|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Małpy jesteście, że nie chcecie ze mną pisać!!! :[
Strzelam focha z przytupalcem (Kinuś- dzieki za wiadomości od Malutkiej i Dawidka. Mam nadzieję, że oboje dobrze się czują. Lecę zaraz do męża do pracy i później do domku. Do juterka- choć nie wiem czy <skoro się teraz obraziłam> znajdę dla Was czas <foch>. Miłego dnia
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mam czasu na pisanie na razie miłego dnia Kasieńko |
|
|
|
|
#513 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobra spadam na pazury ciesze się...chociaż jak pomyślę ile muszę tam siedzieć (a przypominam, że mam szwy na pośladku), to aż mi się odechciewa...no nic - jak mus to mus![]() Kacha nie fochaj sięplisss. Buziak antyfochowy dla Ciebie
|
||
|
|
|
#514 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieje że wszystko już będzie ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I
|
||||
|
|
|
#515 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem na chwilke w miedzyczasie sprzataniowym heheh.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Poza tym nie znosze butow na korku a juz bron Boze zabudowanych z odkrytym palcem . Dziekuje za kolorek a wloski faktycznie balejazyk. Fryzjerka uznala ze trza by mnie rozswietlic ![]() Cytat:
Aniu co do jakosci buciko to jeszcze nic Ci na ich temat nie powiem, bo narazie sa zamowione. Jak dotra do mnie to dam Ci znac
|
||||
|
|
|
#516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Powodzenia dla Twojego tyłeczka A ja stwierdziłam, że u nas w mieszkaniu ostatnio ruch jak na Marszałkowskiej, przedwczoraj było dwóch kumpli, wczoraj braciszek, tatuś i siostra (jechali z trasy i wstąpili na herbatkę bo mieli po drodze), dzisiaj znowu jeszcze jeden kumpel przychodzi. Ciekawe kto jutro, chyba trzeba będzie do rodziców uciekać
|
|
#517 |
|
Zadomowienie
|
Ale sobie wykrakałam wczoraj! Do jasnej ciasnej! Mam wolne i jestem chora, bol gardła mnie zmiotł z powierzchni ziemi. Dlatego wstałam dziś o 16!!
Troche sie lepiej czuje, poratowal mnie Tantum Verde, ale goraczka nie chce mi spasc. Mielismy takie fajne plany na dzisiejszy dzien, pogoda jest piekna a ja przykuta do lozka Izka raczej to nie angina bo temp mam 37,2 a przy anginie miewam o wiele wyzsza. Lola tez chce takiej pizzusi, dzis musze sie zadowolic kaszka przez to gardło Gosiu Kasiu Ty tu nie stroj fochow - akurat ja jestem dzis usprawiedliwiona.... Och dzieki Bogu zatrzymalam sie na obecnym poziomie wzrostu bo gdybym osiagnela 180cm i wzwyz to porazka. Co dziwne mam dosc mala stope jak na ten wzrost: 38 ![]() Daget wielkie za prace ![]() Anusiu ja z pieczeni kuleje, nigdy nie robiłam ale za to znam fajny przepis na kurczaka w ciescie francuskim. Czeko21 wstukalam sobie w google Twoj wozek i sobie ogladam, musze przyznac po raz kolejny ze tanie to one nie sa.Gosiu to czy sie ma dzieci czy nie nie znaczy ze nie ma sie zdania na temat wychowania. Kiedyś mialam nieprzyjemna rozmowe o wychowaniu z biciem czy bezstresowym. Niektorzy nie rozumieja ze jest jeszcze cos pomiedzy tym. Ktos tu ma ochote na dzidziucha ![]() Kinuś dzieki za wiesci, dla malutkiejGdzie w ogole podziewa sie reszta dziewczyn?!?! |
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kobietki kochane
dzieki za odzew w mojej sprawie niestety na zdjecie mej osoby solo i w pelnej okazalosci trzeba bedzie poczekac bo zepsul nam sie aparat (niechcacy go upuscilam ![]() ) ale napewno jak bede miec to Wam wrzuce. Kasienko wlasnie tu pojawia sie problem bo Kotek nie posiada eleganckich strojow ale ze mnie tepa strzala ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- no no no chyba strzele fochacza z przytupem jak Kasienka (p.s. Kasienko Twoje rady odnosnie mojej osoby jak najbardziej sie przydadza, jak zreszta Was wszystkich, przyjme dzielnie na klate wszystkie porady...mozna dolanczac fotki |
|
|
|
#519 | |||
|
Zadomowienie
|
Hellooł Żonatki ***
![]() Cytat:
I am BONd....tfu Iza....O żesz TY ...biedny mąż, taki "zaszczuty" ![]() Łee tam, nie patrz na to...tak zamieszałam, że sama już nie wiem, czy to sukienka czy tunika... Cytat:
A czemu zazdraszczasz instynktu?? łłiiii tam.... no dobra ja chcę czerwono-czarne... Widziałam jak gdzieś podpowiadasz dziewczynom różne rzeczy o stroju...ot stąd wiem, żeś niezła w pomaganiu ubiorkowym, no i sama zresztą ciuszki ma ...liganckie... Cytat:
Dziewczynki kupiłam buciki...wreszcie... Ide coś schrupać, bom głodna...chrup! Uciekać bo wciągnę nosem... I znowu mnie humor dopadł...ten taki głupawkowy...ah!
|
|||
|
|
|
#520 | |||
|
Zakorzenienie
|
no to sem wrocilam z kosciola. Moja znajoma organistka wepchnela mi w gars kamere i aparat i kazala nagrywac tylko zapomniala dolaczyc instrukcji i 2 rak do pomocy
Ale dalam rade hehehCytat:
.... Albo skarpete... "zbieramy na wozek" hehehehCytat:
A to mamy Twoje przerabiac czy dolaczac wszystkie jak leci ??? hihihCytat:
![]() Mam nadzieje ze moj Skarbek przyjmie na klate nowy image zoneczki bo jeszcze mnie nie widzial hihihhi Ej a czy widzial kto nasza szefowa???? |
|||
|
|
|
#521 |
|
Zadomowienie
|
Cały dzien sie kuruje zeby chociaz House zobaczyc a tu mecz mi puszczaja
Dagus maz mnie wygrzeje dopiero wieczorem Szefowej juz od dawna nie widac.... Jutro juz bedziesz testowac nowy image ![]() Izka jakie butki zakupilas? |
|
|
|
#522 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Więc za chwilę Cię zaatakuję prywatnie... czy chcesz czy nie! Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#523 |
|
Wtajemniczenie
|
Hi pokazuje pazury i znikam bo mąż laptoka chce
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Dagus z tymi fotkami to chodzilo mi ze mozecie wstawic fotki np fryzury jaka by mi pasowala
![]() jejkuuu usnelo mi sie i znowu nie bede mogla w nocy spac |
|
|
|
#525 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
no heeeeeeeeeeeej
już mi przeszedło ![]() I jestem pierwsza Komu kawki?
|
#528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ten wozek ktory ja chce to jest w miare tani bo 3w1......pozagladaj na allegro na inne sa nawet za 3 tys nigdy bym nie kupila wozka za ta cene bo i po co? wozek ma sluzyc dziecku a nie mamie zeby szpanowac!!Cytat:
![]() witam zoncie w wielki piatek!! ja wlasnie palaszuje sniadanko!! ![]() moj tz jest wniebowziety bo wczoraj przywiezli mu jego wymarzona plazme i bawil sie do nocy swoim nowym tv!! ja za chwilke bede mamie pomagac robic kolaczyki- bo babcia sie uparla ze mamy zrobic!! mam zamiar tez 1 raz zrobic pasche-mysle ze mi wyjdzie...... i na spowiedz by sie przydalo bom grzeszna byla
|
|
#529 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej słonka
Cytat:
![]() bardzo ładne Cytat:
![]() No a wczoraj dostałam wieści, że przyszła mamusia naszego psiaczka została pokryta, hihi
|
|
#530 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Żadna koza nie chciala kawosza- to nie
Sama wychlam całego zbańca... dostanę ataku serca od nadmiaru kofeiny.... i będziecie mnie miały na sumieniu ![]() Aguniu- filiżanka z dzbańca ulana dla Ciebie- możesz czuć się uniewinniona w razie mojego ataku... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
I żeby gardełko nie bolało a co do kopytka... ja uważam że mam spore kopytko- bo właśnie 38 przy moich 160 cm Cytat:
lubisz buty na obcasie?? jeśli chcesz zmiany... musisz je polubić ![]() Cytat:
![]() fotka zrobiona, ale nie miałam siły jej wczoraj wrzucać po sprzątaniu... postaram sie dziś lub jutro Moja bratnia duszo Na moje oko żel położony dobrze Następnym razem jednak ja bym kazała zrobić głęboką linię uśmiechu we frenczu A pazurki masz ładne, więc myślę że wyglądałoby to 1000 razy lepiej Wstrętna jestem?? ![]() Buzi daję Przynajmniej szczera... Kurczaku pakuję paczki na święta dla pracowników. Spakowałam 17 z 49 i umieram ze zmęczenia
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-04-10 o 09:30 Powód: Agunia przylazła na kawkę :D |
|||||
|
|
|
#531 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale oglądalismy go u mojej mamy z moja siostra i z Conorem i tak oglądaliśmy, że cały wór butelek po piwach został i dopiero ok 12 byłam w domu ![]() Pazurki bardzo ładne takie lubię Cytat:
|
|||
|
|
|
#532 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was
![]() Ja tylko na chwilke, chciałam złożyć Wam życzenia radosnych świąt Wielkanocnych Pogody w sercu i radości oraz smacznego święconego w gronie najbliższych osób Super, że u Malutkiej i jej synka wszystko ok. Nie wiecie ile waży Dawidek? A ja zaraz jade na świeta do rodziców. Wiec może po świetach uda mi sie znalesc wiecej czasu na wizażowanie ![]() Duzy buziak dla kazdej z Was |
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak poza tym to i tak Ci nie wierze że byś sama cały ten dzban wypiła Kochana, ale my też kobitki i znamy te numery
|
|
#534 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Jestem sobie na chwileczkę, zaraz pójdę do sklepiku butki sprzedawać Sama zakupiłam jedną parkę-czarne klasyczneczółenko do biegania-w sam raz do jeansów![]() Prócz tego podziwiam nadmorskie klimaty i...myślę bez ustanku o Malutkiej- już przedwczoraj opijaliśmy z koleżanką ich zdrowie-aż teściowa dzwoniła o 23 gdzie ja jestem bo nikt nie wie Mąż jeszcze w Obornikach , z pracą walczy ![]() Buziaki dla cioteczek
|
#535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz mnie ![]() Cukiera nie daję, bo niezdrowy Ale z mleczkiem jak najbardziej Cytat:
Wesołych również dla Ciebie oraz całej Twojej rodzinki
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A morza zazdraszczam jak nie wiem!
|
|
#537 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#538 |
|
Zadomowienie
|
Hej babochy...
Moj stan jeszcze gorszy niz wczoraj, zaraz jade do lekarza o ile tam dojade bo ledwo zyje. Chyba to jednak angina, goraczka mi podskoczyla i nie chce sie zbic.... Antybiotyki jak nic. Najgorsze jest to ze nie umiem nic zjesc, nawet cholernego jogurtu.... Nie smuce tu juz, zmykam, pewnie sie juz dzis nie odezwe bo bede padnieta jak kawka. |
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#540 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ale sobie pospalam, wstalam z psem o 6:30 i wrocilam do lozka i dopiero o 9:30 otworzylam jedno oczko hihhi No ladne pazuresy ja tam bym na nich jeszcze kwiaciora walnela zebhy nie bylo za smutno
![]() Cytat:
Cytat:
Cere mam dosc tlusta i wrazliwa na zmiany hormonow w organizmie oraz wode a podaj mi jeszcze raz ten wozek bo jakos mialam go obgladac i zapomnialam... A jesli chodzi o wozki dzieciece to jestem very wybredna Cytat:
. No to teraz czekaamy na szczeniaki ![]() Cytat:
. A co do gustow to juz kilka razy nam sie rozminely takze to nie nowosc Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Izka!!!!! Mialas mnie na gg zlapac i co ??? Ach te obiecanki .....
|
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

(

. Dziekuje za kolorek a wloski faktycznie balejazyk. Fryzjerka uznala ze trza by mnie rozswietlic
hand-made: urodzinowo na 40tkę
Troche sie lepiej czuje, poratowal mnie Tantum Verde, ale goraczka nie chce mi spasc.
wielkie za prace 

no co??!! 

a ja?? ja tu jestem bo cierpie na bezsennosc
nigdy bym nie kupila wozka za ta cene bo i po co? wozek ma sluzyc dziecku a nie mamie zeby szpanowac!!
Kochana, ale my też kobitki i znamy te numery