|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
|
#542 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale to nie była impreza tylko kulturalne siedzenie w domku przy pizzy i piwku ![]() a Ja dzisiaj prace mam niby skończyć o 13 ( ale się okaże) więc szybko do domku sprzątać a na 18 do kościoła i znowu cały dzień zabiegany |
|
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
właśnie napisałam Malutkiej smsa z pozdrowieniami od Was Kasieńko a dla mnie jeszcze troszkę kawki się znajdzie? ![]() Izuś ale fajnie Ci nad tym morzem ![]() buziaki dla Wszystkich |
|
|
|
#544 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Byłam z rana ale sama więc focha walnęłam (jak Kasieńka) i se myśle nie będe pisac a co...
Teraz jestem po kawie i po sniadaniu i...czekam czy pószczą nas dziś wcześniej do domu muszę jeszcze z lekka posprzątać, więc przydałoby się![]() Gdybym już do Was nie zagdała to złożę Wam już teraz życzenia (zresztą nawet gdybym miała jeszcze gadać to i tak juz złozę, żeby nie zapomnieć )Z świątecznego korzystam zwyczaju, By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju I życzyć Wam naprawdę z całą serdecznością By święta napełniły Wam duszę radością! By Wielkanoc była jak bajka, a na stole nie zabrakło smacznego jajka! Życzę samych tęczowych pisanek, i Mokrego Dyngusa cały ranek. Cytat:
no, spoko, obawiałam się większej krytyki a tak na serio to tylko jedna osoba potrafi mi w żelu dogodzić , jak ona była w ciązy i nie pracowała to ja 1,5 roku byłaz bez pazuresów. Linijki usmiechu jakoś nigdy nie robiłam, zawsze tak na prosto, ale mogę spróbować być może mi się spodoba, bo wiesz ja z pazurami to też taka dosyć wybredna jestem z tą tylko różnicą, że kolorowych nie robię (chociaż u kogoś mi się podobają).![]() oj zazdraszczam... Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#545 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek Wszystkim
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nigdy niew przepadałam za wieprzowiną i wołowiną dlatego z reguły robię kuraki, no a małżon się buntuje i chce na święta świniaka Gosiu tak szczerze to trochę nie profesjonalnie są zrobione - za wąski i za mały uśmiech i trochę łopatowate są - trzeba by było bardziej przypiłować boczki Ale jak tobie się podobają to ok (nie gniewaj się za moją opinię )Cytat:
![]() Cytat:
?Cytat:
muszę to zmienic czym prędzej ![]() Cytat:
![]() A ja dzisiaj zaraz z rana o 8.00 wyparowałam z domku najpierw na spowiedź a później z zamiarem zakupów mięsnych, wszystko po to by uniknąć kolejek Docieram do kościoła a tam ludzi tyle, że bym chyba z 2 h stała. Więc zwątpiłam i osądziłam że najpierw po mięsko. A w moim ulubionym i sprawdzonym sklepiku 38 ludzi Postałam 10 min i znów zwątpiłam (bo bym chyba z godzinę stała). No a obok sklepiku jest salon kosmetyczny więc sobie wdepnełam, a co Ale happy i piękna lecę do mięsnego - i co ? zero ludzi i świeża porca mięsa dowieziona Lecę do kościółka, a tam tez pustka i bach i po spowiedzi ![]() I jestem z siebie ogromnie dumna - to się nazywa prawidłowe gospodarowanie czasem przedświątecznym
|
||||||
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, info od Malutkiej:
wczoraj zaczęli kangurowanie - synek leżał godzinę u niej na piersi jak wrócą do domku, to dostaniemy fotkę Dawidka |
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#548 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja tez w zasadzie jedyne co umiem robić to kuraki i z mięska mielonego różne rzeczy soffera Ale z checią chcę przepis na piersi w cieście tylko mam nadzieję że się łatwo je robi ![]() Kochane ja tez wam już teraz składam zyczonka bo potem mogę być zabiegana i zapomnieć A więc Radosnych, spokojnych Świąt w miłej atmosferze ![]() Nigdy nie byłam dobra w składaniu życzeń |
|
|
|
|
#549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajowo, wyjdą na święta do domu?Nie gniewam się bo jak sama napisałaś ważne, że mi sie podobają. Trochę już z paznokciami przeszłam dlatego uważam że te są ok. Jeżeli chodzi o szerokość paska to zdecydowanie nie podoba mi się za szeroki, dlatego zawsze mam wąski a uśmiech...jak juz pisałam, nie próbowałam ale nie jestem co do tego do końca przekonana. |
|
|
|
|
#550 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Ja jeszcze po 12 musze zrobic najazd na jeden sklep po moj Koreanski braciszek oczywiscie mnie wykorzystuje jak jestem w Walbrzychu i musze zrobic mu zakupy i wyslac do Korei. Ja to sie z nim mam ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Malutka może wyjdzie w niedzielę, ale synuś musi jeszcze zostać trochę w szpitalu, ale Malutka napisała, że przekochany jest i już minki robi i otwiera oczka
|
|
|
|
#552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, takie nieporadne.
|
|
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#554 |
|
Zadomowienie
|
Hej SŁodziaczkowe Lejdiski
Ja tak szybko Was podczytałam i tak... kasienko czekam na fociaka, bo jestem ciekawsiejsza niz byłam wczoraj...ojj! ![]() agunia 82 super, ze pisinka pokryta... malutka Lecę , pedzę, bo muszę tu i tam ogarnąć co nie co jeszcze, zapłacę dwa rachuneczki.... potem wejdę jak troszkę czasu będzie.... kotuś to ja tez mam ostatnio często bezsenność, o 12-1 chodzę spać, nie wcześniej.... |
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
dzieeeen dobryyyy bardzooo everybody
a ja mam dzis woooolnee Kasienka prawda jest taka ze swego czasu chodzilam w butach na obcasach, pozniej przerzucilam sie na sportowce, a teraz powoooli poooowoli znowu wracam do obcasow ale juz niestety nie jakis super wysokich, bo mi zebow szkoda ![]() oj Dagus no to zesmy sie dogalaly z tymi zdjeciami
|
|
|
|
#556 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Uffffffffffffffff w końcu uporałam się z tymi paczuchami
![]() No niech Ci już będzie Cytat:
Zdrowiej Cytat:
kcesz nadal? ![]() 2- nie nowość... oj nie ![]() taka malutka sz. ze mnie jak nie prośbą... to... <no wiecie>Cytat:
Kawkę i dla Ciebie mogę teraz zrobić Cytat:
bratnia dusza jak nic <z tym fochem> hahahha- spodziewałaś się gorszej krytyki?? czyli jestem małpiszon jednak ![]() zapomniałam zapytać jak Twoja śliczna ![]() Ja bardzo lubię frenczyk fajny klasyczny pasuje do wszystkiego. Osobiście jako człek dosyć lubiący kolorki wolę frenczyk jednak z jakimś <choć minimalnym> dodatkiem. Bo inaczej czuję się naaaaga . Wszystko jest kwestią gustu i nie ma sensu tu dyskutować Poszukałam Ci pięknie zrobione pazurki z malutkim i cieniutkim frenczykiem ze śliczną linią uśmiechu żebyś zobaczyła czy coś takiego Ci się podoba. Oto one: http://4.bp.blogspot.com/_yaw1pz8yes..._7878+copy.jpg http://4.bp.blogspot.com/_yaw1pz8yes..._7541+copy.jpg mów co chcesz, ale uważam, że taki frenczyk elegancko wysmukla pazurki i zdania nie zmienie choćbyście mnie tu zlinczowały Cytat:
2- hmmm... - paczka kabanosów - 2 x szynka konserwowa - krakowska sucha - jakaś taka pieczeń w ziołach - czekolada duuuuuża terravitka - kawa dżejkobs zielona - arbatka Dilmah - arbatka lipton cytrynkowa i coś dla koneserów tudzież smakoszy ![]() - czteropak piweczka - vodka Wyborowa i to syćko saaaaaama zjem i wypijeeeeeeeeeeee ![]() <dżołkens> 3- ja również dumna jestem z Ciebie ![]() Żeby nam wszystkim się tak ladnie udawało czas wykorzystywać... ![]() Cytat:
Więc potrafisz Kochane moje ja również już teraz składam Wam najlepsze życzenia Świąteczne. Spokojnego i Radosnego ich przezywania w gronie rodzinnym. Smacznej szynki i mokrych jajek męża Cytat:
Nie muszą być super wysokie! Ważne żeby były zgrabne i nie tzw. "babkowe" ![]() Mówie tak zawsze do mojej mamy jak sobie kupuje buty żeby nie kupowała babkowych... ![]() A ona mówi że teraz może... bo jest już babcią Cytat:
Przekaż jej mega gorące buziolki od nas i niech małego szkraba wycałuje od cioci Kachy po paluszkach ![]() jeeeeeeeeeeeeeeeeeesu połowe buziek musiałam pousuwać! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrr... :P
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńko poproszę o kawkę
![]() zaraz wyślę smsa do Malutkiej |
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh to moze i ja kawusie poprosze
![]() a przy okazji pragne zlozyc Wam zyczenia Spokojnych, radosnych Swiat spedzonych w milej rodzinnej atmosferze
|
|
|
|
#559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te białe takie sobie ale te niebieskie bardzo ładne, może sobie coś takiego następnym razem trzasne, a co...jak szaleć to szaleć ![]() ode mnie tez buziole |
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
i ode mnie rowniez prosze buziole przekazac
a powiedzcie mi dziewczynki w jakich kolorach bylo by mi do twarzy bo zaraz zbieram sie na zakupy to moze i cos dla siebie upoluje ciekawego
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaacie ale fajowsko
dzięki misio Karolcia i Justynka dla Was po kawce Gochaaaa- co Ty chcesz kobito od tych białych??? Tylko mi nie gadaj że za szeroki frenczozaur jest > Mam Ci wkleić wstrętny szeroki french?? Chcesz tego? Chcesz? Jesteś pewna? ![]() Prosz... oto on: http://www.mlogs.com/kelly/Images/01312004154527.jpg jeden z miliona oblechów na necie ![]() miłego wymiotowania
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńko buziaczek dla Dawidka załatwiony
![]() Malutka napisała, że ucałuje go od nas wszystkich |
|
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
mniaami kawcia z pianka
taka to ja lubie najbardziej ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
coz to za paskudztwo
|
|
|
|
|
#564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zacałuje go na śmierć od tylu ciotek Ależ się cieszę, że wszystko z nimi w porządku Kotecku- rozpoczynam moje porady: ekhm ekhm: Obejrzałam kilka zdjęć z Twej galerii na których ukrywasz się w większości za małżem ![]() Najpierw to co mi się podoba: Bardzo ładną masz buźkę... te okularki strasznie Ci pasują Włoski masz bardzo fajne... ładny cieply czekoladowy kolorek może jakiś balejażyk ewentualnie i grzyweczka, która wysmukli Ci buźkę i będzie super Jaki masz kolor oczu? Brązowe? Zielone? Nie widzę kurka Dość jasną chyba masz karnację?? Jaki kolor włosów naturalny? Aby powiedzieć Ci w jakim kolorku będzie Ci dobrze muszę mieć Twoje zdjęcie w całej krasie i nie obrobione... żeby ocenić karnację Twą ![]() Na pewno widzę Cie w beżach i czekoladzie... wydaje mi się że amarant również będzie odpowiedni Masz fajnie zarózowione poliki Teraz to co mi się nie podoba : - Broń Boziu żebym Cię kiedyś jeszcze ujrzała w golfie! - to samo z bluzkami na ramiączkach - to samo z bluzkami bez dekoltu Wszystkie proszę wyrzucić! ![]() Jeśli dżinsy to raczej proste nogawki I namawiam Cię do spódnic Na razie to tyle... Prosz nie piszczeć mi tam dziołchy ![]() ostrzegałam , że te paskudy są dla ludzi o mocnych nerwach
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-04-10 o 13:37 Powód: :D |
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulek podoba mie sie
wiec oczy sa zielone, wlosy naturalne koloru...mysiego , karnacja hmmm aktualnie bladawa ale szybko lapie mnie slonko, no i te nieszczesne poliki (malzon mowi na nie Maryny ) foto wstawie jak naprawimy aparat ![]() pytanie dotyczace bluzek na ramiaczkach...co w takim razie latem zakladac skoro sa mi one zakazane
|
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lubię takie poliki u kogoś Czekam na foto Ooooo zielone oczęta- brązik zatem pasuje super... żółty też i zieleń oczywiście i naprawdę widzę ten amarancik ![]() Spróbuj i pomierz takie letnie kolorki A jeśli chodzi o bluzki na ramiączkach to tylko i wyłącznie na GRUBYCH!!! Absolutnie cienkie ramiączka cos takiego: http://www.kesi.pl/cache/images/a/1/...dc724285d4.jpg http://www.kesi.pl/cache/images/6/5/...15670eacfb.jpg na sportowo: http://www.yourstyle.pl/galerie/o/or...twowa_4224.jpg http://www.kesi.pl/cache/images/a/d/...025362f915.jpg buzi
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
polecam się
![]() muszę iść do kuchni naczynia pozmywać, bo kaw się napili dzisiaj wszyscy że ho ho po Was też musze pozmywać Gocha- co się nie odzywasz? Zamurowało Cię po tych bossskich paznokietkach?
|
#570 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
hejka żoneczki
Wczoraj miałam zabiegany dzień od 11-20 w pracy i w międzyczasie zakupy wielkie nalatałam się że do dziś mnie nogi bolą... wieczorem jeszcze bigosik robiłam i zeszło się do północy spać poszłam o 2 i dziś ledwo wstałam o 10 a dziś też się kocioł zapowiada...Cytat:
no i foteczka musi być sukienusi... Cytat:
![]() Cytat:
ładniusie delikatne i eleganckie, mi się bardzo podobają Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też chcę Wam kochane żoneczki złożyć wielkanocne życzonka Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja". a i też poproszę kawunię Kasiu
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.

Teraz jestem po kawie i po sniadaniu i...czekam czy pószczą nas dziś wcześniej do domu

)
muszę to zmienic czym prędzej
Postałam 10 min i znów zwątpiłam (bo bym chyba z godzinę stała). No a obok sklepiku jest salon kosmetyczny więc sobie wdepnełam, a co
Lecę do kościółka, a tam tez pustka i bach i po spowiedzi

hand-made: urodzinowo na 40tkę

po kawce
taka to ja lubie najbardziej ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

spać poszłam o 2 i dziś ledwo wstałam o 10