![]() |
#2941 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
1.Chcę po prostu krzyczeć i stracić kontrolę
2. Jestem w walce ze światem, ale wygrywam 3. Wiesz jak to jest, życie może być suką 4. Ja bym chciała usnąć i już się nie obudzić. Taka śpiąca królewna. Sto lat świętego spokoju, nawet myć się nie musiała, nic nie musiała, farciara. Zazdroszcze jej. 5. Kiedy tęsknie..zamykam oczy-i jesteś 6. Czasem na kogoś liczysz, a jego w istocie nie ma. Coś obiecuje i znika... Jak bańka mydlana, albo jak śnieg, albo jak...Wiosną już nikt go nie pamięta. 7. Mam pięć mocnych punktów oparcia w życiu, Pięć. Inni nie mają nia jednego. 8. Szklany wzrok i pustka w oczach. 9. I tak najzimniej mam w okolicy serca. 10. Jeszcze nikt,tak jak Ty, tyle mi nie napusł krwi 11. W słońcu kolory wyraźniejsze, uśmiechy przechodniów bardziej szczere. __ abunee, przepraszam,że dopiero teraz, ale postaram się pomóc myszko ![]() ![]()
Diva , dziękuję za wyróżnienie , coś tam wymyślę ![]() ![]()
One for all również dziękuję za wyróżnienie ![]() ![]() ![]()
____ Słoneczka moje najdroższe -wesołych świąt ! ![]()
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! ![]() ![]() Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-04-11 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Rozeznanie
|
no pewnie
![]() ![]() ________ Promień słońca - jedyna pieszczota w ten wiosenny dzień. Zapach herbaty po długim spacerze. Nasze gorące usta. Wesołych Świąt kurczaczki ![]() ![]() ![]()
#2943 |
Zadomowienie
|
Bo ja myślałam bo..no...
no cholera myslalam że zechcesz dzielić ze mną te cholerne dni swojego cholernego życia No ! Kiedyś cieszyła się każda sekunda,minuta spędzoną z nim.. A teraz nawet całe dnie,nie potrafią oddać tego co tracili kiedyś. I mogłabym być nawet Twoimi brudnymi skarpetkami,Wszystko..by być blisko. Wołasz mnie-słyszę swoje imię. Płynę wiec-przecież wszystko płynie. Czerwony kubek,Twojej parzącej miłości ma spalone dno, wypaliłeś wszystko to,co kiedys miało tlić się bezustannie. Tak,to ja wybudowałam ten mur dzielący nas.. Bałam się żebyś nie podszedł za blisko - być może z bliska nie byłam taka jak byś chciał. Puste kartonowe pudełko po mleku ,Trzymam w szafce-było Twoje. Żałuje paru rzeczy w zyciu,paru chwil żałuje.. Niektórych ludzi,mi szkoda..Ale wiesz co?. Najbardziej żałuje że wtedy Ci uległam. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-04-11 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
we wszystkim mam bałagan. zaczęło się od pokoju , przeniosło na życie . zawrót w głowie teraz mam . więcej nie przychodzi mi do głowy. przepraszam ;/ ;* jeśli odejdziesz. zabierz oddech - bez Ciebie jest mi nie potrzebny. - a jeśli odejdziesz ? - nie odejdę. - znajdę Cię kiedyś ? - nie znajdziesz .. ich miłość to prawdziwe love story. a prawdziwa miłość jak zawsze chaotyczna .. powietrze przekazywane z ust do ust .. WeSOŁYcHŚWiĄT ! <3
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
BAN stały
|
Cytat:
mnie? O.o miłoo ;** ten zabieram ![]() _________ Musisz ostrożnie patrzeć na swoje pierwsze zawsze. Wymyślona jestem. Światło zgasło. Wszystko zamarło. Tak miał wyglądać nasz koniec? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | ||
Rozeznanie
|
oj kochana, bierz ile chcesz
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
brak weny.. ![]() _____________________ Zamorduj mnie dowcipem. Zagadaj mnie na śmierć. Wybicie z ustalonego rytmu, za krótkich wieczorów i zarwanych nocy. Zajrzyj mi w oczy i powtórz : jesteś mi obojętna chcę z Tobą dziecko.. drugie dziecko.. psa, aligatora, dom.. wszystko! chcę powiedziec gdzie jestem i jaką mam sukienkę. nie wystarczy, dotknąć Cię tysiąc razy i zapamiętać każdy fragment Twojego ciała. trzymam Cię za rękę tak jakbym bała się, że mi uciekniesz. naucz mnie, jak nie budzić się z krzykiem, bo jesteś nie dla mnie. podaruj mi czerwień polnych maków!
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-04-11 o 23:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
BAN stały
|
To jest ta pasja która w Twoich żyłach płynie. Nadeszła chwila w której czujesz że jest życie w Tobie. To ten kwiat - by go powąchać, zatrzymałeś się na chwilę. I wiesz także, że masz w sobie tę siłę. Wewnętrzny strach który możesz przezwyciężyć. To jest melodia twego płynącego życia. Wiatr pod stopami co w powietrze niesie cię. Gdy idziesz w świat by zacząć dzień... Tak pozytywniej (: |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Raczkowanie
|
^Może jeszcze plastikowe oczy sobie zamówisz?
^Głupota nie zwalnia od myślenia idiotko. ^W nocy, na parkingu .! W golfie po tiuningu xDDDDD ^Chcę Cię w moim łóżku . i by moja poduszka miała zapach Twój ^wild love wild sex / dzika miłość , dziki sex ^. . . wmawiaj mi że szczęście mam . . . ^Oaza uczuciowej stabilności
![]() |
#2949 |
Raczkowanie
|
Eerie - bierz ile chcesz. .
![]() wesołych Wam życzę kochane . ![]() ![]() ii mokrego poniedziałku . ![]() _________________________ ________________________ thinking of you . miłość jest bezczelna . nie dość , że wejdzie do serca jak nieproszony gość to w dodatku zostawi po sobie bolący i nieuleczalny ślad na całe życie . mały smak raju . kilka promyków szczęścia . i jak ja tak nagle mam przestać Cię kochać ? Dlaczego już nie ma nas ? nie umiem ot tak po prostu znienawidzić Cię , choć bardzo chciałabym . jesteś jedynym powodem mego życia . chwila z Tobą jest pełnią szczęścia . wystarczy byś był i kochał . zniknij wreszcie z mego serca ! kiedy wreszcie wyjdzie dla mnie słońce ? wznieść się ponad chmury i udawać , że nic na ziemi nie obchodzi mnie . moje szczęście nosi imię Łukasz . ten cholerny deszcz znów pada . czy warto być wiernym swoim ideałom ? jestem , bo Ty jesteś . bez Ciebie już nawet nie ma po co rano otwierać oczy . brakuje mi Ciebie . przy nim nawet jedzenie smakuje inaczej . stworzona by błyszczeć pośród milionem innych gwiazd . _________________________ _______________________ eŁ . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
BAN stały
|
I nawet wiosna bez Ciebie nie jest tak kolorowa. Nie mogąc zasnac przypominam sobie jak mnie przytulałes, jak mówiłes mi szeptem słodkie słowa. Bo tak słodko sie rumienisz kiedy mówisz "kocham" Bo najtrudniej sie rozmawia o uczuciach. I juz nie napiszesz "jak sie czujesz? Jak sie spalo?" Początek konca. Mimo, ze jest to radosny czas ja nie mam sie z czego cieszyc. Kiedy robię krok do przodu , mówia nie podchoc za blisko, kiedy sie cofam mówia zas popsujesz wszystko.
Wesołych swiąt kochane ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Raczkowanie
|
a może jakieś opisy i bad boyach ? ; D
nie jestem głupcem, a mimo to szaleje chodź na spacer po tęczy spójrzmy prawdzie w oczy, ale głęboko ok? tak. jest mój. mamy sie nawzajem. ja jestem jego. stąpaj lekko gdyż stąpasz po moich marzeniach
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 |
Wtajemniczenie
|
kochane mojje, dziekuje za wszystkie pochwały, jestescie niezastapione.<3 przepraszam,ze nie odpowiadam na prośby ale .. strasznie mi sie wszystko pokomplikowało .. w tej chwili staram się ratować swój związek .. <33 łaaa. zabieram, świetny. (: ;** ----------------------------------- Nas się trenuje, żeby nie pokazywać żadnych uczuć. To kolejny ruch w walce z tandetą i gównem Przy Tobie byłam sobą. I to było cudowne, wiesz .. ? - rozumiesz mnie? - nie. - tym lepiej. najgorzej jest rozumieć. A miłość minie po jednej nocy. Czuje to. Czuję to całą sobą. Inaczej nie byłabym aż tak szczęśliwa. załóżmy, że mamy miłość do niego, wykreślamy "do niego" a zostanie nam "miłość", miłość jest dobra nie?.. Każde dziecko wie,że miłość jest dobra, więc po prostu daj ją komuś innemu .. I zaśnij bezpiecznie wtulony we mnie... nie licz, na wielką tęsknotę. złapać szczęscie smyczą. Lubię budzić się ze słońcem na twarzy. To przyjemne uczucie, zastępcze. naduzyles zaufania, znikasz z mego zycia szybko .. |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Marudziara
|
Gdy w duszy szumi deszcz kropelkami smutku serce umiera powoli.
Odchodzę echem spod wilgotnych rzęs ,snuję się z upitymi zegarami. Gdzie ślepe i martwe oazy wytchnienia Aby tylko do kolejnego epizodu słońca śniło mi się, że spadałam. byłam burzą, a potem kroplą. widziałam jak czekasz, a gdy przelatywałam obok, nie wyciągnąłeś ręki.
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję! przemiło mi ![]() ![]() to miasto ważnych spraw i krótkich miłości centrum świeci na żółto kochankowie w furtynach w mieszkaniu brakuje powietrza pokażę ci, jak się spada z dachu, nauczę cię.. wyglądasz tak nierozsądnie, to nieistotne krwawiący uśmiech, z twarzą w poduszce nowy dzień, tak bardzo się go boisz znów mnie oszukała miłość zimen słowa, zimne serce całkiem obcy dla mnie stałeś się serce Ci oddałam, a w zamian co dostałam? słyszę Cię tylko pod ścianą, odbity dźwięk chcę powiedzieć gdzie jestem i jaką mam sukienkę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Rozeznanie
|
![]() Nadzieja pomaga iść naprzód; wytrwałość - stać, a odwaga - wracać. Wyswobadzam myśli i w słoikach zamykam. Trzeba bawić się życiem, nie ludźmi. … a na deser zabiorę Cię do nieba, zjemy mleczną czekoladę ;]] Myślałam, że masz zamiar udawać, że nie istnieję, a nie doprowadzać mnie do szału. Pragnienie jest chwilowe. Jeśli trwa dłużej – to pożądanie. Żyjemy w czasach w których wolność jest mylona z dowolnością. Konfrontacje z chorą rzeczywistością. Nie umiem mówić o szczęściu, ale to nie znaczy, że go nie zaznałam.
#2956 |
Raczkowanie
|
Little Ballerina peculiarity egnesx3 KaMa2704 Onax3 nydee uwierzwsiebie dontlookdown yesminuuum
Dziękować, przydało sie ![]() ![]() _________________________ ________ nie dla prawdziwej kobiety są plastikowe podniety Ty - akcje śmieszne jak kabarety nie wszystkie dziewczyny lubią reggae i te numery w stylu 69 widzę jak płoniesz, patrzę na Ciebie z fascynacją zostanie muzyka i straci na znaczeniu czas Jedna miłość, jeden Cel, jedno przeznaczenie Kobjety! szeba sie cieszyyyć, bo śfjenta som ;D
#2957 |
Raczkowanie
|
"Skąd wiesz jak smakuje miód, skoro tylko patrzysz na pszczołę"
Wplątana w cudzą pościel, w cudze sny... Prześwietlony byt, ultrafioletowe łzy i my, jak prześwietlony film. Ulice zakażone bezradnością dni... To ja w tysiącu atomowych gwiazd Dawkujesz mi siebie, jak lek na przetrwanie rozłąki... Prześwietlony świat, niedorzecznie idealny plan Bezkształtne wagony złudzeń Nie zamierzem Cię truć pigułkami ze słów pomruki znaczeń Deszczowe wtorki które przyjdą po niedzielach Zerwałam z tym idiotą, bo powiedział, że nie lubi błyszczyka... ![]() "A my z harmonii i rozdźwięku z niecierpliwości strun spragonionych które od bólu łzami pękną pod gniewem rozpalonych dłoni " Edytowane przez 19czarna87 Czas edycji: 2009-04-12 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zadomowienie
|
A więc kolejny miszmasz
![]() w przyspieszone tryby życia wchodzę.
uśmiech rozpaczy ukazuje sztuczne zęby . tamte dni jak światło starej żarówki. topiona w bagnach, rap gra, skandal! spójrz na świat. tysiące zalet i wad. " posłuchaj ! życie umyka i czas płynie przez palce, o nic nie pytaj, proszę Cię - znajdź mnie. " nie umiała szczęścia zauważyc. jesteś owadem na szybie rzeczywistości. pieprzyć wskazówki typu - uważaj czego pragniesz. jedna z tych bezcennych rzeczy, które można kupić. niebo przeszło z innego w czerń, ma dziś padać. cisza nie ma końca, czas zastygł na zegarach. pieprzyć cyfrówkę, to szept magnetycznej taśmy. zdeformowane drzewo podlewane kłamstwami. promień słońca między chmurami nadciągającej burzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zadomowienie
|
jesteście wielkie! <3
ode mnie coś; Wolałabym raczej stracić wzrok niż zobaczyć, że odchodzisz. Jesteś całym moim światem. Nie zmieniaj tego. While our song is playing its last note, we both know for sure that its time to close that door.. / Podczas gdy nasza piosenka wygrywa ostatnią nutę oboje wiemy na pewno, że to czas by zamknąć te drzwi. Nigdy już nie będzie nas. Co nie wierzysz? A chcesz się założyć? A zanim znów wyszczerzysz zęby w tym prowokującym uśmiechu... spraw sobie wybielanie! I nagle cały świat mieści się w Twoich oczach. __________ dziewczynki, mam wielką prośbę! chodzi o teksty któe możnaby umieścić na obrączce( nieślubnej, ale symbolizującej TO COŚ ), czyli krótkie opisy.... najlepiej takie ktore podzieliwszy na dwa bedą miały sens ![]() ![]() wiem wiem. nie powinnam prosic ![]() bo dawno mnie nie było, zaraz od kogoś po pupie dostane itp . ale no trudno, zycie jest życie ![]()
![]() |
#2960 | |
Zadomowienie
|
ślicznie dziękuję, bardzo mi miło
![]() Cytat:
![]() a co do opisów postaram się za jakiś czas, kuchnia wzywa ![]() cudownaaa. ! <3 Moja wybrana =* ________________ Leci właśnie mój kultowy film, więc : Ból i strach umiała przekuć na wściekłość.
Wściekłość zawsze dodawała siły . Chcę szukać w starych miastach i starych krajach zapachu dawnych czasów, który się tam jeszcze unosi . Jesteś bardzo brutalna w stosunku do tych, którzy cię kochają . Bierzesz ich miłość i trzymasz ją nad ich głowami niczym bat . Jesteś jak złodziej, który nie żałuje, ze ukradł, ale bardzo żałuje, że idzie do więzienia . Kochanie, jesteś wielkim dzieckiem. Myślisz, że mówiąc 'przepraszam', uleczysz wszystkie omyłki i błędy minionych lat, że wymazujesz je z pamięci, że zmywasz truciznę z dawnych ran. Konsekwencjo, tyś wielką cnotą ! Nawet najbardziej nieśmiertelna miłość może się wyczerpać . Niektórzy myślą, że ja potrafię fruwać . Niepowodzenia tworzą ludzi albo ich łamią . Pomyślę o tym jutro . ... raz wyszłaś za mąż na złość, a raz dla pieniędzy. Czy myślałaś kiedyś o wyjściu za mąż dla przyjemności ? Zły los zginał im czasem karki, serc nie złamał nigdy. Nie narzekali – walczyli.
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-04-12 o 11:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
xoxo
|
Wychodzę z tego szalonego świata
z bólu umiera kawałek mnie... Wszystko co robisz Sprawia że czekam na więcej i więcej I obiecuje,że nie wezmę więcej niż jeden pocałunek
#2962 |
Raczkowanie
|
Paajkaa - dziękujęę. <33
wkładam się do jego ust. tak, jestem bez serca. życie jest bez żadnych prób. od razu zaczyna się przedstawienie. wiesz kiedyś zabłądziłam w snach, bo szukałam cię.. jego usta dotykają me i ... - budze sie. to był tylko piękny sen. obojętne. czy tak.. czy siak..
#2963 |
BAN stały
|
A moze cos o imprezie, dyskotece? Wkoncu dzis pierwsza imprezka po poscie
![]() ![]() ![]() Bo zycie, nie jest usłane rózami. Czasami pod nogami walaja sie puszki po piwie. Kolor Twoich oczu przypomina lazurowe morze. Treaz jedynie mozesz mi słuzyc za szmate do podłogi.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Konto usunięte
|
Najbardziej Cię kocham kiedy jesteś w głowie
Miałeś być przy niej miełeś być na każdy znak Gdy zamknąłeś drzwi zegar dalej bił Znam Cie na pamięć Obok jesteś wciąż i nie ma Cię < z piosenek M.Brodka > Dziewczyny prosze o jakies opisy wiosenne , neutralne , optymistyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Raczkowanie
|
W sercu nie masz miejsca dla niej. Chociaż tak kusi Cię jej wzrok
Ja i ty, trzy metry ponad niebem. szkoda mi życia na to zakochanie . |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Raczkowanie
|
zrozum, ciągle jestem blisko. Ty mnie nie widzisz, a ja widzę wszystko.
#2967 |
Rozeznanie
|
idę jeść czekoladę. i pić nieprzyzwoicie słodką herbatę.
siła to zdolność przełamania czekolady na cztery kawałki i zjedzenia tylko jednego. ile we mnie jest Ciebie, a w Tobie mnie? unikasz odpowiedzialności za moją arytmię serca. moje najukochańsze złudzenie, moje dzień dobry, mój oddech. najgorzej jest, gdy szukając siebie w Jego oczach znajdujesz obojętność. dlatego proszę, do cholery wejdź, powiedz, że mnie kochasz i zostań ze mną. do końca świata i o jeden dzień dłużej. moje najukochańsze złudzenie, moje dzień dobry, mój oddech.
![]() |
#2968 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za wszystkie pochwały. Przepraszam, że nie odpowiadam na prośby, ale niestety brak czasu i weny. Mam nadzieję, że wybaczycie. _________________ Oczekiwałam od Ciebie tylko tego, żebyś mnie kochał. Czy to tak dużo? Ja darzyłam Cię nieziemską miłością, za co później dostałam przepłakane noce. To się do cholery nazywa miłość ? Ja nie szukam żadnych kłopotów - to kłopoty zwykle znajdują mnie. Myśli mi się kłębią w głowie. Wszystko jest takie pokręcone i nie ma żadnego sensu. Może ja lubiłam kiedy mówił, że mnie kocha ?! Może tęsknie za jego kłamstwami ?!Może moje serce nie odzwyczaiło się od jego codziennych czułych słów, które znaczyły dla mnie tak dużo ?! Kochająca osoba popełnia prawie zawsze ten błąd, że nie czuje, kiedy druga strona przestaje kochać. smaku Twego nie znam, choć tak często Cię mam na końcu języka. Czasem po odłożeniu słuchawki czuję się zraniona. Cierpię i wiem, że ten ból będzie narastał. Rozmowa była przykra, a jednak smutno mi, że się skończyła.. jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy. potykam się na sznurowadle. Moje oczy nareszcie nabrały blasku i nie są szklaną taflą, pustymi oczami lalki. Nie wolno mi tego utracić. Nie wolno mi ponownie oślepnąć… bo tyle siebie znam ile z oczu Twych wypatrzeć zdołam. śmiejesz się w głos, nie obchodzi Cię to, czy ustoję czy upadnę.
#2969 |
Zakorzenienie
|
Reg17,
uśmiech dla wszystkich! ja stawiam bo ktoś sprawia, że ten uśmiech się pojawia jeśli boisz, że zepsuje Ci się życie, to wsadź je do lodówki ![]() kupię sobie optymizmu łyk, albo dwa chodź i razem poszukamy lepszego świata ![]() gdy szczęście zamyka drzwi, trzeba wpieprzyć się przez okno ![]() i znowu patrzę na świat oczami dziecka ![]() uśmiech to taka krzywa, która wszystko prostuje śmiejąc się z siebie, masz nieustający powód do radości ![]() trzeba być twardym jak żelki z "Biedronki" trzymając szczęscie w szklanej butelce Calineczka777, proszę już szykować mi poranną maślankę ![]() będziemy teraz takimi ludźmi, przed którymi ostrzegali nas rodzice ![]() czas na zabawę, proszę nie wyłączać muzyki! Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-04-12 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
cudowny ![]() _ _ _ _ _ _ _ słodkie pocałunki w odrapanej windzie.
Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-04-12 o 12:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.