|
|
#331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
Kasia miałam Ci napisać fajna ta sukieneczka, ja lubię takie... moze trochę kolor taki intensywny, ale ogólnie jest fajna ![]() dzień dobryyyyyyy
|
|
#332 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pani tez mówiła, że jak jakiejś nie mają to mogą sprowadzić - właśnie nie było Helice, bo została wysłana do innego salonu, bo jakaś klientka chciała przymierzyć. W ogóle to zdziwiłam się, że aż tyle osób tam było, myślałam, że będzie pusto.Na pewno dobrze trafisz ![]() Cytat:
![]() Możesz przyjechać do Madonny w Krk Tylko, że z Krk ma z Lublinem beznadziejne połączenie![]() Mi się chce mierzyć, bo jest ładna pogoda i mi się wtedy wszystkiego chce ![]() Cytat:
Oby Ci szybko ten dzień zleciał
|
|||
|
|
|
#333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szkoda życia na spanie spoko, dam radę 13 już niedługo przecież
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
Hej PM-ki
ja dizś mam ambitny plan... dematerializować kupę papierów, pomalować jajka i upiec sernik ![]() i to wszystko właśnie do 13 ![]() potem musze podjechać do miasta i kupić barwinek i makowiec
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
nooo Kubusewa to ambitnie... prawie jak perfekcyjna pani domu
![]() my dzis mielismy isc z TZcikiem na wycieczke rowerowa, ale rodzice TZa skutecznie pokrzyzowali nam plany TZ juz chce sie jak najszybciej od nich wyprowadzic... dzis jeszcze bardziej cieszy sie na slub a na rower pojdziemy jutro... mam nadzieje, ze jutro juz niczego nie wymysla... ![]() a wczoraj zaliczylam typowe zagranie.... niedlugo po aero na ktorym porzadnie sie napracowalam TZ zabral mnie na piwo... gdyby skonczylo sie na jednym piwie wypitym na bulwarach pod Wawelem przy pelni ksiezyca to pal licho...ale potem zglodnielismy, wiec w poszukiwaniu dobrego papu przemierzylismy droge na rynek az dotarlismy do bylej restauracji TZa... a tam wino i wcale nie dietetyczne salatki (dobrze, ze ta druga zjedzona na pol ). chyba zaraz pobiegam po domu z odkurzaczem... moze sie cos spali (oby tylko nie odkurzacz Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-10 o 09:40 |
|
|
|
#336 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
super,że sprowadzają jak nie mają czegoś,full wypas tak ma być w salonach a nie ,że się stresujesz,że Cię zjedzie za coś i się boisz nawet zapytać jak dobra obsługa i ładne suknie to i osób dużo ![]() obym dobrze trafiła bo jak już pisałam przy moim szczęściu... ![]() a ja dziś mazurka chyba zrobię tylko jeszcze nie wiem z jakiego przepisu:P znacie jakiś bardzo łatwy?![]() Lain ale Ty szczuplutka jesteś więc spoko
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-04-10 o 09:44 |
||
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
taaaaa
![]() dobrze, ze w Wielkanoc nie je sie tak tlustych potraw jak w Wigilie, bo byloby kiepsko ![]() a tak to w sumie nic mi nie grozi w te swieta ![]() Samciu a w ktorej to Madonnie taka fachowa obsluga? bo ja slyszalam, ze wlasnie ta Madonnowa obsluga to taka srednia troche
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-10 o 09:49 |
|
|
|
#338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wracam do jajek ![]() moja mama która jest w pracy zażyczyła sobie zdjęcie malowania jajek ... ciekawe jak ja to zrobie ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
przecież w wigilie jesz śledzie, karpie.. w pierwszy drugi dzień świąt moze i owszem, ale nie w wigilie |
||
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis czas na odkurzacz ![]() a czym malujesz jajka?? u mnie nikomu sie nie chce jak je ugotujemy w lupinkach cebuli to juz bedzie dobrze
|
|
|
|
|
#340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!! dziś otworzyłam oczy i się uśmiechnęłam bo stwierdziłam że lada dzień Kasi suwaczek ruszy z miejsca a to oznacza ze to się dzieje naprawdę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja dochodzę do wniosku że nie będę mieć w domu dywanów bo to masakra to trzepanie i w ogóle.. co najwyżej jakiś mały na środku pokoju co się w 5 minut wytrzepie.. a tak to wolę przelecieć podłogę szmatą czy tam mopem i luz. Lain nie tylko ty grzeszysz z kaloriami- mnie też tż wczoraj wyciągnął na mało dietetyczne posiłki a na dodatek w domu stoi karpatka własnej roboty którą kocham i uwielbiam więc na śniadanko już jeden kawał zaliczyłam
|
|
#341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do tego ciezkostrawne grochy, fasole, kapusty... Wigilia jest zabojcza dla diety moim skromnym zdaniem przynajmniej ta u mnie ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() i nie o sprzatanie chodzi ![]() ja mam panele, ale najpierw jade odkurzaczem zeby zebrac cala siersc kocia, moje wlosy itp. a potem dobiero sie myje na mokro - tak duzo syfu sie nie czepia do mopa
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-10 o 10:34 |
||
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do kaloryczności no to ok kutia ale nic więcej.. u mnie nie ma tłustości aż takich żeby aż tak się bać
|
|
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sledzi i kutii nie jemy na Wigilie a niestety jedyne potrawy ktore jem w Wigilie sa bardzo kaloryczne: smazony sandacz, gora podsmazanych pierogow z cebulka, puree groszkowe, uszka w barszczu. to moje ulubione wigilijne potrawy i w okresie swiat sobie ich nie zaluje... ale potem widac tego skutki ![]() z reszta samo ciasto na pierogi to porazajaca ilosc weglowodanow. teraz na diecie nie pozwolilabym sobie na pierogi Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-10 o 10:48 |
|
|
|
|
#344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() o no też prawda u mnie ejst podobnie jak u Ciebie smażone ryby,kapusta,podsmażane pierogi i cebulka... mniam!ale ja się nie umiem oprzeć pierogom w ciągu roku potem zielona albo czerwona herbatka hehe![]() Też mam panele w domku i pierw odkurzam,żeby powsysać wszystko co trzeba a potem myję mopem tak jest wygodniej![]() żadna nie robi mazurka na święta?
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Babeczki
![]() Nie mogę się doczekać kiedy będziemy tutaj pisać o naszych wojażach po salonach, ale będzie super a co do dawnego budownictwa domów, to się zgadzam, wszystkie duże, dwupokoleniowe u mnie jakby się chciało wszystko dokładnie posprzątać to trzeba by na szmacie jechać chyba parę dni a w około są dużo większe domy, nie wiem jak u nich to wygląda u mnie jest jeszcze tak że jest dużo meblościanek chyba kiedyś tak było modnie?! kurzołapacze wstrętnez koszykiem chodzi u mnie siostra, mnie się nie chce ![]() Kasia o tym waflu z mleka w proszku to dodajecie jeszcze do tego kakao bo u mnie tak się robi, wypas:ślina:Szanuś u mnie się nie robi mazurka, także niestety nie pomogę
|
#346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie są dwie meblościanki w domku i wiem co to jest kurz niestety u mnie się też nigdy mazurka nie robiło,tzn w tamtym roku mama kupiła ciekawe czy mi się udamoże Ty mi napiszesz o co chodzi z tymi waflami?jak to się robi??? lecę do sklepu na ostatnie przedświąteczne zakupiki:d i chcę coś TŻ kupić na urodziny w końcu:P Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-04-10 o 11:27 |
|
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie mama dzis bedzie jakies 3 ciasta piekla, ale co to bedzie to nie mam pojecia
jedno to chyba bedzie ciasto orzechowo-miodowe. mazurkow nigdy u mnie sie nie jadalo Cytat:
oj mebloscianki to tragedia co ciekawe widze, ze nadal takie cos sprzedaja i ludzie to kupuja... i jeszcze najczesciej ustawiaja sobie na tym stos bibelotow, *******ek i innych kurzolapow ![]() dobrze, ze u mnie w domu zadnej nie ma tata TZa mnie rozbraja ![]() TZ dostal od niego taka ksiazeczke-modlitewnik pt. Pamiątka sakramentu malzenstwa ![]() troche sie tesciu pospieszyl
|
|
|
|
|
#348 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dużo jest teraz w sprzedaży takich meblościanek. U mnie jest w pokoju jedna to przeklinam ją strasznie nie mam co trzymać na niej nawet, wolałabym jeszcze jedną szafę zamiast tego
|
|
#349 |
|
Zadomowienie
|
a my dziś biegaliśmy
właśnie wróciliśmy i robimy śniadanie to znaczy on robi a ja siedzę w necie ![]() bo dla mnie jest jeszcze rano
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak do 11 nie zjem sniadania to juz sie nie bawie w sniadaniowanie tylko nastawiam sie od razu na obiad tzn. zupke ![]() my dzis mamy postanowienie jechac zmienic opony na letnie... pewno trzeba bedzie swoje odstac w kolejce
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-10 o 12:08 |
|
|
|
|
#351 |
|
Zadomowienie
|
tak naprawdę to co osoba to opinie
Czytałam, że najlepiej chudnie się biegając na czczo. Na innej stronie, że nie ma różnicy. Ja na czczo wolę, bo jak coś zjem to nie mogę potem biegać przez 2h bo się źle czuję a zresztą jak nie zmuszę się rano to wieczorem ciężej ... chociaż rzadko mogę biegać rano, tylko jak jest wolne ja jem czasem śniadanie o 13, jeśli wstanę o 12:30
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jakbym wstala o 12.30 to juz nawet bym sie nie zastanawiala nad sniadaniem tylko od razu przystapila do obiadu ![]() my z TZem leniuchy jestesmy rano sobie lubimy pospac, a bieganie i rolki to najlepiej kolo 21-22 ![]() choc wiadomo, ze bieganie bezposrednio po jedzeniu fajne nie jest. TZ niedlugo bedzie biegl maraton. start jest po 9, wiec TZ planuje wstac gdzies tak po 5 rano, zjesc sniadanie i isc dalej spac zeby sie to juz w miare przetrawilo
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-10 o 12:28 |
|
|
|
|
#353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale pamiętaj, żeby zjeść coś po treningu (rolkach). To jest ważne a wiele osób tak robi, że ćwiczy a potem spać i nie je... ja też tak kiedyś robiłam ale posiłek potreningowy jest ważny ![]() obiad? o 12:30? jakoś nie wyobrażam sobie np talerza spaghetti rano
|
|
#354 |
|
Rozeznanie
|
Dzień Doberek
![]() ja za 1,5 godz. do domku ![]() ja troszke sie rozchorowałam, ale na szczęście dzisiaj lepiej sie czuje bo przez ostatnie dwa dni to tak mnie męczył katar ze masakra, nie wyspana chodziałam bo w nocy spec przez ten cholerny katar nie mogłam ![]() ja na suwaczku nareszcie mam 4 z przodu
|
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem wsune serek wiejski. ale prawde mowiac jakos po uprawianiu sportu niespecjalnie chce mi sie jesc a wciskac w siebie jedzenia na sile tez nie lubie ![]() a to juz zalezy od indywidualnego postrzegania czasu taka godzina 12.30-13 to dla mnie jak najbardziej lunchowa godzina, wiec spaghetti byloby idealne a ze sniadanie zazwyczaj jem ok 9-10 (zakladajac, ze nie ide na uczelnie na wczesniejsza godzine) to akurat jest idealna przerwa 3 godzinna miedzy posilkami![]() jedzac sniadanie o tak poznej porze musialabym chyba zrezygnowac z kolacji, bo musialabym ja chyba zjesc bardzo pozno
|
|
|
|
|
#356 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pewnie trudne do roboty... ![]() hehe niezły ten teściu Twój Cytat:
ja uwielbiam takie masy może zrobię taką do ciasta biszkoptowego? hmm muszę pomyśleć![]() kupiłam TŻ odjazdowe skarpetki dwie pary sportowych takich fajnych i dwie takie śmieszne hehe i śmieszne bokserki z bykiem zastanawiam się czy jeszcze coś dokupić czy tak zostawić![]() a moi rodzice kupili mu smieszne kieliszki z napisami typu"chluśniem bo uśniem" itd w zestawie z szklaneczkami idę zjeść śledzika-mój dzisiejszy obiadek ![]() Ja podobnie jak Lain wolę zjeść obiad wcześniej niż później,śniadanie między 8 a 10 późny obbiad tylko jak wracam z uczelni lub jeśli coś wypadnie,ale nie lubię późno jeść obiadu.
|
||
|
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on ostatnio cos ma z rodzicami na pienku, bo jego rodzice na starosc cos sie radykalizuja i bardzo im przeszkadza, ze TZ nie jest tak religijny jakby sobie tego zyczyli... no i wychodza z tego roznego rodzaju konflikty, obrazanie sie itp.dla mnie to ogolnie chora sytuacja zeby doroslego faceta gonic do kosciola, spowiedzi, na jakies rekolekcje itp... i jaki odnosi to skutek? klamstwa, klamstwa, klamstwa... bez sensu... dlatego TZ chce sie szybko wyprowadzic zeby nikt go juz nie kontrolowal czy aby byl w kosciele i co ksiadz mowil... on do kosciola czasem chodzi, ale jak SAM ma taka potrzebe... |
|
|
|
|
#358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rozumiem jakby działa mu się krzywda czy coś,albo jakby nie rozumiał i trzeba było mu wytłumaczyć po co jest kościół itd,ale jeśli go zmuszają to tak jak mówisz -same kłamstwa i kłótnie.To już za późno na "uczenie go" jak powinien postępować,tego mieli uczyć go jak był mały a nie teraz. Teraz powinien sam wiedzieć kiedy chce i potrzebuje do kościoła iść i się pomodlić. A zmuszanie potem kojarzy się tylko źle...więc bez sensu...
|
|
|
|
|
#359 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja byłam dziś na zakupach i ogólnie były bardzo udane
Tylko butów sobie nie kupiłam, bo na moją wielka stopę nie było nic ciekawego. Wynoisze jeszcze stare a pozniej na lato sobie jakies fajne kupie![]() Na razie koniec sprzatania wiec moge leniuchowac Ale jutro nadrobie
|
#360 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

ja to bym już chetnie poszła ale się boje,że mnie z salonu wygonią
a więc może nawet jutro tam skoczę

i w okresie swiat sobie ich nie zaluje... ale potem widac tego skutki
u mnie jakby się chciało wszystko dokładnie posprzątać to trzeba by na szmacie jechać chyba parę dni
bo u mnie tak się robi, wypas:ślina: