#2734 |
|
Rozeznanie
|
Spojrzałam w twoją twarz i zobaczyłam, że cała miłość umarła.
nie każ mi przeżywać kolejnego oddechu bez Ciebie. przesiadywanie przed oknem chyba zaczęło wchodzić mi w nawyk. cisza mnie męczy. topię się w niej. Chciałabym patrzeć mu w oczy jak marnieje i więdnie. spojrzeliśmy na siebie, szukając słów, które nie istniały. nigdy nie chciałam być najlepsza. po prostu wystarczająca dla Ciebie... z drogi codziennie Ci schodzę, bo domyślam się, że wolisz tak. co On tutaj robi? w mojej prywatnej głowie, ku*wa, co On robi?
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-04-10 o 00:01 |
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
Styrana! <3
![]() z wizazu: To będzie ktoś, kto poda mi kredki kiedy będę miała ołówek. Zrobi naleśniki z uśmieszkiem z dżemu. Nie będzie pytał, bo będzie wiedział. Sprawi, że wiatr będzie miał zapach bryzy. Przejdzie ze mną na czerwonym świetle. Pojawi sie nagle. Założy dwie inne skarpetki i tego nie zauważy. Powie mi w ostatniej chwili: 'Uważaj! Kałuża'. Nadąży za mną do tramwaju. Odpowie równo ze mną na zadane pytanie. A co najważniejsze będzie mnie kochał! Wyglądała na silną osobę, twardo stąpającą po ziemi. Mającą wszystko pod kontrolą i nie mająca problemów... Jednak tkwiło w niej dziecko, które desperacko potrzebowało zrozumienia i miłości. Raczej nigdy nie będzie lepiej. Raczej nigdy nie było źle. Raczej już zostanie tak, jak jest... chociaż pogodziłam się z tym, że mnie odtrącił, to jednak moje serce nadal się buntuje, szukając wyjścia...zaspokajając tęsknotę -Gratuluję. -Czego? -Nie odzywałam się do Ciebie prawie trzy dni, żeby sprawdzić, czy pamiętasz o mnie ciągle, czy tylko jeśli Ci o sobie przypomne. -I? -Oblałeś.. - Minęło pół roku, a Ty dalej zapluwasz się herbatą gdy go widzisz. - Czas jest przeciwko mnie. - Po prostu nie chcesz o nim zapomnieć. - Problem w tym, że ja nie mam o czym zapominać. Nie łączyło nas nic oprócz paru przypadkowych rozmów, uśmiechów i dróg. Po prostu każde jego słowo wywarło zbyt duże piętno na życiorysie. Byle korektor i ruch zegarka w przód tego nie zmyje. - Co się stało? - Po moim sercu przejechał czołg Tysiąc pięcset myśli. bo te pie`przone uczucia rodzą się gdzieś w środku i choć byś je chciała zniszczyć, nie masz nad nimi kontroli. Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam. Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie. ode mnie: złota rybka zapomnij ,poszła na emeryture xD! Zwieszam się.. Czuje się jakbym była ciągle w biegu a stoję w miejscu Jest zdarzenie i człowiek o którym się nie zapomina... O jak dobrze byc pier.dolnietym w głowę! Stwarzam pozory szcześliwej... Uzależniłam sie od Niego.. Zrobiłabym wszystko Oddałabym Tobie cały swój świat Spadam w dół i nie chce krzyczecć, zabijana nie mówie ani słowa, obrzucana blotem staje nieruchoma, nie czuje,nie placze, nie oddycham, mnie tu nie ma, oszukuje sama siebie, ze wszystko jest dobrze(..) umarły marzenia... Ty zjawiłeś się w moim życiu jak światło.. Ogień i Lód Jedni mówią, że świat zniszczy ogień. Inni, że lód. Iż poznałem pożądania srogie, Jestem z tymi, którzy mówią: ogień Gdymy świat zaś dwakroć ginąć mógł, Myślę, że wiem o nienawiści Dość, by rzec: równie dobry lód Jest by niszczyć, I jest go w bród. Robert Frost A jutro zapukam do Twoich drzwi. chcę kochać się z Tobą o trzeciej nad ranem. |
|
|
|
#2736 |
|
Raczkowanie
|
* "Nauczyłeś się dziś od człowieka-życia chęć jest silniejsza niż strach"
* "Ciąży na mnie zła siła, zasypiam gdzie dorwie mnie sen..." * zapomniałam nakręcić czas...zapomniałam zacząć nowy dzień... * "Umrzeć - tego się nie robi kotu..." * Taka cisza, taniec barw nad uśpioną doliną... * "Nie, nikt się z nikim nie spotka, nikt nie pomorze nikomu..." * Znów na krechę będzimy pić, by zapomnieć o jutrze * "Zgadnij czego Fred Flinston Na kręgielni słucha z walkmana" * "Lewica, prawica wcześniej nastawione wrogo Teraz wspólnie tańczą pogo" * Tak jak Bolek i Lolek,Tytus Romek i Atomek,Dzieci z Bullerbyn... |
|
|
|
#2737 |
|
Raczkowanie
|
Little Ballerina - dziękuję ;* pomogłaś <3
to się nazywa samobójstwo. samobójstwo z miłości. ale powiedz co mam zrobić. oni widzą we mnie zdobycz ^^ jak to się mówi kochanie .. było minęło ; ) pięć razy. nigdy żadnej odpowiedzi . otworzyłam oczy. ale nie było już nikogo .. nikt nie powiedział ' zostań ' . wiesz że tu jestem .. znajdziesz mnie w szarym tłumie. dziwna ta miłość, skoro można ją tak obojętnie zostawić, nie dbając o przyszłość .. czekałam , wiesz ? rozważna i romantyczna .. skaczę z radości . nie czujesz jak ziemia drży ? nie chcę Cię potrzebować . czemu ? bo wiem że nie mogę Cię mieć. przecież fajni faceci nie chodzą luzem po ulicy . ^^ jesteś mym plastrem na samotny dzień. kochanie, jesteś wielkim dzieckiem. myślisz, że mówiąc 'przepraszam', uleczysz wszystkie omyłki i błędy minionych lat, że wymazujesz j z pamięci, że zmywasz truciznę z dawnych ran ..
|
|
#2738 |
|
BAN stały
|
ze złości zamknęła się w szafie. nikogo nie chciała widzieć.
a Bóg wpycha swe wielkie wszechmogące stopy w buty rozmiaru 38,5. dał jej siedem róż. jedna była sztuczna. powiedział, że gdy ostatnia uschnie - przestanie ją kochać. niebo do wynajęcia. opuszki Twych palców uśmiechają się do mojej klatki piersiowej. słyszę jak krew stygnie Ci w żyłach. nie wiem dlaczego tak na mnie patrzysz. ja tylko wyznałam Ci miłość. wpycham swe marzenia do kieszeni. już mi się nie przydadzą. lubię swoje życie za Ciebie. (: |
|
|
|
#2739 |
|
Rozeznanie
|
łaa jak miło.
![]() a bierz go sobie! haha. xd ;* _______________________ Z poniedziałku na wtorek śniło się.
Niespełnione miłości bolą najbardziej i najdłużej się o nich pamięta. Nawet Szekspir nie wykrzesałby z tego love story. jesteś tego pewien ? rezygnacja ? .. -Idź do niego ! -nie! -Przecież go kochasz! -No właśnie.. Gdy kładę głowę na poduszce o Tobie marzę. < 3 I siedzisz z NIĄ na NASZEJ ławce.. ;( Nie chcieć niczego i nikogo- gwarancja szczęścia na 24 miesiące. _to coś_ <3
|
|
#2740 |
|
Raczkowanie
|
patrzymy na siebie. odwracamy wzrok.
i znowu patrzymy - to jest wszystko .. swoje życie odmierzam łyżeczkami kawy . nie wracaj kochanie .. z odległością nie wygramy ; ) kobiety są dziwne . nigdy nie przestają kochać. nawet największych drani . - pan mnie wcale nie kocha .. - myli się pani. właśnie dlatego, że panią tak bardzo kocham, nie mogę być z panią teraz. jestem teraz tak zmieniony wewnętrznie, że gdybym został z panią, znienawidziłaby mnie pani na zawsze. przeszłość i przyszłość przestały istnieć. liczyła się tylko tamta chwila. wszystko jedno . kochasz czy nie kochasz. nie wrócę ! jeśli o mnie myślisz - przepraszam, że tracisz niepotrzebnie czas. jeśli myślisz, że się we mnie zakochałeś - przepraszam za to złudzenie, na pewno szybko minie .jeśli boli Cie serduszko od tych słów - przepraszam, że je napisałam. jeśli przeze mnie kiedykolwiek będziesz czuł smutek - przepraszam, że jestem, ze spotkałeś mnie na swojej drodze życia .. chciałam być z Tobą tylko moment . - kocham ciszę. zupełną ciszę .. - dlaczego więc krzyczysz ? - żeby was uciszyć ..
|
|
#2741 |
|
Raczkowanie
|
W kilka życiorysów wpisałam się trzema szóstkami....
Spójrz, gdybyś miał jeden strzał, jedną szanse By przechwycić wszystko co kiedykolwiek chciałeś Jeden moment Złapał byś go czy po prostu pozwolił mu się wyślizgnąć? Changes. Po co płaczesz? Masz mnie
A teraz serca mam dwa, smutki dwa I miłość po kres, i radość do łez Wieczory długie i złe, krótki dnie Więc całuj mnie częściej, bo nie wiem jak będzie Gdy odejdziesz <3 5.02.2011 ![]() Paweł Edytowane przez xxxposhxxx Czas edycji: 2009-04-10 o 10:25 |
|
|
|
#2742 |
|
Raczkowanie
|
Dziiiiewczynki
![]() mam taką ogromną prośbę! Macie moze jakieś opisy w stylu ze zyje sie tylko raz,mamy jedno zycie i trzeba z niego korzystac ile sie da ? ![]() Ogólnie tez chciałam dać coś do zrozumienia pewnemu chłopakowi. Pozdrawiam i licze na waszą pomoc.Niezastąpione!!!!! ![]()
|
#2743 |
|
BAN stały
|
- Co jest silne i trwałe na ziemi?
- Skały, są silne i nieugiete. - Jest cos silniejszego niz skały? - Tak, lód. Lód rozwala skały. - A jest cos silniejszego niz lód? - Tak, ogien. Rozpuszcza lód. - A jest jeszcze cos silniejszego niz ogien? - Tak, woda gasi ogien. - A co jest jeszcze silniejsze niz woda? Najsilniejsze z najsilniejszych ? - Najsilniejszym zjawiskiem jest miłosc. Choc by ktos nie chciał dozna jej. Kazy jest na nia skazany. |
|
|
|
#2744 |
|
Raczkowanie
|
papergirl - <3 jesteś cudowna ! uwielbiammmmm :* <3
dontlookdown - brak słów ! boskie opisy <3 kamisha - :* <3 słowa miłości leżą na moich ustach jak przekleństwo im mniej dajesz tym więcej chcę tak idiotycznie nie marnuj całej swojej kasy na syrop i miód, bo ja jestem wystarczająco słodka
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-04-10 o 10:42 |
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie wiem co się dzieje z dziewczynami z poprzednich wątków ![]() a _Anusia_ sie chyba obraziła? ![]() Sabiiina dobrze że jesteś, mam nadzieje ze juz nie uciekniesz na tak długo ![]() styrana bardzo Cię _ ohh, czyżby wampir? odżywia się krwią, jest martwa, wrażliwa na słońce. nie poddawaj się nigdy, choćby wygasła wszelka nadzieja. W moim łbie totalna psychodela. Coż zrobić? osobiste halucynacje. zamykam oczy i widzę nas dwoje. bez ciebie nie istnieje. zjadłam tęczę, popiłam deszczem. z pamiętnika dziewicy.
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. Edytowane przez Czarnula4 Czas edycji: 2009-04-10 o 10:39 |
|
|
|
|
#2746 |
|
Raczkowanie
|
no i gdzie ten Romeo?! On zawsze cię spóźnia.. a ja się wzniosę. podniosę bo muszę. ![]() i wtedy zapada taka niezręczna cisza.. czy jesteś sam.? tak jak ja.? gdybyś tylko wiedział.. gdybyś.. uformować słońcu dźwięk.
|
#2747 |
|
Zadomowienie
|
Plotkaraaa <3 strasznie się cieszę
kamisha- moja, moja, moja! <3 envious - powaliłaś ![]() papergirl - znów czuj się okradziona ![]() ______________ Kiedy pisze do Ciebie tzn., że tęsknie za Tobą, a kiedy nie pisze, tzn, że chce abyś to Ty tęsknił za mną. Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia. Co mam Ci napisać ? Że tak bardzo tęsknie ? Że analizuję wszystkie wspólne chwile ? Że tak bardzo tęsknie za czasami, kiedy udawałam obrażoną, a Ty bez słowa przytulałeś mnie najmocniej jak umiałeś i czekałeś aż mi przejdzie ? Że wciąż powtarzam sobie w głowie nasze ostatnie zdania ? Ze żałuję tego co się stało ? Że Cię kocham ? Tak... Kocham...Tęsknię...Żałuję .. Tylko po co ?! Oboje wiemy, że już nie wrócisz.. nie wiem jak to jest, ale może zrozumiem kiedyś.. A ja co chwilę zmieniam kolor ścian, ubrań, a nawet sznurówek przy trampkach. Wszystko tylko po to, aby pokolorować mój świat, żeby nie był już taki szary - przynajmniej z zewnątrz.
Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-04-10 o 10:53 |
|
|
|
#2748 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2749 |
|
Raczkowanie
|
szmer głupiego serca..
Twoje oczy już nigdy się nie przyśnią.. Cienka linia między miłością a nienawiścią. Obyś dryfował i nie znalazł brzegu. Życie stało się sączącą się trucizną puszczasz moje potłuczone serce na podłogę... jego usta popękane i zmrożone,a nadal niezwykle smakują.. Chwilę możemy być idealni, bo o sobie nie wiemy nic.. płakała, a razem z nią płakało ciemne niebo... strzec Twego snu i tulić Twój cień. zastygła we mnie tęsknota ta, która co wieczór wołała `wróć ` najsłodszy smutek w twoich oczach. na szybie piszę palcem Twoje imię.. Bo czasem warto, wiesz? tak obok siebie ale wciąż niewidzialni.. głowy mamy w chmurach po to by być bliżej słońca dławi ją, brakuje jej tchu od samotności, która w sercu.. Nie mam już serca.Umarlo razem z Tobą. wiem jak boli cisza w odpowiedzi na wołanie. Tamten świat cały w jednym zdjęciu się streszczał... słodkim szeptem w środku nocy bądź. strukturę twojego smaku można rozbić na miliony muśnięć rzęs. Może to nie było miłością lecz złudzeniem... Choć te wyrazy też pełne są zarazy Nie chcę wchodzić do tej samej rzeki dwa razy _________________ brak,Twoich beztroskich oczów,kiedy cały świat, mieścił się w małym pokoju,w szarym bloku brak mi szczerych twarzy z tamtych czasów... Mama mi mówiła,że to wszystko kiedyś minie, życie to są piękne,ale tylko chwile ... wciąż powtarzam sobie, że nie jesteś jedynym. Wciąż powtarzam, że nie jesteś tym moim. Wciąż powtarzam, że Cię nie kocham. Wciąż jednak odkrywam, że kłamię. Kłamię tak cholernie mocno. Kłamię i to właśnie mnie boli. Proszę pozwól mi nie kłamać. A teraz przepraszam, ale Cię kocham. Kocham tak cholernie mocno. Kocham cię tak prawdziwie. Przepraszam. Edytowane przez dDoll Czas edycji: 2009-04-10 o 11:06 |
|
|
|
#2750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
<3Powinnam - zakochałam się. `zwariowałam na puncie sposobu w jaki wypowiadasz moje imię `ktoś będzie płakał tej nocy `Nosisz sukienkę, a ja włożę dziś twoje spodnie `Bawimy się jak Katie Perry, całując dziewczyny `Dzisiejszej nocy zostaniesz w domu, kiedy ja będę podbijać ulice `Dwubiegunowa miłość
|
|
#2751 |
|
Zadomowienie
|
tak wielkanocno
) Wszystkim udanego lania w mokrym dniu suchego ubrania Skacze zajaczek, skacze baranek, tegoroczne święta będą udane=) Wielkanocna zabawa trwa- zajączek na cymbałkach gra. Kubeł wody dla wielkanocnej ochłody Złociutkich kaczuszek, jajeczek dzbanuszek, słodziutkich baranków, Słonecznych poranków, wiosennej euforii, a w brzuszku świątecznych kalorii Jakby to powiedzieć ? .. uśmiechniętych jajek.. ;] z wizazu
|
#2752 |
|
Przyczajenie
|
hejoo
![]() Już od dłuższego czasu podkradam Wasze opisy i co tu dużo mówić uzależniłam sie od wizażu. Dlatego też postanowiłam, że nie będe tylko kradła tych śliczności, ale również sama zacznę coś pisać. Choć nie wiem z jakim skutkiem .. ;d Jesteście boskie, a na te opisy słów brakujee _ x x x i coś takiego ode mnie na początek: - say, whatever you want - czasami myślę, że mogłabym bez Ciebie żyć, jednak szybko stwierdzam, że to nie prawda - ej, nie jesteś jak powietrze - da się bez Ciebie żyć - powiedz co jej zrobiłeś, że nie ma ochoty już żyć - bo z Tobą moge wszystko i jeszcze więcej - uwierze w to co nie ma sensu, byleś był.. - teraz wiem, że nie warto ufać nadzieji - stanęła nad brzegiem przepaści i nie wiedziała co dalej .. - dobrze się zastanów - ona nie wybacza - myślisz, że ja i ty jeszcze istnieje ? mylisz się tego nawet nie było .. - lubie patrzeć, gdy patrzysz - nie daleko byłeś, a tak długo Cię szukałam - moje życie jest piękne, bo bez Ciebie - chciałeś żebym płakała, a ja nawet nie tęsknie - moje szczęscie w moich rękach - i jak mam powiedzieć ile dla mnie znaczysz ? - potrafisz ranić jak inkt inny, wiesz ? - chcę Twojego szczęścia, lecz nie ceną mojego.. - uważaj drugiej szansy nie dostaniesz
' srutututu majtki z drutu ! ![]() moje, moje życie w moich, moich rękach.. x x x x x ![]() Edytowane przez inspiracjaa Czas edycji: 2009-04-10 o 11:44 |
|
|
|
#2753 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję !
![]() _______ opisałam tę chwilę w pamiętniku, żeby wciąż powracała. i nagle jęknęłam. nie wiedziałam dlaczego to robię, może dlatego że miałam na to ochotę -,- uszczypnął mnie delikatnie w nadgarstek. __ coś na wielkanoc aby jajka były jak od strusia i by wódka lała się w takim samych ilościach jak woda w smingusa ; ) dziś będziesz moim osobistym kurczaczkiem ;* |
|
|
|
#2754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ich życzeniem było żyć w sercach innych .
weź mnie ze sobą, nie będę rzucała się w oczy .. jak zrobię tak <zasłania oczy > to mnie nie widać . wszyscy zakładają maski . i ja bym swojej nie zdjęła . możesz odejść jeśli chcesz . bo widzisz .. ja Cię już nie potrzebuję ; ) olać takich jak ty . dla mnie to żadna starta . mam Cię głęboko . w tyle . i nie przepraszam za szczerość . zrozum to .. przestałeś mnie fascynować . zacząłeś mnie wkurviać ! =,= ilekroć chodziliśmy razem - padał deszcz .
|
|
|
#2755 |
|
Raczkowanie
|
Mam Ciebie jesteś mostem jedynym nie spalonym
związek nieulotny jak z blanta dym Zamknęłaś sie w świecie bez świeżego powietrza Otwórz oczy i umysł. Miłość to artystka. Jesteś diamentem w piasku, różą na blokowiskach. Spóźnione kocham Cię, a w oczach łzy . z dnia na dzień doskonale się przy twej osobie. _________________ brak,Twoich beztroskich oczów,kiedy cały świat, mieścił się w małym pokoju,w szarym bloku brak mi szczerych twarzy z tamtych czasów... Mama mi mówiła,że to wszystko kiedyś minie, życie to są piękne,ale tylko chwile ... wciąż powtarzam sobie, że nie jesteś jedynym. Wciąż powtarzam, że nie jesteś tym moim. Wciąż powtarzam, że Cię nie kocham. Wciąż jednak odkrywam, że kłamię. Kłamię tak cholernie mocno. Kłamię i to właśnie mnie boli. Proszę pozwól mi nie kłamać. A teraz przepraszam, ale Cię kocham. Kocham tak cholernie mocno. Kocham cię tak prawdziwie. Przepraszam. Edytowane przez dDoll Czas edycji: 2009-04-10 o 12:11 |
|
|
|
#2756 |
|
Zadomowienie
|
Don't say u're falling for me
Don't tell her u adore me Cuz all u're thinking 'bout is fucking me . /Nie gadaj, że się we mnie zakochałeś Nie gadaj, że mnie uwielbiasz Bo wszystko o czym myślisz to pierd****** mnie ./ What the hell was on your mind ? /O czym ty u licha myślałeś ?/ Cuz the best love u ever had is right here with u . /Bo najlepsza miłość jaką kiedykolwiek miałeś jest tu przy tobie ./ Can't take me home to mama, cuz she wouldn't think I'm proper . /Nie możesz mnie zabrać do mamy, bo ona stwierdzi, że nie jestem odpowiednia ./ I'm on the rebound - I get it where I want to . /Odgrywam się- dostaje to co chcę ./ The angel in the centerfold . /Anioł z rozkładówki ./ The fantasy u couldn't control . /Fantazja której nie możesz kontrolować ./
|
#2757 |
|
Wtajemniczenie
|
kochane moje, dziekuje za mile slowa.<33 nie wiedziałam,ze tak o mnie pamietacie, wiec bede tutaj czesciej :P ;** ------------------------- bedę Cię tracić, po trochu ..
coraz bardziej i bardziej .. aż przestaniesz być nawet fotografią .. -ale przeciez nie jest wariatka, prawda? -nie. ty tez nie jestes. lecz obu wam moze sie to zdarzyc .. -zwariowac dla kogos?. -nie, przez kogos .. Przysięgam, że nie wiem czego pragnę. Nie rozpoznaję ani swoich uczuc, ani odbicia w lustrze. Wymazuję z serca, każdy dotyk .. przytulenie .. i każdą próbę pocałunku. Dzisiaj. Okłamałam sama siebie. powiedz, za czym tęskni Twoje serce, hm?.. Chcę wiedzieć co Cię podtrzymuje od środka, gdy wszystko inne odpada. Tego co zrobił nie mozna wybaczyć. To mozna jedynie zapomnieć. |
|
|
|
#2758 | |||
|
xoxo
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Świetny ![]() zabieram ![]() Cytat:
![]() ____________________ a coś Ty ku.rwa myślał chłopcze ? 6 3 - kod kreskowy miłości W labiryncie trwa sesja – on z nią Ciasteczkowy tok szoł Czas na nowo zmalować ten świat Witaj na szarym końcu swoich spraw Stań przy mnie i patrz: To ty sprzed lat Nad tobą świat gwiazd Masz twarz we łzach Mijasz ulice znane z dawnych lat Za tobą bar z drzazg I park ze szkła Czas dowiedzieć się że Życie jest gdzie indziej Skreślmy dzisiaj swe Serca w grze Będziemy szukać szczęścia w niej
|
|
#2759 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
` Masz jedno życie dzieciak! przeżyjmy to życie jak najpiękniej. ![]() wykorzystać, wymolestować to życie ile się da ![]() Jedno życie, często na krawędzi, dajemy radę. Żyjmy pełniej, bardziej, mocniej! więcej pomysłow nie mam,zapewne nie pomogłam w każdym bądź razie starałam się
|
|
#2760 |
|
Rozeznanie
|
powinnam - dziękuję ślicznie
ja Twoje też uwielbiam ;**_______________ Dłonie mam suche bo nie głaszczesz ich, niedługo opadna jak uschnięty liść. I nie przepraszaj, że mnie uwiodłeś. To jakbyś przepraszał że żyjesz. Może na mężczyznach się nie znam, ale o butach wiem wszystko. zasypialiśmy, budziliśmy się. tak cholernie normalnie. tak najlepiej. w jego objęciach, zasypia we mnie strach Wrrr nie ma wyjątków! Tylko geje są tacy jaki powinien być każdy facet! każdy skrawek świata posiada coś co kojarzy mi się z Tobą. bo uwielbiam, kiedy jesteś taki zapatrzony, obserwując jak tańczę z innym. Są może cukierki o smaku pocałunków, zapachu słońca i w kolorze malin?
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-04-10 o 13:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

/żart/ xD

buziaki! 

ja Twoje też uwielbiam ;**