![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: alien*angel*addict*jadore *etro*prada*słoń*mademois elle*lor*opium* lacoste*cas
Przebrnęłam przez Twój wątek i sama nie wiem.Zastanawiam się nad którąś z tych tunikam.Czy mogłabyś podać mi ich wymiary i jeśli masz możliwość to fotkę na kimś.Dwie różowe i kremowa (beżowa):
http://www.aukcjoner.pl/gallery/0009...ertowa.html#I1 |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | ||
BAN stały
|
Dot.: alien*angel*addict*jadore *etro*prada*słoń*mademois elle*lor*opium* lacoste*cas
Cytat:
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
Wymiary bardzo chetnie podam ale dopiero późnym wieczorem albo jutro rano . Gorzej bedzie ze zdjęciami na modelu / no chyba że mój maż się zgodzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Mogą być jutro bo dzis i tak nie zdążę sprawdzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
DECLEOR PARIS AROMESSENCE NEROLI All Type Skin 15 ml / użyty raz / http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19118 A-Derma Exomega 2 tubki po 5 ml http://www.savima.pl/?details=178 TESORI D'ORIENTE AEGYPTUS kremowe aromatyczne mleczko pod prysznic - zapach cudowny orientalno - słodki. Długo utrzymuje sie na ciele. Tuba 240 /250 ml . Urwał mi się łańcuszek do zawieszania niestety ale tuba nie jest uszkodzona |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
DIOR ADDICT Plastic Gloss 002 Capricious Pink - blady cukierkowy róż lekko opalizujący / płowa z 6 ml - bardzo wydajny /
znajdziesz coś u mnie za niego? |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za Versace Woman?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=326981 bylas zaitneresowana Hypnose Legere ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Silk Effect Bronzing Powder Collistar nr 9 DAX Cosmetics Cashmere Mousse Make-up 01 Coś u mnie za jeden z nich? ![]()
#129 |
Rozeznanie
|
Hej, u mnie cos za
CLINIQUE Self-Sun Face Bronze Gel 50 ml / uzyty raz na twarz/ ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Może być olejek i tunika różowa asymetryczna z wiązaniem za Józefinę?Nie ma ta bluzeczka jakiś dziurek itp?
Zastanawiam się jeszcze nad kolczykami i z okrągłą cyrkonią.Czy za nie coś jeszcze chciałabyś ode mnie z wątku? |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Za momencik tu wpiszę wynik ogledzin. Chodzi Ci o te srebrne kolczyki ? Nie mam pojęcia co mogłabym za nie wziać- może zaproponuj ![]() No i przeoczyłam ![]() ![]() Te dwie , o które pytałaś wcześniej są w stanie idealnym . i powiem CI szczerze ,że są o wiele ładniejsze od tej asymetrycznej . Ale to już tylko moja opinia ![]() Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2009-04-13 o 17:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
a moze interesowalby Cie dodatkowo oprocz Hypnose Splendor EA 65/75ml badz tez Ming Shu YR prawie cale 50ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Lalesiu a gdzies tam wyczytalam ,ze masz zakamuflowaną Pradę / którą ? / czy ona też wchodzilaby w grę ? Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2009-04-13 o 18:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Wieczorem się odezwę.Kusi mnie ta kremowa ale czy ona ten dekolt ma bardzo duży?
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
za escade szukam zapachum, ale niestety nic nie znalazlam
![]()
#137 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się poniższe zapachy,jaką wymianę proponujesz?Just Me Paris H.To 100ml z ubytkiem nieznacznym ok.15ml-max20ml, ale nie sądzę żeby aż tak duży był ubytek
![]() -MAGNETIC G.Sabatini edp 50/60 ml-ich nie znam ,jakie mają nuty?Do czego są podobne? -VERSACE WOMAN 98/100 ml edp -Moschino Couture 47/50 ml edp -Lacoste pour Femme Edytowane przez golgie Czas edycji: 2009-04-14 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
DAX Cosmetics Cashmere Mousse Make-up 01 Piaskowy beż - kolor odpowiedni dla jasnej cery - nienaruszony wazny do 2010 roku .Tester ale nigdy nie używany . Brak pudełka .
http://www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/183 Znajdziesz coś u mnie?
#141 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Z kolei według tej stronki http://perfumeconnection.com.au/page/help/166.html Magnetic to zapach pokrewny do Burberry For Women , Contradiction , Kleina i Armand Basi In Red a nuty zapachowe / oj , ciężko znaleźć ![]() A za Just Me mogę oddać albo Lacoste PH albo właśnie Magnetic / chyba cenowo byloby podobnie / ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
To poproszę tę kremową(najwyżej będę gorszyła sąsiadów dekoltem).A za kolczyki chciałabyś może któreś z próbek perfum?
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Adresik o ile się nie zmienił to mam więc zaraz zacznę pakować paczuchę ![]() ps. sąsiadom też należy sie odrobina przyjemnosci w życiu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Tak,te srebne z okrągłą cyrkonią.Które próbki chciałabyś za nie?Za Józefinę olejek i kremowa bluzka.Ja dopiero jutro jutro wyślę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Ok.Adresik poproszę jeszcze raz bo pousuwałam wiadomości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
ja jednak podziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.