|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sluby sierpniowe 2009
Cytat:
, ale wesele będę miała w Legnicy a ślub w mojej rodzinnej miejscowości.Zaproszenia postanowiliśmy rozwozić w połowie maja, po świętach jedziemy je zamówić. Wybieram się po nie na Robotniczą we Wrocławiu, znalazłam ich przez neta. A może wy macie jakąś propozycję gdzie są fajne zaproszenia??
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Dzien dobry Kobitki
co do piosenki na podziekowanie dla rodzicow to my chcemy "To co w zyciu wazne jest" Krawczyka i Dabrowskiej: http://www.youtube.com/watch?v=zxenD7kFu14 to tak by dac do myslenia naszym tatusiom, ktorym nie ma za bardzo dziekowac, za to mamcie mamy na medal i nie chcemy rezygnowac z podziekowan ![]() mamy dostana bukiety roz, ksiazke "jak zostac dobra tesciowa" i ramki na nasze przyszle slubne zdjecia, a ojcowie-jeszcze nie wiem - pewnie jakis alkohol z gornej polki i moj tata ramke (bo moi rodzice sa po rozwodzie) zabcia - nie poznalam ze to Ty bo zmienilas avatarka kurcze, ja tez bym chciala zmienic, ale ja sie przyzwyczajam wizualnie i nie lubie jak zmieniac, wiec sama nie zmieniam agus - super ze suknia juz w domciu |
|
|
|
#3363 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak piszecie o tym odchudzaniu, a ja jestem trochę przerażona, bo jak zamawiałm suknię, to była ciut przy wąska ...no i postanowiłam, ze do kolejnej przymiarki, którą mam zaraz po świętach na pewno schudnę - niestety nic w tym temacie nie zrobiłam, a wręcz wydaje mi się że boczki mi urosły...hehe. No i martwię się, ze ta suknia będzie za mała....ech...schizy ...
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sluby grudzień 2009 r.
dziewczyny spokojnie, bo ktoras do slubu pojdzie z limem
rzeczywiscie nie tworzy sie watkow miesiecznych tak jak ma to m-ce w slubach czerwcowych) noi sluby zimowe to chyba fajny pomysl |
|
|
|
#3365 |
|
Wtajemniczenie
|
A my chyba jednak kupimy takie obrączki jak nam się podobają chyba, że mojemu TŻ bardziej spodobają się te jednokolorowe, ale wątpie
I najprawdopodobniej będą to te :http://www.wec.com.pl/Obraczki-slubn...3.html?aff=853
|
|
#3366 |
|
Wtajemniczenie
|
Groszek dziękuje za informacje odnośnie obrączek...cena mnie przeraża, ale macie racje, to przecież jest na całe życie!!! Jestem tylko ciekawa co na to powie mój TZ
hehe złotko bardzo ładne te sukieneczki, takie delikatne i bardzo kobiece ![]() A co do wątku, to ja myślę, że nie warto go zamykać...ja byłam na ogólnym wątku i zrezygnowałam, podoba mi się sierpniowy bo tak jak większość dziewczyn, dotyczy mnie bezpośrednio więc ciesze się że powstał
|
|
|
|
#3367 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sluby grudzień 2009 r.
Oki. Dziekuje Ci za merytoryczne wyjasnienie teraz juz rozumiem.
|
|
|
|
#3368 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć wam wszystkim
Dziewczynki trochę mnie tutaj nie było i tak naprawdę nie wiem co się dzieje na forum, ale mam nadzieje że wszystko OK U mnie po staremu , narazie zapłaciliśmy za ślub, zapowiedzi u mnie w kościele juz poszły, zostały teraz zapowiedzi u TŻ które pójdą po świętach i jeszcze tylko spowiedź. Za dwa tygodnie idę na przymiarkę a do kupienia została mi tylko podwiązka. Aha idę zarezerwować termin w kwiaciarni , wiązanka wybrana , tylko nie wiem jaką sobie wybierze starsza, a właśnie powiedzcie czy to ja mam jej wybrać jaką i z jakich kwiatów czy ona wiem tylko że powinnam jej dobrać kolorem do jej kreacji , ale jaki to ma być bukiet to chyba ja decyduje
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
Chciałabym na niej zrobic takie zestawieni : oni-my, ich slub- nasz slub. mam mniej wiecej koncepocje tylko, ze tu i tak nic nie zrobie, bo nie mam zdjec.wczoraj za to zaczęłamrobic ten album i jestem na 3 stronie hehe. zdjęciami sie zajmę w Polsce, teraz tylko tekstem. |
|
|
|
|
#3370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3371 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja szyję w Krakowie za 800 zł ( cena z materiałem) i wzór taki jaki chce, wydrukowałam sobie z internetu zdjęcie i na tej podstawie krawcowa mi uszyje!!! Jest sprawdzona, chociaż trochę nawiedzona
Obeszłamw Krakowie wszystkie salony, wybrałam wzór i teraz szyje. Sukienka którą wybrałam kosztuje 3500 zł a ja zapłacę 800 zł. Prosze daj namiary tylko jak ja zrobie fotke tej sukienki?w necie jej niema stronki niemaja Mi tez szkoda wydac tyle kasy tez niezalezy mi na metce
|
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego teraz powstaje tyle odrębnych wątków??
panny grudniowe, panny zimowe, panny sierpniowe itd??
|
|
|
|
#3373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i chce mieć suknie taką w jakiej się zakocham i będzie już moja, oczywiście bez szaleństw jak 5000 czy więcej, ale tak do 3000 mogę wydać, ciężko na to pracuje i należy mi sie chcę wyglądać jak księżniczka hehe Ale jak macie okazje, aby kupić dobrze uszytą suknie za 800zł to czemu nie
|
|
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ostatniej przymiarce krawcowa stwierdziła, że ubyło mi jakieś 2cm od poprzedniej przymiarki kiedy brała miarę. Tak więc widać efekty Ciekawe jak dzisiaj będzie na przymiarce - mam nadzieję, że nie schudłam, bo suknia nie będzie pasowała
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ćwiczę, tylko nie jem słodyczy i cukru.
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
hm.. ja bym chyba nie mogla, tak calkiem cukru sie wyzbyć, zreszta on jest w tylu produktach
|
|
|
|
#3378 |
|
Przyczajenie
|
ja wychodzę za mąż 9 maja.. czyli za 29 dni!
)
|
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
super. a jak tam nastrój?? jest zdenerwowanie??
|
|
|
|
#3380 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś miałam taką silną wolę, ze mogłam sobie odmówić słodyczy i innych dobroci
co prawda nie skończyło się to zbyt dobrze, bo przegięłam z tym niejedzeniem i miałam problemy. Teraz by się przydało zgubić z 5 kg, ale wokół tyle pokus i jeszcze teraz święta...jak tu nie zjeść pysznego serniczka
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale np. pszeniczki oblewane miodem zajadam razem z mlekiem. Aż tak strasznie mi nie odbiło, żeby się wszystkiego wyzbyć
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ja to sobie non stop obiecuje, ze odstawiam słodycze i zaczynam cwiczyc, ale wszytsko konczy sie tylko naplanach
|
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tydzień przed Tobą
![]() Cytat:
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
tak, tylko moja silna wola konczy sie po jednym dniu
|
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa jestem jaka bedzie pogoda w sierpniu
|
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dołączam do jak na razie największej ekipy - 01.08.2009!!! Więc co mamy: zaproszenia odebraliśmy wczoraj nauki i poradnię zrobione suknię i buty i zamówiony welon kościół i salę (w tym ciasto, tort i alkohol) zarezerwowaną makijażystkę, fryzjerkę i florystkę obrączki - pięęęęękne! fotografa dj-a wstępnie dekorację sali świadków jesteśmy w trakcie kursu tanecznego mamy hotel na noc poślubna mamy pensjonat na honey moon ![]() księgę gości samochód - wujek Nie mamy: papierków z USC dekoracjo kościoła pierwszego tańca nic dla Pana Młodego albumów dla rodziców bielizny i pierdół typu podwiązka, pończochy kolczyków (ale wybrane są) kieliszków na toast winietek zawiadomień na sam ślub Chyba wyczerpałam temat...
|
|
#3387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dużo macie już załatwione!!! super ![]() Madzialenka pogoda będzie piękna słoneczna i lekki wiaterek
|
|
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
My tez slub mamy 1 sierpnia a oto co mamy:
Więc co mamy: zaproszenia , winietki, wkładki do zaproszen)wybralismy, ale nie mamy pełnej listy gosci (tzn mamy ale za duzo i trzeba ponad 40 osob skreslic) nauki suknię zamówiona w salonie ona i on w warszawie kościół i salę mamy. slub na godizne 17.00 zarezerwowaną fryzjerkę i florystkę obrączki - upatrzone, ale jestesmy teraz w Holandii więc kupimy w połowie maja jak bedziemy w Polsce fotografa zespół świadków( dla mnie jest, TZ swojego jeszcze nie zaprosił) Hotel dla gosci mamy hotel na noc poślubna samochód - mamy 2 typy: albo moich rodziców, albo kolegi wybrana jest tez fryzura i wiązanka dla mnie. Nie mamy: Reszty ![]() no.. i to chyba wszytsko jak narazie edit: ewurka mam nadzieje. szkoda, ze nie prognoz az tak długoterminowych ![]() edit 2 : aha mamy tez wybrane utwory na pierszy taniec i podziekowania dla rodziców oraz prezenty jakie chcemy im dac, tylko trzeba je jeszcze zrobic Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-04-10 o 10:37 |
|
|
|
#3389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
witaj jak samopoczucie? stres dopadł?
|
|||
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
oo a gdzie kupujesz tak ksiązkę "jak zostac dobrą tesciową"??
znalazłam na allegro
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-04-10 o 10:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.

Suknię mam z salonu wrocławskiego

i ramki na nasze przyszle slubne zdjecia, a ojcowie-jeszcze nie wiem - pewnie jakis alkohol z gornej polki i moj tata ramke (bo moi rodzice sa po rozwodzie) 
tak jak ma to m-ce w slubach czerwcowych) noi sluby zimowe to chyba fajny pomysl 

Obeszłamw Krakowie wszystkie salony, wybrałam wzór i teraz szyje. Sukienka którą wybrałam kosztuje 3500 zł a ja zapłacę 800 zł.
stronki niemaja