|
|
#391 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
dziękujemy
![]() przyszłam Was odwiedzić.. hi hi
|
|
#392 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A tak to jakiś owoc mi wystarczy.A dzień mam tak podzielony, że w domku jakas kanapka, później kanapka na uczelni ok. 10-11, później 13-14 cos lekkiego lunchowego i ok. 16-17-18 cos ostatecznego, np. kurczaczek i sałatka albo warzywka na patelnię, i z reguły na tym kończę, ewnetualnie jakis owoc albo skubne troche serka białego albo plasterek żółtego, albo pleśniowego. i dobranoc ![]() Cytat:
Cytat:
)I kupiłam taka o której w życiu bym nie pomyslała, że mi sie spodoba. Pytałas która to Madonna, ale mi sie nie zacytowało - byłam na Floriańskiej. Cytat:
Ta 34 wyglada jak 38, chyba jej sie cos pokićkało![]() Cytat:
![]() Masakra. Wygląda potężnie.Tż jutro rano jedzie...i dopiero we wtorek się zobaczymy Ale głupio.Dziś znów jeździłam godzinkę Mam taki plan na maj - wtorek rower, środa aqua, czwartek rower, piatek aqua, sobota i niedziela rower, juz nie moge się doczekac kiedy zacznę
|
||||||
|
|
|
#393 |
|
Zadomowienie
|
Może się jeszcze okazać, że jak przyjdzie co do czego to każda z nas kupi całkiem inną suknię niż na początku myślała
![]() ![]() Szana napiszę Ci jutro z rana ten przepis dobrze? Bo jest gdzieś schomikowany u mamy w notatkach, a teraz nie będę jej budzić najlepiej będzie jak ona poszuka bo ja się w tych jej zeszycikach nie mogę połapać nie pomyślałam nigdy, żeby z ciastem biszkoptowym zrobić tą masę, ciekawe ciekawe...![]() Obca co kupiłaś ciekawego? ![]() Kasia fajnie Ci, że już mierzysz suknie! musisz zmierzyć jeszcze jakąś rybkę albo dwie to się przekonasz mi się rybki podobają, ale trzeba mieć na pewno odpowiednią figurę do niej, a dwa to nie wiem jak z wygodą w takiej kiecce?!Wilczyca, o syrence to nie słyszałam ale w sumie to taka nazwa ma sensLain jak tam podpisywanie umowy? Jozia, Chilanes i wszystkie piękne PM2010 wesołych świąt i smacznego jajka!
|
#394 |
|
Zadomowienie
|
Centipede jasne,napisz jutro jak możesz
moja mama też ma pełno takich notatek i ja jej czasem robię porządek jak czegoś szukam hehe tylko ona się potem połapać nie możespróbuje na biszkopcie zrobić ![]() no ciekawe jakie kiecki tu każda będzie miała ![]() dziękuje i Tobie też Wesołego Alleluja i mokrego dyngusa
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-04-11 o 00:00 |
|
|
|
#395 | |||
|
Zakorzenienie
|
hmmmmm moze rzeczywiscie
![]() Cytat:
w ogole sporty wodne wybitnie zaostrzaja apetyt Cytat:
![]() trafne porownanie - w rybkach wiekszosc lasek wyglada jak kregiel ![]() Cytat:
i bedziemy dymac pod gorke pod ZOO a potem smigac po lasku ale bedzie fajnie ![]() to ja mam: poniedzialek - rolki, wtorek - silka+aero, sroda-rolki, czwartek: silka+aero, piatek: impreza , weekend: wycieczki rowerowe albo uczelnia ![]() moge powiedziec, ze jestem bardzo zadowolona mimo ze dotarlismy 20 minut za wczesnie (nie szukalismy dlugo aparatow do zdjec pod woda - byly w Saturnie ) to pani juz na nas czekala. usiedlismy sobie na sofach i nam poopowiadala jak to wyglada wszystko krok po kroku, caly przebieg wesela. okazuje sie, ze mozemy wlasciwie zrobic wszystko jak nam sie podoba. teraz co tydzien bedzie inny kolor dekoracji i zaprasza nas zebysmy sobie w miare mozliwosci i ochoty przyjezdzali co sobote o 15 ogladac sale w poszczegolnych dekoracjach zeby zadecydowac ktora my chcemy. w dodatku menu mozemy modyfikowac na wszystkie strony, lacznie ze szczegolami czy lody podajemy na talerzykach dwa rodzaje obok siebie czy w pucharkach mix nie ma ograniczen czasowych - wesele spokojnie moze trwac do 7 rano. pani doradza jak rozplanowac poszczegolne posilki, ale wiadomo, ze to my dcydujemy co ma byc i jak.juz wiemy, ze alkohol musimy przywiezc w piatek zeby zdazyli go dobrze schlodzic, a ciasta i tort cukiernia musi przywiezc jakos w sobote rano. pani zwrocila uwage, ze nie ma sensu kupowac wiecej niz 0,25 litra wodki na osobe bo na pewno nie zabraknie. w ogole to namawia nas zebysmy przeniesli godzine slubu na 14 zebysmy dluzsze wesele mieli ogolnie sprawia wrazenie bardzo doswiadczonej wedding plannerki - wszystkiego sama dopilnowuje w trakcie wesela - czy orkiestra nie pije gdzies po cichutku, czy kelnerzy sa szybko nie biora talerzy, czy sie nie ociagaja, czy wszystkoe jest na biezaco dokladane itp. na prawde zrobila na mnie bardzo dobre wrazenie.hotel dysponuje nawet sztaluga z planem stolow, wiec wystarczy tylko naniesc swoj plan rozmieszczenia gosci - niby nic, a jednak odpada problem zalatwania czegos takiego ![]() no i przy wynajmie pokoi dla gosci mimo, ze teoretycznie doba hotelowa jest do 12 to goscie spokojnie sobie zostaja do 15 i nikt ich nie wywala ani nie kasuje za nastepna dobe. cale jedzenie zostanie dla nas spakowane tak, ze rano wystarczy jak ktos je wezmie. lacznie z zupami itp. pani mowi, ze jedzenie maja tak pyszne i swieze, ze na pewno bedzie nam milo jeszcze je dojadac po weselu ![]() oo i juz wiem, ze owoce mam w cenie bo nie bylam pewna.wiec umowa podpisana, zaliczka wplacona ![]() a teraz ide spac, bo rano na rowerek zasuwamy
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-11 o 00:31 |
|||
|
|
|
#396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale..czy Ty robisz wesele w tym samym miejscu co my? i też wszystkiego dopilnowuje sama
|
|
#397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystko pierwsza klasa dobrze,że byliście sami podpisywać umowę bo wszystko Wam powiedziała co i jak,u mnie było to niemożliwe i musieli teście i powiedzieli nam wszystko ale to nie to samo jednak,też bym wolała sama załatwić i się tak szczegółowo dowiedzieć wszystkiego jak Ty i Twój TŻ pewnie ta pani lubi to co robi,z takimi ludźmi się całkiem inaczej rozmawia![]() miłej wycieczki rowerowej jak będziesz po to napisz jak u Ciebie z siłami po całym dniu jeżdżenia ![]() a ja dziś wstałam wcześnie i zaraz zabieram się do pieczenia wczoraj zrobiłam z siostrą dwa mazurki i jesteśmy z siebie dumne a siostra jeszcze wymyśliła,że zrobi ptasie mleczko,sernik i makowiec to ciasto to chyba będziemy jeść cały tydzień po świętach![]() no i dziś jeszcze lekkie porządki uwieńczające dzieło
|
|
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie nie widziłam jak to z tym kręglem, bo mi brzydko brzmiał ![]() A jak jeździcie rowerkiem po mieście to po ulicy? Bo ja bym sie bała po ulicy. W ogóle zastanawiam sie nad tym Bike One - mozna kupic abonament i wypożyczyć rower, pewnie widziałaś takie niebieskie rowerki 36,6 pod Wawewelem są, na Kleparzu, placu Inwalidów, pod Bagatelą i sie własnie zatanawiam czy sobie tego nie wypróbowac, bo mogłabym jeździć na bulwary, ale musiałam jeszcze namówić koleżankię, bo sama to niet ![]() My mamy podobnie jak Wy z tym hotelem - goscie mogą zostać dłużej niż trwa doba hotelowa, jedzonko możemy zabrać, tylko nie pytałm o dekoracje, ale zapytam jak pójdziemy zrobic aneks do umowy odnośnie tych pokoi do wynajęcia. 0,25 na osobę wydaje sie mało, ale babka pewnie wie co mówi. Teraz się zastanawiam ile kupić, ile szuk wyjdzie mi jak będę dawać na odchodne i wtedy zdecyduję, bo bardzo nie chciałabym, żeby mi ta wódka została, jak zostanie 10 butelek to niech będzie, ale więcej to już za dużo. Zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj byliśmy w Aparcie i mierzyliśmy przy okazji obrączki, oczywiście mi najbardziej sposobały takie za 6 tys. sztuka Dwie prawie o wartości naszego auta, więc tż wybił mi to z głowy, ehh a szkoda Co ciekawe, one mi sie nie bardzo podobały przed przymierzeniem, tz się spodobały. To sa tehttp://www.apart.pl/pl/obraczki,c,kolekcje,Usmiech,209 mają super kształt i sa na prawdę bardzo fajne i ładnie wygladaja na ręce. Może w ciągu najbliższego roku wygram w totka to nie będzie problemu ![]() Mierzyliśmy te i wyglądaly najlepiej, bo chodzi o to, że tż dziwnie wygląda w obrączce i w takim razie będziemy kupowac pod niego http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,ko...,Pocalunek,170 te jeszcze były fajne i bardziej mi sie podobały http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,ko...,Spotkanie,199 Powiem Wam, ze był mały wybór, bo w połowie kwietnia ma wejśc nowa kolekcja. I chyba takie jedne w Kruku mi sie bardziej podobały. W ogóle to weźmiemy dwukolorowe z przewagą białego złota, albo pół na pół, bo tz lepiej wygląda jak jest więcej białego złota. Żółte sie świeci za bardzo. Przy okazji dowiedziałam się, że on planuje max 3 tys. na obrączki, wczesniej nawet o tym nie rozmawialiśmy, więc takiego mam newsa
|
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
ona mi ta suknię tam pospinała, ale w talii i tak dziwnie się układała, ale ta co kiedyś mierzyłam tez rybka, a wyglądałam ładnie
nie wiem chyba muszę pomierzyć jeszcze inne.Wesołych Świąt!!! ![]() Samoa te 2 obrączki my tez mierzyliśmy i nam się podobają my chcemy z przewagą żółtego złota
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-11 o 09:00 |
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Ja juz od wczorajszego ranka jestem w PL! Byłam już u mojej fryzjerki, strzeliła mi fajny kolorek, grzyweczkę i inne pierdółki I tak cieplutko było ojj superowsko znowu być w domu Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja! U mnie w domku to Ja chodzę święcić koszyczek, a dokładniej się wożę bo wypolerowałam moje autko za którym też się stęskniłam, więc korzystam ![]() A ze spraw ślubnych to w te święta TŻ oficjalnie 'prosi o moję rękę' moich rodziców ![]() Miłego świętowania bo u Mnie w domku z pewnością takie będzie
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
a ja idę na 11:00 z TZ-cikiem święcić jedzonko
![]() a wczoraj byliśmy na rowerku i dziś chyba tez pójdziemy
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-11 o 09:18 |
|
|
|
#402 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oj my tesciow czy rodzicow to w ogole nie wciagamy w zalatwianie wesela. co najwyzej pokazujemy gdzies w necie jaki podjelismy wybor, a oni mowia co o tym sadza. ale wszelkie zalatwiania, podpisywanie umow, wplacanie zaliczek itp. to my sami Cytat:
oki ostatnio po ponad 20km na roleczkach czulam sie wysmienicie, wiec teraz tez nie przewiduje jakiegos oslabienia jeszcze na silowni troche zasuwam na rowerze, wiec mysle, ze jestem wystarczajaca rozruszana ![]() Cytat:
bede jesc jajka z chrzanem i rzezucha i pieczonego indyka i salatke ![]() Cytat:
choc strasznie nie lubie po ulicach jezdzic, szczegolnie jak sa na poboczu koleiny ![]() z tych rowerkow Bike One nie korzystam, bo wlasciwie nie wiem gdzie mialabym tym jechac... tzn. najblizszy 'przystanek" Bike One jadac ode mnie jest dopiero pod Wawelem... a ja wlasnie pod Wawel jade, bo tam mam instytut ![]() a tak zeby pojezdzic tylko np. po bulwarach to nigdy nie jezdzimy, bo one troche za plaskie sa zawsze bulwary to jest poprostu nasza droga do lasku Wolskiego a po lasku Wolskim to na rowerkach Bike One byloby ciezko
|
|||||
|
|
|
#403 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ładne te obrączki,ale to jeszcze jakoś nie to co chcę chociaż jak przymierzę to może to akurat będą te co chcęhttp://www.apart.pl/pl/obraczki,c,ko...,Pocalunek,170 ale te kolorowe też są super takie oryginalne![]() no to już wiesz ile najwięcej wydacie na obrączki ![]() Cytat:
![]() dziękuje za życzenia a daleko masz do kościółka ,że autkiem pylasz? ![]() Cytat:
aaaa jeśli Ty jesteś taka(sory za wyrażenie ale wiesz o co mi chodzi)"wyśmigana" to pewnie zmęczenia większego nie będzie a sama radość ale i tak daj znać co i jak![]() a ciast nie lubisz,że nie jesz? ja bym nie mogła bez ciasta ja to wszystko co Ty też będę jadła tyle,że zamiast pieczonego indyka to pieczona kaczkę smacznego Lain!![]() Muffinki upieczone teraz zjem sobie małą kanapeczkę bo coś głodna się zrobiłam i piekę dalej a potem little sprzatanko i do kościółka z TŻ
|
|||
|
|
|
#404 |
|
Zadomowienie
|
Szana już pędzę z przepisem
![]() pół szklanki mleka 1 szklanka cukru 1 margaryna 1 łyżka kakao (u mnie się używa kakao z wiatraczkiem na opakowaniu) 1 szklanka mleka w proszku Wszystkie składniki wymieszać i zagotować. Po wystudzeniu (!) dodać 1 szklankę mleka w proszku, trochę soku z cytryny lub kwasku cytrynowego. Lain super że kobieta taka obrotna, przynajmniej wiecie, że się wszystkim zajmie i wszystkiego dopilnuje! ) a kiedy płacicie za wesele? przed, po? jak z ostateczną listą gości? kiedy musicie ją dostarczyć?Madziulka no to będzie stresik, jak TŻ będzie Cię prosił o rękę to jeszcze nie mieliście oficjalnych zaręczyn a teraz z rodzicami tylko czy teście też będą?Samoa a dlaczego TŻ dziwnie wygląda w obrączce? Z tych co wkleiłaś to te pierwsze faktycznie ciekawie wyglądają na zdjęciu, ale cena "troszkę" przesadzona ciekawe czy złoto będzie spadać/rosnąć![]() Idę jeść jajeczniczkę bo tatuś robi
|
#405 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale mi chodziło o to, żeby jakos wykorzystac czas, lepiej pojeździć po bulwarach niż nigdzie Ale to za dużo wysiłku jak dla mnie, bo musialabym miec plecak a w plecaku głupio sie czuję jak nie jestem na wyjeździe![]() Cytat:
A że mi zawsze najdroższe wpada w oko to racja Aż strach ze mna do jubilera wejść A mi się te najmniej podobają z tych co wkleiłam, ale najładniej wyglądały na tż. Tylko jakies takie mał rozmiary mieli, że jak założyłam na palec to mi go tak ta obrączka obciskała i mi sie to nie podobało Fakt, że nie mam najszczuplejszych palców świata, ale co mają zrobic dziewczyny, które maja grubsze palce? A te męskie obrączki to z kolei takie wielkie, że tż palec i mój by wszedł, jak na zawodnika sumo.Byłam na spacerku z pieskiem, trochę pobiegałyśmy przez godzinkę Za godzinke jadę z koszyczkiem do kościoła.Wesołych Świąt ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() no ciekawe jak będzie z cenami. Myślę, że za rok o tej porze już będziemy mieć obrączki ![]() w ogóle będzie fajnie juz na jesień jak sie zacznie chodzenie za suknią Na jesień też będziemy dogrywać podróż poślubną, ale nie Karaiby, bo w czerwcu moglibyśmy na huragan trafić Więc chyba Kenia na tą chwilę.Mam zamiar napisać pracę mgr w pierwszym sem, już w wakacje napiszę pierwszy rozdział, więc mam nadzieję, że nic mi nie zakłóci oczekiwania na ślub No i jakby udało się mieszkanko kupić to już w ogóle Dziś rodzice chcą mi pokazać jakiś dom to się zobaczy co to.Patrzcie jak ładnie euro leci w dół Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-04-11 o 11:24 |
||||
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
ja już byłam w kościele z TZ-em poświęcić pokarm
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Hello girls
![]() "Przyszłam" tylko się przywitać Ostatnio Was tylko podczytuję. Jakoś nie mam natchnienia na pisanie ![]() Lecę kroić sałatkę. 3majcie się cieplutko
|
|
|
|
#408 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zrobię później tę masę i ciasto i napisze czy dobre po Świętach ![]() Cytat:
ciekawa jestem jakie będziemy mieć obrączki potem tu każda będzie fotki wklejała fajnie masz ja od rana coś robię,nogi mnie bolą bo robiłam rogaliki,muffinki,sprząta łam i ma dość |
||
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
ale cisza wszystkie pewnie pouciekały do kuchni
ja już babkę z płatkami czekolady upiekłam, a teraz będę robiła wafla
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda rozpoczęło się dobrze po południu, ale już jestem po Życzę wszystkim Mokrego jaja i wesołego dyngusa ![]() Do zobaczenia po świętach
|
|
|
|
|
#411 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Miałam już nie wchodzić bo pełno oboty jeszcze mam. ALe chwila relaksu
Ja dzis o 9 poszłam do kościoła z rodzicami, i zapytałam sie ksiedza po czy poświęci mi medalik bo kupiłam narzeczonemu a on to daj. To ja biegiem do domu i tak o 9:30 poszłam na świecenie nastepnej tury i tak po tym święceniu jeszcze mi poświęcił medalik. Gadałam z rodzicami i tak pięknie powiedział " Niech Bóg Pobłogosławi Każdą Osobę Która Będzie Nosiła O To Ten Medalik" Poprostu a taki miły i jeszcze sobie z nim porozmawiałam I potem z rodzicami doszłam do wniosku że za rok bede prosić aby to własnie Owy Ksiądź Józef odprawił mój ślub. A mamy tak ze mozemy wybrac ksiedza kazanie wszytsko.Dzis zaraz po 10 pojechaliśmy na wieś do rodzinki i ja jechałam sobie autkiem i byłam zaskoczona ze tak mi pieknie szło Tatko nawet nie krzyczał Tato nawet taki jakiś zadowolony Chyba już sie przyzwyczaiłam do mojego autka )Ja z Tz zobacze sie dopiero jutro jak po niego pojade bo autobusy nie kursują a matka powiedziała ze auta mu nie da. Ale jutro jej mina zbrzednie jak ja podjade po Michasia. haha. Poszłam do sklepu bo jeszcze musiałam dzieciom kupić prezenty. I chrzesniakowi i Marcelkowi kupilismy gre skaczące żabki, okrety:P Maksym dostał dresik na lato. koszuleczka i spodnie A Helenka lalkę szmaciankę ale superanką. Marcelek i Maksymek juz przyjechaly i zabrały zabawki![]() A ja jeszcze raz życze Wesołego Alleluja
|
|
|
|
#412 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
ja się tylko witam i życze Wam ciepłych, radosnych Swiąt... niech Wam się buźki ciągle smieją .....
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już upiekłam babkę i zrobiłam wafla, a teraz będę szłą z TZ-em na rower spalić masę,którą wyjadałam
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale podobno ma podrożeć, więc byłoby super ![]() Zresztom kto wie co będzie ![]() U Nas podróż poślubna będzie raczej w lipcu lub ew. wrzesień aby uniknąć tłumów-zobaczy się. aaa któraś pytała (nie pamiętam która z Was, wybaczcie )to odp.Do Kościoła mam pieszo 15 minut, ale to nie mój parafialny Kościół tylko Bazylika w której będziemy ślubować. Do Parafii mam 30 min. maszerowania. A poza tym padało ![]() Oficjalne z. z moim parentsami
|
|
#415 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to daje znac, ze z nog nie padam i jest ok, ale koszmarnie boli mnie... tylek ![]() te rowerowe siodelka sa wybitnie niewygodne, szczegolnie, ze ja nie jezdze w takich gatach z pampersem tylko takich zwyczajnych ![]() Cytat:
ja jestem ogolnie stworzeniem, ktore przetrwaloby bez slodkiego strasznie szybko sie zamulam rzeczami typu czekolada, lody, ciasta... ogolnie nie przepadam za tego typu rzeczami. np. batoniki kupuje tylko jak ide w gory na kilkugodzinna traske na jakis szczyt. a tak normalnie nacodzien w zyciu nie wpadlabym na to zeby kupic batonika. jak jestem glodna kupuje jablko albo chrupki (tak tak, slodyczy nie lubie ale chipsy itp baaaardzo )nawzajem Szana! ![]() Cytat:
za wesele placimy dzien przed (w piatek). a ostateczna liste gosci mamy podac 10 dni przed weselem. wtedy tez bedziemy ustalac ostateczne menu, plan wesela, dekoracje itp. ![]() a w ogole to wroclismy wzielismy aparat i nacykalismy fotek (m.in. sloniom i malemu hipopotamowi - nawet nie trzeba placic za bilet do zoo, widac przez ogrodzenie ) pojezdzilismy po pagorkach w lasku (a las caly usiany takimi bialymi kwiatuszkami - slicznie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-11 o 17:26 |
|||
|
|
|
#416 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już mam wszystko poszykowane
7 godzin w kuchni wystarczy![]() Zresztą jutro nie ma n ikogo w domku więc na razie z mamą wszystko poszykowałyśmy. Jutro będziemy wszytsko smażyć Jutro jadę do teściów na obiad Mam nadzieję, że nie będzie na 15 tak jak w zeszłym roku Ale co kraj to obyczaj![]() Wesołych Świąt Dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam fajne zaproszenia:
http://www.allegro.pl/item605769948_..._14wzorow.html najbardziej podoba mi się wzór 6, później 2, 4 i 1 gdyby był z biała tasiemką. tylko 3,29 zł to chyba drogo?Wyjdzie ok.350 zł. Ile myslicie wydac na zaproszenia. W sumie przy całym weselu to niewielki koszt, ale nie chce przegiąć. te tez sa ładne, tej samej firmy http://www.allegro.pl/item605805805_...10_wzorow.html można wstawić swoje zdjęcie do zaproszenia, ale nie będe robic wiochy i napastowac ludzi moja mordka wystająca z każdego kąta Podoba mi sie to, że zdjęcia obrączek sa dobrej jakości. Ale najbardziej podoba mi się, że te zaproszenia są proste i maja ładne kwiatowe wzory. NIe wiem w ogóle czy będziemy zamiawiac z allegro, najpierw chyba rozejrzę się gdzieś w miejscach gdzie będę mogła dotknąć zaproszeń![]() I jeszcze wymyśliłam, że przeczytam po raz n-ty moje ulubione ksiązki i może znajdę jakiś fajny cytat, który będziemy mogli umieścić na zaproszeniu ![]() Jak Wam sie w ogóle podobają te zaproszenia? W ogóle to już miałam namiastkę tego co nas czeka jak będziemy sie powaznie rozglądac za mieszkaniem - moi rodzice wychwalający zalety płynące z posiadania domu Racjonalnie jest to lepszy wybór, zwłaszcza, że cos tam znaleźli w Krk za tyle ile kosztuje mieszkanie ale dom jest dwukrotnie większy. W sumie nie będe oponować, jesli uznamy z tż, że to jest to czego chcemy to kupimy, w końcu lepiej mieć ponad 140-metrowy dom niż 70-metrowe mieszkanie. Tylko co będzie jak my sie tak porządnie nie rozmnożymy i pokoje stałyby puste? Póki co niby chcemy dwoje dzieci, ale jeszcze zobaczymy jak nam sie spodoba rodzicielstwo i przede wszystkim mi bycie w ciąży. Jakie strasznie poważne decyzje nas czekają olaboga A ja taka młodziutkaIde spać, bo jutro mnie obudza na śniadanie, bo jemy wspólnie, więc jak rodzice będą głodni to nas obudzą zamiast kulturalnie poczekać aż się wyśpimy ![]() Lain byłam ostatni raz w zoo dwa lata temu, tzn we wakacje 2007 i mam zdjęcia malusich czarnych prosiaczków I nawet lwy się seksiły Śmiesznie było
|
|
|
|
#418 |
|
Wtajemniczenie
|
Ładne te zaproszenia
Ale sie cenią Tak patrze na to nr 6 i myślę, że koszt wytworzenia takiego wynosi nie więcej niż 50 gr Kartka a4 55 gr a tu jest połowa czyli jakieś 28 gr plus tasiemka(30 cm)-metr kosztuje jakies 15 groszy, koralki hmm ostatnio kupiłam za 2,70 jakieś 200szt, czyli wychodzi grosz za sztukę plus tusz z drukarki Naprawdę się cenią Spokojnie za 1 zł by mogli sprzedawać wliczając jeszcze poświęcony czas A takie liczenie to moje zboczenie Więc wybacz
|
#419 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki Wesołego Alleluja
![]() Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! a z nowości ślubnych to dzisiaj podpisaliśmy umowę z fotografem/kamerzystą i udało się TŻtowi zbić z ceny która nie była i tak zbyt wysoka, na to co mielismy wczesniej na oku
![]() |
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

a wciskac w siebie jedzenia na sile tez nie lubie
taka godzina 12.30-13 to dla mnie jak najbardziej lunchowa godzina, wiec spaghetti byloby idealne
a ze sniadanie zazwyczaj jem ok 9-10 (zakladajac, ze nie ide na uczelnie na wczesniejsza godzine) to akurat jest idealna przerwa 3 godzinna miedzy posilkami
nie podobało mi się 
Ale głupio.
ale w sumie to taka nazwa ma sens

nie wiem chyba muszę pomierzyć jeszcze inne.

Fakt, że nie mam najszczuplejszych palców świata, ale co mają zrobic dziewczyny, które maja grubsze palce? A te męskie obrączki to z kolei takie wielkie, że tż palec i mój by wszedł, jak na zawodnika sumo.