![]() |
#2881 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
' i upijać się szczęściem , by nie płakać już więcej . . .
![]() kiedy pragne, kiedy wołam... a ja za dużo widzę, zbyt mocno czuję.. Naprawde boli, czy nad sobą się litujesz? ' chciałabym z Tobą tam stać w parku .. Wesołych Słoneczka ;*
![]() |
#2883 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję. to z książki ![]() dokładnie ![]() chciałam być jak ty. wszystkim czego potrzebowałeś, był ktoś kto się troszczy. twoja dłoń jest wszystkim czego trzeba. tylko ciebie chcę. jeśli mnie potrzebujesz... żebym w końcu mogła zobaczyć gdzie idziesz, gdy odchodzisz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Przyczajenie
|
- wiesz ile krzyku jest w milczeniu .. ?
- postęujesz jak karzą, nawet w lustrzanym odbiciu - ludzkie priorytety: zawiść, zazdrość, chciwość - wiele rzeczy nas dodtyczy, które mało nas obchodzą - oczy patrzą na to, czego nie chce widzieć dusza - to był sen na jawie, gdy marzenia się spełniały - to jest trzecie świat już od dobrych paru lat - and i’m fly in the sky and i’m never coming down - tak szybko kręci się świat, nie wiele tego co stałe - by znaleźć to, do czego chce się trafić - tu gdzie fikcja jest faktem, a plotka pewniakiem - nie widzisz swojej twarzy, tylko skrzywień tysiące - robisz to co chcesz, robisz tak jak czujesz - złapać oddech, by podejść z dystansem - widzieć świat samych pozytywnych wzorców _ _ _ wesołych ! <3
#2885 |
Raczkowanie
|
Kochanie wybaczcie ale mam proźbę... Była mojego TŻ której nienawidze napisala nu komentarz na nk "co sie stało ze u mnie byles?". On sie zapiera ze nie był, przysiega mi, mowi ze mnie kocha i zebym mu zaufala... widze ze sie stara ale ja nie wiem czy mu wierzyc...
![]() ![]() ![]() Prosze... Straciłeś resztki mnie.
Dziś piszę białą nadzieją na czarnej kartce zwątpienia. I Tobie zależało, tak? Nie oddalaj się teraz, nie teraz... Mnie się już nie chce. Nie wiedział, że stracił.
![]() |
#2886 |
Raczkowanie
|
^ Bo jego usta, są słodka niespodzianka
^ Mam to w sobie, w sobie , w uszach, w sercu w głowie ^Oznaczona rytmem jak piaskowym kodem ^ Dla mnie hip-hop więcej wart niż markowa szmatka ^życie to są piękne,ale tylko chwile ^odlećmy myślami ^poznalismy się przypadkiem ^Wygrałem los na loterii na której wygrywa każdy
![]() |
#2887 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
namaluję sobie pisankę, może mi lepiej będzie pieprzę te króliczki, zajączki, pieprzę ! zamiast tego zajączka wolałabym Ciebie napłaczę sobie do wiaderka i będzie lany poniedziałek, będzie "fajnie" będzie lany, prosto z oczu, dosyć słony trzymaj się kochana ; ***** _________________________ _____________________ wycisz zapach kawy parzonej niesłodzonej, zamknij te poranki w których cię nie było czas mnie nie rozumie dosyp mi szczyptę winy do śniadania łóżko pachnie nim, szkoda że masz katar. wyplułam cię, idę na miasto
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 | |
Zadomowienie
|
Dziękuje. Miło mi.
kocham <3 ![]() Czy musisz cytować cały post, tylko po to by pokazać swoją wdzięczność ? ;> Już nawet nie mówię, że bez dodania żadnego opisu . Cytat:
_____________ crack in the mirror on your lips
/trzask w lustrze na twoich wargach ./ between the ink of your tattoo . /między atramentem twojego tatuażu ./ right beyond the cigarette and the devilish smile . /gdzieś poza papierosem i diabelskim uśmiechem ./ nie będę handlować najlepszym czasem w moim życiu dla jakiś przyjaciół. miałam okropny sen, taki w którym Ciebie nie było przy mnie . jestem podniecona, nie mogę po prostu tego ukryć . I’m `bout to lose control and I think I like it . /Niemal tracę kontrolę i myślę że to lubie ./
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-04-11 o 15:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Raczkowanie
|
Chodzi mi o profil jeśli nie zrozumiałaś. Koniec tematu.
![]() |
#2890 |
Raczkowanie
|
[quote=Rozkosznie;11842945]Kochanie wybaczcie ale mam proźbę... Była mojego TŻ której nienawidze napisala nu komentarz na nk "co sie stało ze u mnie byles?". On sie zapiera ze nie był, przysiega mi, mowi ze mnie kocha i zebym mu zaufala... widze ze sie stara ale ja nie wiem czy mu wierzyc...
![]() ![]() ![]() Prosze... _________________________ ______ ^ Nie dzwoń do mnie dzisiaj Pozwól płynąć myślom nim je hałas zniszczy ^Chaos pustych dźwięków niszczy więź, dość tych bzdur ^Wyłącz dźwięk bo szkoda uszu na te same wciąż bajki ^Niczym nieograniczoną fałszu skalę ^W zwierciadle ploty obraz zakłamany ^Ej niunia nie hulaj bo ci się zniszczy fryzura ^Nie dokazuj niania, nie dokazuj, Przecież nie jest znowu z ciebie taki cud. ^Może trochę przesadzam, bo wciąż wołasz mnie "kotku". ^Znajdź własnego faceta, od mojego się odklej! ^Zniszczy cię, o tym marzy, bierze jedną z setki twarzy,
![]() |
#2891 |
Raczkowanie
|
Eerie , Rozkosznie , dontlookdown , bananowalaska - oczywiście okradam .
![]() ![]() zresztą _ wszystkie jesteście suuuuper . ;DD ;** _________________________ _________________________ ___________________ były i dobre dni, kiedy chodziła zatopiona w snach na jawie, z uśmiechem na ustach, przyłapywała się na chichotaniu, gdy szła ulicą i kiedy nagle przypomniał jej się jakiś wspólny żart. Potem znów nadchodził czas, gdy wpadała w głęboką depresję, aż wreszcie odnajdywała w sobie tyle siły, by ją pokonać na kilka następnych dni. Tyle że najmniejszy drobiazg doprowadził ją ponownie do łez. To był męczący proces i najczęściej dawała za wygraną. wiesz.? radość dajesz mi.. powietrze pachnie czekoladą. Każdy jest artystą swojego życia. Twoje oczy inspirują mnie . kochać Cię na wieki . jesteś tym jedynym , z którym dzielić chcę życie swe . bo bez Ciebie nie ma po co żyć , bo bez Ciebie nie ma mnie . z Tobą przez świat za rękę iść . dałeś mi swe serce , a teraz chcesz je spowrotem ? Twoje oczy inspirują mnie . jesteś moją imaginacją . to jawa czy sen ? na jawie chyba śnię , nie chce zbudzić się . nie budźcie mnie ! chcę choć jeszcze chwilę z Tobą pobyć tu . i kiedy siedzę na ławce w parku , na tej naszej ławce wspominam czasy , kiedy siedzieliśmy tam razem . dopiero wtedy dociera do mnie fakt , że już nigdy tak nie będzie , że już nigdy nas nie będzie . _________________________ _________________________ ________ eŁ . <33 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
Wola istnienia pod pojęciem : człowiek..
W pokoju obok mieszka Bóg Brak mi tchu i na oślep uciekam sił ostatkiem pazury śnieg rwą Ze wszystkich stron niewidzialna śmierć czyha życie chęć jest silniejsza niż strach Jedna noc by wszystko zagmatwać Jedna noc by przyspieszyć prawdę Początek zwykłego dotyku Byliśmy pod wrażeniem Naszej zmysłowej woni Prosić niebo o ramię Na którym mogę się oprzeć Wiedziałeś że diabeł wystawia dłoń
#2893 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Rozkosznie;11842945]Kochanie wybaczcie ale mam proźbę... Była mojego TŻ której nienawidze napisala nu komentarz na nk "co sie stało ze u mnie byles?". On sie zapiera ze nie był, przysiega mi, mowi ze mnie kocha i zebym mu zaufala... widze ze sie stara ale ja nie wiem czy mu wierzyc...
![]() ![]() ![]() Prosze... __________________ postaram się pomóc, aczkolwiek nie wiem czy przypadnę do gustu. ![]() Wiem, że się starasz, niestety jest coś co nie pozwala mi do końca Ci wierzyc. i zawsze jest to jedno 'ale'. A Ona próbuje to wszystko zepsuc... muszę przyznac, że powoli jej się to udaje. Tak bardzo bym chciała Ci wierzyc, ale jak na złośc nie mogę. Znów nie jest tak jak miało być. Wolę nic nie miec, niż miec coś na niby. "Może typ nie jest zły, ale to jeszcze szczeniak." smutne, ale prawdziwe. "Zanim znów go zapytasz, zanim znów uklękniesz Pamiętaj by cierpieć z wdziękiem damy wielkiej" Zwykła szmata, nic więcej. słowo w słowo - kłamstwo jedynie co mi przychodzi do głowy. Trzymaj się ![]() _________________________ ______________ dziwne łamane przez niebanalne. dosyc imponujące zachowanie. tracę jakąkolwiek wiarę w ludzi. " gdzie jest wiecej wodki niz powietrza " czasem małomównośc jest lepsza. Bo ideologia prosta, to biedne państwo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze, żeby go nie stracić. Pamiętaj, że masz... że masz za sobą takich ludzi, jak ja. Takich trzech jak nas dwoje nie ma nawet w baśniach. „Postaram się” to tym razem za mało. Problemy, jakie by nie były, prędzej czy później rozwiązują się. Przyjaciołom się wybacza. Zgłupiałam. Raz pierwszy. Raz ostatni.
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
Rozkosznie,
czy wiesz, że gdzie dwoje się kocha, trzecie się nie wtrąca? nie burz mojego zaufania reasumując nikt Cię tu nie chce kochanie, pozwól mi rozprostować moje myśli i znowu analizuję półzdania, półmilczenia, półkrzyki wejdź do szafy to poczujesz i usłyszysz i zrozumiesz miejski fitness zatańczmy jak owady będziemy się poznawać ustami i palcami nauczymy się od nowa chodzić spać, wypowiadać słowa na M podręczniki do sztuczek o życiu wszystko układa się w jedną, czytelną myśl już nie kopiemy się pod stołem |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | |
Zadomowienie
|
egnesx3 - dziękuję ;* Onax3 - nie wiem czy wiesz, ale Twoje opisy lubią mój notatnik ;* Cytat:
boskie <3 ten pierwszy szczególnie ; d _______________ Jesteś przy mnie, gdy mi się w życiu wszystko plącze, a nerwy są całe w strzępach. Rozmawiając o niczym specjalnym, mogę poczuć , jak supły mi się rozplątują... <3 wymyśliłam ! będziesz ze mną. bo samotność nie ma nic wspólnego z brakiem towarzystwa. jak puzzle dzień układasz. codziennie od początku.
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
jesteś wspomnieniem w kącie mojej głowy.
miłość pod powiekami.. przez różową słomkę wciągam Twój smak. <3 tylko my mamy tak. goodbye my almost lover. <33 pobiegnijmy poza czas .. przejechałeś na moim czerwonym świetle ! how you love me now. ! // jak kochasz mnie teraz. jak stary list płoniesz mi w sercu. chowam Twoje spojrzenia do magicznej szafy . x3 trochę więcej czasu. trochę więcej powagi. mój świat ma kolor brudnych firanek ... samotność od ucha do ucha.. pojechać dalej niż wystarcza bilet. Dziś, dlaczego mnie nie kochasz ?
#2898 |
Zakorzenienie
|
* * *
dla niej nie istniały pory roku, tylko wiekuista wiosna Czasami w tej ucieczce przed samym sobą dogania mnie noc. Bywają wielkie zbrodnie na świecie, ale chyba największą jest zabić miłość. We mnie jest dwu ludzi jeden zupełnie rozsądny, drugi wariat. Który zwycięży? Ale czy może być szczęściem to, czego nie pragniemy? miło. idealnie. `juź Cię nienawidzę... tak kolorowo. jesteś idealnie nieidealny. |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
świetnee !!! ;* ![]() i żeby nie było, coś ode mnie ;p dobra dupa to jest sztuka, jeśli nie chcesz gejów pukać musisz sobie jej poszukać ;d będąc dzieckiem pragnień, nadzieją zabarwiasz złe sny miała przyjść nadzieja, a wraz z nią - nowy świat zrozumiesz sens prostych słów, takich jak - spieprzyłeś ! mówi, że widzi wyraźnie jak bliski jest cel to dla takich chwil, całe życie w szaleństwie Ty się śmiejesz, a ja w to wierzę pier.dolnąć w ścianę z barana powinieneś na mój gust .. znalazłam Ciebie gdzieś na końcu świata i wszystko już wiem i tylko serce bije tak jak bić powinno nie dasz sobie rady sam, ale to do Ciebie najwidoczniej nie dociera .. żyjąc marzeniami mam wszystko co zawsze chciałam mieć przegapiania chwil nie mam w moich planach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Raczkowanie
|
PrzyciagamWzrok, Kinderka13, Marzeniatko- Bardzo Dziękuję. Jesteście wspaniałe
![]() egnesx3- ![]() ![]() Rebelious - Ty sama wiesz za co ![]() Nie boję się, że mnie zranisz. Boję się, że się nie obronię.
Wbiję sobie nóż w serce. Wyręczę Cię. A przez chwilę wydawało mi się, że cały świat zazdrościł. Chwytałam każdy banalny moment. Bajeczna kłótnia w połowie urwana. Więcej grzechów nie pamiętam. Zabrakło mi wad. Nic nie czuję. Już nawet nie pragnę. *** Naucz się być swoim jedynym towarzyszem. Nigdy nie śniłeś, że na świecie są ramiona, które mogą cię objąć? Zawsze wiedziałeś, że twoje serce jest samotne, więc śmiej się w samotności. Naucz się być sam. Naucz się kochać życie samotnika. Naucz się być sam. Życie można przeżyć, życie można kochać -samemu.
![]() |
#2901 |
Raczkowanie
|
^Podejdź, weź mnie za rękę, ja też cię wezmę chętnie
^Wersja wyimaginowanych zdarzeń ^Wszystko co mam,chciałabym Ci oddać Nie mogę być obok Lecz pamiętaj,że kocham ^Nie mam nic bez Ciebie,i bez Ciebie nie chce nic ^Ty jesteś, jestem jesteśmy wreszcie ^Dla mnie to jak powietrze, potrzebuję Cie wiecznie ^Czasem wszystko pod górkę, to życie jak turniej ^Poprowadź teraz między uda swoją dłonią moją dłoń ^Przecież to tylko flirt, a flirt to nie zdrada ^Jak prawda cię boli to może też zabić ^Więc plotkuj, opluj, zbesztaj kotku Ja i tak się będę śmiała ^Stoisz i się ślinisz albo idziesz i zdobywasz ^razem pojedziemy tam gdzie będziemy w całym mieście tylko my ^I głośno mówię tobie, że chce żyć samotnie ^I schowam się tam gdzie noc za dnia się chowa ^I to co dzisiaj łączy nas zamienie w przyjaźń ^Nieosiągalny cel dla nas samych ^To początek czy początku koniec?
![]() |
#2902 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ________________ Zebraliśmy się tu po to, aby się rozejść nie podobasz mi się. daruj sobie wyraz twarzy pt. jestem piękny młody i wysoki. Boję się czegoś bardzo. I wciąż nie umiem sprecyzować czego. a jednak się udaje. mam Go na tyle po dziurki w nosie, że żyję. Nie lubię zimnej herbaty, nijakich potraw i letnich uczuć. chcesz? pozwolę Ci pogryźć moje ramiona, wbić paznokcie w duszę. to nie tak, że wątpię w Boga. wątpię w ludzi. teraz to wiem. znów mój duch krzyczy. założył mi kaganiec, trzyma mnie na smyczy. W kieszeniach mam jeszcze jego niewinne uśmiechy. Na pamiątkę.
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
BAN stały
|
kochane ;* dziękuje za wszystkie pochwały i miłe słówka, przepraszam, że tak rzadko teraz tutaj bywam, znaczy bywam często, ale nie mam czasu dodawać opisów. chciałam życzyć wam wesołych świąt.. i tych .. kurczaczków żółciutkich. nigdy od życia nie chciałem zbyt wiele upadałem, wstawałem, szedłem dalej przed siebie Po raz setny odbiegam od uczuć na siłę.
Piję whisky z colą na dobry początek. To dla wszystkich tych, którzy mają do mnie jakieś halo. każdy poranek witam z myślą Kocham Cię życie I należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania. Wiesz, że zawsze podobały mi się twoje usta. Serce, które zwątpiło w istnienie dobra. Jestem nakręcony jak szwajcarskie zegarki. szyba mokra, noc, ona śpi obok. Palę papierosa i patrzę w twoje oczy nie załatwia się spraw wciąż się kłócąc. jestem świadom swoich wad ale Ty też popatrz w lustro. I 24 na dobę myślę o tobie. A ty nie rób problema tam gdzie go nie ma. w miejscu pełnym rozczarowań i szczęścia. czas to killer . przez moje serce płyniesz tak jak woda Nilem . Nie będzie mnie, ani ciebie - będziemy my razem . Jeszcze cię nie znam, a już się w tobie zakochałem . |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
"Ci, którzy kochają sami sobie kształtują sny" Każdego dnia inne serce oglądam w lustrze. ... tak jak TY znalazłaś ten kwiat, tak ja znalazłem Ciebie. Najlepiej to na.srać i zwalić na kotka Art is a blast! Usuń ze swojego słownika słowo "problem" i zastąp słowem "wyzwanie" a życie stanie się nagle bardziej interesujące. Czasem trzeba pozbyć się boga, by znależć Boga A może Bóg sobie mnie upatrzył na ateistę |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Raczkowanie
|
[quote=Rozkosznie;11844159]PrzyciagamWzrok, Kinderka13, Marzeniatko- Bardzo Dziękuję. Jesteście wspaniałe
![]() egnesx3- ![]() ![]() Rebelious - Ty sama wiesz za co ![]() Dziękuje . ! ![]() ************************* ********** ^Nigdy nie wiesz, czy to co widzisz w cudzym zachowaniu to jeszcze ekscentryzm, czy już szaleństwo. ^To tylko krok by granice przekroczyć, spuścić wzrok nie patrzeć w oczy, I mój obecny : ^ I należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania.
![]() |
#2906 |
Raczkowanie
|
Pustka. Nicość. Brak.
Zgon duszy,a ciało? Ciało żyje dla niepoznaki. Te dni są tak, tak przepełnione niczym. Niespodziewanie oddech ustał, bezradnie polały się łzy. . . Nawet kolory oczu straciły swą barwę. Uciszone serce, brak głebokiego spojrzenia.
I zgodnie z rzeczy koleją po nocy nastąpi dzień ! Edytowane przez siwka662 Czas edycji: 2009-04-11 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
A w powietrzu się unosi zapach szczęścia.
ocean w moim sercu Zdasz sobie sprawę, jestem jedna na milion Aureola nie jestem idealna Wielka pie.przona miłość. Nie cofnę czasu, nie cofnę lat. Pie.przone złudzenia. Ucieknijmy razem. Moim największym grzechem jesteś Ty. przejeść się miłością. Wyszłabym po Ciebie na przystanek w najgorszym mrozie i zamieci. Czasem mam ochote kupić bilet, przyjechac ,zobaczyć Ciebie i wrócić. Niedoceniona. Jesteś zagadką. |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
w moim sercu deszcz przestał padać
z tęsknoty pisze się wiersze Zobaczyłam koniec przed rozpoczęciem /Cause I saw the end before we'd begun/ dotknąłeś mojego serca, dotknąłeś mojej duszy jestem od ciebie uzależniony /I've been addicted to you/ /I know your smell/ znam twój zapach /You have been the one for me/ byłeś jedyny dla mnie /I am a dreamer/ jestem marzycielem /I cannot live without you/ nie potrafie zyc bez ciebie Widzę świat obracając się pomiędzy moimi kartkami I znów nie mogę spać... Gubię drogę, która mnie gubi. /I lose the track that loses me/ Widzę Cię w moich snach a teraz pokarz mi, pokarz mi niebo. Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-04-11 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Raczkowanie
|
peculiarity - oj. da się da ! <3
![]() egnesx3 - dziękuję. miło ;* KaMa2704 Onax3 nydee - widać, że moje ![]() Moje serce z serii limitowanej Łożesz TY ! ależ jesteś pusty! Nie to zupełnie nic. Kompletnie. Tylko moje serce umiera. Ale bij je dalej Znam Cie na wylot Widocznie za mało kochał, żeby spędzić ze mną jeden dzień Lepiej pozostańmy w milczeniu Nawet milcząc, ranisz Wyjmij w końcu moje zdjęcie z portfela Żałuję, że nigdy nie powiedziałam Ci tego co czuję. A teraz, gdy chcę, TY jesteś daleko stąd Myślę, że za parę godzin umrę. Serce coraz gorzej się czuję. Nie przetrzyma tak dużego bólu szczęście jeszcze na statusie niewidoczny odległe diamentowe niebo już nie potrafię pisać po tysiąc razy dziennie Twojego imienia na kartkach. Jest coraz lepiej mały smak raju nie chcę stracić Twojej twarzy, z zasięgu mojego wzroku nie chcę obudzić się, jeżeli tym kosztem, mamy nie być razem czy jesteś wciąż tu, w moim sercu? Zachód słońca miał Twoje usta __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam. Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
Edytowane przez Little Ballerina Czas edycji: 2009-04-11 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.