Problem - znajomi, obce osoby, a nasze perfumy - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-17, 13:02   #121
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Problem - znajomi, obce osoby, a nasze perfumy

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
o siet, ludzie to mają pomysły

W temacie: wczoraj moja mama była u mnie (która raczej nie wie że tak lubię perfumy) i z ciekawością oglądała moją szafkę z flakonikami. Co prawda nie mam ich bardzo dużo (może z 10) ale dla mojej mamy to i tak napewno ilość dużo powyżej przeciętnej Na szczęście nic nie powiedziała i wyrozumiale podeszła do tematu
Moja muter weszła w temat moich skarbów gdy przyjechała do mnie przed moim wyjazdem na urlop. Miała zostać z moim zwierzyńcem. Uprzedziłam ją, że do jednej szafki kot nie ma wstępu, spytała co tam mam, pokazałam. Myślałam, że spyta po co mi to, ale ona tylko rozdziawiła buzię i wykrzyknęła: o rany, ale będę miała luksusowy urlop u Ciebie, co dzień będę sobie pachnieć czym innym. Odrzekłam, że bardzo proszę.
Gdy wróciłam była na śmierć zakochana w EdM.

Już mi przeszła psychoza z czasów, gdy miałam dwie flaszki z górnej półki, w dodatku będące wydatkiem rzędu pół mojej wypłaty. Flaszek nie mam na wierzchu, ale gdyby były, można by sobie macać i psikać. Nie mam z tym problemu. Oczywiście zakładam, że gość byłby na tyle kulturalny, że nie zlałby się moją flaszką od stóp do głów, jak to czasem obserwuję w perfumeriach, tylko zrobił grzecznie psik w celu poznania zapachu.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-17, 14:43   #122
Daffodilka
Zakorzenienie

Moje skarby trzymam w pokoju w witrynce, ponieważ to jedyne miejsce gdzie się wszystkie mieszczą. Są daleko od okna, za szybą, w większości w brązowych i czarnych flakonach, tak, że nie powinno im się nic dziać. Nikt na nie nie zwraca jakiejś szczególnej uwagi, ponieważ zazwyczaj światło odbija się od szyby i niewiele w witrynce widać. Tak, że mam święty spokój. Moja mama i bratowa mają odmienny niż ja gust zapachowy, więc testowanie, czy podbieranie też mi nie grozi. Przyznaję, że lubię siadać na kanapie naprzeciw witrynki i napawać się widokiem moich flakonów. To takie relaksujące
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00033abc.jpg (57,9 KB, 248 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00047ab.jpg (45,9 KB, 224 załadowań)
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-17, 15:38   #123
agnieszka1970
Zadomowienie

Piękne zbiory...i cudne koty
agnieszka1970 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-17, 15:52   #124
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka1970 Pokaż wiadomość
Piękne zbiory...i cudne koty
Dzięki Flakony wygryzły kolekcję kotów ze środkowej półki i biedne futrzaki muszą się teraz gnieździć na jednej półce z kolorowym szkłem z dawnych czasów. Druga część kotów jest gdzie indziej bo już się nie zmieściła
Stary 2009-01-17, 17:03   #125
mamba
Zadomowienie

Daffodilko, nie dość, że masz przepiękną kolekcję to jeszcze umieszczoną w godnym towarzystwie Harry'ego Potter'a!!
mamba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-17, 17:20   #126
Rywka
Zakorzenienie

Daffi, sądząc po zawartości witrynki śmiem twierdzić, że mamy bardzo podobny gust. Większość z Twojej kolekcji już mam, albo poluję na okazję.

Ja swoje perfumy trzymam w przepastnej szafie na północno-zachodniej ścianie w sypialni.Mają tam ciemno i dość chłodno, no i nie pchają się w oczy potencjalnym chcącym potestować. Niektórzy nie biorą pod uwagę, że jak mam 5 ml zapachu bardzo drogiego albo trudnego do zdobycia, to nie chcę, żeby każdy się nim psikał (tym bardziej, że nieraz potem pfujają na niego).
Rywka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-17, 17:30   #127
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamba Pokaż wiadomość
Daffodilko, nie dość, że masz przepiękną kolekcję to jeszcze umieszczoną w godnym towarzystwie Harry'ego Potter'a!!
Dzięki Mambo Nie tylko Harrego Potter'a, jest tam też Wicca, Magija, Magia antyczna, Powszechna Gnoza i inne dziwne rzeczy, które mama kazała mi zdjąć z odkrytych regałów i schować w mniej rzucające się w oczy miejsce. Ciekawe dlaczego?
Cytat:
Napisane przez Rywka Pokaż wiadomość
Daffi, sądząc po zawartości witrynki śmiem twierdzić, że mamy bardzo podobny gust. Większość z Twojej kolekcji już mam, albo poluję na okazję.

Ja swoje perfumy trzymam w przepastnej szafie na północno-zachodniej ścianie w sypialni.Mają tam ciemno i dość chłodno, no i nie pchają się w oczy potencjalnym chcącym potestować. Niektórzy nie biorą pod uwagę, że jak mam 5 ml zapachu bardzo drogiego albo trudnego do zdobycia, to nie chcę, żeby każdy się nim psikał (tym bardziej, że nieraz potem pfujają na niego).
Cieszę się, że znalazłam kolejną zapachową siostrę Co do pfujania, to ja to też przeżyłam, kiedy bratowa poświęciła jedno popołudnie na poznawanie mojej kolekcji. "Pfuj" to było najczęściej padające tego dnia słowo. I nigdy wcześniej nie widziałam, żeby ktoś tak długo i starannie mył ręce i to aż do samego łokcia. Stąd wiem, że gust mamy zupełnie odmienny i moje flakony są zupełnie bezpieczne.

Edytowane przez Daffodilka
Czas edycji: 2009-01-17 o 17:38

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-17, 17:36   #128
Daffodilka
Zakorzenienie

Dubel
Stary 2009-01-17, 23:24   #129
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Moje skarby trzymam w pokoju w witrynce
Wykrztuszę z siebie inteligentne: Łaaaa...

Swoje flaszki trzymam pokoju, w zamykanej szafce, tylko kilka używanych na bieżąco stoi na półce nad biurkiem - w ciągu dnia przysłaniam okno, żeby im słońce za bardzo nie przygrzewało.
Idea trzymania perfum w łazience, mania ich pod ręką i psikania w roznegliżowany dekolt niezwykle mi się podoba ale nie będę moich maleństw krzywdzić ciepłem i wilgocią. A goście... rzadko ich mamy, ale jednego razu przebywająca z wizytą ciotka zużyła mojej mamie pół flakonu Lotion Bleue, stojącego w lodówce. Więc od tamtej pory... gość w dom, kosmetyki pod klucz.

A kiedy ja wchodzę do obcej łazienki, świdruję wzrokiem za perfumami. Ale nie dotykam niczego. Jak mi się zachce przetestować, sprawdzam ten zapach w drogerii i po sprawie.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-17, 23:35   #130
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Wykrztuszę z siebie inteligentne: Łaaaa...
A kiedy ja wchodzę do obcej łazienki, świdruję wzrokiem za perfumami. Ale nie dotykam niczego. Jak mi się zachce przetestować, sprawdzam ten zapach w drogerii i po sprawie.

Papuź, a ja jednak czasem dotykam i nie tylko dotykam, ale nawet wącham korek. Nie mogę się powstrzymać Nigdy jednak nie psikam - na to absolutnie bym sobie nie pozwoliła.
Stary 2009-01-17, 23:53   #131
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Dzięki Mambo Nie tylko Harrego Potter'a, jest tam też Wicca, Magija, Magia antyczna, Powszechna Gnoza i inne dziwne rzeczy, które mama kazała mi zdjąć z odkrytych regałów i schować w mniej rzucające się w oczy miejsce. Ciekawe dlaczego?
Kompletnie tego nie rozumiem
U mnie takie książki stoją na widoku
Piękne flaszki i piękne koty

A co do moich zbiorów, to nadal stoją w łazienkowej obrotowej szafce, więc z ukryciem ich w razie nagłego najścia kłopotu nie ma (bo zakładam, że goście jednak nie wpadną na pomysł, żeby szafkę obrócić).
Jakoś na razie nie chcę specjalnie się przez pozawizażowymi znajomymi chwalić swym zbiorkiem
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-18, 00:36   #132
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

Beatko ja tez tylko inteligentnie zrobię: fiu, fiu.... ja tam trzymam pod ręką czyli w łazience, na szafce, jeszcze nigdy żadnym to nie zaszkodziło (nawet wrażliwym miniaturkom) więc niech sobie stoją i cieszą oko i gości i moje przede wszystkim a spowodowane to jest moją wygodą oczywista - zwykle ubieram się w biegu (bo dziecko stoi już ubrane i czeka pod drzwiami) więc na psiknięcie zostają tysięczne części sekundy....no i nikt ich nie rusza, bo jest dokładnie tak jak u Daffi nawet mąż nie jest zainteresowany

kriss_de_valnor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-18, 09:02   #133
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Moja muter weszła w temat moich skarbów gdy przyjechała do mnie przed moim wyjazdem na urlop. Miała zostać z moim zwierzyńcem. Uprzedziłam ją, że do jednej szafki kot nie ma wstępu, spytała co tam mam, pokazałam. Myślałam, że spyta po co mi to, ale ona tylko rozdziawiła buzię i wykrzyknęła: o rany, ale będę miała luksusowy urlop u Ciebie, co dzień będę sobie pachnieć czym innym. Odrzekłam, że bardzo proszę.
Gdy wróciłam była na śmierć zakochana w EdM.
Twoja mama wie co dobre

Daffodilko, wow ale fajna kolekcja
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-18, 20:54   #134
piroksena
Zadomowienie

Moim zdaniem stawianie perfum w łazience nie ma nic wspólnego z chęcią pochwalenia się, bo:
a) nie jest to znowu w naszych czasach jakiś luksus niedostępny większości, w dobie allegro to nie sztuka upolować kilka ładnych okazów za całkiem rozsądną, nie przyprawiającą o zawrót głowy cenę
b) już bardziej podkreśla się "salonową" rolę flakonów eksponując je na wystawionej na widok toaletce (choć w końcu do czegóż innego jak nie do tego ona służy)
c) sama trzymam flakony według klucza: ulubione na toaletce, mniej lubiane w łazience. Może stąd obrastają z czasem kurzem? Jakoś nie specjalnie pociągałoby mnie chowanie flakonów po kątach lub szafach.

Przyznaję się, że będąc u kogoś w mieszkaniu zawsze zerkam na łazienkowe półki, oczywiście na toaletkę też!

piroksena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 23:01   #135
GothicAristocrat
BAN stały

Oto gdzie trzymam perfumy wcześniej trzymałam je na toaletce w pokoju ale kiedy moja kolekcja się trochę rozrosła- musiałam pomyśleć o jakimś większym lokumosobiście zrobiłam stopnie na których stoją flaszki- z pudełek i naciagnęłam na nie chustę i zamierzam dorobić ich jeszcze więcej bo niedługo moja kolekcja znowu się znacznie poszerzy.
Kiedyś trzymałam flaszki w łazience, ale to były czasy kiedy nie dbałam o perfumy i nie bardzo się nimi interesowałam. teraz to dla mnie świętokradztwo! Jak widać każdy ma dostęp do moich skarbów ale wszyscy wiedzą, że gotowam zabić jakby coś się im stało więc nie śmią nawet ruszyć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg półka.jpg (45,1 KB, 177 załadowań)
GothicAristocrat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-10, 23:13   #136
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez GothicAristocrat Pokaż wiadomość
Oto gdzie trzymam perfumy wcześniej trzymałam je na toaletce w pokoju ale kiedy moja kolekcja się trochę rozrosła- musiałam pomyśleć o jakimś większym lokumosobiście zrobiłam stopnie na których stoją flaszki- z pudełek i naciagnęłam na nie chustę i zamierzam dorobić ich jeszcze więcej bo niedługo moja kolekcja znowu się znacznie poszerzy.
Kiedyś trzymałam flaszki w łazience, ale to były czasy kiedy nie dbałam o perfumy i nie bardzo się nimi interesowałam. teraz to dla mnie świętokradztwo! Jak widać każdy ma dostęp do moich skarbów ale wszyscy wiedzą, że gotowam zabić jakby coś się im stało więc nie śmią nawet ruszyć

gotic! jak to pieknie wyglada!
i widzę Wenge - a moj Londynski szpieg milczy po wiadomosci ze chce mu znowu przebiezkę do Harrodsa zorganizowac
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 23:15   #137
siarka40
Szef ds. Wymianek

Gothic, jak grzecznie i porzadnie stoja, te Twoje piekne flaszki
moje butelczyny sa rozparcelowane po calym pokoju - po 1 - to chyba typowe dla mnie (puszki z piwem i inny alkohol tez pochowany jest w roznych miejscach - szafa z ubraniami, miedzy ksiazkami itepe) - po 2 zas - uskuteczniam w ten sposob trudna sztuke kamuflazu - poutykane w najrozniejszych miejscach flaszki zlewaja sie niekiedy z otoczeniem - dzieki czemu wizytujacy moj pokoj nie wychodza zen z przeswiadczeniem, ze jestem nawiedzona perfumowo
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 00:03   #138
GothicAristocrat
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
gotic! jak to pieknie wyglada!
i widzę Wenge - a moj Londynski szpieg milczy po wiadomosci ze chce mu znowu przebiezkę do Harrodsa zorganizowac
dziękuję bardzo się starałam by moje cudeńka miały należytą oprawę

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
moje butelczyny sa rozparcelowane po calym pokoju - po 1 - to chyba typowe dla mnie (puszki z piwem i inny alkohol tez pochowany jest w roznych miejscach - szafa z ubraniami, miedzy ksiazkami itepe) - po 2 zas - uskuteczniam w ten sposob trudna sztuke kamuflazu - poutykane w najrozniejszych miejscach flaszki zlewaja sie niekiedy z otoczeniem - dzieki czemu wizytujacy moj pokoj nie wychodza zen z przeswiadczeniem, ze jestem nawiedzona perfumowo
Ja muszę widzieć wszystkie. Ich widok mnie uszczęśliwia, a poza tym lubie codziennie sobie podejść do półeczki i wszystkie korki obwąchać Moi znajomi i tak wiedzą żem psychiczna
A jak odwiedzają mnie to musowo musza obejrzeć moją kolekcję i posłuchać mojego monologu o perfumach po prostu mogłabym o mojej pasji gadać i gadać i nie przepuszcze żadnej okazji do uskutecznienia tego
GothicAristocrat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 00:16   #139
Polly_
grozi wypollizowaniem

ja trzymam w szafie ciuchowej, na jednaj z półek-na razie problemu nie ma bo nie mam wiele do trzymanie
moze nie jest to nalezyta oprawa,ale na pewno superzdrowa dla perfum,ciemno i stabilna temperatura, no i nikt nie widzi...bo ja sie trochę krępuję- moje 5 flaszek tes budzi niezdrową fascynację niekiedy...a co bedzie za jakiś czas
Stary 2009-04-11, 00:17   #140
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję bardzo się starałam by moje cudeńka miały należytą oprawę

Ja muszę widzieć wszystkie. Ich widok mnie uszczęśliwia, a poza tym lubie codziennie sobie podejść do półeczki i wszystkie korki obwąchać Moi znajomi i tak wiedzą żem psychiczna
A jak odwiedzają mnie to musowo musza obejrzeć moją kolekcję i posłuchać mojego monologu o perfumach po prostu mogłabym o mojej pasji gadać i gadać i nie przepuszcze żadnej okazji do uskutecznienia tego
hahaha,zupełnie jak ja

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 01:35   #141
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
No co za zmysl estetyczny w sobie skrywasz Cudna ta poleczka, naprawde jest taka typowoa "Twoja" i flaszki cudnie sie prezentuja Widze Les Belles i zazdraszczam Ci ich przemocno poprostu

Ja swoje skarby trzymam w zamykanej na klucz szawce. Powod glowny to to, ze moj rudy Kocur raczej do grzecznych nie nalezy wiec wspinaczki po regale to rzecz naturalna w jego zachowaniu. Poza tym mam pokoj z siostra, ktorej kolezanki nie zasze szanuja fakt, ze zapach typu OI cze Escada Collection to nie sa rzeczy, ktore latwo mozna kupic. One tez nie do konca sa wstanie zrozumiec po co wydaje 300 zl na jeden flakon jak moge miec perfumy za 30 czy 40 zl. A ze ja nie lubie tlumaczyc sie z wlasnych wyborow to chowam powody tych dyskusji. Gdy jakas moja dobra kolezanka chce powachac albo potestowac to otwieramy szafke, siadamy na podlodze i poprostu razem to robimy. Dostep bezgraniczny do perfum ma Landryn i mama
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-14, 21:08   #142
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Pieknie to wyglada, taka perfumeryjna kapliczka;-)
A co obwachiwania, ja tez tak mam. Codziennie wacham niektore moje flaszki

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-14, 21:34   #143
zuzqie
Rozeznanie

Cytat:
To tak jak ja flaszki, odlewki, próbeczki 'pochowane' w całym pokoju. chyba powinnam o nie bardziej dbać, ale... taka codzienna zabawa w chowanego to taka fajna sprawa. nigdy nie wiadomo na co sie trafi - jak pudełko czekoladek
zuzqie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-14, 22:30   #144
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez zuzqie Pokaż wiadomość
taka codzienna zabawa w chowanego to taka fajna sprawa. nigdy nie wiadomo na co sie trafi - jak pudełko czekoladek
hmm, mowisz, ze sposob "na chowanie" moze posluzyc do codziennej zabawy - "co znajde dzis, tym sie spryskam"?
od tej strony nie patrzylam na moje "upychane" flaszki - ale moze czas to zmienic - i jutro wybiore sobie cos w ciemno
Stary 2009-04-14, 22:31   #145
mamba
Zadomowienie

Gothic, Twoja kolekcja mieszka w hotelu pięciogwiazdkowym! Przepięknie wygląda.

Ja moich skarbów nie chowam nigdzie po kątach tylko trzymam na wierzchu jak pan Bóg nakazał Każdy ma do nich łatwy dostęp (co skutkuje np. psikaniem się wszystkim przez wszystkich podczas imprez rodzinnych ), ostatnio moja siostra przetestowała całą moją kolekcję i absolutnie zakochochała się w OI (moja krew ) i Desnudzie.
mamba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-14, 22:37   #146
zuzqie
Rozeznanie

Cytat:
hmm, mowisz, ze sposob "na chowanie" moze posluzyc do codziennej zabawy - "co znajde dzis, tym sie spryskam"?
od tej strony nie patrzylam na moje "upychane" flaszki - ale moze czas to zmienic - i jutro wybiore sobie cos w ciemno
taka 'codzienna zabawa' to ładniej ubrane w słowa stwierdzenia 'choleradlaczegoniemogete goznaleźć?!?!' ale może ludzie w Poznaniu tak mają

Gothic - teraz mi się tak łyso zrobiło jak pomyślałam o moim flaszkowo-odlewkowym poligonie... faktycznie, Twoje flaszki mieszkają luksusowo
zuzqie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-14, 23:56   #147
Basiek93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ropuszka Pokaż wiadomość
Co myslicie o wystawianiu perfum na polke w lazience? Czesto, kiedy kogos odwiedzam i wchodze wlasnie do lazienki spotykam sie z takim widokiem: flakon lub kilka flakonow perfum zdobi polke przy lustrze. Bywa, ze sa zakurzone i wygladaja strasznie a innym razem stoja pojedyncze, wielkie "flachy" np. Chanel czy Guerlain. Byl tu juz kiedys watek o miejscach przechowywania perfum. Ale ciekawi mnie co myslicie o takiej pokazowie? Czy to Waszym zdaniem wygodne miejsce dla perfum czy moze manifestacja ze strony gospodarza domu? Czy uwazacie, ze perfumy powinno sie "wystawiac" tak, zeby kazdy gosc mogl sobie dokladnie zobaczyc, czego uzywa pan/pani domu czy raczej jest to rzecz osobista? I jeszcze jedno: czy macie w zwyczaju obwachiwanie flakonow w obcych domach?
co prawda post ma 4 lata ale... ROBIE TO SAMO CO TY. Czasem ide do łazienki dla picu, zeby zobaczyc czy stoja tam prztpadkiem perfumy ( mimo ze perfum sie nie stawia w łaziene to i tak wiem ze ludzie to robia ) Denerwuja mnie flakoniki przykurzałe,aż je biore do ręki i wycieram Zazwyczaj oglądam czy jest to oryginał...a raz zdarzylo mi sie psikanc czyjes perfumy na reke (versace muduza) ale zakryłam bluza aby nikt nie poczul ahhh widze ze perfumoholikow łączy to samo
Stary 2009-04-15, 13:20   #148
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez zuzqie Pokaż wiadomość
taka 'codzienna zabawa' to ładniej ubrane w słowa stwierdzenia 'choleradlaczegoniemogete goznaleźć?!?!' ale może ludzie w Poznaniu tak mają
Ty wiesz, ze w tym cos moze byc - zwazywszy, ze obok Ciebie i mnie, wypowiedziala sie takze mamba, ktora rowniez przyznaje sie do przynaleznosci do naszej miesciny
Stary 2009-04-15, 13:49   #149
Polly_
grozi wypollizowaniem

ja sie tajniaczę z flaszkami jak ktoś ma przyjsc to nawet próbki chowam
Stary 2009-04-15, 13:53   #150
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ja sie tajniaczę z flaszkami jak ktoś ma przyjsc to nawet próbki chowam
Polly, czyzbys byla z Poznania?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości