|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Dziewczyny, proszę! macie coś na temat pobytu w szpitalu? wiem, że kiedyś już o takie coś prosiłam.. ale sytuacja się powtarza i przydałyby mi się jakieś... jutro jadę do szpitala do innego miasta i potrzebuję Waszej pomocy. proszę!
_________________________ ___ nydee, chocapic, abunee, dontlookdown, alexandretta, bananowalaska, Marzeniatko, agattee, TiS, 12 stonka, rozunia, kissabble, Paajkaa, styrana, MySmallCornerInSky, powinnam, lates, 3martyna3, AnusiaPn, peculiarity, Kama2704, lilyblack, honeyo91, _Anusia_ (gdzie Ty się podziewasz?!), papergirl, carmenkaa, 19czarna87, Kastelle, tyshe, i wiele, wiele innych... wielbię Was i Wasze opisy! <3 ;* brak mi słów na Wasze arcydzieła opisowe. ![]() ![]() __ a na niebie uśmiech stulecia. z tęczy. dreszcz i dźwięk.
ze sznurka na bieliznę spadnę Ci na balkon i nawet nie zauważysz kiedy wejdę w Twoją kieszeń. Edytowane przez teenagera Czas edycji: 2009-04-13 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
Kochane , macie coś o tym, że tydzień temu rozstałam się chłopakiem, a on dziś zaczął mi wypomniać, że tylko udawałam, że jestem grzeczną dziewczynką, że go kochałam...
o tym , że to on jest tak bardzo zadumany w sobie, że nie można powiedzieć Nie [ ? ] żeby nie było off'a czarno-białe uśmiechy na kolorowych twarzach. być jak płynąca rzeka. w myśli, w mowie, w sercu... na ślubnym kobiercu.
#3123 |
Raczkowanie
|
[quote=Eerie;11857416]Kastelle uwierzwsiebie bananowalska Kissabble carolineo6o <3 ukradłam!
![]() bardzo mnie to cieszy ![]() marzenia na pozór niezniszczalne.
jak żyć własnym życiem.? -skąd jesteś dziecko? - zewsząd, jestem zmęczona, a Ziemia jest taka duża, proszę pana... Chcę z Tobą iść przez życie, nieważne dokąd.! i że w przeciwieństwie do mnie kur.wa jakoś w nocy śpisz. Szeptem się nie kłamie... Twym zapachem się przykrywam . muszę lecieć, mam życie do przeżycia.. Czasem moja pewność siebie jest za pewna i wysiada.. Miłość jest grą... kto pierwszy powie "kocham" przegrywa.! - Wiesz kochanie, mam takie dziwne przeczucie... - Jakie przeczucie ? - Że powinniśmy zapamiętać ten moment. że będzie to moment, który będziemy opowiadać naszym wnukom. - Co masz na myśli ? - Wyjdziesz za mnie ? Nie wiedziałam, że będę w życiu przez kogoś tak bardzo tęsknić. Potrafiłam przejść po podwórku kilkanaście kilometrów, żeby złamać na tym zadupiu zasięg. Jednak ani razu mi się nie udało… Wtedy siadłam na schodku i patrzyłam w księżyc. Miałam nadzieję, że w środku każdej nocy i ty na niego patrzysz, chcąc znaleźć jakieś łącze ze mną. A prawda była okrutna. W tych momentach przy twoim boku leżała naga obca kobieta… A ty patrzyłeś w księżyc i rozmawiałeś ze mną. Jestem tym kim jestem. Jeżeli nie potrafisz mnie zaakceptować, odejdź. Oboje będziemy szczęśliwi.
#3124 |
Raczkowanie
|
jedyne z czego nie wyrosnę kiedykolwiek to Twoje ciemne włosy
i brak przekleństw w słowach. siadaj przede mną proszę, wpatruj się w moje oczy z chorą satysfakcją zdobycia. jeśli chcesz biegnij ze mną, tylko nie zatrzymuj mnie za ręce niepotrzebnie. wystarczy, że przyśle słowo jedno, a ja już znam jego dni oczy jego znam i tęsknie jak za nikim pozwala, pomaga, wyzwala, pomaga całuje na drogę chcę wiedzieć czego mogę chcieć od ciebie
![]() |
#3125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sterylnie czyste korytarze i pościel z chmur. Szpital. Więcej mi nie przychodzi do głowy ;( ![]() __________ Czasem płaczę, bo chce mi się płakać, wtedy czuję, że uchodzi ze mnie zło . Na poważnie? Nic na poważnie. On porusza moją wyobraźnię. Dzień nakrapiany bezsilnymi łzami.
![]() |
#3126 |
Przyczajenie
|
- nigdy nie zobaczysz jak płaczę przez Ciebie - kocham parzeć kiedy się nastukasz - ty rzucasz koścmi, wypada siódemka .. - gdy patrzę w Twoje oczy wszystko wydaje sie takie proste -więc jeśli kiedykolwiek zgubisz się i będziesz zupełnie sama, będę szukał przez wieczność, by zabrać cię spowrotem tu i teraz, przysięgam.. - mówił jej a ona tak bardzo chciała w to wierzyć x x x guess this means you're sorry, guess this means you take back / to chyba znaczy że jest ci przykro, to chyba znaczy że wróciłeś / just one more moment, thats all thats needed / tylko jedna chwila, to wszystko czego potrzebuje / what did i do to give us the cue ?
/ co zrobiłam dając nam wskazówki ? /
#3127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
łóże, duże, białe.. nie domowe skaczą przy mnie fartuchy... macanka, cacanka, badanka kłują i szukają dziury w całym duże lampy...puste sale... nydee- dziękuje <3 ;*
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-04-13 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pobudka o 6:30, dźwięk syren nie zależnie od pory dnia. [szpital].' wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. co do pierwszej części zdania bym się nie zgodziła. [szpital].' co raz to nowe badania. nie mogli by raz zbadać i postawić diagnozę? w szpitalu.' małe białe łoże. [czyt. szpital].' nie wiem czy pomogłam. ;p 3maj się maleńka ;* będzie dobrze. ;]
![]() |
#3129 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
1. Dlaczego to czego dosięgnąć nie mogę, zawsze mnie najbardziej kusi.? 2. Gdzieś pośród chmur. Nieosiągalny. Nie pomogą mi Cię dosięgnąć nawet wysokie szpilki chowane w szafie. Te na specjalną okazję... 3. Znasz tą opowieść o Wandzie, co Niemca nie chciała.? Wiesz... Czuje się jak ten Niemiec... 4. To jest tak, że to zawsze na szczycie jabłoni wiszą najlepsze jabłka. A ja nawet na skrzynce jestem za niska by ich dosięgnąć. Przepraszam, nic więcej nie wymyśle. ;* Cytat:
2. Znana.? Przy wódce. Anonimowa.? Przez reszte czasu... 3. Dodatek do imprezy.? Może jeszcze zacznę wyskakiwać z tortu żeby było śmieszniej.? 4. Zakładasz kapcie, gdy marzną stopy. Uśmiechasz sie do mnie, kiedy...? 5. Być, albo nie być. Znasz to odwieczne pytanie.? Więc może mi na nie odpowiesz.? Może coś ;* Wybacz śliczna, ale ostatnio czuję się jakaś taka wyprana. Cytat:
1. Księżniczka w kremowej sali. A księciem lekarz w białym kitlu. Bo bajki nie zawsze są 'happy'. 2. A sygnał karetki będzie śpiewał mi do snu. 3. A na randki to chyba tylko z oddziałową... Tylko tyle, przepraszam ;* _____ 1. Podrzucono mi pod drzwi małe zawiniątko. Na kartce napisano, że to samotność... 2. A duchy przeszłości stukają łańcuchami na poddaszu. Nie dadzą o sobie zapomnieć. 3. Spiesz się. Dziś punkt 12.00 zatrzasnę furtkę do serca. A domofonu przy niej brak... 4. -Dlaczego Twoja ręka jest zawsze ciepła.? -Bo mam ciepłe serce. 5. Nie wierzę w przesądy. Czarny kot nigdy nie przebiegł mi drogi, a i tak to zawsze ja jestem tą, którą życie udupi. 6. Czuję się jak Kłapouchy. On miał klapnięte uszka, ja mam klapnięte serce... 7. Ja przy Twoim boku.? Ta, może jak sobie narysujesz. 8. I tęsknie za Twoimi rysunkami na moich marginesach. Mimo niesymetrycznych kształtów i mojej pucołowatej buzi... 9. A po mojej koronie już dawno przejechał samochód. Taka ze mnie zafajdana księżniczka. 10. -Faceci są durni. -Nie rozumiem. -Zdecydowana większość myli dekolt dziewczyny z jej oczami. To nie jest dureństwo.? 11. -Mogę się w Tobie zakochać.? -Jasne, ale na własną odpowiedzialność. 12. Widzisz, kotku... Ty nie potrafisz rozgrzać swojego faceta choćbyś nie wiem jak się starała. Mi wystarczy zachęcająco się do niego uśmiechnąć, by przez następne 24h myślał tylko o mnie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Fałsz, obłuda - oto Twoje cechy... Fałszywi przyjaciele są, byli i pewnie będą żyli, lecz nigdy w zgodzie ze mną... Są ludzie, których nie rozumiem... Jeśli będzie Ci na mnie zależało to znajdziesz do mnie drogę, nawet przez piekło... Szkoda, że kiedyś nie wiedziałam o Tobie tego, co wiem teraz... Bo prawdziwych przyjaciół nie poznasz jak jest dobrze, ale wtedy kiedy będzie wiatr w oczy... Skoro ja jestem dziwna i Ty jesteś dziwny, to się wspaniale składa - razem zadziwimy świat... Anielskie piekło - fałsz.. Ile obłudy, fałszu można znaleźć w Tobie... Twirly mam nadzieję, że choć troszkę pomogłam ![]() Cytat:
boskaś ![]() ![]() inne: spoglądam czasem w lustro, czy jestem jeszcze tam? dlaczego komplikuję sobie całe życie? przecież im mniej posiadam tym więcej mam.. była... tak, była przepełniona... teraz... nie ma już tej ślepej wiary w cud, nadziei na lepsze jutro... czemu nie odpowiadasz? proste, bo Ciebie już nie ma.. odszedłeś odbierając, co najcenniejsze.. odebrałeś mi duszę.. nie umiem już nawet spojrzeć na tęczę, wiesz dlaczego? bo kojarzy mi się z marzeniami, które nigdy się nie spełnią.. jest ktoś, kto swoim istnieniem sprawia, że znikają wszelkie smutki.. ale ta znajomość nie przetrwa, bo każdy kolejny dzień oddala nas od siebie coraz bardziej.. czasami warto się wstrzymać i pozwolić komuś zatęsknić.. kobieta wybaczy Ci wszystko.. wszystko oprócz tego, że jej nie kochasz..
tak tak pomyliłam czas, przez chwilę wierząc w nas Edytowane przez musica Czas edycji: 2009-04-13 o 16:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Raczkowanie
|
[quote=teenagera;11864107]Dziewczyny, proszę! macie coś na temat pobytu w szpitalu? wiem, że kiedyś już o takie coś prosiłam.. ale sytuacja się powtarza i przydałyby mi się jakieś... jutro jadę do szpitala do innego miasta i potrzebuję Waszej pomocy. proszę!
quote] Nielimitowany dostęp do lekarzy wszystkich specjalnosci-> szpital ;/ Karta chorobowa wiąże mnie z przeszłością i przysżłością zarazem Leżała na łóżku jak Królewna Śnieżka czekająca na swojego królewicza...tylko dlaczego na szpitalnym łóżku? Cichy dzień i biały szpital... Gabinet przyjęć, od razu zwala się na głowę lawina zwątpień... W szpitalu, zaprowadzam swoje rządy... Przypadkowa przechadzka po szpitalu... Niebezpieczenstwo- szpital nieszczęścia! Zapominamy, że życie jest kruche, delikatne, że nie trwa wiecznie chciałabym widzieć ten szpital innym, niż naprawdę jest... W szpitalu- dziabniemy sobie morfinkę i pojeździmy karetką.... może coś wybierzesz. Pozdrawiam ![]()
#3132 |
Zakorzenienie
|
spirito:
Somebody needs you. | Ktoś Cię potrzebuje. patrzę przez okno i... i tęsknię. Tak blisko, tak daleko. mam prawo tęsknić. i właśnie z tego prawa korzystam. boli mnie brak Ciebie. tęsknie. ot tak, po prostu sobie tęsknie... mówią, że tęsknota jest piękna wtedy gdy i ktoś ją czuje. trochę z wizażu no i może coś wybierzesz ![]() ________________ czuję zapach tamtych dawnych dni... tak brutalnie odrzuciłeś mnie. nie ma zdrowych uczuć jeśli myśli chore są. zostań przy mnie niech ta noc przytuli nas… nie potrafisz zatrzymać mnie. znów napisał 'cześć mała' zamiast 'witaj gwiazdko' . po co walczyć jeśli z tego nic nie będzie... tego samego chcą i tak samo się boją . czasem miłość łamie serce gdy kochamy tych którym to uczucie jest obojętne... myślę o tym co minęło, czego nie ma. uciekali do miejsca które było ich niebem.
#3133 |
Rozeznanie
|
przepraszam, że nie odpowiadam na prośby, ale brak czasu. ;(
____________________ Zamknął mój świat w jednym spojrzeniu.
bo tak naprawdę chciałam tylko pić i tęsknić. I umrzeć też chciałam. Najlepiej na atak wspomnień. Śmieje się tylko twarzą. Serce głęboko cierpi. Źle się czuję pośród tych co otwarte już drzwi chcą wyważyć. nie zapomnę. wiesz? Zagłuszanie bólu na jakiś czas powoduje że powraca ze zdwojona siłą. Idealna… I co z tego, przecież to tylko opakowanie. jesteś daltonistką, widzisz tylko kolor różowy. to taki proszek, co zwalcza wszystkie bóle... O p t y m i s t y c z n i e ! ! ! śmieję się z własnego żalu i płaczę z tego śmiechu. niby wszyscy kumple, ale robią Ci koło d*py jak mogą.
![]() |
#3134 |
Raczkowanie
|
chocapic, bananowalaska, alexandretta, papergirl, 19czarna87, nydee dziękuję!;* jesteście genialne, prześwietne, fantastyczne, cudowne, <3
już zgarnęłam opisy ![]() [jak ktoś coś jeszcze wymyśli, to się nie obrażę] ![]() __ przepraszam za offa, ale kompletny brak weny.
ze sznurka na bieliznę spadnę Ci na balkon i nawet nie zauważysz kiedy wejdę w Twoją kieszeń. Edytowane przez teenagera Czas edycji: 2009-04-13 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mam na bardzo pomysłów ale może coś : - blade ściany, wąskie korytarze... w szpitalu. - mówiłam już kiedyś, że nienawidzę szpitali ? - ta przytłaczająca atmosfera. w szpitalu. - i od rana kręcą się zewsząd pielęgniarki. w szpitalu. tylko tyle ;* Cytat:
ten pierwszy jest przegenialny ![]() a ten drugi, o ile dobrze pamiętam chociaż pewna nie jestem jest mojego autorstwa. : ) _______ End. Ende. Finalement. Fin. Fine. Sof. кон'ец. lub po prostu KONIEC.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 |
Raczkowanie
|
uwierz w słowa z których szydzi wiatr...
Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta. Nasze czasy można sprowadzić do prostej formuły: podróże kosmiczne plus seks. byle nie przespać i by nie brakło mi sił, z drugiej strony tęczy są drzwi Są wspomnienia - na marzeniach kurz... wagon zasłyszanych bzdur... ranne dygotanie rąk udaję, że doganiam czas kilka róż i kilka wspomnień w sercu gdzieś Mocna twierdza irracjonalnych odczuć Nie rozumie mnie nawet mój cień niebiosa na czubku nosa mamy Na dobranoc chciałam wypić szklankę Twoich snów Za późno dzwonię, za późno wracam... Słodko-gorzki smak każdej chwili Zawodowo jak drogowy walec.... miażdzy, niszczy mnie... Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko? Seks jest działką, którą zacofani uprawiają ręcznie
#3137 |
Zakorzenienie
|
- nie potrzebuję pana w moim cyrku, panie Miłość. W programie mam Samotność, Smutek i Żal. Biała koperta. W kopercie list. W liście dwa słowa. W tych słowach My. W `My` nasza miłość. W miłość rytm. W rytmie dwa serca. W tych sercach nadziejka, że miłość trwa wieki. nasze love story spalone w kominku. szantażuję szczęście. ^^ odliczam oddechy naszej miłości. Moje gesty, złe nawyki, garść tabletek, dom bez klamek. Mam sznurki na rękach jak kukiełka... teraz słucham słodkich rytmów reagge i rocka a trójbarwna flaga powiewa na niebie to bez sensu tak oglądać się za siebie. takie sobie dziś... kradnie ktoś ? :|
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2009-04-13 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Raczkowanie
|
Ojej dziękuję,
![]() ![]() ![]() wbiję w twe oczy namiętność. Zasłuchani w jeden rytm, rytm własnego serca. Szczęście wyschło, smutek został. Staliśmy wpatrzeni w niebo, a tęcza nie wyszła. Może gdybyśmy patrzyli w inną stronę... Klepsydra naszych uczuć wyczerpała się. Przez chwilę, przez moment, przez dolę samotności. Dotykałam chmur, które nie należały do mnie. Miłość znowu nas wykpiła. Kiedy przyjdzie znowu?. Chcieliśmy z dachu zerwać się jak ptaki... Z ziemi podnoszę kartkę ciężką od doświadczeń Dla pozoru udajemy szczęście. Szarpnął bezkarnie moje wspomnienia... Tęcza moich łez rozsypała się. Przez chwilę patrzyli sobie w oczy. Ciągle jeszcze mamy w pamięci klisze naszych planów. ____________ Trzymając Cię za dłoń, chcę kroczyć dumie przez zawistny świat. Gdy przestanie bić mi serce , Funkcjonować mózg Przykryj dłonią moje zdjęcie , Poczujesz życia puls... Edytowane przez dDoll Czas edycji: 2009-04-13 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
BAN stały
|
papergirl -
![]() Czarnula4 - faktycznie, dawno mnie nie było ![]() Eerie - kradnij, na zdrowie ![]() bananowalaska: bo nie chcę być tylko koleżanką 'od kieliszka' bo jak trzeba na imprezę to nagle wszyscy znają mój numer czy my się znamy tylko od święta? tyle ode mnie, słońce <33 dagmaruffka: bo to Ty jesteś tym mi przeznaczonym razem już na zawsze, prawda? i czuję się, jakby to Ciebie mi z nieba zesłano tak, to Ty jesteś Panem Właściwym bez wątpienia nadajesz się na mężczyznę życia tyle, co mi do głowy przyszło ![]() spirito: pytasz, czy tęsknię? co rozumiesz pod tymi słowami? to uczucie pustki, gdy nie ma Cię obok? mam prawo tęsknić. i właśnie z tego prawa korzystam. i nadal bije ze mnie ta tęsknota. i znów co wieczór krzyczy bezlitosne "wróć" z wizażu niektóre, nic więcej nie wpada do głowy dziś ![]() teenagera fartuchy, igły, badania - niebiańska wizja wizyty w szpitalu i od jutra nikt nie wciśnie mi, że szpitalne łóżka są wygodne. tyle ![]() _ tak, bywam próżna i egoistyczna. ale Ciebie to już nie dotyczy. przyglądaj się sposobowi, w jaki się poruszam. tyle Ci pozostało. tej gracji i klasy nigdy mieć nie będziesz. to ja jestem tą, która szczęście ma na wyciągnięcie ręki. przyjdź i usiądź koło mnie po prostu. a gdy Ci powiem, że jesteś czynnikiem dzięki któremu funkcjonuję, odejdziesz? Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2009-04-13 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3140 |
Raczkowanie
|
[quote=nydee;11865424][/center]
ten pierwszy jest przegenialny ![]() a ten drugi, o ile dobrze pamiętam chociaż pewna nie jestem jest mojego autorstwa. : )
ja okradziona przez Ciebie?? ![]() ![]() a co do tego drugiego opisu to całkiem możliwe, gdyż notorycznie bezczelnie okradam... wybacz ![]() teenagera - przychodzi mi do głowy tylko jeden... leżę w szpitalu.. zapraszam na 4 piętro. Dzięki tobie już umiem nie szukać zbędnych mi złudzeń, nie jestem naiwna. Chwyciłeś mnie za rękę tym samym dając serce.. I żeby jutro nie miało siły nadejść... Nie dziś, to pojutrze... ale znajdę ;] Ty bezczelnie umywasz teraz ręce... Wiem o kim myślisz pod prysznicem. Niewypowiedziane słowa zadrżały w szeleście Twych ust. dziewczynki...a czy mogłabym prosić o jakieś opisy dotyczące tego, że już sobie nie radzę, że wszyscy oczekują ode mnie bóg wie czego, i że sama już nie wiem co jest dla mnie ważne i czego ja chcę...i że najbardziej w całej tej sytuacji cierpi On bo martwi się o mnie a ja nie potrafię mu wyjaśnić o co mi chodzi? ![]()
#3141 |
Raczkowanie
|
dagmaruffka, bananowalska, Marzeniontko,
chocapic, caroline060, papergirl <3 ![]() Noi wszystko ukradłam.Właśnie o to mi chodziło. Jesteście poprostu wspaniałe ![]() ![]()
Smak życia nie jest już taki jak kiedyś... Edytowane przez Roksana1332 Czas edycji: 2009-04-13 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Raczkowanie
|
Ty i dżentelmen? No way, wieprza manier nie nauczysz.
![]() Ciebie zostawię na odprawie bagażowej a sama polecę pierwszą klasą. Masz inteligentny wyraz twarzy niczym pan czekolada z reklamy Axe. ![]() ![]() Ach, jak ja uwielbiam gdy zgrywacie idiotów żałośnie pytając 'ale o co Ci chodzi?'.. ![]() Nienawidzę Cię bardziej niż szpinaku, a to już sztuka! Rozmowa z Tobą jest tak bezsensowna jak granie w szachy kartami. ![]() ![]() ![]() Każdy ma taką miłość na jaką zasługuje. Ty masz jedynie dropsy po terminie. A więc poszedłeś w sobotę ze święconką? No widzisz, choć przez chwilę byłeś facetem z jajami. ![]() dziewczyny cudownieeeee ;*
![]() |
#3143 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki mam prośbę a nawet dwie
![]() ![]() spijam słowa z twoich ust. bezwarunkowa miłość. Sto gałek lodów popychanych colą z kostkami lodu o smaku toffi. Smutek? Gdybym umierała też napisałbyś, że jutro ?
#3144 |
Raczkowanie
|
od dziś wszystko dozwolone: papierosy, wódka, wino oraz erotyczne kino. Dorosłości to namiastka... Być dorosłą - to jest życie. upity stan świadomości liczę sekundy straconego czasu Bal osiemnastej wiosny z wielkim hukiem wskoczyć w dorosłość 18 spełnionych marzeń, 18 podróży dookoła świata, 18 milionów dolarów... pewnie nic nie wybierzesz ale tylko to wpadlo mi do głowy
#3145 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
pod ostrzałem białych kitlów i strzkawek. w towarzystwie sterylnie białych płytek w miejscu, na kórego widok człowiek czuje się chory. tam, gdzie ludzie najczęsciej odchodzą. mnóstwo pomiesczeń, w których nie brakuje cierpiacych ludzi. I ja. tysiąc róznych odmian cierienia. szpital. nic inego nie przychodzi mi do głowy, wybacz. I dziękuje za taką pochwałę, ty też jesteś wspaniała, króliczku ;* i trzymaj się ![]() Cytat:
i pytasz skąd te krwawe slady na wargach. jakbś nie wiedział, ze zagryzam usta, kiedy tęsknię. tęsknota wielka moja jak ocean I jeszcze czasami wieczorem, gdy siadam na parapecie i patrzę przed siebie- czuje to. Tamto znajome uczucie zbiera się w moim cicho bijącym sercu i wypełnia całe moje wnętrze; aż poczuje je w opuszkach paców. Potem wypływa spod przymrużonych powiek i ginie w kołnierzu, łaskocząc mnie w szyje. To tęsknota, wiesz. uhh, tylko tyle niestety. ![]() _ a idź w cholerę! możesz ją nawet ode mnie pozdrowić. to nie są słowa, te zwykłe od tak. wiesz, co mi po tobie zostało? słone od łez usta i noce na parapecie. umysły zapchane kłamstwami Panie mój, uczyń bym była z kamienia i nie, nie chcę juz płakać, nie chcę trwonic swych łez wygladała jak gromnica, była taka chuda i woskowoblada dajesz mi ogień wspomnień osobno spędzonych chwil potrzebuję jeszcze kilka łyków wspomnień i znów jstem gotowa, by życ. to ten dzień, w którym pekło niebo i czemu ja, ku.rwa, nie potrafie latać?! pewnego dnia krzyknął ktoś: świat jest zły, a nienawiść to my.
![]() |
#3146 |
Raczkowanie
|
chcę być twoją słodką mleczną czekoladką
patrz na mnie, jak na siebie piłam, bo chciałam utopić swoje smutki, ale teraz te cholerstwa nauczyły się pływać po co mi stopy, skoro mam skrzydła ?
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-04-13 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Zadomowienie
|
Moje perełki dziękuję za wszystkie pochwały. Przepraszam, ze nie odpowiadam na prośby ale jakoś pomysłów brak. Mam nadzieję, że wybaczycie ![]() ____________________ Zdawało mi się, że moja miłość jest jak zaskakujący opad śniegu. Pojawiła się znienacka nocą i cały świat stał się nagle jaśniejszy, czystszy i cichszy. I bez wątpienia zobaczyli ją wszyscy, którzy rankiem rozsunęli zasłony. Gdzie miejsce na nadzieję, kiedy człowiek zaczyna od rozczarowania miłością? I to jest chyba to, co tak bardzo uzależnia mnie od niego. To uczucie, że nie można przeżyć bez niego czegoś "równie dobrego" albo czegoś "lepszego".Po prostu nie można.
#3148 |
Przyczajenie
|
tęsknię.. kocham coraz mocniej a przecież miałam zapomnieć
nie pomagają już nawet Twoje zdjęcia.. archiwum rozmów z Tobą znam już na pamięć wybacz... to znowu mój błąd.. ja się pomyliłam wiążę buta sznurowadłem od losu Prawda jest bardziej potężna niż jakakolwiek bron masowej zagłady serce boli, ale ekg i ciśnienie są idealne.. jedna chmurka na niebie- moja tęsknota za Tobą dla Ciebie wszystko.. mimo że nie dostanę nic kruchy czas mimo słońca padał deszcz.. moje łzy Ty jesteś obecny w moich snach, myślach, marzeniach pokochasz? tak na zawsze połączeni truskawkami idealny poniedziałek.. koszmarny wtorek i potworna środa
#3149 |
Wtajemniczenie
|
teenagera, ja nie dam rady.
![]() ![]() ale milutko, że mnie wymieniłaś. ![]() ______________
#3150 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
tam gdzie życie się zaczyna i dla niektórych kończy krótki urlop od domu-> wypoczynek w szpitalu niedługo wracam [-> bd gdzieś w salach szpitalnych]- tęsknijcie pobyt w szpitalu to prawie jak więzienie ![]() wśród wielu chorych, których leczą ludzie w białych strojach mimo że po za miastem duszą zawsze tutaj, bo jej nie muszą leczyć ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.