Żony doskonałe PM2008 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-10, 10:40   #541
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
A
No to teraz czekaamy na szczeniaki

a no czekamy

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-10, 10:46   #542
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Hej babochy...

Moj stan jeszcze gorszy niz wczoraj, zaraz jade do lekarza o ile tam dojade bo ledwo zyje. Chyba to jednak angina, goraczka mi podskoczyla i nie chce sie zbic.... Antybiotyki jak nic. Najgorsze jest to ze nie umiem nic zjesc, nawet cholernego jogurtu....
Nie smuce tu juz, zmykam, pewnie sie juz dzis nie odezwe bo bede padnieta jak kawka.
Oj biedactwo

Cytat:
No to impra na calego... ale w Wielki czwartek, no nie ladnie
Ale to nie była impreza tylko kulturalne siedzenie w domku przy pizzy i piwku

a Ja dzisiaj prace mam niby skończyć o 13 ( ale się okaże) więc szybko do domku sprzątać a na 18 do kościoła i znowu cały dzień zabiegany
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-10, 10:47   #543
kina2807
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

właśnie napisałam Malutkiej smsa z pozdrowieniami od Was

Kasieńko a dla mnie jeszcze troszkę kawki się znajdzie?

Izuś ale fajnie Ci nad tym morzem

buziaki dla Wszystkich, miłego dnia

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-10, 10:47   #544
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej. Byłam z rana ale sama więc focha walnęłam (jak Kasieńka) i se myśle nie będe pisac a co... Teraz jestem po kawie i po sniadaniu i...czekam czy pószczą nas dziś wcześniej do domu muszę jeszcze z lekka posprzątać, więc przydałoby się

Gdybym już do Was nie zagdała to złożę Wam już teraz życzenia (zresztą nawet gdybym miała jeszcze gadać to i tak juz złozę, żeby nie zapomnieć)

Z świątecznego korzystam zwyczaju,
By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju
I życzyć Wam naprawdę z całą serdecznością
By święta napełniły Wam duszę radością!
By Wielkanoc była jak bajka,
a na stole nie zabrakło smacznego jajka!
Życzę samych tęczowych pisanek,
i Mokrego Dyngusa cały ranek.

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Moja bratnia duszo
Na moje oko żel położony dobrze tak mnie się zdaje.
Następnym razem jednak ja bym kazała zrobić głęboką linię uśmiechu we frenczu , bo jak jest położony tak "płasko" poszerza Ci bardzo płytkę paznokcia.
A pazurki masz ładne, więc myślę że wyglądałoby to 1000 razy lepiej
Wstrętna jestem??
Buzi daję
Przynajmniej szczera...
no, spoko, obawiałam się większej krytyki a tak na serio to tylko jedna osoba potrafi mi w żelu dogodzić, jak ona była w ciązy i nie pracowała to ja 1,5 roku byłaz bez pazuresów. Linijki usmiechu jakoś nigdy nie robiłam, zawsze tak na prosto, ale mogę spróbować być może mi się spodoba, bo wiesz ja z pazurami to też taka dosyć wybredna jestem z tą tylko różnicą, że kolorowych nie robię (chociaż u kogoś mi się podobają).
za ten malutki, ledwie widoczny dopisek

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Prócz tego podziwiam nadmorskie klimaty i...
oj zazdraszczam...

Cytat:
Moj stan jeszcze gorszy niz wczoraj, zaraz jade do lekarza o ile tam dojade bo ledwo zyje. Chyba to jednak angina, goraczka mi podskoczyla i nie chce sie zbic.... Antybiotyki jak nic. Najgorsze jest to ze nie umiem nic zjesc, nawet cholernego jogurtu....
Zdrowiej szybciutko.

Cytat:
No ladne pazuresy ja tam bym na nich jeszcze kwiaciora walnela zebhy nie bylo za smutno
Lubię taki zwykły french bez ozdób, chcoiaż wczoraj chciałam coś dorysować, ale w czarno białych barwach, niestety okazało się, że nowy czarny lakier nie za bardzo sie nadaje, dlatego nie ma nic
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-10, 10:50   #545
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dzień doberek Wszystkim

Cytat:
Aniu co do jakosci buciko to jeszcze nic Ci na ich temat nie powiem, bo narazie sa zamowione. Jak dotra do mnie to dam Ci znac
to czekam jakby co
Cytat:
Anusiu ja z pieczeni kuleje, nigdy nie robiłam ale za to znam fajny przepis na kurczaka w ciescie francuskim.
Akurat drób potrafię robić na milion sposobów Nigdy niew przepadałam za wieprzowiną i wołowiną dlatego z reguły robię kuraki, no a małżon się buntuje i chce na święta świniaka
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hi pokazuje pazury i znikam bo mąż laptoka chce
Gosiu tak szczerze to trochę nie profesjonalnie są zrobione - za wąski i za mały uśmiech i trochę łopatowate są - trzeba by było bardziej przypiłować boczki Ale jak tobie się podobają to ok (nie gniewaj się za moją opinię )
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
moj tz jest wniebowziety bo wczoraj przywiezli mu jego wymarzona plazme i bawil sie do nocy swoim nowym tv!!
ja za chwilke bede mamie pomagac robic kolaczyki- bo babcia sie uparla ze mamy zrobic!! mam zamiar tez 1 raz zrobic pasche-mysle ze mi wyjdzie......
i na spowiedz by sie przydalo bom grzeszna byla
to twój TŻ taki grzeczny był że dostał plazmę na zajączka? Miłych wypieków
Cytat:
Kurczaku pakuję paczki na święta dla pracowników. Spakowałam 17 z 49 i umieram ze zmęczenia
A co tam dobrego u was dają w tych paczkach ?
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
D
Prócz tego podziwiam nadmorskie klimaty i...myślę bez ustanku o Malutkiej- już przedwczoraj opijaliśmy z koleżanką ich zdrowie-aż teściowa dzwoniła o 23 gdzie ja jestem bo nikt nie wie Mąż jeszcze w Obornikach , z pracą walczy
Buziaki dla cioteczek
Jejku - właśnie sobie uświadowmiłam, że ja jeszcze nie wypiłam ich zdrowia muszę to zmienic czym prędzej
Cytat:
oj Biedactwo, na ozdrowienie

A ja dzisiaj zaraz z rana o 8.00 wyparowałam z domku najpierw na spowiedź a później z zamiarem zakupów mięsnych, wszystko po to by uniknąć kolejek Docieram do kościoła a tam ludzi tyle, że bym chyba z 2 h stała. Więc zwątpiłam i osądziłam że najpierw po mięsko. A w moim ulubionym i sprawdzonym sklepiku 38 ludzi Postałam 10 min i znów zwątpiłam (bo bym chyba z godzinę stała). No a obok sklepiku jest salon kosmetyczny więc sobie wdepnełam, a co Zarzuciłam sobie skubanko brwi i hennę, trochę się przy tym zagadałam i zleciało mi prawie godzinę Ale happy i piękna lecę do mięsnego - i co ? zero ludzi i świeża porca mięsa dowieziona Lecę do kościółka, a tam tez pustka i bach i po spowiedzi

I jestem z siebie ogromnie dumna - to się nazywa prawidłowe gospodarowanie czasem przedświątecznym
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-10, 11:06   #546
kina2807
Zakorzenienie

Dziewczynki, info od Malutkiej:
wczoraj zaczęli kangurowanie - synek leżał godzinę u niej na piersi , leży w inkubatorze, ale sam oddycha i pije jej mleczko
jak wrócą do domku, to dostaniemy fotkę Dawidka

Mąż i żona...
Stary 2009-04-10, 11:13   #547
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
wczoraj zaczęli kangurowanie - synek leżał godzinę u niej na piersi , leży w inkubatorze, ale sam oddycha i pije jej mleczko
no to genialne wieśći ale się bardzo cieszę że wszystko u nich ok, bałam się bardzo o nich

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-10, 11:17   #548
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

Akurat drób potrafię robić na milion sposobów Nigdy niew przepadałam za wieprzowiną i wołowiną dlatego z reguły robię kuraki, no a małżon się buntuje i chce na święta świniaka

A ja dzisiaj zaraz z rana o 8.00 wyparowałam z domku najpierw na spowiedź a później z zamiarem zakupów mięsnych, wszystko po to by uniknąć kolejek Docieram do kościoła a tam ludzi tyle, że bym chyba z 2 h stała. Więc zwątpiłam i osądziłam że najpierw po mięsko. A w moim ulubionym i sprawdzonym sklepiku 38 ludzi Postałam 10 min i znów zwątpiłam (bo bym chyba z godzinę stała). No a obok sklepiku jest salon kosmetyczny więc sobie wdepnełam, a co Zarzuciłam sobie skubanko brwi i hennę, trochę się przy tym zagadałam i zleciało mi prawie godzinę Ale happy i piękna lecę do mięsnego - i co ? zero ludzi i świeża porca mięsa dowieziona Lecę do kościółka, a tam tez pustka i bach i po spowiedzi

I jestem z siebie ogromnie dumna - to się nazywa prawidłowe gospodarowanie czasem przedświątecznym
hehe no to rzeczywiście jesteś mistrzem w gospodarowaniu czasem

ja tez w zasadzie jedyne co umiem robić to kuraki i z mięska mielonego różne rzeczy

soffera Ale z checią chcę przepis na piersi w cieście tylko mam nadzieję że się łatwo je robi

Kochane ja tez wam już teraz składam zyczonka bo potem mogę być zabiegana i zapomnieć

A więc Radosnych, spokojnych Świąt w miłej atmosferze

Nigdy nie byłam dobra w składaniu życzeń
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-10, 11:17   #549
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
fajowo, wyjdą na święta do domu?

Cytat:
Gosiu tak szczerze to trochę nie profesjonalnie są zrobione - za wąski i za mały uśmiech i trochę łopatowate są - trzeba by było bardziej przypiłować boczki Ale jak tobie się podobają to ok (nie gniewaj się za moją opinię )
Nie gniewam się bo jak sama napisałaś ważne, że mi sie podobają. Trochę już z paznokciami przeszłam dlatego uważam że te są ok. Jeżeli chodzi o szerokość paska to zdecydowanie nie podoba mi się za szeroki, dlatego zawsze mam wąski a uśmiech...jak juz pisałam, nie próbowałam ale nie jestem co do tego do końca przekonana.
Stary 2009-04-10, 11:18   #550
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Lubię taki zwykły french bez ozdób, chcoiaż wczoraj chciałam coś dorysować, ale w czarno białych barwach, niestety okazało się, że nowy czarny lakier nie za bardzo sie nadaje, dlatego nie ma nic
Rozumiec ... chociaz szkoda ze sie nie nadal pewnie fajnie by wygladalo

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
Ale to nie była impreza tylko kulturalne siedzenie w domku przy pizzy i piwku
Sie rozumie

Cytat:
to czekam jakby co

sama jestem ciekawa jekie beda, wiec czekamy we dwie. A co do gospodarowania czasem swiatecznym to niezle ci to wyszlo. . Ja jeszcze po 12 musze zrobic najazd na jeden sklep po moj Koreanski braciszek oczywiscie mnie wykorzystuje jak jestem w Walbrzychu i musze zrobic mu zakupy i wyslac do Korei. Ja to sie z nim mam

Cytat:
Wooowww. Jak fajnie.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-10, 11:20   #551
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
fajowo, wyjdą na święta do domu?
Malutka może wyjdzie w niedzielę, ale synuś musi jeszcze zostać trochę w szpitalu, ale Malutka napisała, że przekochany jest i już minki robi i otwiera oczka

Mąż i żona...
Stary 2009-04-10, 11:24   #552
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Malutka może wyjdzie w niedzielę, ale synuś musi jeszcze zostać trochę w szpitalu, ale Malutka napisała, że przekochany jest i już minki robi i otwiera oczka
Fajne takie małe szkraby są, takie nieporadne.
Stary 2009-04-10, 11:26   #553
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Kto by pomyslal ze zrobi im taki prezent na zajaczka
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-10, 11:46   #554
izka19855
Zadomowienie

Hej SŁodziaczkowe Lejdiski
Ja tak szybko Was podczytałam i tak...
kasienko czekam na fociaka, bo jestem ciekawsiejsza niz byłam wczoraj...ojj!:roll eyes:
agunia 82 super, ze pisinka pokryta...
malutka ale fajnie, będzie fociak małego Słoneczka...

Lecę , pedzę, bo muszę tu i tam ogarnąć co nie co jeszcze, zapłacę dwa rachuneczki....
potem wejdę jak troszkę czasu będzie....
kotuś to ja tez mam ostatnio często bezsenność, o 12-1 chodzę spać, nie wcześniej....
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-10, 11:51   #555
kotekk81
Zakorzenienie

dzieeeen dobryyyy bardzooo everybody

a ja mam dzis woooolnee

Kasienka prawda jest taka ze swego czasu chodzilam w butach na obcasach, pozniej przerzucilam sie na sportowce, a teraz powoooli poooowoli znowu wracam do obcasow ale juz niestety nie jakis super wysokich, bo mi zebow szkoda

oj Dagus no to zesmy sie dogalaly z tymi zdjeciami bo juz myslalam ze tak chaotycznie napisalam ze mnie zrozumiec nie mozna

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-10, 12:50   #556
kasienka1985
Zakorzenienie

Uffffffffffffffff w końcu uporałam się z tymi paczuchami

Cytat:
E tam niezdrowy ja chce cukiera
No niech Ci już będzie
Cytat:
Nie smuce tu juz, zmykam, pewnie sie juz dzis nie odezwe bo bede padnieta jak kawka.
OMG! Kotuś
Zdrowiej
Cytat:
Ja poprosze, ale pewnie juz sie nie zalapie

O prosze jaka szantarzystka . A co do gustow to juz kilka razy nam sie rozminely takze to nie nowosc
1- kochanieńka robię drugą turę kcesz nadal?
2- nie nowość... oj nie
taka malutka sz. ze mnie trza Was jakoś zmobilizować do rozmowy ze mną...
jak nie prośbą... to... <no wiecie>
Cytat:
Cześć dziewczyny
Kasieńko a dla mnie jeszcze troszkę kawki się znajdzie?
Hej myszeńko
Kawkę i dla Ciebie mogę teraz zrobić
Cytat:
Hej. Byłam z rana ale sama więc focha walnęłam (jak Kasieńka) i se myśle nie będe pisac a co... Teraz jestem po kawie i po sniadaniu i...czekam czy pószczą nas dziś wcześniej do domu muszę jeszcze z lekka posprzątać, więc przydałoby się

no, spoko, obawiałam się większej krytyki a tak na serio to tylko jedna osoba potrafi mi w żelu dogodzić, jak ona była w ciązy i nie pracowała to ja 1,5 roku byłaz bez pazuresów. Linijki usmiechu jakoś nigdy nie robiłam, zawsze tak na prosto, ale mogę spróbować być może mi się spodoba, bo wiesz ja z pazurami to też taka dosyć wybredna jestem z tą tylko różnicą, że kolorowych nie robię (chociaż u kogoś mi się podobają).
za ten malutki, ledwie widoczny dopisek
hehehehehhehe bratnia dusza jak nic <z tym fochem>
hahahha- spodziewałaś się gorszej krytyki?? czyli jestem małpiszon jednak
zapomniałam zapytać jak Twoja śliczna wytrzymała robienie paznokietów?
Ja bardzo lubię frenczyk fajny klasyczny pasuje do wszystkiego.
Osobiście jako człek dosyć lubiący kolorki wolę frenczyk jednak z jakimś <choć minimalnym> dodatkiem.
Bo inaczej czuję się naaaaga .
Wszystko jest kwestią gustu i nie ma sensu tu dyskutować
Poszukałam Ci pięknie zrobione pazurki z malutkim i cieniutkim frenczykiem ze śliczną linią uśmiechu żebyś zobaczyła czy coś takiego Ci się podoba. Oto one:
http://4.bp.blogspot.com/_yaw1pz8yes..._7878+copy.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_yaw1pz8yes..._7541+copy.jpg
mów co chcesz, ale uważam, że taki frenczyk elegancko wysmukla pazurki i zdania nie zmienie choćbyście mnie tu zlinczowały
Cytat:
Dzień doberek Wszystkim

A co tam dobrego u was dają w tych paczkach ?

1- doberek
2- hmmm...
- paczka kabanosów
- 2 x szynka konserwowa
- krakowska sucha
- jakaś taka pieczeń w ziołach
- czekolada duuuuuża terravitka
- kawa dżejkobs zielona
- arbatka Dilmah
- arbatka lipton cytrynkowa
i coś dla koneserów tudzież smakoszy
- czteropak piweczka
- vodka Wyborowa

i to syćko saaaaaama zjem i wypijeeeeeeeeeeee
<dżołkens>
3- ja również dumna jestem z Ciebie
Żeby nam wszystkim się tak ladnie udawało czas wykorzystywać...
Cytat:
Kochane ja tez wam już teraz składam zyczonka bo potem mogę być zabiegana i zapomnieć

A więc Radosnych, spokojnych Świąt w miłej atmosferze

Nigdy nie byłam dobra w składaniu życzeń
Jak dla mnie to są najlepsze życzenia
Więc potrafisz

Kochane moje ja również już teraz składam Wam najlepsze życzenia Świąteczne. Spokojnego i Radosnego ich przezywania w gronie rodzinnym.
Smacznej szynki i mokrych jajek męża

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Kasienka prawda jest taka ze swego czasu chodzilam w butach na obcasach, pozniej przerzucilam sie na sportowce, a teraz powoooli poooowoli znowu wracam do obcasow ale juz niestety nie jakis super wysokich, bo mi zebow szkoda
ufff- dobre
Nie muszą być super wysokie!
Ważne żeby były zgrabne i nie tzw. "babkowe"
Mówie tak zawsze do mojej mamy jak sobie kupuje buty żeby nie kupowała babkowych...
A ona mówi że teraz może... bo jest już babcią
Cytat:
Fantastycznie
Przekaż jej mega gorące buziolki od nas i niech małego szkraba wycałuje od cioci Kachy po paluszkach

jeeeeeeeeeeeeeeeeeesu połowe buziek musiałam pousuwać!
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrr... :P

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-10, 12:52   #557
kina2807
Zakorzenienie

Kasieńko poproszę o kawkę

zaraz wyślę smsa do Malutkiej

Mąż i żona...
Stary 2009-04-10, 13:01   #558
kotekk81
Zakorzenienie

ehhh to moze i ja kawusie poprosze

a przy okazji pragne zlozyc Wam zyczenia

Spokojnych, radosnych Swiat spedzonych w milej rodzinnej atmosferze

Stary 2009-04-10, 13:03   #559
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
hahahha- spodziewałaś się gorszej krytyki?? czyli jestem małpiszon jednak
zapomniałam zapytać jak Twoja śliczna wytrzymała robienie paznokietów?
Ja bardzo lubię frenczyk fajny klasyczny pasuje do wszystkiego.
Osobiście jako człek dosyć lubiący kolorki wolę frenczyk jednak z jakimś <choć minimalnym> dodatkiem.
Bo inaczej czuję się naaaaga .
Wszystko jest kwestią gustu i nie ma sensu tu dyskutować
Poszukałam Ci pięknie zrobione pazurki z malutkim i cieniutkim frenczykiem ze śliczną linią uśmiechu żebyś zobaczyła czy coś takiego Ci się podoba. Oto one:
http://4.bp.blogspot.com/_yaw1pz8yes..._7878+copy.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_yaw1pz8yes..._7541+copy.jpg
Małpiszon...no jasne, że małpiszon. Nie ma to jak małpiszony
Te białe takie sobie ale te niebieskie bardzo ładne, może sobie coś takiego następnym razem trzasne, a co...jak szaleć to szaleć

Cytat:
ode mnie tez buziole
Stary 2009-04-10, 13:10   #560
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

i ode mnie rowniez prosze buziole przekazac

a powiedzcie mi dziewczynki w jakich kolorach bylo by mi do twarzy bo zaraz zbieram sie na zakupy to moze i cos dla siebie upoluje ciekawego

Stary 2009-04-10, 13:11   #561
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Kasieńko poproszę o kawkę

o jaaacie ale fajowsko
dzięki misio

Karolcia i Justynka dla Was po kawce

Gochaaaa- co Ty chcesz kobito od tych białych???
Tylko mi nie gadaj że za szeroki frenczozaur jest , bo zleję dupala <a boli- więc tego chyba nie chcesz >
Mam Ci wkleić wstrętny szeroki french??
Chcesz tego?
Chcesz?
Jesteś pewna?
Prosz... oto on:
http://www.mlogs.com/kelly/Images/01312004154527.jpg
jeden z miliona oblechów na necie
miłego wymiotowania

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-04-10, 13:14   #562
kina2807
Zakorzenienie

Kasieńko buziaczek dla Dawidka załatwiony

Malutka napisała, że ucałuje go od nas wszystkich

Mąż i żona...
Stary 2009-04-10, 13:19   #563
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Karolcia i Justynka dla Was po kawce
mniaami kawcia z pianka taka to ja lubie najbardziej

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
oooo ludziee zaraz bedzie cofka coz to za paskudztwo

Stary 2009-04-10, 13:27   #564
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Tylko mi nie gadaj że za szeroki frenczozaur jest , bo zleję dupala <a boli- więc tego chyba nie chcesz >
Mam Ci wkleić wstrętny szeroki french??
Chcesz tego?
Chcesz?
Jesteś pewna?
Prosz... oto on:
http://www.mlogs.com/kelly/Images/01312004154527.jpg
jeden z miliona oblechów na necie
miłego wymiotowania
Ej, wcale tego nie chciałam...pojechałaś skrajnością na maxa
Stary 2009-04-10, 13:34   #565
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Kasieńko buziaczek dla Dawidka załatwiony
Malutka napisała, że ucałuje go od nas wszystkich
Toż to ona nie wie sama co obiecuje...
Zacałuje go na śmierć od tylu ciotek
Ależ się cieszę, że wszystko z nimi w porządku

Kotecku- rozpoczynam moje porady:
ekhm ekhm:
Obejrzałam kilka zdjęć z Twej galerii na których ukrywasz się w większości za małżem
Najpierw to co mi się podoba:
Bardzo ładną masz buźkę... te okularki strasznie Ci pasują
Włoski masz bardzo fajne... ładny cieply czekoladowy kolorek może jakiś balejażyk ewentualnie i grzyweczka, która wysmukli Ci buźkę i będzie super
Jaki masz kolor oczu? Brązowe? Zielone?
Nie widzę kurka
Dość jasną chyba masz karnację?? Jaki kolor włosów naturalny?

Aby powiedzieć Ci w jakim kolorku będzie Ci dobrze muszę mieć Twoje zdjęcie w całej krasie i nie obrobione... żeby ocenić karnację Twą
Na pewno widzę Cie w beżach i czekoladzie... wydaje mi się że amarant również będzie odpowiedni i pomarańcz
Masz fajnie zarózowione poliki

Teraz to co mi się nie podoba :
- Broń Boziu żebym Cię kiedyś jeszcze ujrzała w golfie! gdzie przy Twoim biuście golf?? ubić to mało!!
- to samo z bluzkami na ramiączkach
- to samo z bluzkami bez dekoltu
Wszystkie proszę wyrzucić!
Jeśli dżinsy to raczej proste nogawki
I namawiam Cię do spódnic

Na razie to tyle...

Prosz nie piszczeć mi tam dziołchy
ostrzegałam , że te paskudy są dla ludzi o mocnych nerwach

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2009-04-10 o 13:37 Powód: :D
Stary 2009-04-10, 13:42   #566
kotekk81
Zakorzenienie

Kasiulek podoba mie sie

wiec oczy sa zielone, wlosy naturalne koloru...mysiego , karnacja hmmm aktualnie bladawa ale szybko lapie mnie slonko, no i te nieszczesne poliki (malzon mowi na nie Maryny ) foto wstawie jak naprawimy aparat

pytanie dotyczace bluzek na ramiaczkach...co w takim razie latem zakladac skoro sa mi one zakazane

Stary 2009-04-10, 13:56   #567
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiulek podoba mie sie

wiec oczy sa zielone, wlosy naturalne koloru...mysiego , karnacja hmmm aktualnie bladawa ale szybko lapie mnie slonko, no i te nieszczesne poliki (malzon mowi na nie Maryny ) foto wstawie jak naprawimy aparat

pytanie dotyczace bluzek na ramiaczkach...co w takim razie latem zakladac skoro sa mi one zakazane
Maryna co Ci się podoba?
Ja lubię takie poliki u kogoś
Czekam na foto
Ooooo zielone oczęta- brązik zatem pasuje super... żółty też i zieleń oczywiście i naprawdę widzę ten amarancik
Spróbuj i pomierz takie letnie kolorki

A jeśli chodzi o bluzki na ramiączkach to tylko i wyłącznie na GRUBYCH!!!
Absolutnie cienkie ramiączka
cos takiego:
http://www.kesi.pl/cache/images/a/1/...dc724285d4.jpg
http://www.kesi.pl/cache/images/6/5/...15670eacfb.jpg
na sportowo:
http://www.yourstyle.pl/galerie/o/or...twowa_4224.jpg
http://www.kesi.pl/cache/images/a/d/...025362f915.jpg

buzi

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-04-10, 13:59   #568
kotekk81
Zakorzenienie

Kasiulek podoba mi sie Twoje szczere podejscie do sprawy

Stary 2009-04-10, 14:08   #569
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiulek podoba mi sie Twoje szczere podejscie do sprawy
polecam się

muszę iść do kuchni naczynia pozmywać, bo kaw się napili dzisiaj wszyscy że ho ho
po Was też musze pozmywać

Gocha- co się nie odzywasz? Zamurowało Cię po tych bossskich paznokietkach?

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-04-10, 14:13   #570
paulinaizabela
Zakorzenienie

hejka żoneczki
Wczoraj miałam zabiegany dzień od 11-20 w pracy i w międzyczasie zakupy wielkie nalatałam się że do dziś mnie nogi bolą... wieczorem jeszcze bigosik robiłam i zeszło się do północy spać poszłam o 2 i dziś ledwo wstałam o 10 a dziś też się kocioł zapowiada...

Cytat:
[SIZE=5][COLOR=Red]

Wczoraj miałam wolne w pracy ale byłam cały dzień na uczelni miałam prezentacje na zaliczenie i oczywiście 5
A potem udałam się na małe zakupki i do kina. Kupiłam sobie sukienkę taką małą czarną do kolanka ołówkowa z rękawkiem do łokcia. i japonki.
Gratulacje za piąteczkę
no i foteczka musi być sukienusi...

Cytat:

Napisałam, ze gorąco ją pozdrawiamy i myślami jesteśmy z nimi. Dużo siły dla niej i maluszka
Bardzo dobrze jej napisałaś dobra cioteczka

Cytat:
Ja ci dam focha Nie wiesz że żony doskonałe mogą strzelać fochy tylko w stosunku do swojego męża i to tylko w sytuacji, jak chcę coś osiągnąć

Cytat:
Hi pokazuje pazury i znikam bo mąż laptoka chce
ładniusie delikatne i eleganckie, mi się bardzo podobają

Cytat:

kuruj się na święta i odpoczywaj, szybkiego powrotu do zdrowia życzę

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

No a wczoraj dostałam wieści, że przyszła mamusia naszego psiaczka została pokryta, hihi
super teraz pozostaje czekanie na szczeniaczki

Cytat:

cierpliwi zyskują podwójnie

Cytat:
super wieści czekamy na focie synusia

Ja też chcę Wam kochane żoneczki złożyć wielkanocne życzonka

Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych
pełnych wiary nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja".

a i też poproszę kawunię Kasiu

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości