|
|
#2791 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Ma prawie wytatuowane jego imię,
w sercu przechodzącym przez klatkę piersiową . Z jego zdjęciem przyklejonym do ściany . Przypuszczam że nie załapałam kawału . Kofeinowe pierd.olenie sprawia że jestem zmęczona .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-04-10 o 16:42 |
|
|
|
#2792 |
|
Przyczajenie
|
w naszej miłości niebo jest granatowe .
nie wychodzę już z książki. upiły mnie wampiry . bardzo cihco marznąc podsłuchuję Twój uśmiech. ostatni raz mówię ostatni raz. -Boję się -To dowód na to że kochasz . małe zło, małe zło, moje małe zło . Dupa, nie będzie miło. los zawsze przeciwko kochankom. Kiedy patrzyłam na mojego anioła, serce rozsadzała mi czułość. |
|
|
|
#2793 |
|
Raczkowanie
|
-puk, puk
-kto tam? -to ja, Miłość. -nie znam Ciebie. -a więc poznasz, otwórz proszę. -nie znam Ciebie nie otworze... -otwórz się serduszko, rany Twe ukoję. -nie otworzę Tobie, bo się Ciebie boję... -zaufaj mi, zaczniesz życie nowe. -nie mogę Ci zaufać, nie jestem gotowe... -odmienię Twoje myśli,odmienię Twoje sny. -Nikt mi nie pomoże! A jeśli to nie Ty? -Otwórz, a zobaczysz. nic złego Ci nie zrobię. -Nie chce, bo mnie zranisz. Ja nie wierze Tobie... -Uwierz mi Serduszko, dam Ci siebie, bez granic! -Nie mogę, nie mam siły. I to wszystko za nic? -Chcę mieszkać u Ciebie, nie goń mnie do lasu... -Nie przyjmę Ciebie,nie mam teraz czasu. -Więc przyjdę później. Bólu Ci nie zadam... -Nie przyjmę Ciebie. Dzisiaj mam bałagan. |
|
|
|
#2794 |
|
Raczkowanie
|
zniknęło szczęście .. a może nigdy go nie było
płaczę, gdy Aniołowie zasługują na śmierć.. patrzysz na mnie z taką wiarą, z jaką nigdy nikt nie odważył spojrzeć się.. jeśli jest noc, musi być dzień, jeśli łza - uśmiech.. kiedy tęsknię zamykam powieki, kiedy kocham otwieram serce.. chciałam być jak głaz, Twoją siłą, zapomniałam, że jestem tylko życiem.. nie bądźmy śmieszni myśląć, że może być jak w bajce.. a życie moje życie toczy się obok mnie przepływa mi przez palce.. czasami wystarczy jedno spojrzenie.. powiedz mi, co się stało z moim życiem? dla Ciebie to nic nie znaczy, ale dla mnie głupia rozmowa z Tobą jest warta wszystkiego... gdyby nie cień, byłabym całkiem samotna.. na cmentarzu moich nadziei wypalił się znicz szczęścia.. więc nie budź mnie, mogę nie istnieć, wciąż kocham Cię.. najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, gdy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedzial, że ona nigdy nie bedzie Twoja.. nie ma takiego człowieka, który nie kochał .. ale cała rzecz w tym, co kocha.. jesteś daleko, lecz blisko serca mego, cokolwiek by było.. żyj pełnią życia, bez wzgledu na to ile dano Ci czasu choćby nie miało być jutra, żyj jego pełnią.. może gdybyś był ogniem w którym spłonę .. i kroplami łez, co spadają w me dłonie..
|
#2795 |
|
Zadomowienie
|
Skoro stoisz przed moimi drzwiami
To chyba znaczy, że cofasz Wszystko, co powiedziałeś Czyli, jak bardzo pragniesz Każdej innej, ale nie mnie Powiedziałeś też, że nigdy nie wrócisz A tu proszę- znów jesteś. Wszystko zwinąłeś na jedną wstążkę I wszystko raptownie wziąłeś i odszedłeś Cholera, to jest szalone kiedy zamiotłeś sprzed siebie miłość Jesteś taki brzydki kiedy płaczesz kocham cię, jesteś jedyną-To już wygląda na odtwarzane Mam mężczyznę, który ma dwie lewe nogi Zniewalałeś mnie Swym niesamowitym światłem Ale teraz związana jestem z życiem, które zostawiłeś za sobą |
|
|
|
#2796 |
|
Rozeznanie
|
a coś w ten deseń będziecie miały? :
Miłość. Piękna wróżka, którą musisz mocno trzymać, bo odleci. potrzebuję tego typu opisów, dluższych tekstów (mogą być cytaty). (ew. jesli ktoras potrzebuje inspiracji: www ) Z góry dzięki . to teraz czas na obiad, yy znaczy na opisy Nie lubię czegoś takiego. |
|
|
|
#2797 | |||
|
xoxo
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Życie wcale nie jest fair. Nikt Cię nie jeszcze nie uświadomił? Więc skończone wszystko, wszystko między nami… ______________________ Robisz jedyny możliwy krok Krok o życia w normalnym świecie mam 100 % wiary w siebie Niszczę zniechęcenie, niszczę stagnację Rozkochaj mnie w sobie zrób to wreszcie
|
|
#2798 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za pochwały ;D ![]() Little Ballerina <3 TiS <3 . a ja was uwielbiam ! nie wybaczę Ci 12-u moich łez . pasujemy do siebie, wieesz ? ^^ teraz jesteś tylko wspomnieniem. kiedyś byłeś wszystkim. to już rok jak nie ma Cię. kocham wspomnienia o Tobie. chociaż Ciebie już nie. - a ty jak mnie widzisz ? - jak tajemnice. kobiety nie są szafkami z IKEI , które da się zamontować wg instrukcji ; ) bajka o naszej złudnej miłości . głaszcząc mnie, można mnie zranić wiesz ?
|
|
#2799 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem, czy nie za późno, ale kilka ode mnie
: nie chcę tęsknić,wiedząc że powrotów w tym scenariuszu nie przewidziano. zawsze będę mieć do Ciebie tę cholerną słabość.. nie analizować, nie myśleć obsesyjnie ..niby inaczej, a jednak wciąż gnam do Ciebie myślami nie potrafię i nie chcę usunąć Cię z pamięci.. bezsensownie cenię wspomnienia wytłumacz sercu, że bić do Ciebie nie powinno.. wydłubię Cię z serca, choćby ostrym nożem widząc Ciebie zagryzam wargi. zdrapię Cię z mego serca, jak przedwczorajszy lakier ..i nie potrafiła, ot tak, odkochać się, tylko dlatego, że już go nie było.. choć minęło tyle czasu, wciąż Cię mam przed oczami przyklejam się myślami do Ciebie.. robiłam wszystko by o Tobie zapomnieć..widocznie bezskutecznie. |
|
|
|
|
#2800 |
|
Przyczajenie
|
nie mogę zasnąć, nie opowiadaj mi bajki na dobranoc bo nie boję się ciemności, bo ukrywam pod poduszką mojego anioła cierpię na chroniczną bezsenność moje ciało każdej nocy rwie się na kawałki, usta krwawią, piersi nienawidzą same siebie, spętane niewidzialnym pożądaniem, tak chcę, chcę zasnąć. cierpię na chroniczną bezsenność a ty..? powiedz, że zaśniesz obok, mnie..
|
#2801 |
|
Raczkowanie
|
* Poczuć jak smakują konsekwencje.
* Być zawsze i wszędzie. * Tak po prostu - Z przymrożeniem oka * Sama słodycz , sama gorycz. Coś o tym że kogoś olałam ale rozumiem że to nie było miłe dla tej osoby i trochę żałuję . Mogę prosić ? |
|
|
|
#2802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli trzymasz miłość zbyt słabo, odleci. Jeśli ją ściśniesz za mocno, umrze .
|
|
|
|
|
#2803 |
|
Przyczajenie
|
gdzieś w każdym z nas jest dziecka ślad
)powiem Ci naprawdę jak to jest widzę Cię z dala [..]Zdjęli mi kaftan i nagle widzę cię znów[..] oczekiwanie, tak pełne niepokoju te dobre przeczucia i złe skutki małomówna miłość nie milcz już tyle, brakuje mi Twojego głosu tęsknię... bardzo.. wiem.. mam obsesję.. mam obsesję na jego punkcie jego uśmiech tak bardzo boli i jednocześnie sprawia że lecę pamiętam kilka ostatnich słów dzisiaj jak kiedyś dawno znowu poszedłeś górą nie dołem... dzień następny z Tobą powtórek nie będzie, ale można spróbować po naśladować dobrze to wiem.. huśtawka naszych dni sens otwiera inne drzwi jak dobrze widzieć że uśmiechasz się uśmiechaj się, bo ze smutkiem Ci nie do twarzy zostań ze mną ten raz... odnajdziemy się?
|
#2804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
łaaa. jak milo ;** te najlepsze, mnie lubią łoh ;*okradam Was równiez. <33 ;* ------------------------------- Miłość, miłość, przerażające słowo. Jakaś cząstka mnie myslała ''prosze nie patrz tak na mnie. Jeśli tego nie zrobisz, będę się jeszcze mógła odwrocic" .. a inna cząska Ciebie myslala ' spojrz na mnie' .. wciągnełam go w moje życie. - Jesteś zmęczony? -Tak, bardzo .. -To minie, skarbiie .. <3 Jego perfumy, sa obietnicą .. przynoszą ukojenie .. Kruszę się, nadzieja opada jak jesienne liście. Podnieś mnie. Można odejść na zawsze, by stale być blisko .. Nie wracaj. Kochanie, z odległością nie wygramy... Nie ma żadnego MY. Nigdy nie było NAS . Na dodatek beze mnie nie mówił byś nawet JA. Nie chciała sie z nim kłócić, kiedy dzieliły ich tylko godziny od rozstania. Ale niektóre słowa były zbyt bolesne, żeby je zignorować, niektóre granice tak czułe, że trzeba było ich bronić przed wszelkimi intruzami. Zapomniała o oddech, kiedy dotknął ustami jej warg. Kiedy rozdzielili się, zapatrzyła się w jego niebieskie oczy, widząc w nich odbicie własnych uczuć .. rozpływasz się w momencie gdy chce podejśc i Cie poczuć .. wciąz marze jeszcze ze kiedyś staniesz obok .. z dotknięciem Twojej dłonii ,obraz znika z moich oczu .. serce bije coraz mocniej, słysze gdzies Twój głos w oddali ' nie kocham Cię' .. Trwa w złudzeniu,ze jest jej do życia potrzebny. jeśli poczujesz,że juz mozesz mnie opuścić zrób to. Ale jeśli się mylę i dzisiaj jest wszystkim, co mi pozostaje, chcę Ci powiedzieć, że bardzo Cię kocham i że nigdy Cię nie zapomnę. Powoli zaczynam zapominać o wszystki co się wydarzyło i wtedy Ty wracasz .. |
|
|
|
|
#2805 |
|
Przyczajenie
|
stoisz obok mnie a ja milczę
tych kilka słów których wtedy zabrakło te gesty których nie było żałuję tego czego nie zrobiłam... bo to co zrobiłam było dobre. nie powiem Ci już nic moment a jakby minął wiek już milczę idź szukać wiatru w polu liczyć chmury wiem czym jest lęk
|
#2806 |
|
Raczkowanie
|
Słoneczka moje najdroższe dzisiaj ja z prośbą, wybaczcie. Potrzebuję bardzo opisów na temat tego, że te święta nie będą należały do dobrych. Jak zawsze zabraknie na nich najważniejszej dla mnie osoby i jest mi z tego powodu niezmiernie przykro. W dodatku w Oblewany Poniedziałek to dzień Jego urodzin. Bardzo, bardzo za Nim tęsknię i wciąż nie mogę się pogodzić z tym, że On nie żyje, mimo że już dużo czasu minęło.
Bardzo mi zależy, rybki. Dziękuję. papergirl, styrana, honey091, Primadonna, lilyblack, uwierzwsiebie, agattee, powinnam, nieliczylamwcalesie, chocapic, JednaNaMilion, NieZTejBajki, truskawkowa1993, Paajkaa, Little Ballerina, Miluuu, TiScatteroUnaFoto, nydee, dontlookdown, Sabiiina, kamisha, Marzeniątko, peculiarity, KaMa2704, caroline060, neee? i tak bez off'a: shh pozwól mojej tęsknocie brzmieć
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2009-04-10 o 19:17 |
|
|
|
#2807 |
|
Rozeznanie
|
* Ejj, czy ktoś ostatnio nie zostawił na gg parasola ? xD
* W niektóre rzeczy trzeba najpierw uwierzyć, żeby je zobaczyć . . * Tak daleko w kilometrach, a tak blisko mego serca . * Na jego twarzy rozkwitł tak wielki uśmiech, że nie mogłam go nie odwzajemnić .
|
|
#2808 |
|
Raczkowanie
|
BARDZO PILNE.
Moje kochane , ja przepraszam że tylko z jednym opisem , ale bardzo mi potrzebne coś o koledze który z zazdrości skłócił ze mną drugiego kolegę , a tamten na naszej klasie napisał mu w profilu " miałeś racje , smieszna jest" . Ehh . Coś o tym , bardzo , bardzo , bardzo proszę ! * Życie nie jest bajką . Życie nie jest sielanką. Z życiem trzeba umieć sobie poradzić. Ale czy masz na tyle sił ? |
|
|
|
#2809 |
|
BAN stały
|
W mojej księdze kłamstw byłam wydawcą.
Bo co ty zrobiłeś mi, ja zrobiłam tobie. Zbyt wiele kłamstw spowodowało zbyt wiele gier. Więc tańcz przy dźwiękach perkusji... Nie znałeś mnie wtedy więc już mnie teraz nie poznasz. Sprawdź swoją melodię. Po zjedzeniu tony słodyczy zrozumiałam, że fajna jestem, kurde no.! xD _________________________ ___ Prosiłabym o coś pozytywnie wiosennego. Tylko nie o miłości proszę. Wręcz przeciwnie. Może coś o tym, że jestem sama, a mimo to jakoś umiem,a przynajmniej staram się być szczęśliwa.? |
|
|
|
#2810 |
|
Raczkowanie
|
wyrosłam z możliwości szczęścia.
przemawiaj do mnie, mów rzeczy brzydkie, mów rzeczy śliczne, mów słowa niepojęte, banalnie słyszalne mów mów mów palcami szuka swojej wyobraźni. stara się unikać folderów zdjęć najpiękniejszych ludzi najpiękniejszych. spójrz w moje oczy, potraktuj je jak niekończącą się przestrzeń, z nienarysowaną literą K, jak Koniec. szybciej śpij, szybko śpij. bez znajomości ciebie aż tak, przebywać byłoby prościej ułoży się. ułożę się też. |
|
|
|
#2811 |
|
Raczkowanie
|
jeśli miłość coś znaczy, to musi dać znak.
Bywa nieraz że stajemy w obliczu prawd, dla których brakuje słów.. gdy Cię nie widzę - kocham coraz mocniej. Oczy moje lewitują - odległość jest już mała. Proste słowa z gardła nie chcą wyjść najbardziej.
|
#2812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chocapic - zadziwiasz, ale bardzo pozytywnie. ;*nydee - bosssska do okradania. xP KaMa2704 - kurde, dziewczyno powalasz mnie, najlepszaa <3 ;** _____________________ Ona jest jak promień słońca, przegania każdy cień. i ciągle mnie kusi, żeby coś powiedziec. Tylko czasem kropla z oczu, po policzku w dół się stoczy.. i wszędzie szukała podtekstów. nadal ten sam scenariusz. fuck. pieprzona zazdrośc. pełen spontan. czas na nową perspektywę. Ej, nic nie znaczy to, że mówię ci te słodkie głupstwa. Wiesz, że zawsze podobały mi się twoje usta. błędne refleksje. Twoje lekceważące podejście do wszystkiego jest obłędne. wygórowane ambicje. chciała byc wszystkim naraz, żeby Ci się tylko spodobac. taki miszmasz.
|
|
|
|
|
#2813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spróbuje mycha. ;*** -------------------------- święta. niech zgadne .. powiedziałbyś, żebym była silna?.. Tak bardzo boli mnie to, że nigdy nie dowiesz się co w takie dni jak te, czuję .. cięzko sobie z tym poradzić .. z tym bólem. zwłaszcza teraz .. sto tysięcy dni, nieskończonej tęsknoty .. bo teraz bezradność to moje drugie imię .. Aż do bólu tęsknię za tym, by spojrzeć w Twoje błyszczące niegdyś oczy .. Zawsze będzie mi chyba Ciebie brakowało. Gdy odszedłeś, najbardziejj nie mogłam się pogodzić się z tym, ze nastepnego dnia, zycie toczyło się dalej. Aż do teraz. Jak gdyby nigdy nic .. Wtedy też swiat tez sie nie zatrzymał .. Nawet na najkrótszą chwilę. Znów Bóg niczego nie zauwazył .. Nie wiem jak spędzac ten czas .. Takk uparciie .. bez Ciebie .. a gdybys mnie objął teraz .. poczułbyś moja słabość ? .. znów coraz mocniejj pamietam Twój zapach .. Kazdy gest ii ruch .. Wstałam z ławki, a wraz ze mną wstał ktoś jeszcze. Usłyszałam szelest skrzydeł. I poczułam lekki powiew wiatru. Chciałabym wierzyć .. że to wciąz Ty .. A Ty jak się z tym czujesz? Wpatrywała się w dłonie i usiłowała wziąść się w garść. Nie udało się i zaczęły jej drżeć ramiona. Był kiedyś w moim życiu człowiek. Bardzo ważny.Wyjątkowy.. Potrafił mnie przed wszystkim obronić, wesprzeć w niepewności i dodać wiary. Zawsze się uśmiechał na mój widok Uważał mnie za osobę wartościową. Nigdy we mnie nie zwątpił. Wiedział kim naprawdę jestem i jak cierpienie. Był w stanie zrobić dla mnie wszystko tak, jak ja dla Niego. Pokazał mi piękno. Przynosił radość w moje smutne dni. Uczył mnie życia. Był wsparciem w trudnych chwilach. Człowiek ten nie musiał zadawać pytań - On wiedział. Nigdy nie przechodził obojętnie wobec moich łez i cierpienia. Obiecywał przynieść mi gwiazdy z nieba, te najpiękniejsze i wyruszyć ze mną na koniec świata. Obiecywał, że nigdy nie odejdzie, że nigdy mnie nie opuści. Już go nie ma. Opuścił mnie. Zniknął. |
|
|
|
|
#2814 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
idealny dla mnie kradnę ! możesz czuć się biedniejsza o opis moja cudowna ![]() okradam <3 Cytat:
jesteś geniuszem wiesz
słowa, które pieszczą mą skórę jak tiule. zakładasz słowa na mój palec jak pierścień . gorycz, smak nad smaki . szczęście ma twoje oczy, pragnę w nie patrzeć . nie ma nas poza nami . w nas tli się ogień jeszcze, który skrył się przed deszczem . w szeleście kropli pochopnych wyborów tracimy resztę kolorów . ciągle kocham to jak na mnie patrzysz . jesteś taki piękny, że zawstydzasz gwiazdy . mrok jak satyna opina moje ciało . dziwnie kurczą się ulice, kiedy całujesz moje usta . pustka, aż chce się krzyczeć . losie tasuj . w przedsionku piekieł, na skraju raju . każde słowo esencją liter we wrzątku żalu . znikamy jak para z herbaty rozwiana przez wiatr . akurat musiałam być gdzie indziej . zmrok miasto pokrył . jak we śnie dziwny spokój w życiu . może dziś ta podróż warta jest zachodu ? wielki twardziel, skazany na wymarcie . lodowaty prysznic ostudził ją . a coś Ty ku*wa myślał chłopcze . czemu każde szczęście musi się gdzieś kończyć .
dni przelatują przez palce . photoblog.pl/fornicaras/ Edytowane przez Diva069 Czas edycji: 2009-04-10 o 22:41 |
||
|
|
|
#2815 |
|
Raczkowanie
|
Niektórzy nie mają inklinacji wybaczania. Po prostu zrywają kontakt z ludźmi, którzy im dopiekli, i w ten sposób rozwiązują problem. Ktoś, kto nie istnieje, nie może Cię już zranić. Dobry sposób na życie, zamierzam go stosować.
Przydałaby się kolorowanka na wzmocnienie wyobraźni... pomiędzy literami szukam sensu Twojego kochania .. Pogrążyć się w iluzji szczęścia... zobaczysz, uciekniemy stąd, znikniemy między 'pomiędzy gdzieś'. A ja przecież mogłabym kopać z nim studnię, gdyby się okazało, że tam, gdzie mnie zabiera nie ma jeszcze wody. Bóg stworzył świat w siedem dni. Tobie udało się zniszczyć mój w ciągu kilku sekund. Przyjmuję pełną odpowiedzialność za to, że zakochałam się w takim gnojku. Stoję w kolejce czekam na swoja kolej -szczęście rozdają. Granica pomiędzy marzeniem a koszmarem jest często cienka jak lina, na której balansuje akrobata. Palce wskazujące obu rąk dwa razy pod obojczyk, potem dwa razy w kierunku rozmówcy. „Kocham Cię”. To takie proste... A potem, równie starannie zapieczętowałam własne serce. - Co tam znalazłeś? - spytała ze znużeniem Susan. - Gałki oczne (...) - To oliwki - Ma pecha, teraz są już moje ;DDD Być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniać każde życzenie. tylko... jest to jedno 'ale', które wszystko niszczy.. to była ściana, wielki mur, którego oni już nie potrafią skruszyć. czuję, że ściana kiedyś zawali się i przysypie mnie ostatecznie. I co wtedy? Dostałam od życia gorzką czekoladę z napisem "oby zawsze było Ci tak słodko” Budziłam się w smutku, zasypiałam w smutku i chciałam być smutna pomiędzy. Edytowane przez AniiiaxD Czas edycji: 2009-04-10 o 20:17 |
|
|
|
#2816 |
|
Raczkowanie
|
envious - dziękuję. <2 pomogłaś. : **
womanizer, womanizer.. serce za głupie jest. nie słucham już jego rad. a makijażem ubiorę oczy. jestem naiwna - ufam miłości. przez palce.. zwykłe dni.. każdej nocy - widzę cię.. niby tyle sentymentów.. lecz każdy z nich nieprawdziwy. miłość była wtedy.. kiedy ciebie kochałam..
|
#2817 |
|
BAN stały
|
Jestem tylko na receptę. Jednak dla dupków takich jak Ty jest ona nieosiągalna.
![]() Ja jestem Hot a Ty? .. Tracisz coś..a potem zyskasz coś cenniejszego ehh ta twoja pokerowa twarz. w którą mam wierzyć? eee do dupy.;/ napisze coś później ;D Mam prośbe laski.. znalazły by się jakieś opisy o byłej dziewczynie mojego chłopaka która cały czas go podrywa i knuje żeby mnie zostawił? takie dosłowne żeby spadała..bo jestem lepsza od niej i on o tym wie proszęęęęę.. |
|
|
|
#2818 | |
|
Rozeznanie
|
zawstydzasz
![]() Cytat:
tak bardzo chciałabym spędzić te święta właśnie z Tobą. jeszcze czasami zajączek pyta o Ciebie.. nie wiem co mam robić, znów mi Ciebie brak.. święta się dwoją i troją, gdy Cię nie ma. wszystko jest nijakie. święta w szczególności. ta wielkanoc wielka nie będzie.. cóż, nie odczuwam tej niepowtarzalnej aury w powietrzu. nic mi więcej nie przychodzi do głowy.. inne dziewczyny na pewno spiszą sie lepiej, przepraszam słonko, trzymaj się ![]() ______________ życie powinno przeżyć się dwa razy: raz na próbę, i raz naprawdę. Jeśli on nie chce wymodlić cudu, to ja to zrobię. Czas jest nieważny. właściwie to kiepsko mi wychodzi życie chyba mam serce z teflonu. bo nic nie przywiera. czasem nie mam nastroju na słowa. czasem brak mi słów na nastroje. Defragmentacja głowy, myśli i uczuć. Może formatowanie konieczne? Wszystko jest mgnieniem oka. Ironicznym. Ironia jest ostatnią fazą rozczarowania. mogę pochwalić się absurdalnie absolutnym brakiem talentu do kochania. chcę wszystkiego i niczego. każdej rzeczy oddzielnie i wszystkich razem.
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-04-10 o 20:39 |
|
|
|
|
#2819 |
|
Raczkowanie
|
Diva069 - kradnij
<3TiS - i kto to mówi. jedna z NAJLEPSZYCH ! <3 - a kochasz ? - spytała niepewnie.
- potrzebuję - odparł . noszę w kieszeni miłość. pieszczę ją między palcami . wygładzam czule punkty .. nasza miłość kazała wierzyć w to. w co powinno się wątpić .
|
|
#2820 |
|
Raczkowanie
|
Musica < ;* wielbię!!
*_____________ Lot, upadek, uczuć zgon. Daj mi dotknąć swojej duszy! Daj mi w Tobie zgubić się. Wszystko nam się śni,Ja tobie,ty mi... Słów Twoich echo ciągle we mnie jest. Rozsypałam się na milion elementów, poskładasz mnie w całość? Szczęście ? - Kwestia podejścia. Mam podkrążone oczy.Spać się boję,bo nie ma Cię... między chwilą a chwilą wciąż patrząc w przyszłość. Przetnij moje usta i spijaj z nich krew. _________________ brak,Twoich beztroskich oczów,kiedy cały świat, mieścił się w małym pokoju,w szarym bloku brak mi szczerych twarzy z tamtych czasów... Mama mi mówiła,że to wszystko kiedyś minie, życie to są piękne,ale tylko chwile ... wciąż powtarzam sobie, że nie jesteś jedynym. Wciąż powtarzam, że nie jesteś tym moim. Wciąż powtarzam, że Cię nie kocham. Wciąż jednak odkrywam, że kłamię. Kłamię tak cholernie mocno. Kłamię i to właśnie mnie boli. Proszę pozwól mi nie kłamać. A teraz przepraszam, ale Cię kocham. Kocham tak cholernie mocno. Kocham cię tak prawdziwie. Przepraszam. Edytowane przez dDoll Czas edycji: 2009-04-10 o 20:46 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

<3
opisy o tym że on mnie kocha , ja go ale nie bedziemy juz razem , bo życie jest takie a nie innee? ;( proszee ;* 

: